ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΟΡΙΣΤΕ;



Ακατονόμαστοι-Ολυμπιακός 66-77

Μια νέα υπέρβαση έκανε απόψε το ακατονόμαστο σωματεμπορείο με σήμα την αλογοτροφή. Μετά τις τριαντάρες και τις εικοσάρες στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ, απογειώθηκε στις εντεκάρες με τον Θρύλο! Έτσι, οι φερέλπιδες μελλοντικοί αστέρες του ποα, που θα προσδώσουν μεγαλύτερη λάμψη στον Φάρο του ελληνικού αθλητισμού εθίζονται στις τρελές φάπες που έχουν να πέσουν από φέτος στους αυχένες τους!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου είναι φτιαγμένος για να στερήσει από τους ακατονόμαστους και την τελευταία ελπίδα να δουν άσπρη μέρα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας των Αγγελόπουλων. Ελάχιστες φορές έχω δει τον Ολυμπιακό να παίζει με τέτοια πυγμή σε ένα γήπεδο-Νταχάου, όπου λυτοί και δεμένοι τον αντιμετωπίζουν, εδώ και χρόνια, ως αμνόν επί σφαγή.

Ε, ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Βλέποντας τον Γιάννη να βγάζει από το θηκάρι της ομάδας τον Ντάρντεν που τους αφαίρεσε και την ύστατη ζαρτιέρα με τον τρομερό παιχνίδι του, βεβαιώθηκα για το τι πετράδι αποτελεί ο κόουτς για αυτή την ομάδα, στην οποία υποκλίνονται φίλοι και εχθροί, πλην...Λακεδαιμονίων!
Αλλά νάταν μόνο ο Ντάρντεν… Τον Βασίλη που τον έχετε; Θυμάστε τον Σπανούλη να παίζει με τόση σοβαρότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα σε αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ; Ούτε εκπρόσωπος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής να ήταν…Τόση ψυχραιμία έδειξε ο αρχηγός μας. Όλα αυτά είναι έργο Σφαιρόπουλου!

Τους έβαλε και τα... αυτιά μέσα!

Κι όλα τούτα κόντρα σε μια διαιτησία βγαλμένη από τα κατακάθια του παρελθόντος που όλοι αγαπήσαμε. Αυτός ο Μπατίστα, ο μοναδικός σέντερ του ποα έκανε το …δεύτερο ολόκληρο φάουλ του, δυό λεπτά μετά την έναρξη του τρίτου δεκάλεπτου! Με το σεις και με το σας, μας έπαιζε ο άτιμος! Κι από την άλλη, Χάντερ και Ντάνστον είχαν ήδη φορτωθεί από τρία φάουλ μέσα σε χρόνο dt. Στη ναφθαλίνη βάλτε τον κοράκια, για να μην σας τον φάει ο σκώρος! Γνωστές λατρεμένες συνήθειες που έχουν γραφεί με πύρινα γράμματα στην ιστορία του ΟΑΚΑ.

Φυσικά, δεν τιμώρησαν ποτέ τον Μπατίστα για τη μπάλα που έριξε αναίτια, στο πρόσωπο του Ντάρντεν, ενώ τον μεγάλο κύριο Μητσάρα τον τιμώρησαν, μεν, επειδή πέταξε το τόπι στον Χάντερ, αλλά δεν παρέλειψαν να τιμωρήσουν και τον σέντερ μας επειδή… θύμωσε! Θύτης και θύμα στο ίδιο τσουβάλι!

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Λίγο πριν να λήξει η απαγορευμένη για ανηλίκους παράσταση, ο Βασίλης τους κάρφωσε ένα τριποντάκι και πανηγύρισε σεμνά και ταπεινά, με τα χέρια στα αυτιά! Οι φίλοι του Φάρου δεν άντεξαν τη φάπα και μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο. Πέσανε πασατέμποι, πούδρες, τρύπιες κάλτσες, μια σοκοφρέτα και άλλα τιμαλφή και οι κόρακες, αντί να διακόψουν το ματσάκι το πήγαν, για άλλη μια φορά, στην πουστιά, στις τάχα διαβουλεύσεις και τις γνωστές αλχημείες τους, με σκοπό να το ολοκληρώσουν ίνα, όπως, ως μη διαλυθεί οριστικά ο ποα. Ούτε καν διανοήθηκαν να ζητήσουν την εκκένωση των εξεδρών... Για τόση πρόκληση μιλάμε!

