ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ...



Αντιγράφουμε από σημερινό άρθρο της ιστοσελίδας SPORT24. 

(Δικά μας σχόλια παρατίθενται με κόκκινα κεφαλαία γράμματα)

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε νέα τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή δηλώσεις που έκανε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (24/12/2014 και 9/1/2015). Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για συνολικά είκοσι (20) μήνες, όπως επίσης με πρόστιμο που φτάνει τις 27.000€. Την ίδια ώρα, το "τριφύλλι" θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 45.000€ για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 

Αναλυτικά...

Επιβάλλεται:
1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έντεκα (11) μηνών και πρόστιμο 14.000,00€ και
2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 25.000,00€ ΕΥΡΩ.

Επιβάλλεται:
1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών και πρόστιμο 13.000,00€ και
2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 20.000,00€.

Θυμίζουμε πως στις 9/1 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τοποθετηθεί με αφορμή την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κάνει δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού, λέγοντας πως "ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους".
Περίπου είκοσι ημέρες νωρίτερα είχε σχολιάσει τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή και την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, κάνοντας λόγο για "κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ". Από το περιερχόμενο των συγκεκριμένων δηλώσεών του προέκυψε η τιμωρία του, μιας και καταφερόταν εναντίον των Γιώργου Χαλβατζάκη και Γιάννη Ανδριανού.
Λίγη ώρα αργότερα είχε επισημάνει πως "θα σηκωθώ να φύγω", ενώ είχε... κλείσει τις δηλώσεις του μιλώντας για τα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις που παίρνουν, τονίζοντας πως "έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα".

ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 1ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΕ ΠΑΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΟΣΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ «ΓΙΑΤΙ» ...ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΞΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ «ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ» ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ:

"Οι σημερινές "έγκαιρες" αποφάσεις του ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ με τις οποίες τιμωρούνται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο κ.Δημήτριος  Π. Γιαννακόπουλος  δεν μπορούν να τύχουν εφαρμογής , επειδή:
1) Η αναγκαστική διαιτησία απαγορεύεται από το άρθρο 8 του Συντάγματος.
2) Άρα, η διαιτητική δικαιοδοσία του ΜΔΟ περιορίζεται μόνο σε όλους όσοι είχαν προσυπογράψει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος.
3) Ο κ. Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος δεν έχει προσυπογράψει ως μέτοχος την ως άνω Προκήρυξη και κατά συνέπεια δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του ΜΔΟ, ακόμη κι αν μπορούσε να θεωρηθεί πως παραμένει μέτοχος στην άνω Α.Ε.- γεγονός αβάσιμο.
4) Λόγω των προαναφερθέντων, οι δύο ως άνω αποφάσεις, όπως και οι λοιπές εκδοθείσες από το Νοέμβριο του 2014, ως αντισυνταγματικές, θα παραμείνουν ανεφάρμοστες".

Η ΚΑΕ ΠΑΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΕ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΣ. ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ;; ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ...Ή ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ “AMΠΕ ΛΑΛΕ”;; ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ ΩΣΤΕ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ;; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ, Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ...Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ;; ΣΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ;; ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ;; 

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ 08/05 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ...ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγγραφα και λοιπά στοιχεία που αποδεικνύουν την πασίδηλη εικονικότητα της πρόσφατης μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Με την αναφορά μας, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αναμένεται η άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ, έτσι ώστε να ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται τους τελευταίους μήνες ενώπιον όλου του φίλαθλου κόσμου, αθλητών, παραγόντων, δικαιοδοτικών οργάνων και φορέων της Πολιτείας.

Πράξεις καταστρατήγησης των νόμων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την εξασφάλιση ασυλίας και ατιμωρησίας μέσω εικονικών μεταβιβάσεων και επιστράτευσης παρένθετων προσώπων, δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές σε κανένα κράτος δικαίου».

ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Πατήστε τους...


DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Romain

b r o o m

Εικόνα Pr0pheT7

Τελικά θα το δηλώσω πως δεν αντέχω να μην βλέπω τον μπεκρούλιακα μελιτζανί και τον τράκη σε φάση "δώσμουδυοευρω". Μου μειώνει την απόλαυση. Είναι σαν την κόκα κόλα χωρίς ανθρακικό.

