Μέχρι τώρα σ΄αγαπούσαμε. Από σήμερα όμως, πάνω απ΄όλα, ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ Νταβίντ...



Κάποιος, νομίζω, πρέπει να τα γράψει αυτά. Θα το κάνω εγώ, με την άδειά σας...

Τον αποκλεισμό του Φουστέρ απ΄τη λίστα του Τσάμπιονς Λινγκ, τον έχουμε πληροφορηθεί. Όπως και την γραπτή απογοήτευση αλλά και την υπόσχεσή του, ότι θα εξακολουθήσει παρά ταύτα να δίνει τα πάντα για το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ. Τούτο το κείμενο λοιπόν Νταβίντ, μην το πάρεις σε παρακαλώ σαν...προθανάτιο θρήνο ή συγκαταβατική εκδήλωση παρηγοριάς. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΣΥ μ΄εκείνη την ταινία π .χ. του ΄69, που΄χε τίτλο ΄΄Σκοτώνουν τ΄άλογα όταν γεράσουν΄΄... Αντίθετα, με τη γενναία αντίδρασή σου μας θύμισες για άλλη μια φορά ότι εξακολουθείς ν΄αποτελείς εκείνη την σπάνια για τον χώρο σου και όχι μόνο εξαίρεση, του ΄΄ΚΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ΄΄... Δεν τον απέκτησες τυχαία άλλωστε, αυτόν τον τίτλο. Τον έχεις ΥΠΕΡΔΙΚΑΙΑ κατακτήσει...

Η ζωή παιδί μου Νταβίντ, το ξέρεις, δίνει μόνιμα και σταθερά ΄΄τόπο στα νιάτα΄΄. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Κι ο...Καμπιάσο; Ε, κι αυτός ΄΄νέος΄΄ θεωρείται, αφού είναι καινούριος στην ομάδα, ανέτοιμος και πρακτικά αδοκίμαστος, με πολλές επενδυμένες πάνω του προσδοκίες. Άλλοι, είναι νέα ( ή νεότερα ) αποκτήματα και νεαρότεροι, εξ ορισμού σχεδόν και ΄΄υποχρεωτικά΄΄ για ένταξη στη λίστα. Την παρούσα τουλάχιστον χρονική στιγμή. Ούτως ή άλλως, ΟΛΟΙ θα επαναξιολογούνται. ΚΑΙ εσύ. Επομένως, συνέχισε τον τίμιο επαγγελματικά αγώνα σου, αφού κι από τούτο το πόστο στο οποίο παραμένεις μπορείς να δώσεις πολλά και σημαντικά. Οι προχωρημένης ηλικίας ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, δεν χάνονται Νταβίντ. Ιδιαίτερα αν έχουν ηγέτη έναν κιμπάρη ΚΥΡΙΩΣ στα αισθήματα πρόεδρο, σαν τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Που αναγνωρίζει, δεν ξεχνάει, δεν είναι αγνώμων και ανταμείβει τους ΣΩΣΤΟΥΣ όταν έρθει η ώρα.

Προχώρα λοιπόν! Σ΄έχουμε εδώ και καιρό, ΟΛΟΙ, στην καρδιά μας. Το γνωρίζεις καλά. Σ΄αγαπάμε και σε παραδεχόμαστε. Από χτες όμως, έχεις αμέριστο ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ. Κι αυτός, αξιακά, δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε λίστα...

Σχόλια

Εικόνα jdancer7

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ στο 6-0 που είχε καρφώσει στη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος κατά της Λάρισας! Εκείνο το παιχνίδι είχα πάει στο ΝΑΟ για πρώτη φορά τον εκκολαπτόμενο εν κρυπτώ γιο της (βαζέλας, αλλά κυριότερο κάργα αντιολυμπιακής με πατέρα αεκτζή....) κολλητής μου.

Καθόμασταν στην 18 ή στην 19 δεν θυμάμαι ακριβώς και το γκολ μπήκε μπροστά μας. Ήταν ασύλληπτη γκολάρα και μαζί με το μικρό αναφωνούσαμε ιαχές θαυμασμού και εκστασιασμού για την ομαδάρα και τον ΦΟΥΣΤΕΡΑΡΟ!

