ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ QUIZ ΓΙΑ Τ΄ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΡΑΤΜΙΤΕΣ...



Πριν από 2 περίπου μήνες είχα ανεβάσει μια ανάρτηση με άγρια ζώα σε κατάσταση...ερωτικού παραληρήματος, πανηγυρίζοντας, κι αφού περίμενα υπομονετικά να οριστικοποιηθούν τα πράγματα, τη δικαίωσή μας από τον Αθλητικό Δικαστή ( Α.Δ. ) στην υπόθεση του ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Ο αγώνας ΠΑΟ - Ολυμπιακού είχε κατακυρωθεί ως γνωστόν σ΄εμάς ως τιμωρία για την, παρά τους κανονισμούς και με βάση αυτούς, παρουσία του Δ. Γιαννακόπουλου σ΄εκείνο τον αγώνα. Στην αρχή, θυμόμαστε ότι ο Α.Δ. είχε - κακώς - θεωρήσει εαυτόν αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση και την είχε παραπέμψει στο ΑΣΕΑΔ, ο Ολυμπιακός όμως είχε προσφύγει γιαυτή την αναρμοδιότητα στο τελευταίο και τούτο τον δικαίωσε ΠΛΗΡΩΣ ( όπως μας είπαν και οι νομικοί της ΚΑΕ ) γυρίζοντας την υπόθεση στον Α.Δ. προκειμένου ΑΥΤΟΣ να αποφανθεί ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ. Ο εν λόγω -  όπως προείπα -  το έκανε τελικά και μας δικαίωσε. Η ΚΑΕ του συλλόγου μας ξανα-πανηγύρισε ( την πρώτη φορά ήταν όταν μας δικαίωσε το ΑΣΕΑΔ και έστειλε πάλι την υπόθεση στον Α.Δ. ), οπότε είπα πια... εεε!... τώρα ΠΛΕΟΝ μπορώ κι εγώ, ο...άπιστος Θωμάς, να γιορτάσω...ξέφρενα την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης αποθεώνοντας την επικράτηση του ΔΙΚΑΙΟΥ με βάση τους κανονισμούς. Αμ δέεε... Ο Βάζελος προσέφυγε μετά την απόφαση κι αυτός στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας του να ακυρώσει εκείνη του Α.Δ., και... Ωωω του θαύματος, το ΑΣΕΑΔ τον δικαίωσε κατακυρώνοντας τον αγώνα τελεσίδικα υπέρ του ΠΑΟ ( που τον είχε κερδίσει βέβαια στο γήπεδο... ), ενώ έριξε και 50 χιλιαρικάκια ως τιμωρία στον Τράκη για την παρουσία του σ΄αυτό τον αγώνα... Τόσο δηλαδή στοιχίζει να γράφεις στ΄ΑΡΔΙΑ σου τους κανονισμούς και να μπουκάρεις ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!...Κρίση έχουμε, λεφτάκια χρειαζόμαστε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ΄ΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...

Θα πω μόνο τούτο: Επειδή παρα-ασχολήθηκα με το θέμα, γράφω στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ και το Κυπελλάκι και δαύτους όλους, ΜΑ ΟΛΟΥΣ, νοιάζομαι μόνο για τ΄αδέρφια μου τους ΡΑΤΜΙΤΕΣ και λέω, καθ΄ότι πεισματάρης απ΄τη φύση μου, να τους βάλω ένα QUIZ με τα ΙΔΙΑ ακριβώς ζωϊκά είδη όπως στην προηγούμενη ανάρτησή μου ( μερικά μου...ξεφύγανε στη ζούγκλα, αλλά βρήκα...άλλα ) ρωτώντας έτσι για πλάκα:

ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΔΙΕΤΑΙ;;;


Όποιος δώσει την πιο πετυχημένη απάντηση, κερδίζει μια δωρεάν ετήσια συνδρομή στο...RATM

