ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ...


Tags: -

Γεια σας μόρται...
Γαμεσέτα...
Κάτσαμαν προπσές να ιδούμε το Ζελεδάκο με τη Φραμπάλα πώς τηνε λαλούνε δάφτηνα με κάτιτις φιλαράκια από τα παλιά...
Οι πγιο πολλοί από δάφτους είναι παιδγιά που κάποτες θωράγαμαν ματσάκια παρεούλα και χώναμε μπινελίκια και καζούρες ο ένας στον άλλονε...
Ζελέδες παλαιοί ,κρυμμένοι από το κόζμο να μεν τους θωράνε...
''Πάμε ρε μαλάκα Μητσάκο όπως παλαιά να ιδούμε κανα ματσάκι...''
Οκ ρε μαλακες...Πάμε...Τι θα ιδούμε ;
Ε...σήμερις λαλούμε να ιδούμε το ζελέ...
Γαμώ το κσεστάβρι σας !Το ζελέ με φέρατε να ιδώ ;Κι εγώ νόμιζα ότι θα θωράγαμαν καμνιά Βαρκελώνα ή καμνιά Σεβίλα...Τεσπα...ας κάτσωμεν...
''Ρε Μητσάρα τι λαλείς εσύ ;Θα προκριθώμεν ;''
Ε άμανε δε μπροκριθείτε ρε μαλακοπίτουρες με το Καμπάλα είστε για να σας φορτώνω με κάνα καφάσι ροδάκενα σάπγια και να σας παγαίνω γαμνιόντας ίσαμε του Ρέντη τη λαχαναγορά !
Να μεν σας τα πολυλαλώ μαγκίτες κσεκινάει το ματσάκι πάρε το μπούτσο του Μήτσου με τη μία !
Ρε μαλάκες τι γένηκε ;
''Τι μαλακιζμένη άμενα ρε φιλε ;Κεμάται ο Ταβλαρίδας ρε !''
Πγοιος ρε ;Ο Ταβλαρίδας τους αρωτάω ;Η λύσις για ούλες τις άμενες που λαλούσε και ο Νικολοτζώννης ;
Τεσπα...Μη κάμνοντας ούτε φκαιρία γένονται ισοφαρία τα πράματα...
Κι εκεί που πα να μας πάρει ούλους ομαδεκώς ο υπνολέ πετάγεται πάλε ένας μάβρακας ο επωνομαζόμενας και ''Ντόντος'' και κάμει τη γκωλοτρεπίς του Στίλη να στάζει ροσόλια !
Ρε μαλάκες τι γένηκε πάλε ;
''Ρε μαλάκες η άμενα μπάζει πολύ ρε !''
Ρε πούστηδες τους αρωτάω...μποράτε να μου είπετε τι τόπι θωράτε ;Πγοια άμενα μπάζει ρε ;Ρε μαλάκες δεν υπάρχει ουδεμία άμενα !
Περνάει το τόπι από πέντε δέκα ποδάργια από μνια σέντρα ενός γλυκού πράσενου αγοργιού ,πετάγεται ο Μπέργκης και πάλε σοφαρία !
Και κσαφνεκά ω(!!!) του θάματου !Ο Βάζελος κάμει σουτ ρε !Στο 80 ρε !Έκαμε ένα σοβαρό σουτάκεον ρε !
''Άιντα σταδγιάλα κάμετε κι ένα σουτάκεον πγια !'' λαλεί ένας φίλος ζελές προπονεφτής...
Εσείς μαλάκες κάποτες βρίζατε το Γκαραγκούνα που σουτάρεζε σενέχεια και τονε λαλούσατε ''το νταουνάκι''..και καλά είχε σύντρομο ντάουν κι έκαμε σα...παιδάκι με προμπλέμνια...τώρα πού είναι τα σουτ σας ρε ;
Υπάρχει ένας παλιός νόμος που δγιέπει ούλες τις αθλοπαιδγειές...ΟΜΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΕΡΔΕΒΕΙ !
Κουνάγαν τη γκεφάλα τους ρε...
Τους λυπήθηκα...Στο τέλος μόνο που δε χλαίανε ρε...
Μαλάκες, τους λαλώ, κερνάω πασταφλόρα !
''Και γιατί πασταφλόρα ρε μαλάκα ;Πώς σούκατσε δάφτο ;''
Γιατί είναι γλεκιά ρε μαλάκες και γιατί είναι το μόνο γλεκό που πάει μετά από μνια κεραζμένη φασολάδα από το Βαγγέλα για να μας κλάσετε ταρχίδγια ωρέ γλυκά αγόργια !

Καλά μάγκες...Πρέπει να ήντονε η μοναδεκιά βολά πούδα ματσάκι του ζελέ και ήμανε τόσο φτυχεζμένος και καβλωμένος σενάμα ρε !