Στο ενδιάμεσο της διακοπής, ο φίλαθλος που εκτελεί χρέη τιμωρημένου -εδώ γελάτε- προέδρου του ακατονόμαστου σωματεμπορείου δήλωσε φόρα-παρτίδα οτι ο Σπανούλης είναι ένας ελεεινός τέντι μπόις και ζήτησε από τους Φαροφύλακες, δηλαδή τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργαρά του επί ζητημάτων αθλητισμού, να τον διώξουν από το Ελλάντα! Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τον μηνύει!!! Δεν τον χάλασε, έτσι; 
Ακούστε το τί έβγαλε ο βόθρος του: https://www.youtube.com/watch?v=ObYbGNKhA5c

Κύριε Φαροφύλαξ, Κοντονή, θα επέμβετε;

Τέλος, τίμια πλην πτωχή ρεπόρτερ, γνήσια fan του Φάρου ρώτησε τον Βασίλη, μετά τη λήξη του αγώνα: "Μετανοιώνεις για την ενέργεια που έκανες;"  Ο Βασίλης την κοίταξε με μάτι γυάλινο και την πλήρωσε με την απάντηση: "Εγώ να μετανοιώσω; Εκείνοι πρέπει να μετανοιώνουν που επί πέντε χρόνια βρίζουν εμένα και την οικογένειά μου".
http://www.sport24.gr/multimedia/video/spanoulhs-na-ntrepontai-ekeinoi-p...

Το απαύγασμα του σουρεαλιστικού κινήματος για τη διάσωση του Φάρου ήταν, όμως, η τεχνική ποινή που σφυρίχτηκε στον Βασίλη επειδή πανηγύρισε με τα χέρια στ' αυτιά! Ας πρόσεχε, ο Κιλ Μπιλ! Να βάλει μυαλό! Την επόμενη φορά που θα τους ξαναχώσει τρίποντο, να βγάλει μανιάτικο μαντήλι να κλάψει! 

Και ζήσαμε εμείς καλά και εκείνοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Εδώ τα σημαντικότερα γεγονότα της αναμέτρησης σε βίντεο:

http://www.sport24.gr/multimedia/video/h-kinhsh-toy-spanoulh-ston-kosmo-...
http://www.sport24.gr/multimedia/video/h-eisvolh-opadwn-sto-oaka-panathh...
http://www.sport24.gr/multimedia/video/oi-dhlwseis-toy-dhmhtrh-giannakop...
http://www.sport24.gr/multimedia/video/h-texnikh-poinh-stoys-xanter-diam...
http://www.sport24.gr/multimedia/video/h-monomaxia-ntarnten-mpatista.344...
http://www.sport24.gr/multimedia/video/dhlwseis-anthrwpwn-toy-olympiakou...

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

ΠΟΥ-ΤΣΑ.Οτι και να πουμε για αυτη την ομαδαρα ειναι λιγο.ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ απεδειξαν οτι αξιζουν να φορανε αυτη τη δοξασμενη φανελα.Θα σταθω κυριως στο Νταρντεν που τον εχω κραξει πολλακις αλλα χθες ηταν τρομερος και στον Αγραβανη που μπηκε και τους γαμησε τη μανα.Ο Σπανουλης οταν παιζει με καθαρο μυαλο δεν εχει αντιπαλο αλλα με στενοχωρησε.Ρε Βασιλη γιατι κανεις τετοια χειρονομια???ΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Επισης ο Γιωργαρος ηταν και χθες ανεπαναληπτος.
Παμε και στα ξεφτιλικια των γκρι.Εκτος απο την "τρομερη αμυνα"στο οακα οπου ολη την ωρα αν δειτε εμποδιζουν τους παιχτες μας προτασσοντας υπουλα τα ποδια τους και οπου σφυριζεται το 1/10 των φαουλ ειδαμε:
1)Να γινεται αντιαθλητικο απο το μουροχαβλο γιανκοβιτς στο Ντανστον που δεν δοθηκε.Στην αμεσως επομενη φαση γινεται φαουλ στο γιγαντα Μαντζαρη που επισης δεν δοθηκε και στη συνεχεια να δινεται αντιαθλητικο που δεν δινεται πουθενα.
2)Τον Ντανστον να χρεωνεται 3ο φαουλ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ τον Μπατιστα που φανταζε ολαουζον αφου δεν επιτρεποταν στους δικους μας ουτε να τον αγγιξουν.
3)Τον πουσταρα τον Διαμαντιδη και τον Μπατιστα να πετανε μπαλες στα μουτρα και να μην γινεται τιποτα.Οταν την πεταξε ο δευτερος πηγε να του ορμηξει ο Χαντερ και ετρεξε ο Διαμαντιδης να τον ηρεμησει σαν να σκεφτεται "ωχ θα μας γαμησει αυτος".
4)Τεχνικη ποινη σε πανηγυρισμο και τον Γκοντα να λεει οτι δεν συντρεχει λογος διακοπης.ΣΤΟ ΣΕΦ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ?
Σιγουρα ξεχναω και αλλα.Θελω να καταληξω οτι δεν γινεται καθε φορα να πρεπει να ειμαστε 10 φορες καλυτεροι για να νικησουμε.Δεν παει αλλο.
ΥΓ.Φαρος η ΕΟΚ Ε ΜΑΛΑΚΑ?ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΕ.
ΥΓ1.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΝΟΒΑ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ??Πηρα και τους ειπα οτι αν συνεχιστουν αυτες οι αηδιες κοβω την συνδρομη.
ΥΓ2.Ποια τσουραπω ρωτησε τον Σπανουλη αν μετανιωνει??
ΥΓ3.Υπαρχει βιντεο με τις δηλωσεις του ΜΑΓΚΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ?ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
και
ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

