ΘΥΡΑ Λ7;


Tags: -

            Γαμιούνται οι πρόλογοι, και πάμε στην ουσία. Τις παραφιλολογίες για τα υποτιθέμενα υπαλληλίκια στην ερυθρόλευκη κερκίδα τις έχουμε ακούσει όλοι. Και δεν τρέφω καμιά αυταπάτη ότι μετά απ’ αυτήν την ανάρτηση θα σταματήσουν να λέγονται, γιατί, ως γνωστόν, η μαλακία είναι ανίκητη. Αλλά επειδή είμαι τόσο μάγκας, τόσο γνώστης και τόσο ενήμερος για όλα, ώστε να μπορώ να πω ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς δελτίων ταυτότητας, Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α. και μάρκα καλσόν όλων εκείνων που λένε αυτές τις παπάρες, είπα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια.
            Τις λασπολογίες αυτές τις ξεκίνησαν, φυσικά, φυσικότατα, οι ζελέδες. Κι όχι τυχαία. Αντιθέτως, στοχευμένα, μεθοδικά, και προμελετημένα. Έβαλαν και συνεχίζουν να βάζουν στο στόχαστρο της προπαγάνδας τους ακριβώς αυτούς τους οπαδούς του Ολυμπιακού που τους έχουν κάνει και συνεχίζουν να τους κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά˙ ακριβώς αυτούς που έχουν προκαλέσει τις μεγαλύτερες πληγές στη ζελέδικη «οπαδική περηφάνια»˙ ακριβώς αυτούς που κάποτε τους ανάγκαζαν να καβαλάνε τα τουρνικέ της 13, να βουτάνε σε θάλασσες, να σκαρφαλώνουν σε βουνά, να νιώθουν ανασφαλείς και απροστάτευτοι μέσα στις γειτονιές τους, να βλαστημάνε την ομάδα τους για να γλυτώσουν το στειλιάρι, και άλλα τέτοια ωραία˙ ακριβώς αυτούς που σταμάτησαν το πράσινο μονοπώλιο των ερασιτεχνικών τίτλων. Ε, αυτούς ακριβώς προσπαθούν να αποδομήσουν με όποιο μέσο διαθέτουν, είτε αυτό είναι το γνωστό παιχνιδάκι που κάποτε το λέγαμε «χαλασμένο τηλέφωνο» και τώρα το λέμε «facebook», είτε είναι ραδιοφωνικές εκπομπές στον ΦΑΠΑ FM, για να διαστρεβλώνουν οι παλιοί και να παραπληροφορούνται οι νέοι, είτε είναι πανό πάνινα και μουνοπάνινα.
            Δεν θα απαντήσω στους ζελέδες, γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι ζελέδες. Το πόσοι και ποιοι σύνδεσμοί τους άνοιξαν και λειτουργούν με πασούλες προέδρων και ποικιλώνυμων παραγόντων, ποιοι πληρώνουν τα νοίκια, ποιος κάνει παραγγελίες τα πανό τους, και ποιοι προστατεύουν τα ρδελαμπού τους με τέτοιο τρόπο, ώστε όποιος πλησιάζει στα διακόσια μέτρα να δέχεται την άλλη μέρα επισκέψεις μπάτσων σε σπίτια και δουλειές, αυτά να τα ρωτήσει και να τα μάθει όποιος από αυτούς τους ίδιους φάει καμιά φλασιά και του γεννηθεί η παράξενη διάθεση της αυτοκριτικής. Τότε ίσως καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει να είναι κανείς οπαδός-υπάλληλος. Εγώ αυτά που έχω να πω θα τα πω στους και καλά Ολυμπιακούς που καταπίνουν σαν μαλάκες ό,τι άκουσαν, ό,τι τους είπαν, ό,τι πήρε τ’ αφτί τους, ό,τι διάβασαν κτλ.

