ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΚΑΝΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΑΥΡΑΚΕΣ !



Θα μου πείτε τί δουλειά έχει ο Ντάρθης ο Bεντέρης στην ανάρτηση... Ε, έχει.  Και θα το δείτε... καθ΄οδόν. Μου γουστάρει κιόλας εδώ που τα λέμε κι ήθελα τέλος πάντων από καιρό, κάπου να τον χώσω...

Τί έχει λοιπόν το μενού αυτή την εβδομάδα; Ασφαλώς, δύο μεγάλα θέματα κι ένα...ουραίο, τρίτο, που σχεδόν κάθε Τρίτη μας έρχεται σε διάφορες παραλλαγές του ίδιου ΄΄πιάτου΄΄. Πολύ αγαπημένου και δημοφιλούς σ΄όλους τους κατακαημένους αντιΟλυμπιακούς, οι οποίοι αναπνέουν και ζουν από πολύ καιρό τώρα γιαυτή την...επιτομή της ΄΄υψηλής γαστρονομίας΄΄. Ενα λουκούλειο μεζέ, παρασκευαζόμενο κάθε Δευτέρα μεσάνυχτα από τον πανελληνίως γνωστό σεφ αθλιοτήτων Σάντεϊ Τζόουμαν στο πολύ γκουρμέ νεοφαληριώτικο στέκι με το περίεργο - για εστιατόριο -  όνομα ΄΄ Το βοθρόλυμα΄΄... Από Διός όμως, αρχόμεθα:

1.  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Ο Μανώλαρος χτες στο gavros.gr μας προετοίμασε αρκετά, μ΄εκείνο το αμίμητο ουσιαστικό του ΄΄πανωλεθρίαμβος΄΄ για το τέκνο ( ο τόνος στο ε ) του Ζάντε... Σήμερα, τσιμουδιά από ΟΛΕΣ στα πρωτοσέλιδά τους, οπαδικές και ΄΄αντικειμενικές΄΄, εκτός της SD... ΘΑΨΙΜΟ, ΣΙΩΠΗ... Σουουους... Αναμονή, ενώ πληροφορίες αποκλείεται να μην τις έχουν. Πουρκουά, ρε μάγκες; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ -ΤΟ- ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! Που μου σηκώσατε πάλι όλες την τακτική αντιΜαρινακειάδα σας ως πρώτο θέμα, μιας και πουλάει το άτιμο σ΄όλα τα τροπαιοπενικά, τα λιμασμένα του κερατά για κανα πρωτάθλημα...

Τί θεωρώ σαν λογικότερη εξέλιξη και αναμένω;

Να ΄΄πέσει΄΄ φούσκος στον δανδή, κι όχι γροθιά τύπου νοκ-άουτ. Κλείνουμε τον δρόμο για το ελληνικό ποδόσφαιρο στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ και ΕΦ΄ΟΣΟΝ διορθώσεις με τροπολογία τις...ψιλοφουστίτσες σου, ξέρεις, αυτές που έκανες για την τιμή των όπλων ( και μετά την πρώτη ηχηρή φάπα την οποία σου ρίξαμε, ευγενώς πάντα και σε πνεύμα...συνεργασίας ), ώστε να πουλάς τις γνωστές σου μαγκιές στο πόπολο που ξέρεις και σε πιστεύει(;)... Αλιώτικα, ΑΝ προκύψει τελεσίδικη καρατόμηση, κλάφτα Χαράλαμπε για πολλούς. Πολλούς ΚΑΙ εκτός αθλητικού χώρου. LA COMEDIA E FINITA! Όπως τελειώνουν μ΄αυτή τη φράση και οι ΄΄Παλιάτσοι΄΄, μια απ΄τις αγαπημένες μου όπερες ( ξέρω, ξέρω τί θα λέτε τώρα για μένα οι μπαγλαμαδολάτρες φίλοι μου...).

Ίδωμεν επομένως και επανερχόμεθα συντόμως...

