ΤΗΕ ΚΟRIOPOLIS΄s CASE IS DEAD! LONG LIVE THE CRIMINAL ORGANISATION΄s CASE!



Η ΛΑΣΠΗ ΠΕΘΑΝΕ!  ΖΗΤΩ Η ΛΑΣΠΗ!

Διάβασα σήμερα, όπως κάθε μέρα, τα αθλητικά μου πρωτοσέλιδα. Δεν έμεινα ΄΄ευχαριστημένος΄΄, ομολογώ, απ΄την αντίπερα όχθη. Ψόφια πράματα. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ KORIOPOLIS KAI ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ... Ανακεφαλαιώνω, ξεκινώντας απ΄τις ΄΄αντικειμενικές΄΄ και προχωρώντας στις αντίπαλες οπαδικές εφημερίδες:

Χαμογελαστός ή ικανοποιημένος ο Βαγγέλας στις φωτό, τίτλοι ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ( φυσικά, από την ΠΑΕ του Ολυμπιακού ), ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ( η κοντή, αλλά για τον ευτραφή κιχ ), ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ( στο...πλάϊ και με κόκκινα γράμματα η αντιπαθητικιά, αλλά για τον ευτραφή κιχ ), ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΜΒΕΣ ( στον...πάτο-πάτο η ικτερικιά, αλλά για τον ευτραφή κιχ ) κι όσο για΄κείνες της... Nordland, μόνο κάποιο ΜΠΟΧΑ πρόσεξα σε μια, πάνω δεξιά καρεδάκι, στ΄ασπροκόκκινα φυσικά, αλλά περί ευτραφούς...και πάλι τσιμουδιά ). ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΓΡΑΨΕ - ΣΧΕΔΟΝ - ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ...ΠΗΛΙΚΙΟΝ ( σύμφωνα με πολιτικό γόνο υψηλότατου ΙQ, που μας κυβέρνησε κιόλας...).

Έτσι, ανικανοποίητος γιατί δεν είχα πάρει τη συνηθισμένη αντιΟλυμπιακή μου δόση, ειδικά με τον μανδύα του (ψευτο)αντικειμενισμού, και πριν αρχίσω να παρουσιάζω σύνδρομο...στέρησης, είπα να ΄΄ισιώσω΄΄ κάπως, επισκεπτόμενος δύο από τους...εγκυρότερους διαδικτυακούς τόπους αθλητικής ΄΄πολυγνωμίας΄΄ και ΄΄πολυγνωσίας΄΄, που΄μουνα σίγουρος ότι θα΄χαν τούτο το δικαστικό θέμα της επικαιρότητας, στα...ώπα - ώπα. Την...Εφημερίδα ιταλιστί και το περιώνυμο... Μόριο της ζωής.

Η πρώτη, με απογοήτευσε... Και πάλι. Τα΄χω ξαναπεί εγώ εδώ. Κάτι μου μοιάζει να μην πάει καλά μ΄αυτήνε, τελευταία. Ειδικά από τότε που βγήκε εκείνη η καινούρια αντιΟλυμπιακή φωλεά, με τ΄όνομα της διπλής έλικας των Watson και Crick και την οποίαν θα περιλάβω δεόντως στη συνέχεια...Ένα άψυχο, αυστηρά άχρωμο κείμενο με το σκεπτικό της απαλλακτικής πρότασης του αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Πούλιου για τον Βαγγέλα, όλο κι όλο. ΚΟΙΝΩΣ ΓΑΡΓΑΡΑ... Κι εκείνο το άρθρο για τον Καλόπουλο και την - επίσης - απαλλαγή του απ΄την κατηγορία της εσκεμμένης  αντιβαζελικής δράσης στον περίφημο πια αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟ 2 - 1 τον Φλεβάρη του 2011... Κι αυτό...χειρότερα σχεδόν άχρωμο σε σύγκριση μ΄εκείνο για τον Βαγγέλα... ΠΑΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ... Ένα θαυμαστικό μονάχα - ένα - στο τέλος της... δυσοίωνης πρόβλεψης εκείνου που γραψε τούτο το δεύτερο κείμενο, ότι με βάση τις απαλλακτικές προτάσεις του αντιεισαγγελέα, δεν πολυφαίνονται...καλά τα πράματα ΚΑΙ ως προς την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης... Έτσι έ;  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;  Μα γιατί η Δικαιοσύνη, φίλτατοι, δεν λειτουργεί με τα μέτρα και τα σταθμά των πάσης φύσεως ΑΡΔοΜεΜΕδων, που μας τα΄χουνε πρήξει - κι εξακολουθούνε - τόσον καιρό! Θέλει αποδείξεις ή αδιάσειστες ενδείξεις ( με αποδεικτική δηλ. ισχύ) και όχι προϊόντα τηλεφωνικών υποκλοπών του τύπου ΄΄μου είπε ότι...΄΄ ή ΄΄ο Κώστας, ο Νίκος, ο Αρχηγός, ο Πρόεδρος, ο Μεγάλος΄΄ και τα ρέστα... Χέσε μέσα για δαύτους όλους , που λένε...

