ΜΙΑ ΑΠΛΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΝΙΚΗ!



Έγραφα προχθές, αμέσως μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τους καταλανούς: "Η σειρά δεν είναι εύκολη για την...Μπαρτσελόνα! Όχι επειδή δεν είναι, θεωρητικά, το φαβορί για να περάσει στο φάιναλ φορ, ούτε επειδή δεν έχει την ομάδα για να πετύχει τις τρεις νίκες που χρειάζεται, αλλά επειδή έχει απέναντί της μια ακατάβλητη, ψυχικά, ομάδα, δις πρωταθλήτρια ευρώπης την τελευταία τριετία".

Και πριν ο Γεωργίου προκάμει να ...ακυρώσει τα συμβόλαια των παικτών του Θρύλου, στο μπάσκετ, ήρθε η ηχηρή απάντηση: ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΤΙ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!

Λες και πανηγύρισα δυό ευρωπαϊκά μαζεμένα ήταν η αίσθηση που αποκόμισα από τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, στην Βαρκελώνη. Δεν ήταν "άλλη" ομάδα όπως είπαν και θα γράψουν πολλοί. Ήταν η ομάδα που έχει ξεπατώσει έδρες επί εδρών, που έχει ανατρέψει διαφορές επί διαφορών και έχει αφήσει άφωνους οπαδούς και προπονητές άλλων ομάδων. Ήταν, κοντολογίς, ο... απλός, καθημερινός Ολυμπιακός των τελευταίων τεσσάρων χρόνων! Το πόσο...καθημερινός ήταν φάνηκε από την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισαν όλοι τους, ένα αποτέλεσμα που εμάς, τους θεατές-οπαδούς, μας έκανε να καταθέσουμε τα λαρύγγια από τις φωνές και τους πανηγυρισμούς.

Πώς το είπανε οι χολέρες; "Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στην ευρωλίγκα που εξαρτάται αποκλειστικά από έναν παίκτη".

Στην απελπισία τους να βγάλουν λειψό τον Ολυμπιακό επικεντρώνονται στον Σπανούλη, τάχα, δίχως Kill Bill δεν υφίσταται ομάδα. Για άλλη μια, επαναλαμβανόμενη, φορά όμως, ο Ολυμπιακός βουλώνει στόματα. Πρίντεζης, Μάντζαρης και Λοτζέσκι έβαλαν λουκέτο στο παλάου μπλαουγκράνα, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν ο Πρίντεζης, ο Μάντζαρης και ο Σλούκας ανά την Ευρώπη. Με τον Βασίλη, κερασάκι στην τούρτα του Θρύλου!

Φυσικά, από τον παρονομαστή της... χολέρας λείπει, μονίμως, ο Σφαιρόπουλος. Θα πρέπει να είναι το πιο μισητό πρόσωπο σε όλη την αντιολυμπιακή πλάση, ο Γιάννης. Τους χαλάει τη μαγιά, βλέπετε. Όπως τους τη χάλασε και ο Μπαρτζώκας. Και μόνο που σκέφτονται πως υπάρχει η πιθανότητα Έλληνας προπονητής του Θρύλου να ξανασηκώσει ευρωλίγκα, βουρλίζονται. Καμμία αναφορά, λοιπόν, στον αναδημιουργό αυτής της ομάδας. Λες και ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι δυό τρεις παίκτες και πέραν αυτών, το χάος.

Για τον Πασκουάλ αφιερώνουν διθύραμβους, τάχα "τί φοβερός τύπος που είναι, έχει θεληματικό πηγούνι, κατεβάζει διαρκώς νέες ιδέες για το άθλημα", αλλά για τον Σφαιρόπουλο που πήρε, για άλλη μια φορά με το κοουτσάρισμά του, σώβρακα, σκελέες και ζαρτιέρες, ούτε υποσημείωση.

Το ματσάκι δεν αντέχει σε κριτική - αυτή κι αν είναι πληρωμένη απάντηση προς τις χολέρες! Τους πήραμε τον αέρα από το πρώτο δευτερόλεπτο και τους αφήσαμε να ασφυκτιούν έως και το 40'. Ό,τι ορολογία υπάρχει για το μπάσκετ έγινε παιχνιδάκι στα χέρια, στο μυαλό και στα πόδια της εκάστοτε πεντάδας που βρισκόταν στο παρκέ: Hedge Out, Split Out, Block Out, Box Out, Pick 'n' Roll...μεγάλα σουτ, κοντά σουτ, άμυνες και επιθέσεις για σεμινάριο στο... Γουέστ Πόιντ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ!

Μόνο στις βολές φανήκαμε λειψοί καθότι η "ακριβοδίκαιη διαιτησία"- έτσι τη χαρακτήρισαν γνωστές και μη εξαιρετέες χολέρες-  φρόντισε ώστε κάθε απλή επαφή παίκτη μας με αντίπαλο να σφυρίζεται φάουλ, αμυντικό ή επιθετικό, αλλά για τους βαρκελώνιους να ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά. Αποτέλεσμα ήταν αυτό το εξωπραγματικό 22-3 βολές υπέρ της Μπάρτσα! Να τους χαίρονται τους κόρακες, στην ευρωλίγκα. Το κερασάκι τους ήταν ένα πεντακάθαρο καλάθι του Σλούκα που δεν μέτρησαν ποτέ! 

