ΣΤΟ ΦΑΓΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ...


Tags: -

Γεια χαράδρα μόρτες...

Στον απόηχα του ματσάκιου από πσες παρατήρεπσα κάπγοια πραματάκια ,η αλήθγεια είναι, πσελοπερίεργα...
''Στο φαγί και στο γαμήσι ο Θεός δε γκάμει κρίσις'' λαλούσε ο σχωρεμένος ο γέρος μου...
Οπότες μποράτε να τρώτε σα κιαρατάδες γιατί για να....γαμάτε δε σας θωράω !
Βρε μαλακοπίτουρες γαμώ τις φελλάδες σας ,μήμπως λεσμονέπσατε με πγοιαν ομάδα έπαικσε ο Θρύλατσος πσες ;
Γαμώ τις Καμπάλες σας και τις Ρουάντες σας, μήμπως κσέρετε για πγοια ομάς μελάμε ρε ;
Αλλά θα μου είπετε τώρα, πέρσι πόπαικσα με την Ατιτλέτικια και τηνε κέρδεπσα ,τηνε βγάνατε Ατιτλέτικια Κερατσενίου !
Αμ τη Γιουβέντους ;
Κι εκειά ήτονε η Γιουβέντους Ρουφ με προπονεφτή το Μητσάρα το Τζέλιο !
Μαλάκες τελικά έχετε πολλή πλάκα !
Είστε για να σας κρεμάν κουδούνια ρε λεχρίτες !
Ο άλλος πσες μου λαλούσε...''Άιντα ρε μαλάκες Βαγερνιώτες !Περμένω το δέφτερο !Με 0-1 μόνο θα καθαρέπσετε το Γάβρακα ;''
Βρε παλιομαλάκα, του είπα, πάλε Βαγερν είσαι ρε μαλάκα ;Πόσες ομάδες θαλλάκσετε ρε μαλάκες μέσα σένα έτος ;Πάλε θάσαστε Ασερναλένιοι φέτος και για πρώτη βολά θα γενήτε και...Κροάτες ;
Ρε γαμώ το κσεστάβρι σας μουνάκια του έλεου , πού κάματε πρώτο σουτ εδανά μέσα με το...Καμπάλα στο 78' τολμάτε να ομιλάτε για...μπάλα ρε ;
Ρε μαλάκες σας γάμεπσε ο Ντόντος ρε μαλάκες και ομιλάτε ;
Καλά πούρθε ρε κσεφτύλες ο Ελεφσίνας πσες και παίκσατε φιλικό μαζί του και κερδέβατε στο μισόχρονο 5-0...Κάτιτις τέτγοια ματσάκια σας σκαρώνει ο Αναστάσης για να κσεχνιόσαστε και να μεν δγυαλεθείτε !Μαρέσει που φωνασκούσατε ούλες οι μεγαλοκοπέλες εκειδά μες τη Λαγοφλώρα ότι ''Να φύβγει ο μαλακας !Δρόμο ο Αναστάσης !Οκσω ρε Αλαφούσκο !Πούλα και φύε !''
Καταρχάς ο Αναστάσης δε φέβγει ρε !Για πγοιο λόγο ;Μα γιατί και το Μπάμπη το Καράμπακα από την Οχιά Περάματος να του φέρει ταφεντικό του ''φχαρεστώ'' θα είπει !Τόσο απλά !
Κι από την άλληνε ο Αλαφούσκος δε φέβγει και δε μπουλάει πάλε για ένανε απλό λόγο.Γιατί δεν υπάρχει κανας άλλος να σας πάρει ρε λεβγιέδες !Δε μπέρασε και τόσος δα καιρός που δε θεμάστε ότι ο Βαρδενοτζίγγερ χάρεζε τις μετοχές και κανένας δε μπάγαινε να τις πσωνίσει ;Τζάμπα λαλούσε ρε !Τζάμπα παρτε τες !Τίποτες !Μέχρις πόσκασε μύτη το λαμόγιο και γένηκε πάρεδρας όχι του ζελέ αλλά της Παθαναικιάς σεμμαχίας !Πούτσες μπλε με ολίγα λόγια...
Καλά...εσάς πγοιος σας γαμεί με το χάλι που κατέχετε ;
Πάμε παρακάτου...
Πσες άκουγα ένα σωρό Γάβρους να λαλούνε...Λίγος ο Ερνάνης...δε γκάμει ο Ιντέγιες...φόλα ο Ροβέρτος με το τεμάχεο πάρπακσε...έσουρνε το γκώλο του στο χορτάρι ο Καμβγιάσος...ο Πάρδος δε μποράει να κάμει τίποτες...Σεβά γιατί σε φέρανε ρε ;Και η επωδός...ΣΙΛΒΑ ΑΜΠΑΛΕ ΠΑΡΑΙΤΕΠΣΟΥ !