Δαβίδ φίλε μας, ΓΑΥΡΕ ΜΑΣ, χέστες τις λίστες ΤΣΟΥΛΟΥ, ΜΟΥΛΟΥ, ΓΙΟΥΡΟΥ κλπ κλπ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ FOREVER AND EVER ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΔΕ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστόοοο... Όλα αυτά δεν δείχνουν παρά μόνο ένα: Το πόσο μεγάλη σημασία έχει για΄μας η ΕΜΠΡΑΚΤΗ προσήλωση ενός παίχτη στην ι-δ-έ-α ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όταν ο άλλος δείχνει ξεκάθαρα στους αγώνες του με την ερυθρόλευκη και τον δαφνοστεφανωμένο ότι ΠΟΝΑΕΙ αυτή την ιδέα, μπαίνει μέσα στην καρδιά μας και - πράγματι - δεν βγαίνει ποτέ απ΄αυτήν...

Εικόνα Aprosarmostos17

Σωστό. Ο καλός στρατιώτης βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ο Νταβίντ είναι υπόδειγμα για τους άλλους. Respect.

Εικόνα apostolos gaganis

Respeeeect.... Για την ΦΙΛΟ-ΤΙΜΙΑ του, το ΗΘΟΣ του, αλλά και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του...

Εικόνα savvas gridlock

Παίκτης-σύμβολο της δεκαετίας που διανύουμε, στην ίδια μοίρα με Καραπιάλη, Αναστόπουλο, Τζόρτζεβιτς. Για'μένα τουλάχιστον.

Εικόνα john

Ποδοσφαιρικά και μονο,πως γίνεται ο φουστερ να μπαίνει στην ίδια μοίρα με τζορτζεβιτς? Ο ενας είναι παικταράς και ο άλλος ξερει απλα τα βασικα της μπάλας. Ο Τζόλε έβγαινε μπροστά και έπαιρνε το παιχνιδι πάνω του οταν στραβώνε με την τεράστια ηγετική προσωπικότητα που ειχε. Σιγουρα θυμάσαι καλύτερα απο εμένα οτι σχεδόν ολα τα γκολ του Θρύλου την χρυσή επταετία φτιάχνονται απο προσπάθειες του Τζόλε. Ο φούστερ δεν μπορει να κανει το ιδιο. Ο φουστερ ειναι πολύτιμος για την απίστευτη πίεση ψηλα που εκανε ειδικά με βαλβερδε και με τον τροπο του να ειναι παντα στο κατάλληλο σημείο για να βάλει το γκολ αλλα ηγέτης δεν ειναι.

Εξωαγωνιστικά μπαίνει στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους. Κυρίως γιατι σε μια εποχή που το καθε τσουτσεκι που έμαθε μπάλα χτες ερχεται στον ολυμπιακο μονο για να φτιάξει το όνομα τουαδιαφορώντας για το καλο του συλλόγου, ο φουστερ μας έδειξε τι σημαίνει να δενεσαι ολοκληρωτικά με την ομάδα που αγωνίζεσαι,και να την αγαπάς πραγματικά δείχνοντας τεράστια πειθαρχία στον εκάστοτε προπονητή και συνάμα τρομερό επαγγελματισμό. Μονο και μονο για αυτο αξίζει να μείνει στην ιστορια.. Μοιάζει σαν να γεννήθηκε στον Πειραιά.

Η απόφαση του Σιλβα για μένα ειναι σωστή. Δεν βλεπω πως ο Νταβίντ θα μπορει να σταθεί σε ευρωπαικούς αγώνες Ειδικά φετος που τα χρόνια εχουν περασει και δείχνει πλέον να βαδιζει στα ποδοσφαιρικά του γεράματα. Η απόφαση του προέδρου να του ανανεώσει το συμβόλαιο ειναι σωστή μονο και μονο για την προσφορά του παίκτη αυτα τα 5 χρονια . Αλλα πέρα απο αυτο οπως ειναι τωρα ο παίκτης δεν ξερω εάν χωράει στα πλάνα του Σιλβα.Ειναι και αυτοι οι ρημαδοτραυματισμοι που δεν τον αφήνουν σε ησυχία..