Έτσι, η ομάδα μετέφερε αντρικά, πειραιώτικα και ολυμπιακά τη σειρά, στο Φάληρο όπου δύσκολα, κανείς, ΠΑΤΩΝΕΙ. 

Τα επίσημα στατιστικά της αναμέτρησης:
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=240&seasoncode=...

Οι δηλώσεις των προπονητών:
http://euroleague.sport24.gr/article/3418641/sfairopoylos-oi-paiktes-ein...

ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Η χολέρα των ερτζιανών ξαναχτύπησε, αλλά με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Στο sport24, το γνώριμο τσαρδάκι των αντικειμενικών του αθλητικού ρεπορτάζ, ο ...κόουτς Τριανταφύλλου ξεπέταξε κανονικότατα τη νίκη του Ολυμπιακού και επέλεξε να ασχοληθεί διεξοδικά με τους...Warriors, αφού πρώτα, έκανε την απαραίτητη στάση για να μας επισημάνει την απουσία του...ΟΛΕΣΟΝ!
Αργότερα, ο κυρ Γεωργίου, ο χολέρας που δεν έδινε καμία δικαιολογία στον Ολυμπιακό για την ήττα στον πρώτο αγώνα και ο οποίος δεν θα ανανέωνε τα συμβόλαια των παικτών του Ολυμπιακού επειδή έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι, επί σχεδόν ένα τέταρτο παρέδιδε μαθήματα ιστορίας φυσικών και οικονομικών καταστροφών. Αφού ολοκλήρωσε τις αερολογίες του συζήτησε με τον καλεσμένο του για τον...παναθηναϊκούλη και τις προοπτικές του στην καλαθόσφαιρα, ενώ έκαναν και μια αναδρομή στην ομάδα του...Μάλκοβιτς!
Ύστερα, άνοιξαν οι γραμμές και μάθαμε, όλως τυχαίως από κανά δυό ακροατές, πως λίγες ώρες νωρίτερα έπαιξε ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και νίκησε κιόλας- σα δεν ντρέπεται! Δυστυχώς, έλειψε ο Τσάρλις, το θρυλικό πουλέν μου και μου στέρησε την περαιτέρω ...έμπνευση!         
 
Κλείνω με το προφανές...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣΟΝ...

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα tsalouxidis

Αυτά που έκανε χτες ο Γιώργος Πρίντεζης πρέπει να 'χω να τα δω από παίχτη στον Ολυμπιακό σε ματς τέτοιας σημασίας από τον Πάσπαλι με Λιμόζ στην Πάτρα. Ό,τι ακούμπαγε πάνω του κατέληγε στο πλεχτό έτσι ή αλλιώς. Και δεν τους προκάλεσε μόνο κατάθλιψη με την ευστοχία του στα δίποντα, τους έριξε και δυο τριποντέλες αμόνια στα κεφάλια τους στα πιο κρίσιμα σημεία, η μία έφερε τη διαφορά σε διψήφιο ή άλλη τους έκοψε τελείως το μομέντουμ επιστροφής στο δεύτερο.
Από'κει και πέρα στάθηκαν όλοι άξιοι δίπλα του με συγκλονιστική άμυνα και μάχες στα ριμπάουντ αλλά εάν δεν ήταν σ'αυτή την κτηνώδη κατάσταση χτες ο Πρίντεζης το ματς θα ήταν ένα αμφίρροπο ντέρμπι. Αυτός είναι για μένα ο παίχτης ορόσημο για τις εξελίξεις και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, όποτε παίζει αυτός δε φοβάμαι τίποτα.

Εικόνα savvas gridlock

Καλα, ο προδοτης ο Ζαρκο ηταν μια ομαδα μονος του. Δεν υπαρχει με κανεναν αλλο παικτη αντιστοιχο παραδειγμα στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ στο υψηλο επιπεδο. Ουτε και θα υπαρξει, γιατι το μπασκετ εχει αλλαξει, εχει γινει πολυ πιο αθλητικο. Ενας απο τους λογους που διαφωνουσα και διαφωνω με τους υμνους προς τον Γκαλη, ειναι και ο Ζαρκο. Ηρθε, μας πηρε απο το χερακι μονος του και μας εδωσε πρωταθλημα και παραλιγο προκριση στο φαιναλ φορ. Αναφερομαι μονο στη σεζον 1992-93, γιατι την επομενη με Ροι και Φασουλα ειχε συμπαικτες υψηλου επιπεδου. Δεν γινεται να εισαι γαυρος, να εχεις ζησει Ζαρκο και να εγκωμιαζεις τον Γκαλη, που τον ειχε κανει αλογο ο Ζαρκο. Εναν Γκαλη που επρεπε να παει προπονητης ο Ιωαννιδης και να ανεβει ο Γιαννακης στον Αρη, για να αρχισει να παιρνει πρωταθληματα.