Αν έχει πάντως τόσα παράπονα από την διαιτησία το λουλούδι μας, μπορεί να μην κατεβάσει καθόλου ομάδα και να παίξουμε και πάλι τελικό απέναντι στις κότες.

http://www.eurohoops.net/wp-content/uploads/2015/05/Kotes.jpg

Εικόνα kostas alsoupoli

Καλησπερες σε ολους τους φιλους...
Η απαντηση δωθηκε ηδη δυο φορες απο τους παιχτες μας και το προπονητικο τιμ..
Αλλο ενα παιχνιδι εμεινε για να ολοκληρωθει μια μαγικη χρονια,που ξεκινησε ασχημα και με εσωστρεφεια μετα την απροσμενη ηττα του κυπελλου...
Θελω απλα να αναφερω και το γραφω τωρα που ειμαστε καβαλα στο αλογο αγωνιστικα οτι η διοικηση δεν πρεπει να μεινει με σταυρωμενα χερια οσο αναφορα τον συγκεκριμενο και τα κατορθωματα του,παρασυρμενη ισως απο την χαρα του πρωταθληματος και της συμμετοχης στον τελικο της ευρωλιγκας.
αυτα που εχουν γινει και φετος στους τελικους ειναι απλα οσα ζουμε ολα αυτα τα χρονια, η μονη διαφορα ειναι οτι φετος ειναι τοση μεγαλη η διαφορα μας αγωνιστικα που τους κερδιζουμε και με κοντρα διαιτησια...
ο ΔΓ εχει μαζεψει 60 μηνες τιμωριας και καμια 200,000 προστιμα και εξακολουθει να τους γραφει ολους στις αρχιδαρες του...
οι διαιτητες συνεχιζουν να σε παιζουν 40-60 στο σεφ και 80-20 στο οακα και οι πρασινες φυλλαδες να γραφουν για διαιτιτικη αβαντα υπερ μας...
ολα αυτα δεν πρεπει να παραβλεθουν απο την διοικηση και ο πολεμος πρεπει να συνεχιστει μεχρι εσχατως...
καλη τυχη στην ομαδα μας την κυριακη και ευχομαι και πιστευω οτι ολα θα πανε κατευχη.

Εικόνα babaginda7

Καλησπέρα σε όλο τον καλό τον κόσμο. Λίγο άσχετο το θέμα με τον πρεζάκια αλλά θέλω να ρωτήσω και την άποψη σας (και των αρθρογράφων και των σχολιαστών. Το θέμα αφορά τη δημιουργία του τμήματος μπάσκετ γυναικών. Φυσικά και είμαι υπέρ αυτής της κίνησης αλλά δεν μου κάθεται καλά ο τρόπος που θα γίνει, στην ουσία αλλάζοντας την ομάδα Ελληνικό σε Ολυμπιακό. Θεωρώ καλύτερο τη δημιουργία απτο 0 της ομάδας και του ξεκινήματος της από μικρότερες κατηγορίες κλπ κλπ. Προσωπικά δε θα νιώθω και το πιο δυνατό δέσιμο για την ομάδα αυτή καθώς στο μυαλό μου και στην καρδιά μου δεν θα τη θεωρώ "καθαρό" Ολυμπιακό. Στην ουσία του πράματος δε θα είναι "καθαρός" Ολυμπιακός. Κάτι σε συγχωνεύσεις Ηρακλή-αεπ, μανης-εθνικου κλπ κλπ. Δεν διεκδικώ το αλάθητο φυσικά και θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις αδερφών μου.

Ισχύει ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο ποδόσφαιρο γυναικών με την Γλυφάδα;

Εικόνα DRAZA

Το τελευταίο που ρωτάς δεν το γνωρίζω φίλε. Το'χει πάρει το μάτι μου ως φήμη.

Όσον αφορά το άλλο που λες, δεν είναι το πρώτο τμήμα του Ολυμπιακού που φτιάχνεται έτσι, έγινε και με τον βόλλευ γυναικών και τον Απολλώνιο Κερατσινίου αυτό. Είναι μια συνήθης πρακτική και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

Εικόνα anderson

Ο τύπος αυτός ο περίεργος με το λιγδωμένο μαλλί και το απλανές βλέμμα, προσφέρει μια τεράστια υπηρεσία στον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.
Δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, με αποδείξεις πλέον, πόσο τριμπούρδελο είναι αυτό το Κράτος. Πόσο ξέφραγο αμπέλι όπου ο καθένας κάνει ό,τι του έρθει στον εγκέφαλο χωρίς καμία επίπτωση.
Αλλά ξέχασα. Η ευαισθησία μας αρχίζει και τελειώνει στην ερτ και να αποδείξουμε με εκβιασμούς ότι ντε και καλά ο αγώνας της Βέροιας ήταν πιασέ...

Εικόνα Romain

Γιατί οι Αγγελόπουλοι με τόσα λεφτά δεν παίρνουνε το καινούργιο αστέρι του Ελληνικού (όχι Ευρωπαϊκού) μπάσκετ?

Αυτόν τον παικταρα που όταν η μπάλα καίει δείχνει την σπουδαία κλάση του. (Στην Ελλάδα μόνο βέβαια).

Αυτόν που είχε 28 πόντους και κέρδισε 11(!) φάουλ από ψηλους αντιπάλους?

Σχεδόν μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα μόνος του.

