Coriopolis: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη



Τον Απρίλιο είχαμε ξεκινήσει μια σειρά κειμένων που αφορούσαν την αθώωση του προέδρου του ΘΡΥΛΟΥ Βαγγέλη Μαρινάκη, για την υπόθεση Coriopolis. Την πρώτη μεγάλη «στημένη» υπόθεση με στόχο τον Ολυμπιακό μας. «Στημένη» από τους γνωστούς κύκλους που πολεμούν 90 χρόνια το ΘΡΥΛΟ. Από το ΒΑΖΕΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και τα έμμισθα ρουφιανάκια του, κοινώς ΑΡΔ.
 
Σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ΒΑΓΓΕΛΛΑΣ όπως γουστάρουν να τον φωνάζουν κάποιοι, έχει τα γενέθλιά του. Του ευχόμαστε να είναι πολύχρονος, υγιής, να χαίρεται την οικογένειά του και ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.
 
Σήμερα έχουμε και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ για το σκάνδαλο coriopolis. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο, ή όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι, πολλές φορές το ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ και ξεβρακώνει τους τρικάριολους.
http://www.rednews.gr/permalink/64552.html
 
«Οριστική απαλλαγή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του. Αμέτρητες συνομιλίες, διάλογοι και ανταλλαγές μηνυμάτων καταγράφηκαν στις περισσότερες από 3.000 του βουλεύματος που παραπέμπει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων των 85 από τους συνολικά 158 κατηγορουμένους στην υπόθεση των αποκαλούμενων “στημένων αγώνων” του 2011».
 
Θα ακολουθήσει σειρά κειμένων, με ξεβράκωμα όλων αυτών που επί πέντε χρόνια συκοφαντούν το ΘΡΥΛΟ μας, με ανυπόστατες κατηγορίες κατά του Προέδρου μας.
 
Είμαστε σίγουροι ότι πάρα πολλοί έλληνες σήμερα το βράδυ θα πνίξουν τον πόνο τους στο ποτό ή τα αντικαταθλιπτικά. Ο TRANSλάγνος ηδονοβλεψίας, ο τιγρούλις των φρίσκις, ο Ιβάν πασών των μπουγατσών, ο Δικαστής Σαγώνιας, ο Αρούλης ο Ασβεστάς, ο Νικολοτζών, ο Βασιλάκης ο ΦΑΠΑθεοδώρου, ο Τζώνης ο Αυλακωμένος, η Μανωλία, ο Σταυράκης ο Κόλλλλκας, κάποιος Χεσετζόγλου και «πολλά παιδιά που δεν γίνονται άντρες», όπως έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι του Κώστα Τουρνά, σήμερα θα έχουν πέσει σε βαθειά περισυλλογή. Με αναπάντητα ερωτήματα του τύπου «ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΠΑΩ, ΤΙ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ».
 
Courage, mes amis! Θα το αντέξετε και αυτό. Και έρχονται ΚΙ ΑΛΛΑ!

 

Σχόλια

Εικόνα jole11canezza

Βασικα δεν με αγγιξε ποτε ολο αυτος ο βοθρος....όλα αυτά τα σκατα.....αλλα εχω μια ερωτηση γι'αυτους: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤI?

YΓ: ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα REDNYC

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΟΝΟ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!

Εικόνα red7neck

Ηθική δικαίωση για έναν από τους μεγαλύτερους προέδρους που ανέλαβαν τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αθλητικό σύλλογο στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη! Η άποψη μου είναι ότι κανένας δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος διότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ούτε για μια στιγμή τη λάσπη που φάγαμε! Έτσι, από δω και πέρα αντεπίθεση (και ειδικά σε αυτό το πουστόSDNA των τρικάριολων Παπαθεοδώρου, Ασβεστά, Αυλακιώτη, Κόλκα, Κετσετζόγλου, Σαγόνια, είναι και τόσα πολά τα πουστράκια που δεν τα θυμάμαι όλα). Να αποκατασταθεί η τάξη απέναντι σε αυτούς που πήγαν να σε δολοφονήσουν, στους τρακαδόρους και στους γύφτους!

ΥΓ: Κάνε το 6/6 φέτος στα ντέρμπι και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά!! Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ηδονή για φέτος!

Εικόνα KYTHNOS 7

Λίγο άσχετο σχόλιο με το άρθρο, αλλά θέλω να πω κάτι που φαίνεται ότι θα συμβεί λογικά στο άμεσο μέλλον....

