OI... SOPRANOS TΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ η φωτογραφία με τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν ύστερα από τη νίκη με την Γιουβέντους. Πονάει και τσούζει για ένα και μοναδικό λόγο: απεικονίζει, με τον πιο ακαταμάχητο τρόπο, τη χαοτική απόσταση που μας χωρίζει από τους "οχτρούς" μας. Και είναι "οχτροί", επειδή ζουν και αναπνέουν με τη σκέψη του πώς να μας εξοντώσουν, να μην υπάρχουμε, να μην τους θυμίζουμε ότι οι ίδιοι είναι ανύπαρκτοι. 

Υπερβολές; Όχι δα! Νο1.

Αμφιβάλλετε; Για πάρτε να 'χετε φρέσκο Σάββα!

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131228/mantzebelakis-ekana-t...

Ο "οχτρός", δεν ενδιαφέρεται για έννοιες όπως είναι ο "υγιής ανταγωνισμός" και η "συνεπής τήρηση των κανόνων". Ως αναθεωρητής απο τη φύση του, θα κοιτάξει να σε βλάψει με κάθε τρόπο και θα μεταχειριστεί όλα τα όπλα που του παρέχουν οι "θεσμοί" για να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα και να επωφεληθεί, αδιαφορώντας για το αν ο στόχος του επιτυγχάνεται μόνο δια της καταστροφής. Σαν "μαφιόζικη" οργανώση που, το μόνο που ξέρει είναι το πώς να αρπάζει, να διαλύει, να ρευστοποιεί και το πώς να αποκτά διασυνδέσεις και πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων, για να προστατεύει τα μέλη και τα συμφέροντά της.

Σύμπτωση;

Ο πρόεδρος του παναθηναϊκούλη δήλωνε στο BBC, στις 13 Μαρτίου:

Για τη δημιουργία ενός νέου πρωταθλήματος: «Ιδέες σαν κι αυτές έχουν συζητηθεί. Μερικές από τις μεγάλες ομάδες θα δημιουργήσουν μία νέα λίγκα ώστε να τελειώνουμε με αυτή την απόγνωση που νιώθουν πολλοί από μας και τους οπαδούς μας. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Δεν λέω ότι αυτό είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδια ή ότι το σκεφτόμαστε πράγματι στα σοβαρά. Είναι μία από τις πιο ακραίες πιθανές λύσεις που έχουν συζητηθεί, αλλά υπάρχουν φυσικά πρακτικά ζητήματα στο να ξεκινήσουμε ένα νέο ξεχωριστό πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθούμε να επικοινωνούμε με τους οπαδούς και τους έχουμε εξηγήσει απεγνωσμένα ότι η βία "πληγώνει" μόνο την ομάδα της οποίας οι χούλιγκαν φέρονται με βιαιότητα».

Για το τι χρειάζεται για να συζητηθεί σοβαρά η δημιουργία μίας νέας λίγκας: «Εάν η Ελλάδα τιμωρηθεί και δεν συμμετάσχει στους αγώνες της UEFA για κάποιους λόγους και τελικά αποκοπούμε από την Ευρώπη, τότε αυτό ίσως θα επέτρεπε δυνητικά σε κάποιες ομάδες να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή λίγκα».

Στις 25 Μαρτίου, ο υφυπουργός Κοντονής δηλώνει, ως εκ θαύματος και μεταξύ άλλων, σε ελβετική εφημερίδα:

"Το ποδοσφαιρικό σύστημα είναι βαριά άρρωστο και είμαστε αποφασισμένοι να απαλλαγούμε επιτέλους από τα βάρη του παρελθόντος. Για το λόγο αυτό, ακόμη και η αυτόβουλη αποχώρηση των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι μια επιλογή που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Αναφέραμε αυτό το μέτρο σαν πιθανότητα και στη συνάντηση με την UEFA, όμως υποθέτω πως δεν είναι αναγκαίο να συμβεί. ..Το βασικό μέλημα της ελληνικής κυβέρνησης είναι ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, που θα είναι οργανωμένο με υγιές και δίκαιο σύστημα. Αν διαπιστώσουμε ότι αυτό εμποδίζεται με οποιονδήποτε τρόπο, είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σεβόμαστε την αυτονομία των αθλητικών αρχών, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το βουλευτικό μας σύστημα, όπως και τους νόμους. Αυτό απέχει πολύ από το δημοκρατικό έλεγχο».".