 

            Εσείς, λοιπόν, οι και καλά Ολυμπιακοί που λέτε και ξαναλέτε ότι στην 7 υπάρχουν υπάλληλοι, μπράβοι, νεφελίμ και τερατόμορφοι γίγαντες με κέρατα και ουρές χωρίζεστε σε τουλάχιστον πέντε κατηγορίες:

 
Α ) ΟΙ «ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΟΥ»

Ήσασταν παρεάκι ή με κάποιον Έτσι που λέρωσε τα χέρια του ή με κάποιον Αλλιώς που κι αυτός λέρωσε τα χέρια του. Ο Έτσι κι ο Αλλιώς φάγανε πούλο και μείνατε χωρίς έρεισμα στην κερκίδα. Οπότε αρχίσατε να λασπολογείτε σε βάρος εκείνων που δεν λέρωσαν τα χέρια τους και να προσπαθείτε με χίλιους τρόπους να διευκολύνετε την επιστροφή του Έτσι και του Αλλιώς. To Καραϊσκάκη δεν έχει πορτιέρηδες. Αν ο οποιοσδήποτε Έτσι κι ο οποιοσδήποτε Αλλιώς θέλουν να επιστρέψουν, ας επιστρέψουν. Να κάθεστε δίπλα δίπλα, να λέτε τα δικά σας και να υποστηρίζετε τον Θρύλο. Κανείς δεν θα σας εμποδίσει και ούτε έχει το δικαίωμα να το κάνει. Αλλά τους ανθρώπους που δεν έφυγαν ποτέ να μην τους πιάνετε στο στόμα σας. Κι αν διανοηθείτε είτε εσείς είτε οι κολλητοί σας να ξαναλερώσετε τα χέρια σας, θα σας ξανακοπεί ο βήχας σαν να μην πέρασε μια μέρα.

 
Β) ΟΙ «ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;»

Εσείς δεν πηγαίνετε στο γήπεδο για να υποστηρίξετε τον Ολυμπιακό. Πηγαίνετε για να βρείτε το αντριλίκι σας˙ για να κάνετε κάτι τόσο εντυπωσιακό, που να αξίζει να το διηγείστε την άλλη μέρα στο σχολείο, να γίνεστε «μούρες», να σας θαυμάζουν οι συμμαθητές. Αφού τα ιστορικά στελέχη της 7 σας εμποδίζουν να κάνετε το Καραϊσκάκη κρανίου τόπο, τότε είναι υπάλληλοι. Αλλά όταν δείτε τη μάνα που σας γέννησε να ορκίζεται στους αστυνομικούς και στους εισαγγελείς ότι είστε καλά παιδιά, ότι δεν φταίτε εσείς και ότι οι άλλοι σας παρέσυραν, τότε θα λέτε «μακάρι να ’χε βρεθεί ένας υπάλληλος να με εμποδίσει». Ο Ολυμπιακός, μαλακιστήρια, είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση απ’ όσο νομίζετε. Δεν πας στο Καραϊσκάκη για να γίνεις άντρας. Πας μόνο αν είσαι άντρας από πριν.

 
Γ) ΟΙ «ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΏ;»

Εσείς χαλιέστε που δεν είστε «τα κουμάντα». Φαντασιώνεστε να είστε αρχηγοί, να δίνετε εντολές, να έχετε τους δικούς σας υπαλλήλους και υπηκόους και υποτακτικούς και δούλους και υπηρέτες και εντολοδόχους. Για κοιταχτείτε, ρε, στον καθρέφτη. Μήπως το γαμάτε και ψοφάει; Στον ναό είμαστε όλοι υπάλληλοι. Του Ολυμπιακού. Κανενός άλλου. Μεταξύ μας είμαστε παράλληλοι και φιλάλληλοι. Υπάλληλοι μόνο του Ολυμπιακού. Αν κατά τη γνώμη σας ο καλός οπαδός, ο αγνός, ο παντελονάτος, ο ανιδιοτελής είναι αυτός που βρίζει και πολεμάει την οποιαδήποτε διοίκηση, προωθεί και υποδαυλίζει τα μπάχαλα και το παίζει «κόντρα σε όλα», μάλλον δεν μάθατε τίποτα τόσα χρόνια στην εξέδρα.

 
Δ) ΟΙ «ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ»

Εσείς έχετε μια συνάφεια με τους ανήκοντες στην κατηγορία Β. Σκέφτεστε ότι, αν πείτε σε κάποιον μυρωδιά ότι ο Τάδε και ο Δείνα είναι υπάλληλοι, τότε ο μυρωδιάς θα σας περάσει για χωμένους στα κόλπα, για γνώστες, για ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι, έχουν αποφοιτήσει απ’ το μεγάλο πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου και γνωρίζουν πλέον τα πάντα όλα. Πού ’σαι, γνώστη; Άκου τι θα κάνεις. Φτιάξε ένα ψεύτικο προφίλ στο fb, γράψε πάνω πάνω «ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ 7» και μετά παρακάλα τους ηλεκτρονικούς σου φίλους μ’ εκείνη την κλασική μαλακία: «ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ». Αν βρεθεί τώρα κανας πιτσιρής και σε ρωτήσει ποιους εννοείς, τι ξέρεις γι’ αυτούς, πού και πότε τους γνώρισες και τέτοια, ο στόχος σου θα έχει επιτευχθεί. Ο πιτσιρής θα είναι ο ακάτεχος που θα διψάει για πληροφορίες, κι εσύ θα είσαι ο περπατημένος δάσκαλος που θα του τα εξηγήσει όλα. Και τότε θα νιώσεις να δικαιώνεται ολόκληρο το είναι σου, να εκπληρώνονται τα πιο κρυφά σου όνειρα. Θα αισθανθείς ότι τελικά άξιζε που γεννήθηκες και, γεμάτος χαρά, θα τρέξεις να ευχαριστήσεις τους γονείς σου που σε έφεραν στον κόσμο.

