ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ



Κακή εμφάνιση, δίκαιη ήττα για τον Ολυμπιακό στην Πόλη. Μια ήττα που όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι παρένθεση μέσα στη χρονιά. Άλλωστε, είμαστε ακόμα πάνω από την Εφές στη βαθμολογία και την πέριμένουμε στο ΣΕΦ, στο δεύτερο γύρο. Με νίκη την άλλη βδομάδα επί της ΤΣΣΚΑ, είμαστε το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση. Διότι, θα έχουμε πάρει μία νίκη που η Εφές και η Φενέρ δεν μπόρεσαν να την πάρουν. Παρομοίως, για τον ίδιο λόγο, γίναμε σήμερα αουτσάιντερ για την πρώτη θέση. Απλούστατα, επειδή χάσαμε σε μία έδρα όπου η ΤΣΣΚΑ πέρασε. Και, κακά τα ψέματα, αυτή τη στιγμή η ΤΣΣΚΑ έχει προβάδισμα για την πρώτη θέση. Βεβαίως, αυτό είναι κάτι που ανατρέπεται και είναι στο χέρι μας. Αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο. Η Φενέρ δε μοιάζει ικανή να μας απειλήσει, είμαι πεπεισμένος γι' αυτό. Η Εφές μπορεί να κάνει τη ζημιά, μιας και έχει καλύτερο προπονητή από τη Φενέρ και είναι πολύ πιο ομάδα. Αλλά τα πάντα κρίνονται από τον Ολυμπιακό, που έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μένουν δύο πολύ επικίνδυνες εξόδοι από 'δω και πέρα, σε Νίζνι και ΤΣΣΚΑ. 

Στα του αγώνα, δε γίνεται να διεκδικήσεις τη νίκη, όταν ο αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας βρέθηκε στη χειρότερη -ίσως- βραδιά του με την ομάδα. -5 στο ranking δε θυμάμαι να ξαναείχε. Τραγική εμφάνιση, μα σε καμία περίπτωση ικανή να απομυθοποιήσει την είκονα μου γι' αυτόν. Όλοι έχουν άσχημες στιγμές, αλίμονο. Περιμένω να αντιδράσει τώρα, όπως μόνο αυτός ξέρει. Θέλω να τον δω να χώνει καμιά 30 πόντους απέναντι σ' αυτό το σκουλήκι που λέγεται Χάινς. 

Ο Πρίντεζης ήταν κι αυτός σαν ψάρι έξω από το νερό. Σουτ στο γάμο του καραγκιόζη, τρύπα στην άμυνα, αργά πόδια και άσχημες επιλογές. Δεν είναι ο εαυτός του φέτος, με τον τραυματισμό να τον έχει επηρεάσει αφάνταστα. Η χρονιά δε βγαίνει έτσι, αν ο Πρίντεζης συνεχίσει σ' αυτό το ρυθμό. Θα πρέπει ο Πέτγουεης να πιάσει το τοπ της απόδοσής του, χωρίς να βγάλει τα συνήθη προβλήματα με τη μέση του. Ή είμαστε αναγκασμένοι να πορευτούμε όπως είμαστε και να ελπίσουμε στην ανάκαμψη του Πρίντεζη ή πρέπει να πάρουμε παίχτη. Εγώ πιστεύω πως η πρώτη επιλογή είναι συνετή, αφού αφ' ενός ο Πρίντεζης είναι ένας παίχτης που δεν μπορείς να περιθωριοποιήσεις, αφ' ετέρου δε χωράει άλλος ξένος στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Πέτγουεης θα πρέπει να φύγει σε τέτοια περίπτωση. Και άιντε μετά να περιμένεις να σου προσαρμοστεί ένας παίχτης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα λογίζεται για δεύτερος πίσω από τον Πρίντεζη. Μεγάλο ρίσκο. Εκτός αν πάμε για παίχτη τύπου Ντέρικ Μπράουν. Αλλά καλό θα είναι να μην ονειροβατούμε τέτοια εποχή και να μην αρχίσουμε τη μεταγραφολογία χωρίς λόγο, χαλώντας το κλίμα στην ομάδα. Συν αυτώ, στη θέση υπάρχει και ο Αγραβάνης που όποτε πήρε ευκαιρίες τις αξιοποίησε στο έπακρο. Η θέση μου είναι να πάμε ως έχουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος. Και τότε γίνεται η αποτίμηση. 