Εικόνα savvas gridlock

Ποδοσφαιρικά εννοείται πως ο Τζόλε ήξερε περισσότερη μπάλα από το Φουστέρ. Ούτε ο Μουράτης όμως ήξερε πολλή μπάλα. Μιλάμε για παίκτες-σύμβολα, όχι για μπαλαδόρους. Ο Ριβάλντο ήξερε πολλή περισσότερη μπάλα από τον Τζόρτζεβιτς και προσέφερε πολλά, στα 3 χρονια που έπαιξε σε εμάς. Παίκτης-σύμβολο όμως δεν ήταν. Τώρα για την απόφαση του Σίλβα, τα είπαμε. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Πουλίδο σε αυτά τα 6 ματς, ή ότι ακόμη και αν χρησιμοποιηθεί, θα κάνει τη διαφορά. Μα ούτε ένας. Ούτε ο Σίλβα το πιστεύει, αφού τον αφήνει συνέχεια στον πάγκο ή στην εξέδρα. Ακατανόητη επιλογή.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ. ΄΄Βαραίνει΄΄ πολύ στην κρίση μου, ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ( με την ευρεία έννοια ).

Εικόνα Αλέξανδρος

Όσο και να μας πονάει ήταν σωστός ο αποκλεισμός στα χαρτιά τουλάχιστον. Μακάρι να μην το μετανιώσει ο κόουτς, και κυριότερα από όλα να μην μετανιώσουμε εμείς... Ίδωμεν

Εικόνα ANTIFA-7

Δεν νομιζω οτι ηταν σωστος ο αποκλεισμος του Φουστερ.Μπορουσε να τον παρει στην θεση του απειρου Πουλιδο.Ο οποιος αμφιβαλλω αν θα μπορει να προσφερει την απαραιτητη βοηθεια στην αμυνα, κατι το οποιο ο Φουστερ το εκανε και με το παραπανω.Προσωπικα θεωρω οτι η επιλογη εγινε κατω απο πιεσεις μανατζερ.

Εικόνα Αλέξανδρος

Παίζει αυτό που λες, αλλά ίσως ο κόουτς να έχει πλάνο με γρηγορότερους παίκτες για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους μας στην Ευρώπη. Για αυτό λέω στα χαρτιά τουλάχιστον.

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το μετανιώσουν ούτε ο κόουτς ούτε εμείς... Όσο πιο πολύ όμως συζητάμε γιαυτόν, τόσο πιο έντονα και μόνιμα χαράσσεται στην καρδιά μου...

Εικόνα Αλέξανδρος

100% σωστός

Εικόνα dgkirle

Νταβίντ Φουστέρ. Γεννημένος στην περιοχή Oliva της Ισπανίας. Με ένα χαρακτήρα όμως που παραπέμπει σε βέρο Πειραιώτη. Διότι αυτός ο τύπος έχει μέχρι τώρα διδάξει πως πρέπει να αγωνίζονται όλοι που έχουν το δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.
Αναφορικά με τη μη συμμετοχή του στη λίστα, νομίζω πως είμαι κάπου στη μέση. Όμως δεν αλλάζει και συνεχίζουμε έτσι.
Δεδομένου ότι ο Νταβίντ δεν είναι τεχνήτης ποδοσφαιριστής και παρόλα αυτά έχει πετύχει κάτι γκολάρες που θα ζήλευαν και κάποιοι που της μιλάνε της μπάλας, θα του απέδιδα τον εξής χαρακτηρισμό: O βιρτουόζος στρατιώτης.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιοχή Oliva της Ισπανίας. Είδες; ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ...

