ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ 0-1



Πρώτο φιλικό χθες για τον Θρύλο κι ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα. Αντίπαλός μας η 6η ομάδα του περυσινού πρωταθλήματος της Τσεχίας, που σε 10 μέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας που αγωνίστηκαν ήταν οι παρακάτω.
 
Ρομπέρτο (46' Λόρια), Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μπουχαλάκης (64' Λάτσι), Ζντιέλαρ (46' Γιαταμπαρέ), Ντομίνγκες (46' Φουστέρ), Φορτούνης (61' Γιαννιώτας), Χάρα (46' Κολοβός), Πουλίδο (84' Ολαϊτάν).
 
Οι 5 διεθνείς Ομάρ-Κασάμι-Ντουρμάζ-Μιλιβόγεβιτς-Ντοσεβί, που θα ενσωματωθούν σταδιακά στην προετοιμασία, απουσίαζαν. Επίσης απουσίαζαν οι (ελαφρά) τραυματίες Μποτία-Μπενίτες-Μαρτίνες. Τζανδάρης και Καραμάνος δεν χρησιμοποιήθηκαν με εντολή Μάρκο Σίλβα, οπότε ό,τι είδαμε ήταν λίγο-πολύ μετρημένα κουκιά. Εννοείται πως δεν παίζει κανένα ρόλο το αποτέλεσμα και δεν μπορούν να βγουν οριστικά συμπεράσματα είτε ατομικά, είτε συνολικά για την ομάδα σε αυτό το χρονικό σημείο. Κάποιες πρώτες σκέψεις παραθέτουμε.
 
- Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα δουλεύει πολύ από την πρώτη μέρα με μπάλα. Ο τρόπος που γύριζε το τόπι στον άξονά μας, ειδικά στο καλό μας πρώτο ημίχρονο, φανερώνει σπουδή και μέριμνα ακόμη και από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στο πώς θα αναπτυχθεί η ομάδα. Υπάρχει η άποψη αρκετών ότι ''τώρα πρέπει να τρέχουν οι παίκτες, όχι να δουλεύουν τακτική με μπάλα''. Δεν θα την χαρακτηρίσω απαρχαιωμένη, απλώς ελάχιστοι προπονητές προηγμένων ευρωπαικών ομάδων επιλέγουν πια την ''καθαρά στιβική προετοιμασία''. Προφανώς και κάποιες αεροβικές ασκήσεις γίνονται και πρέπει να γίνονται, για αντοχή και σπριντ-ταχύτητες, αλλά μιλάμε για ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστής δίχως επαφή με την μπάλα δεν υπάρχει. Και πλέον μπορείς να δουλέψεις και τη φυσική σου κατάσταση με μπάλα μια χαρά, αφού υπάρχουν πολλές σχετικές ασκήσεις.
 
- Στο καλό μας πρώτο ημίχρονο είδαμε πάρα πολλά ρήγματα από τα δεξιά. Οι συνεχείς προωθήσεις του Σαλίνο, ειδικά αφότου γύρισε από εκεί ο Φορτούνης, δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Ντούκλα. Σε αυτό βοηθούσε η κινητικότητα του Πουλίδο, αλλά δεν μπορούσε να το εκμεταλλευτεί η ομάδα, αφού ο Χάρα είναι ο γνωστός Χάρα. Η εμμονή όμως στην πίεση ψηλά και στις συνεχείς πλαγιοκοπήσεις, θύμισε έναν Ολυμπιακό που είχαμε να δούμε 2 χρόνια. Τον Ολυμπιακό του πρώτου μισού της σεζόν 2013-14, που γέμιζε 4άρες και 6άρες κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα. Έπρεπε σίγουρα να προηγούμαστε στο πρώτο ημίχρονο, αφού είχαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη άποψη για τη δουλειά του Μάρκο Σίλβα είναι θετικότατη...
 
- Πολύ θετική ήταν η εικόνα του διδύμου Ζντίελαρ-Μπουχαλάκη στον άξονα. Ο Σέρβος πιτσιρικάς που πήραμε από την Μπέογκραντ φαίνεται καλό εργαλείο. Τρεχαντήρι με καλές τοποθετήσεις. Ο Μπουχαλάκης, όπως λέγαμε και πέρυσι, απορούμε γιατί δεν παίρνει ευκαιρίες σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες της Superleague, όπου δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσήλωση στην τακτική (κομμάτι που δεν είναι το ''φόρτε'' του).
 
