ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΒΑΝ ΤΩΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΩΝ



Δεν πρόλαβε να πουλήσει οπαδιλίκι ο άπορος καναλάρχης του ζέλα, τσουπ να σου και ο Ιβάν των μπουγατσίων σε μια συνέντευξη που βάλει κατά του Ολυμπιακού. Βλέπεις όταν πλησιάζει το τέλος Αυγούστου και οι παίκτες που χρειάζεται ο προπονητής σου είναι περισσότεροι από τα διαρκείας σου, τότε πρέπει να κάνει επειγόντως κάτι για να συσπειρώσεις αυτό τον κακόμοιρο κόσμο. Πως συσπειρώνονται οι απανταχού αντιολυμπιακοί? ΜΑ φυσικά με ψευτομαγκιές και ψέματα εις βάρος του νταμπλούχου Ελλάδας. Ας δούμε λοιπόν τι είπε η προεδράρα - ιδιοκτήτης - μεγαλοπαράγοντας Ιβάν. Αναλυτικά

«Δεν υπάρχει πρόβλημα σε χρηματοδότηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά στην θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα που δεν μπορούμε εμείς να δεσμευτούμε ότι ακόμη και ο πιο καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα μπορούσαμε να φέρουμε εδώ, όμως είναι δύσκολο να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες».
Αλήθεια από που πηγάζει η τόσο μεγάλη σιγουριά περί επάρκειας χρηματοδότησης? Υπάρχει κάποια μορφής χρηματοδότηση στην ΠΑΕ μπάοκ από το εξωτερικό με τόση αφθονία χρήματος και τέτοιες συνθήκες (χαμηλά επιτόκια, βέβαιη χρηματοδότηση) που να πηγάζει αυτή η σιγουριά, γιατί αυτό το σενάριο σήμερα στην Ελλάδα είναι επιστημονικής φαντασίας? Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους μας ότι μια ΠΑΕ λειτουργεί βάση των κανόνων λειτουργίας μιας οποιαδήποτε ανώνυμης εταιρίας. Αυτό σημαίνει πρακτικά δύο πράγματα. Δεν γίνεται να βάζει το χέρι στην τσέπη ο ιδιοκτήτης και να χρημοατοδοτεί την εταιρία, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από δανεισμό ή ΑΜΚ. Δεύτερον η κάθε τράπεζα κοιτά πρώτα τα περουσιακά στοιχεία της εταιρίας και μετά εγκρίνει δάνεια ή οποιαδήποτε χρηματοδότηση, εκτός αυτού του πλαισίου μπορεί ο ιδιοκτήτης να δώσει προσωπικές εγγυήσεις για δανεισμό, στην περίπτωση του Ιβάν το κόβω λίγο δύσκολο γιατί για την Ευρώπη η Τασκένδη δεν είναι δα και κανένας θελκτικός προορισμός για να δεσμεύσουν την περιουσία του Ιβάν εκεί.
Συνήθως μια ομάδα δημιοργεί συνθήκες τέτοιες που η παίκτες της αγωνιζόμενη σε αυτήν να δημιουργούν μια υπεραξία και έτσι να προοδεύουν οι ίδιοι αλλά και η ομάδα σε επίπεδο φήμης και χρημάτων στις περιπτώσεις πωλήσεων αυτών. Είναι δηλαδή ακριβώς το περιβάλλον που έχει κτίσει ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι τρομερά σημαντικό για τον σύλλογο. Το μοντέλο Ιβάν στον μπάοκ, σύμφωνα με την παραπάνω δήλωση, αδυνατεί να το κάνει αυτό. Είναι λοιπόν μια ομολογία ότι ο μπάοκ είναι ένας οίκος ανοχής που αυτοί που πιστέυουν το αντίθετο είναι οπαδοί του επιπέδου Κόλλλκα. Το παραπάνω δεν το πιστώνεται ο Βαγγέλας από όλους ανεξαιρέτως τους παράγοντες στην Ελλάδα, γιατί όπως είναι πασίγνωστο υπάρχουν οι Ολυμπιακοί και όλοι οι απέναντι. Όλοι οι σύγαυροι που συντάσσονται στην γραμμή Ιβάν, καλό θα είναι να σκεφτούν την μεγαλύτερη εικόνα (αυτή της μελλοντικής διασφάλισης της υγείας του συλλόγου) και ας προβληματιστούν που συντάσοντια άθελά τους σε κάθε αντιολυμπιακό τσουτσέκι.