Εικόνα tsalouxidis

Δεν υφίσταται λογική σύνδεση ανάμεσα στα δύο.Εξάλλου είχε φάει κι ο Ζάρκο τις φάπες του, δις κιόλας, το 1987 όταν είχε γίνει πατίνι από 30ρη κι όχι 36ρη Γκάλη.Απελπισμένος χτυπιότανε όταν έτρωγε το ένα καλάθι πίσω απ'τ'άλλο.Σε κάθε περίπτωση ο Πάσπαλι της σεζόν 92-93 είναι άπιαστη κορυφή στην ιστορία μας, περίπου σα να είχες τον Τζόρνταν στην ομάδα.
Κοινός παρονομαστής ο πιο επιδραστικός κόουτς της περιόδου 85-2000 ο Γιάννης motherfucking Ιωαννίδης που από μία γραμμή θα είχε οδηγήσει το μέχρι τότε ανύπαρκτο Ολυμπιακό στο πρώτο Ευρωπαϊκό ελληνικής ομάδας στη δεύτερη κιόλας σεζόν του με ένα σούπερ σταρ, έναν παιχταρά Μπέρι, 5 εικοσάχρονα και 3 γεροξούρες, γιατί σοβαροί να'μαστε μέσα στο τότε ΣΕΦ δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει οποιοσδήποτε αντίπαλος χωρίς φορείο.

Εικόνα savvas gridlock

Πάντως το 2007 στο Red Cafe κάτω αό το Καραϊσκάκη, σε μια μεγάλη παρέα που ήμασταν και τα λέγαμε με το Ζάρκο, ορκιζόταν πως δεν πάτησε την γραμμή στο Λιμόζ. 14 χρόνια μετά. Άρα το πιστεύει, δεν το λέει για να το πει.

Εικόνα tsalouxidis

Κι εγώ το πιστεύω γαμώ τη Σέρβικη μαφία του μπάσκετ.

Εικόνα red apple

Ζαρκούλης! Από το χεράκι μας πήρε. Μεγάλες αλήθειες

Εικόνα trust_in_who_we_are

Πριν ξεκινησει η σειρα με μπαρτσα εφτιαξα αυτο το βιντεο. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα περιγραφει στα ματια μου αυτη την ομαδα και το χαρακτηρα της.

https://www.youtube.com/watch?v=3mZwCT2vCuM

Δεν χρειαζονται πολλα λογια εχουμε αλλα δυο ματς να παρουμε και μεσα στην εδρα μας πλεον να σπρωξουμε εμεις την ομαδα με τον μοναδικο τροπο που ξερουμε! ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ !

Εικόνα savvas gridlock

Μπραβο.

Εικόνα red apple

έβγε παλληκάρι μου! μ' έφτιαξες

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο βιντεο αδερφε.Το ειδα χτες απο καποιο παιδι και το παρεθεσα πιο πριν και ετυχε να ειναι δικο σου.

Εικόνα trust_in_who_we_are

Να'στε καλα ! Χαιρομαι που σας αρεσε!

Εικόνα apostolos gaganis

Eξαίρετος ο ΜΑΧΗΤΗΣ σου. Μ΄άρεσε και σε συγχαίρω. Δεν είσαι απλός γαύρος. Είσαι...Sir γαύρος. Μπράβο ρε μάγκα!

Εικόνα red7neck

Μία παλικαρίσια ερυθρόλευκη νίκη βγαλμένη από τις ρίζες της ομάδος που την χαρακτηρίζει η μαγκιά, η ρωμιοσύνη, ο ανδρισμός, η περηφάνια και η νίκη! Καλή συνέχεια στα 2 δύσκολα επόμενα ματς! Πραγματικό "καμίνι" πρέπει να είναι το ΣΕΦ!Μπράβο για τη μεγάλη αυτή νίκη!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ποιος Όλεσον, ρε πούστη; Σιγά την απώλεια, που μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια. Σαν να λείπει ο Λαφαγιέτ από τον Ολυμπιακό. Εμείς, σε κάθε ματς φέτος, παίζουμε χωρίς έναν τουλάχιστον "Όλεσον". Πλάκα κάνουμε; Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Πού να έλειπε ο Ναβάρο ή ο Χουέρτας, τι θα ακούγαμε. Πού να έλειπε ο Άντε Τόμιτς, όπως έλειπε ο Νεστέροβιτς το 2011 από του τελικούς...

Συμφωνώ απόλυτα περί Σφαιρόπουλου, Αδάμ. Αν αυτή τη νίκη την έκανε ο Άρτζι μπούρτζι και λουλάς, θα διαβάζαμε άρθρα για το πού μεγάλωσε ο Μποχού, τι κρέμα έτρωγε μικρός και πώς μυρίζει η κλανιά του. Τώρα, ο Σφαιρόπουλος αναφέρεται περιγραφικά μόνο. Γάμησέ τα... Ανίατη ελληνική δημοσιογραφία.