Εικόνα μαουνιέρης

Δόξα και τιμή στον Βασίλη Σπανούλη και στον Ματθαίο Ντάρμπυσιρ!

Εικόνα red apple

Δόξα αυτοίς, Δόξα αυτοίς Δόοοοξααα αυτοίς!

Εικόνα Count Cagliostro

Και επιτέλους αυτά τα ζώα που αναμεταδίσουν τους αγώνες από "αντιμειμενικά" ΜΜΕ ας κόψουν την συμψηφιστική παπαριά για τους "κάφρους των γηπέδων". Από φόβο μην τους χαρακτηρίσουν γαύρους β΄γαζοτν από μικριφώνου κάτι βλακώδεις εκθέσεις ιδεών για την βία, την αδικία, την προβληματική παιδική ηλικία του κάθε ούγκανου όταν είναι βάζελος.

Όχι, "κύριοι"- Δεν είναι όλοι το ίδιο. Τα επεισόδια έχουν όνομα και αν λειτουργούσαν οι κάμερες σας θα είχαν και επίθετο. Στην Λεωφόρο μπούκαραν βάζελοι, χτες μπούκαραν βάζελοι και όχι γενικά και αόριστα "μία μειοψηφία ηλιθίων", "οι γνωστοί-άγνωστοι των γηπέδων" κι άλλες λεκτικές φιοριτούρες που επικαλείστε για να θολώσετε τα νερά με την αντικειμενικότητα (και το τσιρλιπιπί σας).

Βαζελοομπουγατσοχανούμια πρωτοστατούν στα επεισόδια εντός γηπέδων και είστε αδερφές που βάζετε τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι, φυσικά μόνο όταν θέλετε να συμπαρασύρετε τον Ολυμπιακό στα σκατά που κατοικείτε.

Εικόνα red apple

Πουστιά είναι Κόμη μου! Είναι κάτι σαν την τιμωρία ΟΛΩΝ των ομάδων για τις αλητείες στη λαγοφλώρο. βαζελίστικες συνήθειες