 
Ε) ΟΙ «ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ;»

Εσείς εμφανίζεστε μόνο διαδικτυακά και μόνο μετά από ήττες του Ολυμπιακού. Ψάχνετε εναγωνίως αντίπαλο, κάποιον για να τα βάλετε μαζί του, να του την πείτε, να ξεσπάσετε. Και, φυσικά, εκείνοι που είναι πάντα στο γήπεδο, βάζουν πλάτη για όλα και προσπαθούν να απορροφήσουν όλους τους κραδασμούς δεν είναι τόσο Ολυμπιακοί όσο εσείς και ούτε πικραίνονται με τις ήττες εκείνοι. Ολυμπιακοί είστε μόνο εσείς που γράφετε στα διάφορα fora ότι  «δεν πάω στο γήπεδο, γιατί τι να πάω να δω;», αφού «γαμιέται ο πρόεδρος που παντελονιάζει», «γαμιούνται οι παίχτες τα παλτά», «γαμιούνται οι οπαδοί, που’ ναι υπάλληλοι». Εγώ, λοιπόν, σας λέω ότι γαμιέστε εσείς. Και το γενεαλογικό σας δέντρο, όπως είναι, με ρίζες, κορμό, κλαδιά, φύλλα, καρπούς, τα πάντα.     

 

            Τα βρήκα όλα, πληκτράκηδες, ή μου ξέφυγε κάτι; Και στην ερυθρόλευκη κερκίδα και παντού στη ζωή οι μπροστινοί είναι αυτοί που εκτίθενται, φθείρονται, σηκώνουν ευθύνες, παίρνουν ρίσκα, και μοιραία τρώνε όλα τα χρεώματα και ακούνε όλες τις κατηγόριες. Όσοι είτε από απόλυτα σεβαστή επιλογή, είτε από απροθυμία, είτε από ανικανότητα, είτε για χίλιους δυο άλλους λόγους, αντικειμενικούς ή προσωπικούς, στέκονται παραπίσω και δεν πολυφαίνονται, αυτοί κρατούν το όνομά τους άφθαρτο και γλυτώνουν την κριτική. Οι διακινητές της υπαλληλολογίας δεν ξέρετε τίποτα ούτε για τους μεν ούτε για τους δε. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται γενικώς. Ο Σάββας σάς λέει βαζελόγαυρους. Κάποτε διαφώνησα μαζί του, γιατί για μένα βαρύνει το ...-γαύροι κι όχι το βαζελο-...  Αλλά μου φαίνεται πως πάλι δίκιο είχε ο μην τον πω... Σας εύχομαι από καρδιάς να σας αξιώσει ο θεός να γίνετε κι εσείς υπάλληλοι του Ολυμπιακού. Να μαζέψετε τα οπαδικά ένσημα των σημερινών υπαλλήλων, να ζήσετε μόνο τα καλά απ’ όσα έζησαν εκείνοι (γιατί, πιστέψτε με, εκείνοι έζησαν και κάμποσα που δεν ήταν καλά) και να έρθει η μέρα που θα συνειδητοποιήσετε ότι ο Έφηβος είναι κάτι που μας υπερβαίνει ως άτομα, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Αλλά για να έρθει εκείνη η μέρα, πρέπει πρώτα να μαζέψετε τα υπαλληλικά ένσημα που λέγαμε. Αν μαζεύετε μόνο likes, δεν γίνεται τίποτα.                