Αυτός που έρχεται σε πακέτο Σαρμπονις και Hakeem Olajuwon για να μην πω και Jordan. Και τους τρεις όμως μαζί.

Τον Μαυροκεφαλιδη!

Μπορεί να μην βοήθησε την ομάδα του να πάει στους 8 ( δεν τον αφησαν) αλλά στο πρωτάθλημα κάνει τη διαφορά.

Αν δε η διαιτησία ήταν 50-50 τότε δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε το πρωτάθλημα. Εξ ου και η ανακοίνωση από την αδικημενη και αγανακτισμενη ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Εικόνα thita

αδερφέ, κατά πληροφορίες, το κατατεθειμένο στον εσακε συμβόλαιο του υπερπαίκτη αυτού είναι 80.000€ ετησίως,

βρε τους αγγελόπουλους, δεν δώσανε π.χ. 90.000€ ετησίως να πάρουν τον λουκά, να παίζει μόνος του καούν, χάϊνς, κιριλένκο, βοροντσέβιτς, κλπ. (καλά δεν θυμάμαι από τα playoffs τον προηγούμενο μήνα?????)

κατά τα λοιπά ναι, η ομάδα είναι πολύ ανώτερη, ναι, η βαζέλα έχει ελλείψεις, αλλά το πως σφυράνει ρε παιδιά φέρνει εμετό, η τρίτη περίοδος (κατά τη γνώμη μου εκεί ήταν τα χειρότερα, όχι στην τέταρτη) είναι υπόδειγμα λειτουργίας του "φάρου", τα φάουλ που πήρε ο μεγάλος λουκάς δεν τα έχω ξαναδεί στη ζωή μου, α ρε jordan γατάκι

in the meantime, ο πρώτος παίκτης στην ευρωλίγκα σε κερδισμένα φάουλ όλα τα τελευταία χρόνια δεν σουτάρει πάνω από 2 βολές χαχαχα άντε γειά μας

η φωτό του δημήτρη με λίγδα και psycho ύφος, priceless

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, dopping control, drag test, κλπ., ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ, απλά να ζητήσουμε να επεκταθεί ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ "ΑΠΛΩΝ" ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Εικόνα Romain

Παίρνει δηλαδή πιο λίγα και από τον Μπουρπο?

Εικόνα thita

χαχαχα, ακριβώς, μπούρμπος και ούτε καν

τα υπόλοιπα, μέχρι το κανονικό συμβόλαιο (που, εάν το θυμάμαι σωστά, οι εφημερίδες -όταν υπέγραψε ο μεγάλος loukas olajuwon στην πανάθα- το εμφάνιζαν μεγαλύτερο από τα 800.000€ που έλεγαν πως του έδινε τότε ο θρύλος) τα παίρνει μαύρα στην Κύπρο, μέσω εταιρείας, που ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά (πρώην off shore, πλεόν "κανονικές", λόγω Ε.Ε., με 10% εφορία νομίζω, και μετόχους/διευθυντές παρένθετα πρόσωπα ή πιο σωστά trustees - εμπιστευματοδόχους τους λένε οι Κύπριοι)

και γλυτώνει έτσι φόρους και ποσοστά σε εοκ/εσακε στην ελλάδα

και βγαίνει και κερδοφόρος η καε (ως εταιρεία), χαχαχα, και λέει η πανάθα πως δεν πειράζει που ο μάνος παπαδόπουλος που πήρε τις μετοχές δεν έχει περιουσιακή κατάσταση τέτοια που να μπορεί να στηρίξει οικονομικά την εταιρεία, αφού είναι κερδοφόρος η εταιρεία δεν χρειάζεται

και μας κάνει και πλακίτσα η καε καράμπαμπας (που λέει ο σάββας) στα σχόλια των προέδρων μας ότι πως είναι δυνατό να έχει έξοδα π.χ. 3 μύρια όλα κι όλα, κλπ., ότι αν θέλουμε, να μας δείξουν πως κάνεις κερδοφόρα μια εταιρεία

όλα αυτά βέβαια με όχι απλά ανοχή, αλλά πολύ απλά συνδρομή εσακε και κυρίως εοκ και βαζελακόπουλου

γι' αυτό ζητάνε οι πρόεδροί μας να βγουν στη φόρα τα συμβόλαια των παιχτών

αλλά εοκ/εσακε δεν αποκαλύπτουν φυσικά (ο φάρος δεν θέλει φως, άκου παράδοξο ε...)

κατά πληροφορίες, το ίδιο έγινε προ μηνών και με το συμβόλαιο του γιάνκοβιτς

και είμαι σίγουρος πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παίκτες

μπόχα βρώμα του παο η ιστορία, κλπ.