Τελειώνω, με το αντιΟλυμπιακό Πατριαρχείο. Το...μόριο της ζωής, που λέγαμε; Τον βασικό πολιορκητικό κριό της Πράσινης κατ΄εξοχήν προπαγάνδας. Συνοψίζω τις εντυπώσεις μου απ΄την περιήγησή μου, για την οποία να πω παρενθετικά ότι θα πρέπει να πάρω επίδομα ΄΄βαρέων και ανθυγιεινών΄΄...

Υπάρχει οπωσδήποτε ένα μούδιασμα... Όλο το οικοδόμημα, βλέπετε, έχει στηθεί με βάση τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού. ΚΑΙ ΜΟΝΟ... Ωστόσο, εκείνο που τους νοιάζει, είναι να μην το δείχνουν όσο γίνεται περισσότερο ( = αδύνατον ) και να συνεχίζουν απτόητοι το αντιΟλυμπιακό τους έργο, που είν΄εξάλλου κι εκείνο που τους θρέφει, τους συντηρεί στη ζωή... Ξέρουμε ότι έχουν περίοπτη στήλη με τον τίτλο ΄΄ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ΄΄, την οποία και τροφοδοτούν επαρκέστατα με το ανάλογο υλικό ναρκοθέτησης του ΘΡΥΛΟΥ. Το παίζουν κήνσορες της κάθαρσης και ηθικολόγοι της ποδοσφαιρικής υγείας ( παρεμπιπτόντως, το...μπάσκετ - ας πούμε - δεν τους ενδιαφέρει ). Χορταίνουν - ειδικά ο ένας - το κοινό τους, με λουκούλεια καθε φορά γεύματα αντιΟλυμπιακής λάσπης. Όσο...γκουρμέ όμως και να προσπαθούν να κάνουν τα ΄΄πιάτα΄΄ τους, η...πράσινη αποφορά, δεν φεύγει με τίποτα...  ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΙ.  Σαν τον κλόουν της φωτογραφίας της ανάρτησης. Με...φονικό όμως βλέμμα. Ακριβώς σαν εκείνο της φωτογραφίας. Είναι το βλέμμα-δηλητήριο του ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΙΣΜΟΥ... Μπουκάλι σινιέ, που αντί για άρωμα κρύβει αθλητικογραφική ΔΥΣΩΔΙΑ... Δεν ξεγελούν κανέναν για τον πραγματικό σκοπό τους: ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. Άστε...άστε το ΄΄μάνα΄΄ της ΗΘΙΚΗΣ που εμπορεύεστε στο 90% όσων σας σχολιάζουν. Ασφαλώς εσάς περιμένουν για να τους ταϊσετε εκείνο που αποζητάνε σαν τρελοί, ώστε να ξεχάσουνε την τιτλοστέρηση απ΄τη μια και το 42ο του μισητού απ΄την άλλη. Καλά κάνετε, για την πάρτη σας. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ. Και μη μας τα πρήζετε με τα περί του...καλού του ελληνικού ποδοσφαίρου και λοιπές...μαλθακότητες. Στην πραγματικότητα μάλιστα, ΚΑΚΟ κάνετε στις ομάδες που όλοι τούτοι οι πιστοί οπαδοί σας, υποστηρίζουν. Αντί ν΄ασκήσετε σωστή - αλλά πικρή - κριτική στους υπεύθυνους αυτών των συλλόγων για το χάλι της στασιμότητας και του βαλτώματός τους, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, υποδεικνύοντας τον ένα και μοναδικό τελεσφόρο δρόμο για την ανάταση ( εκείνο των ουσιαστικών επενδύσεων ), αποπροσανατολίζετε και κοιμίζετε τον κόσμο τους με το αντιΟλυμπιακό όπιο που του σερβίρετε συστηματικά. ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΄΄ΤΣΟΥΖΕΙ΄΄. Να δούμε για πόσον καιρό ακόμα, θα ΄΄δουλεύει΄΄ το παραμύθι σας. Το πρώτο του κεφάλαιο, γελοιοποιήθηκε και κατέρρευσε ήδη. Υπάρχει ακόμα το δεύτερο. Το πιο...δυνατό. Το πιο...ζουμερό. Αυτό στο οποίο έχετε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ επενδύσει την πάσαν ελπίδα σας για το γκρέμισμα του Μαρινάκη και του ΘΡΥΛΟΥ.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τί θα γίνει τελικά με τον σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ειλικρινά. Δεν έχω καμιά απολύτως πληροφόρηση, πέραν των όσων ξέρει ο μέσος φίλαθλος. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο,ΤΙ, ΜΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Για ακόμα μια φορά σωστός ο Αποστόλης...