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Και υπαρχουν και αλλοι που μπορει να ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ αλλα πανω απο τον εαυτο τους δε θα το βαλουν ποτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εικόνα Bad7

Και κατι τελευταιο σημαντικο αλλο το να λες οτι εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αλλο να εισαι

Εικόνα Bad7

Πολλα παιδια μπαινουν στη θυρα7 γιαπολλους λογους εκτος απ'το να υποστηριξουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αρεσει δεν αρεσει αυτη ειναι η αληθεια

Εικόνα Bad7

και δε μιλαμε μονο για μικρους σε ηλικια

Εικόνα savvas gridlock

Για πες ρε Bad, τι εννοεις;

Εικόνα Chief Bromden

Αυτοί οι «υπάλληλοι» Nissie σύμφωνα με όσα διαβάζουμε είναι ο ανασταλτικός παράγοντας που το Καραϊσκάκης δεν γίνεται κόλαση όπως παλιά. Φαντάζομαι θα τριγυρνάνε στο γήπεδο με το δάκτυλο στο στόμα και θα κάνουν την παρατήρηση σε όποιον φωνάζει υπερβολικά δυνατά...
Δεν νομίζω να εμποδίζεται από κανέναν όποιος θέλει να ματώσει τα λαρύγγια του για τον Θρύλο...
Οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί. Να δυναμώσουμε αρχικά στην φωνή και στην παρουσία και εν συνεχεία κάνουμε και το γήπεδο πουτάνα .
Τώρα εάν κάποιοι επιλέγουν για σπάσιμο να κάθονται νωχελικά και απλώς να παρακολουθούν για να εκθέσουν τους «υπαλλήλους» κακό στον Θρύλο και στον εαυτό τους κάνουν, δεν αξίζει να καταπιέζεις για τίποτα και για κανέναν την καύλα σου για τον Ολυμπιακό.
Αυτό το ΕΝΑ που ενώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο δυνατό από τα πολλά που ενδεχόμενος τον χωρίζουν!

Εικόνα nissios

Θέλει πείρα και γηπεδική προϋπηρεσία, Τσίφη μου, για να καταλαβαίνει κανείς πότε πρέπει να τα κάνει όλα πουτάνα. Παλιά υπήρχαν λόγοι, τώρα δεν υπάρχουν. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό έχει να φάει πολλά ψωμιά ακόμη, πριν πιάσει στο στόμα του ανθρώπους που έφαγαν τα νιάτα τους στην κερκίδα.

Εικόνα anderson

Γειά σου κι εσένα... συνέχα, γαμείς... μαζί εδώ όλοι θα γίνουμε η ασπίδα του Θρύλου.

Εικόνα CVRED

Έτσι ακριβώς.
Και υπάρχει κι άλλη μια κατηγορία. Αυτή των τύπων που ξεχωρίζουν τμήματα, αθλήματα, διοικήσεις, γήπεδα κτλ.
Που βγαίνουν και λένε "είμαι μπασκετικός γιατι ο Μαρινάκης τα έχει κάνει όλα πουτάνα/πουλάει/φέρνει μισθοφόρους κτλ" ή "είμαι ποδοσφαιρικός γιατί οι Αγγελόπουλοι πάνε με το σταυρό στο χέρι και ο Π&Π κάνει οτι γουστάρει".
Υπάρχει μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Δεν μας ενδιαφέρει το άθλημα (άσχετα αν γουστάρουμε κάποιο περισσότερο απο κάποιο άλλο). Δεν μας ενδιαφέρει αν αγωνίζονται, άνδρες, γυναίκες, πιτσιρικάδες, αν είναι ομαδικό σπορ, αν είναι ατομικό, αν γίνεται σε κλειστό γήπεδο, σε ανοιχτό, στην πισίνα, στη θάλασσα, οπουδήποτε.
Όπως είπες, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα nissios

Ακριβώς έτσι και μόνο έτσι.

Εικόνα anderson

Πολύ ωραία τα ξηγάς, φίλε... ρισπέκτ...

Εικόνα nissios

Γεια σου, γιε του ander, που λέει κι ο Αποστόλαρος.

Εικόνα savvas gridlock

''Ήσασταν παρεάκι ή με κάποιον Έτσι που λέρωσε τα χέρια του ή με κάποιον Αλλιώς που κι αυτός λέρωσε τα χέρια του.''

Και μιλαμε να'χει βουτηξει λεφτα απο τα ταμεια συνδεσμου τωρα, ετσι; Αυτο εννοουμε ''λερωσε τα χερια του''. Οπως το 99,99% αυτων που πηραν πουλο με ξυλο (μονο αυτοι με ξυλο, αφου εχουν φυγει πολλοι για ασχετους λογους, αυστηρα για οσους τις αρπαξανε μιλαω), αλλα μετα εγιναν ''αντιστασιακοι'' κι ''εμενα με φαγανε οι υπαλληλοι, αφου δεν μπορουσαν να με σεταρουν και να με ελεγξουν''.