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Δεν έχει νόημα να καθόμαστε να το συζητάμε μάγκες. Και δεν ειναι και πολλά αυτά που μπορούν να κάνουν οι Αγγελόπουλοι.
Το μόνο που μένει, είναι να τα πάρουμε όλα έμεις. Για πάρτη μας και μόνοι μας.
Γεμάτο γήπεδο συνεχώς (εγώ επειδή είμαι επαρχία και δεν έχω τη δυνατότητα να κατεβαίνω συνέχεια για αγώνες, θα θυσιάσω κάποια απο τα ποδοσφαιρικά ματς για το μπάσκετ που μας έχει περισσότερο ανάγκη).
Τώρα είναι πρέπει να τους πάρουμε και τα σώβρακα. Εμείς, οι οπαδοί.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ με το ζητούμενο που θέτεις. Είναι και το πνεύμα της ανάρτησης τέτοιο, αλλά και όλων μας. Άλλο πράγμα τα σχόλια. Εκειιι...ξετυλιγόμαστε, βγάζουμε στις οθόνες την κάθε σκέψη μας, σαν να είμαστε στην αγορά ή στο καφενείο και τα λέμε μεταξύ μας. Ακούω μάλιστα κομπολόγια, ρουφήγματα καφέδων, ήχους από ποτήρια, κλάξον...Απ΄όλα...

Εικόνα k_engonopoulos

ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ 9ΣΕΛΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ):
1) ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ (ΕΟΚ, ΚΥΠΕΛΛΟΥ /ΕΣΑΚΕ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ), ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
2) ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΕΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ.
3) ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9/10/2014 ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ 2014-2015 ((ΑΡΘ. 67 1,2,3Γ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!)ΑΠΟ ΤΙΣ 10/10/2015 ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.
4) ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ [(ΑΡΘ.66)"ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ 44.000€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ"] ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ...

ΑΠΟΡΙΕΣ:

1) Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ 1 ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?
2) ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ "ΓΑΒΡΟΕΣΑΚΕ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΩΣ "ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ"? ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??
3) ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΕΙΚΙΑΣ?? ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΗΠΙΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ "ΕΞΑΣΦΥΡΙΚΤΟ"???
4) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ (CAS?) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΒΑΖΕΛΟΚΑΡΚΙΝΩΜΑ" ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ...

ΟΙ ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΕΛΟΣ!!!
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ( ΟΠΩΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ). ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ???

Εικόνα apostolos gaganis

Έχει ορισμένες επισημάνσεις το σχόλιό σου, που μ΄εντυπωσιάζουν. Καλά, δεν τα ξέρανε αυτά οι - κορυφαίοι - περί τα νομικά στην ΚΑΕ μας; Να μπουν, έστω, κάποιοι ψύλλοι στ΄αυτιά τους ότι εδώ μπορεί να μαγειρευτούν πράματα; Κι αφήνουν το δίδυμο να πανηγυρίζει επίσημα κι εμείς μαζί του, για να κουτρουβαλήσουμε χτες με την τελεσίδικη απόφαση, απροετοίμαστοι εντελώς; Άαααντε ρε! Τον αλήτη, δεν τον τιμωρείς με φράκο, κυριλίκια, σινιέ και χαρτοβασίλεια...Αλλιώς του ξηγιέσαι.

Εικόνα RED HELL

Αν δεν κανω λαθος(αν κανω διορθωστε με για να μη λεω μαλακιες)η υποθεση εχει ως εξης.Το ασεαδ αρχικα εκρινε οτι ο δικαστης δεν ειναι αναρμοδιος και του ειπε να αποφασισει.Αυτος αποφασισε με βαση το δικαιο του εσακε η της εοκ(εδω δεν ξερω με ποιο απο τα 2 βεβαια).Το ασεαδ λοιπον εκρινε οτι ο δικαστης αποφασισε με βαση το λαθος δικαιο και εδωσε τον αγωνα στο βαζελο.Επαναλαμβανω οτι αν δεν κανω λαθος νομιζω πως δεν ειναι λαθος η αποφαση ασεαδ.Αλλα το θεμα για μενα ειναι γιατι αργησε τοσο καιρο η αποφαση?Και φυσικα μεγα λαθος οι διθυραμβοι απο πλευρας μας.Τελος παντων δεν θα κραξω παλι τους προεδρους.Οχι τιποτα αλλο απλα αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι ο συνηθισμενος τυπου προεδρου-καφρου.Για αυτο και δεν τους αδικω.Εχουν βαλει τοσα λεφτα στην ομαδα ρε γαμωτο και δεν μπορουν να δουν τους κοπους τους να αμειβονται στην Ελλαδα.Επειδη η ομαδα πεταει δεν θελω να τους κατακρινω παλι.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Όρα Τσαλουχίδειον σχόλιον κατωτέρω και το πράμα θα γίνει απόλύτως ξεκάθαρο. Είσαι ΄΄μέσα΄΄ πάντως.

