Πόλο Ανδρών 2015-2016. Καλή αρχή ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!


Tags: πόλο

Μετά την ανάλυσή μας επί των τμημάτων του βόλει, θα συνεχίσουμε με αυτά του πόλο, ξεκινώντας από αυτό των ανδρών. Πόλο ανδρών λοιπόν. Ένα τμήμα δοξασμένο, γεμάτο επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων εντός κι εκτός συνόρων. Ένα από τα τμήματα που σε κάνουν να είσαι περήφανος που είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ένα τμήμα που περιμένεις κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί. Ένα τμήμα το οποίο οι...απέναντι βλέπουν με το κυάλι.
 
Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει κάθε χρόνο την απόλυτη κυριαρχία του. Άλλωστε, τα τελευταία 20 χρόνια έχει κατακτήσει συνολικά 33 τίτλους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο,  Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι με το υπάρχον  ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα ανακυρηχθεί και του χρόνου νταμπλούχος Ελλάδας. Το θετικό είναι ότι από την περσινή ομάδα έμειναν σχεδόν όλοι, επομένως η ομάδα είναι ήδη δεμένη. Πολλές κινήσεις δεν έγιναν –ούτε χρειαζόταν να γίνουν εδώ που τα λέμε-. Τρεις μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν όλες κι όλες το καλοκαίρι που μας πέρασε κι από αυτές, οι δύο  ήταν σχεδόν....αναγκαστικές, καθώς αποχώρησαν από την ομάδα δύο πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο του πόλο. Ο λόγος φυσικά για τον τεράστιο Νίκο Δεληγιάννη (παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας και νυν προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού) ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του στα 39 του χρόνια και τον Νίκολα Ράτζεν, τον Σέρβο αμυντικό με το ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, που όμως επισκιάζεται –δυστυχώς- από κάποιες επιλογές του στην προσωπική του ζωή.
 
Σίγουρα είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις παίκτες τέτοιας κλάσης και ειδικά με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, ωστόσο η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έκανε για ακόμα μια φορά την υπέρβαση αποκτώντας στη θέση τους δύο επίσης πολύ μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου πόλο. Στη θέση του Δεληγιάννη ήρθε ο Γιόσιπ Πάβιτς και στη θέση του Ράτζεν ήρθε ο Τζέσε Σμιθ. Ο τρίτος της παρέας των νεοαποκτηθέντων παικτών είναι ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς. Ας δούμε εν συντομία τα βιογραφικά τους για να καταλάβουμε το μέγεθος των ονομάτων τους.
 
Γιόσιπ Πάβιτς: Κροάτης εν ενεργεία διεθνής τερματοφύλακας, με τεράστιες παραστάσεις και τροπαιοθήκη που θα ζήλευαν πολλοί. Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ έχει κατακτήσει και 11 μετάλλια (4 χρυσά, 2 αργυρά και 5 χάλκινα).
Τζέσε Σμιθ: Αμερικανός εν ενεργεία διεθνής αμυντικός που και αυτός έχει πολύ μεγάλες παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις, πλούσια τροπαιοθήκη αλλά και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας καθώς αγωνίστηκε μια χρονιά με τα χρώματα του Εθνικού με τον οποίο μάλιστα πήρε και το εγχώριο πρωτάθλημα. Συνολικά, στη μέχρι στιγμής καριέρα του έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, Μαυροβουνίου και Τουρκίας, ενώ σε εθνικό επίπεδο ο αριθμός των μεταλλίων του προκαλεί ίλιγγο καθώς έχει κατακτήσει συνολικά 17 μετάλλια (6 χρυσά, 4 αργυρά και 7 χάλκινα).
Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: Έλληνας εν ενεργεία διεθνής περιφερειακός με πολλές συμετοχές στο ενεργητικό του και παραστάσεις από μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Σίγουρα δε φτάνει το μέγεθος του ονόματος των δύο προαναφερθέντων, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια καλή  επένδυση για το μέλλον.
 