Για την περσινή σεζόν και την ήττα απ’ την Λοκομοτίβα: «Σίγουρα με πείραξε το αποτέλεσμα κόντρα στην Λοκομοτίβα, όμως με ενόχλησε περισσότερο το φινάλε της περσινής σεζόν. Δεν μπορείς να ξαπλώσεις και να κοιμηθείς. Εγώ είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση φέτος και δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να συμπεριφέρεται όπως πέρσι».
Ποιός άραγε επωφελείται σταθερά τα τελευταία χρόνια ρε Ιβάν? Μήπως ο λαγός με τον πρόεδρο που μοιράζεστε γλωσόφιλα στο κέντρο του ΟΑΚΑ? Μήπως αυτός που σε έβαλε στην θέση του λαγού στην κούρσα του αντιολυμπιακού μένους πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά στο τέλος σε γλέντησε από πίσω και από μπρος (στην βαθμολογία εννοούμε, μην παει ο νους σας στα βαζέλικα γούστα)? Μήπως αυτός που σας ΄΄ανάγκασε΄΄ να διεξάγετε τον ημιτελικό της ντροπής και των πιθηκανθρώπων της Τούμπας μόνο και μόνο επειδή χεζόντουσαν επάνω τους στην ιδέα ότι μπορεί να έχουν αντίπαλο τον γάυρο στον τελικό? Ποιός κέρδισε τον συγκεκριμένο τελικό Ιβάν μου, μου θυμίζεις? Κάτι τελευταίο, αν αποκλειστείτε από την ατμομηχανή (λοκομοτίβα) θα σας φταίει πάλι ο γαμιάς σας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ?

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Η Ελλάδα είναι ενδιαφέρουσα χώρα, ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται “τι να γράψω” κι έτσι μερικές φορές μαθαίνω απ’ τον δημοσιογράφο που είμαι τι σκέφτομαι και τι κάνω. Για παράδειγμα πέρσι απαιτούσα να πάρουμε παίκτης και ο Αναστασιάδης έλεγε “εγώ δεν χρειάζομαι”. “Όλα καλά τα παλικάρια μου” κι εγώ του έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, “η Παναγιά είναι η άμυνά μας” μου απαντούσε.
Όταν τα λέγαμε όμως οι γαύροι, όλοι οι παρατρεχάμενοι σου στυλ Κόλλλκας, Παπαπέτρου, Ραπτόπουλος και σία μας έλεγαν ότι είναι 3 κλάσεις τουλάχιστον πάνω από τον Μίτσελ, τα θυμάσαι αυτά Ιβάν μου? Με τον Αβακούμ θα έπαιρνες πρωτάθλημα? Όταν όλοι οι γαύροι έλεγαν ότι με αυτόν στον πάγκο θα γελάσουμε και δεν πανικοβληθήκαμε μετά την ήττα στο Καραϊσκάκης, μας λέγατε αλλαζόνες και μικρόψυχους που δεν μπορούσαμε να δούμε την διαφορά ποιότητας, το ποιός είχε δίκιο νομίζω είναι προφανές τόσο από τα αποτελέσματά σας, όσο και από την εικόνα καφενειακού σωματείου που είχατε μετά τον Δεκ. Βέβαια εδώ να πούμε και μια αλήθεια Ιβάν μας, ότι με τα  η Παναγιά είναι η άμυνά μας δεν φέρνεις παρτενέρ της στην άμυνα τον Κόστα, σε αυτό δεν φταίει ο Αναστασιάδης. Σε αυτό φταις εσύ και μόνο εσύ.

Δεν έχω καθόλου στεναχώρια ή λύπη που περάσαμε από αυτή την φάση. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιστός Παοκτσής. Το λάθος μου ήταν ότι εγώ ήθελα να τον ανεβάσω στον θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν το κατάλαβε».
Ναι δεν ξέρει ο Ανστασιάδης ο αντιολυμπιακός μπουγατσόβλαχος τι εστί μπάοκ και ξέρεις εσύ από την Τασκένδη... Αλήθεια οι υπερπροπονητές που μας είχατε πρήξει τα ούμπαλα Στέφενς και Μπόλονι δικές σου επιλογές δεν ήταν πάλι? Ούτε αυτοί ήθελαν τον συγκεκριμένο θρόνο? Μάλλον τελικά μόνο ο Γ.Χ Γεωργιάδης πρέπει να ονειρεύεται αυτόν τον ΄΄θρόνο΄΄, τον κόβω για τον τέλειο ιζνογκουντ, βέβαια όπως και στο κόμικ με την ίδια ακριβώς επιτυχία.

