Έκανες τον ΠΑΟ αεκάκι, Δημητράκη, Δημητράκη...



Για τα του αγώνα τα έγραψε ο Αδάμ. Όπως και για τη διαιτησία. Θα προσθέσω κι εγώ κάποια πράγματα.
 
Η τεχνική ποινή του Γκόντα στον Σπανούλη ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που έχει παρθεί. Γκόντα, είσαι υπόλογος γι' αυτή σου τη ΓΕΛΟΙΑ απόφαση και ελπίζω να τη βρεις μπροστά στη διαιτητική σου καριέρα. 
 
Η λεκτική επίθεση του Δημητράκη στον Σπανούλη και η προσπάθεια σωματικής επίθεσης, μετά των μπράβων του, είναι πρωτοφανής στον ελληνικό αθλητισμό. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Και σύντομα θα αποβληθεί από τον αθλητισμό. Το ερώτημα είναι πότε. Μέχρι πότε θα κωφεύει η πολιτεία; ... Αυτό αναρωτιέται και ο Σπανούλης.
 
Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος παίχτης στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού. Στην ιστορία όλου του Ολυμπιακού ως συλλόγου. Και για αγωνιστικούς λόγους και για εξωαγωνιστικούς. Ο Σπανούλης πρέπει να προστατεύεται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σαν ιερή αγελάδα. Γι' αυτό και εγώ το λέω από εδώ. Εγώ προσωπικά, όποιον γαύρο δω ή ακούσω να λέει έστω και ένα κιχ απέναντι στον Σπανούλη, θα του σπάσω τα μούτρα. Για γήπεδο μιλάω. Έτσι και ακούσω στο ΣΕΦ καμιά μπηχτή, μετά από άστοχο τρίποντο του Σπανούλη, θα του χυμήξω. 
 
Εννοείται ότι η κίνηση του δεν ήταν προκλητική. Εννοείται ότι είχε κάθε δικαίωμα να πανυγηρίσει τοιουτοτρόπως. Όλο το δικαίωμα. Αυτοί που μπήκαν μέσα και πέταξαν αντικείμενα δεν είχαν κανένα δικαίωμα. Και κανένα δίκιο. Κι εσύ, ρε Γκόντα, πας και τιμωρείς τον Σπανούλη, ρε γελοίο υποκείμενο; Εσύ, ρε Γκόντα, οπλίζεις το χέρι του μπουκαδόρου. Εσύ, ρε Γκόντα, βάζεις στο στόμα του Γιαννακόπουλου τις αισχρές κουβέντες. Εσύ είσαι, Γκόντα, ο απόλυτος συνυπεύθυνος. Ήξερες ότι περνούσες εξετάσεις, Γκόντα, και ανταποκρίθηκες απόλυτα. Τιποτένιε, Γκόντα. Ελεεινέ, Γκόντα.
 
Η διαιτησία στο πρώτο μέρος ήταν απλώς ΟΑΚική. Στο δεύτερο μέρος η διαιτησία ξέφυγε. Θύμισε πολλά πράγματα. Μία από τις πιο αισχρές διαιτησίες των τελευταίων χρόνων. Γι' αυτό και η διαφορά κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Ο λόγος που η διαιτησία ξεβρακώθηκε ήταν το ωραίο στήσιμο του Σφαιρόπουλου. Εμείς τους αναγκάσαμε να σφυρίξουν έτσι. Βέβαια, θυμηθήκαμε ξανά ότι για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι δύο επίπεδα πάνω από τον βάζελο. Άμα είσαι ένα επίπεδο πάνω θα χάσεις. Άμα είσαι ισάξιος, θα χάσεις με διαφορά. Άμα είσαι κατώτερος, θα ταπεινωθείς. Γι' αυτό πρέπει και ο κόσμος του Ολυμπιακού να καταλάβει ότι, με το τρέχων σύστημα, αυτή είναι η μοίρα μας. Πρέπει να είμαστε δύο επίπεδα πάνω από αυτούς για να κερδάμε. 
 
