ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...



Αν και όλα τα παιδιά που έγραψαν κείμενα μετά το ντέρμπι της Κυριακής (Απόστολος-Θωμάς-Μητσάρας) τα είπαν πάνω-κάτω και παρά τα όσα γράψαμε στο fb, όπου θεωρήσαμε ότι εξαντλήθηκε το θέμα, επανερχόμαστε με νέα ανάρτηση για τη ''σούμα'' των όσων ζήσαμε, επειδή το ζητάτε. Αγωνιστική ''σούμα''. Για τα εξωαγωνιστικά, θα μιλήσουμε με νέο άρθρο σε λίγο.
 
α) Όπως είχαμε πει (ίσως και μόνοι κόντρα σε όλους τότε, κρατήστε το αυτό για τα παρακάτω...), η απόλυση του Μίτσελ το Γενάρη ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λάθος. Δεν αλλάζεις προπονητή στη μέση της χρονιάς και δεν προσπαθείς στη μέση της χρονιάς να αλλάξεις αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Δεν γυρίζεις ένα διακόπτη και εκεί που είχες μία ομάδα που έβγαζε πολλές φάσεις μπροστά, αλλά έτρωγε αρκετές πίσω, να περιμένεις τώρα να περάσεις σε μία ομάδα σφιχτή πίσω, με ελάχιστες φάσεις μπροστά. Το θέμα δεν είναι το ποιον προπονητή θα φέρεις το Γενάρη. Όποιον και να έφερνες το Γενάρη, από την στιγμή που ο προκάτοχός του απολύθηκε επειδή ''ήμασταν χαλαροί πίσω'', θα ''μάζευε πίσω'' την ομάδα. Ακριβώς το ίδιο έγινε με την απόλυση Ζαρντίμ το 2013. Όταν απολύεις έναν αήττητο προπονητή επειδή ''παίζει αμυντικά, μας αλλάζει το DNA'', ο αντικαταστάτης του θα πάρει το μήνυμα και θα παίζει ''φουλ επίθεση''. Αυτό μας στοίχισε στα ματς με τη Λεβάντε και πάει να μας στοιχίσει φέτος με την Ντνίπρο. Αντιγράφουμε από το παλιό κείμενο.
 
Στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, η ομάδα γίνεται άνω-κάτω και το πρωτάθλημα μοιάζει να είναι στον αέρα.
 
Χωρίς κανένα λόγο, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ, αλλά προσπαθούμε απεγνωσμένα να το χάσουμε.
 
β) Το γράψαμε στο fb, ανεβάσαμε άρθρα, τα είχαμε πει από παλιά,
 
Είναι το δεύτερο πολύ μεγάλο λάθος που γίνεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το 2010 και μετά, που έγινε μεγαλομέτοχος ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και για το οποίο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ.
 
αλλά κάποιοι που μας διαβάζουν είτε είναι στημένοι, είτε είναι καθυστερημένοι. Το ξαναλέμε.
 
ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ''ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ''. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
 
Το καταλάβατε αυτό ορισμένα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, που λερώνετε το στόμα σας για ''υπαλλήλους'' και ''κατά παραγγελία άρθρα''; Θα το καταλάβετε καλά από εδώ και πέρα.
 
γ) Τι πάει να πει ''φταίει ο Μαρινάκης''; Θα πει ότι κακώς έδιωξε το Μίτσελ, αλλά ΔΕΝ θα πει ''κακώς έφερε τον Περέιρα''.
 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 
Φυσικά έκανε λάθη ΚΑΙ ο Περέιρα προχθές, με το αποτυχημένο rotation που επέλεξε, αλλά και με την ΑΣΤΕΙΑ πραγματικά επιμονή (τα ίδια έκανε και ο Μίτσελ) να βάζει τα εξτρέμ με ανάποδο πόδι. Έχουμε βγάλει τον καρκίνο από την αρχή της χρονιάς να βλέπουμε τον Ντουρμάζ να προσπαθεί απεγνωσμένα και μάταια να φέρει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό, χάνοντας πολύτιμο χρόνο για να μπουκάρει ή να απειλήσει και επιτρέποντας στο αντίπαλο μπακ να ''κολλήσει'' στο αριστερό του πόδι, που είναι και περισσότερο εκτεθειμένο. Δεν χρειάζεται ανάλυση και κάποια ιδιαίτερη φιλοσοφία για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ μπορούν να παίξουν όλα τα εξτρέμ με ανάποδο πόδι, ότι ΔΕΝ βολεύονται όλοι οι δεξιοπόδαροι αριστερά και ότι πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια στιγμή να δούμε το δεξιοπόδαρο Ντοσεβί δεξί εξτρέμ και τον αριστεροπόδαρο Ντουρμάζ αριστερό εξτρέμ. Ταυτόχρονα οι δυο τους στην 11άδα, σε αυτές τις θέσεις. Έστω μέσα στο ματς, ως εσωτερική αλλαγή, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Από εκεί και πέρα όμως, ακόμη κι αν δούμε αυτήν την αλλαγή, ουσιαστική διαφορά δύσκολα θα παρατηρήσουμε στο παιχνίδι μας. Αυτή είναι η δεύτερη μετάφραση του ''φταίει ο Μαρινάκης''.
 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
 
