Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...



Η αισθητική χειρουργική  έχει κάνει τελευταία γιγαντιαία άλματα προόδου. Ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας. Και επειδή το RATM διαθέτει ως γνωστόν και επιστημονικό τμήμα, σκέφτηκα πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ενημερωθούν - έστω περιληπτικά - οι συρρατμίτες μου, μιας και όλοι λίγο πολύ έχουμε τρυφερά ημίση για τα οποία ενδιαφερόμαστε. Πολλαπλώς... Για τον λόγο λοιπόν αυτό, σκέφτηκα να επισκεφτώ και να πάρω μια συνέντευξη απ΄τον διεθνούς φήμης έλληνα αισθητικό χειρουργό ( cosmetic surgeon ) κ. Ευάγγελο Τροφαντάκη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, "ΤΟ ΑΜΕΡΙΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟΣ", Καραϊσκάκη 42, Ν. Φάληρο.

Η συζήτησή μας έγινε στο φιλόξενο γραφείο του κ. Τροφαντάκη και αφού προηγουμένος ο ίδιος προσωπικά μας είχε ξεναγήσει ευγενέστατα στις απολύτως σύγχρονες και ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις του κέντρου του. Έτσι, μεταξύ καφέ και βουτηγμάτων, μπήκαμε στο θέμα κι άρχισα τις ερωτήσεις.

-  Κύριε Ευάγγελε ( είχε αναπτυχθεί εν τω μεταξύ η - απαραίτητη - οικειότητα μεταξύ μας ), πέστε μου κατ΄αρχάς ποιό είναι το βασικό αντικείμενο της εξειδίκευσής σας;

-  Η γυναικεία ομορφιά, ειδικά στην περιοχή της πυέλου και των γεννητικών οργάνων. Μια περιοχή ταμπού για πολλές ακόμα γυναίκες, που συχνά παρουσιάζει προβλήματα χαλαρότητας, μελάγχρωσης, δυσμορφιών, υπερτροφίας ή ασυμμετρίας, με συνέπεια σοβαρές και δυσάρεστες επιπτώσεις τόσο στην σεξουαλική τους ζωή όσο και, συνακόλουθα, στην ψυχολογική τους διάθεση. Εννοώ μελαγχολία, κόμπλεξ διάφορα, κλείσιμο στον εαυτό τους, ευερεθιστότητα μέχρις υστερίας, υστερόβουλη ή και παρανοϊκή ενίοτε συμπεριφορά κ.α.

-  Και ποιά είναι τα μέσα τα οποία χρησιμοποιείτε για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, γιατρέ;

-  Να σας πω πριν, σε ποιές απευθυνόμαστε. Σε όλες τις γυναίκες. Όχι μόνο στις επώνυμες. Κύριος στόχος μας, η απλή γυναίκα, η καθημερινή, η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Η Γιάννα ας πούμε, η Δήμητρα, η Ιβάνα, η οποιαδήποτε... Τώρα για τα μέσα που με ρωτήσατε, είναι πολλά. Όλα σύγχρονα, δοκιμασμένα στα καλύτερα κέντρα του εξωτερικού, ανώδυνα και εξαιρετικά αποτελεσματικά. Αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή της γυναίκας προς το καλύτερο...

-  Έχετε την καλοσύνη να μας πείτε κάπως αναλυτικότερα, ποιές είναι οι αυτές οι θεραπευτικές μέθοδοι;

-  Ευχαρίστως να σας τις απαριθμήσω, εξηγώντας με δυο λόγια τί κάνει η κάθε μια.

α)  ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ:  Γίνεται με laser και βελτιώνει την εμφάνιση των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου, ενώ εξαφανίζει τις ουλές στο ιδίως περίνεο ( Σ.Σ. στην περιοχή "δυο δάχτυλα και κάτι", μεταξύ κόλπου δηλ. και πρωκτού ).
β)  ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΛΕΩΝ ΑΙΔΟΙΟΥ - ΚΟΛΠΟΥ:  Η πρώτη γίνεται με laser και μικραίνει τα υπερβολικά μεγάλα και προβάλλοντα μικρά χείλη, κάνει λίφτινγκ στα πεσμένα μεγάλα χείλη, με την δεύτερη να σφίγγει και να κάνει πιο σφριγηλό και νεανικό τον κόλπο.
γ)  ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ - ΠΕΡΙΝΕΟΥ:  Η πρώτη "σμιλεύει" την τέλεια κλειτορίδα, με την δεύτερη επέμβαση ν΄ανασηκώνει το πυελικό έδαφος, να το κάνει πιο στητό, πιο ανθεκτικό και χωρίς σημάδια και δυσμορφίες.
δ)  ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ - ΠΡΩΚΤΟΥ:  Το υπερβολικά σκούρο και αντιαισθητικό χρώμα του δέρματος αυτών των δύο περιοχών σε αρκετές γυναίκες επανέρχεται εύκολα στο φυσιολογικό , επίσης με laser, απαλλάσσοντάς τες μόνιμα απ΄αυτό το πρόβλημα και φρεσκάροντας πάλι τη σεξουαλική τους ζωή. Λύση γρήγορη, ανώδυνη, εντυπωσιακή.
ε)  ΑΥΞΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ G:  Το σημείο βρίσκεται 5 περίπου εκατοστά μέσα στον κόλπο της γυναίκας στο μπροστινό του τοίχωμα, με τη γυναίκα όρθια, και θεωρείται ως το σημείο που όταν το ερεθίσεις με το δάχτυλο ή το πέος, διεγείρει στον υπέρτατο βαθμό τη γυναίκα. Κάνουμε λοιπόν, ανώδυνα, ένεση εκεί τοπικά, υαλουρονικού και μπορούμε ν΄αυξήσουμε το μέγεθός του μέχρι 4 φορές, οπότε καταλαβαίνετε... Χμ, χμ...( βήχας ).
στ)  ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΗ:  Διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από ώρα και αποκαθιστά στο ακέραιο τον παρθενικό υμένα, "επιστρέφοντας" τη γυναίκα πίσω στον χρόνο... Να σημειώσω ότι χρησιμοποιούνται απoρροφήσιμα ράμματα, έτσι ώστε σε περίπτωση ρήξης του υμένα να παρατηρείται και μικρή αιμορραγία...
στ)  ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ:  Αποκαθίσταται μόνιμα η χαλαρή ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας με τέτοιον τρόπο, ώστε να την απαλλάσσει διά παντός από αυτό το πολύ ενοχλητικό πρόβλημα, επαναφέροντας σεξουαλική ζωή, ψυχική υγεία και συμπεριφορά σε φυσιολογικά πλαίσια. Και,
ζ)  FEMILIFT:  Επαναστατική μέθοδος με ειδικό laser, για την αντιμετώπιση του χαλαρού κόλπου και της ακράτειας των ούρων από προσπάθεια όπως βήχας, φτέρνισμα κ.λ.π. Ανώδυνη εντελώς, ξανανιώνει την γυναίκα και αποκαθιστά την τραυματισμένη αυτοπεποίθησή της.