Για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Πίστευα πάρα πολύ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει αρχή για καθαρότητα. Αν συνεχίζονται αυτές οι συμπεριφορές ποιο είναι το νόημα να φέρνουμε παίκτες εδώ; Θα θυμάστε το Ολυμπιακός-Βέροια, όλοι τότε έλεγαν πως ήξεραν τι θα γίνει. Οι άνθρωποι μιλούσαν πως είτε “θα είναι αυτό” είτε “θα σας διώξουμε”. Είναι ακατανόητο. Υπήρχαν διαιτητές που στους δικούς μας παίκτες έλεγαν είτε “κλείστε το στόμα σας” είτε θα “τελειώσετε το ματς με επτά”. Εισαγγελέας και ανακριτής λένε το ίδιο αλλά…
Τελικά ρε Ιβάν τι ακριβώς έχει γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι? Ο Γεωργέας και κάτι άλλα καλόπαιδα θυμήθηκαν ξαφνικά μετά από 3 χρόνια ότι ο πρόεδρός τους (επαναλαμβάνω ο πρόεδρός ΤΟΥΣ) τους έδωσε εντολές να χάσουν με 3-0 από τον πρωταθλητή Ελλάδας μέσα στο γήπεδό του. Ο Ολυμπιακός που κολλάει τελικά στην υπόθεση? Ποιός εισαγγελέας και ανακριτής συμφωνεί ότι υπάρχει αγώνας σας που διαιτητές έλεγαν στους παίκτες σας “κλείστε το στόμα σας” είτε θα “τελειώσετε το ματς με επτά” και το σημαντικότερο, ποιοί ήταν αυτοί οι παίκτες σας που μπορούσαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό? Το κοντοπούτανο, Ο Βίτορ ή ο ψευτοπαλικαράς Κλάους που η αυτοσυγκράτηση είναι εντελώς χαρακτηριστικό τους? Εσύ νόμιζες ότι θα έρθεις στην μπανανία και θα παίρνεις πρωταθλήματα με παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Τζαβέλλας, ο Κόστα και ο λοιπός θίασος του περυσινού μπάοκ. Γιατί δεν μας απαντάς ξεκάθαρα, ποιός έχει το μεγαλύτερο bgt στην Ελλάδα, ποιός έχει το καλύτερο έμψυχο υλικό και σε κάθε περίπτωση πως είναι δυνατόν να επικαλείσαι την διαιτησία όταν χάνεις το πρωτάθλημα με 10+ βαθμούς διαφορά και ειδικά όταν μέχρι τον Δεκ ήσουν πρώτος στην βαθμολογία με νίκη στην έδρα μας? Τότε δεν σε κυνηγούσε η διαιτησία? Τότε συμφωνείς με όλα τα ΑΡΔάκια ότι είχαμε ένα εξόχως ενδιαφέρον πρωτάθλημα για όσο καιρό δεν ήταν στην κορυφή ο... Ολυμπιακός? Όταν για να μείνετε στην κορυφή είχατε σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια γκολ από θέση οφ σάιντ όλα ήταν καλά? Αυτοκριτική πότε θα κάνετε? Μακάρι ποτέ, γιατί αυτό μας εξασφαλίζει για τουλάχιστον τα επόμενα 10 χρόνια χρόνια, αλλά μην κάνω τέτοιες κρίσεις γιατί ο Βαγγέλας μόλις διαβάζει τέτοιες συνεντάυηξεις του σηκώνεται (η δίψα για διεύρυνση του σερί εννοώ, μην το πάτε στο πονηρό), οπότε χλωμούς σας βλέπω.

Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με ελληνικές μεθόδους. Έτσι όπως το κάνανε οι αθηναϊκές ομάδες. Μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα σχεδόν 30 βαθμοί είναι ήδη στην τσέπη του Ολυμπιακού. Πώς επιτρέπεται να υπάρχουν σε κάθε ομάδα δανεικοί παίκτες; Αυτό καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε τα παιχνίδια, όταν μπορούσαμε κερδίζαμε όταν όχι ντρεπόμασταν. Δημιουργείται η εντύπωση ότι όλα γίνονται με σενάριο, ξέραμε ποιος θα σκοράρει, ποιος θα σωθεί, ποιος θα βάλει το πόδι του…. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική».
Μάλιστα, η γνωστή καραμέλα, αλλά με μία διαφορά μιας και το συνεταιράκι μας ζελάκος είχε δώσει ένα καράβι δανεικούς πέρυσι, για όλα φταίνε οι ΄΄δορυφόροι΄΄ του Ολυμπιακού λόγω των δανεικών τους. Εσείς αλήθεια πόσους δανεικούς έχετε δώσει την περίοδο της προεδρίας σου? Η Βέροια που μνημόνευσες παραπάνω πόσους δανεικούς έχει πάρει από εσένα τα ταλευταία χρόνια? Γιατί αλήθεια δεν συμφωνείτε τα συνεταιράκια μεταξύ σας για την έγκριση του αιτήματος του Ολυμπιακού για δημιουργία ΄Β ομάδων και ανεξάρτητο πρωτάθλημα αυτών, σύμφωνα με όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα ανά την υφήλιο? Είναι κρίμα να επικαλείται ο Ιβάν τέτοια επιχειρήματα για να καλύψει την προσωπική του αποτυχία, γιατί είναι ο παράγοντας που έχει βάλει τα περισσότερα λεφτά μετά τον Μαρινάκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία 5 χρόνια. Με τακτικές και μεθόδους όμως ΕΣΣΔ, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να δει ΠΟΤΕ.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο Δημήτρης είναι φίλος αλλά με την ΑΕΚ θα παλέψουμε και εσείς θα το δείτε. Εγώ πάντα ξεχωρίζω κι αν ο Μελισσανίδης γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης αυτό θα σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου. Ελπίζω μαζί να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πέσει πολύ. Μόνο με ανταγωνισμό θα φτιάξουν τα πράγματα και είναι θετικό το ότι εμφανίζονται δυνατοί επενδυτές. Όταν θα υπάρχουν 5-6 δυνατές ομάδες τότε θα είναι πραγματικά καλό το ποδόσφαιρο».
Καταρχήν ο τιγρούλης, Μαρινάκης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ για έναν απλό λόγο, η τσέπη έχει καβούρια και μέχρι στιγμής δεν έχει βάλει ούτε ευρώ τσακιστό. Εγκρίνεις τον τρόπο εξυγίανσης της ΠΑΕ κούλας, μιας και εσύ πλήρωσες το ποσό που αντιστοιχούσε στα χρέη σου προς το Δημόσιο? Ο τρόπος του τιγρούλη είναι για εσένα αρκετός για να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι μαζί του? Πάντως η ηθική του Ιβάν είναι τρομερή, κάτι σαν την τρελοκοτσιδού ένα πράγμα, τράβα τράβα κοτσιδάκια.
Κανένας εισαγγελέας ρε παιδιά εύκαιρος υπάρχει, για να εξηγήσει ο Ιβάν τον θεσμικό ρόλο που έχει ο τιγρούλης με την ΠΑΕ κούλα, γιατί θεωρητικά είναι απλός οπαδός? Ιβάν, κόψε την λασπη και κοίτα με ποιούς ευαγγελίζεσαι συμμαχίες, με έναν καναλάρχη που σε λίγο καιρό ούτε στην Λούτσα δεν θα μπορεί να πάει γιατί κάποιος θα τον βουτήξει με κανένα ένταλμα σύλληψης και με τον τιγρούλη τον μεγαλοεπενδυτή του μηδέν ευρώ. Σύμφωνα με τις πρακτικές της ΕΣΣΔ που έχεις μεγαλώσει αυτός μπορεί να σου φαίνεται ένας έκτακτος συνδυασμός φίλων, σε κάθε άλλο μοντέλο ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας αυτό το μοντέλο έχει μόνο ένα τέλος, τον επιχειρηματικό θάνατο.