Πάμε λίγο και στα αγωνιστικά. Έκανες τον Παο αεκάκι, ρε Δημητράκη. Δύο επίπεδα πάνω ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου. Μία ομάδα προπονητή, με αρχή και τέλος. Μία ομάδα με αρχηγό και ισάξιο υπαρχηγό. Μία ομάδα με ρόλους και σωστό προσανατολισμό. Μία ομάδα μέσα στην καύλα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να βλέπεις τον άφαντο Ντάρντεν να κάνει το παιχνίδι της ζωής του εκεί μέσα. Να βλέπεις τον Χάντερ έτοιμο να χυμήξει στον επαρμένο και ζορίκλα Διαμαντίδη. Εκεί του κόβεις τον βήχα. Εκεί του λες "σπίτι σου, ξεσπίτι σου, εδώ θα σε γαμήσω εγώ". Εκεί φαίνεται ότι η ομάδα μπήκε για να νικήσει. Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε τις γνωστές του αδυναμίες, χάρη στην οξυδέρκεια του Σφαιρόπουλου. Αυτός ξεγύμνωσε τον Παναθηναϊκό. Απομόνωσε τον, ούτως ή άλλως, πεσμένο Διαμαντίδη. Εξουδετέρωσε τον Παππά. Έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Σλότερ. Δεν άφησε τον Νέλσον να κάνει τίποτα. Η περιφέρεια του Παναθηναϊκού ήταν εκτός παιχνιδιού. Άφησε τον Μπατίστα να παλεύει μόνος του για τον Παναθηναϊκό. Ήξερε ότι και 20 πόντους να βάλει ο Μπατίστα, ο Ολυμπιακός δεν επρόκειτο να χάσει. Και έτσι έγινε. Βέβαια, ο Μπατίστα είχε την ασυλία των διαιτητών σε όλο τον αγώνα. Οι ψηλοί μας δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε, αλλά αυτό είναι λίγο-πολύ αναμενόμενο και έτσι πορευόμαστε. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι γυμνός στη front line, μετά τον Μπατίστα. Και αυτό το ξέρει ο Σφαιρόπουλος. Έδωσε βάρος στη ρακέτα ο Σφαιρόπουλος και αυτό κούρασε τον Μπατίστα. Αυτό μπορεί να μη φάνηκε απόλυτα στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά φάνηκε στην επίθεσή μας. Στοχευμένες επιθέσεις μέσα στο ζωγραφιστό και με τους ψηλούς μας, αλλά και με παίχτες που έρχονταν από τη γραμμή είτε με προσποιήσεις είτε με back screen. Ο Ντάρντεν το έκανε κατά κόρον. Έτσι, είδαμε τον Χάντερ να βγαίνει σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό και να είναι σε θέση οφσάιντ, αφού ο Μπατίστα ήρθε μετά από πολύ... κόπο. Και πήραμε καλάθι και φάουλ στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου. 
 
Η μπάλα κυκλοφορούσε πολύ ωραία στην περιφέρεια. Είχαμε την απαιτούμενη υπομονή να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίχτη. Εξ ου και τα καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Σμπαραλιάσαμε κάθε αμυντικό σχέδιο του Ιβάνοβιτς. Ο Σφαιρόπουλος, τεχνηέντως, άφησε την μπάλα μακριά από τα χέρια του Σπανούλη στο πρώτο ημίχρονο. Και την έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πλέον είχαμε αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και ο Σπανούλης μπόρεσε πιο εύκολα να βρει ρυθμό. Διότι, μην λησμονούμε, ότι το πρόβλημα του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ είναι ψυχολογικό. Λύθηκε αυτό και ο Σπανούλης ξεδιπλώθηκε. Η απουσία του Λαφαγιέτ με είχε προβληματίσει, αλλά την ξεπεράσαμε ανώδυνα.
 
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πιστεύει στην ομάδα του. Δεν είναι τυχαίο το μη sold out... Και στα play-off θα είναι χειρότερα. Παίζει ρόλο και η συμπεριφορά του Δημητράκη. Γιατί, μπορεί κάποιοι να τον επικροτούν, αλλά η πλειοψηφία έχει καταλάβει... 
 
Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Σφαιρόπουλο. Σπανίως φτάνω σε σημείο να πω "βγάλτον επιτέλους, αφού δεν τραβάει". Ή "βάλε μέσα τον τάδε να ρολάρει η ομάδα". Πριν προλάβω να το σκεφτώ, ο Σφαιρόπουλος το έχει κάνει πράξη. Τι θέλω να πω μ' αυτό; Δεν το λέω για να δείξω πόσο καλός κόουτς είναι επειδή κάνει αυτά που γουστάρω εγώ, ως Θωμάς. Θέλω να δείξω ότι κάνει με τελειότητα τα απλά πράγματα. Τουλάχιστον αυτά. Αυτά που μπορούμε κι εμείς οι οπαδοί να δούμε και να κρίνουμε. Από 'κει και πέρα, φαίνεται να είναι μετρ της τακτικής, όπως μας λένε κι αυτοί που ξέρουν μπάσκετ. Μέχρι και ο Σπανούλης ψες είπε ότι ο Σφαιρόπουλος προετοίμασε άριστα τον Ολυμπιακό, όπως κάνει πάντα. Όταν μιλάει ο Σπανούλης, εμείς το βουλώνουμε.
 
Κοινότυπο, αλλά αναγκαίο. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας. Και αυτό παίζει το ρόλο του, όταν απέναντί σου είναι μία ομάδα που εμφανίζεται τραγική μακριά από την έδρα της και μετράει 11 ήττες σε 14 αγώνες ευρωλίγκας. Εκ των οποίων 3 νικών, οι δύο ήταν με την Τούροφ και την "τελειωμένη" Γαλατά. Από την άλλη, τα παθήματα είναι πρόσφατα. Οπότε, πάμε ταπεινά. Αλλά τι λέω, ο Σφαιρόπουλος ξέρει πώς να ετοιμάσει τους παίχτες του.
 
Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθούμε με έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Αλλά η τηλεόραση κρίνει ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί του. Ε, κάτι θα ξέρει. Αφού, λοιπόν, κρίνει η τηλεόραση ότι είναι σκόπιμη η συνέντευξη ενός φιλάθλου του Παναθηναϊκού, θα ασχοληθώ κι εγώ μαζί του. Το παιχνίδι έχει ξεφύγει από όσα γνωρίζαμε. Πλέον, το λόγο έχουν τα πολιτικά δικαστήρια. Τα όσα κάνει αναγκάζουν μέχρι και τους ΠαπΑΡΔογιάννηδες να τον ξεχωρίσουν από τα... μπλουζάκια των Αγγελόπουλων. 
 
Νίκη Μπάκουλη, όταν αποφασίσεις να ξαναασχοληθείς με τον Σπανούλη ή να του απευθύνεις το λόγο, θα κάνεις γαργάρες με Σπανουλόσπερμα πρώτα. Το κατάλαβες; Το κατάλαβες, ρε όρνιο; 
 
Ο βόθρος του ΟΑΚΑ πέρασε. Πάμε τώρα να παίξουμε εκεί που μας αξίζει. Στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στην αίγλη που μας αρμόζει.
 
Έκανες τον ΠΑΟ αεκάκι, ρε Δημητράκη....

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

''Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος παίχτης στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού. Στην ιστορία όλου του Ολυμπιακού ως συλλόγου.''

Aυτό το ''Στην ιστορία όλου του Ολυμπιακού ως συλλόγου'' είναι υπερβολικό. Σε κάθε περίπτωση, είναι στην ίδια μοίρα με Καραπιάλη, Τζόλε και Αναστόπουλο. Για πιο πίσω δεν γίνεται να πάμε, γιατί θα θυμηθούμε κάτι τέτοιο ας πούμε και μετά γάμα τα...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131022/o-sideris-stin-kideia...

Εικόνα Νίκος Γόδας

O Σπανούλης έχει το πάντρεμα. Το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Στο αγωνιστικό είναι ο πιο σπουδαίος και βάσει τίτλων και βάσει επιπέδου και αναγνωρισιμότητας ανά την Ευρώπη. Σε όποιο γήπεδο πάει γνωρίζει την αποθέωση. Κερδάει μέσα στην Μπαρτσελόνα και οι οπαδοί της τον περιμένουν για ένα αυτόγραφο. Εμείς θα το κάναμε αυτό για τον Μέσι στο ποδόσφαιρο, ας πούμε. Στο εξωαγωνιστικό, έφτυσε τον βάζελο για χάρη μας. Είχε όλα τα καλά του κόσμου, όση ασυλία ήθελε, αλλά διάλεξε τον δύσκολο δρόμο. Και δικαιώνεται. Σίγουρα είναι αξιοθαύμαστα όλα αυτά.