Διαφωνώ σε κάτι άλλο όμως. Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με Σπανούλη και άλλη χωρίς Σπανούλη. Είναι το Α και το Ω. Αυτό, φαινομενικά, υποβαθμίζει τους άλλους παίχτες, αλλά δεν είναι έτσι. Όλοι έχουν το ρόλο τους σ' αυτήν την ομάδα. Αν τηρηθούν οι ρόλοι, η ομάδα θα πάει καλά. Ο ρόλος του πρωταγωνιστή και του αρχηγού ανήκει στον Σπανούλη. Όλοι οι άλλοι είναι συμπληρωματικοί. Αλλά και υπεραπαραίτητοι. Άλλη ομάδα θα ήταν χωρίς τον Σλούκα, τον Μάντζαρη, τον Λοτζέσκι, τον, τον, τον. Αυτό όμως συμβαίνει επειδή αυτοί οι παίχτες είναι άριστα προσαρμοσμένοι στο ρόλο που έχουν. Οι καλύτεροι συμπαίκτες. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ένας μόνο. Αν τραβήξει ο Σπανούλης, θα τραβήξουν και οι άλλοι. Αυτόν βλέπουν και παίρνουν δύναμη. Αν δεν τραβήξει ο Σπανούλης, χαθήκαμε. Καλώς ή κακώς, έτσι είναι. Και είναι και λογικό βάσει μπάτζετ. Παλαιότερα, αν δεν έπαιζε ο Σπανούλης, υπήρχε ο Παπαλουκάς από πίσω και ο Τεόντοσιτς. Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Τότε, όμως, έλειπαν άλλα πράγματα. Τώρα η ομάδα είναι καλύτερη γιατί υπάρχει απόλυτη ταύτιση στους ρόλους. Δεν ανέφερα τον Πρίντεζη, γιατί είναι μία κατηγορία μόνος του. Πάντα είναι παρών στα κρίσιμα (με τις απαραίτητες, κατά κανόνα, εξαιρέσεις).

Υ.Γ. Κάτι δε μ' αρέσει και αν δεν τον πω θα σκάσω. Παρατηρώ μία εμπάθεια πολλών στον Ντάρντεν. Δύο λόγοι υπάρχουν γι' αυτό. Ο πρώτος είναι και ο προφανής, ότι παίζει χάλια δηλαδή. Ο δεύτερος θεωρώ ότι έχει να κάνει με τον Παπαπέτρου. Εντάξει, το ξέρουμε ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι και προπονητές που βγαίνουν στην TV τρέφουν άλλη εκτίμηση για τους Έλληνες νέους παίχτες, πόσω μάλιστα αν γνωρίζουν και τον πατέρα του παίχτη..., αλλά πρέπει να καταλάβουν οι Ολυμπιακοί περιγραφείς των αγώνων ότι ο Ντάρντεν ΑΝΗΚΕΙ στον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να ακούμε κουβέντες για τον Ντάρντεν επειδή γουστάρουμε να βλέπουμε πιο πολύ Παπαπέτρου. Χθες, για παράδειγμα, και οι δύο ήταν κακοί (επιθετικά τουλάχιστον, γιατί ο Ντάρντεν αμυντικά είναι γαμιστερός), αλλά ο Ιωάννου μόνο που δεν έβρισε τον Ντάρντεν, ενώ για τον Παπαπέτρου δεν είπε τίποτα. Και προς Θεού, δεν αναρωτιέμαι γιατί δεν έκανε και για τον Παπαπέτρου το ίδιο. Το αντίθετο αναρωτιέμαι. Τέλος, πιστεύω κι εγώ, όπως και όλοι σχεδόν, ότι ο Παπαπέτρου έχει όλα τα φόντα να γίνει παιχτούρα. Με τέτοιες πρακτικές θα καεί όμως. Και δε φταίει και το παιδί σε τίποτα.

Υ.Γ.2 Φέτος, θεωρώ ότι η διαφορά ποιότητας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ξεπερνάει ό,τι είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πολύ δύσκολα θα χαθεί το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας. Γι' αυτό, πρέπει να καταλάβουμε ότι το μισό πρωτάθλημα παίζεται σε μία βδομάδα στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα τα δώσει όλα το πράσινο κατεστημένο. Να μου το θυμηθείτε. Την άλλη Κυριακή έχουμε πόλεμο. Το λέω εγώ τώρα κι ας ασχοληθούμε μ' αυτό ξανά από Παρασκευή.

Εικόνα savvas gridlock

Θωμα, ο Νταρντεν με εκνευριζει πλεον. Εχει γαμηθει να χανει σουτ αμαρκαριστος. Οχι τριποντα. Σουτ απο τα 3 και τα 4 μετρα. Στον Ολυμπιακο παιζεις, δεν γινεται να εισαι τοσο αστοχος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όλους μας εκνευρίζει, αλλά τι να κάνουμε; Τελειώνει η χρονιά τον σουτάρεις. Ο Σφαιρόπουλος, προς το παρόν, πρέπει να του μειώσει το χρόνο συμμετοχής, αναμφίβολα. Αλλά στην άμυνα βοηθάει σίγουρα. Και σίγουρα, αν πίσω από τον Ντάρντεν δεν ήταν ο Παπαπέτρου, αλλά ήταν ο Μπέβερλι, δε θα ακούγαμε τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά που με εκνευρίζει.