Υπερβολές; Όχι δα! Νο2.

Hey Tony, how 're you doing?

Η "μαφία" που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο γνωρίζει πολύ καλά το τί θα συμβεί, το πότε θα συμβεί και το ποιός αποφασίζει. Έχει δικούς της ανθρώπους παντού. Στα Μέσα Ενημέρωσης, στην Κυβέρνηση, στη Δικαιοσύνη. Χρειάζεται τα θεσμικά όργανα για να τη σκαπουλάρει και για να μπορεί να εκβιάζει καταστάσεις. Για να εξυφαίνει σκευωρίες, για να επιτίθεται σε βάρος άλλων ομάδων του πρωταθλήματος και να τις οδηγεί, στον υποβιβασμό -βλέπε ΟΦΗ- για οικονομικά αδικήματα στα οποία η ίδια εντρυφεί παραδοσιακά. Ή σε μια ακόμη λατρεμένη συνήθεια, να υφαρπάζει...αδεκαριστί,  ποδοσφαιριστές μιας άλλης ομάδας -βλέπε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.  

Μήπως αδικώ και θίγω, κανένα;

Εκείνοι δεν είναι που έχουν εξαπολύσει, με μανιοκαταθλιπτική συνέπεια, χοντροκομμένες, ασυνάρτητες και αβάσιμες επιθέσεις σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού - ως ενιαία οντότητα;
Εκείνοι δεν είναι που "εγκληματική οργάνωση" τον ανεβάζουν, "έμπορο ναρκωτικών" τον κατεβάζουν;
Εκείνοι δεν είναι που χτυπιούνται, εδώ και χρόνια, πως ο Ολυμπιακός είναι ο "καταστροφέας" του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Ο Ολυμπιακός, τον οποίο επιχειρούν για άλλη μια φορά να διαλύσουν -η πρώτη απόπειρα έγινε επί βασιλείας Καπετάνιου - δεν είναι του χεριού τους. Η πρόθεση του υφυπουργού Κοντονή να κόψει στις ελληνικές ομάδες -δηλαδή, στον Ολυμπιακό και μόνο - την Ευρώπη μοιάζει σαν να έχει εκπορευτεί κατευθείαν, από το ανήλιαγο "κοτέτσι" της Λεωφόρου.

Οι πραγματικοί καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις έσκασαν μύτη!      

YΓ. Ο Ανδρέας Δημάτος επέστρεψε στην παλιά φωλιά! Δεν είμαστε, τελικά, ούτε παλαβοί, ούτε υπερβολλικοί. 
http://www.gazzetta.gr/football/article/721769/dieythyntis-epikoinonias-....

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα CVRED

To οτι ο Δημάτος θα έπαιρνε πόστο, ήταν αναμενόμενο. Ο άνθρωπος είναι ΤΕΡΜΑ αντιΟλυμπιακός.

Απο εκεί και πέρα, το νομοσχέδιο είναι πατάτα. Η UEFA, δεν πρόκειται να το δεχτεί. Και αν ο Κοντονούλης το προχωρήσει και φάμε κανένα αποκλεισμό απο την Ευρώπη, θα τελειώσει ο Ελληνικός αθλητισμός απλά. Κι αυτό γιατί μετά δεν θα έχουμε λόγο να μην κάνουμε επεισόδια. Αν κάτι μας εμπόδιζε, εμάς τους οπαδούς του Θρύλου, να απαντάμε στις καθημερινές και ατελείωτες προκλήσεις των λαγοχανουμομπουγατσο-ΜΜΕ και των προβατων τους, ηταν το ευρωπαϊκό όνειρο. Αν μας το στερήσουν ετσιθελικά, δεν θα μείνει ρουθούνι.

Εικόνα KYTHNOS 7

Θα κάνω και την πρώτη μου ερώτηση:
Αλήθεια πως στα κομάτια πήρε αυτό το μικρό δανειάκι ο ζάμπλουτος τουιτης?? Φαντάζομαι ο καθένας μας μπορεί να πάρει κάτι αντίστοιχο...

Εικόνα red apple

αν έχεις μπάρμπα στη Βουλή, όπως όλοι αυτοί οι εξυγιαντές, όλα γίνονται. Εσύ "σκάσε και κολύμπα"

Εικόνα KYTHNOS 7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ!!!