Τελικά έχετε πολύ πλάκα μπουγατσόβλαχοι, ευελπιστώ να μην αλλάξετε καθόλου με πρώτο και καλύτερο τον ιδιοκτήτη σας. Να συνεχίσετε να συνδιαλέγεστε με τα λαμόγια, τους άφραγκους και τους απαναχού απατεώνες. Αυτή είναι η μοίρα σας, αλλά ευτυχώς αυτή είναι και η συνέπεια και αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών και συμμαχιών. Εμείς από την μεριά μας σας δίνουμε τον τόνο και της φετινής χρονιάς.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Αντιγράφοντας από προηγούμενο ποστάρισμα της σελίδας στο φουμπου Για τους φοιτητες λογιστικης του πεταλου μας και τους δημοσιογραφους της ''εξυγιανσης'', μονο σε ομαδες αυτο το καλοκαιρι ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος εχει δωσει ηδη για μεταγραφες 8,7 εκ. ευρω, συμφωνα με το transfermarkt και οχι συμφωνα ''με αυτα που μας πλασαρουν οι δημοσιογραφοι''. Σε ενα πολυ δυσκολο απο ολες τις πλευρες καλοκαιρι, και διχως να εχουν γινει ουτε οι μισες μεταγραφες απο αυτες που προβλεπονται ακομη. Το αντιστοιχο ποσο για τον ΠΑΟ ειναι 650.000 ευρω, για τον ΠΑΟΚ 950.000 ευρω και για την ΑΕΚ 160.000 ευρω. Δεν κανουμε αρθρο ακομη, γιατι δεν τελειωσαμε. Οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος, θα γελασουμε καλα. Ρε τον Βαγγέλα που παντελονιάζει...
http://www.transfermarkt.gr/olympiacos-…/…/verein/683/plus/…

ΥΣΤ 2. Η ΠΑΕ αναλαμβάνει την επιπλέον κάλυψη του κόστους αγοράς εισητηρίων διαρκείας μέσω της αύξησης του ΦΠΑ. Βαγγέλα σταμάτα ρε άνθρωπε να παντελονιάζεις!!!!
ΥΣΤ 3. Όπου να ναι θα μιλήσει και ο αγνός τογρούλης οπαδός της κούλας γιατί δεν πρέπει να παραγκωνιστεί κι αυτός, πάω στοίχημα δε ότι κι αυτός όταν φτάσει το θέμα στα οικονομικά θα τα χώσει στον Βαγγέλα. Πιο πολύ προβλέψιμος πεθαίνεις...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ο Πόντιος είναι πονηρός.

Κουτοπόνηρος.

1. Ποιό είναι το πρόβλημα τώρα? Η Λοκομοτίβα. Που αν τελικά τους αποκλείσει... πάει η Ευρώπη για φέτος.

Με τι ασχολήθηκε ο Πόντιος? Για το περσινό φιάσκο και το φιάσκο που προμηνύεται για φέτος.

2. Ποιός φταίει για πέρυσι που η ομάδα ήταν χωρίς λύσεις? --- Ο Άγγελος.

3. Ποιός φταίει που φέτος θα είναι πάλι κομπαρσοι? --- Μα... Ο Μαρινάκης.

Αυτή ήτανε η κυρίως ατζέντα του λαθρεμπορα όπλων.

Όταν όμως αυτά ηχουνε καλύτερα στα μπαούκια από ένα καλό και ακριβό μεταγραφικό σχεδιασμό, γιατί ο Ιβάν να τους το στερησει? Τρία χρόνια και τόση χρήση του Skype έχει καταλάβει πλέον τι κάνει ντζιζ στον μπαουκτζή.

Και να μην το κατάλαβε ο ίδιος, είδε τι κάνει ο μπάμπλο Τσε Γκεβάρα Γκαρσία. Αλλά και ο τζαμπας. (αυτός που φέρνει λίγο σε Βέγγο )

Μιλάμε για PR επιπέδου ΕΣΣΔ. Όχι παίξε γέλασε.