Δεν τα βρίσκει λέει η Σούπερ Λιγκ με τον οπαπ για την κεντρική χορηγία.

Και κάπου διάβασα (σε "αντικειμενικο" site) ότι ετοιμάζεται ο οπαπ να προσφέρει μεμονωμένα χορηγίες σε διάφορες παε...

Σας λέει κάτι η κίνηση αυτή??? Προσπάθεια να φτιάξει ο γατουλης μια συμμαχία μέσω πελατειακής συναναστροφης με τις παε...

Γι αυτό το λόγο επίσης είναι πολύ σημαντική η απόφαση της ΕΕΑ!!! Πρέπει να τον σκίζει συνέχεια ο Βαγγέλης!!!!!

ΥΓ Διάβασε κανείς το υστερόγραφο του μεγάλου Γαβαθιωτη στο σημερινό άρθρο του??? Πόση προπαγάνδα πια αυτά τα σκατοΜΜΕ??? Η κουλα έπαιξε με μια χαποελ γ'εθνικης και μας έλεγαν ότι έπαιξαν με τη χαποελ Ιερουσαλήμ (όχι ότι κι αυτή είναι κάτι σημαντικό)...
Μια ζωή αεκουλα θα είσαι ότι και να γίνει...

Εικόνα Spiros Legend

Μα πως είναι δυνατόν να μην έστηνε παιχνίδια Β και Γ Εθνικής ο Μαρινάκης το 2008,το 2009 και το 2010?Αφού στους καθυστερημένους αντιολυμπιακούς,που δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάσουν σε τι κυρίως αφορά η υπόθεση,φαίνεται λογικότατο πριν ασχοληθεί με την μπάλα,ως παράγοντας,ο εορτάζων Πρόεδρος μας,να έστηνε παιχνίδια Β εθνικής της Καβάλας του Ψωμιάδη,του Βόλου του Μπέου και της Ηλιούπολης του Τσακογιάννη!Οι κατηγορίες από την αρχή ήταν για γέλια,χωρίς το παραμικρό στοιχείο για δωροδοκίες και τέτοιες μπούρδες,κατά την γνώμη μου,η σε αποστολή βρισκόμενη κ.Πόπη Παπανδρέου θα έπρεπε να δωσει κάποιες εξηγήσεις,βάση ποιών στοιχείων άσκησε ποινικές διώξεις και τσουβάλιασε τόσο κόσμο,από τους οποίους ούτε οι μισοί δεν παραπέμπονται καν σε δίκη!Τι ειναι οι ποινικές διώξεις,αυτόγραφα,να μοιράζονται σωρηδόν?Δηλαδή οι 2 Αντιεισαγγελείς και το Συμβούλιο Εφετών που δεν βρήκαν ούτε ενδείξεις για παραπομπή στο ακροατήριο,τι είναι,νομικώς άσχετοι ή στημένοι?Δεν είναι ό,τι έγινε Δίκη και απαλλάχτηκε ο Μαρινάκης λόγω κάποιων αμφιβολιών,εδώ μιλάμε για καραμπινάτη αυθαιρεσία...Εντωμεταξύ,αφού δεν τους έκατσε ΚΑΙ αυτό,ανακατεύουν στους βόθρους τους,χωρίς να λένε γιατί κατηγορούνται,άτομα που είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον Ολυμπιακό,τον βλαμμένο Αβραάμ,που έχανε στο στοίχημα και τον κοροιδεύανε σε κάτι συνομιλίες,τον Μενδρινό του Άρη!!! ,και φυσικά τον Πρόεδρο μας του Ερασιτέχνη,που τον βάζουν στο ίδιο τσουβαλι με Μπέους και Τσακογιάννηδες,χωρίς να λένε γιατί κατηγορείται...Θα φάνε τα μούτρα τους και από κει και θα σκάσουν πάλι...Τους γαμάνε ο Βαγγέλαρος,οι Αγγελόπουλοι και ο Κουντούρης,και ακόμα δεν αρχίσανε!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χρόνια πολλά στον πρόεδρα!!!

Εικόνα el trick

Να ζήσεις ΒΑΓΓΕΛΑ και χρόνια πολλά
Στον ΘΡΥΛΟ να ηγείσαι, ΑΡΔ να γαμάς
Υ.Γ. Δεν έρχονται απλώς κιάλλα. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