Ρε μαλάκες πάμε καλά ομαδεκώς ;Αρχέπσαμε πάλε ρε ;
Ρε μαλάκες με τους Βαγερναίους παίζαμαν ρε !
Δε λαλώ ότι είναι θεικιά ομάς , μνιας κι εμένα δε με τρόμακσε καθόλου, άλλωστε τους περίμενα κάπως έτσα...Τους παρακολουθάω πώς πάιζουν εδανά και 4-5 αγώνους και δε με τρελαίνουνε...Εχουν όμως ένα πράμα.ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΕΠΕΔΟ !
Σίγουρα δεν είναι η Ρεάλα με τους μπαλαδόρες της , ή η Παρή με ταστέργια της...Ειναι όμως άρεστοι παγγελματίοι και πολύ καλή ''ομάδα'' !
Πράμα που δεν είμεθα εμείς !
Ναι...είμεθα φελότεμες, το παλέβωμε, κάμωμε ό,τι μποράμε αλλά ''ομάς'' δεν είμεθα ακόμα !
Δακόστας, Καμβγιάσος, Ερνάνι, Πάρδος, Σεβάς, Ιντέγες ακομα κι ο Φορτούνας που παίζει φέτος κάτιτις παραπάνου, δεν υπήρχανε πέρσι στην ομάς !Η Βαγερν είναι σχεδόν ό,τι ήταν και πέρσι με τους ίδγιους παίχτουρες...με βασκό κορμό ίδγια !
Εμείς πουλέπσαμε ένα κάρο παίχτουρες γιατί πρέπει να πλερώσουμε το τίμεμα...ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΦΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΚΡΕΒΑ !Κι όντα θάχεις ριάλια πγια και θα μποράεις να κάμεις παπάδες στις αγορές τότενες φέρνεις και ταστέργια σου !
Πάλε πσες άκουα τα εκσαμάκσης να σέρνονται για το Σιλβα !Ακόμα δεν ήρθε ο Σιλβας και τάκουει ρε !ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΦΤΗΣ λαλεί ο ένας...Ρε ΤΙ ΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΦΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΕΠΣΕ Ο ΧΟΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ; Λαλεί ο άλλος...
Ρε μαλάκες πάμε ίσα ;Πάμε καλώς ;
Από πότε γένηκε μεγάλος προπονεφτής ο Σίλβας όνταν είναι 37 ετώνε ;Μετά...πώς τονε απορρίφτεις ρε όνταν ο άθρωπας έχει πέντε δέκα καλές προπονεφτικές παρουσίες σε καλές και ακσεόλογες ομάδες ;
Ρε μου θυμέβετε το Ρανιέρο ρε...Που δεν έκαμε για την εθνικιά Ελλάντας και πήε στην Εγγλεζία και πήρε το Λέστερ και τόχει δέφτερο ρε !
Πσεχραιδύο μάγκες !Αστε τον άθρωπα να κάμει τη δουλειά του και στο τέλος θα κάμωμε ταμείον !Παλέβει να μας φκιάσει μνια καλή και μεγάλη ομάς !Ας βοηθέπσωμεν κι εμείς σε δάφτο...Το ''είναι καλός'' , ''είναι για κλάμματα'' δε γκάμει καλό ούτε στο Σίλβα ούτε στην ομάς ούτσε σε μας !Λόγια της εκσέντρας και του καφενείου...
Υπομονή μάγκες !Υπομονή !Πάμε να περάσωμεν το μπήχυ και να ανέβωμεν επίπεδα κι όχι επίπεδο !Αλλά θέλωμεν δρόμο ακόμα...
Γιατί όντα τα μεγαλύτερα αστέργια σου είναι ο Τσόρης και ο Καμβγιάσος σε ηλικία 35-36 σίγουρα δε μποράεις ακόμα να κάμεις παπάδες και να κσεφύγεις από το τίτλο της απλά ''καλής ομάδας''...
Αλλά πώς να το κάμωμε ρε σαίνια ;δε χανώ κι από τη Καμπάλα όμως... 
Αε σεχτιρ από δω χάμου...

