ΕΣΒΥΣΕΕΕ.... ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΑΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ....



Έτσι είναι αυτοί οι…έρωτες. Και να πεις ότι δεν τους τα΄χαμε πει; Δεν τους τα΄χαμε επισημάνει; Αυτοί όμως, πούουου;… Τυφλωμένοι και κουφοί σ΄όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου απ΄το αθεράπευτο αντιΟλυμπιακό  μίσος και κόμπλεξ τους, επέμεναν να παραμένουν αθεράπευτα  πιστοί στο γνωστό δόγμα των Βεδουϊνων: ΄΄Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου΄΄. Καλάαα… Ρεσιτάλ – εμμονικά καρφωμένου στη…μεγαλεξανδρινή κεφάλα τους – υψηλού δείκτη πνευματικού αυνανισμού…Φαίνεται όμως πως μας τελείωσαν εκείνες οι περσινές συντροφικές γαλιφιές του πρωκτικού σφιγκτήρα… Εκείνες οι αγκαλιές, τα αηδή φιλιά, τα χτυπηματάκια στην πλάτη, τα ΄΄Περάστεεε… Μα, τι λέτε; Σας παρακαλώωω… Εσείς πρώτος…΄΄ και τα τοιαύτα σιελοσπέρματα... Είχαμε κάτι πρώτα δείγματα...ασυμφωνίας χαρακτήρων πρόσφατα, αλλά...

Διαβάζω σήμερα στο πρωτοσέλιδο της…σοβαρής του Βορρά ( ΜetroSport ):
ΞΕΦΤΙΛΑ... Γεωργιάδης: Το ρόστερ είχε τρομερή ανισορροπία... Κλάους: Δεν υπήρχε κανένα πλάνο… ΑΘΛΙΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΟΚ, oλοκλήρωσε το σερί των διασυρμών και της ασέβειας προς τον κόσμο του ( Σ.Σ. προ παντός…). Με τελική κορύφωση βέβαια, εκείνο που αποτέλεσε και την αφορμή γιαυτή μου την ανάρτηση, την...ιστορική  παραδοχή των παραδοχών δίκην ανακουφιστικής εκσπερμάτωσης μετά από μακρόχρονη σεξουαλική αποχή και καλογερίστικη εγκράτεια: ΄΄ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ΄΄…

Τίιιι λέτε τώρα ρεεε; Είναι δυνατόν; Ποιός; Ο Τουϊτης; Να κάνει τέτοια πράματα με τη σύνθεση των παιχτών; Ο πρόεδρας μιας ομάδας που, κατά πως διακηρύσσει η ίδια σ΄όλους τους τόνους, δεν κάνει ΠΟΤΕ τέτοια πράματα; Καλά να πάθετε όμως! Καλάαα… Όταν βάζετε πάντα και κάθε χρόνο, από τότε που σας θυμάμαι πολλές δεκαετίες τώρα, σαν αποκλειστικό σχεδόν σκοπό σας το τί αποτέλεσμα θα φέρετε κάθε φορά με τον Ολυμπιακό και μόνο, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!  Όχι πρωτάθλημα δεν πρόκειται να δείτε στον αιώνα τον άπαντα με τέτοια μυαλά, αλλά αντίθετα, συνεχώς στην ΞΕΦΤΙΛΑ θα΄σαστε, όπως πανθομολογείτε ΜΟΝΟΙ σας επίσημα και χωρίς ξύλο, σήμερα βέβαια, τώρα, που έπεσε πια οριστικά η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για όλους…