Εικόνα CVRED

Λογικός ο αποκλεισμός του Νταβίντ, που όμως έφερε σε όλους μας μια πίκρα. Και πριν την ανάρτησή του, αλλά ιδιαίτερα μετά. Μια πίκρα γιατί τον νιώθουμε πλέον δικό μας άνθρωπο και στεναχωριόμαστε με τις στεναχώριες του. Δυστύχως ή ευτυχώς, ότι έχει αρχή, έχει και τέλος. Οπότε σιγά-σιγά τελειώνει το ταξίδι ενός απο τους πιο αγαπητούς, αλλά και πιο αδικημένους παράλληλα, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας. Ελπίζω ο Πρόεδρος, ο οποίος έχει αποδείξει οτι είναι ένας απο εμάς και έχει στην ίδια θέση στην καρδιά του τον Φουστέραρο, που τον έχουμε κι εμείς, να του ανοίξει τις πόρτες της ΠΑΕ και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, γιατί τέτοιοι επαγγελματίες, που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο, δεν πρέπει να χάνονται.

ΦΟΥΣΤΕΡ, ΨΥΧΑΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Σιβηρέδειε, τα μέλη της Συγκλήτου ένευσαν όλα καταφατικά με το σχόλιό σου... ΧΑΙΡΕ!

Εικόνα red7neck

Δεν χρήζει και ιδιαίτερης ανάλυσης η ενέργεια του αυτή..Τον αγαπά τον Ολυμπιακό και τον έχει στην καρδιά του! Νταβίντ εδω και καιρό είσαι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ και συνέχισε να τους...γλεντάς!

Εικόνα apostolos gaganis

Γιαυτό και το κείμενό μου, βραχύ, Κοκκινολαίμη 7... ΄΄Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ΄εν ολίγοις πολλά΄΄ ( Πυθαγόρας ). Κι εδώ, προσπάθησα να τ΄ακολουθήσω...

Εικόνα nichio 1971

Μόνος σεβασμός αξίζει σ' αυτόν τον άνθρωπο, που τόσα πολλά έχει προσφέρει και συνεχίζει...
Νομίζω έχει ήδη κερδίσει μια περίοπτη θέση στο πάνθεον των ξένων παικτών που ΔΕΘΗΚΑΝ με τη φανέλα τούτη...
Καλή συνέχεια να έχει και φέτος ο Ισπανός, που θα χρειαστεί σίγουρα η ομάδα σε κάποια στιγμή.

Εικόνα apostolos gaganis

Ας ελπίσουμε να μην ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, τουλάχιστον επειγόντως ή συχνά, στη σεζόν που διανύουμε η συμβολή του, γιατί αυτό θα δείχνει πολλά και όχι ευχάριστα... Θεωρώ απίθανο πάντως κάτι τέτοιο.

Εικόνα μαουνιέρης

Μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς. Δεν συγχωρώ τον εαυτό μου: τον είχα αδικήσει με κάτι αηδίες που είχα γράψει τις πρώτες του μέρες στον Θρύλο. Ο Φουστέρ γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος δεν έχει πει μαλακίες για παίκτες ρε Γιώργο; Εγώ εδώ θεωρούσα το Μάρκο Νε πολύ καλή περίπτωση. Τον γνωστό Μάρκο Νε. Το σκέφτομαι και σήμερα και μου μπαίνουν ιδέες να αυτοκτονήσω με λουκουμόσκονη.