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Γεια σου ρε Μητσάρα με τον απίστευτο λόγο σου!! Να μας γράφεις πιο συχνά γιατί μας λείπεις!

Λίγο λόγια και απλά:
1) Παίζαμε με μία υπερδύναμη με κατοχή κοντά στο 65%
2) Όταν χάνεις 2 ευκαιρίες για να πάρεις το Χ θα φας γκολ
3) Ο Μαζουάκου να πάει από κει που ήρθε
4) Σκούπα ο Σαλίνο και μοιραίος για το παιχνίδι
5) Το σκορ μας αδικεί πέρα για πέρα
6) Η πρόκριση είναι δύσκολη για τους 16 και για να βγούμε ακόμη και στο Europa θα φτύσουμε αίμα! Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός μας στόχος, να ξεκωλιάσουμε τους παιδόφιλους-λαθρέμπορες-σωματέμπορες κτλ και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!

Καλή συνέχεια

Εικόνα jdancer7

Η ομάδα προχτές ήταν καλή. Με πρώτο και καλύτερο τον Σαλίναρο που ήταν πανταχού παρών και έχασε την ευκαιρία.. και δεν έφτανε μόνο που ήταν εκείνος σε αυτή τη φάση, έκατσε και η μπάλα βρέθηκε στο "κακό" αριστερό του πόδι.... Με εξέπληξαν θετικά οι κεντρικοί μας αμυντικοί που μόνο σε μια φάση, ο Σιόβας πρέπει να ήτανε αν δεν απατώμαι "πούλησε" την μπάλα. Καλή εντύπωση έδωσε κι ο Ιντέγιε. Δυνατός, γρήγορος, τεχνίτης.
Όντως ο Τσόρι σχεδόν αχρηστεύθηκε από αριστερά αλλά ήταν απαραίτητη η θυσία για την άμυνα. Ο Μαζουακού πρέπει να φάει πολύ πάγκο! Πολλές δυνατότητες αλλά μυαλό και νοοτροπία 10χρονου και δυστυχώς δεν βλέπω να σοβαρεύεται εάν δεν γίνει κάτι δραστικό... Ο Κασάμι εάν είχε παιχνίδια θα ήταν πολύ καλύτερος και μακάρι να βάλει το κεφάλι κάτω να παίξει την μπάλα που ξέρει και μπορεί.

Την φοβηθήκαμε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αυτή την Μπάγιερν έτσι όπως είναι, χωρίς Ρόμπεν και Ριμπερί...

Το μόνο που έκανε κακή εντύπωση ήταν ο πανικός, σχεδόν συνέχεια!! στην άμυνα όταν είχαμε την μπάλα για να ξεκινήσουμε παιχνίδι. Είχε ο Ρομπέρτο ή ένας από τα δύο μπακ μπάλα και έβλεπαν να πλησιάζει ο "γερμανός" στα 6-7 μέτρα και ένας ή άλλος κεντρικός αμυντικός ήταν εντελώς ελεύθερος στην άλλη άκρη του γηπέδου με χώρο πολύ μπροστά του και αντί να γίνει μια πάσα, αμέσως γιούρια η μπάλα μακριά.. έτσι δεν είχαμε κατοχή σχεδόν καθόλου και μειώναμε από μόνοι μας την δυνατότητα δημιουργίας. Τους κάναμε μόνοι μας τη ζωή τους εύκολη. Η ισοπαλία με λίγο πιο πολύ πίστη και καθαρό μυαλό θα μπορούσε να είχε γίνει πραγματικότητα.