Εικόνα Pr0pheT7

Φίλε μου, οι πράσινοι στο ματσάκι θα είναι ξεκούραστοι γιατί το 3-0 το βλέπω να το έχει η αρκούδα με κατεβασμένα τα χέρια :)

Εμείς όμως θα ακούσουμε για ομάδες εκτός ρυθμού αν χάσει ο θίασος.

Πρέπει να τα λέμε αυτά για να μην μας λένε μ.Χ προφήτες...

Εικόνα red apple

Kαλώς το παιδί απόξω. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Θωμά, να σε χαίρεσαι!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ευχαριστώ πολύ, Αδάμ!

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΠΙΚΡΟΤΩ το κείμενο, καθώς και τα δύο υστερόγραφά σου. ΠΕΡΙΜΕΝΩ και αναρτήσεις σου. ΕΥΧΟΜΑΙ, τέλος, ό,τι το καλύτερο για την γιορρτή σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΩΜΑ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να 'σαι καλά, Απόστολε! Θα 'ρθουν κι οι αναρτήσεις όταν βρω λίγο χρόνο. Μετακόμισα σε άλλη πόλη, βρήκα δουλειά καινούρια και γενικώς έχω πολλά τρεξίματα. Μεσολάβησε και το Πάσχα στο χωριό, οπότε... Σιγά σιγά όλα θα έρθουν. Αφού κερδάει ο Ολυμπιακός όλα καλά.

Εικόνα apostolos gaganis

Δύο ρρ για τη γιορτή σου, γιατί πιστεύω κι΄εύχομαι να το ΄΄κάψεις΄΄...

Εικόνα Loukas

Οτι κ να πουμε για αυτη την ομαδα ειναι λιγο. Ακομα κ οταν χανει αυτη η ομαδα σε γεμιζει, αφου τα καταθετει ολα στο παρκε. Τους χρωσταμε ολοι ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω για τις στιγμες χαρας κ περηφανειας που μας εχουν χαρισει τα τελευταια χρονια. Ελπιζω να τους το δειξουμε αρχης γενομενης απ την Τριτη.
Τωρα για τους τυχαρπαστους δημοσιογραφισκους που συγκρινουν μια ομαδα με ρεκορ 19-7(που η τυχη της γυρισε την πλατη κι αν δεν ειχαμε τραυματισμους θα ημασταν στο 21-5,νικες με φενερ κ βαλενθια) με την ομαδα του ζακια που δε θα επρεπε να ειναι καν στο τοπ8 (ρεκορ 12-14), να τους πω οτι κ εμεις κ περισσοτερο απ ολους η ομαδα η ιδια τους γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Δεν εχουν τπτ να αποδειξουν σε αυτους.
ΥΓ1. Η θριαμβολογια κανει κακο γιατι μπορει να προσγειωθουμε ασχημα. Η Μπαρτσελονα ειναι μεγαλη ομαδα κ οπως καθε μεγαλη ομαδα, τωρα που εχει θιχτει κ ο εγωισμος του ειδικα, πρεπει να την σεβαστουμε.Ο Πασκουαλ ειναι πολυ καλος στο στησιμο κ την προετοιμασια της ομαδας,πελαγωνει οταν δεν του βγει το πλανο. Το ματς της Τριτης ειναι πιο δυσκολο απ το χθεσινο κ κομβικο.Θεωρω με νικη θα εχουμε πλησιασει πολυ στο Φ4.
ΥΓ2.Η αγαπη που εχουν τα αδερφια για αυτην την ομαδα δε φαινεται στα λεφτα που εχουν σπαταλησει τοσα χρονια. Φαινεται στο χαμογελο που ειχε ο Γιωργος στην συνεντευξη που εδινε στον Ιωαννου στο τελος του ματς. Μεγαλο ευχαριστω, λοιπον, κ στους Αγγελοπουλους.
ΥΓ3. Δεν εχω κατι να σου πω για την Ιντερ, γλυτωσες! Μπραβο για το αρθρο σου.

Εικόνα Loukas

λαμποραλ,οχι βαλενθια!

Εικόνα markonis

Εξαιρετικό άρθρο!Η ομάδα αυτή μας κάνει αληθινά περήφανους.Κερδίζει όλα τα παιχνίδια παντελονάτα χωρίς στοές και σωλήνες.

Εκείνο που πρέπει να συνηθίσει είναι να κερδίζει και τους γκρίζους λύκους.Το θεωρώ θέμα χρόνου.

Με δεδομένη την φαινομενική τουλάχιστον εξυγείανση και αγωνιστική άνοδο της κούλας,ο ζέλας έρχεται τρίτος και καταϊδρωμένος (για την ώρα).