τώρα που δεν έχουμε σαμαράδες και μπαλτάκους όμως, γιατί δεν πάει ένας σδοε ή ένα ικα να τσεκάρει

εγώ αν καταγγείλω τηλεφωνικά/ανώνυμα, στη ρουφιανογραμμή, κάποιον ελεύθερο επαγγελματία για φοροδιαφυγή, σε 20 μερούλες έχει σκάσει σδοε

εδώ τα έχουν πει οι πρόεδροι κανονικά, αλλά εντάξει μωρέ,δεν τρέχει τίποτα, κλπ., τόσα λεφτά έχει δώσει η οικογένεια γιαννακόπουλου στο μπάσκετ, οπότε όλα καλά (δεν ισχύει φαίνεταιο νόμος για τα πλαστά και εικόνικά, κλπ.)

άσε που έχουμε και κοντονή με τζούλιο συναδινό

αλαφούζος, δημητράκης και κυρίως μελισσανίδης είναι οι αδυναμίες μου πάντως με αυτά που κάνουν

Εικόνα Romain

Θα πρέπει όμως να έχουν ιδιωτικό συμφωνητικό. Αν ο δημητρακης τα σπάσει με ένα από αυτούς, ή αν κάποιος κελαηδισει, όπως ο Μπουρουσης δεν θα μπορούν ούτε Εσακε ούτε ο Βαζελακοπουλος να τους καλύψει.

Βέβαια ο αδεκαστος κύριος Κοντονης όταν είναι για το βαζελοσωματειο εξαφανίζεται.

Και μιλάει για το "φάρο".

Όμως θα πρέπει να τους δίνει πολύ περισσότερα ο δημητρακης επειδή θα χρειαστεί στο τέλος να τα ξεπλυνουν.

Αυτός όμως θα βολευεται γιατί όπως φαίνεται έχει αρκετά σε μαύρα.

Η ΕΕΑ αν θέλει μπορεί να ερευνησει τις κατηγορίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να ζητήσει τα συμβόλαια των παικτών. Έτσι θα διαπιστώσει αν όντως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι κερδοφορία η όχι. Επίσης τι έγινε και άλλαξε ο ισολογισμος τόσο δραματικά?

Η ΕΟΚ είναι όντως "φαρος".

Εικόνα EDDIE_JOHNSON

Μόνο 11 ήταν τα φάουλ; Ασυγκράτητο το θηρίο. Αληθεύει ότι την Κυριακή θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Ντάνστον με 2 φαουλ και ο Χαντερ με 3;

Εικόνα Romain

Ούτε ο Michael Jordan στα high του δεν είχε τέτοιες επιδόσεις.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα apostolos gaganis

Διάβασα τα πρωτοσέλιδα σήμερα. Όπως κάθε μέρα. Όπως όλοι μας. Η χρήση του ζουρλομανδύα έχει καταργηθεί από χρόνια στη σύγχρονη Ψυχιατρική, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ύστερα όμως απ΄το σημερινό ανεπανάληπτο πρωτοσέλιδο της γνωστής εμετικής φυλλάδας, νομίζω ότι θα πρέπει να επανέλθει τάχιστα σε πιο γενικευμένη χρήση... Αποθέωση βλακείας και εσκεμμένης οπαδικής τυφλότητας, προκειμένου να καλλιεργηθεί - ματαίως όπως ελπίζω - πείσμα και αισιοδοξία σε ανέκλητα οδεύοντα προς τας αιωνίους μονάς...

Όταν έκανε βέβαια με το μακρινό του τρίποντο το σκορ από 33 -35, 33 - 38 και βούβανε απότομα τους βάζελους, επιστρέφοντας στον πάγκο, στιγμιαία και ΄΄εντελώς τυχαία΄΄ ακούμπησε τον προτεταμένο δείχτη του δεξιού χεριού του στο σύστοιχο αυτί... Πάντα αθώα και χωρίς καμια πρόθεση... Ο πονηρός Λαρισαίος. Και δικιολογημένα...

STAY FOCUSED GUYS!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Έχω την αίσθηση ότι σήμερα είδαμε, αν όχι τη μεγαλύτερη γιατί υπάρχει αυτή του τρίτου τελικού του 2010, τουλάχιστον από τις πιο εξώφθαλμες και αλήτικες σφαγές στη σύγχρονη ιστορία των μονομαχιών των τελικών.
Αναμένουμε τις κλήσεις του κυρίου Ανδρεάδη για ανάκριση..

Εικόνα DRAZA

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ...ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΟΙ ΓΚΡΙ ΒΑΛΑΝΕ ΠΛΑΤΗ. ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ ...ΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ.

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ...ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εικόνα Romain

Σκούπα

Εικόνα DRAZA

ΝΙΚΗ!

"ΑΚΟΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 0-0"

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

Εικόνα μαουνιέρης

Ήρεμα την Κυριακή, το παίρνουμε και τους αφήνουμε να μας κοιτάνε για χρόνια. ΉΡΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

Εικόνα kg

OTI ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΟ +35 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

Εικόνα Brainstorm

αδερφε δεν υπαρχουν αυτα

περσι καναμε το 1-2 με μπρεηκ στο οακα και καταφεραμε να χασουμε το πρωταθλημα.