Και την άλληνε μέρα δγιαβάζωμεν ότι ένας ονόματι ''Βαγγέλης'' πγιάστεκε στη Μύκονο ή κατηγοργιέται ή κάτιτις τέτγοιο τεσπα, για κάτιτις κοκίτσες και τατγοιάφτα...Και οι γνωστοί σαρδαμίχαλοι ,περίγελοι που νομίζωνε ότι κάμνωνε δεμοσχιογραφία, με τρόπο γιατί φοβώνται τη δικαιοσύνη, αφήνουνε να δγιαφανεί ότι έχει σχέσις η ΠΑΕ Γάβρουλας και ο Βαγγέλας ο Αφρατακης επειδής η ΠΑΕ Γάβρουλας του πλερώνει το...κινετό ρε !Τι να είπεις ;Βγαίνει ο Καραπαππάς και λαλεί...''Ναι ρε παιδγια !Του πλερώνουμε εμείς το κινετό όπως άλλα 150 που πλερώνει η ΠΑΕ !Και λεπόν ;''Δίκιο έχει ο άθρωπας ρε...
Ρε μαλάκες εκειδά στο σουντουνά σάιτ ,πρασινορουφγιανάκια, το σώβρακό μου στη μπούτσα ομπρός έχει το δαφνοστεφανωμένο έφηβα ρε !Λέτε νάναι εφτούνο που πήδαγε πράσενα κωλαράκια ;Μήμπως κενηγάτε δάφτο ρε ;Θα σας πω εγώ ρε !Δεν είναι δάφτο ρε !Άλλος σας πήδαγε ρε !Εγώ απλά είμαι κυριλέ ρε μαλάκες...δε μπάω με βρωμύλους που τους γαμάνε μέχρις και οι....Αζέροι !

Κσεστραβωθείτε μαλάκες !
Βαγγέλης είπανε !
Όχι Βαγγέλας !

Γιατί ένας είναι ο Βαγγέλας πούναι στη μπζωλή Ακέλας !
Κι άμα σας γαμάει μετά έχετε θέματα και θα τρέχετε στα CASια και στις Γουέφες...
Πάρτε τώρα το μπούτσο του Μήτσου κι έχει και για σας πγιο μετά η πσωλάρα του Βαγγέλα πούναι ούλο τρέλα και κορδέλα !

Κάπγοιος ζελεδάκος είπε πσες...
''Μνια χαρά έπαιζε ο Μπανάθας μας ρε...Τι σταδγιάλα πάθανε και παίζουνε έτσα ;Τους ματγιάκσαμε ρε ;''

Ναι μεγάλε !Τους μάτγιακσες ρε !
Κάτσε να ντους κσεματγιάκσω εγώ ρε !

Σκόρδα πούτσες του μεμέτη 
και πσωλές στο μωχαμέτι
σα σε τρώει το κωλί σου
πάρ τη μπούτσα μου και κσύσου !

Ασταδγιάλα....

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μεγάλη ράτσα είσαι ρε Μητσάρα! Χαίρομαι να σε διαβάζω!

Εικόνα apostolos gaganis

H μεγαλύτερη ( σοβαρολογώ ) σε μήκος, καταγεγραμμένη, ψωλή στον κόσμο, είναι ενός Βρετανού αν δεν απατώμαι με 34 εκατοστά... Γιααα κάντε ένα...τσεκάρισμα με τη μεζούρα, να δείτε για τί μιλάμε. Τον λένε Falcon στο επώνυμο και όπως δηλώνει ο ίδιος είναι δυστυχέστατος, αφού όποια γυναίκα τον... αντικρύζει μέχρι τώρα, βάζει τα...κλάματα και φεύγει τρέχοντας...

Υ.Γ. Εξαίρεση βεβαίως μία. Γνωστή, λιμανίσια και...ΘΡΥΛ-ική. Έχει μάλιστα την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδιότητα, να μεγαλώνει κάθε χρόνο... Σήμερα, φθάνει αισίως τα 42 εκατοστά... Το περίεργο δε είναι ότι υπάρχει και γκόμενα που τον...χωράει, και με...άνεση. T΄όνομά της, Greeny Rabbit...

Εικόνα Κωστας 7

35 πόντους ειναι η μεγαλύτερη κ Αποστολε και η μέτρηση έλαβε χώρα το 1996 στο Σ.Ε.Φ. όταν ήρθε η μαιμουδενια πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Και μιας και ιατρός στο επάγγελμα και με τεράστια εμπειρία μηπως ξέρεις να μου πεις πως λέγεται η ταυτόχρονη εξέταση πρωκτού και λαιμού που τους κάναμε εκείνη την ημερα?

Εικόνα apostolos gaganis

Πρωκτολαρυγγολογική αμφίχειρη μάλαξη, παιδί μουουου.... Σαρανταδύο τα πρωταθλήματααα...

Εικόνα Chief Bromden

Μητσάρα είχες γράψει κάποια μέρα για κάποιους άνδρες που οι πούτσες τους είναι σαν σαλάμι, τους λεγόμενους Σαλαμάνδρες...
Τελικά αποδείχτηκε τεράστιος Σαλαμάνδρας αυτός ο Ντοντός!