'Εχω να σας πω ακόμα....ΝΤΟΥΠ! ΝΤΟΥΠ! Δυνατός θόρυβος και κούνημα του ώμου μου δώθε κείθε...

-  Καλέ στον καναπέ κοιμήθηκες; Έλα Παναγία μου! Και δεν σε πήρα χαμπάρι καθόλου το βράδυ... Η φωνή της συμβίας μου... Άνοιξα διάπλατα τα μάτια μου, το σώμα μου πιασμένο του κερατά, κοίταξα το ρολόϊ απέναντι απ΄τον καναπέ, 8μιση πρωϊ, ημερομηνία 26 Νοέμβρη... Έτριψα με τα δυο μου χέρια τη μούρη και με το που σηκώθηκα, ρώτησα:

- Καφέ έβαλες; Γιατί σαν κάτι να μου μύρισε...

Ένα τέταρτο αργότερα, μπρος στον υπολογιστή, είχα πάρει θέση για την πρωϊνή μου ενημέρωση απ΄τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Τράβηξα μια ρουφηξιά, φρρρ... κι άρχισα να τις περιεργάζομαι...

ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ - ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ - ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΟΧΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ...

 Μωρ΄δε μου γαμιέστε... Σκέφτηκα. Κι ενώ ξαναθυμόμουνα τ΄όνειρό μου, μονολόγησα σιγανά: λεύκανση πρωκτού και αύξηση του σημείου G που μου χρειάζεστε, κουφάλες... Ρεκτιφιέ μπρος πίσω... Το μάτι μου, ατάκα, πήγε στον ΓΑΥΡΟ. Είδα τον Μαρινάκη όρθιο, χαμογελαστό, να χειροκροτάει... Καλά κάνεις ρε Βαγγέλα και τους γαμάς! Είπα, φωναχτά σχεδόν.

- Καλέ τί λες; Δεν ντρέπεσαι;

Ήταν μια γνωστή φωνή πίσω μου. Στα δυο μέτρα...

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΣ,ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΗ
Και βγαίνουμε στην καινωνία άσπιλες κι αμόλυντες.
Και ξανά-μανά απ την αρχή
Τι σου είναι η πουτάνα η επιστήμη!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ε! Όσο μπορούμε βοηθάμε...

Τώρα για τη λεύκανση ενός σκουρόχρωμου και άρα μάλλον απωθητικού πρωκτικού δακτυλίου, δεν νομίζω να υπάρχει ΓΕΝΙΚΑ αντίρρηση...

Whiter is beautiful...

Για το άλλο...

Εικόνα Chief Bromden

Παρθενορραφή για την Δημητρούλα ! Τα κορίτσια της στις επαρχίες που γύριζαν την έβγαλαν ατουφέκιστες, όταν ΗΡΘΑΝ προς Πειραιά έπαθαν το μεγάλο ατύχημα. Τρία μπροστά και ένα πίσω ΤΕΣΣΕΡΑ!

Αιδοιοπλαστική για την Γιαννούλα! Ξέρω μια φίλης της που το χρειάζεται μετά το ολικό Service...

Λεύκανση αιδοίου – πρωκτού για την Ιβάνα! Με τα ανοίγματα που κάνουν οι μπαλαρίνες της μπορεί να φανούν εύκολα τα απόκρυφα τους. Ειδικά της Τζαβελίτας έχουν μαυρίσει τα συγκεκριμένα σημεία μετά την επαφή με τον Ιντέγιε...

Εικόνα thita

κι εγώ με τον τσιφ συντάσσομαι, παρθενορραφή ΚΑΙ για ΑΡΔ αλλά και λοιπές φυσιογνωμίες του παρελθόντος, με μικρά ονόματα υπεξαιρεμένου ηρωϊσμού (αχιλλέας, κλπ., να κι η σύνδεση με το σχόλιο του νήσσιου από πάνω ε...)

διότι έτσι σημαίνονται άμωμες και άσπιλες παρθένες

ενώ έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα βούρκου

Εικόνα apostolos gaganis

Οίστρος, οίστρος...

Εικόνα apostolos gaganis

Μια θέση "Καραπαπά" στο Κέντρο, σε περιμένει...