''Αλλά όταν δείτε τη μάνα που σας γέννησε να ορκίζεται στους αστυνομικούς και στους εισαγγελείς ότι είστε καλά παιδιά, ότι δεν φταίτε εσείς και ότι οι άλλοι σας παρέσυραν, τότε θα λέτε «μακάρι να ’χε βρεθεί ένας υπάλληλος να μ’ εμποδίσει».''

Εννοειται. Γιατι το ακριβες νοημα του γεματου γαυριλα post ''ποτε θα τα κανουμε πουτανα;'', ειναι ''καντε τα εσεις πουτανα, να κυνηγανε εσας οι μπατσοι και να κοκορευομαι εγω μετα, απο το σπιτακι μου και την ασφαλεια του PC μου, οτι ανηκω στη γαματη Θυρα 7, που ξεκωλιαζει κοσμο και ντουνια''.

''Στον ναό είμαστε όλοι υπάλληλοι. Του Ολυμπιακού. Κανενός άλλου.''

Τους το χαλας τωρα. Ο Μαρινακης π.χ. ''βαζει τον εγωισμο του πανω απο την ομαδα'' (λεμε τωρα, οχι οτι βγαινει ακρη με αυτην την φραση, απλως ετσι την αμολανε για να πουλησουν προλογο), ενω αυτος που ειναι στο ''οταν πηγαινα εγω με την παρεα μου γηπεδο ολα ηταν καλυτερα, απο τοτε που φυγαμε ολα εγιναν πουτανα'' βαζει το δικο του εγωισμο κατω απο τον Ολυμπιακο...

''Και στην ερυθρόλευκη κερκίδα και παντού στη ζωή οι μπροστινοί είναι αυτοί που εκτίθενται, φθείρονται, σηκώνουν ευθύνες, παίρνουν ρίσκα, και μοιραία τρώνε όλα τα χρεώματα και ακούνε όλες τις κατηγόριες. Όσοι είτε από απόλυτα σεβαστή επιλογή, είτε από απόλυτα σεβαστή απροθυμία, είτε από ανικανότητα, είτε για χίλιους δυο άλλους λόγους, αντικειμενικούς ή προσωπικούς, στέκονται παραπίσω και δεν πολυφαίνονται, αυτοί κρατούν το όνομά τους άφθαρτο και γλυτώνουν την κριτική.''

Οχι μονο αυτο. Οι δευτεροι μυθοποιουνται και για τους πρωτους ακους ''πού καταντησαμε με αυτους''. Λες κι αν αλλαζανε θεσεις οι πρωτοι με τους δευτερους, δεν θα χρεωνονταν οι σημερινοι δευτεροι με τον ιδιο τροπο που χρεωνονται οι σημερινοι πρωτοι, απο τα ιδια ατομα.

''Τις λασπολογίες αυτές τις ξεκίνησαν, φυσικά, φυσικότατα, οι ζελέδες.''

Εμενα δεν με χαλαει αυτο, αρκει να βγαινει νοημα. Υπαρχει αντιπαλοτητα. Κατανοητο. Θα ψαξεις κατι να βρεις για να χρεωσεις τους απεναντι. Κατανοητο. Εδω ομως εχει χαθει καθε λογικη. Κουβαλανε στο (πρωην gay bar και νυν επιδοτουμενο με νοικι απο το Νικολα Πατερα) τριοροφο τους καποιους ''παλιους συνδεσμιτες της 13'', για να πουν ιστοριες στα πιτσιρικια. Και τι αμολαει ο ενας; ''Ο ταδε γνωστος γαυρος της 7 ειναι υπαλληλος, επειδη ειχε τα Brothers σε ενα σημειο του Πειραια''. Το ακουει ο μαλακοκαβλης πιτσιρικος, ειτε ''αντιστασιακος'' γαυρος ειτε βαζελος και το κανει σημαια. Τι δουλεια εχει τωρα ο Ολυμπιακος με τα Brothers και γιατι μια τετοια δουλεια σε καθιστα ''υπαλληλο'', ας μας το πει ο καθε φιογκος να το μαθουμε κι εμεις οι ντιζελοκινητοι.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αφου το βαλες στον τιτλο ας το ακουσουμε κιολας
https://www.youtube.com/watch?v=SPIK9wUXogo

plus

https://www.youtube.com/watch?v=765WhT3eeK8&list=PL09B2E32EE9403380

Εικόνα nissios

Είμεθα ΚΑΙ μουσικά ομογάλακτοι. Ο Γκριλόκης θα μας πει παλιομοδίτες, αλλά τιμή μας.