Βεβαίως το Γενάρη δεν μπορείς να πάρεις 5-10 παίκτες και να διορθώσεις όλα τα λάθη (ή τις αστοχίες) του καλοκαιριού. Μπορείς όμως να διορθώσεις ΚΑΠΟΙΑ λάθη, ή έστω να προσπαθήσεις. Υπήρχε ανάγκη για τουλάχιστον 3 μεταγραφές, στόπερ-εξτρέμ-επιθετικός και έγιναν δύο. Ο ένας εκ των δύο, ο Χάρα, εκτός του ότι μοιάζει γενικά ''να μην κάνει'', είναι και ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης-παιχνιδιών στα πόδια του. Ούτε καν στη λίστα του Europa μπήκε. Ο άλλος, ο Σαντάνα, ενώ έχει καλές τοποθετήσεις και στο χώρο ευθύνης του δύσκολα ''τρυπιέται'', μοιάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή ικανός για γκάφα. Εξτρέμ πίσω από τους Ντοσεβί-Ντουρμάζ, να πάει στην γραμμή και να πλαγιοκοπήσει, δεν υπάρχει ούτε για πλάκα (ο Γκαζαριάν μάλλον έχει-είχε χολέρα...) και αυτοί οι δύο εξτρέμ ακυρώνονται στην πράξη στα περισσότερα ματς, επειδή δεν μπορούν να παίξουν με ανάποδο πόδι στην γραμμή. Το ρόστερ ΔΕΝ είναι της πλάκας, είναι αρκετά ποιοτικό στις περισσότερες θέσεις, αλλά τα κενά που υπάρχουν δεν καλύφθηκαν το Γενάρη. Κενά έχουν όλες οι ομάδες του πλανήτη, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι-οπαδοί όλων των ομάδων του πλανήτη, ζητούν ενίσχυση και κάλυψη των κενών. Στο μέτρο του δυνατού πάντοτε, αλλά ο παρονομαστής είναι αυτός.
 
Αφού τελειώσαμε με τον καταμερισμό ευθυνών, ας περάσουμε στο δια ταύτα, στο τι γίνεται από εδώ και πέρα.
 
- Η ομάδα παρά το ελλιπές ρόστερ, έχει ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ το καλύτερο έμψυχο υλικό από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Με ΧΑΩΔΗ διαφορά. Στον παραλογισμό ''δεν έχουμε παίκτες, γεμίσαμε σαπάκια'', εμείς από εδώ δεν μπαίνουμε.
 
ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΑ) ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ Ο ΟΦΗ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Η ΕΣΤΟΡΙΛ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ.
 
- Το παραμύθι που ξέρετε ορισμένα σαλιγκάρια, που ψάχνετε εναγωνίως την ''βροχή''=παραμικρή αγωνιστική αποτυχία για να ξεμυτίσετε και να βγάλετε χολή εναντίον του προέδρου, να το ψάξετε αλλού, όχι εδώ. Το ότι έκανε κάποια λάθη η διοίκηση, το λέμε και εμείς ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ. Το ότι όμως θα βρείτε αφορμή κάποιοι για να αρχίσετε τα βαζελο-επιχειρήματα ''παντελονιάζει-έχει γεμίσει παραρτήματα-ελέγχει το παρασκήνιο-μας ντροπιάζει-αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό'', αλλού, όχι εδώ. Αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι κριτική και δεν υπάρχει ΤΟ ''ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει'', τουλάχιστον μονόπλευρα. Ο καιρός που κάποια ΜΟΥΛΙΚΑ σχολιάζατε ''αυθόρμητα'' κάτω από τα sites και σπιλώνατε τον Θρύλο με το μανδύα του ''ολυμπιακάρα'', πέρασε. Πλέον θα παίρνετε απαντήσεις και ευτυχώς ο κόσμος του Ολυμπιακού, στη μεγάλη του πλειοψηφία, αρχίζει να ξυπνάει και να ασχολείται με το ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ πουστριλίκι της ισοπέδωσης των πάντων, που παρατηρείται στο Internet. Το παραμυθάκι ''όποιος στηρίζει τη διοίκηση είναι υπάλληλος και τα παίρνει'', παρέα με το ''ποιοι είστε εσείς που κάνετε χαρακτηρισμούς στον κόσμο'' προς αυτούς που απαντάνε στις παραπάνω μούφες (το ''υπάλληλοι'' δεν είναι χαρακτηρισμός φαίνεται), ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΕ. Θέλετε να κάνετε κριτική; Ελεύθερα, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ''ολυμπιακά''. Το ότι σας χαλάει τη σούπα ο Μαρινάκης σε άλλους χώρους, που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα και τον αθλητισμό, δεν σημαίνει πως θα ανεχθούμε εμείς οι υπόλοιποι να το μεταφέρετε στην ομάδα. Εμείς είμαστε με τον Ολυμπιακό και όχι κατ'ανάγκη με το ΜΑΡΙΝΑΚΗ, τον ΚΟΚΚΑΛΗ και τον κάθε ΚΟΚΚΑΛΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Αποφασίστε κι εσείς τα σαλιγκάρια αν είστε πρώτα εναντίον του ΜΑΡΙΝΑΚΗ και μετά υπέρ του Ολυμπιακού. Το παραμύθι της ισοπέδωσης των πάντων από ανύπαρκτους ιντερνετικούς σχολιαστές, ενώ η ομάδα μας περνάει την καλύτερη ΜΑΚΡΑΝ περίοδο της ιστορίας μας (17 πρωταθλήματα σε 19 χρόνια δεν είχαμε ΠΟΤΕ, 25οι στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ δεν ήμασταν ΠΟΤΕ), δεν έχει δράκο. Κι αν υπάρχει δράκος, δεν θα τον βρείτε εδώ μέσα.
 
- Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ακόμη και η Ευρώπη δεν έχει χαθεί. Η Ντνίπρο ΔΕΝ έχει αγωνιστικό ρυθμό, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματός της και είναι ευκαιρία να πάρουμε μία πρόκριση την Πέμπτη, η οποία θα αλλάξει τελείως το κλίμα μέσα έξω από την ομάδα. Ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό, έχουμε μπροστά μας το νταμπλ.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΚΟΡΕΣΤΗΚΕ, ΒΑΡΕΘΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ''ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ, ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΙ'', ΑΣ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ.
 
Το ''όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθεί'', αφορά ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Πρέπει να είσαι είτε στημένος, είτε καθυστερημένος για να κατηγορείς το ΜΑΡΙΝΑΚΗ πως ''δεν μπορεί, είναι λίγος'', αλλά μετά να αρχίζεις τον πρόλογο για το ''αποχή'' ή το ''και να χάσουμε ένα πρωτάθλημα, τι θα γίνει; Καλύτερα θα είναι μην σου πω''. Όταν εσύ δεν αντέχεις στον πρωταθλητισμό ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, που είσαι οπαδός και απλώς βλέπεις τα ματς, μετά πώς κουνάς το δάχτυλο στη διοίκηση που όχι απλώς βλέπει τα ματς από την κερκίδα, αλλά φροντίζει για τα πάντα στην ομάδα;
 
Η χρονιά θέλει ένα ''κλικ'' για να ''γυρίσει'' τελείως. Εμείς το περιμένουμε την Πέμπτη με την Ντνίπρο και γι'αυτό θα πάμε στο γήπεδο. Ελπίζουμε αυτό να κάνουν όλοι οι ''αγανακτισμένοι'' ολυμπιακάρες, που πουλάνε με το κιλό την ολυμπιακοφροσύνη τις τελευταίες μέρες.
 

Σχόλια

Εικόνα tsalouxidis

Επειδή ο μόνος εδώ μέσα που μίλησε για έλλειψη αγωνιστικού κινήτρου και οπαδικό κορεσμό είμαι εγώ δεν μπορεί παρά να πήγαινε ο χαρακτηρισμός "ιντερνετικό σκουπίδι" σε εμένα. Δεν θα απαντήσω από σεβασμό στις ώρες που ξόδεψα σ'αυτό το χώρο τον οποίο θα συνεχίσω να παρακολουθώ, σιωπηλά πλέον.

Εικόνα savvas gridlock

Σοβαρά, καμία σχέση, το παρεξήγησες φίλε. Αν θες πες μου ποιος είσαι στο fb να σου εξηγήσω αναλυτικά σε ποιους αναφερόμουν, ονομαστικά κιόλας. Αυτός είμαι εγώ (αν δεν είμαστε ήδη φίλοι εκεί).

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008611928678

Εικόνα savvas gridlock

Καμία σχέση, ούτε καν πήγε το μυαλό μου σε εσένα όταν το έγραφα, κάποια φεησμπουκικά νούμερα εννοούσα. Δεν περίμενα να παρεξηγηθείς, αφού αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κατηγορία Ολυμπιακών, που έχουν προσωπικό πρόβλημα με το Μαρινάκη και τον εμφανίζουν ως νέο Βαρδινογιάννη, που μας ντροπιάζει και καλά γιατί ελέγχει το παρασκήνιο.

Εικόνα tsalouxidis

Ε πού να το καταλάβω. Αυτοί που αναφέρεις πάντως χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η μία είναι ουσιαστικά απολιτίκ, εθνική Ελλάδος κι έτσι, η άλλη είναι ένα κομμάτι περίεργων όντων που έχουν μια ψύχωση με τον Κόκκαλη και θεωρούν ότι τον έφαγε ο Μαρινάκης που παντελονιάζει κλπ.

Εικόνα miga7

Απόλυτα ορθές οι τοποθετήσεις στο συγκεκριμένο. Αυτό που προέχει είναι το Μάη να είμαστε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ αλλά την επόμενη κιόλας ημέρα να γίνει ο ψύχραιμος απολογισμός και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ σε όλα τα επίπεδα.