Άσχετο, αλλά ο κύριος Γαβαθιωτης πόσο μέσα πέφτει συνέχεια??? Είναι απίστευτο με πόσο απλό τρόπο τους ξεφτιλίζει για πράγματα που συμβαίνουν μετά τα κείμενα του...

Εικόνα apostolos gaganis

Ένας είναι ο Μανώλαρος. Οξυδέρκεια και μεγάλη εμπειρία, τα εξηγούν όλα... Πρόσθεσε και το ΗΘΟΣ.

Εικόνα mikele7

πολυ ωραιο αποστολε,ΟΙ ΑΡΔ.ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ.
ετσι διμιουργουν τα νεα ειδη ανθρωπων,οπως τους ΑΡΒ αντικημενικοι-ρουφιανοι βαζελοι,και το πλυπληθεστατο
ειδος μετα απο τοοοσα χρονια στερησης,τους ΜΑΛΑΚΕΣ-ΜΑΛΑΚΕΣ,σε αντιθεση με τα σπανια ειδη καρετα-καρετα
και μοναχους-μοναχους.

Εικόνα apostolos gaganis

Και...Φυσιοδίφης λοιπόν Μικέλε... Έεεμμμ, κάτι είχα καταλάβει εγώ...

Εικόνα Romain

Στο Coriopolis υπήρχαν οι κασέτες, οι διάλογοι ( τους θυμάστε?) και όλη η ΛΑΣΠΗ για τον ΠΡΟΕΔΡΟ, τα στημένα, τον Μπέο τους τόσους και τόσους αγώνες που εχουν χειραγωγηθεί. Υπήρχε το ερωτηματικό αν θα επετρεπαν τελικά στον Μαρινάκη να ταξιδεύει αφού του είχε στην αρχή απαγορευτεί. Οπως και του Αβρααμ.

Στο τέλος ουτε μια κατηγορία. Ουτε για πλημμέλημα δεν εχει προσαχθεί. Πάνε οι τιμωρίες για υποβιβασμό του ΘΡΥΛΟΥ, για αφαίρεση τίτλων, για...για.

Η δευτερη υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση βασίζεται σε κατηγορίες παραγόντων ομάδων, πχ Βελλης,

Χαχαχα....,,

οι οποίοι έχασαν κάποιους αγώνες και κατηγορούν την ΕΠΟ τον Βαγγελαρο, και την ΚΕΔ για εγκληματική οργάνωση.