Εικόνα Romain

Πριν λίγες μέρες στο sport-fm ο Μαζιας, ο "τεράστιος" αυτος αθλητικός συντάκτης, προσπαθούσε να μας πείσει οτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Παναθηναικος ειναι στο ίδιο επίπεδο και θα ειναι επιτυχία αν γλυτώσουν τη σκούπα. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Πριν κάνα χρόνο ητσν σίγουρος οτι θα έχανε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Αυτος ηταν και ο τίτλος του κειμένου που είχε σκαρφιστεί.

Τωρα οπως και τοτε θα κρυφτεί και δεν θα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Μέχρι βεβαια να κερδίσει κανενα Απόλλωνα Πάτρας η μπαναθα και να μας πει οτι ο εξασφυριχτος πάει σε σωστό μονοπάτι.

Ο Κοτσιας γράφει οτι ναι μεν η διαφορα στο δεύτερο παιχνίδι ητσν 20 είκοσι πόντοι, ναι μεν η ομαδα του δημητρακη δεν ηταν ποτε μέσα στο παιχνίδι αλλα δεν ηταν λέει οπως το πρώτο παιχνίδι που έχασε με κάτω τα χέρια. το έβλεπε μισογεμάτο το ποτήρι.
Και εδώ θα συμφωνούσα μαζι του. Όταν τρως 100, ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΑ, δεν ειναι το ίδιο.

Εχουν πλάκα πως προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Τελικά και συμπερασματικά...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

ΦΑΠΑ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ- ΕΥΡΩΠΗ

ΜΠΑΣΚΕΤ:

ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΦΑΠΕΣ

Coriopolis:

ΦΑΠΕΣ

Λοιπά αθλήματα:

ΦΑΠΕΣ

Εικόνα nikos michalopoylos

NO OLESON αλλα ΓΑΜΩ ΤΗΝ APOLAFSON!
Σε καθε καλαθι που βαζαμε ολος ο παγκος ορθιος και μεσα στο παρκε!
Ολοι μια γροθια!

Εικόνα red apple

Ιστορία γράφω Νικόλα! Απόλαφσον! Τη φωτό με τον Σπανούλη από τον πάγκο, την είδες, φαντάζομαι. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Εικόνα Red Dragon

Οπως καποιοι ξεκινησαν την τακτικη της ισοπεδωσης που συνηθιζεται την εποχη των social media στην Ελλαδα μετα απο καθε ηττα ετσι και τωρα θα πρεπει να διαχειριστουμε σωστα και την μεγαλη αυτη νικη.Βεβαια δεν περιμενε εμας η ομαδα για το πως θα διαχειριστει το καθε αποτελεσμα προς Θεου.
Ειχα γραψει μετα το πρωτο ματς οτι οσο περνουν τα παιχνιδια η ομαδα θα βρισκει ρυθμο και ειδικα οι τραυματιες.Επισης ειχα γραψει οτι ακομα και σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος χτες η ομαδα αν εκανε 2 νικες στο Σεφ θα διεκδικουσε στα ισα την προκριση.
Επισης οσο περνουν τα ματς που γινονται μερα ανα μερα θεωρω οτι παιχτες σαν τον Ναβαρο που πραγματικα τους κρατησε χτες μεσα στο παιχνιδι με καποια σκοτωμενα σουτ θα επιβαρυνονται ακομα περισσοτερο οπως και τα βαρια κορμια τους.
Αποδειχτηκε επισης οτι τα ριμπαουντ ειναι κυριως θεμα διαθεσης και πανω απ ολα συγκεντρωσης εκτος ολων των αλλων.
Η ομαδα αυτη εχει κανει φετος πολυ μεγαλα διπλα και μαλιστα σε πολυ δυσκολες εδρες.Πηγε να το κανει και στην Μοσχα με την μιση ομαδα εκτος.Μπορει να κερδισει παντα και παντου.Και αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
Την Τεταρτη δεχτηκαμε με τοσα προβληματα με τραυματισμους καθως ειχαν βγει εκτος και οι Πριντεζης και Ντανστον 73 ποντους και χτες 63 ποντους που πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα ρεκορ για εντος εδρας ματς της Μπαρτσελονα.
Tρομερη αμυντικη λειτουργια,δεν εβγαλαν παρα ελαχιστα πραγματα απο αυτα που ειχαν σχεδιασει και οταν μπηκαν και στο ζωγραφιστο ειχε στοπ.
Συνεχιζουμε ταπεινα προς την επιτευξη του στοχου μας παιχνιδι παιχνιδι.
Θελει φωνη και παθος στα επομενα 2 ματς με την Μπαρτσελονα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερο.Κερκιδα αναλογη με αυτη με την Σιενα αν θυμαστε καλα το 2012.Δεν δικαιολογειται κανεις απ οσους παρευρεθουν στο γηπεδο να μην φωναζει σε ολη την διαρκεια του ματς και να μην στηριζει την ομαδα.