- Στα αρνητικά (με κάθε επιφύλαξη ξαναλέμε λόγω της εποχής) η έλλειψη επιθυμίας του Μαζουάκου, κάποιες κακές τοποθετήσεις των υπολοίπων αμυντικών μας και η άδεια αντίπαλη περιοχή. Επίσης, για μία ακόμη φορά φάνηκε το πρόβλημα στις τοποθετήσεις και το διάβασμα των φάσεων του Γιαταμπαρέ, ενός παίκτη με πολλά φυσικά προσόντα, που όμως ακυρώνονται από τον τρόπο που επιλέγει να αγωνίζεται.
 
- Ξεχωριστή μνεία στο Γιαννιώτα, έναν παίκτη που ναι μεν δεν πολυέπαιξε, αλλά στις 1-2 καλές στιγμές του μας θύμισε το τι πάει να πει εξτρέμ. Ταχύτητα και ικανότητα στο ''ένας με έναν''. Είναι παίκτης που εγώ προσωπικά αναμένω να βγάλει μάτια φέτος κι ας μην προορίζεται (θεωρητικά τουλάχιστον) για βασικός.
 
Αναμένουμε την ενσωμάτωση των υπολοίπων παικτών στο φιλικό του Σαββάτου με τη Ρίζεσπορ, όπως και τις τουλάχιστον 5 μεταγραφές ενδεκάδας που θα γίνουν σε αυτό το καλοκαίρι. Συνολικά μπορεί να αποκτηθούν και 8 νέοι παίκτες, αν προκύψουν πωλήσεις. Για τους βιαστικούς που φέρνουν την καταστροφή ''αργούμε, πότε θα έρθουν οι παίκτες;'', θα πούμε ότι ακόμη είναι 16 Ιουλίου. Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, εδώ είμαστε, όπως είμαστε ΚΑΘΕ Γενάρη από το 2012 και μετά, που τονίζουμε ότι η ομάδα ΔΕΝ ενισχύεται όσο πρέπει. Για τους ''λογιστές με το μπακαλοτέφτερο'' που ήδη βγάλανε το συμπέρασμα ''της πλάκας μεταγραφές θα κάνουμε και φέτος, σιγά μην βάλει λεφτά ο Μαρινάκης'', θα πούμε ότι ήδη αυτήν την στιγμή ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, έχουν δοθεί 5,5 εκ. ευρώ (Καπίνο 1,8, Μιλιβόγεβιτς 2,3, Μαρτίνες 600.000, Γιαννιώτας 800.000). Για τους ''μη υπαλλήλους'', που μας κατηγορούν ότι ''όλα όσα κάνει η διοίκηση Μαρινάκη τα βρίσκετε καλά, ποτέ δεν λέτε κάτι στραβό εναντίον της'', αντιγράφουμε αυτό που βάλαμε στο fb.

 
Φαίνεται ότι κριτική για κάποιους είναι το ''Μαρινάκη γαμιέσαι'', κάτι που από εδώ δεν θα το διαβάσετε ΠΟΤΕ. Όπως και δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση τα όποια (κατά την γνώμη μας) λάθη της ΠΑΕ (ή της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη) βλέπουμε να μην τα τονίσουμε. Πάντοτε καλοπροαίρετα και Ολυμπιακά, με επίγνωση ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος (κι εμείς θα κάναμε πολλά λάθη αν ήμασταν στη θέση της διοίκησης) και ποτέ με εμπάθεια προς μία άκρως Ολυμπιακή διοίκηση. Σε λίγες μέρες θα πούμε περισσότερα...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

KOITA, EMENA DEN ME NOIAZEI O KAPINO POIOS HTAN KAI TI EKANE...ME NOIAZEI TI EINAI KAI TI KANEI TWRA....POY PAIZEI STHN MEGALYTERH OMADA THS ELLADAS, STON MEGALYTERO ATHLITIKO OMILO TOY KOSMOU - DEN EXW PROVLHMA MAZI TOU EFOSON TIMAEI TON DAFNOSTEFANOMENO.....O OLYMPIAKOS EINAI PANW APO PROSWPA.