Ο άλλος παίχτης βαρόμετρο της ομάδας, κατ' εμέ, είναι ο Λοτζέσκι. Η γενική συνεισφορά του είναι πολύπλευρη σε όλους τους τομείς του αγώνα. Σήμερα, όμως, δεν ήταν στη μέρα του. Ναι, μπορεί να είχε 2/2 τρίποντα, αλλά είχε 0/3 δίποντα, 1 ριμπάουντ (τομέας στον οποίο είναι πολύ καλός), 2 λάθη, κανένα κλέψιμο και καμία ασίστ. 

Ο Ντάνστον ήταν κι αυτός επηρεασμένος από τα όσα πέρασε τις τελευταίες δύο μέρες και δεν κατάφερε να προσφέρει. Και λίγος χρόνος συμμετοχής και άσχημα στατιστικά. Είχαμε, δηλαδή, τον καλύτερο παίχτη μας -θεωρητικά- σε κάθε θέση, εκτός αγώνα. Πώς να κερδίσουμε μία Εφές, που φάνηκε άριστα διαβασμένη και ψυχωμένη για τη νίκη; Μία Εφές που έπαιζε στο γήπεδό της (όχι ότι ο Θρύλος μασάει από αυτά), που έχει τον προπονηταρά Ίβκοβιτς και που πήρε πολλά φαλτσοσφυρίγματα; Μία ήττα εντός προγράμματος, που αν φανούμε σοβαροί στη συνέχεια δε θα μας κοστίσει. 

Τι μας περιμένει από 'δω και πέρα. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση της ΤΣΣΚΑ. Δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή. Ξέρει τι θέλει στο γήπεδο συστηματικά από την αρχή της σεζόν. Είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό, καθώς μιλάμε για ομάδα με καινούριο προπονητή και συν τοις άλλοις, είναι παράξενο για μία ομάδα να παίζει από την αρχή της χρονιάς και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο καλά. Είμαι περίεργος να δω πού το πάει. Ελπίζω στο τέλος να παρουσιαστούν και πάλι κότες λιράτες. Φυσικά, στο ΣΕΦ ο Θρύλος είναι το απόλυτο φαβορί. Δεν το λέω για να δείξω ότι είμαστε οι γαμιάδες κι έτσι... Θεωρώ ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και με τη δύναμη του κόσμου μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Πάμε, λοιπόν, σε ένα μεγάλο ματς την άλλη βδομάδα. Ο κόσμος θα είναι όπως πρέπει και νομίζω ότι θα είναι και οι παίχτες και το προπονητικό επιτελείο. Απέναντί μας θα βρούμε έναν αντιπαθή, πλην καλό προπονητή (όπως φαίνεται, γιατί ακόμα δεν πήρε και τίποτα σαν πρώτος κόουτς) και έναν παίχτη, τον Χάινς, που μας πούλησε για λίγα ψίχουλα παραπάνω, κοροϊδεύοντας τον κόσμο, όταν δήλωνε ότι τα λεφτά δε θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του. Εμπαίζοντάς μας, όταν δήλωνε με ικανοποίηση ότι χαίρεται που επιτέλους μεταγράφηκε σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα της Ευρώπης... Ο Χάινς που κορόιδευε επί ένα μήνα τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι ανέβαζαν κι ανέβαζαν την προσφορά τους και εν τέλει του παρέδωσαν λευκή επιταγή, αλλά απάντηση δεν πήραν. Κάτι χρωστάμε λοιπόν. 100άρα στην ΤΣΣΚΑ, φάπα στον Ιτούδη (αγωνιστική, πάντα...), άποντο Χάινς. Και θα είναι μία ευτυχισμένη μέρα. 

Υ.Γ Η φωτογραφία δεν είναι από σήμερα φυσικά. Είναι από την περσινή εκδρομή των ΓΑΥΡΑΡΩΝ στην Πόλη, που συνοδεύτηκε από τη νίκη μας με 83-78. Το μόνο καλό που μου ήρθε στο μυαλό, σκεφτόμενος ποια φωτογραφία θα βάλω. 

Σχόλια

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Θεωρω οτι η Φενερ μπορει μονο να μας απειλησει για την 2η θεση. Η Εφες ειναι ασταθεστατη και μπορει να χασει απο τον οποιονδηποτε οπως φανηκε σε 1η και 2η φαση ενω η Φενερ απλα χανει απο τις καλυτερες ομαδες (απο αυτην.