Αποδειχτηκε επισης οτι εκτος απο ποιοτητα και ταλεντο χρειαζεται και βαρια φανελα οπως και μεγαλη μαχητικοτητα και ψυχη και μιας και αναφερθηκα σε αυτα...

https://www.youtube.com/watch?v=3mZwCT2vCuM

Εικόνα Elurnus

Χθες ΕΣΚΑΣΑΝ,όταν λέμε έσκασαν,έσκασαν.Ο άλλος στο sport-fm(το έκοψαν το nova από μπροστά)λέει,ο Ολυμπιακός ακόμη έχει 5%!!!! πιθανότητα να πάει Final 4 και ο Αντύπας πάλευε από δίπλα να του εξηγήσει ότι δεν έχει τόσες λίγες,μετά από αυτό εκνευρίστηκα και άκουσα Sport24.Για τις βολές πάντως και όλα αυτά δεν είναι τυχαίο αυτό.Ο Παπαπέτρου έκανε 3 φάουλ και ήταν το 1 ο Λαφαγιέτ τα ίδια,στη φάση που τραυματίστηκε ο Χάντερ(ευτυχώς για λίγο)του έγιναν 2 φάουλ.Ξύλο και δώστου ξύλο και δώστου.Καλά την λένε Uefalona στο ποδόσφαιρο,κάτι ξέρουν.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!Πρίντεζης-Σπανούλης-Μάντζαρης και όλοι οι άλλοι έδειξαν τα τέτοια τους στο Παλάου.Ο Αγραβάνης έχει πολύ τσαμπουκά,το τι ξύλο και άμυνα έπαιζε ήταν απίστευτο.

ΥΓ:Ε ρε και να μην είχε πρόβλημα ο Νταστον....τι θα γινόταν.

Εικόνα savvas gridlock

Χρηστο Σουτο, πατωνεις;

Εικόνα red apple

Ναι και έπεσες από τη Σκύλα στην Χάρυβδη που άνοιξες σπορτ24!

Εικόνα Red Dragon

Χτες παντως εδωσε γερες μαχες ο Ντανστον οπως φυσικα και ο Χαντερ.Οσο περνανε τα παιχνιδια θα ειναι ακομα καλυτερος.

Αληθεια αυτο με τις πιθανοτητες που ειπε ο βαζελος που η ομαδα του πλεον ουτε για να την λυπασαι δεν ειναι το ανεφερε μετα την ληξη του αγωνα?

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ο Πασκουάλ έγινε πιό μελιτζανί και από τον γνωστό μελιτζάνα.Πόσες φορές τον έδειξε ο φακός να κοιτάζει με απελπισία τη μπάλα να καταλήγει στο καλάθι τους.

"τυχερός ο Ολυμπιακός" που έχασε τη βολή ο παίκτης της Μπάρτσα κατά τον Ιωάννου,που όταν μπήκε το καθοριστικό τρίποντο στο 4ο δεκάλεπτο κάτι ψιθύριζε πιό σιγά και από τον σχολιαστή δίπλα του.

Εικόνα john

Για την τελευταια παράγραφο δεν εγραψες το καλύτερο.Πρωτο αρθρο στο σαπιο dna σημερα με τίτλο -Σαν Παναθηναικος με ερυθρολευκα!!!-.Δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα.Μιλαμε για βλήματα

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός, Γιάννη παιδί μου! Βρήκα το άρθρο αυτού του Βετάκη ( δεν τον ήξερα τον τύπο ), και τί είδα; Μέσα στις πρώτες 20 - 25 γραμμές του κειμένου του για τη μεγαλειώδη πράγματι νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ισπανία, πρόσεξα ότι έγραφε 4 φορές τη λέξη Παναθηναίκός, 2 φορές τη λέξη Πράσινη και μία τις λέξεις ΄΄η ομάδα των

Εικόνα apostolos gaganis

ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΄΄ η ομάδα των 6 αστέρων΄΄... Καλά μιλάμε για σοβαρή αρρώστια... Οι Γάλλοι αποκαλούν το σύμπτωμα intoxication par le mot, δηλαδή δηλητηρίαση με τη λέξη... Και που΄σαι ακόμα...

Εικόνα red apple

Γιατρέ μου έχω λίγο βηχαλάκι και ελαφρύ πυρετό. Πώς να το αντιμετωπίσω; Μια προκρισούλα ίσως;

Εικόνα apostolos gaganis

Αααα...εγώ ΄΄βλέπω΄΄ μόνο ιδιωτικά και με ραντεβού, καθ΄ότι μεγαλογιατρός... Οι ΕΟΠΠΥδες, ΟικοΝαυτιώτες, ΙΚΑτζήδες κ.λ.π. στα Κέντρα Υγείας και στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία παρακαλώ...

Εκτός...εάν είσαι ΓΑΥΡΟΣ! Είναι ισοδύναμο με το φακελάκι...