2.  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟΙ - ΛΟΓΙΚΕΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Είναι μεγάλες οι στιγμές που έρχονται... Και η καρδιά μας έχει αρχίσει από τώρα να χτυπάει δυνατότερα και γρηγορότερα. Την φαντάζομαι να χτυπάει παλμούς, που αν ήταν χιλιόμετρα την ώρα, την κλήση απ΄τον τροχονόμο την είχαμε υπερβέβαιη... ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ! ΥΨΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΑΥΡΩΝ, ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΤΙΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ! ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗΣ ΔΟΞΑΣ!

3.  Άφησα τελευταίο το...ουραίο - κανονικά - σκέλος του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, που αναγάγεται όμως ΚΑΙ σήμερα ως ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ απ΄τα γνωστά πρασινομαυροκίτρινα στέκια, μασκέ ή αφκιασίδωτα... ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΡΙΝΑΚΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ.

Πάντα μ΄εκείνο το απειλητικό, πιασάρικο, αντιγαύρικο ύφος για το κακόμοιρο το σωματειάκι μας... Νάτος ο τιμωρός! Νάτος ο Νταρθ Βέϊντερ, που σκορπά τον τρόμο σε κάθε τι το λιμανίσιο, το ερυθρόλευκο... Μας είπε ο τάδε στο ημίχρονο, ότι ο δείνα εξεφρασε την επιθυμία - προσταγή του να κάτσουμε να φάμε πάνω από δύο στο β΄μέρος απ΄τον ψευτοπρωταθλητή ( που...δεν ντρέπεται να πανηγυρίζει κάλπικους τίτλους ). Έτσι κατέθεσαν ο άλφα και ο βήτα και μάλιστα...ενόρκως. Και ο ανακριτής, φυσικά , ασκεί δίωξη τόσο στον επιθυμήσαντα όσο και στον μεταφορέα της εντολής, όπως και στη Βέροια... Άαα! Μην ξεχάσω... Κι ο ευτραφής λέει - απαραίτητα - μέσα στους διωκόμενους... Οπότε  ζβουουουπ! Στήθηκε πάλι το γνωστό αντιΟλυμπιακό πανηγυράκι... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ η μία, ΒΟΜΒΑ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η άλλη, κ.ο.κ. Άντε κι ένα ντιπ με σερ Τζον Τουίτερ και Άϊβαν Σάβιντσαν, περί μη επικύρωσης απ΄αυτούς της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα. Νά΄χουμε πράμα... Να στήνουμε αποπροσανατολιστικό σκηνικό, για τον αυριανομεθαυριανό  ευρώφουσκο... Και΄κείνον τον τελειωμένο τον Εσιέν, τί τον θέτε τόσο ρε μάγκες, που μας έχετε πρήξει από μέρες με δαύτον ό,τι το πολυτιμότερο έχουμε κάτω απ΄τη ζώνη μας; ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΑΣ; Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΑΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ;

Υ.Γ. 1.   Επειδή ήμουνα σ΄εκείνο το παιχνίδι Ολυμπιακού - Βέροιας 3 - 0 στο Καραϊσκάκη το 2013, για να΄μαι ειλικρινής ρε παιδιά δεν είχα΄δει κάτι το...ύποπτο. Κανονικά μου΄χανε φανεί τα γκολάκια... Μια ομάδα κλεισμένη πίσω έβλεπα ν΄αμύνεται μέχρι Παναγίας ( ως συνήθως δηλ. στο Καραϊσκάκη ), που όταν επί τέλους έφαγε με τα πολλά το πρώτο, άνοιξε μπούτια, κατά τα...παγκοσμίως ειωθότα, και κατέρευσε μετά... Εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες φορές παίζεται το ίδιο έργο κάθε βδομάδα Σ΄ΟΛΟ τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και δεν ανοίγει όχι ρουθούνι, ούτε καυλοσπυράκι... Πού το περίεργο και το έγκλημα δηλαδή; Επειδή είπανε δυο τύποι ( με καθυστέρηση μάλιστα ) τούτο κι εκείνο; Και λοιπόν;  Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ  ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ - ΔΩΡΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ....ΚΙΕΣ;