Εικόνα Red Dragon

Για τα αγωνιστικα το μονο που θα πω ειναι οτι κερδισε μια τοπ Ευρωπαικη ομαδα μια ομαδα που δεν εχει κανεις σε υποληψη πλεον στην Ευρωπη.
Κερδισε και τις αλητειες των γκρι οπου γινανε τα αισχη(τι βηματα,τι ειδαμε ο Μπατιστα να προκαλει μεγαλυτερη φθορα απ οτι προκαλεσαν ολοι μαζι οι ψηλοι της Μπαρτσελονα κλπ) με αποκορυφωμα το οτι εμειναν ατιμωρητες 2 φασεις που πεταξαν την μπαλα στο προσωπο του Χαντερ και του Νταρντεν και τιμωρησαν επειδη τολμησε ο καλυτερος παιχτης στην Ευρωπη να αντιδρασει ηρεμα μετα τα οσα εχει ακουσει μεσα σε αυτο το γηπεδο που δεν εκκενωνεται ποτε(ουτε και χτες καθως κατα τον Γκοντα δεν υπηρχε λογος εκκενωσης του γηπέδου!!!)γεματο κατα συντριπτικη πλειοψηφια απο υπαλληλους της Μπυρας 13 και απο ζακια.
Και μιας και τελευταια οι δικαστες των keyboard,οι ζωντανες επιδρασεις του Θωμαιδη γραφανε για στοιχεια που δεν στεκουν ουτε σε επιθεωρηση ας δουν το βιντεο με την πιο ντροπιαστικη στιγμη ενος παραγοντα που αυτοαποκαλειται φιλαθλος που τον βραβευει ο Φαρος της Εοκ και οπου του εχει στερηθει η φιλαθλου ιδιοτητας και δεν ασχολειται ΚΑΝΕΙΣ που γραφει τις τιμωριες του(γιατι δεν ειναι μια) εκει που δεν πιανει μελανι.
Ενα ελεεινο συστημα αρδ που πανε να συγκαλυψουν το γεγονος οπου αν αυτο ειχε συμβει απο πλευρας παραγοντα του Ολυμπιακου σε οποιοδηποτε τμημα θα διαβαζαμε οχι για μηνες αλλα για χρονια.

Σε ποιον να πεις οτι ενας τιμωρημενος μεχρι το 2017 κανει δηλωσεις με την ιδιοτητα του φιλαθλου στο παρκε και πιανει στο στομα του ενα ινδαλμα εκριων παιδιων στον πλανητη και επικαλειται την στιγμη που ειναι τιμωρημενος και τον πρωθυπουργο!!

Σε ολο αυτο το συστημα μπροσταρης ενας κομπλεξικος αντι Ολυμπιακος που τολμαει να βαζει στο στομα του τον ΓΙΓΑΝΤΑ του Ελληνικου αθλητισμου και τον λαο του Θρυλου.Θα δειτε συντομα τι θα καταληξει προσαναμμα.Υπομονη καντε απλα.

Εικόνα red apple

Δεν έχω να σου προσθέσω απολύτως τίποτα, Δράκε μου

Εικόνα KYTHNOS 7

Σκατά στο φάρο του

Εικόνα Petross

Ο Θύμιος Μπακατσιάς θα νιώθει υπερήφανος για τον Σπανούλαρο.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

αχαχα Πέτρο,ολόσωστος.

Εικόνα Romain

Ηταν μεγάλη φφφφφφΦΑΠΑ!
Ο Δημητράκης θα άρεσε στον ΚΟΝΤΟΝΗ. Έτσι θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι (ψευδό)παράγοντες.
Γιαυτο και Το μπάςκετ είναι "φάρος" για τον υπουργό.

Εικόνα red apple

Αργυρούδη μου, όλοι δαύτοι είναι πλασμένοι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του δημιουργού της αλητείας. Η ατιμωρησία του αλλά και η γελοία προσπάθεια να τον δικαιολογήσουν κι απο πάνω αποδεικνύει οτι μας χωρίζει ΧΑΟΣ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Επισήμανση, μετά τη συμπεριφορά των κοριτσιών που βρίσκονταν στην εξέδρα στην Κυψέλη την Πέμπτη, και το σημερινό κερασάκι από την "φίλαθλο" του Π.Ο.Α. στο Ο.Α.Κ.Α., τα άρθρα "ο" και "οι", καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούνται ούτε στον γραπτό ούτε στον προφορικό λόγο όταν αναφερόμαστε σε υποκείμενα με τέτοιες συμπεριφορές..

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Μία ερώτηση, η μνημονευόμενη ρεπόρτερ ειναι η γνωστή λεσβία- νομική ερμηνεύτρια εκπρόσωπος τύπου της Δημητρούλας Γιαννακοπούλου, Νίκη Μπάκουλη;

Εικόνα red apple

Oh Yes! The one and only... Nike!

Εικόνα Αλέξανδρος

Το πόσο με αηδίασαν οι βρισιές του φιλάθλου δεν περιγράφεται. Του χρειαζόταν ένας Ντίνο Ράτζα όπως το 99 όμως να βγει να του αλλάξει τα φώτα στις μπουνιές. Ποιο ξεφτίλα άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Και να δείτε που θα κάνει και μήνυση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για υποκλοπή από τα αποδυτήρια (με την ασυλία που έχει παίζει να βγει και από πάνω) Έτσι έχουν τα πράματα πάντως. Προκαλεί ο Τράκης, προκαλεί ο κόσμος τους, με απώτερο σκοπό στην δική μας έδρα να υπάρξουν αντίποινα για να τιμωρηθούμε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ξέρουν ότι δεν τους τιμωρεί κανείς και ότι εμάς θα μας πάνε τραίνο από την πρώτη στιγμή. Όσο για τον φαροφύλακα χέζουν δυο και η βάρκα γέρνει. Δεν πρόκειτε να ασχοληθεί. Εδώ στο ποδόσφαιρο για μαλακίες του ΠΑΟ(Κ) κλείσανε τα γήπεδα επ αορίστον και χωρίς κόσμο και τώρα στο ντου που έγινε διαβουλεύσεις και μαλακίες για να παικτεί το ενάμιση λεπτό και όχι να τιμωρήσουμε τον Παναθηναϊκούλη. Ο Κοντονής ξεχνάει όμως ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πολύ περισσότερη δύναμη από όσο φαντάζεται. Όλα αυτά όχι μόνο θα του γυρίσουν μπούμερανγκ αλλά θα τον χτυπήσει διάνα στο κέντρο...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

συνονόματε δεν πρόκειται περί υποκλοπής γιατί δεν είναι τηλεφωνική συνομιλία,είναι ηχογράφηση περιστατικού σε δημόσιο χώρο,πράγμα που θα έπρεπε να είχε κάνει με ήχο και εικόνα η κάμερα της νόβα που βρίσκεται εκεί (φαίνεται το τρίποδο στο βίντεο).Αλλά ποιός να το κάνει αυτό,ο αυγουλάς που σε όλο το παιχνίδι βρισκόταν δίπλα στο πάγκο του βάζελου,ο παπαβασίλης που δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ 3 δευτερολέπτων και οφσάϊντ ή ο γιός του μπαμπά του Συρίγος;

Εικόνα Αλέξανδρος

Συνονόματε το ξέρω ότι δεν είναι υποκλοπή αυτό το βίντεο. Αλλά ο Τράκης ειναι ικανός να καταθέσει μήνυση για αυτόν τον λόγο και με την ασυλία που έχει να δικαιωθεί. Όσο για την κάμερα της Νόβα που ήταν εκεί ο λόγος που δεν κατέγραψε το περιστατικό είναι γιατί (γνώμη μου) η Νόβα ανήκει στον όμιλο Αλαφούζου (όπως και το ΟΤΕ ΤV) και οι λόγοι ειναι ευνόητοι. Γενικά οι Βάζελοι έχουν ασυλία απο όλα τα media της χώρας. Αν δεν ανέβαζε ο επίσημος Ολυμπιακός αυτό το βίντεο δεν θα έλεγε κανένας δημοσιογράφος τίποτα. Εδώ ρώτησαν τον Σπανούλη αν μετάνιωσε από εκεί και πέρα βλέπεις την κατάσταση... Τι να λέμε τώρα που λέει και ο Νικόλας ο Αλέφαντος.

Εικόνα red apple

Aλέξανδροι, θυμηθείτε που είχαν στείλει έναν κατάσκοπο να τραβήξει φωτογραφίες τους Αγγελόπουλους σε παιχνίδι στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών, με τους Αφους να κάνουν χειρονομίες στη διάρκεια του αγώνα.
Τους κάλεσαν σε απολογία αυθωρεί και παραχρήμα και τους τιμώρησαν.

Επομένως, αν κάνουν οτιδήποτε λιγότερο οι αρχές, τώρα, με ένα απείρως πιο βαρύ αδίκημα, θα πρόκειται για την πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του...Φάρου του ελληνικού αθλητισμού

Εικόνα Αλέξανδρος

Είδες άμα θέλει να λάμψει ο φάρος να πιάσει χειρονομίες και μπινελίκια τι δουλειά κάνει; Έχω απορία να δω τι θα γίνει με αυτήν την ιστορία τώρα

Εικόνα red apple

Αλέξανδρε, να δεις οτι θα πιέσουν για να απολογηθεί και ο Σπανούλης τάχα οτι προκάλεσε και κείνοι, οι δύσμοιροι εξυγιαντές, δεν άντεξαν... Όσο για τον Φαροφύλακα, την πηγαίνει ωραία τη στοχοποιημένη δουλειά με μας. Δεν γνωρίζει όμως πως αντί να πετύχουν να μας "διαλύσουν", θα μας κάνουν να ενωθούμε 1000 φορές περισσότερο από ο,τι στο παρελθόν

Εικόνα vagio

Επειδης εχω υπαρξει αυστηρος κι επικριτικος απεναντι στον αθλητη Βασιλη Σπανουλη και στην εν γενει συμπεριφορα του στο κρατικο οακα, σημερα οφειλω να αναιρεσω και να πω ΝΑΙ ΡΕ ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΕ, ετσι σε θελω. Κι ας χασω και το πρωταθλημα στα παπαρια μου, θελω να κατεβαινεις στο κοτετσι και να τους γαμεις τη μανα. Και δεν με νοιαζουν οι 20 ποντοι και οι 10 ασιστ, να παιζεις με μυαλο μονο για να παιρνουμε το φυλλο αγωνος που ειναι βαμμενο στα χρωματα της πρωτης τους φανελας και την επομενη φορα να τους δειξεις την ψωλαρα σου ρε τεραστιε γιατι βαρεθηκα να μενω αυπνος μετα απο καθε ματς εκει μεσα.

Εικόνα red apple

Παιδιά ξαναδιαβάστε το άρθρο μου. Πρόσθεσα το βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ με το υβρεολόγιο του φίλαθλου δημητράκη

Εικόνα Pr0pheT7

Συγγνώμη ρε φίλε αλλά δεν καταλαβαίνω γρι από αυτά που λέει το αντικείμενο άγνωστης ιδιότητας. Μήπως παίζει κάνα ευρουλάκι μπας και το(η)ν ακούσω και δω το φως το αληθινό;

Εικόνα red apple

Πάτα το κομβίον ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ να δεις το πότε θα ακούσεις το...ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

Ο ΛΥ ΜΠΙΑ ΚΟΣ

Εικόνα Pr0pheT7

Εγώ πάντως το πάτησα και έβγαζε κάτι ακατάληπτα, του τύπου, μήνυση, δικαστήριο, πρόστιμο, κι άλλο πρόστιμο... αααααα!!! και κάτι για κωλονοσκόπηση έλεγε γιατί το αντικείμενο άγνωστης ιδιότητας μάλλον έχει πρόβλημα στην χώνεψη...

κάτι άλλο δεν κατάλαβα, συγγνώμη

Εικόνα Pr0pheT7

Οι απέναντι δεν παίρνουν απλώς ληγμένα... είναι ληγμένοι οι ίδιοι

Η διαστολή οπών επιφέρει πόνο, όπως και να το κάνεις και οι παρθενοραφές και τα μπότοξ δεν μπορούν πια να σταματήσουν το πεπρωμένο.

Είσαστε ληγμένοι και στο τελευταίο αποκούμπι που για τα τουλάχιστον 4 τελευταία χρόνια σας προχωρά ο Πανοραμίξ, ο Μαθουσάλας και η παράγκα που χτίσατε δίπλα στο ΟΑΚΑ... η μοναδική παράγκα στον ελληνικό αθλητισμό.

Βιξ για τα λαιμά και κανένα έμπλαστρο για τους πόνους στην "μέση"... ξέρετε εσείς

Εικόνα nikos michalopoylos

ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΓΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!

Εικόνα red apple

Διαβάστε και φρίξτε! Νίκος Συρίγος, τζούνιορ στο ονσπορτς

O Nίκος Συρίγος ξεκαθαρίζει ότι το να είσαι μεγάλος παίκτης δεν σε κάνει και μεγάλο άνδρα…

Όσο μεγάλος παίκτης κι αν είσαι το αν θα γίνεις και μεγάλος άνδρας είναι αμφίβολο. Και ο Σπανούλης με αυτό που έκανε στο ΟΑΚΑ έδειξε πως απέχει πολύ από το να θεωρηθεί μεγάλος άνδρας. Όπως λόγου χάρη ο Διαμαντίδης. Και θαρρώ πως είναι πια αργά για τον Σπανούλη να γίνει… Διαμαντίδης. Μάλλον δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Κι ας σηκώσει ένα κάρο ακόμη κούπες…

Όποιος σπεύδει δε να δικαιολογήσει τον ηγέτη του Ολυμπιακού ή να τα βάλει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είπε περί Σπανούλη, δεν έχει παρά να (ξανά)δει την αντίδραση του- μεγάλο νικητή του ντέρμπι- Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά τις ανοησίες του Λαρισαίου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τα έχωσε πρώτος από όλους στον αρχηγό της ομάδας του για την χειρονομία που έκανε αφού ήξερε τι ζημιά προκαλούσε στο παιχνίδι και σε τι κίνδυνο έβαζε 20.000 φιλάθλους που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Απεναντίας είχαν μείνει στο πλευρό της ομάδας τους, παρά την διαφαινόμενη ήττα και την κάκιστη εμφάνιση, παραδίδοντας (για μια ακόμη φορά) μαθήματα στήριξης.