Εικόνα pantzo

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ

Εικόνα red7neck

Μπράβο Σάββα για το άρθρο! Δεν έχουμε ηρεμία και αυτό φαίνεται! Τι άλλο πρέπει να πούμε δηλαδή??? Ηρεμήστε γαμώ τη πουτάνα μου μέσα να τελειώσει η σεζόν και μετά ας σφαχτούμε στα άρθρα, στα τηλέφωνα, στο facebook και οπού άλλου μπορούμε.... Τώρα θέλει μόνο ΗΡΕΜΙΑ, οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία για την ομάδα!

Εχουμε μπροστά την Ντνίπρο την Πέμπτη (και όπως βγει)
Έχουμε 9 τελικούς στο πρωτάθλημα που πρέπει να τους πάρουμε για να πιάσουμε τον πρωταρχικό στόχο, το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Εχουμε ένα τελικό κυπέλλου (όσο και αν φαίνεται περίεργο) και πρέπει να μαστε δίπλα στους παίκτες (σε όσους πλέον μπορούν να ανταποκριθούν).

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ!

Αυτά!

ΥΓ1 Ηρεμία
ΥΓ2 Πολύ ηρεμία

Εικόνα RED HELL

Εγω επιμενω οτι η ποιοτητα του ροστερ ειναι πολυ χαμηλη σε σχεση με αλλα χρονια.Ο Ντοσεβι ναι εκανε καλο παιχνιδι στην ουκρανια αλλα πραγματικα πες μου ποσες φορες εβγαινε μονος δεξια και δεν μπορουσε να περασει μια γαμημενη σεντρα της προκοπης.Ειναι δυνατον να βγαζει σεντρες ο μογλης ο τριανταφυλλοπουλος και να μην μπορει ο μαζουακου με τον ελαμπντελαουι??Στη λεωφορο δεν μπορουσαν να αλλαξουν ουτε πασα και παντα η μπαλα κατεληγε στο Ρομπερτο ενω ο βαζελος ειχε καλη κυκλοφορια.To ιδιο εχει γινει πολλες φορες και οχι μονο φετος.Δηλαδη μιλαμε για βασικα πραγματα του ποδοσφαιρου τα οποια δεν εφαρμοζονται.Οσο για το αναποδο ποδι συμφωνω αλλα και καποιες φορες που ο τζιμης πηγε αριστερα παλι μια του υψους μια του βαθους.Ο Μανιατης εχει ψυχη και παροτι ειναι αμπαλος γενικα δεν ειναι αυτος το προβλημα.Ουτε ο Σαντανα φταιει που ο καθε αμπαλος ριχνει ολο το φταιξιμο αποκλειστικα πανω του.Ναι μεν τρομαζουμε οταν πιανει μπαλα αλλα αν ειχε αλλον διπλα του μια χαρα θα πηγαιναμε.Και επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουμε δεδομενη την ποιοτητα του ροστερ επειδη νικησαμε ατλετικο και γιουβε.Αρα και η Θελτα δεν θελει μεταγραφες που πηρε 2-0 την ατλετικο.Παντα οι "μικρες"ομαδες μπορουν να παρουν τις μεγαλες.Αλλιως δεν θα ειχε νοημα το ποδοσφαιρο.
Η διοικηση τα εχει γαμησει φετος.Ειναι πραγματικα απιστευτο πως εχουμε παρει 4 στοπερ και οι 4 ειναι αργοι.Πηγαμε σε μεταγραφες λαχεια ξανα και οτι κατσει.Αντι να παρουμε ενα επιθετικο γαματο πηγαμε στο Μητρογλου που εχει γαμηθει στα τακουνακια σαν μαλακας.Εχουμε 3 6αρια και μολις 1 8αρι(Κασαμι)ο οποιος αν και στην αρχη της χρονιας ανοιγε πολυ ωραια το παιχνιδι τωρα δημιουργικα ειναι ενα τιποτα.Ασε που δυσκολα στριβει.Αλλα εμεις θα συνεχισουμε να ονειρευομαστε.Μπραβο απο τη μια στον Προεδρο που πηγε στο κοτετσι αλλα απο την αλλη παλι στα μεταγραφικα η απολυτη απογοητευση.
Μακαρι να γινει κατι με Ντνιπρο αλλα δεν το βλεπω.ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Εικόνα nikos michalopoylos

Kαλυτερα να μην ερθουν οι "αγανακτισμενοι" φιλε Σαββα γιατι οχι μονο δεν παροτρυνουν την ομαδα αλλα περιμενουν την πρωτη στραβη φαση για να κραξουν! Κι εμεις δεν φταιμε τιποτα να τρεχουμε αφου πρωτα γαμησουμε στα κουτουλιδια καμια τετοια ταναπου! Ετσι πηγα να την πατησω εγω παλι μ εναν αγανακτισμενο που φωναζε στο ματς με την κουλα"ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ". Ολυμπιακος ελεγε μεσ το καραισκακη να μας βαλει το αεκ αλλο ενα!Για να σε γραφουν οι φυλλαδες λεμε τωρα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και δεν του γάμησες τη μάνα, ρε Νικόλα; Τέτοια πουσταριά θέλουν δέσιμο στο ναό.

Εικόνα nikos michalopoylos

Ασε Θωμα! Με το ζορι κρατιεμαι! Δεν βρισκομαι σε καλη φαση και δεν θελω τρεχαματα!

Εικόνα lemmy

Μιάς και στα περισσότερα σημεία είμαι απόλυτα σύμφωνος, θα κάνω μία μόνο παρατήρηση για κάτι ππου έχει αναφερθεί και άλλες φορές εδώ είτε σε αναρτήσεις είτε σε σχόλια.
Οι ευθύνες του προέδρου ως προς τον ρόλο και τις ευθύνες των Καρεμπέ-Ίσα.Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη που έχει,από το ότι ο Καρεμπέ είναι διακοσμητικός για να μας κλείνει συμμετοχές στα τουρνουά και να τον στέλνουμε στη Γενεύη για τις κληρώσεις, μέχρι το ότι λύνει και δένει στην ομάδα,έφαγε τον μίτσελ,επέβαλλε τον αφελάυ που ήταν με ενάμιση πόδι εκτός ομάδας και οτιδήποτε άλλο...
Επειδή προφανώς το τι γίνεται μέσα στην ομάδα δε γίνεται να το ξέρω-ξέρουμε επακριβώς,ευθύνη του προέδρου είναι να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα ,πρώτον γιατί πάνω από τον Ο.Σ.Φ.Π. δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ όποιος και να είναι αυτός και δεύτερον γιατί θα είναι κρίμα ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από τον κόσμο όπως ο Καρεμπέ,που έδωσε πολλά στην ομάδα και πήρε από αυτήν, να γίνει εξιλεαστήριο θύμα άλλων καταστάσεων,χωρίς φυσικά να είναι άμοιρος ευθυνών.

Εικόνα Spiros Legend

Με το που εφυγε ο Μιτσελ απο τον Ολυμπιακο,εδωσε αρκετες συνέντευξη,στην ερωτηση για τις σχεσεις του με τον Καρεμπε,που ακουγόταν οτι δεν ηταν καθολου καλες,το διέψευσε κατηγορηματικα και ειπε οτι ειχαν αριστη συνεργασια και διεψευσε τα Ισπανικα ΜΜΕ.Δεν πιστευω να λεει ψεμματα ο Μιτσελ,ουτε πιστευω οτι ο Καρεμπές παρεμβαινει τοσο σε αγωνιστικα θεματα που να εχει προξενησει μεγαλο κακό στην ομάδα.Μου θυμιζει μια παλια περιοδο στον Ολυμπιακο,που για τα παντα εφταιγε ο Λουβαρης,μεχρι που τον εβριζε εν χορώ ολο το γηπεδο...

Εικόνα Spiros Legend
Εικόνα lemmy

Αυτή ακριβώς την εικόνα είχα θυμηθεί και εγώ, χωρίς φυσικά να εξισώνω πρόσωπα και καταστάσεις.Ούτε το νο1 πρόβλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι ο ρόλος του Καρεμπέ.Απλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί και πρέπει να κουμαντάρει αυτό το θέμα,και για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και για να λυθουν τα όποια θέματα υπάρχουν αν υπάρχουν αυτός είναι ο πρόεδρος.

Εικόνα REDNYC

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ....ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!

Εικόνα k1p

Εγώ νομίζω πως και την μπαρτσελόνα του γκουαρντιόλα να είχαμε ρόστερ, ίδια εικόνα θα βλέπαμε.Παίχτες με περιορισμένο κίνητρο, να βλέπουν την ομάδα ως κάτι περαστικό που άντε να κρατήσει λίγους μήνες και χωρίς καμία συναίσθηση και των στόχων αλλά και ανάλογης φιλοδοξίας.Και απο πάνω μια διοίκηση που τους έδωσε το ελεύθερο να συμπεριφέρονται έτσι γιατί πολύ απλά και η ίδια έτσι τους βλέπει.

Μπορεί το καλοκαίρι να τρελλαθεί ο βαγγέλας και ο ντουρμαζ να αντικατασταθεί με τον...μέσι.Ε ο μέσι θα κάνει 2-3 παιχνίδια και στα υπόλοιπα θα σέρνεται και εκεί γύρω στο γενάρη θα αρχίσουν να γράφονται οι πρώτες φήμες πώλησης.
Πρώτα απ΄όλα λοιπόν φταίει η ταυτότητα που έχει διαλέξει η διοίκηση να δώσει στην ομάδα.Αυτό και μόνο καίει ότι ρόστερ προκύψει για τον ολυμπιακό.

