Η ΕΟΚ, Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
 
Εξηγήσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία ζητούν να τροποποιηθεί ως προς το αληθές η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (5/5) και αφορούσε τη συνάντηση του προέδρου της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε, με εκπροσώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου εκτός από τον πρόεδρο, Μάνο Παπαδόπουλο, παρών ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:
«H KAE Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα επιστολή στην ΕΟΚ και ζήτησε να τροποποιηθεί ως προς το αληθές η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, στην οποία για κάποιον "ανεξήγητο" λόγο αποσιωπείται πλήρως από την Ομοσπονδία ότι κατά την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της FIBA Οράσιο Μουρατόρε και παραγόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την πράσινη ΚΑΕ εκπροσώπησε επίσημα, πέραν του Μάνου Παπαδόπουλου, και ο "επώνυμος φίλαθλος" της ομάδας Δ. Γιαννακόπουλος».

 
Μιλάμε για τον έκπτωτο κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τις εξής τελεσίδικες αποφάσεις.
 
•    Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
•    Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
•    Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
•    Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες. 
 
Μιλάμε επίσης
 
- Για την EOK του ΙΣΟΒΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Βαζελακόπουλου.
 
- Για την ΕΟΚ που αποκλείει κόσμο από τις Γενικές Συνελεύσεις της, για να μην γίνει γνωστό το ποιος πλήρωσε τις 830.000 ευρώ ώστε να μπει από το παράθυρο η Εθνική Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ.
 
- Για την ΕΟΚ της οποίας ο ΙΣΟΒΙΟΣ πρόεδρος ορίζει ΙΣΟΒΙΩΣ τα ΙΣΟΒΙΑ μέλη της ΚΕΔ.
 
- Για την ΕΟΚ που αφήνει 7 χρόνια τον Κορομηλά και 5,5 το Ζαβλανό να βγάζουν τους διαιτητές, ενώ ο Ολυμπιακός έχει φρικτά παράπονα κι από τους δύο.
 
- Για την ΕΟΚ που επιτρέπει στην ΚΕΔ να έχει τα γραφεία της δίπλα από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
 
- Για την ΕΟΚ που επέτρεπε ως τώρα να είναι ο γιατρός του μπασκετικού ΠΑΟ υπεύθυνος καταπολέμησης του ντόπινγκ πανελλαδικά, σε όλα τα σπορ, μέσω του ΕΚΑΕ.
 
- Για την ΕΟΚ που αφήνει ανασφάλιστους τους διεθνείς μπασκετμπολίστες.
 
- Για την ΕΟΚ που δεν μπορεί να εφαρμόσει στοιχειωδώς τους κανονισμούς σε δικές της διοργανώσεις, κάνοντας μπαλάκι τις τιμωρίες που προορίζονται αποκλειστικά για τον ΠΑΟ στον ΕΣΑΚΕ.
 
Απαντήσεις φυσικά για τα παραπάνω δεν πρόκειται να πάρουμε. Ο έκπτωτος τέως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως δεν έχει καμία σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟ πέρα από το ότι είναι απλώς φίλαθλός της, εκπροσωπεί την ΚΑΕ ΠΑΟ σε συναντήσεις με αξιωματούχους της FIBA. Αυτός είναι ο περίφημος ''φάρος'' του μπάσκετ, σύμφωνα με τον Κοντονή...

Σχόλια

Εικόνα mikele7

πρεπει να εχεις πραγματικα κοντο νου,για να αποκαλεις ΦΑΡΟ την πιο βρομικη
ομοσπονδια του ελληνικου αθλητισμου και το συνεταιρακι του, ποα-τρακι.

Εικόνα red apple

Το κωλόμπαρο, η μεγαλύτερη παράγκα στο Σύμπαν.