Υ.Γ. 2.  Για τον φίλο μου τον Βίτορα, δεν μιλάω. Γιατί μου την είχατε...πέσει μερικοί φίλοι-σύγγαυροι σε μια ανάρτησή μου γιαυτόν. Σήμερα είδα κάποια σχετικά...σύννεφα στον ουρανό των πρωτοσέλιδων. Θυμίζω τα scripta μου: ΄΄Αν όλα εξελιχθούν λογικά, ομαλά, και πάρουμε το Κύπελλο, τον βλέπω να μένει. Διαφορετικά...΄΄. Τα ίδια διάβασα και το πρωί από τους επαγγελματίες ( εγώ ο κακόμοιρος ένας ερασιτεχνούλης είμαι ), με καθυστέρηση απλώς...15 ημερών. Όσο για το τί εύχομαι σχετικά, ξαναθυμίζω απλώς την ευχή μου να πετύχει για το καλό της ομάδας μου ( ΜΑΣ ). Εκείνο το ΄΄αρχή άνδρα δείκνυσι΄΄ πάντως, είν΄αλάθητο...Σε ολα τα πράγματα...

Υ.Γ. 3.  Έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα μας. Πολύ τράφικ σήμερα. Μποτιλιάρισμα... ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

Σχόλια

Εικόνα dimitris1961

Απόστολε και σύγαυροι Γειά σας !!!
Όλοι αυτοί που από καταβαλής της ιστορίας τους στήνουν ακόμη άλλο ένα παραμύθι ενάντια στον ΘΡΥΛΟ θα πέσουν με τα μούτρα στο καναβάτσο !!!
Έχω σιχαθεί με αυτά που ακούω και διβάζω καθημερινά, δεν μπορεί ο κάθε πουτάνας γιός που και η ίδια η μάννα του δεν τον δέχεται πάλι πίσω στο μουνί της , γιατί είναι έξαλλη με το έκτρωμα που έχει βγάλει στην κοινωνία, να παίζει με την ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ και με τους οπαδούς του.
Έχουν πιάσει όλα τα φιντάνια της κοινωνίας και έναντι πινακίου φακής τους έχουν έχουν αφήσει να διοχετεύουν την λύσσα τους , ως άλλα λυσσασμένα σκυλιά που την κοπάνησαν από την ιδιοκτήτη τους που με την κάθε δαγκωματιά τους την περνάνε στο θύμα τους.
Η ιστορία παλιά , αλλά τώρα την έχουν καλά ενορχηστρωμένη.Τι να προτοθημυθεί κανείς που οι ίδιοι οι τσάτσοι Νικολογιάννηδες και σια έχουν μετατρέψει τους θύτες σε θύματα και τα θύματα σε θύτες (Βλ. πυροβολημένο Τζόρβα, φουστανάτο Σισσαί κ.ο.κ.).
Εγώ όμως θα δώσω και μια άλλη διάσταση στο θέμα, αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είμαι και νομικός, τα αδικήματα παραγράφονται μετά την πάροδο 5 ετών, ε λοιπόν για μένα έχουν στήσει όλη αυτή την ιστορία να αποπροσανατολήσουν τον κόσμο από το πραγματικό πρόβλημα, για να μην έχει επιπτώσεις στην ομάδα τους, που είναι ο άνθρωπος που κάθαρισε την μπουγάδα όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε το 2010, ο Πατερούλης , ο οποίος όλως τυχαία εμφανίστηκε πάλι ,βλέπετε αν δεν κοντεύουν πέρασαν τα 5 χρόνια και να δείτε που θα επανέλθει μέχρι τα Χριστούγεννα στην αλογοτροφή.

Υ.Γ Βρε τον Σοϊλέδη, έβαλε το γκολ, έτρεξε κατοστάρι όπως και Μπολτ και πήδηξε και πάνω από το κεφάλι του Δέλλα του Κολοσσού που είναι κοντά στα 2 μέτρα για να πανιγυρίσει.
Ο άλλος ο Σουηδός ακόμη να συνέλθει απο το κόλλημα πνευμονίας που είχε.
Ο δε Χαραλαμπόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές .
Μα τι στο διάβολο κάνει ο Χάντζος , δεν έχει βρει το αντιβιοτικό για την γρήγορη ανάρρωση;

Εικόνα apostolos gaganis

Άντε, άντε, να λέμε τα δικά μας, να περνάει η ώρα να βραδιάσει να δούμε και το ισπανογερμανικό ματσάκι και αύριο εδώ θα΄μαστε πάλι.. Τα όσα αναφέρεις στο υστερόγραφό σου, αντικείμενο της ειδικότητάς σου ως γνωστόν, πάντα ενδιαφέροντα στις επισημάνσεις τους...

Εικόνα CVRED

Πρώτα απ' όλα καλή επιτυχία στην κορυφαία ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αν και θα τα ξαναπούμε μέχρι τοτε.

Απο εκεί και πέρα, ο Κοντονούλης, δεν έχει τη δύναμη, ή την άνεση, να ορθώσει ανάστημα μπροστά σε FIFA και UEFA. Με την επιστολή, θα ολοκληρώσει τις κωλοτούμπες που ξεκίνησε και απ' εδώ παν κι άλλοι.

Με την προπαγάνδα, έτσι θα πάει μάγκες το θέμα, μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Θα βρίσκουν γελοίες κατηγορίες και σενάρια για να ταΪζουν τα πρόβατά τους. Δεν έρχεται ο Εσιέν στο λαγό; Παίρνουμε τον κάθε άσχετο Φιλανδό (δήθεν μεγάλο ταλέντο) στη θέση του και ρίχνουμε μια καινούρια κατηγορία σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη.

Ο Βίτορ δε νομίζω να έχει ενθουσιάσει κανένα μας, καθώς δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι χρειάζεται πίστωση χρόνου, ώστε να τον δούμε με μια δική του ομάδα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ετοιμάζω ήδη τα δάχτυλα μου για να πληκτρολογήσω αύριο, μεθαύριο, την νέα Κοντονειάδα... Περιμένω κι εγώ την ολοκλήρωση της κωλοτούμπας του...Δεν πιστεύω να κάνει καμιά τρέλα. Αλλά μ΄αυτούς όλους, ποτέ δεν ξέρεις στα σίγουρα. Άσε να δούμε πρώτα...

Εικόνα REDNYC

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ - ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" ΚΑΙ .... ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ..... ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟ;;;; ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ !!!! ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥΙΤΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΑΕΙ OVER;;;; ΓΙΑ ΤΟ OVER ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ...

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, όχι και καραγκιόζης ο Τουϊτης... Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ... Ρε, και πολύ του είναι... Άντε, άντε...

Εικόνα Red Dragon

Αρχικα να συγχαρω για το αρθρο τον Αποστολο.

Ενταξει τα σκουπιδια και τον καθε υπαλληλο καθε λογης λαθρεμπορα τους γνωριζουμε οτι μπορουν να κανουν τα παντα για να μην χασουν τον μισθο.
Αυτος ο ανακριτης που παει ενας γκασμας ολκης που θυμηθηκε μετα απο 3 χρονια το συγκεκριμενο ματς και καταθετει ενορκως και αναφερει οτι ειδα καποιους παιχτες του Ολυμπιακου και ενας απο αυτους ειπε οτι καταλαβε γιατι ΔΕΝ τον ρωτησε ποιοι ηταν αυτοι και γιατι δεν τους ονοματισε ο ιδιος?Για να μην τους καλεσει για μαρτυρες?
Πως μπορει να στοιχειοθετηθει κατηγορια για ενα ματς που δεν εμπλεκεται το ονομα του?Μια περιπτωση υπαρχει αλλα και αυτη ειναι π@παρια.Να εχει βγει καποιος αλλος απο την ομαδα μας και να εχει καταθεσει γιατι κατι τετοιες μπηχτες αφησε το αρδακι ο Λιβανιος και να μην εχει ακομα ¨διαρρευσει¨.Αν υπηρχε περιπτωση να εχει γινει κατι τετοιο καπου παει ο νους μου αλλα και παλι ΠΩΣ θα στοιχειοθετηθει κατηγορια για ενα ματς που χασαμε 15 γκολ,η μπαλα περνουσε στο πρωτο μερος ξυστα απο το δοκαρι,την απεκρουαν στην γραμμη,μας ακυρωσε στο β μερος γκολ και βαλαμε το τριτο γκολ στο 93.

Διαβαστε λιγο αυτο το αποσπασμα...

Το ματς, λέει, έκανε τζίρο 521.379 ευρώ, σε όλο τον κόσμο και γι αυτό θεωρείται στοιχηματικά ύποπτο. Ωραία. Προχθές Σάββατο, 10/5, στο παιχνίδι Μπενφίκα-Πεναφιέλ (αντίστοιχης δυναμικότητας με το Ολυμπιακός-Βέροια και σε δεδομένα πρωταθλήματος και σε διαφορά ομάδων) παίχτηκαν γύρω στις 560.000 ευρώ, όπως βλέπετε στην φωτό που ακολουθεί.

http://www.sportit.gr/site/wp-content/plugins/bj-lazy-load/thumb.php?src...

Σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια, είναι παράλογο να παιχτεί το μεγαλύτερο μέρος του ποσού στον άσσο και στο όβερ; Μέχρι να παίξει με την Βέροια, ο Ολυμπιακός είχε (χρονικά σε όλες τις διοργανώσεις) 6 όβερ. 2-1 τον Πλατανιά (21/12), 2-1 την Αρσεναλ (4/12), 2-2 με Παναθηναϊκό (9/12), 2-1 με Πανιώνιο (15/12), 3-0 με Παναχαϊκή για το κύπελλο (19/12), 4-1 την Καλλιθέα σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα. Πόσο περίεργο λοιπόν ήταν το όβερ σε αυτό το ματς; Για τον άσσο δεν το συζητάμε (φαντάζομαι). Οσον αφορά στην απόδοση, το μέγιστο, λέει, ήταν στο 1,5. Δηλαδή, από τις 500.00 ευρώ βγήκε ένα κέρδος περί τις 250.000 ευρώ. Αστείο ποσό για “στημένο” αγώνα.

Για να μην πλατιάζουμε. Απευθύνομαι σε όσους βγάζουν γρήγορα και αβίαστα συμπεράσματα. Για να υπάρχει αγώνας στημένος θα πρέπει να βρεθούν αποδείξεις. Για να υπάρχουν αποδείξεις, θα πρέπει να βρεθούν αυτοί που στοιχημάτισαν σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Υπάρχει ποσό μεγάλο που να έχει παιχτεί στο 3-0; Βρείτε ποιος το έπαιξε (αν το έπαιξε). Γιατί ο στοιχηματισμός στον άσσο και στο όβερ δεν λέει τίποτα. Και η κουτσή Μαρία παίζει τέτοια ματς, άσσο και όβερ. Και πάλι, αν υπάρχουν στοιχεία με ονόματα, να δοθούν, ακόμα και αν είχαν παίξει 10 ευρώ στο διπλό!

Δυστυχώς όμως, με αυτές τις διαρροές που γίνονται και με τον τρόπο που περνάνε προς την κοινή γνώμη, όλοι αντιλαμβανόμαστε ποιός είναι ο στόχος…

Ολοκληρο το αρθρο εδω...

http://www.sportit.gr/katigoroumeni-ke-i-mitroglou-tzimpour-ke-pantelits...

Εικόνα apostolos gaganis

Θετική η συμβολή σου στη συζήτησή μας Κοκκινόδρακε... Ξανάδα τα γκολάκια. Τί το μεμπτό είχανε, δηλαδή; Πέη κυανά... Και το άρθρο που μας παραπέμπεις, πολύ λογικό το βρίσκω. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Εικόνα anderson

Με αφορμή αυτά που γράφεις σύγγαυρε, να προσπαθήσω να μπω λιγάκι στο όλο κόνσεπτ...
Ο Βαγγέλας με τον Αρβανιτίδη το στήνουν αλλά δεν το λένε από την αρχή, το λένε στο ημίχρονο. Και μάλιστα είχε παιχτεί και ακριβές σκορ 3-0. Ναι; Δηλαδή αν γινόταν μια στραβή και... έβαζε γκολ σε μια κούφια κατεβασιά η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο, κουβά και οι δύο.
Μια χαρά, οργανωμένη η... οργάνωση... αχαχαχαχαχα
Εκτός κι αν πήγε στο ημίχρονο, ο Βαγγέλας έδωσε εντολή στον Αρβανιτίδη να φτιάξει τους δικούς του, ο ίδιος να μεταφέρει λεφτά στο 3-0, ο Αρβανιτίδης να το πει στον αρχηγό, ο αρχηγός στην ομάδα (που το άκουσε μόνο ο Γεωργέας...) και όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, προφανώς λιγότερα του 15λεπτου.
Σε αυτή την περίπτωση, υπερηχητική η... οργάνωση...
Αποφασίστε τί είναι... ανοργάνωτοι ή γρήγοροι;

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

απολαύστε την "δημοκρατία" των "πρώτη φορά"

αυτών που διορίζουν τα παιδιά και τις γκόμενες ο ένας του αλλουνού.

αυτών που ο υπουργός τους την είδε ντ'αρντανιάν και εμφανίζεται στο σταθμό του λαθρέμπορα να μιλήσει για "εξυγίανση" στην εκπομπή του καταδικασμένου συκοφάντη.

αυτών που δεν έχουν καταφέρει τρείς μήνες τώρα να βρουν άκρη με τους δανειστές με αποτέλεσμα την αιμορραγία της αγοράς και κατ'επέκτασιν της οικονομίας αλλά έλυσαν το θέμα των καθαριστριών-ψηφοφόρων τους και των απολυμένων της ΕΡΤ-ψηφοφόρων τους.

αυτών που ο υπουργός δικαιοσύνης ασχολείται με τον Ξηρό και το βραχιολάκι του ενώ το προανακρτικό υλικό και τα πορίσματα κυκλοφορούν σαν φεϊγ βολάν σε τηλεοπτικό σταθμό και πολίτες παρουσιάζονται ως ένοχοι ακόμα και για διακίνηση ναρκωτικών από τα ΜΜΕ.

"πρώτη φορά" τόσο δημοκρατία.

Εικόνα apostolos gaganis

Αύριο μεθαύριο, κάπου θα τα ΄΄χώσουμε΄΄. Παρασκευή, ξελαρρυγγιαζόμαστε. Κι αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ...

ΑΜΗΝ.

Υ.Γ. Για τ΄άλλα, θα δούμε... Κάνε ένα τσεκ - απ πάντως, καλού κακού... Εγώ το΄κανα.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό... Το λαρύγγι με δύο ρο... Είν΄απ΄τις πολλές φωνές...

Εικόνα SPK

Σε σχέση με το πρώτο υστερόγραφο, μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για ροή χρήματος που να συνδέεται με πρόσωπα που κατηγορούνται. Έτσι, είτε δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία, είτε σκόπιμα δεν έχει διαρρεύσει. Το δεύτερο σενάριο το βλέπω απίθανο, αφού θα ήταν πυρηνικό οπλοστάσιο στα χέρια ενός συκοφάντη. Άρα, πιθανότερο είναι να μην υπάρχει πουθενά κάποια σύνδεση κατηγορουμένων με χρήματα από στοιχηματισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για έναν ανακριτή, ο οποίος βγάζει συμπεράσματα με βάση τις απουσίες της βέροιας και το ότι ήταν 0-0 το ημίχρονο!! Επίσης, βασίζεται σε δύο μαρτυρίες, την ώρα που παρόντες στα αποδυτήρια της Βέροιας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα παρευρίσκονταν τουλάχιστον 20 νοματαίοι (βάζω ότι 2-3 έκαναν έξω στο γήπεδο προθέρμανση, άρα δεν ήξεραν χαχαχ). Επίσης, ίσως να υπάρχει κάποιο alert της UEFA για υπέρογκο στοιχηματισμό. Αυτό δεν το ξέρω. Να πούμε, όμως, ότι τα alerts της UEFA προκύπτουν αλγοριθμικά με βάση τα ποσά που δηλώνονται από τις επίσημες στοιχηματικές εταιρείες. Έτσι, αν βλέπει ο αλγόριθμος κάτι ασυνήθιστο "ειδοποιεί". Ωστόσο, σπάνια έως ποτέ δεν προκύπτει κάτι από αυτά. Καταλήγουμε δηλαδή πως τίποτα από όσα διαρρέουν από τα έγγραφα Ανδρεάδη δεν μπορεί να σταθεί, όχι σε δικαστική αίθουσα, αλλά ούτε σε κουβέντα καφενείου. Είναι καφενόβιος ο Ανδρεάδης; Δεν το γνωρίζω. Σίγουρα είναι ανεπαρκής ως ανακριτής κρινόμενος από τις διαρροές στο σαγόνια που αφορούν τον Ολυμπιακό (τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους δεν τους τσεκάρω). Η ανεπάρκειά του είναι τυχαία ή σκόπιμη; Αν είναι σκόπιμη, ο σκοπός είναι κάποια ανέλιξη επαγγελματική ή τίποτε άλλο; Σε αυτό το ερώτημα θα μπορούμε να απαντήσουμε, λογικά, στο τέλος της υπόθεσης που θα τραβήξει χρόνια. Έως τότε οπλιζόμαστε με υπομονή, κλείνουμε τα αυτιά μας, γιατί ο τρόπος που επέλεξαν να μας ρίξουν από την κορυφή είναι απόλυτα συμβατός με την ιστορία τους...μίζερος και βρωμερός.