Εγώ τους παίχτες χωρίς προσωπικότητα (όπως ντουρμάζ,ντοσεβί κλπ.) δεν τους κακολογώ σε μεγάλο βαθμό.Περιορισμένων δυνατοτήτων είναι που σε τέτοιο οργανισμό δεν πρόκειται να βοηθήσουν ποτέ.Αν άλλάξει το κλίμα ομάδας, θεωρώ πολύ πιθανό κάποιοι απο αυτούς να προσφέρουν ουσιαστικά.Αρκεί να βρεθεί ρόλος για αυτούς,μέσα σε συγκεκριμένο σχέδιο και να τους δείξει κάποιος πως τους πιστεύει.Στην τελική όλοι όσοι διακρίθηκαν,μακροημέρευσαν και προσέφεραν στην ομάδα δεν ήταν και γκαλάκτικος.Κάποιοι ήταν όντως υψηλού επιπέδου αλλά αρκετοί ανδρώθηκαν και χαλυβδώθηκαν απο την άυρα της ομάδας που κάτι τέτοιο στον ολυμπιακό του μαρινάκη δεν υπάρχει.

Το πραγματικό όμως πρόβλημα είναι αυτοί που κοροιδεύουν.Και το κάνουν επανειλλημένα και ατιμώρητα.Το πρώτο βήμα που επιβάλλεται πως πρέπει να κάνει η διοίκηση για να επανακτήσει την αύρα της η ομάδα είναι να διαολοστείλει τύπους σαν τον μήτρογλου και τον αφελάι.Ο μεν μήτρογλου εκτός του ότι σωματικά δείχνει το ίδιο σακί με σκατά που έδειχνε απο την αρχή της σεζόν, δεν δείχνει να συμμορφώνεται σε καμιά υπόδειξη και ο δε αφελάι μέσω του μάνατζέρ του ουσιαστικά έφτιαξε το έδαφος για να φύγει ο μίτσελ.

Εικόνα savvas gridlock

''Πρώτα απ΄όλα λοιπόν φταίει η ταυτότητα που έχει διαλέξει η διοίκηση να δώσει στην ομάδα.Αυτό και μόνο καίει ότι ρόστερ προκύψει για τον ολυμπιακό.''

Πρακτικά αυτό πώς μεταφράζεται; Τι πρέπει να κάνουμε κατά την γνώμη σου για να λυθεί αυτό το πρόβλημα;

Εικόνα k1p

Και κάτι για τον προπονητή ελευθέρας βοσκής απο τα εμιράτα που έφερε με το βαπόρι ο βαγγέλης.Αν δεχτεί ο κομπότης το καλοκαίρι να τον πάρει για αντάλλαγμα του πουλίδο έχει καλώς.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΣΗΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Εικόνα nmavronas

ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ!

Εικόνα vagio

Η ευθυνη ειναι αποκλειστικα του Μαρινακη που γεμισαμε παιχτες λιγους τοσο σε προσοντα, οσο και σε χαρακτηρα κυριως. Παικτες ανικανους να ανταπεξελθουν στις υποσχεσεις τους. Ενα μηνα τωρα ακουμε πως θα παιξουν για τη νικη, μια για τα θυματα της θυρας 7, μια για τη φανελα, μια για τον κοσμο.. Αντε και γαμηθειτε!
Αφηστε τωρα τις μαλακιες περι ευρωπης, αποκλειστειτε αξιοπρεπως την πεμπτη, και δωστε τα ολα με τον αστερα, γιατι αν χαθει το πρωταθλημα ερχεται ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Η ομαδα σερνεται (οπως περσι τετοιον καιρο). Δωστε τα ολα για το πρωταθλημα, το να περασεις ενα γυρο ουεφα και να αποκλειστεις στον επομενο, μονο ζημια θα κανει.

Εικόνα savvas gridlock

H ευθύνη είναι κυρίως του Μαρινάκη, όχι αποκλειστικά. Δεν μπορεί να μην φταίνε καθόλου οι παίκτες. Αν κάποια ψωλοπαικτάκια την έχουν δει αφ'υψηλού και το μυαλό τους πεταρίζει, λες και μας κάνουν χάρη που παίζουν σε εμάς ενώ είναι 20 χρονών σκατά, μπορεί να συγκεντρωθούν ξανά στον στόχο τους, με τη βοήθεια τσιμέντων και κοτρόνων. Δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί φυσικά και δεν υιοθετούμε τέτοιες πρακτικές, αλλά δεν θα καθόμαστε να συζητάμε σοβαρά για το αν οι παίκτες μας δεν επαρκούν για να κερδίσουμε τον Τριανταφυλλόπουλο, το Λαγό και τον Πράνιτς. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Εικόνα vagio

Το οτι καποιοι βλεπουν το θρυλο σαν σκαλοπατι στην καριερα τους ερχομενοι απο σεζον με μονοψηφιες σσυμμετοχες η απο κατι γαλλικες ομαδουλες του κωλου, ειναι προφανες. Καποιος δεν τους τα εξηγησε σωστα τα πραγματα, και αυτο το αποδιδω στο μαρινακη. Η πιο σωστη κινησν που εκανε φετος, ηταν που πηγε στη λεωφορο και τους ξεσηκωσε, κι ετσι αν τους τιμωρησουν (λογικα παντα), ελπιζουμε οτι θα χασουν κανα βαθμο.
Ας αφησουμε τα κατηγορω ομως. Ας κοιταξουμε να παρουμε το πρταθλημα γιατι ενδεχομενη απωλεια του φανταζομαστε ολοι τι συνεπειες μπορει να εχει. Και μετα εδω ειμαστε για αποδοση ευθυνων, παναγιτσες κτλ.

Εικόνα CVRED

Τα είπες όλα Σάββα.
Πιστεύω πως η επιμονή στα εξτρέμ με ανάποδο πόδι, είναι γιατί μάλλον ο κόουτς, βλέπει πολύ Μπάγερν και θεωρεί τα εξτρέμ μας ισάξια του Ρομπέν. Οπότε θέλει να κλείνουν προς τα μέσα και να βγάζουν κάθετη ή να σουτάρουν. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου που να το εξηγεί.
Ο Σαντάνα, είναι εξαιρετικό στόπερ. Οι "γκάφες" (μόνο 1-2 έχει κάνει) προκαλούνται γιατί τον αφήνουν ξεκρέμαστο οι συμπαίκτες του. Ο Μανιάτης στο 1ο γκολ με την Ντνίπρο για παράδειγμα και ο Ομάρ στην κάρτα που έφαγε στο ίδιο παιχνίδι. Επίσης, δεν ΜΠΟΡΕΙ να παίξει δίδυμο με τον Σιόβα. Οποιοσδήποτε με ταχύτητα, τους τρυπάει για πλάκα. Θέλει γρήγορο στόπερ δίπλα του. Τον θεωρώ, πάντως, πολύ ανώτερο του Σιόβα και το καλύτερο στόπερ που έχουμε πάρει μετά τον Μέλμπεργκ. Και μην ξεχνάμε οτι είναι στην ομάδα 1,5 μήνα. Του χρόνου, θα αποδείξει την αξία του. Το κακό στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως δεν είναι στοπερ στο στυλ που ψάχναμε.
Ρίχνω ευθύνες στον Περέιρα. Όχι τόσο για την τακτική, δεν έχει το χρόνο να δουλέψει άλλωστε, ούτε στο οτι κάνει εκτεταμένο rotation. Αλλά στο οτι δεν είναι ήρεμος και δεν κάνει σωστή διαχείρηση της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφ' όσον αγχώνει εμένα που τον βλέπω, δεν θα αγχώσει τους παίκτες; Επειδή έψαξα video απο την θητεία του στην Πόρτο και είδα πως δεν είχε την ίδια συμπεριφορά, πιστεύω πως αυτή η ανησυχία που βγάζει, είναι επειδή δεν είναι δική του η ομάδα κι επειδή δεν έχει χρόνο να την δουλέψει, σ'αυτή την κρίσιμη φάση.
Για τον Μαρινάκη τα έχουμε πει. Έχει κάνει λάθη (ειδικά στις περιπτώσεις Μίτσελ και Ζαρντίμ). Εγώ απλά προσθέτω, πως επι Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός, είναι καλύτερα απο ποτέ. Ψηλότερα απο ποτέ στην Ευρώπη, με UNICEF χορηγό, με συμμετοχή σε ICC, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, με υγεία σε όλα τα επίπεδα. Έχω ζήσει άσχημες εποχές, με την ομάδα και το οτι ο Πρόεδρος έχει καταφέρει να έχει την ομάδα οικονομικά ανεξάρτητη και υγιειή, αξίζει περισσότερο απο 10 πρωταθλήματα για μένα.

Απο εκεί και πέρα, όποιος δεν γουστάρει, όχι απλά να μείνει σπίτι του, όπως πολύ σωστά λες, αλλά ας αλλάξει ομάδα. Δεν τον έχουμε ανάγκη ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός.

Εικόνα katerina

Καλησπέρα Σάββα.
Αυτό το πράγμα με Ντουρμαζ-Ντοσεβί ειλικρινά δε μπορώ να το κατανοήσω. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά δε μπορούν να αγωνιστούν με ανάποδο πόδι, ο Περέιρα επιμένει σε αυτή τη διάταξη (όπως και ο Μίτσελ). Ο Ντοσεβί μάλιστα έκανε, κατά την άποψη μου τουλάχιστον, καλό παιχνίδι με τους Ουκρανούς από δεξιά. Ο Γκαζαριάν επίσης έδειξε πραγματάκια στα παιχίδια που αγωνίστηκε (κακώς δεν του δόθηκαν ευκαιρίες). Για το Χάρα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έδειξε καλά στοιχεία. Τέλος, ο Σαντάνα φαίνεται καλός παίχτης αλλά χρειάζεται ενά διαφορετικού τύπου παίχτη δίπλα του (πιο γρήγορο).
Για τον μεγάλο γαμιά τους Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφωνώ ως προς το θέμα προπονητή διαφωνώ ως προς τις μεταγραφές-από τη στιγμή που δεν προκριθήκαμε στο champions league. Η ομάδα εχεί καλό υλικό απλά δεν έχει δουλευτεί όπως πρέπει, καθώς διαμορφώθηκε αργά ενώ και τα φιλικά στην αμερική δε βοήθησαν.
Για τους ψωλομούρηδες δήθεν Ολυμπακούς που εμφανίστηκαν τη Κυριακή το βράδυ στο site με ψευδώνυμα τόλης7 αυγουλής7 ή οτιδήποτε άλλο, και μας ζαλίσαν τα ούμπαλα, απλά να πάνε να γαμηθούν από κει που γαμιούνται και οι βαζέλες.
Τη Πέμπτη είναι απλά η αρχή της αντεπίθεσης. Είμαι πεπεισμένη πλέον ότι θα προκριθούμε. Όσοι πάμε τη Πέμπτη στηρίζουμε χωρίς γκρίνια και κλαψομουνίαση.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στους σουβλατζήδες, που από το πολύ κωλογαμήσι νομίζουν ότι τους φύτρωσαν αρχίδια, και στις αλητείες που έκαναν. Ρε χαντούμηδες δεν είναι για σας αυτά, δεν είναι για σας αυτά ρε μούλοι που πάτε και γαμιέστε με στραπόνια στη Φυλής.