Καλά, τέτοιες αυτοθυσίες, όπως αυτή του Σιδέρη ή όπως του Αριστείδη Παπάζογλου, δε νομίζω ότι πρόκειται να ξαναδούμε. Άλλες εποχές τότε. Το χρήμα έλειπε από τη μέση. Αλλά υπάρχει και τώρα συναίσθημα σε κάποιους.

Υ.Γ. Δύο Βασιλάδες Λαρισαίοι συντοπίτες μου! Με καμάρι το λέω!

Εικόνα μαουνιέρης

Τσίλας 1 και Τσίλας 2! Αμφότεροι υπέροχοι!

Εικόνα savvas gridlock

Για'μένα ο Καραπιάλης είναι πάνω από όλους. Υστερεί μόνο σε σχέση με τα ιερά τέρατα του '50 και των αρχών του '60, Μουράτη, Σάββα Θεοδωρίδη, Μπέμπη κτλπ..

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, έκανε το ακατόρθωτο. Ποια οπαδιλίκια και ποιες μαλακίες. Έπεισε τη γυναίκα του να τον παντρευτεί αφού πάρει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα! Αυτό ήθελε αρχίδια πραγματικά. Εμείς σκεφτόμαστε να πούμε να πάει πίσω κάνα μήνα (κι αυτό λόγω οικονομικών) και φοβόμαστε μη γίνουμε σαν τον Κούγια... Γεια σου, ρε Βασιλομπίλαρε!!!

Εικόνα nissios

Να σου βρίζουν οικογένειες και παιδιά, να σε προκαλούν με όλους τους δυνατούς τρόπους, να σου στερούν επανειλημμένως και με το έτσι θέλω αυτό που δικαιούσαι (νίκες στο οακα και ολόκληρους τίτλους) και μετά να τα βάζουν μαζί σου, γιατί υπέπεσες στην υπέρτατη ύβρη να πιάσεις τ' αφτιά σου... Ρε, σας γαμάει κι ο Σπανούλαρος, λέμε (Βαγγέλα, κάνε λίγο άκρη, γιατί πλάκωσε κόσμος).

Θωμά, όλα όσα έγραψες ολόσωστα. Υπογραμμίζω, απλώς, αυτό με τους παναθηναϊκούς που καθόλου βολικά δεν νιώθουν με τον βίο και την πολιτεία των διοικητικών τους επικεφαλής, σε μπάλα και μπάσκετ. Αληθέστατο και παρήγορο. Γενικώς.

Εικόνα μαουνιέρης

Σήμερα η κότα ο Τράκης κάτι βγήκε και ψέλισε ότι -τάχα- δεν τον εκφράζουν αυτά που είπε και έκανε το Σάββατο και ότι ζήτησε τηλεφωνικώς συγγνώμη απο τον Σπανούλη...

Άντε από δω, ρε κωλόπαιδο, μη μου τη δώσει (κι άλλο) και σου τα πω όπως τα λέμε στη μαούνα...

Εικόνα lets79

Δυστυχώς η Ελλάς είναι ένα κράτος μπουρδέλο....δεν υπάρχει περίπτωση,σε καμία,μα καμία,επιεικώς οργανωμένη χώρα,να μην είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα η εισαγγελική αρχή,μετά από τέτοιες δηλώσεις,αλλά και ύβρεις....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΖΕΛΕΣ....

Εικόνα lets79

http://www.redplanet.gr/basket/ereyna-gia-thn-eksuvrish-se-spanoulh.3448... ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΑΥΤΗ Η....ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

Εικόνα Pr0pheT7

Το καλύτερο που ακούσαμε είναι πως ο εξαρτημένος θεωρεί τον εαυτό του επενδυτή... ΣΑΑΑΑΑΒΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα αυτό κοιτάω, σε λίγες μέρες θα ανέβει το άρθρο.