Βαγγέλης ο ένας, Βαγγέλης και ο άλλος...
Τζένη η Καρέζη, Τζένη και η χειλουδάκη...
Απλά πράγματα...

Εικόνα thita

Να έλεγα στον φίλο μου τον πάππο να εριχνε καμία ρεμπέτικη πενιά να ντυθούν τα κείμενα σου;;; Γιατί μόνο αυτό λείπει για να βρεθούμε νοερά στις εποχες που ο Ολυμπιακός έγινε θρύλος.....ο πιο αυθεντικός Ολυμπιακός λόγος χαχαχα,δώσε πόνο λοιπόν

Εικόνα thita

Το ξεμάτιασμα στο τέλος πιάνει και Αεκτζηδες παοκτζηδςς σωστά?

Εικόνα CVRED

Τεράστιος Μητσάρας, ακόμα μια φορά. Έλιωσα.

Εικόνα Mhtsaras

Και πούσαι Σουβουρέντη....ακόμα είμαι στο...ζέσταμα !Κσέρεις μωρέ...στα προκαταρχτικά...φιλάκια χαδάκια και τέτγοια...Αμανε αρχλεπσω να πιτσελάω να ιδείς χαμπέρι πόχει να γενεί !

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Εσαι φοβερος συγγαυρε, μπραβο.Ειμαι ευτυχισμενος που γεννηθηκα Γαυρος,απο πατερα εργατη γαυρο,και εγω αισιως φτανοντας τα πενηντα να ζω την οικογενεια μου με τον ιδρωτα μου και τα χερια μου.Μεγαλυτερη μου χαρα ειναι που τραγουδαει η κορη μου τον υμνο του Θρυλου μαζι μου και η γυναικα μου κατεβαινοντας στον Πειραια να μου λεει,οτι δεν υπαρχει αλλο μερος σαν τον Πειραια.Ο Θρυλος με κανει και κλαιω απο χαρα ειναι το αιμα μου.

Εικόνα Mhtsaras

Μπράβο Γιώργη παιχταρά !Έτσα πρέπει να σκέφτονται ούλοι οι Γάβροι παγκοζμίως ρε !Άρρωστοι και περήφανοι για την ομάδα μας !

Εικόνα Αλέξανδρος

Τρομερός Μητσάρας για άλλη μια φορά! Περί του Ντοντό επέτρεψε μου να κάνω ένα σχόλιο που είναι τίτλος παλαιότερου κειμένου σου.

Μάβρη πσωλή στην αραπιά, πάλε άσπρο σπέρμα βγάνει!!!

Τάδε έφη Μητσάρας

Άντε και καλό ξημέρωμα να έχουμε....

Εικόνα Mhtsaras

Νασαι καλά Αλέκο για τα καλά σου λόγια !
Απότι θωράω με δγιαβάζεις και θεμάσαι τα κομμάτγια μου !
Μα να σε γαμάει πατόκορφα ο...Ντόντος μωρέ ;Και να λαλείς ότι έχεις και ομάς και παίζεις τόπι ;
Αν εφτούνη η ομάς που λαληται Μπανάθας έρθει στο Ναό και φύβγει κάτου από τέσσαρα τεμάχεα θα είναι για μας μνια ακόμα αποτυχεμένη χρονιά !

Εικόνα Αλέξανδρος

Φυσικά και σε διαβάζω. Τα διαβάζω όλα τα κείμενα της σελίδας και ας μην σχολιάζω σε όλα. Τα δικά σου κείμενα έχουν αυτόν τον μοναδικό πειραιώτικο λόγο που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια από τα κουτσαβάκια στην παλιά την Κοκκινιά. Με μία λέξη: ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ.

Περί του Ντόντου που λες θα πρέπει να του πούμε τιμής ένεκεν το σύνθημα "πρόεδρε πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε τον Ντοντό στον Ολυμπιακό! Ε!" Λαλούν πως παίζουν τόπι για να το πιστέψουν και αργότερα που η καρπαζιά θα πέφτει με ρυθμό πολυβόλου να έχουν το άλλοθι της παράγκας για να λένε μεταξύ τους. Κάτι σαν αυτό που κάνουν οι οπαδοί του ΟΦΗ Θεσσαλονίκης. Η άτιμη κοινωνία, ο ανάνδρομος Ερμής, η Φατμά στο γκιουλ μπαχτσέ που χέστηκε, που στερούν τα πρωταθλήματα από τον ΠΑΟ(Κ)
Αυτή την ομάδα πρέπει να την λιώνουμε φέτος γιατί τους το χρωστάμε. Και για να συνεχίσουμε την αλυσίδα που έχουμε φτιάξει. Και εννοώ αυτό

2008: 4-0 στο Καραϊσκάκη
2009: 2-0 στο Καραϊσκάκη
2010: 0-1 στο ΟΑΚΑ
2011: 2-1 στο Καραϊσκάκη
2012: 0-1 στο ΟΑΚΑ
2013: 0-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας
2014: 1-0 στο Καραϊσκάκη

Κάθε χρόνο θέλουνε την φάπα τους....