Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟ 1956



Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε σειρά άρθρων εις βάρος του Σάββα Θεοδωρίδη από αρκετές ''αντικειμενικές'' αθλητικές ιστοσελίδες. Όπως πολύ σωστά γράφει σήμερα ο Μανώλης Γαβαθιώτης στο ''ΓΑΥΡΟ'', μιλάμε για ανιστόρητους κοπρίτες, που δεν έχουν ιδέα για την προσφορά αυτού του ανθρώπου στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να τους βοηθήσουμε να μάθουν την αλήθεια, ας δούμε μία ιστορία από το παρελθόν. Ιούλιος του 1956 και ο Ολυμπιακός παίρνει το τρίτο σερί πρωτάθλημα της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΤΟΥ '50, με γύρο του θριάμβου από τους γαύρους μέσα στη Λεωφόρο. Δυο μέρες μετά, κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση στην ''Αθλητική Ηχώ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4-7-1956
 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-7-1956
 

 

 

 
''Κρα'' κάνανε οι βάζελοι για να τον αποκτήσουν, αλλά ο Σάββας τους κορόιδευε, έκανε προπονήσεις με το βάζελο και μετά κατέβαινε στους αγώνες με τα χρώματα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας πρωταθλήματα. Περίπου 60 χρόνια μετά, του το κρατάνε μανιάτικο...

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

ΣΑΒΒΑΣ=ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ

Εικόνα thita

καθήστε νεόγαυροι να ακούσετε ιστορία από τους σάββες, μπας και γίνετε άνθρωποι,

γιατί τώρα είσαστε πιο κάτω κι από τους βάζελους

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι παρουσιαζονται σαν "νεογαυροι" είναι πραγματικά οπαδοί του Θρύλου.

Μεγάλο ποσοστό από αυτούς πιστεύω ότι είναι βαζελακια κυρίως, και χανουμακια προσποιουμενοι τους Ολυμπιακούς. Αυτοί όμως με τη σειρά τους επηρεάζουν ορισμένους που δεν έχουν δική τους κρίση, ή έχουν χαμηλό IQ ή και τα δύο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί βλάκες στην Ελλάδα. Πριν λίγο καιρό είχε φανεί ότι πάρα πολλοί με iP από το ΣΚΑΙ έγραφαν κατά του ΠΡΟΈΔΡΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ στο Red Planet, δηλώνοντας ότι είναι γαυροι.