Εικόνα john

Λυπάμαι που ειδα καθυστερημένα το μήνυμα και μπορει να μην δεις καν την απαντηση μου. Απο καιρο περίμενα μια αφορμή για να γράψω μερικα πράγματα για τον μάρκο νε. Τον συμπαθούσα πολύ. Κυρίως για το οτι ειχε πολύ καλο ποδοσφαιρικό iq, κοίταγε παντα να παιζει με τη μια(τον λάτρευα αυτόν οπως λάτρευα και τον μακουν για τον ιδιο λόγο), και ειχε συνεχώς στο μυαλο του το πως να εξυπηρετήσει καλύτερα τους συμπαίκτες του.Εβαζε πολύ οξυδέρκεια στο παιχνιδι του και παντα προσπαθούσε να κανει το απλό,που ορισμένες φορες ειναι τελικά και το πιο δυσκολο. Γιατι δεν επιασε? Πολλοί λογοι. Το κυριότερο για μένα ηταν αυτη η καταραμένη ευπάθεια που ειχε στους τραυματισμούς. Δεν τον άφηναν σε ησυχία.Επισης δεν δούλεψε ποτε τις αδυναμίες του. Έπαιζε μονο με το μυαλο του και δεν βελτιωνόταν. Εκτος απο αυτο έπεσε σε μια εποχή που τα χάφ μας ηταν γεμάτα και ποιοτικά με Στολτίδη στα πολύ καλα του να πλαισιώνεται και απο τον λεντεσμα το 2007. Ο νε δεν χώραγε αν και τον πίστεψε πολύ ο Λεμονής. Πιστεύω πως είδε πάνω του τα χαρακτηριστικά που περιγράφω παραπάνω. Ειχε γράψει ενα πολύ ωραίο άρθρο για αυτόν ο ηλιας Μπαζίνας οταν ο νε άρχισε να παιζει συστηματικά στον ολυμπιακο απο τον Γενάρη του 2007 και μετα. Η φράση που έγραψε και την εχω συγκρατήσει έως σήμερα ειναι η εξής " Ποδοσφαιρικά το μυαλο του νε έκοβε περισσότερο απο τον Τουρέ!!." Το οποίο για εμένα εκείνη την εποχή που ειπώθηκε αυτη η φράση ηταν πολύ σωστή ποδοσφαιρική κρίση. Άσχετα με την τελική εξέλιξη των 2 παικτών καθαρά στον νοητικο τομέα ο νε ειχε αν οχι περισσότερα τουλάχιστον ίδια εφόδια με τον Τουρέ για να κανει μια καλη ποδοσφαιρικη καριέρα. Κρίμα που δεν μας βγήκε. Παντα μου άρεσαν οι παίκτες που έπαιζαν απλα, και μονο με το μυαλο τους θέλοντας να κάνουν τους συμπαίκτες τους να φαίνονται καλύτεροι με τις πολύ έξυπνες πάσες τους. Ο επόμενος μετα τον νε που ειχε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού(1000 κλάσεις παραπάνω βέβαια) ηταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Για εμένα ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΝΕ

Εικόνα savvas gridlock

''Εκτος απο αυτο έπεσε σε μια εποχή που τα χάφ μας ηταν γεμάτα και ποιοτικά με Στολτίδη στα πολύ καλα του να πλαισιώνεται και απο τον λεντεσμα το 2007. Ο νε δεν χώραγε αν και τον πίστεψε πολύ ο Λεμονής.''

Ρε Γιαννη, επαιζε ο Μιλος Μαριτς τοτε και ο Παντελης ο Καφφες, ποια ποιοτικα χαφ λες οτι ειχαμε; Για τον πουτσο χαφ ειχαμε, πλακα κανουμε τωρα;

''Ειχε γράψει ενα πολύ ωραίο άρθρο για αυτόν ο ηλιας Μπαζίνας οταν ο νε άρχισε να παιζει συστηματικά στον ολυμπιακο απο τον Γενάρη του 2007 και μετα. Η φράση που έγραψε και την εχω συγκρατήσει έως σήμερα ειναι η εξής " Ποδοσφαιρικά το μυαλο του νε έκοβε περισσότερο απο τον Τουρέ!!." Το οποίο για εμένα εκείνη την εποχή που ειπώθηκε αυτη η φράση ηταν πολύ σωστή ποδοσφαιρική κρίση.''

Κοιταξε Γιαννη, αυτο που εγραψα παραπανω, οτι δηλαδη ''ολοι εχουμε πει φοβερες μαλακιες'', ισχυει για ολο τον κοσμο. Ο συγχωρεμενος ο Μπαζινας εγραφε το καλοκαιρι του 2010 οτι με τους παικτες που εφερε ο Βαλβερδε και με τον τροπο που προσπαθει να κανει τον Ολυμπιακο να παιζει, δεν θα μας κανει ισπανικη ομαδα που λεγανε οι υμνητες του, αλλα ομαδα Segunda Division. Ο Γεωργιου με τον Αλεφαντο ωρυονταν ''πού να παει ρε σεις αυτο το αργοκαραβο ο Τουρε σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα που σας λενε, κοροιδα, μην τρωτε προπαγανδα'' και μετα που μπουκωθηκαν, κανανε κο-κο-κο και σαν να μην τρεχει τιποτε.