Εικόνα tsalouxidis

Αστεία ομάδα είναι και η ΕΦΕΣ και χτες έπρεπε να πάει προηγούμενος 10 πόντους στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός.Αλλά δεν τραβήξανε καθόλου σκορ οι υποτιθέμενοι τρεις καλύτεροι σκόρερ και κρατήσανε και τη διαφορά κοντά οι διαιτητές στο πρώτο με κατι γελοία φάουλ στο κέντρο σε αιφνιδιασμούς δικούς μας και επαφές που στο δεύτερο δεν τις σφυρίξανε καθόλου στους Τούρκους.
Κι ο έτερος μεγαλομανής Σέρβος σώζεται απ'το μπάτζετ του που του επιτρέπει να διαθέτει 3 παιχταράδες φωτιά και τον υποτιμημένο, και από εμένα όταν έπαιζε στη βαζέλα, Περπέρογλου.Η Νίζνι τον τσάκισε και τα ματς με Μάλαγα-Κάχα τα πήρε με τα χίλια ζόρια.Καταδικασμένος είναι σε νέες γκέλες.
Γενικά είμαι κατά των μεταγραφών και πάντα υπέρ των νυν ανεξαρτήτως ταλέντου.Παρά ταύτα χρειάζεται ένας Πρίντεζης του 2012 ή ένας Λω του 2013 μιας και ο Λοτζέσκι παρά το επιθετικό του ταλέντο δε φαίνεται να θέλει τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο.Αν αποφασίσει να αλλάξει δε μας χρειάζεται άλλος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αστεία ομάδα, σίγουρα, δεν είναι η Εφές. Έχασε μέσα στη Νίζνι, που εξελίσσεται σε μεγάλη έκπληξη και πήγε στην παράταση την αήττητη ΤΣΣΚΑ χθες. Νίκησε την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος και την Κάχα, που δεν είναι του πεταματού ποτέ. Και νίκησε και τον Ολυμπιακό... Πιστεύω ότι είναι ένα επίπεδο κάτω από εμάς και συμφωνώ μαζί σου ότι θα κάνει γκέλες.

"οι υποτιθέμενοι τρεις καλύτεροι σκόρερ". Το "υποτιθέμενοι", φαντάζομαι το λες ελέω Σπανούλη. Εντάξει, αυτό δεν είναι υποκειμενικό, είναι αντικειμενικό. Ο Σπανούλης είναι ο κορυφαίος μας σκόρερ, βάσει αριθμών. Στη συνέχεια εκθειάζεις τον Περπέρογλου. Έναν παίχτη που είναι τρύπα στην άμυνα και είναι εξαιρετικά αργός. Ναι, αλλά το βασικό σου επιχείρημα, όταν κατηγορείς τον Σπανούλη, είναι η τρύπια άμυνα (κάτι στο οποίο διαφωνώ καθέτως). Ο Περπέρογλου είναι η επιτομή αυτού του είδους.

Ο Λοτζέσκι είναι πολύ καλός παίχτης. Κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και σίγουρα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών μας. Μην κολλάς σε ταμπέλες "καλύτερος", "αρχηγός" κ.λπ. Είναι ήδη πρωταγωνιστής της ομάδας μας και απλώς χθες έκανε μία κακή παρένθεση. Εσύ απογοητεύτηκες χθες δηλαδή από τον Λοτζέσκι; Δεν σε κατακρίνω, απλώς θέλω να μάθω το σκεπτικό σου.

Η διαιτησία σίγουρα επηρέασε το χθεσινό παιχνίδι και είναι ο λόγος της διαφοράς του σκορ. Όχι της ήττας, της διαφοράς.

Εικόνα tsalouxidis

Οι Τούρκικες ομάδες καλαθόσφαιρας είναι καταρχήν αστείες και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ και σε βάθος χρόνους για να μας πείσουν για το αντίθετο.Τη Μάλαγα την κέρδισε με κρεσέντο τριπόντων και ταυτόχρονο διαιτητικό ξετύφλιασμα στο ξύλο που έριχναν στο τρίτο δεκάλεπτο.Απ'τη Νίζνι δεν έχασε απλά, ισοπεδώθηκε.
Υποτιθέμενοι θα πει ότι ότι περιμένει η ομάδα συγκεκριμένα πράγματα απ'αυτούς.Εγώ περιμένω κάπως λιγότερα ειδικά από άποψη συνέπειας στο σκοράρισμα.
Ο Περπέρογλου είναι υποτιμημένος, δεν είπα ότι είναι Ρούντυ Φερνάντεθ.
Δε με απογοήτευσε ο Λοτζέσκι.Αλλά θα πρέπει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες.Μπορεί και πρέπει να βάζει 15 πόντους ανά ματς, τώρα ειδικά που δε σκοράρει ο Πρίντεζης.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συμφωνούμε στα περισσότερα. Ειδικά στην πρώτη πρόταση. Μην υποτιμάς, όμως, τη Νίζνι. Είναι πολύ καλή ομάδα.