Σε σχέση με το υστερόγραφο 2, οι επαγγελματίες του τύπου σπάνια εργάζονται ως τέτοιοι και εκφράζουν ευσεβείς πόθους δικούς τους ή παραγόντων της ΠΑΕ. Αυτήν την ώρα (με τα δικά μου κριτήρια) δεν στέκει λογικά κανένα επιχειρήμα απομάκρυνσης Περέιρα, ακόμα και αν χάσει το κύπελλο. Αλλά, δεν θα γίνει κατι τέτοιο για να το διαπιστώσουμε και στην πράξη.

Εικόνα apostolos gaganis

Μελετημένος... Με καλό κρουστικό τρυπάνι σκέψης... Ειδικά εκείνα τα ερωτήματα που παρεμβάλλονται στη ροή της έκθεσης των απόψεών σου καθώς αυτή κυλάει στην οθόνη και που απαντιώνται με διάφορους τρόπους, οι οποίοι πάλι με τη σειρά τους αποτελούν αφετηρία για το ξεδίπλωμα νέων σκέψεων κ.ο.κ. Μ΄αρέσει αυτή η διευθέτηση... Είναι, ΤΕΧΝΗ. Και όπως λενε μερικοί, Αrt is the CHAOS in ORDER...

Εικόνα SPK

Μα, είναι τέτοιος ο καταιγισμός των "διαρροών" (πως διαρρέει ένα έγγραφο που βρίσκεται σε ένα μόνο συρτάρι αυτήν των ώρα, άραγε), που αν δεν αναρωτηθούμε τόσο απλά πράγματα, παίζει να αμφιβάλλουμε και μεις οι ίδιοι για το τι βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τόσα χρόνια.

Εικόνα anderson

Φίλε SPK, να σου πω τί υποψιάζομαι -τί υποψιάζομαι, βγάζει μάτι στους δικαστικούς κύκλους- για τον εν λόγω ανακριτή; Πήρε στα χέρια του μιαν υπόθεση που ανεβάζει καριέρες ΑΝ καταφέρει να γίνει αυτό που θέλουν αυτοί να γίνει. Φιλόδοξος είναι, θέλει να φανεί και να ανέβει. Για να το καταφέρει αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να υπάρχει ο τίτλος "εγκληματική οργάνωση". Και για να στοιχειοθετείται "εγκληματική οργάνωση" και όχι σποραδικά πλημελλήματα από διάφορους μικροαπατεωνάκους, πρέπει να υπάρχει ένα κεντρικό πρόσωπο. Γι'αυτό χτυπάνε τον Μαρινάκη. Γιατί χωρίς αυτόν, άνθρακες ο θησαυρός.
Φυσικά, όλα αυτά θα εκπέσουν πριν φτάσουν στις αίθουσες αλλά ο ανδρεάδης θα έχει κάνει το κομμάτι του.
Το γελοίο παράδειγμα του Ολυμπιακος-Βέροια και οι μάρτυρες που... μαρτυρούν μόνο γέλιο μπορεί να φέρει...
Αυτά δε τα λέω έστι στον αέρα, φιλαράκι μου μου δικηγόρος και μέσα στα αθλητικά πράματα, μου έχει δώσει μιαν κάποια καθοδήγηση του τί γίνεται και πώς...