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για τα όσα λέγονται για τον Καπίνο

Αλαφούζος: Εμείς πριν ένα μήνα επιχειρήσαμε να μιλήσουμε με την Μάιντς για τον Καπίνο, αν μας τον παραχωρεί δανεικός και μας απάντησαν αρνητικά. Μετά μάθαμε όπως και εσείς ότι πήγε στον Ολυμπιακό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του στην ομάδα αλλά ο λόγος που έφυγε είναι πως δεν κρίναμε ότι θα έπρεπε να είναι στον βασικό κορμό της ομάδας που θέλαμε να φτιάξουμε. Ήταν ένα καλό παιδί αλλά επιπόλαιος και δεν ήμασταν σίγουροι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

HAHAHAHA!!! O ALASKOUZOS TON HTHELE....DANEIKO !!!! EM PWS NA TON PAREIS VRE PAIDOFILE OTAN O VAGELAS SKAEI $2 MYRIA KAI TON AGORAZEI???

SE GAMAEI O VAGELAS!!!

Εικόνα Romain

Αυτό με τον Καπίνο είναι όλα τα λεφτά.

"Πριν ΕΝΑ μήνα προσπάθησα με να τον πάρουμε αλλά μετα μάθαμε ότι πήγε στον Ολυμπιακό. Είναι επιπολαιος και δεν είμαστε σίγουροι ότι κάνει για το μέλλον του Παναθηναϊκού."

ΧΩΡΙΣ ΣΧΌΛΙΟ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Είναι στόχος το πρωτάθλημα φέτος;

Αλαφούζος: Όλοι μας, παίκτες, τεχνικό τιμ κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, μπορεί να έγιναν κάποια λάθη αλλά αυτό θα φανεί στους επόμενους μήνες.

MHN FOVASAI RE PAIDOFILE...PES THN LEXH: P-R-W-T-A-T-H-L-M-A .... MHN KOLONEIS MWRH LINATSA, AMA EXEIS ARXIDIA PES OTI PAS GIA PRWTATHLIMA...ALLA ME TA SAPAKIA POY EXEIS MAZEPSEI, TI PRWTATHLIMA NA XTYPISEIS TROMARA SOU, MEXRI KAI ESY TO EXEIS KATALAVEI...

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Αρκετοί από την κυβέρνηση είναι Παναθηναϊκοί

Αλαφούζος: Ίσως είναι κακό για εμάς αυτό. Πολλοί οπαδοί μας που βρίσκονται σε κάποιες θέσεις είναι έντιμοι και σέβονται τις θέσεις τους.

A-P-I-S-T-E-Y-T-O-S !!! DHLADH, THA HTHELE NA MHN EINAI ENTIMOI KAI NA MHN SEVONTAI TIS THESEIS TOUS GIA NA KANOUN TIS LAMOGIES POY THELEI O ALASKOUZOS????? GEIA SOU RE MEGALE ALASKOUZE, MEGA POLEMISTH THS DIAFTHORAS!!!!

XWRIS NA TON DERNOUME OMOLOGEI MONOS TOU!!! HAHAHA!!!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για τον Sport Fm και την Sport Day

Αλαφούζος: Δεν έχω καμία σχέση με την Sport Day που είναι και ζημιογόνα εφημερίδα. Την πήρε ο κ. Κοντομηνάς. Όσο για τον Sport Fm έχει έρθει ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος για διευθυντής. Σε ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης μπορεί να υπάρχει μια ζώνη οπαδική αλλά το σύνολο του σταθμού πρέπει να κάνει αποκαλύψεις καθώς το ζήτημα είναι να λέγεται η αλήθεια. Οι δημοσιογράφοι που κάνουν αποκαλύψεις δέχονται μεγάλες πιέσεις καθώς δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει παρακράτος και αλητεία. MALLON O ALASKOUZOS EDW MILAEI GIA TOUS ALHTES POY PETANE LASPH, GNWSTA KAI WS ARDAKIA!!!! RE PAIDOFILE ALASKOUZE GIA PES MAS, MAZI ME TON AROULH KANETE TA PISOGLENTIKA KOLPA STHN SYGGROU?

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Με τα εισιτήρια και τη Συμμαχία τι γίνεται;

Αλαφούζος: Η ιδέα είναι να έχουμε 20-30.000 μέλη και όχι μόνο 6-7.000 και τώρα η βοήθεια είναι μικρή. Σήμερα πουλήσαμε 200 διαρκείας και τα 60 δεν ήταν οπαδικά. Είναι ένα καλό νούμερο που ανεβαίνει. TI LES RE ALASKOUZE, POYLHSTE 200 DIARKEIAS KAI TA 60 DEN HTAN OPADIKA????? TOSA POLLA E???? META SOU FTAEI O OLYMPIAKOS MWRH ADERFARA POY DEN MPOREIS NA FEREIS OYTE TETRAPODO STO MAGAZI SOU!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Κάνατε μια πρόταση για τους δανεικούς αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε ώστε στα πλέι οφ να συμπεριλαμβάνεται και ο πρώτος

Αλαφούζος: Αυτά για να γίνουν πρέπει δώσει έγκριση η Λίγκα. Πρέπει να αλλάξει η διοίκηση της.