νικη με 1 ποντο, 3-0, πρωταθλημα.
ολα τ αλλα στην πορεια.

Εικόνα DRAZA

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΦΙΛΕ ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

ΦΩΝΗ, ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΙΕΣΗ.

Εικόνα RED HELL

Μπραβο ΜΑΓΚΕΣ.Το κλεισατε παλι το μπουρδελο παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των γαμημενων διαιτητων.Αντε τωρα παμε με ηρεμια στο ΣΕΦ για να τους αποτελειωσουμε.
Μαυροκεφαλιδη εισαι πουσταρας τη μανα σου γαμαει ΟΛΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εικόνα DRAZA

MVP TOY ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ...ΚΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ-ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ...ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΩ ΚΑΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ!

Εικόνα Spiros Legend

4-0 Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5-0!Χωρίς να είμαστε πολύ καλοί,είχαμε σχέδιο και καθαρό μυαλό,πνευματική ηρεμία και πάθος.Οι γκρίζοι δώσανε παράσταση με τα φάουλ,στο τέλος με ανάποδη κατοχή στον Μάντζαρη και 5ο φάουλ στον Σπανούλη έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους,εξόντωσαν τους ψηλούς μας,ο Μαυροκέφαλος σε όλο τον αγώνα έριχνε σπρωξιές,αγκωνιές,λαβές ελληνορωμαικής,αλλά φάουλ χρεώνονταν οι δικοί μας!Τελικά η επιλογή του αθλητ.δικαστή να ανακοινώσει σήμερα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ την τιμωρία του Τράκη-Πάο τους έκοψε την όρεξη να κάνουν τα συνηθισμένα,οπότε μπράβο στον αθλ.δικαστή,αποδείχτηκε σοφή η κίνησή του.Σημειολογικά έχει μεγάλη σημασία,όταν πριν ένα μήνα,σε λιγότερο σημαντικό παιχνίδι,έγιναν όσα έγιναν.Είναι και αυτό μια νίκη,αρκεί να έχει συνέχεια.Την Κυριακή μάγκικα,Πειραιώτικα να σηκώσουμε το Πρωτάθλημα!

Εικόνα DRAZA

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ...ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Απόψε η πρωκτοδιαστολή υπήρξε αρκούντως ικανοποιητική... Η πλήρης ρήξη του πρωκτικού δακτυλίου με την συνοδό ακράτεια κοπράνων, αναμένονται λογικά στο επόμενο παιχνίδι... Μέχρι τότε, ΣΩΣΤΑ ΔΟΣΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΗΡΕΜΙΑ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ...

Εικόνα DRAZA

ΗΡΕΜΙΑ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑ ...ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΚΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΑΠΟΨΕ Η ΠΡΩΚΤΟΔΙΑΣΤΟΛΗ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα REDNYC

XARHKA POY PHGE SHMERA O PRE...WX, SORRY, O TRAKHS STO GHPEDO: GIATI EIDE APO KONTA THN POYTSA POY ERIXE O THRYLOS STHN POYSTOOMADA TOY....

POYTSA PALI KAI ANTE GEIA RE MOUNIA!!!!!!!!!! SKOUPA STO SEF!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ...

SOLD OUT ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ ...ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Εικόνα KCS

Γιατρέ μου...έχω κολλήσει με το τραγούδι αυτό , γιατί???

https://www.youtube.com/watch?v=FYBHMaGVfTI

"Heroin is so passe
Pou ke pre ....."

2-0 !!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ.

ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΩΝ ΤΟΠ40 ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ.

Εικόνα Duntimo

"...επειδή φαίνεται πως οι ποινές απαγόρευσης εισόδου δεν μπορούν de facto να επιβληθούν λοιπόν"

Το αποτέλεσμα αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟ "ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟΥ"... Πουθενά αλλού στον κόσμο...

Εικόνα DRAZA

Εξαρτάται καθαρά από το πόσο σε παίρνει να αυθαιρετείς και πόσο αποφασισμένος είσαι να εξαντλήσεις τα περιθώρια αυθαιρεσίας σου.

Όπως το λες. Μόνο στο Ελλαδιστάν και στο Σωληνιστάν.

Εικόνα Duntimo

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση τα εξής:

"...η διαιτητική δικαιοδοσία του ΜΔΟ περιορίζεται μόνο σε όλους όσοι είχαν προσυπογράψει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος..."

και λίγο παρακάτω:

"... ο κ. Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος δεν έχει προσυπογράψει ως μέτοχος την ως άνω Προκήρυξη και κατά συνέπεια δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του ΜΔΟ..."