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
 
Απ’ότι καταλαβαίνουμε διαβάζοντας τα παραπάνω σύνομα βιογραφικά, οι δύο ξένοι νεοαποκτειθέντες παίκτες είναι top-class που δεδομένα θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να διατηρήσει την αυτοκρατορία του εντός συνόρων και –γιατί όχι- να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος στην Ευρώπη.
Ο Γενηδουνιάς από την άλλη ναι μεν δε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος (πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν στο ρόστερ υπάρχουν περιφερειακοί όπως ο Μάγιαρακ, ο Μυλωνάκης, ο Φουντούλης, ο Ντόσκας, ο Γούνας κλπ) αλλά αποτελεί μια πολύ αξιόλογη μονάδα που με σκληρή δουλειά και έχοντας δίπλα του παίκτες τέτοιας κλάσης έχει όλα τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του τμήματος, Θοδωρής Βλάχος, καλείται για ακόμα μια χρονιά να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο για την επίτευξη και των φετινών στόχων.
 

MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα kg

Σ Ω Σ Τ Ο Σ ..........!!!!!!!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Λέτε να τριτώσει το καλό με την Βουδαπέστη φέτος;Επιστροφή στον τόπο...των θριάμβων,εκεί που κατακτήσαμε το Πρωταθλητριών και το Σούπερ Καπ απέναντι μάλιστα σε Ουγγαρέζους!Αν κρίνουμε από την Ολυμπιακή Εθνική που έπαιξε στα ίσα όλες τις υπερδυνάμεις του κόσμου και πήρε χάλκινο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,φέτος πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω,να επιστρέψουμε σε τελική φάση-final 6 και εκεί όλα γίνονται,αν και υπάρχουν κάποιες ομάδες πραγματικά μεγαθήρια.Αν πιάσουν οι νέοι ξένοι πάντως+την εμπειρία που έχουν αποκτήσει πλέον οι Έλληνες και με πολύ καλή φυσική κατάσταση για να παλέψουν με τα θηρία,πιστεύω ό,τι φέτος θα τα πάμε πολύ καλά.Υ.Γ.Για Ελλάδα ανησυχώ πολύ,ακούω ό,τι ενισχύεται πολύ ο πρωταθλητής παντοτινός των 000 τροπαίων και έχω χάσει τον ύπνο μου,ανανέωσε,λέει,και ο Γ.Αφρουδάκης και το γράψανε για μεγάλη επιτυχία...Το ό,τι έχουν αρχίσει να μου προκαλούν οίκτο,ως σύλλογος,οι ακατανόμαστοι,είναι φυσιολογικό ή πρέπει να ανησυχώ;Με έχει πιάσει και μια φοβία μήπως φύγουν οι επιτυχημένοι Τουίτι και Μιχαλαριάς και δεν πέσουν ακόμα πιο χαμηλά από τον πάτο που βρίσκονται...Όσο για το τομάρι που έκανε ό,τι μπορούσε για να χρεωκοπήσει η Χώρα,7 Οκτώβρη στο Σέφ θα γίνει το 6-0 σερί νίκες,έτσι για καλή χρονιά...Άσχετο μεν,Ολυμπιακό δε,αφού δεν ξεχωρίζουμε τμήματα εμείς,βλέπουμε μόνο το έμβλημα και το όνομα του...αγαπητικού τους,είτε βρίσκεται σε σκουφάκι και μαγιό πόλο είτε πάνω σε οποιαδήποτε φανέλα μας.

Εικόνα MakTheBet

Προς το παρόν η ομάδα μας είναι αήττητη και οδεύει προς το final-4 ... Μακάρι να το σηκώσουμε φέτος...

Εικόνα xristoforas

1 μονο τροπαιο μενει να κατακτησουμε ωστε περασουμε τον εθνικο στο πολο ανδρων (στη συγκομιδη τροπαιων)
εχει 50 τροπαια ο Θρυλος (29 πρωταθληματα ελλαδος,17 κυπελλα ελλαδος,2 σουπερκαπ ελλαδος,1 σουπερκαπ ευρωπης,1 πρωταθλημα ευρωπης)
και 50 ο εθνικος (38 πρωταθληματα ελλαδος,12 κυπελλα ελλαδος)
βεβαια εχουμε 2 ευρωτροπαια εμεις στο πολο ανδρων και ο εθνικος κανενα...αλλα αν το παρουμε απο αποψη συγκομιδης τοτε ισοβαθμουμε μαζι του....50-50 και συντομα θα τον περασουμε (να ποιος ειναι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟ!)