HAHAHA: THELOUN STA PLAY OFF NA SYMPERILAMVANETAI KAI O PRWTOS GIATI XEROUN APO TWRA OTI THA EINAI O OLYMPIAKOS!!!!!!!!!!!! HAHAHAHA!!!!!!!!!! MIA ZWH ME THN OURA STA SKELIA MOUNIA VAZELES!!!! MARTYRATE XWRIS FAPA VRE MOULOI!!!!!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Πως μπορεί να αποδειχθεί ότι ένας δανεικός δίνεται υπόγεια

Αλαφούζος: Όταν γίνεται μια απάτη πρέπει να βρεθούν τα στοιχεία, αν δεν υπάρχουν δεν μπορείς να πεις τίποτα.

TI LES RE ALASKOUZO, SOVARAAAAA???? DHLADH H YPOTHESH THS VEROIAS POU EIPES HTAN "MEGA SKANDALO", HTAN GEMATH STOIXEIA???? SAN THN KATATHESH TOU FOULH, SWSTA????? HAHAHA!!!!!!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για την σχέση του Θεοδωρίδη με τον Ολυμπιακό σε σχέση με την UEFA

Αλαφούζος: Σε ένα newsletter που κυκλοφόρησε σήμερα και αναφέρεται σε μια συνομιλία του Θεοδωρίδη με τον Μαρινάκη για το θέμα του Σαρρή και διερωτάται εάν έχει ρόλο στην αντιμετώπιση του Ολυμπιακού συγκριτικά με την Φενέρ. Έπίσης έχω ακούσει ότι ο Θεοδωρίδης είναι 70% Θεοδωρίδης και 30% για του Σάββα, βάζει δηλαδή την καριέρα του πιο πάνω.
Έχουμε τηλέφωνα πακιστανικά, φούρνους που ανατινάζονται, παίκτες προπονήτες, τι να πω. Αν η UEFA κρίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα δεν το ξέρω. Πολλές φορές το σύστημα λειτουργεί με έναν Α τρόπο και μπορεί η UEFA να κάνει τη δουλειά της και να τη γλιτώσει ο Ολυμπιακός αν και πιστεύω ότι είναι τόσα τα στοιχεία που το επόμενο 12μηνο ο Ολυμπιακό θα υποστεί πολλές συνέπειες. Εδώ ο Αστέρας θα έπρεπε ήδη να είχε υποβιβαστεί γιατί στο ποδόσφαιρο και μόνο η ανάμειξη και η εμπλοκή αρκούν για σοβαρές τιμωρίες.

MAAAAALISTA... EDW EINAI OLO TO ZOUMI TOU ALASKOUZOU: "MONO H ANAMEIXH KAI H EMPLOKH ARKOUN GIA SOVARES TIMWRIES"...AUTO HTHELE O ALASKOUZOS, ME THN LASPH POY PETANE TA ARDAKIA TOU NA ENOXOPOIHSEI OMADES MIAS KAI H LASPH - THEOROUSE- THA HTAN ARKETH...ELA OMWS, KYRIA MOU, POY H UEFA THELEI APODEIXEIS! KAI POY NA TIS VREIS AFTES ALASOUZE???? STEILE TON FOULH NA KATATHESEI STHN UEFA! HAHAHA!!!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για όσα έγιναν στην Super League με τον Κωνσταντίνου και την άρνηση όλων να το παραδεχτούν.

Αλαφούζος: Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας και πολλά στοιχεία με πρώτα απ' όλα τα απομαγνητοφωνημένα. Είναι ανήθικο που η ΕΠΟ δεν ασχολείται με αυτό το πράγμα, είναι πραγματικά ντροπή τους. Για την Super League τι να πω, είναι άνανδρο και δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς που υπάρχει. Είναι δυνατόν να έχουν δείρει έναν άνθρωπο, να μου πετάνε νερό, να με βρίζουν και ο Μποροβήλος να μην βλέπει τίποτα. Όλα εδώ πληρώνονται κ. Μποροβήλο γιατί ίσως κάπου να υπάρχει δικαιοσύνη. ELA RE ALASKOUZE, SAS KANANE NTA?????? SAS PETAXANE KAI NERAKI????? ME TIS YGEIES SOU MWRH!!!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για τα έργα στην Λεωφόρο

Αλαφούζος: Βάζουμε ένα πλέξιγκλας και ένα δίχτυ σε καλύτερη ποιότητα, μπαίνει κάτι καινούριο και θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στα κόρνερ για να βλέπει ο κόσμος. Στα μάτριξ θα προσπαθούμε να δείχνουμε τμήματα από το παιχνίδι, είναι HD και έχει καταπληκτική οθόνη".

TI EGINE RE ALASKOUZE, DEN EXEI VAPSIMO TA KAGELA FETOS????? FONAXE TA PROVATA TOTE ME AJAX KAI SFOUGAROPANA GIA TO PLEXIGLAS! AMA LAXEI KAI PERNAEI KAI O FTYSIDHS AP' EXW APO THN LAGOFORO, FONAXE KAI AUTON NA RIXEI DYO-TREIS XLEPES STO PLEXIGLAS POY EINAI MASTORAS TOU EIDOUS!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για τον Εσιέν

Αλαφούζος: Θέλει 4-6 έβδομάδες για να παίξει. Θα χάσει το πρώτο ματς αλλά στον δεύτερο γύρο των προκριματικών θα είναι εντάξει. HAHAHA! PAEI TO KOUTSALOGO!

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για τον Αμπέντ

Αλαφούζος: Θέλαμε να έρθει ο Αμπέντ αλλά ζήτησαν πολλά λεφτά και η ομάδα και ο ίδιος. AX VRE GIANNAKH, KANEIS DEN SOU KANEI SKONTO! ZHTHSAN POLLA E? EM PWS THA FTIAXEIS OMADA GIANNAKH AMA DEN VAZEIS APO THN TSEPOULA SOU KAI PERIMENEIS MONO APO TA PROVATA??????????

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για τις σχέσεις με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη

Αλαφούζος: Οι σχέσεις μας με τον Ερασιτέχνη είναι αρκετά καλές και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Με την ΚΑΕ δεν έχουμε τόσο στενές σχέσεις. TA SPASANE O PREZAKIAS ME TON PAIDOFILO....

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Για την ομάδα που δείχνει έτοιμη

Αλαφούζος; Ελπίζω να μας βγει και να μην έχουμε κάνει λάθη. Σχεδιάζεις πράγματα, τα προχωράς αλλά μπορεί να έχεις κάνει λάθος και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι. Δεν έχουμε και περιθώρια και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. EPITELOUS TO EIPE H KOTA! RE MPAS KAI DIAVAZEI RATM LIVE MESA STO STUDIO????

PANTWS TO ZOUMI EINAI EDW: "DEN EXOUME KAI PERITHORIA"... ME LIGA LOGIA, TELEUTAIA XRONIA TOU PAIDOFILOU STON POA...TETELESTAI...

Εικόνα savvas gridlock

Ρε συ, χανεις σου λεω, περιγραφη Τζορμπατζογλου στον Σπορ Εφεμ της πουτσας που τρωει ο ΠΑΟΚ. Μαλακιες λεει ο μπανιστηρτζης καναλαρχης.

Εικόνα REDNYC

HAHAHA! AN KAI MEIWSE O MPAOUGK, KAI STHN TOUMPA THA XASEI...DEN VLEPONTAI TA SAPAKIA THS MPOYGATSAS...

Εικόνα savvas gridlock

Στην κοντρα ευκολα ειχε αλλα δυο μπαλακια η Λοκομοτιβα. Ελπιζω να μην μαλακιστουν κι εδω μεσα.

Εικόνα john

Μετά απο τα πολλαπλά παθήματα μου σχετικά με τις λανθασμένες προσδοκίες που δημιουργούν τα φιλικά για την επίσημη αγωνιστική σεζον ειχα υποσχεθεί να μην ξαναδώ ούτε ενα φιλικό του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να το κάνω δεν διανοούμαι οτι θα παιζει ματς ο Ολυμπιακος και εγω θα ασχολούμαι με κατι αλλο. Γι αυτο αποφάσισα να συνεχίζω να βλεπω τα φιλικά αλλα να μην τα παίρνω στα σοβαρά. Ιδιαίτερα αυτού του είδους τα φιλικά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για χαλάρωμα και για ξεμούδιασμα απο τις επίπονες προπονήσεις. Το μονο που μπορείς να κανεις ειναι να παρατηρήσεις μερικούς καινούργιους παίκτες. Ο Γιαννιωτας εχει ολα τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις παραπάνω και θα δώσει πολλή ενέργεια στο γήπεδο και στην πτέρυγα αν τον κρατήσουν στο ρόστερ. Και ο Πουλιδο δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία και για εμένα ειναι πολύ πιο εξελίξιμος απο τον Μπενιτες.