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, πως είναι δυνατόν να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα μια ομάδα που ο πρόεδρός και ιδιοκτήτης (τουλάχιστο μέχρι την "εικονική" αποχώρισή του) δεν είχε υπογράψει την προκύρηξη του πρωταθλήμτος που συμμετέχει!

Παράνοια σκέτη... Συμμετέχω στο πρωτάθλημα αλλά υπακούω μόνο στους δικούς μου προσωπικούς κανόνες και στις δικές μου διασταλτικές ερμηνείες του Συντάγματος (σιγά τη φυλλάδα)...

PS: Φανταστείτε στο ΝΒΑ για πράδειγμα τον Mark Cuban (ιδιοκτήτης Dallas Mavericks) να έχει πει στην Αμερικάνικη Λίγκα θέλω η ομάδα μου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα αλλά δεν υπογράφω τα συμφωνητικά του συναιτερισμού!

Εικόνα thita

το ποιος υπογράφει την προκήρυξη κάπου θα το λέει, πρέπει (υποθέτω, λογικά) οι νόμιμοι εκπρόσωποι κάθε ομάδας-εταιρείας

όλα τα σχετιζόμενα με τον "οργανισμό" (έτσι είναι η μόδα τώρα να λέμε τις ομάδες) πρόσωπα υπόκεινται στα της προκήρυξης, είτε έχουν υπογράψει είτε όχι

οι ποινές μη εισόδου, κλπ., πάντως είναι προσωπικές, όχι θεσμικές

λέει "επιβάλει στον δημήτρη γιαννακόπουλο ........." (κλπ.), όχι ανώνυμα στον πρόεδρο της καε παο

υπό αντίθετη εκδοχή (ότι αφορούν τον θεσμό του προέδρου, κλπ.), ο μάνος παπαδόπουλος δεν έχει δικαίωμα εισόδου για 5-6 χρόνια

επειδή φαίνεται πως οι ποινές απαγόρευσης εισόδου δεν μπορούν de facto να επιβληθούν λοιπόν, next year θα προβλεφθεί πρόστιμο (με τη μορφή ποινική ρήτρα) για την περίπτωση που η ομάδα δεν παίρνει μέτρα και επιτρέπει παραβίαση των αποφάσεων των δικαιοδοτικών οργάνων

ελπίζω τουλάχιστον ο εσακε να εισπράττει τα πρόστιμα στην καε παο, παρακρατώντας τα από τίποτα πληρωμές

κατά τα λοιπά, και επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς, ο μεγάλος δημήτρης δεν έχει φάει ποινή και από την επιτροπή φιλάθλου ιδιότητος? αν είναι έτσι, του απαγορεύεται (θεωρητικά) ακομη και η είσδοσος στο γήπεδο, του απλού και αγνού αυτού φιλάθλου

αλλά τι να λέμε ρε παιδιά, πέρισυ πήγε στα επίσημα στον τέταρτο τελικό, δίπλα σε χαλαβατζάκη, εισαγγελέα και μπαλτάκο

Εικόνα DRAZA

ΕΔΩ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Εικόνα Duntimo

Δε νκαταλαβαίνω πάντως σε καμία περίπτωση την ευκολία νομικίστικης μετάβασης από την έννοια "πρόσωπα" στην έννοια "θεσμοί" (πολύ της μόδας η λέξη και ίσως είναι καλύτερα να λέμε δομές) όταν τα πρώτα είναι που αποτελούν και δίνουν υπόσταση στα δεύτερα...

Δηλαδή ένα "ΣΩΜΑΤΕΙΟ", "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ", "ΕΤΑΙΡΕΙΑ", "ΜΚΟ", "ΟΤΑ", κλπ, κλπ (απρόσωπες δομές) μπορεί να δεσμεύεται ως δομή αλλά οι δεσμεύσεις αυτές δεν αφορούν στα φυσικά πρόσωπα που τη στελεχώνουν - εκπροσωπούν - είναι μέλη, τα οποία μπορούν να κάνουν ότι αρμόζει στο δικό τους συμφέρον...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ... Που να λέμε για στάση ζωής... Μπορεί να το πει και ο Τσίπρας αύριο στη Μέρκελ... Το Ελληνικό Κράτος θα υπογράψει... Εγώ ΟΧΙ... Δε δεσμεύομαι...

Εικόνα DRAZA

ΟΧΙ ΠΟΙΝΗ ...ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ "ΕΦΙΠ". ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ.

οι ποινές μη εισόδου, κλπ., πάντως είναι προσωπικές, όχι θεσμικές

λέει "επιβάλει στον δημήτρη γιαννακόπουλο ........." (κλπ.), όχι ανώνυμα στον πρόεδρο της καε παο

υπό αντίθετη εκδοχή (ότι αφορούν τον θεσμό του προέδρου, κλπ.), ο μάνος παπαδόπουλος δεν έχει δικαίωμα εισόδου για 5-6 χρόνια.

ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΦΙΛΕ.

Εικόνα DRAZA

Φαρσοκωμωδία φίλε!

Εικόνα MIKE.A

Περιμενα στον σημερινο αγωνα ο ζουρλοπρεζακιας να την επεφτε στον Σπανουλη ΠΡΙΝ τον αγωνα με μορφη απειλων "σημερα να μην προκαλεσεις γιατι.." κτλ, ισως για να του την σπασει του παιχτη η να γινει ηρωας στους καφρους του ποα! Μετα απο αυτο ομως ισως σημερα να ειναι ησυχος και να φοβατε να προκαλεσει! Και παλι ομως δεν ειναι τιποτα σιγουρο απο αυτον τον παλαβο! Ολα να τα περιμενεις απο "αυτο το πραγμα"

Εικόνα DRAZA

Δεν πιστεύω πως θα τον ανασχέσει μια απόφαση σαν την σημερινή αν ο ίδιος επιλέξει να μην είναι ήσυχος.

Μια μικρή παρατήρηση, χωρίς να θέλω να γίνω ενοχλητικός ή δυσάρεστος.

Αδερφέ, να χαρακτηρίζουμε όσο γίνεται λιγότερο για να μπορούμε από εδώ μέσα να λέμε αυτά που πρέπει όπως πρέπει χωρίς "δυσκολίες".

Συγγνώμη για το σπάσιμο, όπως είπα και στον φίλο από Νέα Υόρκη ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ...ξέρω ότι με πιάνετε.

Ας προστατεύσουμε το βήμα που έχουμε μάγκες!

Εικόνα thita

φίλε (μπασκετικέ άρρωστε)DRAZA,

καταρχάς η σημερινή τιμωρία ΔΕΝ ΗΤΑΝ για το ντου και το βρίσιμο του Σπανούλαρου,

αλλά για παλαιότερες δηλώσεις του

επίσης, δεν έβρισα εγώ δημητράκη γιαννακόπουλο, κλπ.

αυτό για τον αναστόπουλο ήταν μελλοντικό/εικασία και τελείως απίθανο να συμβεί, αναφέρθηκε δε ως παράδειγμα χάριν αστεϊσμού, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί πως συνιστά εξύβριση, ούτε φυσικά απειλή

για να μην κάνεις τον δικηγόρο πάντως (τι επιδέχεται αντίδρασης και τι όχι) για κάθε σχόλιο, και για προστασία βεβαίως του RATM, θα βάζω αστεράκια από εδώ και πέρα, χεχεχε σόρρυ

Εικόνα DRAZA

Ολυμπιακός άρρωστος ...το μπασκετικός προέκυψε κατόπιν ανάγκης επιμερισμού εργασιών στο σάιτ.

Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τώρα. Παιδιά εννοείται πως δεν τραβάω το αυτί σε κανέναν και πως καταλαβαίνω τον εκνευρισμό όλων. Δεν ήταν προσωπική η επισήμανση.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΙΑΝΙΑ.

Απλά επειδή γυρίζω και μυρίζω αυτό το διάστημα και βλέπω τι μαγειρεύεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ κάνω μια επισήμανση για να προλάβουμε τυχόν μαλακίες.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ PLAY-OFFS ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΑ. ΘΑ'ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ".

Έχει γίνει αυτό σε άλλες περιπτώσεις...

Και ξέρω πως απευθύνομαι σε κόσμο που έχει τον τρόπο και την μαγκιά να πει αυτό που θέλει, δημιουργώντας την εικόνα και την αίσθηση που θέλει, χωρίς κανείς να μπορεί να τον πιάσει από πουθενά.

Εικόνα thita

η υπερασπιστική γραμμή της πανάθας ερείδεται στο ότι ο μεγάλος Δημήτρης δεν έχει υπογράψει λέει την προκήρυξη του πρωταθλήματος (εκεί αναφέρονται οι όροι διεξαγωγής, μεταξύ των οποίων και η διαδικασία ενώπιον του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ), άρα η κύρωση είναι τάχα αντισυνταγματική, ως προερχόμενη όχι από τον φυσικό δικαστή, αλλά άλλο όργανο.

εγώ έρευνα δεν έχω κάνει, αλλά ρωτάω αφελώς, αν ο σφαιρόπουλος (που λογικά δεν έχει ασφαλώς υπογράψει την προκήρυξη του πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι) πει στον αναστόπουλο σήμερα "το μουνί της μάνας σου καριόλη", οι ποινές που θα επιβληθούν θα είναι επίσης αντισυνταγματικές, σωστά?