Μετά ο "τεράστιος" εισαγγελέας Ανδρεαδης, κατηγορεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για συμπληρωματικά παιχνιδια που ο ιδιος είδε απο video, οτι ηταν στημένα. Μονο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και τα ανακάλυψε μόνος του. Μιλάμε για απίθανο μυαλό προικισμένο με πολυσύνθετες ικανότητες.

Βάσει λοιπόν αυτών των καταγγελιών, ο καινούργιος Inspector Clouseau (chief inspector Ανδρεαδης), καλεί και τους διαιτητές βάσει των DVD´s και τους κατηγορεί για κίτρινες κάρτες που έδωσαν ή που απέφυγαν να δωσουν, για πεναλτι, αραουτ, και έξτρα χρόνο που επρεπε να ειχαν κρατήσει και δεν το έκαναν, ή το έκαναν χωρις να υπαρχει λόγος.

Αν βεβαια έβλεπε και τα χθεσινά παιχνιδια στο champions league, και είχε και την δύναμη, θα καλούσε τους διαιτητές στο Ντρακαο και στο Παρίσι, και θα τους κατηγορούςε για συμμετοχή σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Η υπόθεση Ανδρεαδη θα ειναι ενα μεγαλύτερο φιάσκο για τους λασπολόγους.
Το χειρότερο ομως ειναι οτι το Coriopolis ξέφτισε και δεν εχει πλέον ενδιαφέρον.
Ακόμα και οι φανατικοί και δηλητηριασμένοι αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ σταμάτησαν να γράφουν κατα του προέδρου ή δεν τους επιτρέπουν πλέον τα σάιτ γιατι φοβούνται μηνύσεις.

Δεν θα περάσει ομως καιρός που θα ξεσκεπαστούν οι λασπολόγοι και θα πληρώσουν.
Στα δικαστήρια
Στην συνείδηση του κόσμου, αλλα και
Στην συνείδηση των δικών τους φιλάθλων που τους βλέπω να ξυπνάνε. Δεν γίνεται να ειναι τόσο κορόιδα. Γίνεται?

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν νομίζω ότι θα γυρίσει ποτέ φύλλο η μεγάλη μάζα των γνωστών αντιπάλων μας, Romain. To΄χουν πιο πολύ ανάγκη το ψέμα κι από τ΄οξυγόνο... Θα προτιμάνε πάντα το χουχούλιασμα μεσ΄την αυταπάτη, γιατί μόνον έτσι μπορεί να επιζήσουν αντέχοντας κάπως τη δυστυχία τους. Την ΄΄εκλογικεύουν΄΄ όπως τους βολεύει. Παραμυθιάζονται, σύμφωνα με τις ΄΄υποδείξεις΄΄. Και κάνουν και τον μάγκα από πάνω. Άσε...Είναι τραγική η κατάστασή τους. Και το τρισχειρότερο είναι πως, στο ορατό τουλάχιστον μέλλον, δεν διαφαίνεται σωσμός γιαυτούς... Να σκεφτείς ότι ένας απ΄τους ΄΄πνευματικούς ταγούς΄΄ τους, χαρακτήριζε όπως διάβασα τον Σάββαρο τον Θεοδωρίδη ως τον ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ Έλληνα μαζί με τον Άδωνι τον Γεωργιάδη... Ο δεύτερος δεν μ΄ενδιαφέρει, αλλά τον Σάββα ρε ειρωνεύεσαι, που δεν τον έζησες μπιτ και δεν έχεις ιδέα για το τί υπήρξε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, μ΄εκείνη την (ψευτο)έπαρση του παντελώς αδαούς;...Ούτε τα παπούτσια του, δεν έχεις το ανάστημα ρε να δέσεις... Και ΄΄μασάνε΄΄ και μερικοί ΄΄δικοί΄΄ μας, τουλάχιστον αφελείς...