Εικόνα Spiros Legend

Εύγε Θωμά,τα έγραψες όπως πρέπει,τελικά όταν παίζουμε σε αυτο το κωλοχανείο δεν μπορούμε ποτέ να ασχοληθούμε καθαρά με τον αγώνα,αλλά με όλα τα αίσχη που γίνονται κάθε φορά...Πάνω σε αυτό,θέλω να γίνω λίγο αιρετικός όσον αφορά το θέμα του Σπανούλη.Θα συμφωνήσω απόλυτα με την ΑΡΧΙΚΗ αντίδραση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ,που έβαλε τις φωνές...Δεν ειναι ο λόγος αυτά που γράφει το κάθε μπάσταρδο και η κάθε καριόλα Μπάκουλη(ε ρε και να ήμουνα στη θέση του Μπίλλαρου και να με ρωτήσει αυτή την πουστιά,θα την ξευτέλιζα δημοσίως,να μάθει όλη η Ελλάδα τι ρόλο παίζει...),αλλά αποκλειστικά το ΚΑΛΟ και το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του Ολυμπιακού μας,και γενικά,και ενόψει play-offs.Επειδή την έχουμε πατήσει δεκάδες φορές απο τις πουστιές τους που κατάφεραν να μας αποσυντονίσουν και να μας κάνουν να χάσουμε δικά μας παιχνίδια και κούπες,βάζοντας λυτούς και δεμένους να μας χαλάσουν το μυαλό,καλό θα ήταν να απέφευγε το χθεσινό ο Μπιλ,όχι γιατί ήταν ανήθικο και όλα αυτά τα γελοία που λένε,αλλά γιατι από τη στιγμή που έγινε,ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα ασχοληθεί μόνο με αυτό και θα υποβαθμιστεί η μεγάλη νίκη μας εναντίον Θεών και Δαιμόνων...Για μένα ήταν στις top σφαγιαστικές διαιτησίες η χθεσινή,ήταν καθαρό το μήνυμα ενόψει πλευ-οφφς,ματώναμε να βάλουμε καλάθι μέσα στο ζωγραφιστό,γίνανε άπειρα φάουλ,ειδικά αυτό του Φώτση στον Σπανούλη,με χέρια,σώμα και πόδια που δεν δόθηκε ήταν για να εκτελεστούν επι τόπου και οι 3 πουτάνας γιοι με τα γκρι.Επίσης,η μετάδοση της Νόβα ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ,επειδή πήγαμε ΟΤΕ TV και επειδή φοβούνται για τη ζωή τους από τον ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ,ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ,ΕΠΙΣΗΜΟ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ-ΚΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΗ ΝΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ.Για αυτούς τους λόγους,που αφορούν καθαρά την ομάδα μας, θεωρώ άστοχη την ενέργεια Σπανούλη,θα μπορούσε να πάει στην συνέντευξη Τύπου και να καταγγείλει τα χίλια δύο που του σέρνουνε οι ντροπές του ανθρώπινου είδους.Εννοείται ότι ανθρώπινα,όχι απλώς τον καταλαβαίνω,αλλά απορώ με την υπομονή του τόσα χρόνια,αλλά ρε Μπίλη,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ,μετά από πολλές κακές εμφανίσεις,κοιτάς να τους συσπειρώσεις και να στρέψεις όλο το ΚΑΡΚΙΝΟΣΥΣΤΗΜΑ εναντίον σου και εναντίον της ομάδας,γιατί αυτά,τους αποσυγκεντρωνουν όλους...Για αυτά έβαλε τις φωνές ο Σφαιρόπουλος,που είχε καθαρό μυαλό και βλέπει μπροστά,στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ...Ελπίζω,να μην πισωγυρίσουμε όταν θα ξαναπάμε ΟΑΚΑ και η διοίκηση να βγει(που δεν το βλέπω)να κράξει άγρια διαιτησία-Νόβα και όλα τα αίσχη που έγιναν,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ,ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ και ψάχνουμε για δικαιολογίες...Γαμώ την επικοινωνιακή πολιτική μου μέσα...Εκεί που είμαστε από πάνω,πάντα κάτι θα γίνει και θα βρεθούμε και κατηγορούμενοι από το ξεφτιλισμένο σύστημα...

Εικόνα RED HELL

Σχετικα με το Μπιλαρο και γω το σκεφτηκα αυτο αδελφε γιατι εχει που εχει καποια θεματακια με αυτους τωρα το πραγμα διογκωθηκε.Βεβαια μπορει να τα παρει και να τους γαμησει τη μανα οπως το 2012.Εγω θολωσα οχι μονο με τη μεταδοση(ο Καρυδας δουλευει στον Πρωταθλητη ο Παπαβασιλειου ειναι βαζελος και ασχετος και ο αλλος ο Αυγουλης που νομιζω ηταν στο ματζικ παλια τωρα καθεται διπλα απο τους βαζελους...)αλλα με το οτι εδωσαν βημα στον πρεζακια.Με ποια λογικη ρε πουτανας γιοι?Και οταν τους πηρα τηλεφωνο μετα το ματς μου ελεγαν οτι δεν ειναι αρμοδιοι κλπ.Και μετα να σου βγαινει ο καθε αλαφουζος να σου λεει οτι ειναι εχθρικη προς το βαζελο η νοβα.Παρακρουση....

Εικόνα Spiros Legend

Και ο Αυγουλής ψευτοΟλυμπιακός μπασκετικός είναι,όσο Ολυμπιακός είναι και ο γιος του Συρίγου,ο Γιώργος...Ολυμπιακοί που πανηγυρίζουν κούπες του βάζελου,έχει άδικο μετά ο Τσουκαλάς που λέει δεν μιλάω με ανώμαλους?Αφου ανώμαλοι και ξεφτιλισμένοι είναι,θα έπρεπε να απαγορευτεί σε τέτοια μπασκετικά ζώα να δηλώνουν Ολυμπιακοί.Η μετάδοση ήταν ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ...Για το ότι του έδωσαν βήμα,δεν θα τους κατηγορήσω,παρότι καταλαβαίνω τι λες,απλά μάγκα μου,δεν θελουν μπλεξίματα,φοβούνται και άμα φοβάται ο άνθρωπος δεν μπορει να πει όχι...Λογική δεν υπάρχει,δίκιο έχεις,αλλά που να το βρεις και συ και όλοι μας...Για τον Σπανούλη τώρα,ακριβώς αυτό εννοώ,να μην έχουμε πάλι θεματάκια στο Οάκα,προχτές δείξαμε ατσάλινο χαρακτήρα κόντρα στους γκρι και στην παράδοση σε αυτό το μπουρδελο,γι αυτό το λέω,για να μην πισωγυρίσουμε,αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,δεν υπάρχει και πρόβλημα,δεν είναι θέμα ούτε ηθικής,ούτε αισθητικής,καθαρά θέμα δικής μας συγκέντρωσης.Δε νομίζω ότι μόνο ο Σφαιρόπουλος,εσύ κι εγώ το σκεφτήκαμε,σίγουρα θα το σκέφτηκε αρκετός κόσμος.Καλά,το ξέρουμε σε τι υπανθρώπους απευθύνεται ο Αλαφούζος,το πρόβατα είναι πολυ τιμητικός χαρακτηρισμός...

Εικόνα savvas gridlock

Όχι εντάξει, Σπύρο, Ολυμπιακός είναι ο Νικήτας, στο TV Magic δούλευε παλιά.

Εικόνα Spiros Legend

Οκ,για να το λες,κάτι θα ξέρεις παραπάνω.Απλά έχω αλλεργία στους μπασκετικούς Ολυμπιακούς δημοσιογράφους,τους θεωρώ λίγο ή πολύ συνενόχους για ότι συμβαίνει στον Φάρο της Ελλάδας,με την έννοια της συγκάλυψης ή του λιβανίσματος...Μαχητική-καταγγελτική δημοσιογραφία,που να αποκαλύπτει τη σαπίλα,δεν έχουμε δει,πλην κάτι ψελισμάτων...Περιμένουμε από τον Μπάμπη και τον Μπραουδάκη να πούνε 5 πράγματα,αφού έχουμε γίνει καρδιακοί τόσα χρόνια...Το ξέρω ότι φοβούνται και για τη δουλειά τους και γενικά,αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά,από δημοσιογράφους θέλουμε μαχητικότητα-έρευνα-ξεμπρόστιασμα-καταγγελίες σε αρμοδίους,όχι χα-χα-χού-χα στις εκπομπές της μασονίας και όλα καλά.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κοίτα να δεις τι γίνεται. Όταν τους γαμάς, βλέπεις τα αίσχη του Δημητράκη και γελάς. Όταν χάνεις, βλέπεις τα αίσχη του Δημητράκη και σου ανάβουν τα λαμπάκια. Μήπως πρέπει να γίνουμε λίγο περισσότερο σαδιστές; Δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο... ξεχωριστό, που του αρέσει να παραφέρεται, μήπως να τον ωθούμε πιο συχνά σε τέτοιες κινήσεις, οι οποίες είναι αυτοκαταστροφικές; Ας το απολαύσουμε. Άλλωστε, θα το απολαύσει και ο ίδιος ο Δημητράκης από 'δω και πέρα. Ένα αυτόφωρο εκκρεμεί, απ' ό,τι είδα...

