12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΕ



Eίχαμε δει το θέμα, αλλά ήρθε και η επικύρωση, μέσα από το ΓΕΜΗ.
 

 
Προσέξτε τι αναφέρεται. Δεν μιλάμε για λεφτά που ΘΑ μπουν στην ΚΑΕ. Μιλάμε για λεφτά που ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ότι μπήκανε. Μιλάμε κι επισήμως για
 
150 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ.

Ο Αλαφούζος στην ΠΑΕ ΠΑΟ εξήγγειλε προσφάτως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κι επειδή δεν έχει σάλιο (ή δεν θέλει να βάλει, από αυτά που έχει βγάλει έξω ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μετά τον περασμένο Δεκέμβρη...) έστησε τα χθεσινά επεισόδια, παρέα με τους υπαλλήλους του από την greenwin Μπύρα 13, για να κάνει ''ηρωική έξοδο''. Οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, δίχως τυμπανοκρουσίες, κάλυψαν άλλη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να βλέπουμε μέσα στην κρίση και τα capital controls Χάκετ-Στρόμπερι-Γιανγκ και να ξινίζουμε και τις μούρες μας κιόλας (κι εγώ δυστυχώς μέσα σε αυτούς, για έναν από τους παραπάνω...). Αυτοί είναι οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ.
 
- Δεν έχουν μετοχικό κεφάλαιο στην ΚΑΕ 800.000 ευρώ, όσο 2-3 σουβλατζίδικα μαζί.
 
- Βάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ το χέρι στην τσέπη, για να βάλουν στην ΚΑΕ ζεστό χρήμα ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, αλλά πιστοποιημένο από τους αρμοδίους φορείς.
 
- Πληρώνουν το κρατικό ΣΕΦ για την χρήση που μας αναλογεί και δεν το έχουν φεσώσει.
 
- Όταν σταματάει η συνεργασία τους με έναν παίκτη και επιστρέφει αυτός στη χώρα μας ως αντίπαλος, δεν συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο επειδή δεν έχει πληρωθεί η Εφορία για το συμβόλαιο που είχε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
 
- Δεν έχουν εφημερίδα δική τους, ούτε φτιάχνουν ιστοσελίδες με έδρα το φορολογικό παράδεισο της Μπελίζ, για να συκοφαντούν τους αντιπάλους τους και να τους παρουσιάζουν ''απογόνους δωσιλόγων-συνεργατών των Ναζί'' και ''πράκτορες της CIA''.
 
Τι έχουν; Απλώς μία ομάδα, την οποία συντηρούν για πάρτη τους, πληρώνοντας την καύλα τους που λέμε. Δίχως να φεσώνουν κανένα, σεβόμενοι όλους τους νόμους, με ενέργειες και κινήσεις ΜΟΝΟ πάνω στο τραπέζι. Φυσικά τα παραπάνω δεν θα τα πουν οι περισσότεροι μπασκετικοί δημοσιογράφοι. Αυτοί θα εξασφαλίσουν αποκλειστική συνέντευξη από τον κάθε Λο-Ντάνστον-Χάινς, στην οποία θα διαβάζουμε για το πόσο ''σκάρτα'' του φέρθηκε η διοίκηση της ΚΑΕ. Γιατί οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ φταίνε. Πάντα. Γενικώς και ειδικώς...

Σχόλια

Εικόνα john

Οι 2 αυτοι πρόεδροι ειναι πραγματικά στολίδια για τον Ολυμπιακό.Έχουν καταφέρει να απογειώσουν το μπασκετικό τμήμα με συνεχόμενες επιτυχίες απο το 2010 εως σήμερα.Δεν εχω ζησει καταστασεις Παπαστράτειου,δεν εχω ζησει παικτες τύπου Ποστέλ και Γκούλιας,δεν εχω ζησει την ντροπιαστική ήττα απο την Εφες με 50 πόντους διαφορά. Καταλαβαινω λοιπον όλους εσάς που τα εχετε ζησει αυτά ποσο πιο περηφανοι και γεμάτοι νιώθετε με τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Με αυτην την ομαδα χαιρομαστε και ανυπομονουμε να περασουν οι μερες για να την ξαναδουμε να μαχεται και να βγάζει στο παρκε θεληση για τη νίκη,τσαμπουκά και αυταπάρνηση.Να μην το βαζει ποτε κάτω και πάντα να μαχεται εως το τελευταίο δευτερόλεπτο παραδίδοντας μαθήματα ζωής για όλους μας.Για όλα τα παραπανω οι πρωτεργατες ειναι αποκλειστικά αυτα τα 2 αδέρφια.

Με χαλαει λίγο η μη ανανέωση συμβολαίων κάποιων παικτών που έχουν προσφέρει παρα πολλά στην ομάδα.Για να γινω συγκεκριμένος με χαλαει πολυ η μη ανανέωση Σλούκα,Χάινς,Ντάνστον.Δεν κατηγορω τοσο την διοικηση γιατι τους φερθηκε ντομπρα (ειδικά στον Σλουκα)αλλα με διαολιζει το οτι οι μισοι απο τους παικτες που τελειωνει το συμβολαιο τους,αδιαφορουν για τον Ολυμπιακό και αρχιζουν να μιλανε με αλλες ομαδες εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων.Δεν είναι μονο μια περιπτωση για να πουμε ΄΄φερθηκε πουστικα ο παικτης΄΄.Ειναι 4 διαφορετικες περιπτώσεις παικτων που εδωσαν αλλά κυριως πηρανε πολλά απο την ομάδα(Χαινς,Ντανστον,Περπερογλου,Σλούκας)Γιατι οι παικτες συμπεριφέρονται έτσι?Τι τους χαλαει στο μπασκετικό τμήμα? Εχει και η διοίκηση μερίδιο ευθύνης στις περιπτώσεις των παραπάνω παικτών?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Tον Ντάνστον δεν είχε κανέναν λόγο να τον ανανεώσει. Εμφανίστηκε στο ΣΕΦ, στην αρχή της χρονιάς, με πολλά παραπανίσια κιλά και οι εμφανίσεις που έκανε όλη τη σεζόν δεν ήταν παρόμοιες με αυτές τις πρώτης σεζόν. Ερασιτεχνική ήταν η προσέγγιση του παίχτη απέναντι στην ομάδα. Πάλευε ο Χάντερ μόνος του. Σωστά έπραξε η διοίκηση.

Όσον αφορά τον Περπέρογλου, δεν έπαιξε κάποιο ρόλο η χρονική προσέγγιση της διοίκησης. Ο Περπέρογλου άκουσε την πρόταση του Ολυμπιακού, άκουσε και της Εφές και αποφάσισε σαν κύριος.

Πάντως, στις περιπτώσεις Χάινς, Σλούκα και Ντάνστον φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι ορθώς έπραξε η διοίκηση. Ξεσκαρτάρισμα έγινε από τα μπαστάρδια. Ίσως είναι και σωστή αυτή η τακτική...

Εικόνα thita

γνώμη μου είναι πως ο ντάνστον έκανε καλό φίνις και καλά έκανε η διοίκηση και του έκανε πρόταση, διότι ξέραμε όλοι τι μπορεί, κλπ., ενώ και ο ίδιος ήξερε την ομάδα, την φιλοσοφία, κλπ.

εννοείται δεν έπρεπε να μπει η διοίκηση σε πλειστηριασμό για τον συγκεκριμένο παίκτη (όπως και δεν μπήκε) και ούτε ξέχασα την απαράδεκτη συμπεριφορά του στην αρχή της προετοιμασίας που λες (αποτέλεσμα άρνησης του Θρύλου να του αυξήσει αποδοχές μέσα στο καλοκαίρι, έναν ολόκληρο χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του) ούτε φυσικά χαλάστηκα με την αλλαγή ντάνστον/γιανγκ (άσχετα με την ατυχία του παιδιού), που και μεγαλύτερο ταβάνι έχει, και πιο καυλωμένος είναι

Εικόνα thita

Αδερφε,επίτρεψε μου: ο Περπέρογλου έφυγε και έσταζε μέλι το στόμα του. Είπε έφυγε για αλλαγή παραστάσεων και καριέρας,όχι επειδή κάτι τον χάλασε. Εικάζω έπαιξαν και τα λεφτά ρόλο,η εφες του έδωσε πολύ παραπάνω.

Ο Χάινς έφυγε και το μετάνιωσε. Με μαγειρεμα ραζνατοβιτς.Περισυ θα είχε γυρίσει αν δεν πήγαινε ο ιτουδης στην τσσκα.

Τον Ντάνστον δεν θα τον είχαμε πάρει αν δεν έφευγε ο Χάινς. Και αυτός έφυγε με μαγείρεμα ραζνατοβιτς.

Ο Σλούκας,η απώλεια του οποίου μου κόστισε πολύ (πιστεύω με αυτόν θα το σηκωναμε φέτος το ευρωπαϊκό),προφανέστατα παρασύρθηκε από υποσχέσεις για 25 λεπτά μίνιμουμ χρόνο συμμετοχής κλπ. και συμφώνησε με Φενέρμπαχτσε πριν ακούσει τον Θρύλο. Και αυτό φυσικά είναι το φταίξιμο του το μεγάλο. Τα αδέλφια πάντως του έκαναν προσφορά σχεδόν ίδια με τους Τούρκους κι ο κοουτς μέχρι πλάνα άλλαξε για να τον βάζει άσο και να παίζει παραπάνω,μην πέφτει πάνω στον Σπανούλη κλπ.

Ο θρύλος είναι γνωστό ότι χτίζει καριέρες,όχι περιουσίες. Οποίος δεν γουστάρει,πάει άλλου. Δεν γίνεται διαφορετικά βλέπεις,διότι υπάρχουν ισορροπίες στην ομάδα. Όπου όμως χρειάζεται και σε όποιον όχι μόνο κάνει διαφορά στο αγωνιστικό,αλλά αποτελεί θεμέλιο της ομάδας,τα αδέλφια ρίχνουν χρήμα. Σπανουλης. Πριντεζης. Σλούκας. Μήπως πήρε λίγα ο Γιάνγκ φέτος? ο χάκετ? λίγα πήρε ο λο πριν χτυπήσει? ο ματ περισυ δεν ανανέωσε με δίπλα λεφτά?

να δεις που την ίδια κουβέντα θα κάνουμε και φέτος,όλοι οι ξένοι μας θα πάρουν μεγάλη υπεραξία και μπορεί κάποιοι να μην μείνουν. Οι Τούρκοι όπως βλέπεις που έχουν λεφτά κάνουν ουρά για να πάρουν παίκτη του Θρύλου.Αν με ρωτάς,θα σου έλεγα πως σε αυτούς που θελουμε να κρατήσουμε,πρέπει να κάνουμε πρόταση για ανανέωση (π.χ. Χαντερ) όταν κάνουν 2-3 μέτριες εμφανίσεις. Έτσι ανεβάζεις τον παίκτη,δίνεις κίνητρο σε όλους στην ομάδα να μην τα παρατήσουν/απογοητευτούν κυρίως κλείνεις τελικά αυτούς που θες με λιγότερα λεφτά.

Λίγο τύχη θελουμε,να είναι υγιείς όλοι,και η ομαδάρα θα μας αρρωστήσει πάλι. Η μαγεία του Θρύλου στο μπάσκετ είναι στην αρχή ακόμη.

Εικόνα KCS

Οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ,κατά την γνώμη μου, αποτελούν υπόδειγμα του τι εννοούμε όταν λέμε ότι κάποιος/κάποιοι διοικούν μια ομάδα "με τον Σταυρό στο χέρι". Εχουν ρίξει άπειρα χρήματα με 0 υλικά ανταλλάγματα,πέραν της χαράς των τίτλων. Μόνο τιμή και ευγνωμοσύνη τους οφείλουν οι Ολυμπιακοί.

Εικόνα thita

Έτσι είναι,όσο κι αν θέλαμε όλοι ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ πιο δυναμικές αντιδράσεις, τα αδέλφια είναι υπόδειγμα ήθους και σεβασμού στους θεσμούς,στην ομάδα αλλά και στο ίδιο το άθλημα. Και όλα αυτά καθίστανται εμφανέστερα εάν ληφθεί υπόψη ότι έχουν απέναντι ένα ολόκληρο σύστημα πολύ χειρότερο από αυτό που καταγγέλουν οι βάζελοι στο ποδόσφαιρο,και παρά ταύτα όχι μόνο δεν κωλώνουν,αλλά αντίθετως ..... καυλωνουν και κάνουν ο,τι χρειάζεται (παραπάνω λεφτά από τον τρακη κλπ.). Γι'αυτο το ηθικό τους πλεονέκτημα έχουν λυσσάξει οι απέναντι να τους αποδομήσουν με ιστορίες για υποτιθέμενες συνεργασίες με ναζί κλ.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ,τους ευχαριστώ πολύ που έφτιαξαν την πιο μάγκικη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού (μη πω και ευρωπαϊκού) αθλητισμού,που τελειώνει το ένα ματς και δεν βλέπω την ώρα για το επόμενο.

Λάθη δεν κάνει μόνο οποιος δεν κάνει τίποτα. Κι αν οι εποχές ήταν άλλες η η δίκη μας συμμετοχή και στήριξη πιο δυναμική (π.χ. όπως τη δεκαετία του 90),πιστεύω το γήπεδο που λέτε θα είχε ήδη δρομολογηθεί.

Σάββα ακούραστε εργάτη του Θρύλου και του RATM,έχεις δώσει ρεσιτάλ δυο μέρες τώρα.

Εικόνα apostolos gaganis

ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ άσχετο άρθρο με τα όσα συνέβησαν χθες στο κοτέτσι, αλλά στην ουσία ένα πολύ ταιριαστό συμπλήρωμά τους. ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΟΥΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. Μ΄άρεσε η προσθήκη...

Εικόνα red apple

Σάββα, νομίζω πως αν μπουν κάποια στιγμή στη λογική να φτιάξουν και μια ιδιόκτητη γηπεδάρα 10-15.000 θέσεων θα μείνουν στην ιστορία

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ Αδάμ.