Λοιπόν πέρασε αυτό και τώρα κοιτάμε την Άρσεναλ.... νομίζω ότι όταν αρχίζει και δένει η ομάδα θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα.

Εικόνα dgkirle

Έκατσα και διάβασα και εγώ το άρθρο του Διαμαντόπουλου και το βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικό και ατυχές.
Σίγουρα φαίνεται σοβαρός και λογικός ο κόουτς αλλά όχι και προπονητάρα που με αυτό το υλικό θα κάνει πλάκα.
Στα του αγώνα τώρα θεωρώ πως ο Τσόρι αριστερά χάθηκε και επίσης δεν είχε και τις ανάλογες επιστροφές με αποτέλεσμα να βγαίνουν συχνά στη πλευρά του. Δε φταίει αυτός βέβαια. Τελειώνοντας να πω δυό λογάκια για το Μαζουακού. Δε μας τα λεέι καλά το παλικαράκι. Χαλαρός τελείως με ένα στυλ απαξίωσης λες και πάιζαμε με τη τσίμπλα Μοσχάτου. Στο δεύτερο γκολ δε, ο τύπος βγήκε περίπατο στο άλσος. Πάει χαλαρά και ψωλαρμενίζει.

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγω νομιζω οτι βιαστηκε να παρει θεση ο Παντελης. Καλυτερα ομως να βιαζεται καποιος δημοσιογραφος να παιρνει θεση, παρα να μην παιρνει ποτε θεση, να κραταει πισινες και να προσπαθει να τα εχει με ολους καλα.

Εικόνα dgkirle

Όπως και να έχει, μακάρι να βγει αληθινός και να είναι όντως προπονητάρα ο κόουτς μας.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Μία διόρθωση, του "Ελεφσίνα" του έβαλε τα 5..οταν ο τελευταίος εμεινε με 10..

Εικόνα savvas gridlock

Για το Σιλβα, θα πω οτι το στησιμο της ομαδος ηταν καλο, αλλα ήταν και αναμενομενο λιγο πολυ. Αν δεν εκανε το αυτονοητο, δηλαδη να προσπαθησει να κλεισει ολους τους χωρους, θα λεγαμε οτι ειναι επικινδυνος. Απο εκει και περα, η ''εμπνευση'' που ειχε με τον Τσορι αριστερα, ηταν αποτυχημενη. Το αν ειναι ''προπονηταρα'' που εγραψε χθες ο Παντελης ή μυρωδιας, θα το δουμε. Εγω δεν εχω καταληξει ακομη.

Ο Ντα Κοστα και ο Σιοβας επιβεβαιωσαν τη μαλακια που δερνει τον εγκεφαλο του μεσου ''σχολιαστη-αποψιατορα'' γαυρου. ''Που πα ρε με το Σιοβα, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι στο Τσου Λου''. http://1.bp.blogspot.com/-r2GctAoj9s4/TyP86sxW9vI/AAAAAAAAD_U/C8EUGOQUuy...

Απο την αλλη, την αισιοδοξια πολλων για την εμφανιση Παρντο-Ιντεγιε δεν την συμμεριζομαι. Οπως δεν με ενθουσιασαν οι Ερνανι-Σεμπα. Θελουν χρονο, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει αυτος ο χρονος πια. Στα ματς με Ντυναμο θελουε μινιμουμ 4 βαθμους, για να δεσουμε την 3η θεση. Αν μαλιστα κυνηγησουμε και προκριση στους 16, θελουμε αποτελεσμα στο Λονδινο. Αυτα δεν πανε μαζι με το ''θελουν χρονο πολλοι παικτες''.

Εικόνα red apple

μέσα είσαι στην τελευταία παράγραφο...Θέλουμε παίχτες με ατσάλινη θέληση για αυτό το επίπεδο, όρα Σαλίνο. Πρώτος στη μπάλα. Βασικά μαθήματα ποδοσφαίρου. Είδες Ρόμα χτες; Καμικάζι ήντουσαν.

Εικόνα Mhtsaras

Ναι...γιατι οι Ρωμνιοί το γνωρέβανε καλώς !Πως αμανε δε καμικαζιόντανε πάλε με 7αρα θα καθαρέβανε !

Εικόνα thita

γεια σου μητσάρα, στην καρδιά τα λόγια, όπως πάντα

μην ξεσυνερίζεσαι τους αλλόθρησκους, ξέρεις ρε σε τι γολγοθά τους έχει βάλει ο βαγγέλας???

Πρώτον, γύρω στα 70 γιούρια κάνουν οι εμφανίσεις των ξένων ομάδων, άρα φέτος 140 (μπάγερν + δυναμό), εάν υποθέσουμε ότι φανέλα άρσεναλ έχουν από πέρισυ (κληρωνόμαστε μαζί της 3 χρόνια τώρα)

Δεύτερον, πάνε να κόψουνε τον OTE TV επειδή δεν παίζουν ούτε φιλικά στην ευρώπη (μόνο πανελευσινιακός τους καταδέχεται), και ο ΟΤΕ δεν δέχεται, δεν είναι λέει "σπουδαίος λόγος" που δικαιολογεί την καταγγελία της σύμβασης/διακοπή της σύνδεσης αποκλεισμός από την καμπάλα

όλο έξοδα λοιπόν και έχουν και εσένα από πάνω να τους κοροϊδεύεις, δεν αντέχεται ρε φίλε, δείξε έλεος

για τους βαζελόγαυρους που έβγαλαν άχρηστο τον σίλβα και όλη την ομάδα, αφήνω το χειροκρότημα του κόσμου μετά το σφύριγμα της λήξης να μιλήσει μόνο του και προσθέτω ένα μόνο: μην δω κανέναν τους να γιορτάζει μετά από καλό αποτέλεσμα του Θρύλου π.χ. στο λονδίνο, θα τους ...... ριπορτάρω το facebook account άμα λάχει να' ουμε

Εικόνα Mhtsaras

Φιλε Θήτε τα πραματα ειναι απλα.ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ρε !

Εικόνα red apple

μαζί σου Μητσάκε. Πλην όμως αν υπήρχαν και κανά δυό Σαλίνοι ακόμα στο χορτάριον θα είχαμε και καλύτερη εικόνα και πιθανώς να τσιμπούσαμε βαθμουλάκιον

Εικόνα Mhtsaras

Κολλητε μου Κοκκινόμηλε θα σεμφωνέπσω μαζι σου...Καλό το γιουργια όμωε και η πσεχαρα αλλά αμανε ο Σαλινας ήκσερε και ολίγον μπαλιτσα στα πλασαρίζματά του, σημερις θάμαστου στον έβδομο ουράνόνε !Αλλά θα μου είπεις τωρα άμανε ήκσερε και καντάργια μπαλιτσα σε μας θάπαιζε ;Αχαχαχαχαχαχαχ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έντεκα και μισή... Δύο οι απολαύσεις μου: το... χεστήρι σου κι ένας καλός καφές. Ταυτότητα απόψεων, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση βέβαια, βλέπω. Διαφέρουμε μόνο ως προς τον στόχο. Εσύ έπιασες τους βαζελους και τους νεογαυρολυμπιακάρες, εγώ τις χανούμισες κυρίως. Ο καθένας με το ύφος του... Εκείνο το ΄΄ Πσεχραιδύο μάγκες΄΄ όμως, τί το΄θελες ρε Μητσάρα; Μ΄έριξε κάτω... Κλαίω ακόμα...