Το μεγαλο προβλημα του Νε ήταν το οτι ήταν ανευρος. Τιτικα. Φτερου, πώς το λενε. Αν δεν εχεις νευρο, παθος για διακριση, οσα προσοντα κι αν εχεις, στο υψηο επιπεδο τη διαφορα δεν την κανεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Γιώργαρε! Αν ήταν να μη σχωράμε τον εαυτό μας κάθε φορά που αδικούμε με τις κρίσεις μας κάποιον, έστω και παροδικά, τότε... Εδώ σ΄ένα λεπτό μέσα βρίζουμε κι αποθεώνουμε τον ίδιο παίχτη... Έτσι είναι. Το ξέρεις... Άντε να κατέβω να τα πούμε...

Εικόνα thita

ναι, στην καρδιά μας ο φουστεράκος

όλοι στεναχωρηθήκαμε, πιστεύω όχι τόσο με τον αποκλεισμό του, αλλά με την ..... στεναχώρια του

αν και κάτι θα είχε πάρει μυρωδιά ο άνθρωπος, λίγο από το χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, λίγο από την απόδοση τσόρι-φορτούνη, λίγο από την υπερφόρτωση στα εξτρέμ που επιδίωξε ο κόουτς

αγωνιστικά πάντως μου φαίνεται λογική η προτίμηση του προπονητή στον παραμένοντα κασάμι, για τους γνωστούς λόγους

με την ελπίδα βέβαια να θυμηθεί αυτός τις καλές εμφανίσεις ε

γιατί αλλιώς προτιμότερος θα ήταν ο φουστεράκος ακόμη και σαν ..... αμυντικό χάφ, έστω δηλαδή και μόνο με το πάθος και τα τρεξίματα

τέλος πάντων, να είναι καλά το παλικάρι, θα τον δούμε μέσα στη χρονιά, είμαι βέβαιος

και όποιος τον πετύχει έξω πουθενά, μια τόνωση και μια αγκαλιά

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν αλλάζω κόμμα...

Εικόνα jole11canezza

Καποτε ειχα μιλησει για μισθοφόρους, για παικτες που δεν χρειαζεται να τους κανουμε ινδάλματα γιατι δεν σεβονται την φανελα που φορανε. Μια φανελα που εμεις λατρεύουμε. Ο Φουστερ σιγουρα δεν εμπαινε σε αυτην την κατηγορια, ποτε δεν εδωσε δικαιωμα, ποτε δεν εκανε φασαρια, το κλαμα του περσι με γ...ε γιατι ηταν αληθινο. Ξενος παικτης που καταλαβε που παιζει. Οντως υπαρχουν λιστες που αξιζουν πολύ περισσοτερο και αυτος εχει γραφτει σε αυτην την λιστα με το σπαθι του. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ FUSTER.

ΥΓ: MONO ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Όταν θα μπει μέσα στην ομάδα σε κάποιον αγώνα του πρωταθλήματος, το τί χειροκρότημα έχει να πέσει θα΄ναι άλλο πράμα... Κιαυτό είναι πολύ σπουδαία ηθική ανταμοιβή για τον καθένα... Θα΄θελα να του σφίξω το χέρι αυτουνού του μάγκα. ΑΛΗΘΙΝΑ...

Εικόνα thita

AKRIVWS

Εικόνα ze ηλιας

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
GRACIAS DAVID

Εικόνα apostolos gaganis

Σπάνια έχω συμπαθήσει ξένο παίχτη τόσο. Είναι νομίζω η έμφυτη σεμνότητα και ο άψογος επαγγελματισμός του, υπεύθυνα...Τα δίνει όλα ρε παιδί μου. Υπόδειγμα...