Εικόνα Kaine

Σε γενικές γραμμές μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε φέτος, στα λιγοστά παιχνίδια που έχω δει. Χθες, η άμυνα με αλλαγές δεν μας βγήκε, καθώς είχαμε και κακές αποστάσεις. Οι βοήθειες σε μις ματς ήταν αργές και αναποτελεσματικές. Επιθετικά, ο Ντούντα κλείδωσε σεμιναριακά τον Σπανούλη και σχόλασε ο γάμος. Ήμασταν σχετικά στατικοί στην επίθεση, οι Πρίντεζης και Λοτζέσκι ήταν ανυπαρκτοι (όπως και τα τεσσάρια μας), χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας (αρκετά ανόητα λάθη) και νομοτελειακά χάσαμε με διαφορά. Πάμε παρακάτω, θα ερχόταν και η ήττα.

Εικόνα Kaine

*Ντάρντεν και Λοτζέσκι. Τον έκανα τριάρι τον Πρίντεζη. Anyway.

Εικόνα RED HELL

Απο την αρχη χθες σαν να ηξερα οτι θα χασουμε.Οπως τα λες ειναι φυσικα φιλε.Με τοσο κακη εμφανιση δηλαδη απλα δεν γινοταν να νικησουμε ενω οι αλλοι ηταν λυσασμενοι και τους εβγαιναν ολα.Μονοι διασωθεντες για μενα Χαντερ και Λαφαγιετ.Απο την αρχη της κληρωσης εχω πει σε πολλους οτι θα χασουμε εδω απο Τσσκα.Θυμηθειτε οτι και τις χρονιες που το πηραμε απο τα μεγαθηρια εδω μεσα χαναμε αλλα μετα τους γαμαγαμε στο Φ4.Μακαρι βεβαια να μην χασουμε γιατι μετα παμε και στη Νιζνι.Σιγουρα δεν χρειαζονται αφορισμοι.Συμβολαιο με τις νικες δεν εχει κανεις και φυσικα θα υπαρξουν και αλλες κακες βραδιες.Ολοι διπλα στην ομαδα.Α και νταξει ρε Ιβκοβιτς δεν χρειαζοταν να λυσσαξεις τοσο.Απο κοντα και η διαιτησια που κατ εμε συνεβαλε αρκετα στο οτι τη ρακετα τη βλεπαμε σαν ναρκοπεδιο.Οι τουρκοι ομολογουμενως επαιξαν παρα πολυ καλη αμυνα αλλα τι διαολο ποσο καλη ηταν και δεν μπορουσαμε να μπουμε μεσα?
ΥΓ.Οταν η Ρεαλ ξεσκισε τη ζελα ουτε κιχ.Χθες το σπορτ24 μας πληροφορησε οτι δεν μας λυπηθηκαν.Σωπα ρε...Και με εχουν μπαναρει στο κωλοσαιτ επειδη απαντησα ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σε κατι ΜΑΛΑΚΕΣ.Αλλα εγω φταιω που συνεχιζω να τους δινω κλικ.
ΥΓ1.Περιμενω πως και πως ποδοσφαιρικο αρθρο για να πουμε και για την κληρωση με κουλα.Αν και ομολογω πως ξενερωσα λιγο που το πρωτο ματς ειναι εντος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχει διαφορά η φετινή σεζόν με τη σεζόν του 2011-12 που υποδεχτήκαμε την ΤΣΣΚΑ. Τότε ήταν αδιαμφισβήτητο φαβορί οι Ρώσσοι, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ψαχνόταν και τότε ξεκινούσε μια καλή προσπάθεια. Τώρα, η διαφορά είναι μικρή τη δεδομένη στιγμή. Πάμε για νίκη και μόνο.