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΓΙΑ 21 ΣΕΡΙ ΕΤΗ (1995-2015) ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΑΝΑ ΕΤΟΣ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012)...ΔΗΛΑΔΗ 36 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 21ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ 20 (ΚΑΙ ΟΧΙ 21 ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ) ΣΕΡΙ ΕΤΗ (1996-2015)
ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΑΝΑ ΕΤΟΣ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 1997 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛ ΚΡΑΟΥΝ..ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΠΛΟ ΣΤΕΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ)

ΟΙ 36 ΤΙΤΛΟΙ 21 ΣΕΖΟΝ 1995-2015 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΟΣΦΠ:
1 ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ
2002
1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
2002
17 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
1995, 1996, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015
15 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
1997, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015
2 ΥΠΕΡΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
1997, 1998

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΟΜΩΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ)
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΣΦΠ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 58 ΤΡΟΠΑΙΑ (50 ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ,8 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ 54 (50 ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ,4 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) !

κι αλλη μια ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΧΕΙ 6 ΕΥΡΩΤΡΟΠΑΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ (5 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,1 ΑΝΔΡΩΝ)
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 4 (2 ΑΝΔΡΩΝ,2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
ΕΝΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ 1 (1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015 ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΑ 5 ΕΥΡΩΤΡΟΠΑΙΑ (1 ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ) ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!

(τα εχω και σε 2 βιντεο αυτα που ανελυσα αλλα δεν τα ποσταρα διοτι συνεχως ανανεωνονται ως βιντεο και ετσι στο μελλον θα φαινονται ως ανενεργα λινκ)

Εικόνα kg

Σ Ω Σ Τ Ο Σ......!!!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Εικόνα MakTheBet

Πολύ σύντομα θα περάσουμε τον Εθνικό, όχι μόνο στο σύνολο των τίτλων, αλλά και στο σύνολο των Πρωταθλημάτων... Υπομονή και στήριξη μάγκες...

Εικόνα thita

καλή χρονιά λοιπόν στο ένδοξο τμήμα πόλο του Θρύλου

όλοι να στηρίξουμε όπως και όσο μπορούμε (για τα παιδιά αυτά του ερασιτέχνη, που τα χρήματα που παίρνουν δεν λύνουν το βιοποριστικό πρόβλημα για μια ζωή, όπως στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, η φωνή, ο κόσμος και η στήριξη είναι η ανταμοιβή τους και το κίνητρό τους που τους καυλώνει και τους κάνει να βγάζουν φτερά ή ...... πτερύγια εν προκειμένω)

με υγεία στους αθλητές και λίγο τύχη, γιατί όχι ευρωπαϊκό? το έχουμε ξανακάνει άλλωστε

αν και τα πρώτα δείγματα τύχης δεν είναι καλά, για δεύτερη ή τρίτη χρονιά πέφτουμε στον όμιλο με την ομάδα που διοργανώνει το final 6 και προκρίνεται σε κάθε περίπτωση, δηλαδή την έγκερ φέτος (βουδαπέστη πάλι το final 6), δεν καταλαβαίνω το σύστημα αυτό που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο σπορ και σε κάθε περίπτωση αφού επιμένει η διοργανώτρια στην διατήρηση αυτού του προνομίου, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η ομάδα αυτή συμμετέχει κανονικά στους ομίλους και κόβει βαθμούς από κάποιους (ας συμμετείχε χάριν προπόνησης/προετοιμασίας αλλά ας μην μέτραγαν βαθμοί τέλος πάντων)

οπότε την "τύχη" μας θα την φτιάξουμε μόνοι μας, όπως άλλωστε τις περισσότερες φορές

εξαιρετικές οι επιλογές παικτών, ο τερματοφύλακας από τους καλύτερους στον κόσμο και ο αμυντικός φοβερός