Εικόνα red apple

Γαύρος είμαι δόκτωρ. Σας περικαλώ να με εξετάσετε σούμπιτο! Έχω προτεραιότητα. Έρχονται σημαντικαί στιγμαί κι εγώ ειμί στον κράββατον της ίωσης

Εικόνα apostolos gaganis

Άστα αυτά. Πρώτα, να δω πιστοποιητικό αθλητικών φρονημάτων, και μετά σ΄αναλαμβάνω...

Ξεκινάμε την Ειδική Νοσολογία, με το θέσφατο: ΄΄Μεταξύ τυπικού ασυνήθους ( νοσήματος ) και ατύπου συνήθους ( νοσήματος ), επιλέγομεν το άτυπον σύνηθες. Γαρδίκας ( όπως λέμε Μουρίνιο στην προπονητική...).

ΔΙΑΓΝΩΣΗ: Ιογενής λοίμωξη του αναπνευστικού. Πρώτο θεραπευτικό βήμα: Σήμερα δεν έχει Καραϊσκάκη. Βλέπεις το ματς απ΄την tv... Κατά τα λοιπά, κατάκλιση, άφθονα υγρά, ελαφρύ φαγητό, αντιπυρετικά - αναλγητικά επί ενδείξεως. Λοιπή αγωγή, συμπτωματική. Όχι αντιβιοτικά.

Vaya con Dios...

Εικόνα KYTHNOS 7

Τι ΟΜΑΔΑΡΑ θεέ μου...
Η προσπάθεια όλων είναι συγκινητική!! Με τόσα προβλήματα, τραυματισμούς, κόντρα σε όλους εκεί μέσα,... με την ψυχολογία σε περίεργα επίπεδα λόγω του προηγούμενου παιχνιδιού και παρ όλα αυτά βούλωσαν(για ακόμα μια φορά) στόματα σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα.
Μια ΟΜΑΔΑ που δείχνει πως δεν πεθαίνει με τίποτα, μια ΟΜΑΔΑ που διδάσκει πως να βοηθάς και να καλύπτεις τον συμπαίκτη σου, μια ΟΜΑΔΑ που δείχνει πως ότι και να γίνει θα παίξει το παιχνίδι της (χάσει - κερδίσει), μια ΟΜΑΔΑ Λερναία Ύδρα, αλλά πάνω από όλα μια ΟΜΑΔΑ που είναι ΟΜΑΔΑ.... ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!

Παίδες υπομονή στα επόμενα 2 παιχνίδια, με φωνή και συμπαράσταση στην ΟΜΑΔΑ χωρίς άγχος και πίεση. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα,...., μην παρασυρθούμε ούτε εμείς ούτε η ΟΜΑΔΑ..

Εικόνα apostolos gaganis

Ψυχραιμία παίδες, ψυχραιμία... Έχουμε παιχνίδια ακόμη...

Βλέπω μπόλικο οίστρο στην ανάρτησή σου Αδάμη...

Εγώ όμως εξακολουθώ να θέλω εκείνο το άλλο... ( πάει γούρι να το λέω )

Εικόνα μαουνιέρης

"Aντρικά, πειραιώτικα και ολυμπιακά..."

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αντρικά, μάγκικα, πειραιώτικα... Είμαστε σαδιστές, έτσι;

Εικόνα red hell 7

Γιατί ο Ιωάννου;Τυχερός ο Ολυμπιακός,είναι καθαρό φάουλ του Λαφαγιέτ,η Μπαρτσελονα μπορεί να γυρίσει τη σειρα κλπ.
Γιατί το άλλο το κλαμμενο μουνι στη νεριτ;
Μονο ο Λημνιατης γελαγε.
Ρε πάρτε τα αρχίδια μας ρεεεεε!!!!
Γουρλωσατε τα ματια πουτανακια;
Εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο έτσι;
Στο μπάσκετ τι ρε καφενεία;
Αγγελόπουλοι είσαστε πολυ μάγκες ρε,Σφαιροπουλε συνέχισε έτσι και μην φοβάσαι τπτ,Γιωργαρε είσαι απλα ένας απο εμας,Βασίλη Σπανούλη είσαι απλα ο μεγαλυτερος Ευρωπαίος μπασκετμπολιστας και γενικά για όλα τα παιδιά θα πω το εξης!!!
Ρε ΑΛΑΝΙΑ ποσο μεγάλα @ΡΧΙΔΙ@ έχετε;
Πόσο μάγκες είσαστε;
Εγώ προσωπικά επειδή περιμένω αισχρή διαιτησία ως συνήθως κατά της Μεγαλύτερης Ομάδας Μπάσκετ που για πλάκα είναι ο Θρύλος θα πω πως οτι και να γίνει στην σειρά είμαι πολύ υπερήφανος που έχουμε τέτοια ομαδαρα!!!

Εικόνα red apple

Τόχω ξαναπεί. Ασχολούμαι μόνο με τον...αφρό! Ιωάννου... Ποιός τον μαμεί τον μαλάκα! Τα άκουσα και μου ανέβασε τον πυρετό ο κρατικοδίαιτος

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠ - 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!

ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 1 ΣΤΙΣ 3 ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑ???? ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΤΣ !!!!

ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ!!!!