Εικόνα Spiros Legend

Κατι στιγμες χθες νομιζα οτι παιζαμε ΟΑΚΑ...Ειναι ντροπη για την Ευρωλιγκα να επιτρεπει να γινεται παιχνιδι με εναν Μογγολότουρκο να ουρλιαζει επι 2 ωρες στο μικροφωνο,ακουγοταν σαν αγριεμενο λυκοσκυλο ετσι που εκανε,ειπαμε να υπαρχουν ηχητικα εφε μετα απο καποιο καλαθι(αν και προσωπικα,και νομιζω και σε πολυ κοσμο,αυτες οι Αμερικανοφερτες μπασκετικες μαλακιες προκαλουν αηδια,ξενερωμα και εκνευρισμο),αλλα να μην μπορεις ουτε σπιτι σου,στην ΤV,να υποφερεις τις αναρθρες κραυγες απο τα μεγαφωνα του γηπεδου,φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι για παικτες-προπονητη να κρατησουν τη συγκεντρωση τους επι 40 λεπτα...Και αυτο το λεω γιατι ο Ολυμπιακος δεν μπηκε χαλια στο παρκε,αλλα εχασε την ψυχραιμια του στο β ημιχρονο απο τη Ζουγκλα και τα διαιτητικα αισχη αλά χρυσες εποχες Οακα(φυσικα και απο την αποδοση της λυσσασμενης χθες Εφες),φανηκε οτι το παρατησαν απο καποιο σημειο και μετα το ματσακι,δεν ειχαν ουτε συγκεντρωση,ουτε κουραγια.Αυτο πρεπει να το δουλεψουν,γιατι πλεον εχουμε φτιαξει πολυ βαρια φανελα στην Ευρωπη και θα προσπαθουνε να μας κερδισουνε με καθε τροπο,θεμιτο ή αθεμιτο...Οσο ξεφτιλα ειναι τα λεηζερ και τα δυναμιτακια και ολα αυτα,πολυ μεγαλυτερη ειναι η επισημα οργανωμενη Ζουγκλα απο τα μεγαφωνα του γηπεδου...Σκεφτειτε αγωνα Τσαμπιονς Ληγκ στην μπαλα,να ουρλιαζει απο τα μεγαφωνα του γηπεδου 2 ωρες ενας βαλτός απο τη διοικηση της γηπεδουχου ομαδας,δεν θα γινοταν ή δεν θα τελειωνε κανενα παιχνιδι ετσι.Γι αυτο το μπασκετακι θα μεινει μπασκετακι στην Ευρωπη,γιατι το κουμανταρουν ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν πως θα αυξησουν τη δημοτικοτητα και τα εσοδα αυτου του αθληματος...Για τα αγωνιστικα,τα ειπε μια χαρα ο Θωμας,ειδικα με Πριντεζη υπαρχει μεγαλο θεμα,δεν εχουμε δει καθολου Πριντεζη φετος,αυτος ειναι καποιος αλλος,σαν παλαιμαχος παιζει,δεν ξερω γιατι δεν εχει παρει μπρος τοσο καιρο που εχει επιστρεψει,Μητρογλου του μπασκετ θυμιζει(ελπιζω να ανακαμψει,οπως φαινεται και ο πιστολερο οτι πηρε φορα)...Δυσκολο προγραμμα,πρεπει να κερδισουμε την ΤΣΣΚΑ,γιατι βλεπω πολυ δυνατη τη Νιζνι και στην εδρα της ειδικα θα ζοριστουμε πολυ,οποτε 3 ηττες στη σειρα δεν θα μας κανουν καθολου καλο,οχι οτι δεν ειναι και αυτες μεσα στο προγραμμα,μετα μπορει να κανουμε σερι νικες και να βγουμε 2οι και σχετικα ευκολα.Θα δουμε.Υ.Γ.Προσωπικη αποψη,μπορουσαν οι κυριοι Ιβκοβιτς και Αγγελου,που εχουν φαει παντεσπανι στον Ολυμπιακο,να πουν στην διοικηση της ομαδας τους,σεβομενοι καποια πραγματα και τα παντελονια που φορανε,να παιξουν,αν οχι στα ισα,τουλαχιστον με περισσοτερο fair play,και οχι με συνθηκες Ψυχρου Πολεμου,μ αρεσει που διαμαρτυρονταν κιολας στους διαιτητες,που παιξανε 50-50 οταν η διαφορα εφτασε 18 ποντους,τοτε ησυχασανε και τα εβλεπαν ολα ξαφνικα,μεχρι τοτε επαιζαν 90-10,εντελως άλλα κριτηρια στα φαουλ και ολες τις διεκδικουμενες και αμφισβητουμενες φασεις στον χορηγο της Ευρωλιγκας Efes...Μεχρι που επαιρνε ο ενας διαιτητης σφυριγματα του αλλου ή πεταγοταν και αλλαζε σφυριγμα,παντα υπερ της Ζυθοποιίας Εφέσου...Αει στο διαολο,και ημασταν μες τα σιροπια μετα το γλεντι της Ξανθης μεσα στο καστρο της μισοάδειας Λαγοφλωρου,μας διαολισανε βραδιατικα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτός ο σελτζούκος που ούρλιαζε χθες για μισή ώρα μετά από κάθε καλάθι, μου θύμισε αυτήν την καριόλα που λέει την τελευταία είδηση πριν τα αθλητικά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Μία που η φωνή της μοιάζει με ξεκουρδισμένο ξυπνητήρι. Πάντως, τελείως μαλακία αυτή η αμερικανιά. Και στο ΣΕΦ...