Εικόνα red hell 7

Κυριε Αποστολε πραγματικά το να καθήσει κάποιος να συζητήσει με αλλόθρησκο είναι πιο δύσκολο απο το να μιλήσει με κινέζο στην μητρική του γλώσσα.
Οτάν πας να επιχειρηματολογησεις σου πετάνε ενα βουιζει η πιάτσα,τα λένε όλοι,Ελα μωρέ ο αγιος Μαρινάκης κλπ.
Όταν τους αναφερεις με συγκεκριμενα παραδείγματα άρθρο 99 άρθρο 44(ΑΕΚ),άδεια αδειοδότησης και κλοπή ΦΠΑ(ΠΟΑ),χρέη και ανύπαρκτη ιστορία(ΠΑΟΚ)κλπ κλπ κλπ(εαν γράφω θα τελειώσω μεθαυριο με τα σκάνδαλα των ηθικών ομάδων τους)!
Τότε σου πετάνε ενα απλό έλα ρε συ εγώ δεν ασχολούμαι και η σύνηθης κατάληξη της κουβέντας είναι εγώ να λέω και τότε τι μου πρηζεις τα π@π@ρι@ ρε μεγάλε;
Για αυτό κανεις Ολυμπιακός δεν πρέπει να ασχολείται με δαυτους,είναι πλεον πιό τοξικοι και απο το πιό δηλητηριώδες φίδι.
Οι συνεχείς καρπαζιες που προσγειώνονται στο σβέρκο τους έχουν πλεον εξελιχθεί σε πάθηση τους έχει πλεον μεταλλάξει το dna και αν πιστέψουμε τις σύγχρονες μελέτες οι οποίες λένε οτι για τα επίπεδα της νοημοσύνης ενος ανθρώπου παιζει ρόλο όχι μονο η κληρονομικότητα αλλά και ο τροπος ζωής και τα ερεθίσματα που δέχεται στην ζώη του είμαι πλεον πεπεισμένος οτι ο Θρύλος δημιούργησε ενα νεο ειδος ανθρώπου μειωμένης ευφυΐας με την ονομασία.
Humanus Paragius Antikeimenikus!
Έχοντας απολαύσει τις κατα καιρούς εκπληκτικές επιστημονικές διατριβές περιμένω εναγωνίως ενα σχετικό άρθρο γιατί εγώ δεν μπορω να θέσω το θέμα στις σωστές του βάσεις.
Ευχαριστώ πολύ!

Εικόνα apostolos gaganis

H ιδέα σου γιαυτό το νέο είδος ανθρώπου, τον ΄΄αντικειμενικό άνθρωπο΄΄, μ΄αρέσει. Μέχρι τώρα οι επιστήμονες ξέρανε π.χ. τον homo habilis, homo erectus, homo sapiens κλπ. Σήμερα προσθέτουμε κι άλλο ένα είδος ανθρώπου, τον hοmo objectivus δηλ. τον ΄΄αντικειμενικό΄΄. Ενδιαφέρον... Τους ΑΡΔ, εκεί λέω να τους εντάξουμε...

Εικόνα RED HELL

Στο κλιμα της συζητησης για τους αρδ να προσθεσω κατι.
"Γιατι φοβαστε και δεν βαζετε τα ονοματα των κατηγορουμενων για τα στημενα οπως το sdna που ειναι ανεξαρτητο??"(σχολιο οπαδου αλογοτροφης στο γκαζετα πριν λιγες μερες(!!!).
"Το εγκυρο sdna εκανε ψηφοφορια και βγηκε οτι ειστε το 29% και εμεις το 27%"(σχολιο αλλου στοκου ως απαντηση σε δικο μας που ελεγε οτι ειμαστε η συντριπτικη πλειοψηφια).
Βαγγελη φτιαξε ομαδαρα του χρονου και αναγκασε τους να ντρεπονται να βγαλουν κιχ.Και εμεις ολοι μαγκες πρεπει να σταματησουμε να επισκεπτομαστε τα κωλοσαιτ και να αγοραζουμε τις κωλοεφημεριδες τους.Η πλειοψηφια ειμαστε.
ΥΓ.Το να βλεπεις τις αντιδρασεις τους για την "καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου"και τις αποριες "αληθεια ασχολειται ακομη κανεις με αυτο"τη στιγμη που σχολιαζουν πρωτοι σε καθε αρθρο σε κανει να θες να τους γνωρισεις προσωπικα για ανταλλαγη αποψεων σε κλιμα δημοκρατιας.
ΥΓ1.Πολυ καθαρο το μπασκετ.ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ Η ΤΣΣΚΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.ΠΟΥ-ΤΣΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσει να σε διαβάζω. Συμφωνώ, διαφωνώ.