Εικόνα SPK

Δεν έχω άποψη προσωπική για τα του κλάδου τους, οπότε δέχομαι αυτά που λες για τις φιλοδοξίες και τις μεθόδους του. Βγάζει νόημα, εξάλλου.

Πάντως, ειλικρινέστατα αυτά τα κείμενα που διαρρέουν είναι τόσο κακοφτιαγμένα, που παρακαλάω να είναι πλαστά. Γιατί, αν δεν είναι και πράγματι ένας νομικός γράφει τέτοιες αρλούμπες, αλίμονο σε όποιον πέσει μπροστά του και δεν έχει λεφτά για δικηγόρους. Τρις ισόβια για παράνομο παρκάρισμα θα φάει αχαχαχα

Εικόνα apostolos gaganis

Μεσημέριασε... Τί λες, γυιέ του Ander; Ωρα για καφεδάκι, νομίζω... Λέω να κατεβάσω και το 5ο επεισόδιο του Game of thrones... Aνησυχώ για την Καλίση. Τα΄χει λίγο χαμένα μου φαίνεται τελευταία ή ιδέα μου είναι; Και η αλλοδαπή ΚΑΙ η εγχώρια...

Εικόνα savvas gridlock

Όλους τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες (τους Λάνιστερ δηλαδή) τους έχει εξοντώσει ο βαζελο-συγγραφέας. Αφού στο τέλος ήμουν σίγουρος πως κάνας πετράνθρωπος ακούμπησε το νάνο Λάνιστερ. Τελικά κόλλησε οστρακιά ο Μόρμοντ ο βαζελάκος. Πάλι καλά που γίνεται λίγο άντρας ο Τζον Σνόου και σφάζει κανέναν.

Εικόνα apostolos gaganis

Έννοια σου... Τη λύση θα δώσει τελικά ο Sir Vangel Bulky... Θα τρέχουν όλοι και δε θα φτάνουνε. Πιστεύω...

Εικόνα anderson

Καφεδάκι... μέσα. Ομως ανησυχώ. Θα είναι καλό το αφρόγαλο στο φρέντο ή όχι;

Εικόνα apostolos gaganis

De gustibus et coloribus non est disputandum...

Υ.Γ. Τί μ΄έχει πιάσει πάλι σήμερα με τα ξένα;...

Εικόνα savvas gridlock

Aν πάντως απολυθεί ο Περέιρα, θα είμαστε για λύπηση. Όλοι μας.

Εικόνα red apple

Δεν γίνεται να προσλαμβάνεις πρώην προπονητή της Πόρτο και να τον έχεις απαξιώσει με το καλημέρα. Όπου κι αν στρέψω το αυτί μου, ακούω την ερώτηση: ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; Ολυμπιακοί και ΑντιΟλυμπιακοί το ίδιο τροπάρι. Αν δεν μείνει ο άνθρωπος δυό-τρία χρόνια ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, κανείς μας δεν δικαιούται για να κρίνει τις ικανότητές του. Αντιλαμβάνομαι τους ενδοιασμούς όπως του Απόστολου, αλλά μην ξεχνάμε πως αναφερόμαστε στον προπονητή που ήρθε να διαχειριστεί και μέτριο ρόστερ. Τα ίδια έγιναν με τον Μίτσελ. Τα ίδια με πολλούς άλλους προπονητές στο παρελθόν. Ομάδα δίχως "μόνιμο" προπονητή είναι καταδικασμένη σε διακυμάσεις μετριότητας

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄APRES VITOR, LA DELUGE΄΄ δηλαδή... Ενδιαφέρον...

Εικόνα anderson

Εμ αφού εμφανίστηκε ο γυαλιστερός ο Ντάρθης... να μην, και γω, εμφανιστώ;
Η νέα εβδομάδα θα μας βρει πρωταθλητές Ευρώπης, τα λαμόγια να τρέχουν δεξιά αριστερά να κρυφτούν και τον Κοντονή με ένα ευρωκαβλέτο στον κώλο...