Εικόνα Chief Bromden

Η πορεία και η κατάληξη του φάκελου της ένστασης μας μου θύμισε την πορεία της μελέτης του Τσάκωνα περί ορυκτού πλούτου και υψικαμίνων στο ΄΄ Μάθε παιδί μου γράμματα ΄΄. Αφού πέρασε από όλα τα γραφεία και σφραγίστηκε από όποια σφραγίδα κυκλοφορούσε κατόπιν κατέληξε κάτω από μια γραφομηχανή για να ακουμπάει καλύτερα στο γραφείο...
Από την στιγμή που το ΑΣΕΑΔ γύρισε την υπόθεση πίσω στον ΕΣΑΚΕ και με τον τρόπο που παρουσίαζε το σκεπτικό αυτής της απόφασης δεν νομίζω πως περίμενε κανείς αυτήν την εξέλιξη. Το ΑΣΕΑΔ παραδεχόταν το δίκαιο της ένστασης του Ολυμπιακού για μηδενισμού του Παναθηναϊκού αλλά έστελνε την υπόθεση στον αρμόδιο ΕΣΑΚΕ απλά για την επικύρωση της, κάτι που τελικά έκανε.
Τώρα διαβάζω πως το Β τμήμα του ΑΣΕΑΔ αναίρεσε την απόφαση του Γ τμήματος, αν γνωρίζει κάποιος ας μας εξηγήσει τις αρμοδιότητες και την ισχύ του κάθε τμήματος...
Τα αδέλφια όπως και όλοι μας πανηγύρισαν την πρωτόδικη απόφαση γιατί ήταν σαφέστατη και ακολουθούσε τους κανονισμούς. Μπορεί να εκτέθηκαν με την σιγουριά και τα τότε πανηγύρια τους αλλά παράλληλα η τότε συμπεριφορά τους εκθέτει σήμερα την συγκεκριμένη απόφαση σε μεγαλύτερο βαθμό.
Αν βγαίνανε τότε κουμπωμένοι κρατώντας χαμηλούς τόνους ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα είχε μεγάλες προσδοκίες με την γούνα του τόσες φορές καμένη, η χθεσινή απόφαση θα ήταν απλά μια απόφαση σαν όλες τις άλλες. Τώρα η χθεσινή απόφαση έχει προκαλέσει αίσθηση αλλά και θυμό...
Σκοπός μας δεν πρέπει να είναι το σύστημα Βασιλακόπουλου να αλλάξει στάση απέναντι μας, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ο σκοπός πρέπει να είναι ένας, να πάρει πόδι και αυτός και καμιά πενηνταριά αυλοκόλακες σε ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Αυτή η πουτάνα η ΄΄Θάλασσα του Μπάσκετ΄΄, δε λέει να μπουνατσάρει...

Εικόνα Son of Hoof

Νομίζω πως το καλύτερο που θα μπορούσαμε πλέον να κάνουμε -εφόσον φυσικά δεν επισύρει κάποια ποινή διότι εμάς δεν θα μας δικαιώσει κανένα Αχρηστο Συνονθύλευμα Εμπαθών Άσχετων Δόλιων- είναι το εξής:
Να πάρουμε οπωσδήποτε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς και να μην κατεβούμε καθόλου στο μπουρδέλο τους. Εκει μέσα επιβεβαιωμένα δεν ισχύουν οι κανόνες. Ας κατοχυρωθούν τα 2 εκτός 20-0 υπέρ τους άνευ αγώνα και στα 3 εντος -με καθαρό μυαλό και χωρίς φόρτιση από τα ενδιάμεσα αίσχη λάμβαναν χώρα στην έδρα τους- να τους γαμήσουμε ό,τι έχουν και δεν έχουν κι αυτούς και το σωληνοσύστημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι μια πρόταση όντως ρηξικέλευθη, γυιέ της οπλής, αλλά ενδιαφέρουσα. Θα την χαρακτήριζα...Βαρουφάκεια. Γιαυτό και δεν τη βλέπω στα σίγουρα να γίνεται, ειδικά απ΄τους Αγγελόπουλους. Δεν ξέρω πάντως αν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, σε... παγκόσμια κλίμακα. Θα μου πεις, με τέτοια απίστευτη απόφαση-αυτοκωλοτούμπα του ΑΣΕΑΔ, όλα τα...διανοήματα των γαυρομυαλών είναι αναμενόμενα. Εκείνα που πρέπει να ΚΑΡΦΩΘΟΥΝ μέσα μας και ειδικά στην ομάδα μετά τα χθεσινά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΧΟΛΕΡΟΦΥΛΛΑΔΑΣ τους, είναι κατά τη γνώμη μου δύο: Το...Κινέζικο ΄΄η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο΄΄, και το ΤΑΒΛΑ να γίνει στα πλέϊ οφ ΚΑΒΛΑ απ΄τη μεριά μας...

ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

Εικόνα red7neck

O μπασκετικός παναθηναϊκός αποτελεί το μεγαλύτερο καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού! Δυστυχώς παιδιά δεν είναι θέμα παρασκηνίου! Είναι μία παράγκα τόσο μεγάλη και τόσο ριζωμένη που δύσκολα φεύγει!

Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες! Και όλα θα τα δούμε στους τελικούς! Όταν πάει στον αγύριστο ο σωλήνας, τότε θα πάρουμε πρωτάθλημα! Ελέγχουν την διαιτησία, την ΕΟΚ, τα πάντα! Κλείνω όπως άνοιξα τον λόγο μου! Είναι το μεγαλύτερο καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού!

Εικόνα ΔΙΑΣ

μια μικρη διορθωσούλα. Οχι ο μπασκετικός παναθηναικούλης. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΜΣΟΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΕΜΠΝΕΕΙ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ Ή ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ... Πετυχημένη δράση θέλουμε εξωαγωνιστικά και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρωτάθλημα φέτος, με φάϊναλ φορ κι ό,τι προκύψει... Αυτό, δεν ΄΄μαλακώνει΄΄ απλώς. ΑΡΧΙΖΕΙ και ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ πληγές... Μπορούνε; Ο πρώτος στόχος, με το Σωληνοτρακικό σύστημα, μου φαίνεται ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ απ΄τον ΔΕΥΤΕΡΟ...

Εικόνα μαουνιέρης

Πράσινα σιχάματα παντού.

Εικόνα Themis

Δυστηχώς παρασκηνιακά είμαστε λίγοι.Έχουμε μεγάλη ομάδα και καλό είναι να τη στηρίζουμε με κάθε τρόπο διότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ δεν φαίνεται να αλλάζει με το σταυρό στο χέρι.Εδώ είναι Ελλάδα και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό...Ευθύνη βέβαια σε αυτή την μεγάλη επιρροή της βαζέλας στα κέντρα αποφάσεων έχει και ο μεγάλος Σωκράτης που τους έδωσε χώρο να αλωνίζουν...Είμαστε αναγκασμένοι και καταδικασμένοι να τους πηγαίνουμε σπρώχνοντας μια ζωή.Ζήτω ο θρύλος!

Εικόνα KCS

Σε 4 γραμμές τα είπες όλα φίλε. Συμφωνώ μαζί σου 1000%.

Αυτό που χρειάζεται είναι να σταματήσουμε να μεμψιμοιρούμε πότε ενάντια στους Αγγελόπουλους,πότε ενάντια στο Σπανούλη και πότε ενάντια στον οποιοδήποτε εντός του Συνδέσμου και την άλλη φορά που θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας να τους κάνουμε (το θίασο του γαμημένου πρεζάκια) να νοσταλγήσουν το ΣΕΦ επί Ιωαννίδη. Για να μη πω τη Ριζούπολη.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ!

Εικόνα apostolos gaganis

Κριτική θα γίνεται Καϊσιε όπου και όπως πρέπει. Πάντα με γνώμονα το καλό του Συλλόγου, καλόπιστα ( πρόσεξε
: όχι χαϊδευτά ), χωρίς αστήρικτες υποδείξεις, μεμψιμοιρίες ή αρνητισμό, εποικοδομητικά και προς αποφυγήν λαθών. Η ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Στο δεύτερο μισό του σχολίου σου, με εξέφρασες απόλυτα.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ στα βασικά που λες.