επίσης, τελούμε σε μεγάλη αγωνία (χαχαχα) για την ποινή που θα επιβληθεί στον μεγάλο Δημήτρη λόγω της μπούκας στο γήπεδο (στο ματς του δεύτερου γύρου) και του εξάψαλμου (κομψά το λέω) στον Σπανούλαρο

όποιοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον "φάρο" βέβαια, έβαζαν χαλαρά κανένα χιλιάρικο στοίχημα πως η ποινή θα αργήσει ώστε να περάσουν οι τελικοί

και εκεί πάντως, η υπερασπιστική γραμμή ήταν (υποθέτω ε, δεν υπήρξα παρών στη διαδικασία) πως δεν έχει σχέση με την ομάδα το άτομο αυτό, κλπ.

εγώ πάντως, σε μια τέτοια περίπτωση, εάν ήμουν επίσημος ολυμπιακός, θα συντασσόμουν με τον ισχυρισμό αυτό της πανάθας και ακολούθως θα ζήταγα τη δίωξη του συγκεκριμένου ατόμου ως απλού χουλιγκάνου, κλπ. έχετε δει τις ποινές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο???

Εικόνα DRAZA

Διαβάζοντας το επιχείρημα περί μη υπογραφής της προκήρυξης του πρωταθλήματος και την ..."μομφή αντισυνταγματικότητος" της ΚΑΕ ΠΑΟ ήλθε στο μυαλό μου ένα ανάλογο επιχείρημα.

Αν ο Χάντερ ύστερα από απόφαση διαιτητή - για πέμπτο φάουλ πχ - που δεν τον βρίσκει σύμφωνο κατεβάσει τα παντελόνια του και φανεί πέος και πει στον διαιτητή "ρούφα και σώπαινε εγώ δεν βγαίνω έξω" μπορούμε κατόπιν της τιμωρίας να εγείρουμε ζήτημα αντισυνταγματικότητος;;

Είναι να τρελαίνεσαι φίλε.

Εικόνα Spiros Legend

Επειδή κάτι μου λέει ότι θα το κάνουν ζούγκλα απόψε,έτσι και γίνει καμιά μπούκα,σαν πριν 1μήνα,αν ξαναβγούμε στο παρκέ,χωρίς εκκένωση του Οάκα μέχρι τελευταίου πουτάνας γιου,όπως απαιτούν για μας οι γκρίζοι στο Σεφ,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Λέω ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο,μακάρι να ασχοληθούμε μόνο με αγωνιστικά θέματα.Ο Δημητρακόπουλος έγινε και ερμηνευτής των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων τώρα,αποφασίζει για την συνταγματικότητα και την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τον πελάτη του,Τράκη...Να δούμε πόσα θα ανεχτούμε ακόμα.Αν η νέα Ε.Ε.Α που διόρισε ο Κοντονής,δεν λάβει υπόψην ότι κατονομάζεται ως ιδιοκτήτης του Πάο από τον Αθλ.Δικαστή,αλλά και από την Ευρωλίγκα,επίσημα,σε φύλλο αγώνα(παράγοντας του Πάο) και συνεχιστεί αυτή η κοροιδία,θα μας βρουν μπροστά τους και θα πάνε σπίτια τους το συντομότερο δυνατόν...Οι παίχτες την δουλειά τους,εμείς εδώ απλά σχολιάζουμε την επικαιρότητα...ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ,Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ!

Εικόνα DRAZA

Εγώ θα σημειώσω με αφορμή την τελευταία αναμέτρησή μας στο ΟΑΚΑ, ότι όταν έγινε η πρώτη στραβή εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και αποχωρήσαμε.

Εμένα με ενδιαφέρει να πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος ...ας το πάρουμε και με τον βάζελο να μας κερδίζει στους τελικούς των Play-offs.

Εικόνα Spiros Legend

Αν καθοντουσαν στον πάγκο,θα τους είχαν λυντσάρει,βασικά για να προστατευτούν έτρεξαν στα αποδυτήρια,δέχτηκαν τις εγκάρδιες ευχές του Τράκη και στη συνέχεια βγήκαν υπό την απειλή των διαιτητών ό,τι θα το διακόψουν σε βάρος μας!Υπάρχει και το βίντεο,αλλά γράφω από κινητό τώρα,αλλιώς θα το ψαχνα...Ένα πράγμα δεν θα ανεχτώ,Draza,να γίνουμε πάλι κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.Εννοείται ότι πάνω από όλα το πρωτάθλημα,έστω και με 3-2,αλλά όχι το 2 να έχει γίνει με το έτσι γουστάρω...Γιατί του χρόνου δεν θα έχουμε 0 στα13 τρίποντα από την κόμπλα των παιχτών,αλλά 0 στα25.Υπερβάλω θα μου πείτε τώρα,αλλά μάτια έχουμε και βλέπουμε που μας έχει οδηγήσει η ανοχή της παρανομίας και η υποχωρητικότητα.0 στις 5κούπες επί Τράκη,έχοντας καλύτερη ομάδα και τα 3 χρόνια.Άντε να το πάρουμε το τιμημένο και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα μετά.