Εικόνα RED HELL

Ειχα ακουσει καποια πραγματα για ενα ματς στο Περιστερι περυσι αλλα μου ειχε απαντησει ο Σαββας οποτε δεν θα αναφερθω ξανα.Η χειροτερη κατηγορια για μενα ειναι η 2η.Και θελω να γραψω και ενα σχολιο που ειχα δει καποτε στο γιουτιου που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση απο εναν που σε ολα του τα σχολια φαινεται τρελαμενος γαυρος."Τοτε ειχαμε αλλοθι να τα σπαμε ολα.Τωρα ο Κοκκαλης μας εκανε αρνακια.Αλλα που θα παει θα ξαναρθουν αυτες οι εποχες και οι βαζελες δεν θα εχουν που να κρυφτουν"(σε βιντεο με "ομορφιες"των πετρινων).

Εικόνα nissios

Κι εσύ χρωστάς κερασματάκι, έτσι; Σου το έγραψα κι αλλού αλλά έκανες ότι δεν το είδες. Μην κάνεις το κορόιδο. Δεν θα τη βγάλεις έτσι, φοιτητής άνθρωπος.

Εικόνα RED HELL

Οχι ρε συ φυσικα και το ειδα.Απλα θελω πρωτα να βγουν οι βασεις για να μην χαιρομαι μονος μου σαν μαλακας και στο τελος γινει καμια στραβη.Ολα στην ωρα τους.

Εικόνα nissios

Πλάκα κάνω, φιλαράκι. Ας έρθει η ώρα η καλή και κράτα τα λεφτά σου για τις όμορφες που θα γνωρίσεις στη σχολή.

Εικόνα ze ηλιας

Κατ αρχήν φίλε nissie συμφωνώ 100% με τα του άρθρου σου.
Κάτι άσχετο με την ανάρτηση.
Έχω πενηνταρίσει πιά και έχω αναθεωρήσει,απομυθοποιήσει,ξεπεράσει και μερικές φορές μετανιώσει για πολλά από τη ζωή μου,είτε αυτά είναι πρόσωπα,ιδέες ή πεπραγμένα μου.
Αυτό που μου έχει μείνει αναλλοίωτο και ασίγαστο είναι το πάθος και η φλόγα για την κοινή μας καψούρα.
Νιώθω έτοιμος ανά πάσα στιγμή να πέσω στη φωτιά και να τα κάνω πουτάνα χωρίς να υπολογίζω συνέπειες για το ΘΡΥΛΟ μου.

και αναρωτιέμαι
Μέχρι που θα πάει η δουλειά?
Μήπως να με δει κανας doctor -και κατά προτίμηση ο Απόστολος πούναι και δικός μας?

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΣΟΡΙ-ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Εικόνα nissios

Αχαχαχα!!! Δεν υπάρχεις, ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα kostas alsoupoli

Οφειλω να ομολογησω οτι το αρθρο σου ειναι για ακομη μια φορα εμπεριστατομενο και to the point που λενε και στο χωριο μου..
σε γενικες γραμμες συμφωνω και καποιες μου ενστασεις θα ηθελα να στις εκφρασω οχι μεσα απο τον ιστοτοπο μας αλλα σε καποια μελλοντικη συναντηση μας.
Ο λογος ειναι οτι δεν θεωρω σωστο καποια κακως κειμενα που καλως η κακως παντου υπαρχουν να θεωρουνται ο κανονας και οχι η εξαιρεση..
Εμενα προσωπικα εχει παψει καιρο τωρα να με ενοχλοθνν ολοι αυτοι που αναφερεις και καλως ονοματιζεις βαζελογαυρους..
Η ιστορια γραφεται απο τους παροντες και αυτοι δεν ειναι πουθενα οποτε δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθεις κανεις και απλα τους αγνοεις και προχωρας.
Αλλωστε και το εχω ξαναγραψει το μονο καλο που θα μας κανει μια ενδεχομενη αποχη σε τιτλους στο μελλον ειναι οτι θα ξεκαθαρισει το τοπιο και καθε λογης πανηγυριτζης και πουθενας θα μας αδειασει την γωνια...