Εικόνα savvas gridlock

Καλησπέρα Κατερίνα. Μπράβο, ωραία τους τα έχωσες.

Εικόνα Spiros Legend

Τι ειναι αυτα που λες βρε Σαββα?Οποιος παει γηπεδο κανει κακο στην ομαδα,γιατι ενισχυει με φραγκα το Μαρινακη και τον κραταει στην ομαδα.Κανονικα δεν πρεπει να παταει ανθρωπος,να σηκωθει να φυγει ο Χοντρος,να βρει ο Ολυμπιακος την υγεια του και να μην ντρεπομαστε που ειμαστε Ολυμπιακοι.Οι αλλοι μπορει να μην παιρνουν πρωταθληματα,μπορει να ξεφτιλιζονονται στην Ευρωπη,μπορει να αποκλειονται απο την Ξανθη και την Κερκυρα στο Κυπελλο,αλλοι μπορει να επεσαν στην Γ Εθνικη,αλλα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εχουν την περηφανια και την αξιοπρεπεια τους.GLORY DAYS ζουνε,και αν δεν με πιστεύετε δειτε και το χτεσινο πρωτοσελιδο του Μπομπολο-GOAL,ηταν μερα περηφανιας για το ελληνικο ποδοσφαιρο,δεν εγινε τιποτα το ιδιαιτερο,στην Κρητη γινανε χειροτερα,τα ειπε και ο Σιντεφελντ...Υ.Γ.Οποιοι τα λενε αυτα,ειτε παριστανουν τους Ολυμπιακους στο facebook,ακομα και σε συνδεσμιακες σελιδες,και καλουν τον κοσμο σε αποχη,ειτε ειναι αντιολυμπιακοι που κανανε γαργάρα,οπως και η εξαφανισμενη Υφυπουργάρα μας,τα χειροτερα καφριλικια των τελευταιων ετων,ειναι ξεφτιλισμενοι και θα παρουν τις απαντησεις που ζητανε...Τους εκατσε φετος και πηγαν ολα στραβα και αναποδα,δεν βγηκε τιποτα και υπηρξε και μεγαλη αμελεια τον Γεναρη στην ενισχυση της ομαδας,αλλα θα το βουλωσουν συντομα,να τελειωσει η κωλοχρονια και θα τα ξαναπουμε...

Εικόνα katerina

Καλησπέρα Σπύρο.
Να σου πω εγώ τι είναι. Είναι βαζελάκια πουστράκια που βιάστηκαν σε τρυφερή ηλικία από Ολυμπιακούς κολομπαράδες. Συμβαίνουν αυτά στα λιμάνια, δυστυχώς.

Εικόνα Spiros Legend

Γεια σου Μάγκισα Κατερίνα,μακαρι να φοραγανε <<τα παντελόνια σου>> πολλοί ξεφτιλισμενοι βαζελόγαυροι...Έχεις και χιούμορ,αν και δεν αποκλείω να είναι και πραγματικότητα οι αποκαλύψεις που εκανες για το τι συμβαινει στα λιμάνια...

Εικόνα aygoystinos

Γεια σου Σαββα. Εννοειται οτι υπευθυνος για ολα ειναι ο προεδρος. Αυτος στην τελικη επιλεγει συνεργατες. Συμφωνω απολυτα στο σκελος που μιλας για τον προπονητη. Δεν πρεπει να φορτωθει ο Περειρα τα λαθη της διοικησης. Διαφωνω στην αποψη σου για το εμψυχο δυναμικο. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες δημοσια πριν ολοκληρωθει η χρονια. Και ο προεδρος αν θες τη γνωμη μου πρεπει να σκεφτει καποια πραγματα διαφορετικα. Πρεπει να τελιωσει πρωτα η χρονια. Η ΟΜΑΔΑ ειναι μεσα και στους τρεις στοχους της. Ας αφησουμε λοιπον τη γκρινια γιατι η γκρινια δεν ανοιγει σπιτια αντθετως τα κλεινει...