Όσα ευρωπαϊκά κι αν σηκώσει, όσα εκατομμύρια κι αν βγάλει, με τέτοιες αντιδράσεις ο Σπανούλης δείχνει ότι έχει τεράστιο κόμπλεξ όταν έχει απέναντι του τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό θαρρώ πως πρέπει να απασχολήσει κυρίως τον ίδιο… Άλλωστε είναι πια πολύ μεγάλος σε ηλικία για να μάθει τα βασικά στη συμπεριφορά ενός άνδρα. Ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι ένα απ’ αυτά.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ;

Εικόνα mikele7

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΙΠΕ:
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ,
ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ.

Εικόνα Pr0pheT7

Όταν ήταν μικρός ο συρίγος, ο πατέρας του ήθελε να τον κάνει σώνει και καλά μπασκετμπολίστα. Το παιδί όμως δεν το είχε. Ερχόταν λοιπόν ο Φίλιππας και πήγαινε στα ματσάκια του κανακάρη του και από την κερκίδα έβριζε προπονητή, διαιτητές, συμπαίχτες και ότι άλλο έπιανε το στόμα του γιατί δεν άφηναν τον κανακάρη του να ξεδιπλώσει ταλέντο. Βλέπεις, ήταν κατά το 89-90 μεριά που ο Φίλιππας το έπαιζε μέγας γνώστης των "προκρίσεων".

Πρώτο χέρι τα ανωτέρω... δεν γεννηθήκαμε χθες!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Σωστά τα γράφει ο προστηθείς του πρεζάκια, γιατί τον ψέγετε; Ο Σπανούλης θα γίνονταν μεγάλος άνδρας, όταν θα είχε φτύσει τον Τεόντοσιτς, τον Γκόλεματς, όταν θα είχε κανει τσαμπουκάδες στον Μπάρλο και στον Μπατή και αν είχε κόψει την Εθνική στα τριάντα του..
Γνώμη μου να μη μιλάει κανείς για απόδοση της ομαδας και μπάσκετ, μονο για την προκλητική διαιτησία, τις 30 βολές του βάζελου, το γεγονός ότι το 1/3 των πόντων του ηταν από τη γραμμή, τη μη εκκένωση του γηπέδου, τον Μπατίστα που κέρδισε 11 φάουλ ως άλλος Μέσι και όλες τις άλλες ομορφιές ΟΑΚΑ. Αν θέλουμε να έχουμε κάποιο κέρδος εν όψει πλέι οφ, γιατί δυστυχώς και σημερα οπως και στον πρώτο γύρο, έπρεπε να έχουμε κερδίσει με 25!

Εικόνα red apple

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕ. νομίζω πως με το κείμενό μου κάλυψα τις απαιτήσεις σου.

Εικόνα KYTHNOS 7

Το dna φυγείν αδύνατο

Εικόνα Kaine

Νίκο Συρίγο Jr.,

με κίνδυνο να χαρακτηριστώ κι εγώ ως μη μεγάλος ανήρ,
σου απαντάω το εξής:

ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ. ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Εικόνα REDNYC

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΣΑΝ ΤΙ?) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, Ο... ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ...ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ!!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΙΟΛΑΣ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ Η ΚΟΚΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...

ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΣΤΟ ΣΒΗΣΤΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ...ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!

Εικόνα REDNYC

ΝΑΙ????? ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ?????? ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!!! ΟΡΙΣΤΕ????? ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΓΑ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Εικόνα Kaine

Έκτακτο ανακοινωθέν: Ο υπουργός κ. Σταύρος Κοντονής βρίσκεται εσπευσμένα στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, ύστερα από εισχώρηση φάρου στην πρωκτική οπή.

Εικόνα μαουνιέρης

Κρίμα τον άνθρωπο. Πολύ καλό παιδί... Χίλιες φορές κρίμα.

Εικόνα red apple

άουτς!

Εικόνα Pr0pheT7

no painkillers for this one!!!!

Εικόνα red apple

Οh dear! Is he alright? αχΑΑααααα

Εικόνα KYTHNOS 7

Ψωωωλιαααααα στους βαζελες!!!! ΨΩΩΩΛΙΑΑΑΑΑΑ...