Εικόνα nissios

Έγινε, Κωστάρα. Να ξέρεις από τώρα, όμως, ότι εσύ θα κεράσεις, γιατί δεν υπάρχει τσίμπλα. Για κάποιο λόγο μας τον καθυστερεί τον μισθό ο χοντρός.

Ποτέ να μην έρθει η αποχή από τίτλους κι ας λένε ό,τι θέλουν οι κουπεπέδες.

Εικόνα kostas alsoupoli

Θα κερασω οτι θες φιλε...
Η ολυμπιακαρα μας να γαμει και να δερνει και ολα τα αλλα ειναι ευκολα...

Εικόνα thita

χαχαχα ρε μάγκες καλά λέτε, δεν υπάρχει σάλιο, να μετακομίσω από την 17 σε εσάς, μπας και μου κόψει χαρζηλικάκι και εμένα ο πρόεδρος???

Εικόνα savvas gridlock

Οξω ρε, μονο εμεις χαρτζιλικι. Τωρα μας τα σκανε και οι Αγγελοπουλοι, οποτε ειναι ευκαιρια να κονομησουμε, σιγα μην χωσουμε κι αλλους να φανε την πιτα μας.

Εικόνα thita

Πα πα πά μοναχοφαης άνθρωπος, ρε, εσυ πρέπει να είσαι Ολυμπιακός,που έχεις μάθει όλοι οι τίτλοι δικοί σου,δεν εξηγείται αλλιως

Εικόνα apostolos gaganis

Για μένα, που΄μαι και συνταξιούχος, κανα IOU, έστω, απ΄τον Βαγγέλα δεν υπάρχει;

Εικόνα savvas gridlock

Ε οχι και IOU. Τωρα σωθηκαμε απ'την κυβερνησαρα μας, δεν κινδυνευει το νομισμα μας.

Εικόνα thita

υπερβατικό το άρθρο, respect, το διάβασα από χθες βράδυ

τακτικός στην 7 δεν είμαι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο εκτιμώ πως πρέπει να έχεις δίκιο μια και η περιγραφή αυτή πιάνει την πιο γενική εικόνα του γηπέδου

ο θρύλος όχι απλά μας χωράει όλους, αλλά μας ενώνει και όλους, αγκαλιά στο γκολ ο πλούσιος με τον μεροκαματιάρη και ίδιος προβληματισμός όταν κάτι δεν πάει καλά

ο οπαδικός εφησυχασμός και η γκρίνια είναι προβλήματά μας αυτή τη στιγμή (τα άλλα λίγο πολύ τα λύνει ο πρόεδρος) που πάνε να αλλάξουν το οπαδικό μας dna,

λίγο που καλομάθαμε στις επιτυχίες, λίγο η κυριαρχία του ποα στα social media, αρχίζουμε πολλοί και γινόμαστε σαν αυτούς

όποιος από εμάς μεγάλωσε στα δύσκολα χρόνια, και πρόλαβε τον ringo, κλπ., με στησίματα του θρύλου π.χ. στο βύρωνα, με αθηναϊκούς και τζαλακώστες, κλπ., τον πιάνει λίγο μια ανησυχία

γι' αυτό λίγο λιγότερη απαξίωση αδέλφια και λιγότερη καχυποψία, "μαγκιά", κλπ., ας αναλογιστούμε λίγο το σημερινό περιβάλλον, να ρίξουμε μια ματιά και στους άλλους και να διδασκόμαστε από τα δικά τους λάθη, όχι να πέφτουμε σε παγίδες

Btw παιδιά δεν έχω, αλλά αν είχα, θα ήθελα πολύ κάποιοι σαν εσάς, με πολλά χιλιόμετρα γραμμένα, να τους λένε να μην ζηλεύουν ούτε τα ντου, ούτε τις περιέργειες και την οργή μιας άλλης εποχής, η μεγαλύτερη προσφορά σου αυτή πιστεύω ρε nissie, που το λές σε κάθε ευκαιρία, τι να πω, μπράβο σου και ευχαριστώ

Εικόνα nissios

Το σχόλιό σου, φίλε thita, συμπληρώνει ιδεωδώς την ανάρτηση. Και όχι μόνο την συμπληρώνει, αλλά νηφάλιο και καλοζυγισμένο καθώς είναι, σε πολλά την αντικαθιστά κιόλας.