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,αν ξέραμε από την αρχή οτι θα βάλει 10 αυτογκόλ με αυτά που είπε και έκανε ο μανιακός,θα σου έλεγα ότι μαλακία του Μπίλλαρου που δεν την έβγαλε έξω(την...γλώσσα)να τους την δείξει πόσο μεγάλη την έχει!!!Αποκτήσαμε και Σύμμαχο κατά του Κοντονή,απίστευτα πράγματα!Έτσι όπως εξελίχθηκε το πράγμα μας βγήκε σε καλό(προσωρινά τουλάχιστον),γιατι πλέον έχουμε οπτικοακουστικό υλικό από αυτά που κάνει συνέχεια στα αποδυτήρια.Εγω το πράγμα το βλέπω από τη μεριά του Σφαιρόπουλου,που,όπως είδαμε,κατάφερε να έχουν το μυαλό τους 40 λεπτά στο παρκέ και δεν θέλει τίποτα και κανένας να του χαλάσει αυτό το πράγμα,κρίνοντας και από τα παθήματα του παρελθόντος και,από το ότι είδαμε,ότι το συστημα του σαπιοσωλήνα δεν καταλαβαίνει Χριστό,έστειλε τους επίλεκτους να μας εκτελέσουν,σκέψου αντί για 5 στα 30 τρίποντα που είχε ο Πόα,να είχε 9-10 στα 30 τρίποντα,που ειναι ένα μέτριο ποσοστό,δεν σου λέω να έχει 50%,αν με αυτήν την αισχρή διαιτησία θα κερδίζαμε...Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι το θέμα μου δεν είναι η παιδική χειρονομία του Σπανούλη,αλλα το πως θα διαφυλάξουμε το καθαρό μυαλό μας και στα πλέυ-οφφς,γιατί τα μάτια μας έχουν δει σημεία και τέρατα και έχουμε να κάνουμε για πανεπιστήμονες της πουστιάς και της προβοκάτσιας...Το αυτόφωρο τελείωσε Κυριακή μεσάνυχτα 12.00,δεν βλέπεις τι όρεξη έχουν να τον συλλάβουν,εδώ γράψανε στα παπάρια τους ολόκληρη Ευρωλίγκα,που ζήτησε να αναζητηθούν νομικές ευθύνες για αυτά που έκανε στους διαιτητές με ΤΣΣΚΑ,γι αυτό τα λέω Θωμά,να μην εφησυχάζουμε με μια νίκη,αλλά να κοιτάμε μπροστά,να μην ξαναχάσουμε σιγουρο πρωτάθλημα...

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Η ομαδα αυτη αν δεν υπαρξουν νεα σφαγεια απο τους γκρι θα παρει σκουπα το πρωταθλημα

Εικόνα RED HELL

Εκει που τον ρωτησε η μαλακισμενη αν μετανιωνει επρεπε να της γυρισει ενα χαστουκι της ξεδιαντροπης.Το πλεον εκνευριστικο ειναι αυτο το τσουβαλιασμα.Παρτε πχ το σπορτ24.Αν δειτε τι γραφουν τα μουνοπανα θα φριξετε.Ο σκατοφλωρος τριανταφυλλος και ο αλλος ο μαλακας ο μιχαλος αν θυμαμαι καλα χαρακτηριζουν προκλητικη την κινηση και ουτε που μιλανε για το εκτρωμα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΒΑΝΤΑ.Εν τω μεταξυ ειδα και το επιμαχο βιντεο με τις βρισιες και θολωσα.Αν ξαναρθει στο ΣΕΦ αυτο το πραγμα και φυγει κανονικα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Εικόνα XGEORGE

Εύγε!Είναι δυνατόν να μη σχολιάζονται επιτόπου από τα δημοσιογραφάκια της NOVA οι χυδαίες εκφράσεις του Τράκη?? Να του δίνουν βήμα κ μετά κοκοκό! Τόσο χέστες πια? Και το θράσος ορισμένων ''αντικειμενικών'' 24 ώρες μετά κ να μην έχουν βγει ακόμη να καταδικάσουν τέτοιες δηλώσεις/απειλές (πρωτοφανούς βδελυγμίας)...? Ημαρτον συγγαυροι!