Εικόνα MIKE.A

Η επιβιωση αυτης της ομαδας εξαρτωταν και εξαρτατε απο τον Ολυμπιακο! Απο τα μεσα της δεκαετιας του 60 αρχισαν ολα! Με την υποθεση του Κουδα! Με το να κερδιζουν για καμια 20ρια χρονια τον Ολυμπιακο στην Τουμπα! Με αρκετο ξυλο βεβαια! Ηταν σαν να επαιρναν πρωταθλημα! Οταν μαλιστα στις αρχες του 70 οι τιτλοι παιζωταν αναμεσα σε "αυτους" και τον Θρυλο με νικητη τον δευτερο τα πραγματα χειροτερεψαν! Για αυτο και απο το 1970 περασανε τον Αρη σε κοσμο! Γιατι εκει πανω υπηρχε μια ομαδα που κερδιζε τον Θρυλο για μεγαλο διαστημα και για 2-3 χρονια τον αντιμετωπιζε στα ισια! Για αυτο εχασαν εδαφος οι αλλοι δυο ο Αρης και ο Ηρακλης! Τωρα αυτο συνεχιζετε και θα συνεχιζετε! Ξυπνανε και κοιμουντε με τον Ολυμπιακο στην σκεψη! Τους εχει γινει ενα ειδος μανίας! Ενα ειδος μεγαλου κομπλεξ! Το βλεπωμε αυτο ακομα και με τους ξενους τους, ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΛΕΩ, που ειναι σαν να τους ποτιζουν κατι για να γινωντε και αυτοι αντιολυμπιακοι! Απιστευτα πραγματα! Και οσο υπαρχει Θρυλος θα συνεχισουν να επιβιωνουν και να εχουν τα πρωτεια ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! Και θα συνεχιζουν να κανουνε οπαδους! Οσο υπαρχει Θρυλος ξαναλεω! Δειτε για παραδειγμα το σημερινο με το μ@@νι τον Γκαρσια! Να ψηνει λουκανικα και να γραφει στο τουιτερ "το μεγαλυτερο για τον Γαυρο"! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ! Δεν τους νοιαζει που κινδυνευουν να μεινουν εξω απο τους Κροατες, οτι εχουν κανει μια μεταγραφη, τα προβληματα με Περειρα και Λουκας και τοσα αλλα! Για τον Ολυμπιακο θα παραμιλανε! Εδω βγηκε βρωμα χθες απο εκει πανω οτι ο Ολυμπιακος θα τους παρει τον Περειρα λογω του προβληματος που εχει με τον προπονητη του! Βγαζουν και ιστοριες τωρα μεσα απο τα αρρωστα μυαλα τους!
ΥΓ: Πριν πολλα χρονια ο Αρι Χαν ηταν νομιζω ο προπονητης τους και τον απολυσανε! Ο ανθρωπος μετα απο αυτο δηλωσε "τι περιμενετε απο μια ομαδα που οταν υπογραψα και επειτα αρχισαμε να μιλαμε για τους στοχους της ομαδας αυτοι μεταξυ σοβαρου και αστειου μου ειπαν πως ο πρωτος στοχος ειναι ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ"!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο ακριβως ειπε ο ανθρωπος! Το θυμαμαι σαν τωρα!

Εικόνα dono

Mike Είναι δεδμένο αυτό που περιγράφεις αλλά ταυτόχρονα και η σιγουριά ότι δεν θα ξαναπάρουν τίτλο ΠΟΤΕ!!! Εγώ θέλω ο Ιβάν να γαμηθεί του χρόνου από τα δύο πια συνεταιράκια και μετά να ψάχνει για νέα κολεγιά. Εκεί να δεις γλέντια...

Εικόνα savvas gridlock

Προφανως υπαρχει αφθονια χρηματος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Σαββιδη. Εδω και 3 χρονια εχουν γεμισει τα κωλομπαρα της Μακεδονιας, ενω η Ρωσια πουλαει οπλα σε ολο το δυτικο κοσμο. Αρετα σε ανεχτηκαμε απατεωνα μαφιοζε Ρωσοποντιε. Οσο δεν προκαλουσες κι εβαζες τα λεφτα σου στον ΠΑΟΚ (μαυρα λεφτα που αποτελουν προιοντα εγκληματος) δεν μιλαγαμε. Απο αυριο ξεκιναμε πολεμο. Θα μαθει ο κοσμος το ποιον σου, σωματεμπορα και μαφιοζε λαθρεμπορα οπλων.

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι,και για τις σχέσεις διαπλοκής με όλες τις Κυβερνήσεις,που έχουν το θράσσος να τον ρωτάνε πως έκανε την Προξενήτρα μεταξύ Πούτιν και Τσίπρα,ενώ τον Μαρινάκη τον σταύρωσαν ως δημοτικό σύμβουλο!Και ειδική μνεία για το κρατικό μπουρδέλο της ΕΡΤ3,που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες για να λειτουργεί σαν γραφείο Τύπου του Πάοκ και του κάθε πικραμένου αντιολυμπιακού.Βγάλτε πράγμα στη φόρα να πέσουν οι μάσκες των εξυγιαντών...

Εικόνα apostolos gaganis

Εκείνη η ΕΡΤ3, πάντα στο στομάχι μου καθότανε... Βλαχουριά ( στη νοοτροπία ΚΑΙ στην έκφραση ΕΝ ΓΕΝΕΙ ), ντυμένη ΄΄ευρωπαία΄΄...

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ...( Απόστολος )

Εικόνα Spiros Legend

Ειδικά φέτος,πρέπει να βουλώσουμε πολλά στόματα στο χορτάρι,να μην έχουν να πιαστούν από πουθενά.