Με την ευκαιρία, θέλω να σου πω κάτι. Το site πλούτισε από τότε που έφτιαξες το προφίλ σου και έκανες τα πρώτα σου σχόλια. Τις προάλλες είχατε μια μικρή οιονεί διαφωνία με τον Σάββα σχετικά με τα στρουμφάκια και τον τρόπο που λειτουργούν ως παράγοντες, ως εργοδότες στη φαρμακοβιομηχανία ή ως...δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς. Μη σε ξεγελάσει το απρόσωπο της οθόνης και νομίσεις ότι κάτι έγινε. Η ηλεκτρονική επικοινωνία έχει πολλά περίεργα και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διά ζώσης. Εδώ μέσα γίνονται και καβγάδες, και παρεξηγήσεις, προκαλούνται προστριβές, εντάσεις, ηλεκτρισμοί, τα πάντα. Αλλά μετά πάντα τα βρίσκουμε. Μετά τον φετινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λόγου χάρη, είχαμε γίνει μαλλιά κουβάρια. Και την επόμενη μέρα καθόμουν κι έσβηνα όλα τα σχόλια που είχα γράψει την προηγούμενη. Γιατί, ξέρεις, κι εγώ ακάτεχος είμαι στα ιντερνετικά. Εμείς δεν είχαμε τέτοια πράματα του σατανά στο χωριό.

Εικόνα thita

αδελφέ (επίτρεψέ μου), να είσαι καλά, με κάνεις και ντρέπομαι λίγο, τι να πω, ίσως αν παραμείνω μάχιμος όπως εσείς για καμιά δεκαριά χρόνια, να το δεχτώ το κοπλιμάν

πάντως θα χαρώ κάποια στιγμή να σας γνωρίσω από κοντά, η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων δεν προσήκει στο δημόσιο διάλογο των posts μου και δεν ενδιάφέρει τα άλλα αδέλφια, οπότε σταματάω εδώ

για τον σάββα, καμία παρεξήγηση από εμένα, ούτε που πέρασε από το μυαλό μου τίποτα τέτοιο (ελπίζω και ο σάββας να μην στράβωσε), με όλο τον σεβασμό σε όλους σας, που έχετε ο καθένας προσωπικό στυλ γραφής, ο σάββας λόγω μαχητικότητας (και έκρηξης χεχεχε) είναι ο αγαπημένος μου

είμαι πάντα υπέρ της διαφωνίας (της δημιουργικής) και φαντάσου, δεν είμαι Κνίτης (μόνο ολυμπιακός),

αλλιώς θα βαριόμουν πολύ

άσε που αν το καλοσκεφτείς συνήθως πληρώνομαι για να διαφωνώ

με όλο τον σεβασμό στο φόρουμ, όχι επειδή μας (με) φιλοξενεί και ανέχεται, αλλά λόγω αντικειμένου, αγάπης και ευθύτητας/εντιμότητας, χαιρετίσματα σε όλους σας, να είσαστε καλά, όχι παρεξηγήσεις από εμένα, είπα μια κουβέντα/άποψη προσωπική με βάση ό,τι ξέρω και βλέπω και ακούω (αν δοθεί η ευκαιρία από κοντά, θα πούμε και δυο λόγια παραπάνω), μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα ή καλύτερα, ισχύει ΠΑΝΤΑ αυτό

Εικόνα savvas gridlock

Ραντεβου στις 6 στο Μουσειο, να λυσουμε μια και καλη τις διαφορες μας. Ελα με την παρεα σου στο Μου-σει-ο, να δειτε πως θα τρεχετε ξανα στην Πατησιων (χαβαλε κανω, ετσι; Εννοειται δεν στραβωσα με ο,τι ειπες).

Εικόνα thita

Χαχαχα μεγάλωσες (υποθέτω) και μυαλό δεν έβαλες βλέπω ε,πάλι στα ραντεβού το μυαλό σου,άντε καλά,στις 6,εντάξει,αλλά έλα λίγο πριν το μουσείο,στο γυμναστήριο στην 17,μην περπατάω τσάμπα

Εικόνα john

Εντάξει μετα το ματς με τον Ατρόμητο, την κόντρα την δημιούργησε ενας άνθρωπος γαύρος μεν, αλλα πολύ αγενής και χοντροπετσος χωρις καλούς τρόπους. Ευτυχώς σταμάτησε να γράφει εδώ μετα απο λιγο καιρο.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προστριβές στα σχόλια του site.Η εξαίρεση με τη πολύ δυσάρεστη δυνατή κόντρα ανάμεσα σε 2 γαύρους σχετικά με την υποτιθέμενη πρεζα του Μαρινάκη,ειναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα.