Γίνεται της πουτάνας απόψε παντού... Εγώ όμως θα ΄΄μιλήσω΄΄ για φιλιά....



Επειδή παρακολουθώ ένα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ρεσιτάλ από ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ απόψε, εκεί... γύρω στο Σύνταγμα, κι επειδή πρόσεξα μια αρχόμενη, εμφανή και ενοχλητική διόγκωση της οσχεοσακούλας μου, λέω σαν αντίδραση να το ΄΄γυρίσω΄΄ στα φιλιά... Έτσι για να πάω ρε πούστη μου (ανακουφιστική) κόντρα σ΄όλα τούτα τα κυριολεκτικώς ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ που γίνονται αυτό το διήμερο-τριήμερο (και θα συνεχίσουν, δυστυχώς), αφού, όσο και να νοιαζόμαστε για τη Θρυλάρα, δεν είμαστε ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί. Κάθε άλλο μάλιστα... ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ΄ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ... Να πω απλώς ότι την κεντρική εικόνα της ανάρτησης την είχα φυλάξει από καιρό για τα βαζέλια, αλλά έτσι όπως έρχονται ΓΕΝΙΚΑ τα πράματα, η μούντζα έχει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ αποδέκτες κι ήλθε ΤΩΡΑ, νομίζω, η ώρα της...

1.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

2.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ

3.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ

4.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

5.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΄΄ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...΄΄

6.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ

7.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ

8.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ

9.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

10.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΓΑΜΟΥ

11.  ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

12.  ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ.... Ζ  Ω  Η  Σ

Εδώ δεν μπορώ, όσο και να κρατιέμαι, να μην παρατηρήσω: Τί ηδυπάθεια... Τί αυστηρή μάλλον ματιά, που λέει πολλά, του Βαρεμένου... Και τί χαζοχαρούμενο το υφάκι της Αυλωνίτου...

Υ.Γ. Εντάξει, 0 - 1 σήμερα... Πρώτο ματς, άστρωτη η ομάδα ( και ποιά ομάδα ), κ.λ.π. Αλλά όταν διαβάζω στον ιντερνετικό μου περίπατο, υποτίθεται από γαύρους, σχόλια του τύπου: ΄΄ και μετά μιλάμε για πρωτάθλημα πάλι...΄΄ και τα παρόμοια, τρέχω αμέσως ν΄ανεβάσω σαν τρελός αυτή μου την ανάρτηση... ΑΝΙΑΤΗ, ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Σορι αλλά τα έχω μπερδέψει λίγο. Τα πολιτικά με τη μπάλα.

Οι πολιτικοί, γενικά ομιλουντες, άλλα σκέφτονται, άλλα μας λένε εμάς, άλλα στους εταιρους, άλλα φηφίζουν και στο τέλος άλλα πράττουν.
Εδώ βέβαια κατατάσσεται και ο Γιαννάκης ο Αλαφουζος. Που άλλα δηλώνει και άλλοι είναι οι στόχοι του.

Μια εξαίρεση για τους πολιτικούς είναι οι εξτρεμιστες. Οι οποίοι είναι λίγο πιο συνεπεις ως προς ένα μέρος, όχι όλα, που διακυρηττουν.

Ο Καπίνο πάντως... ΠΟΝΕΣΕ:

Τσατσούλης: Δεν ασχολήθηκε κανένας από τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Αλλά...και ρίχνει μπηχτες ότι έδειξε τη φανέλα με το τριφύλλι, κλπ.

Κάποιος Λάμπρος Γκαραγκανης: 2 εκ. ευρώ είναι πενταρο-δεκαρες (για τους επενδυτές τύπου τζάμπα ). Ο Καπίνο από σπουδαίος έγινε ο " τερματοφυλακας για τις προπονήσεις" στη Μαιντς. "Μία μέτρια ομάδα με μέτριο πρώτο τερματοφυλακα που αποκλείστηκε από τον Αστέρα ". Εννοείται φωτογραφίες που δείχνουν την αφοσίωση του παίκτη στο τριφύλλι.
Ακόμα είχε δηλώσει "αιώνια πιστός" (στη μπυρα13 ). Κάτι που ακόμα και ο " μεγάλος" (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...) Γιάννης Γκούμας (μπουχαχαχαχαχαχαχα...) για 15 χρόνια ΔΕΝ το είχε κάνει.