Εικόνα red apple

Καλώς τον Κυκλαδίτη μας! Καλές αναγνώσεις!

Εικόνα lets79

Έχω την εντύπωση,αλλά και την πεποίθηση ότι πρέπει να ανασυσταθεί το τμήμα Χάντμπωλ του συλλόγου(ειδικά τώρα που τα πράγματα πάνε καλύτερα στα οικονομικά του ερασιτέχνη)....Γιατί δεν θέλω να τους βλέπω να παίρνουνε χαρά ούτε στο xbox....μόνη τους συντροφιά είναι η φάπα και ο αναψοκοκκινισμένος τους σβέρκος....παντού και πάντα....επίσης στεναχωρέθηκα που δεν μπόρεσαν οι.....τρίφυλλες "αμαζόνες",να αφιερώσουν την κούπα στον Μιχάλη.....ε ρε έτσι και έλεγε κανένα τέτοιο κανένας δικός μας....

Εικόνα RED HELL

Πρωτοφανη επεισοδια στο χαντμπολ αναμεσα σε δικεφαλες κοτες.Μα καλα ποτε προλαβε ο Ολυμπιακος να καταστρεψει και το χαντμπολ??Πιστευω μια μηνυση σε Περειρα-Κασαμι ειναι οτι πρεπει για να ηρεμησουν τα πνευματα.Κοντο-πουτα-νη κανονισε την πορεια σου γιατι οπως το πας θα ξεκινησουμε και εμεις τις ομορφιες και τοτε να δεις πως θα καταπολεμησεις τη βια.Εδω και τοσο καιρο οι δικοι μας ειναι οι μονοι που δεν κανιβαλιζουν αλλα που θα παει με τοση προκληση θα γινει εκρηξη...

Εικόνα Spiros Legend

Τι λες ρε φίλε,γίνανε τέτοια πράγματα στο Χάντμπωλ?Πρώτη φορά!Φυσικά και φταίει ο Ολυμπιακός,τα επεισόδια τα έκαναν αγανακτισμένοι ποδοσφαιρικοί οπαδοί Πάοκ-Άεκ,το χάντμπωλ θα την πληρώσει τώρα?Τιμωρία στην Παέ Ολυμπιακός άμεσα είναι η λύση!Αφού τα έχει γράψει και ο σύμβουλος του Κοντονή,ο Πρασινοφρουρός Παπαθεοδώρου στο έγκυρο SepticDNA,ΟΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!Πηγαίνετε διαβάστε το,μιλάμε για τον Ύμνο στην Πρασινοκίτρινη εγκεφαλική αναπηρία,είναι συλλεκτικής Πουστιάς πόνημα,ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΌΥ Ο ΤΣΑΡΟΣ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ,τον Τόμυ Σχινά,με την πράσινη φόρμα-σφυρίχτρα,την Αμερικανού που ειρωνεύτηκε δημοσίως την ανακοίνωση μας για μηνύσεις,πριν λίγες μέρες,και τον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος των Αγγελόπουλων,πρώην και νυν και αεί Πρασινοφρουρό Βασιλική Παπαθεοδώρου!Δείχνουν το επίπεδο,το ήθος και τις προθέσεις Κοντονή και κυβέρνησης.

Εικόνα Spiros Legend

Και μόνο και μόνο ότι ο παράφρων,εκ Ζακύνθου ορμώμενος,έχει πιάσει στασίδι στον Σκάι,όπου εκεί εξαγγέλει τις μεγαλοφυείς προθέσεις του,αμέσως μετά τα όσα εγκληματικά έγιναν στη Λεωφόρο,δείχνει το απίστευτο θράσσος του και το πόσο αποφασισμένος είναι να κάνει κακό στον Ολυμπιακό.Μόνο στην ελέω Θεού Βασιλεία αποφασίζει και διατάζει Ένας,όταν και όποτε γουστάρει,σε Δημοκρατικό καθεστώς είναι πρωτοφανές.Φυσικά όλα γίνονται με τις ευλογίες του βαζελοΤσίπρα και του μέγιστου αντιολυμπικού και πονεμένου Αεκτζή Καμμένου,κολλητού του Μελισσανίδη.Ξαφνικά όλα τα Δικαστήρια,ΑΣΕΑΔ,ΣτΕ μετά τις εκλογές βγάζουν ευνοικές αποφάσεις για Πάο-Άεκ και γίνονται νομοθετικές ρυθμίσεις για τις οποίες ευχαριστεί δημοσίως την Κυβέρνηση ο Ρωσοπόντιος διοικών τον Πάοκ μέσω Skype...Απο δω και πέρα όποιος βάζει κάποιο κόμμα πάνω από τον Ολυμπιακό,καλύτερα να φορέσει ζαρτιέρες και να πάει στο Τριώροφο ή στο Δωματιάκι,ή στα τσακίδια καλύτερα.Και μόνο η απειλή αποκλεισμού του Θρύλου από την Ευρώπη,ενώ είναι το μόνιμο βίας από τους άλλους,κατ εμέ ειναι casus belli.Δεν έχει γεννηθεί ακόμα κανένας στηςΠού που να τολμάει να απειλεί τον Ολυμπιακό μας,και μάλιστα εντελώς άδικα και με σκοπό την εξυπηρέτηση και μόνο Αντιολυμπιακών συμφερόντων...