Φυσικά και δεν με ΄΄κόφτει΄΄, εδώ που τα λέμε, ιδιαίτερα ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ…Μόνο το πέντε, ξέρατε κάποτε να μας κάνετε με τα δάχτυλά σας... Το θυμάστε ασφαλώς κύριε Κλά(ν)ους... Αλλά, εεε... όσο να΄ναι, μια γαυροϊκανοποίηση την έχω... Στην τελική, χεστήκαμαν ποιά...αναβαθμιστική πολιτική θ΄ακολουθήσετε στο μέλλον. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται ν΄απαλλαγείτε ΠΟΤΕ από ΄κείνο το μείγμα απ΄το οποίο διακατέχεστε, ξέρετε, της ημιμάθειας, του αφόρητου επαρχιωτισμού ( στη νοοτροπία ), της κρυψίνοιας, του ποδοσφαιρικού ( και όχι μόνο ) ξερολισμού, της πεισματικης φιλυποψίας και του εμμονικού αρνητισμού σας σε ο,τιδήποτε σχεδόν το...κεντρογενές και ειδικότερα…το Ολυμπιακογενές, της αναιτιολόγητης και γιαυτό γελοίας αυταρέσκειάς σας συνδυασμένης μ΄εκείνον τον απείρου κάλλους ΄΄μεγαλεξαντρισμό΄΄ σας, κάτι που μεταφέρετε και στο γήπεδο, ιδίως όταν παίζετε στην Τούμπα… Εκεί ντε, που κάνετε παγίως τον παληκαρά – επιλεκτικά μ΄εμάς – επιδεικνύοντας αδιάκοπα τον ψευτοτσαμπουκά σας ανακατεμένο με τα… βλαχοχωρατά σας και τη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΑΣ, κατά το προσφιλές σας δόγμα : ΄΄Ρε να τους πάρουμε τον αέρα τους καργιόληδες, να τα…κλάσουνε, και μετά τους πηδάμε στο εύκολο…΄΄.

Θα είμαι, κατά συνέπεια, απόλυτα ειλικρινής μαζί σας: Σας ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ και σας ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, θιασώτες γραφίδων στυλ -όλλλκα, -όπουλλλου, -όγλλλου κ.λ.π. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΤΟΥΤΟ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΑΣ, ΧΑΛΙ! Παίχτε τώρα με ομαδάρες τύπου Κόπερ Ντομζάλε ( Σλοβενία ), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ( Κροατία ), Ραμποτνίτσκι ( Σκόπια ), Μποτασάνι ( Ρουμανία ), Τορπέντο Ζαντίνο ( Λευκορωσία ), Ράντερε ( Δανία )… Ούτε ξέρω κι αν τις έγραψα σωστά…

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑΚΙΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ...
 

 

Σχόλια

Εικόνα Red Dragon

Μπραβο για το αρθρο Αποστολε.
Οι σχεσεις ψυχρανθηκαν λενε πριν ξεκινησουν τα πλει οφ.Ο Ποα που εχει στησει ολο αυτο το βρωμικο και ελεεινο επικοινωνικακο κομματι οπου πριν την επικυρωση της βαθμολογιας παρουσιασε μεσω του καταδικασμενου για συκοφαντικη δυσφημιση παρουσιαστη την εμπλοκη λεει(το πολυ το τικι τακα) του προεδρου του για το ματς με την Βεροια και μετα περιμενε στην μερικη επικυρωση της βαθμολογιας ο Παοκ να παρει το μερος τους.
Δεν το εκανε ο Παοκ οπως ηταν αυτονοητο και τους ανεφεραν οτι ο λαθρεμπορας περσι επικαλεστηκε μεχρι και εξωφυλλα του Γαυρου και του Πρωταθλητη για να κυνηγησει την τιμωρια του Παοκ.
Το αποτελεσμα το ειδαμε...Ο Παοκ οντως στα πλει οφ αγωνιστικα ηταν ανυπαρκτος και αξιζε την τελευταια θεση.Ο Ποα μπορουσε αν ηθελε να λυπηθει τις καλες μπουγατσουλες και να τους δωσει εστω ενα βαθμο στο ματς της Λεωφορου.Αντιθετα παιξαν λες και ηταν τελικος(και καλως εκαναν) και κερδισαν το ματς.Στο τελευταιο δε ματς ενω μπορουσαν και αυτο να το παιξουν στα ισα(και παλι θα χανανε γιατι ο Ατρομητος ειναι καλυτερη ομαδα και τους κερδισε και στην κανονικη διαρκεια) διακωμωδησαν το αθλημα.Ο ασσος εδινε 1.44 χτες το πρωι,ο ασσος πηρε πακετα και εγινε το αναμενομενο.
Ρωσοποντιε αν ειχες ΛΙΓΟ μυαλο δεν θα συναναστρεφοσουν με φυγοδικους απατεωνες και δεν θα εκλεινες ραντεβουδακια σε ξενοδοχεια για να στησετε αυτο το παιχνιδι στον Ολυμπιακο που δεν θα εχει ευτυχη καταληξη για ολους σας.