Το ίδιο και ο Δεσυλας.

Έχει ΠΟΝΕΣΕΙ. Και φαίνεται με τον τρόπο που προσπαθούν να ρίξουν τώρα την αξία την ποδοσφαιρική, αλλά και να ρίξουν λάσπη στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Βέβαια αφήνοντας όλους όσους έχουν μια στοιχειώδη λογική να καταλάβουμε πόσο έχει ΠΟΝΕΣΕΙ.

Είναι μια ΦΑΠΑ όχι από την Σουπερλιγκ. Δεν είναι ότι παραμένουν άτιτλοι για 6ο χρόνο και για 3 στα 3 του τζάμπα.

Δεν είναι από την Ευρώπη και τους καρπουζάδες της Εστοριλ.

Δεν είναι ότι τομλησανε να πουν ότι θέλουν παίκτη από Ελλάδα και πήγε λιμάνι.

Είναι μια ΦΑΠΑ από μέσα.

Γιαυτό και ΠΟΝΑΕΙ.

Γιαυτό, όπως λέει και ο Σάββας...

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Οι απαντήσεις στους αντίχριστους ΟΛΟΥΣ, δίνονται στο γήπεδο. ΑΝ πιάσει στον Ολυμπιακό, ΑΥΤΟ είναι που θα τους τσούξει... Καλή ώρα σαν τον Νικοπολίδη.

Θα σου εξομολογηθώ όμως κάτι: Θα΄μαι αυστηρός μαζί του. Περισσότερο απ΄το αν είχα να κάνω με κάποιον, χωρίς πράσινο ιστορικό... Το θεωρώ φυσικό. Εφ΄όσον όμως δείξει ΓΕΝΙΚΩΣ αυτά που πρέπει, δεν θα τον αδικήσω. Θα πρέπει πάντως να τα δώσει ΟΛΑ για να τον βάλω δίπλα μου. Τί να κάνω; Είμαι βλέπεις πολύ αλλεργικός στο πράσινο χρώμα, έστω και ξεθωριασμένο... Έχω το κακό γνώρισμα, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΕΥΚΟΛΑ. Άν βέβαια ο άλλος - ο οποιοσδήποτε άλλος - με πείσει κατά πως θέλω, τότε ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ να του σφίξω το χέρι...

Εικόνα RED HELL

Που να δεις τι εγραψε ενας γελοιος αεκτζης δημοσιοραφος στο γκαζεττα για Καπινο και φυσικα δεν ξεχασε το Μανωλα.

Εικόνα mikele7

αποστολε,δυστυχως,ειμαστε μια χωρα τις πλακας!
γιατι:επιτελους για πρωτη φορα,μετα πεντε χρονια, στρηριζουν την κυβερνηση τα περισοτερα κοματα
της αντιπολιτευσης,αλα δεν την στηριζουν,οιπουργοι και βουλευτες της!!!μεσα σ'αυτους η προεδρος και οι πειραιωτες,λαφαζανης,λεουτσακος,που θελουν να μας πανε σε ατακτη χεοκοπια!!!!
οι αναρχικοι,ειναι και αυτοι της πλακας,γιατι πανε να διωξουν οτι απεμεινε απο τον τουρισμο!!!!
οι τρομοκρατες τις πλακας,παρακολουθουν τη δικη στον ΣΚΑΕΙ και στοχοποιουν τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!
ΜΕΣΑ σε αυτο το κλιμα,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ?