Εικόνα red apple

Μα μεγαλύτερη απόδειξη από τη βιοτεχνία κατασκευής ψευδών διευθύνσεων από τις οποίες χυνόταν η χολή σε βάρος Μαρινάκη-Ολυμπιακού και τούμπαλιν, δεν υπάρχει!
Προφανώς δε, θα τους πονάει τα μάλα η ύπαρξη του ratm που γεννήθηκε για να ξεβρακώνει

Δώσε πόνο Απόστολε

Εικόνα apostolos gaganis

Tον πόνο, τους τον έδωσε η δικαστική εξέλιξη της Koriopolis. Συμπληρωματικά, ήρθε το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό. Έπεται η φιέστα με τον Λεβαδειακό. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον...Απόλλων. Κι έχουμε συνέχεια. Τις... Καραπάπειες προειδοποιήσεις εξάλλου σε κάποιους ΑΡΔ, τις βάζουμε για την ώρα στην μπάντα, χωρίς βέβαια να τις ξεχνάμε. Κάθε άλλο. ΕΔΩ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Απόστολε το Σ(άπιο)DNA έχει μπανάρει εκατοντάδες ή και χιλιάδες γαύρους,άλλους γιατί αγανάκτησαν και έβρισαν και άλλους σαν και την αφεντιά μου επειδή απλά τους ξεμπρόστιαζαν με στοιχεία και ειρωνεύτηκαν την "αντικειμενικότητά" τους.

Εμένα με μπάναραν γιατί σε "άρθρο" του έξαλλου ασβεστά σχολίασα ότι για χρόνια ο συγκεκριμένος προαναγγέλλει διώξεις και υποβιβασμούς και ΠΑΝΤΑ πέφτει έξω και τελείωνα χρησιμοποιώντας το σλόγκαν τους:"Πόση αλήθεια αντέχετε;".

Σε δευτερόλεπτα με είχαν μπανάρει.

Εικόνα john

Και ολο αναρωτιόμουνα πως γινεται να μην απαντάνε οι δικοί μας στα εμετικα παραληρηματα του παπαθεοδώρου? Πως γινεται κατω απο τις αρθραρες του να τον επικροτουν μονο ανθρωποι με ψευδωνυμα ΜΗΤΣΟΣ 13,GREEN KILLER και άλλα τέτοια.Το πιο μεγαλο αστειο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι ο παπαθεοδωρου ειναι αντισυστημικος και γραφει αυτα που δεν τολμανε να γραψουν οι αλλοι γιατι δεν μασαει και δεν φοβαται αυτος τη παραγκα του Μαρινακη.Αν κατσεις και διαβασεις προσεκτικα οσα λεει θες να χειροδικήσεις(αν και αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα και δεν τα υιοθετουμε συμφωνα με τη γραμμη του σαιτ).Αν κατσεις και το παρεις στη πλακα απλα γελας με την καταντια ενος ανθρωπου που κανει τον αντικειμενικο ενω ειναι τερμα βαζελος εχοντας καταφερει το μοναδικο επιτευγμα να τον βριζουν ακομα και οι συναδελφοι του στην Πρασινη.Αλλα ειπαμε αμα εισαι αρδ και πας οπου φυσαει ο ανεμος στο τελος δεν σου μενουν φίλοι

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

δεν έχουν μείνει γαύροι στο σάϊτ αυτό πλήν κάποιων "ευαίσθητων".

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τον ξέρω τον κύριο στον οποίον αναφέρεσαι. Το ΄΄αντισυστημικός΄΄ πάντως μ΄αρέσει...

Εικόνα apostolos gaganis

Την Κυριακή τους φυλάμε την πρώτη ΄΄μαχαιριά΄΄. Με το Κύπελλο έρχεται η δεύτερη. ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Και το ξέρεις. Εμείς απλά ενεργούμε επικουρικά, αλλά ουσιατικά, πιστεύω.

Του χρόνου καλύπτουμε ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα κενά μας και προχωράμε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ...