THRILE EISAI KAV-a-LA!



Μην την ψάχνετε. Κάθε που θα ακούτε για Grexit και για Πτώχευση έναν θα έχετε κατά νου. Τον υποφαινόμενο, τον Red Apple, ντε! Πέντε μήνες δίχως υπολογιστή κόντεψα να ξεχάσω την αλφαβήτα, την προπαίδεια και άλλα τινά. Αλλά αν η αλεπού έχει οπίσω την ουρά, η νυφίτσα ο Red Apple την έχει ομπρός. 
Και τί δεν έγινε σε αυτή την περίοδο... Πράματα και θάματα και σιγά που θα καθίσω τώρα εγώ, η νυφίτσα, να σας κάνω και ριτροσπέκτιβ που λένε και οι μπαμπέσιδες οι τεϊοπότες από το Νησί.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΥΛΟ

Και τί Θρύλο; Με κάτι όρχεις να! Παραμάζωμα τους έχει πάρει ο Γαλαξίας των γαύρων και τους ξαποστέλνει στη δίνη των Μαύρων Οπών, να 'ξαφανιστούν, να ησυχάσουμε από δαύτους. Δυό καύτρες από τσιγάρο πέσανε στην Βέροια, πάρε μια αγωνιστική στον Μαρινάκη -όχι στον Γαύρο. Στον Μαρινάκη! Μην το ξεχάσω... Πάρε και τρακόσια χιλιάρικα στη μπάκα σου επειδή ασκείς διοίκηση, χοντρομαφιόζε Εσκομπάρ των θαλασσών, ως μη όφειλες.

Κερδάς όλα τα καφενεία της Ευρώπης και τα καφέ-μπαρ της Psorokostenas; Σιγά τα λάχανα! Ο Πλατινίς και ο Μήτσιος νάναι καλά με τα διπλά ημίχρονα-άσσους τελικά και τα απλωμένα βρωμόχερα του άμπαλου σκατίμαυρου. 

Σε λίγο, γαύρε μου, δεν θα σου μένει σεντ τσακιστό στην άδεια τσέπη επειδή θα ξοδεύεσαι για να αγοράζεις σοκολοτάκια και λουλούδια για τους γειτόνους σου, θλιβερούς απογόνους πρέσβεων, που θα μετακομίσουν, ασθενούντες, στο Λοιμωδών με συμπτώματα λύσσας από το κακό τους. Θα τρέχει ο φαρμακοτρίφτης και δεν θα φτάνει για να τους βρεί φθηνά γενόσημα.  

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΥΛΟ

Και τί Θρύλο; Που κάνει τους άμπαλους γέροντες που παρακαλάνε τον χοντρομαφιόζο Εσκομπάρ των θαλασσών να έρθουν στον λιμένα για να κολλήσουν κανά τελευταίο ένσημο μπας και δουν σύνταξη στα σκέλια τους, να τρέχουν με τα χίλια για να πανηγυρίσουν τα γκολ του άμπαλου πουθενά χοντροΠάρντο -με το παρντόν! Κάτι Καμπιάσοι και άλλοι πουθενάδες άμπαλοι λαθρομετανάστες που για ένα κομμάτι ψωμί και πέντε ευρουδάκια είναι έτοιμοι να γίνουν βαποράκια του...Πάμπλο.

Έφαγε, λέει, πέντε το Άρσενολ, άρα, άμα έφαγε πενταρέ ολόκληρο οπλοστάσιο πόσα θα φάγει ο Γαύρος; Κερδάς στην παράταση στην Ζμπάουγκ Αρένα, βγαίνει ο διασκεδαστής των διατρεφόμενων με ξένα κόλυβα, σου γράφει: Σαν να έχασε ο Ολυμπιακός.

Δεν βρίσκεις άκρη. Δεν είναι η Ελλάδα που είναι ανάδελφο έθνος. Είμαστε και οι Γαύροι που είμαστε ανάδελφοι. Να το θυμάστε.

Στο τέλος-τέλος τί μας μένει από όλα δαύτα που ζούμε;

Η κάβλα του να είσαι Γαύρος 

άρτι ανακάμψας

Red Apple   

  

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Μην παιδεύεσαι φίλε μου με αναλύσεις.
Με λίγα λόγια:
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εικόνα KYTHNOS 7

Καλώς τονε και πάλι! Τρομερό κείμενο....

Ααααα και κάτι ακόμα υπουργέ αδερφή λίγα τα ψωμιά σου!!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς όρισες φιλάρα! Χειλάκι πετροκέρασο... Παιχνιδιάρικο... Από΄κείνα τα στόματα που΄ναι γλυκά και μαλακά σαν τσίχλα...

Ο ανάδελφος γαύρος. Πολύ εύστοχο...

Προσθέτω: Δεν ζω για να΄μαι γαύρος. ΕΙΜΑΙ γαύρος. Γιαυτό ΖΩ.