Κύριοι αντικειμενικοι προκάλεσε ο Μπιλαρος λέει???
Πρόκληση δεν είναι αυτό που έκανε (για ακόμα μια φορά) ο Δημητροπουστρακης η Διαμαντω που πέταξε τη μπάλα στον Χαντερ με αποτέλεσμα να πάρει φάουλ ξέροντας ότι ο Ντάστον έχει ήδη 3 φάουλ???
Πρόκληση δεν είναι η κίνηση του Πουστιστα που επίσης πέταξε τη μπάλα σε παίχτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ??? (Φυσικά εκεί δε δόθηκε τίποτα γιατί δεν αντέδρασε κάποιος δικός μας, αλλιώς κι εκεί θα είχε τεχνικές ποινές και στους 2)
Για το ξύλο που έτρωγε ο Σπανουλης σε κάθε φάση δεν έχουμε να πούμε τίποτα???

Και κάτι ακόμα στον υπουργισκο της πλάκας... Ρε μαλακιστιρι αντιΟΛΥΜΠΙΑΚΕ βαζελοθρεμενε υπουργέ, εδώ θα μπεις να πειράξεις την εοκ με αφορμή τα επεισόδια??? Ή μήπως είναι φάρος η εοκ...
Πολιτικά τελειωμενε Κοντονη το μπλοκάκι γράφει...
1.σε κάθε αγωνιστική κουκουλοφοροι πάνω από τον πάγκο της φιλοξενουμενης ομάδας στο δημοτικό γήπεδο δήμου Αθηναίων.
2.επεισοδια στο δημοτικό γήπεδο δήμου Αθηναίων στο μεταξύ μας παιχνίδι από τους γνωστούς λαγούς
3.επεισοδια στο οακα (που δεν πληρώνουν νοικια εδώ και πόσα χρόνια) οι τουρκοσποροι στο μεταξύ μας παιχνίδι...
4.οι βουλγαρογυφτοι επεισόδια επίσης στο μεταξύ μας παιχνίδι
5.σημερα στο μπάσκετ ντου κι επεισόδια πάλι από τους λαγούς...

Αλήθεια ρε υπουργέ της πλάκας κανα τηλέφωνο θα ψάξεις να δεις από που παίρνουν εντολές όλα αυτά τα μούλικα???? Από τους λαθρεμπορους?? Από το Ρωσοποντιο που δε γνωρίζουμε από που βγάζει φράγκα?? Ή από το πρεζάκι που κάνει ντου μονίμως όπου και οπότε γουστάρει, με την ανοχή του κωλοφαρου της εοκ???

Εικόνα red apple

Δώσε πόνο

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Αυτο που εγινε σημερα ονομαζεται ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΕ ΤΡΙΧΑ..
Ελα δημητρακη,ελα ζαργανα μου,κανε ΦΤΟΥ να φυγει απο το στοματακι η τριχα του Σπανουλαρου!!

Αντε μωρη αρρωστεια!
Δωσε γαμησι στους ευρυπρωκτους!!
Δωσε πονο λεμε!

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα mikele7

39 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,
ΤΟΤΕ Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,
ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΕΣΤΑΖΑΝ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΥΝΕ
Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.
Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ,
ΕΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ ΕΣΥΜΠΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΙΛΗ.

Εικόνα μαουνιέρης

Ωρέ Μικέλε, οποία έμπνευσις! Νέος Μαρκήσιος ντε Σαντ μού προέκυψες!

Εικόνα red apple

Σεφέρη μου εσύ!

Εικόνα red apple

τω όντι!

Εικόνα Themis

Στην Ελλάδα ζούμε όλοι,δυστυχώς ή ευτυχώς δε γεννηθήκαμε χθες και τα ιδια τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές και στο παρελθόν ...Με 90-10 διαιτησία υπέρ τους και όντας τραγικοί σε όλα τους οι πράσινες κλαίουσες έψαχναν μια αφορμή ή μαλλον δικαιολογία για να κοροϊδέψουν τους εαυτούς τους και την βρήκαν στα αυτιά του πάντα υπερβολικά σοβαρού και μετρημένου Βασίλη!Τα αρχίδια του έπρεπε να τους δείξει και οχι τα αυτιά του!Red apple πάντως έπεσα μέσα στο σβηστό 10+ που έβλεπα για το παιχνιδι ...