Το τι γράφουν οι τενεκέδες γαύροι του ιντερνετ στα κωλο social media και το red planet πρεπει να μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Γράφουν χωρις κανένα ίχνος κριτικής σκέψης, δεν εχουν συγκεκριμένο ειρμό στα γραφόμενα τους, πολλοί σχολιάζουν χωρις να έχουν δει το παιχνιδι η χωρις να διαβάσουν το απο πάνω άρθρο. Καφενείο με ολη τη σημασία της λέξης. Δεν χρειάζεται να κανεις σοβαρή κριτική στα αστεία τους παραληρήματα.

Εικόνα Ze Elias

Πραγματικά φίλε John το κακό έχει παραγίνει με τα σχόλια στο facebook. Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων και δυστυχώς πολλοί τσιμπάνε.

Εικόνα kostas alsoupoli

καλημερα σε ολους.
διευκρινιζω οτι το χθεσινο παιχνιδι δεν το ειδα,οποτε και δεν εχω αποψη για την εικονα της ομαδας.
ενα ειναι σιγουρο ομως οτι ο προπονητης αν ειχε την δυνατοτητα να απαγορεψει την τηλεοπτικη μεταδοση ολων των φιλικων θα το εκανε 100%..ο λογος ειναι απλουστατος...η ομαδα τωρα δουλευει,μαθαινει,αφομοιωνει τον τροπο και την φιλοσοφια του και μεσα απο τα φιλικα λογικοτατα θα δοκιμασει παιχτες,σχηματα κτλ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ...ωπα ωπα μαλακια εγραψα,εδω στην ελλαδα ειμαστε τοσο μαγκιορηδες που κρινουμε την ομαδα και στο πρωτο φιλικο προετοιμασιας και εξαγουμε τρομαρα μας και χρησιμα συμπερασματα..
και το ξαναγραφω τα φιλικα του καλοκαιριου ειναι αποκλειστικα χρησιμα για συμπερασματα του εκαστοτε προπονητη και μονο, και για εμας να δουμε λιγο την ερυθρολευκη και να ξεκαβλωσουμε τους νεκρους αγωνιστικα καλοκαιρινους μηνες..ειναι σαν να πηγαινεις και να παρακολουθεις τις προβες που κανει ενα μουσικο σχημα σε ενα μαγαζι πριν απο την πρεμιερα, και να εχεις και παραπονα απο το μουσικο αποτελεσμα...
Ψυχραιμια να εχουμε και οταν με το καλο ολοκληρωθει το ροστερ θα αρχισουμε να μιλαμε σε σοβαρο πλαισιο κ να μπορουμε να διακρινουμε καποια ισως πραγματα απο την φιλοσοφια και την δουλεια του καινουργιου προπονητη μας.Οσο αναφορα τον καινουργιο δευτερο (ελπιζω) τερματοφυλακα της ομαδας μας,ευχομαι να ειναι καλα στην υγεια του και να μπορεσει να τιμησει εστω στο ελαχιστο την ευκαιρια ζωης να αγωνιστει σε ενα απο τους μεγαλυτερους αθλητικους συλλογους του κοσμου...
Οποιος φοραει την φανελα με τον εφηβο εχει την στηριξη μας,χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ειμαστε και τιποτα μαλακες και χρειαζομαστε την εφημεριδα ΓΑΥΡΟ να μας υπενθυμισει ποσο ολυμπιακος ηταν ο Καπινο...
Δυστυχως και μνημη εχουμε και δεν εχει περασει και καμια εικοσαετια για να πουμε δεν γαμιετε...
Ο Καπινο θα αντιμετωπιστει απο εμενα καθαρα επαγγελματικα και οσο κανει την δουλεια του σωστα και τιμαει τα λεφτα που λαμβανει.ειμαστε οκ...
Ελπιζω να μην εχουμε περαιτερω επι του θεματος Καπινο,μου φτανει οτι οσους ζελους ξερω εχουν σκασει για την
μεταγραφη στην ομαδα μας και το φυσανε και δεν κρυωνει....

Εικόνα john

Ελπίζω να μην χρειαστεί να δουμε σε πολλά ματς τον Καπινο. Γιατι αν χρειαστεί αυτο αυτόματα σημαίνει οτι θα φύγει ο Ρόμπερτο