Εικόνα tsalouxidis

Διαβάζω αιχμές κατά του δικηγορικού τιμ της ομάδας από διάφορους φίλους.Δεν τους ξέρω τους δικηγόρους και δεν τίθεται θέμα ότι θα'ναι κορυφαίοι.Δεν τίθεται θέμα επαναλαμβάνω ότι θα'ναι κορυφαίοι.Αλλά η νομική έχει τόση σχέση με επιστήμη όση η λογοτεχνία.Δεν είναι κομπιουτεράκι το δικαστήριο να του πετάξεις μέσα συγκεκριμένες παραμέτρους και να περιμένεις συγκεκριμένο αποτέλεσμα.Τί οδήγησε τους δικαστές να αποφασίσουν ότι για τη διοργάνωση του κυπέλλου δίκαιο αποδίδεται με τον κανονισμό του πρωταθλήματος αγνοώ.Να είστε βέβαιοι σε κάθε περίπτωση ότι θα μπορούσαν να είναι περισσότερα του ενός πράγματα που επηρέασαν την κρίση τους και την προσανατόλισαν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.Ο δικηγόρος είναι αδύναμος μπροστά στο δικαστή, ειδικά αν μιλάμε για το ανώτερο όργανο.Δεν ξέρω βέβαια αν μας παίρνει για κανένα CAS.

Εικόνα apostolos gaganis

Ειδικές γνώσεις δεν έχω, αλλά δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι δύο φορές σ΄αυτή την θλιβερή τελικά ιστορία, βγήκε η ΚΑΕ και πανηγύρισε με ντουντούκες και αρνιά στη σούβλα ΕΠΙΣΗΜΑ και απ΄όλα τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις, ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ απ΄τους νομικούς της συμβούλους... Η θριαμβολογία κράτησε πάνω από δυο μέρες την κάθε μια απ΄τις δύο φορές και αυτό που εισπράξαμε ΟΛΟΙ, τουλάχιστον την δεύτερη φορά στα σίγουρα, ήταν ότι η υπόθεση είχε κλείσει - σε κάθε περίπτωση - απολύτως ΘΕΤΙΚΑ για τον Ολυμπιακό. Θυμάμαι μάλιστα ότι εζητείτο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και ο καθορισμός της ημερομηνίας του αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ. Πόθεν λοιπόν αυτοί οι πανηγυρισμοί, αν τ΄αδέλφια δεν είχαν ΠΕΙΣΤΕΙ 100% από την νομική υπηρεσία της ΚΑΕ ότι η υπόθεση είχε λήξει με απόλυτη σιγουριά ΥΠΕΡ της ομάδας μας; Αποκλείω συνεπώς να βγήκαν οι Αγγελόπουλοι από ΜΟΝΟΙ τους στα πεζοδρόμια με τα κλαρίνα... ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΄΄ΠΙΣΙΝΉ΄΄ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ... Μιλάμε δηλαδή για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ, ΕΝΑ ΄΄ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ΄΄ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΩΜΑΛΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. Κι εγώ, δεν ξέρω, δυσκολεύομαι να βρω απ΄τη μεριά της ΚΑΕ άλλους, πλην των νομικών της... Τί να σου πω; Στα μάτια μου είναι σαν να΄χω ΔΕΙ ότι έχει σκοτώσει κάποιος το παιδί μου, τον πάω στα δικαστήρια, οι πάντες με διαβεβαιώνουν ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη και ο φονιάς θα καταδικαστεί, κάνω δύο φορές δηλώσεις ΣΤΑ ΜΜΕ εκφράζοντας τη βεβαιότητά μου για την καταδίκη του ενόχου και...τελικά ο δικαστής να τον αθωώνει... Χονδροειδές βέβαια το παράδειγμα και όχι τόσο συγκριτικό, αλλά...να, κάπως έτσι μου΄ρχεται φίλε Τσαλούχα... Τί λες; Έτσι θα την καταπιούμε αυτή την ξεφτίλα; Εμάς να μας κόβουνε τον κώλο κάθε φορά με βάση τους κανονισμούς και΄δω να τους ΄΄γράφουνε΄΄ κανονικά μ΄αυτόν τον αλήτη ( καθ΄ομολογίαν του...);

Εικόνα tsalouxidis

Αν παρατηρήσεις την αντιμετώπιση του ΣτΕ στην εξέταση παρόμοιων μνημονιακών μέτρων, περικοπές στο χ κλάδο ας πούμε και στους δικαστικούς, θα καταλάβεις απόλυτα αυτό που εννοώ.Οι δικηγόροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήντλησαν τα περιθώρια των δυνατοτήτων τους.Ο δικαστής σε κάθε περίπτωση έχει όλα τα εργαλεία να γεννήσει ό,τι τερατούργημα γουστάρει και μοναδική άμυνα είναι το ανώτερο όργανο που εδώ απλά δεν υπάρχει, εκτός ξαναλέω κι αν έχει το CAS αρμοδιότητα.
Δεν πιστεύω πάντως ότι υπερθεμάτισαν οποιαδήποτε δημόσια έκφραση των προέδρων μας.Δόξα το θεό έχουν αρκετό ενθουσιασμό από μόνοι τους και χρειάζονται χαλινάρι μάλλον παρά σπρώξιμο.
Αναμένω το κείμενο της απόφασης για να κάνω πιο έγκυρο σχολιασμό