2-3 χρονια τωρα οπου σε βρισκει ο αφραγκουζος σε γλενταει.Σας κοιμιζει,η Τουμπα απο πεδιο μαχης στα ματς με τον Ολυμπιακο μετατρεπεται σε εκκλησια και παιζετε φιλικα ματς και σας κανουν πλακα.Μεχρι και 4 σε τελικο κυπελλου μετα τις γραφικες βολτουλες Σαββιδη-Αφραγκουζου.

Αν ειχες μυαλο θα καθοσουν μιας και βαζεις περισσοτερα χρηματα απο τους υπολοιπους 2 (τους 2 λαθρεμπορες) να βρεις τι φταιει στην ομαδα σου.Αποκλειστικη την ομαδα σου και τιποτα αλλο.Απεναντιας ειχες 2-3 αρδακια ολο τον χειμωνα που με τον πλεον ξετσιπωτο τροπο γραφανε για την διαιτησια ακομα και οταν ηταν πρωτη η μπουγατσα στην βαθμολογια(2 αρδακια απο αυτα ειναι και υπαλληλοι του αφραγκουζου).
Θελω να δω τι θα κανει απο εδω και περα μαζι τους ο Σαββιδης και αν καταλαβει οτι δεν μπορει να εχει παρε δωσε πλεον με μια καταχρεωμενη ομαδα.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ περιμένω να δω, τί θα κάνει ο Ιβάνης...

Εικόνα Red Dragon

Και να συμπληρωσω.Ο στοχος του κοντοστουπου λαθρεμπορα επιτευχθη.Ξεκιναει προετοιμασια σε 2 βδομαδες ο Παοκ και σε ενα μηνα παιζει προκριματικα.Ενα χρονο δηλ φουλ στα γηπεδα οπως και ο Αστερας περσι οπου μεσα στην χρονια βγηκε ολη αυτη η ταλαιπωρια.

Εικόνα Petran Them

Μια ζωή κορόιδα και ξεφτυλισμένοι

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου φίλε Πετραν. Αν δεν κάνω λάθος, πρώτη φορά με σχολιάζεις. Κι αν είναι έτσι, καλώς όρισες. Αν όχι, πάλι καλώς να ορίσεις...

Εικόνα CVRED

Προσωπικά σέβομαι τον Σαββίδη γιατί μετά τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, είναι ο μόνος που βάζει χρήματα. Αλλά ο άνθρωπος είναι τελείως χαζός.
Κάθε χρόνο τον πιάνει κορόιδο ο Αλαφούζος, ο οποίος δεν είναι και κανένας έξυπνος και παρ' όλα αυτά δεν βάζει μυαλό. Πόσο μάλλον απο τη στιγμή που στην αρχή της χρονιάς, φίλοι και εχθροί, τον προειδοποιούσαν για το πόσο διπρόσωπος είναι ο κατάδικος - παιδόφιλος - φοροφυγάς.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω αν είναι χαζός. Μπορεί, Σιβηρέδειε, να΄χει επιλεκτική χαζομάρα ως προς τα ποδοσφαιρικά, γιατί κατά τα άλλα δείχνει ΄΄αλεπού΄΄, ή...το παίζει χαζός για κάποιο λόγο, οπότε...παραείναι ξύπνιος. Θα δούμε... Οι γύρω-γύρω του πάντως, έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ πρόβλημα...Κοινό χαρακτηριστικό των Διοικήσεων του ΠΑΟΚ είναι, κατά την άποψή μου, ότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ... Ειδικά τους σκληρούς. Με συνέπεια, να άγονται και να φέρονται από δαύτους μη τυχόν και τους κακοκαρδίσουν ή πάθουν καμιά ζημιά απ΄αυτούς τους ανεγκέφαλους...Έτσι αποφεύγουν να κάνουν Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ( που δεν είναι αρεστό όμως απ΄τους προηγούμενους ), με δυσάρεστες πάντα συνέπειες για την ομάδα τους. Οι ΄΄σκληροί ξερόλες΄΄ και οι ΄΄αυθεντικοί ερμηνευτές της έννοιας ΜΠΑΟΚ΄΄,είναι νομίζω ο μόνιμος καρκίνος αυτού του συλλόγου...