Εικόνα apostolos gaganis

Σαν να μου φαίνεται ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ΤΩΡΑ γκολτζή, εκτός βέβαια από κεντρικό οπισθοφύλακα... Αν θέλουμε τουλάχιστον να΄χουμε κάποιες ελπίδες για διάκριση στην Ευρώπη, αφού τα...εγχώρια, που λέει κι η Αντζελα, δεν τα συζητάμε... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπω την ψηφοφορία απ΄τη Βουλή. Ο Μιχελογιαννάκης μου τα χάλασε πάλι... Ψήφισε τελικά ΝΑΙ... Τί θα γίνει μ΄αυτόν τον τύπο ρε παιδί μου; Ποοολύ μ΄έχει μπερδέψει... Τώρα είναι που θα του βάλω μπροστά απ΄το ΠΟΛΥ στην εθνική μας λέξη και το ΠΑΡΑ...

Εικόνα RED HELL

Το να βλεπεις το καθε ανθρωποειδες να καιει τη σημαια της πατριδας τετοιες μερες ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
Το να βλεπεις αυτο το αρχιδι το Βενιζελο να μιλαει με υφος και να απαιτει ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
Το να ακους αυτο το καινουριο "η αριστερη πλατφορμα"aka "η χρυση αυγη της Αριστερας"ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.
ΥΓ.Ωραια φανελα βαζελια.Οτι πρεπει για ενα μπουρδελο σαν το δικο σας.

Εικόνα savvas gridlock

Ενταξει, σιγα την ελληνικη σημαια...

Εικόνα RED HELL

Κατσε ρε συ Σαββα.Εγω δεν απαιτω να ειναι ολοι πατριωτες και λογικο ειναι πολλοι να εχουν στραφει κατα του ιδιου του κρατους.Αλλα αφου εισαι τοσο μαγκας(για αυτους που καινε λεω)τραβα καψε τη Βουλη.Η σημαια τι φταιει?

Εικόνα apostolos gaganis

Ευτυχώς, το΄χουμε πει τόσες φορές, που υπάρχει κι ο Θρύλος... Ειλικρινά...

Φέτος περιμένω μεγάλα πράματα. Το ίδιο δείχνουν και οι πωλήσεις μέχρι στιγμής των διαρκείας. Κι αν εξακολουθήσουν έτσι, θα φανούν δυο πράματα σε σχέση με την πληρότητα του Καραϊσκάκη: 1) ότι το θέμα της τιμής των εισιτηρίων έπαιζε και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, και 2) ότι οι γαύροι τα΄χουν ΄΄μαζέψει΄΄ με τον βρόμικο πόλεμο εναντίον της ομάδας κι αποφάσισαν να δείξουν λίγο απ την τεράστια δύναμή τους... Σκέψου να γίνουν και τίποτα πανωραφάτες μεταγραφές...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όποιο ξέρει από όνειρα ας με βοηθήσει. Είδα τις προάλλες ότι παρακολουθούσα τα φοιτητικά χρόνια του Αλέξη Τσίπρα. Μετά από μία πολιτική του ομιλία στους συμφοιτητές του, τον ακολούθησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να του εκφράσει το θαυμασμό της. Ο Αλέξης την ευχαρίστησε. Μετά από κάποιες μέρες, πάντα στο όνειρο, ο φοιτητής Σαμαράς πλησίασε τον Τσίπρα να του μιλήσει. Όμως ο Αλέξης τον παραμέρισε ευγενικά για να δώσει ένα γλωσσόφιλο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και μετά από λίγο καιρό, ο Αλέξης γνώρισε μία μουνάρα και την έπιασε γκόμενα. Ανάμεσα σ' αυτόν και τη Ζωή παρέμεινε η πολιτική συστράτευση, χωρίς να επηρεαστεί η καλή τους σχέση ένεκα της μουνάρας.

Υ.Γ Το όνειρο είναι αληθινό!

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως κατάλαβες, αετέ, η τελευταία φωτό ήταν και η αφορμή της ανάρτησης...