Εικόνα apostolos gaganis

Noμικό χαλινάρι χρειαζόντουσαν Ν΄ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ κι αυτό δεν το είδα. Σε τούτο δεν κάνω πίσω και η ΤΕΛΙΚΉ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΉ έκβαση της υπόθεσης ( όπως κι αν προέκυψε αυτή ), αποτελεί την υστερογενή απόδειξη της ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ του ισχυρισμού μου. Είδα όμως τον Δημητρόπουλο... Τον εφευρέτη του - γελοίου και επονείδιστου για την νοημοσύνη του καθενός - επιχειρήματος του ΄΄γλιστρίματος της μοτοσυκλέτας΄΄ με την συνακόλουθη μετάβαση για ΄΄βοήθεια΄΄ στο νοσοκομείο των Κεντέρη και Θάνου κατά τους Ολυμπιακούς του 2004... Είδα και άκουσα τις δηλώσεις του εν λόγω νομικού συμβούλου του Τράκη ( τον θυμόμαστε, δίπλα του ΠΑΝΤΑ ) στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα μπάσκετ της Βαζέλας με τον Ερυθρό Αστέρα, ΄΄κατά σύμπτωση΄΄ κι αυτές όπως και η γνωστοποίηση την ίδια ημέρα με το παιχνίδι της απόφασης του ΑΣΕΑΔ... ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ... Μας μίλησε λοιπόν, σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ εμβέλεια από ΔΗΜΟΣΙΟ τηλεοπτικό δίαυλο, κι ο τύπος με το περουκίνι και μας είπε με περίσιο υφάκι...αυθεντίας για το...΄΄τεράστιο νομικό σφάλμα του Αθλητικού Δικαστή (Α.Δ.) στην πρωτόδικη απόφαση και την αποκατάσταση της νομικής...ομαλότητας με τούτη την απόφαση του Β΄τμήματος του ΑΣΕΑΔ, απόφαση βασισθείσα στα ισχύοντα για το πρωτάθλημα κ.λ.π΄΄... Τόοοσο ΄΄άσχετοι΄΄ ρε παιδί μου μέχρι τώρα ο Α.Δ, οι - κορυφαίοι - νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και το Γ΄ τμήμα του ΑΣΕΑΔ ( ή...όχι, αφού αυτό ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΕΛΙΚΑ την υπόθεση στον Α.Δ την πρώτη φορά και ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ ) να την...πατήσουν έτσι και να μην προβλέψουν/επισημάνουν αυτό το...τεράστιο νομικό ολίσθημα... ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠ΄ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Μ - Α - Σ...

Περιμένω το σχόλιό σου καθώς κι εκείνο του Ερυθροφύλακα ή όποιου άλλου μπορεί να ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για το ζήτημα, μετά από πρόσθετη πληροφόρηση. Πολύ που ΔΕΝ με νοιάζει, όπως γράφω στην ανάρτηση, η υπόθεση...Μμμμ...

Εικόνα apostolos gaganis

Δημητρακόπουλο... Errare humanum est.