Αναμφίβολα, για 'μένα, είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας η νίκη με την ΤΣΣΚΑ, παρά μέσα στη Νίζνι την παράλλη βδομάδα. Αν νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ, έχουμε την πολυτέλεια ακόμα και για άλλη ήττα μέσα στη Νίζνι. Όχι φυσικά ότι είναι θεμιτή ή ότι δε θα μας επηρεάσει. Απλώς, είναι μικρότερης βαρύτητας σε σχέση με το ερχόμενο παιχνίδι.

Μην περιμένεις χάρες από κανέναν. Ακόμα κι αν μιλάμε για Ίβκοβιτς. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να μας φερθεί καλά. Κανείς άλλος έξω από αυτόν.

Εικόνα Spiros Legend

Ο...Σελτζούκος!Και στο Σεφ,αλλά το χθεσινό ήταν ασταμάτητο,ήταν παραλλήρημα,αίσχος εντελώς.Χάρες δε θέλουμε από κανέναν,να σέβονται θέλουμε,ειδικά άνθρωποι που τους εκτιμάμε,είπαμε Αμερικανιές,αλλά όλα έχουν ένα όριο.Αλλά υπεύθυνη είναι η Ευρωλίγκα,μούγγα για τον Μεγάλο της Χορηγό,την Efes...Ναι,για Τσσκα και Νίζνι συμφωνώ,γενικά ο όμιλος μας είναι φωτιά...Η Κάχα την Κυριακή ξεφτίλισε την Μπάρτσα,η Μάλαγα είναι πρώτη στην Ισπανία,σούπερ Τσσκα,οι 2 Σελτζούκοι με φράγκα-αβάντες,χαμός!

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι. Κοφτός, τσεκουράτος, σαφής. ΓΑΥΡΟΣ. Το ίδιο, μου φαίνεται, θα πρέπει να είσαι και στη ζωή... Γουστάρω.

Εικόνα nissios

Ωραίος Θωμά. Εγώ για τα τεχνικά θέματα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά από ένστικτο και μόνο μπορώ να πω ότι το θεωρώ σχεδόν θετικό να κάνουμε μια ήττα νωρίς. Τα μεγάλα σερί νικών με προβληματίζουν, γιατί ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να νικάει πάντα.

Εικόνα Chief Bromden

Αν και ο καλός Ολυμπιακός θα πέρναγε αέρα από εκεί θα συμφωνήσω Nissie πως η χθεσινή ήττα δεν θα μας πληγώσει, μπορεί όντως να μας κάνει και καλό. Αντίθετα με κάποια απώλεια στο ΣΕΦ που θα περιπλέξει τα πράγματα . Ειδικά το επόμενο με την ΤΣΣΚΑ είναι αγώνας κλειδί αν συνυπολογίσουμε πως και οι δύο Τούρκικες χάσανε εντός από τους Ρώσους, η νίκη θα μετρήσει διπλή...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι είναι, παίδες. Ήττα εντός προγράμματος. Πήραμε το ένα διπλό στην Πόλη, οπότε εγώ είμαι ικανοποιημένος.

Εικόνα REDNYC

ΩΣΤΟΣΟ ΝΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΝΤΟ ΠΟΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΙΖΗΣΗ.....ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ - ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΣΥΝΕΧΗ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ...ΓΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,
ΓΙΑΝΝΗΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εννοείται, Γιάνναρε, ότι μπορούσαμε να το χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δεν το χτυπήσαμε όμως και εκεί είναι το όλο ζουμί. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήμαστε κοντά. Χαιρετισμούς στην ομογένεια!