Εικόνα Spiros Legend

μόνιμο ΘΥΜΑ βίας από τους άλλους

Εικόνα Red Dragon

Συγχαρητηρια για το αρθρο.
Καταστροφεις ή αλλιως "εξυγιαντες"?Οι μεν καταντησαν μετα την αποχωρηση Πατερα να χρωστανε στον Θεο,να βγαινουν εβδομοι,να εχουν να κερδισουν 5 χρονια στην Ευρωπη,να μην εχουν νικη σε ομιλο με την Εστοριλ,εχουν αποκλειστει 2 φορες απο 2 διαφορετικες διορτανωσεις τον ιδιο μηνα απο Οντενσε και Μακαμπι και οι δε ενω τους χαριστηκαν χρεη καταφεραν να βρεθουν στην Γ για να...ξεχρεωσουν και ολοι αυτοι που εχουν καταδικαστει με στοιχεια στο παρελθον(εκ των οποιων μια φορα τους εσωσε ο δυναστης Θρυλος) συνεχιζουν να δυναμιτιζουν το κλιμα μετα τα οσα προηγηθηκαν σε Τουμπα,Οακα και εξοχικο.
Σε κανενα Κοντονη δεν ανηκει καμια Α.Ε και καμια Θατσερ εν ετει 2015 θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο.
Ενα υποκινουμενο νομοσχεδιο που προφανως αυτο οπως και το προηγουμενο το επεξεργαστηκαν σε καποια...υπογεια γνωστου τηλεοπτικου σταθμου(χρεωκοπημενου και αυτου...).
Θα αποφασιζει λεει οποτε γουσταρει να διακοπτει το πρωταθλημα(λογικα μετα απο νικη του Ολυμπιακου θα ακολουθουν και παλι επεισοδια) ωστε να απειλει με τον μπαμπουλα του αποκλεισμου απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις(που προφανως δεν μπορει να κανει κατι τετοιο διαφορετικα ας ενημερωσει τους παιχτης της Εθνικης οτι αποψε θα ειναι το τελευταιο τους παιχνιδι...).
Με ενδιαφερον θα ακουσει ολα αυτα ο γιος του κυρ Σαββα οταν ερθει στην Ελλαδα καθως γνωριζουμε οτι εκπροσωπει την Uefa.
Ας κοιταξουν οι ¨εξυγιαντες¨ που προκαλουν επεισοδια ακομα και σε ματς Νεων(οπως σε αυτο του Πανιωνιου με τον Ποα οπου στειλανε παιδια του Πανιωνιου στο νοσοκομειο) και επιθεσεις σε 8 χρονα παιδακια να συναιτιστουν αλλιως θα ερθει Ερυθρολευκο τσουναμι.
Μετα τα οσα εγιναν στο ματς βολλευ ο υφυπουργος εμφανιστηκε αμεσα και εκανε δηλωσεις.Μετα τα προσχεδιασμενα αισχη ειχε κρυφτει και εκανε 2-3 μερες να κανει δηλωσεις και οταν το εκανε δεν καταδικασε καν τις ομαδες που το εκαναν.
Κανονιστε την πορεια σας αλλιως θα εχετε την καταληξη του Λιανη,του Φλωριδη,του Ορφανου κλπ και τοσων αλλων.
Σοβαρευτειτε και αμεσα.

Εικόνα red apple

Δεν είναι πρόθεσή τους να σώσουν το ποδόσφαιρο. Να διαλύσουν τον Θρύλο θέλουν.