Εικόνα tsalouxidis

Κι όμως ο Δημητρακόπουλος με το αρκουδοτόμαρο στο κρανίο είναι πολύ καλός δικηγόρος.Και είναι και πολύ δικτυωμένος.Μιλάμε για μάτριξ.
Όταν έγινε το ματς κυπελλου ο Ολυμπιακός κατήγγειλε στην ΕΟΚ την παρουσία του Γιαννακόπουλου στις κερκίδες ζητώντας την εφαρμογή του άρθρου 88 παρ. 3 του κανονισμού της ΕΟΚ.Η ΕΟΚ απέστειλε την καταγγελία στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ επικαλούμενη τη συμφωνία που υπάρχει, και υπάρχει όντως, μεταξύ όλων των συνεμπλεκόμενων φορέων να δικάζονται τα παραμπτώματα όλων των διοργανώσεων στα οποία συμμετέχουν ομάδες της Α1 από αυτόν τον δικαστή.Αυτός ο δικαστής λοιπόν απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού υποστηρίζοντας ότι έχει αρμοδιότητα να δικάσει μόνο με βάσει τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ και όχι της ΕΟΚ που ζητούσε ο Ολυμπιακός.
Ακολούθως προσφεύγει ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ και ζητάει ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ την εξαφάνιση της πρωτοβάθμιας απόφασης του αθλητικού δικαστή και την επιβολή της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με βάση το 88 παρ. 3 του Κανονισμού της ΕΟΚ.Η αίτηση του Ολυμπιακού στηρίχθηκε στο άρθρο 1 παράγραφος 1 αυτού εδώ του κανονισμού http://www.esake.gr/img/eidikos_peitharhikos_kanonismos_2013-14.pdf που ναι μεν προβλέπει την εφαρμογή του για όλες τις διοργανώσεις αλλά στην τελευταία πρόταση προβλέπει ότι "δεν αποκλείεται η παράλληλη εφαρμογή... κτλ".
Το ΑΣΕΑΔ δέχτηκε την προσφυγή του Ολυμπιακού.Μονολεκτικά.Υπό νορμάλ συνθήκες αυτό θα πει κατακύρωση του αγώνα γιατί αυτό το αίτημα έκανε ο Ολυμπιακός.Αλλιώς θα έπρεπε η απόφαση να γράφει δέχεται αυτό το σκέλος και απορρίπτει το άλλο αίτημα και διατάσσει την επανεκδίκαση κλπ κλπ.Εν πάσει περιπτώσει ας είμαστε καλόπιστοι, το ξέχασανε τα παιδιά, ήτανε ζαλισμένα, τα νταλάκιασε ο ήλιος, εννοούσαν την επιστροφή της υπόθεσης στον αθλητικό δικαστή. Κι αυτό να εννοούσαν δεν έχει καμμία ουσιαστική επιρροή πλέον στην υπόθεση. Την καθόρισαν ήδη την υπόθεση. Δικαιώνοντας τον Ολυμπιακό, έστω στο σκέλος της αρμοδιότητας του δικαστή, αποφάσισαν ότι το αιτιολογικό του δικαστού περί μη εφαρμογής του κανονισμού της ΕΟΚ ήταν λανθασμένο. Ήγουν έπρεπε να το εφαρμόσει. Τον δέσμευσαν δημιουργώντας δεδικασμένο. Ε αυτό το δεδικασμένο ήρθε το ίδιο δικαστήριο να το άρει χτες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξεκάθαρο. Πού είναι όμως τότε το προηγηθέν ΄΄τεράστιο νομικό σφάλμα΄΄ που επικαλέστηκε ο...δικτυωμένος από τηλεοράσεως προς το Πανελλήνιον, για να αιτιολογήσει τον βαζελοθρίαμβο;

Εικόνα tsalouxidis

Υποθέτω ότι η πρώτη απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι το "τεράστιο νομικό σφάλμα" κατά χελιδονοφωλιά. Ότι δηλαδή κακώς δικαίωσε την προσφυγή του Ολυμπιακού και κακώς υποχρέωσε τον αθλητικό δικαστή να δικάσει με βάσει το συγκεκριμένο κανονισμό. Ασφάλεια δικαίου...

Εικόνα apostolos gaganis

Οι δυο τελευταίες λέξεις που΄γραψες, όλα τα λεφτά Τσαλούχα...

Εικόνα REDNYC

BROTHERS,

OI AGGELOPOULOI KANANE AYTO POY HTAN NOMIKA SWSTO KAI MPRAVO TOYS - TWRA AMA TO ASEAD GAMIETAI, DEN FTAINE OI AGGELOPOULOI.... AS EIMASTE REALISTES...

KALA KANANE KAI TO KINIGISANE OMWS - AKOMA KAI TWRA POY XATHIKE H YPOTHESH O PREZAKIAS GNWRIZEI OTI TA ADELFIA DEN AFINOYN TIPOTA NA PESEI KATW... AMFIBALLW AN THA TON DOYME STA GYPEDA GIA POLY KAIRO...

OSO GIA TON SWLHNA, OI MERES TOY EINAI METRHMENES...EDW EIMASTE KAI THA TA XANAPOYME GIA AYTO TO THEMA...

THRYLLOS!

Εικόνα apostolos gaganis

Η άποψή σου σεβαστή, αδελφέ.