μια κουβέντα για τον δεληγιάννη (αποφάσισε μόνος του να σταματήσει): αν ήμουν στη διοίκηση του Θρύλου, τον άνθρωπο αυτό θα προσπαθούσα να τον πείσω να παίζει μέχρι όχι τα 40, αλλά τα 50, και όταν σταμάταγε τέλος πάντων θα τον ετοίμαζα για τα επόμενα 2-3 χρόνια είτε για προπονητή στο πόλο μας είτε για παράγοντα (π.χ. General Manager) όχι μόνο στο πόλο, αλλά και σε άλλα τμήματα του Θρύλου, ακόμη και στο ποδόσφαιρο (όπως ο Μοντάλι, που από το βόλλεϋ βρέθηκε στη διοίκηση της γιούβε και της ρόμα, αν θυμάμαι καλά), πρόκειται για τον πιο σοβαρό και δουλευταρά αθλητή που έχω γνωρίσει ποτέ, με πολύ έντονη προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, συνέπεια, επαγγελματισμό, άσε που είναι χαρακτηριστικός winner και αυθεντικός ολυμπιακός

σε ό,τι είπε ο αδερφός πιο κάτω, ΝΑΙ, πρέπει να απαιτήσουμε ένα κολυμβητήριο για πάρτη μας, με τόσο ένδοξη ιστορία και τόσες επιτυχίες, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατό να γίνονται συζητήσεις για άλλες ομάδες, σε άλλα σπορ, αλλά όχι για τον Θρύλο στο πόλο, ας βοηθήσει επιτέλους και η δημοτική αρχή του Πειραιά, έστω και σε αυτήν την κακή (οικονομικά) συγκυρία, εδώ ακούμε απίστευτα πράγματα, ότι το γήπεδο λέει της αεκ, που θα ανήκει σε μια ανώνυμη εταιρεία (να δω πως θα το κάνουν νομικά αυτό βέβαια, με οικόπεδο κυριότητας δημοσίου), θα το εντάξουν στο νέο ΕΣΠΑ (?!?!?!?!), ε ας εντάξουν ένα νέο κολυμβητήριο για τον Θρύλο, που στο τέλος τέλος θα αφορά ερασιτεχνικό σωματείο και όχι εταιρεία

Εικόνα MakTheBet

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΑΗΤΤΗΤΟΣ σε ΟΛΕΣ τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει φέτος. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα...

Εικόνα koropi48

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα αδέλφια κι όποιος μπορεί, καλό είναι να ενισχύσει με την παρουσία του τα παιδιά στους αγώνες.
Για μια ακόμα φορά να τονίσουμε κάτι που θα πρέπει να μπαίνει προμετωπίδα σε κάθε ερυθρόλευκο σάιτ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Και να ζητήσουμε οι εγκαταστάσεις αυτές να ονομαστούν "αγιά σοφιά", προς τιμή των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, που κατοίκησαν και κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά (όσοι δεν χωρούσαν εκεί, πήγαν με βαριά καρδιά στα φιλαδέλφεια), που άντρωσαν το ναυτεργατικό κίνημα, που δούλεψαν αποθήκες και εργοστάσια, που έφτιαξαν το ρεμπέτικο τραγούδι και το νεοελληνικό προλεταριάτο, που, που, που.... Τί να μας πουν οι δεκαπέντε οικογένειες προσφύγων που κατοίκησαν την περιοχή βορείως της Αχαρνών! Όχι λοιπόν λεφτά στους Αλαφούζους και τους Νιάου για εγκαταστάσεις των ανύπαρκτων συλλόγων- ντροπή που εκπροσωπούν, αλλά στο ΘΡΥΛΟ των τίτλων, των εκτεταμένων ακαδημιών, των αθλητών που στελεχώνουν τις εθνικές σε όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Εικόνα MakTheBet

Το είχε πει και ο μεγάλος Χάρης Παυλίδης αυτό...Αν ο Ολυμπιακός είχε δικό του γήπεδο, θα είχαμε 10 ευρωπαϊκά!!! Είναι ντροπή ένας σύλλογος με τόσες διακρίσεις εντός κι εκτός συνόρων να μην έχει δικό του γήπεδο...