Εικόνα lamousis

Αυτό για το σωλήνα το πιστεύεις;; από το 2012 (για να μην πω πιο πριν) "τελειώνει" ο σωλήνας.
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν παθαίνει τπτ ούτε αυτός ούτε η βαζελοπαράγκα. Ο τράκης έχει ασυλία κ κάνει ότι θέλει κ η διοίκησή μας δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει
Έχει καταντήσει κουραστικό όσο δεν πάει...
Το όλο θέμα ήταν να τηρούνται οι κανονισμοί κ να μην κάνει ο λάτρης των κουραμπιέδων ότι θέλει λες κ ένα ολόκληρο άθλημα είναι τσιφλίκι του, αλλά δυστυχώς πάλι τπτ
Βλέποντας την απόφαση του ασεαδ, τι θα γίνει στους τελικούς, ή στο οακα την κανονική περίοδο;;
Γιατί η ομάδα συμμετέχει στη σκατίλα των εγχώριων διοργανώσεων;;

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ εξακολουθώ να την φοβάμαι πολύ την διαιτησία στα πλέϊ οφ, ειδικά αν έχουμε το πλεονέκτημα έδρας...

Εικόνα antifaathens

Παιδιά μάλλον γύρισα επιτέλους απο το ταξίδι και γύρισαν όλα Τούμπα χιόνια στην Αθήνα η αρκβσ ρκανε πλάκα μέσα στο καραισκακι και ήρθε και το αποκορύφωμα με το ασεαδ..μηπως τα γκινιαρα όλα μπορεί τι να πω...λοιπον θα θυμάστε,ίσως μερικοί σε σχόλια σε,αρθρα τ draza ήμουν συνεχώς άπιστος Θωμάς κάποια στιγμή πίστεψα και εγώ με αυτα που έγιναν ότι είναι οριστικό και πήρα και πίσω της κατηγορίες για το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ..υωρα που είναι οριστικό ελπίζω όλοι που νομίζατε η περνάτε και οδηγίες με,την καλή έννοια απο τους νομικούς της ΚΑΕ να καταλαβαίνετε ότι προφανώς οι άνθρωποι ειναι και επίσημα χασοδικες και η παραίτηση τους έπρεπε ήδη να είναι στα χέρια των Αγγελόπουλων.υγ...θα μας χορεύει ο πρεζάκιας και μάλιστα όλους τους χορούς θα μας νικάνε όπως θέλουν με διαιτησία 7/10 φορές χωρίς διαιτησίες στο παρκέ και έξω απο αυτο,στην μαγκιά στην αποκοτιά στα βρισίδια αλλα και στην ευγένεια,στα τζιν αλλα και στα κουστούμια,στα δικαστήρια και έξω απο αυτα...οφειλουμενολοι μαβπαραδεχτουνε όμως ότι το νομικό τους επιτελείο αυτο θα μας κάνει να μάθουμε και κινεζικα...Αμεση παραίτηση ακομα και της γραμματέας τ νομικού Τμήματος χτες μάλιστα.επισης ελπίζω στα μεταξύ μας ματς να πάρουμε,εμείς το μόνο στα χέρια μας και να αποδώσουμε εμείς δικαιοσύνη..

Εικόνα apostolos gaganis

Είχες δίκιο εσύ που κράταγες ΄΄πισινές΄΄. Το΄χω ξαναγράψει αυτό για σένα...

Εικόνα el trick

Εκ του αποτελέσματος είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ.
Το ποιός πηδάει;;; Είναι αυτός που και άδικο να έχει τελικά δικαιώνεται, αφού στο μεσοδιάστημα σου κάνει και πλάκα ότι τάχα θα δικαιωθείς εσύ.
Το ποιός πηδιέται;;;; Είμαστε όλοι εμείς οι οπαδοί ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ που πιστεύουμε ότι έχουμε ....διοίκηση στο μπάσκετ.
ΤΡΑΚΗΣ - ΑΦΟΙ = 100-0
Υ.Γ. Πολύ ωραίο και το δικηγορικό τημ των αφών.

Εικόνα apostolos gaganis

Πας φουλ για...φάϊναλ φορ εσύ... Και η ΤΕΛΕΣΊΔΙΚΗ απόφαση του ΑΣΕΑΔ βγαίνει ΄΄κατά σύμπτωση΄΄ ανήμερα του αγώνα της ΒΑΖΕΛΑΣ με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ... Έτσι για να΄χουμε μια όσο γίνεται πιο καυτή...ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ... Πουτανιέεεες...