ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ "ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ"; ΠΩΣ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑ Η "ΜΠΟΥΓΑΔΑ";;



Έχοντας ανασύρει την από Ιουλίου 2010 ραδιοφωνική συνέντευξη του Νικόλα Πατέρα στον ΣΠΟΡ FM, διαπίστωσα πως υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία ...που όμως δεν έτυχαν της προσοχής που έπρεπε σε προηγούμενες αναρτήσεις. Προ δέκα ημερών, διαβάσαμε την δήλωση Σπυρόπουλου πως ο Πατέρας δούλευε καλά το ...εξωαγωνιστικό κομμάτι. Και αφού τότε κλείσαμε σκπεπτόμενοι τι μπορεί να εννοεί ο ποδοσφαιριστής, σήμερα θα επιχειρήσουμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις. 
 
Όπως όλοι μπορείτε να ακούσετε εδώ , ο Νικόλας Πατέρας μας ενημερώνει πως έβαλε πάνω από 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ως το καλοκαίρι του 2010 στον βάζελο. Μας τονίζει πως έχει βάλει στον Παναθηναϊκό πολύ περισσότερα λεφτά από αυτά που φαίνονται. Το πρώτο εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι "πόσα περισσότερα από 20 μύρια μπορεί να έριξε και πού;;" 
 
Πάμε όμως για αρχή να δούμε αυτά που φαίνονται:
 
1. ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΡFM, ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2008 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΒΑΛΕ 8,9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ...ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
2. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ AΠ'ΤΗΝ GOAL, ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΤΟΥ 2010 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΒΑΛΕ 800.000 ΕΥΡΩ ...ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ .
 
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8(ΟΚΤΩ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 7(ΕΠΤΑ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...
 
Όταν στο ίδιο σημείο, της ίδιας συνέντευξης ο Νικόλας Πατέρας ερωτάται πού έριξε τα χρήματα που ...δεν φαίνονται, απαντά πώς ποτέ δεν χρέωσε προσωπικά του έξοδα στην ΠΑΕ στο διάστημα της προεδρίας του. Πως δεν καταδέχθηκε ποτέ να φορτώσει στον Παναθηναϊκό αυτά τα οποία ξόδεψε για πάρτη του ...πως όλα αυτά τα πλήρωνε πάντοτε από την τσέπη του.
 
ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;; ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ; ΕΠΙΝΕΣ NΕΡΟ ΚΟΝΑ ΝΙGARI  Ή ΜΗΠΩΣ FIJI;; BELUGA ΑΠ'ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ;; KI AN NAI, ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΗΝΕΣ; ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ'ΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΣΟΥ ...ΧΩΡΙΑ Η ΠΙΕΣΗ. ΚΑΦΕ LUWAK ΕΠΙΝΕΣ  Ή HACIENDA L'ESMERALDA;; KAI ΠΑΛΙ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ'ΧΑΝΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ. ΘΑ'ΧΕΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ...
 
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ 7(EΠΤΑ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑ;; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
 
Όπως ισχυρίζονται ορισμένοι πονηροί η απάντηση μπορεί να προκύψει μέσα από διαρροές των Δ.Σ των τότε μετόχων του βάζελου.  Μέσα από "υπερήφανες" δηλώσεις σαν αυτές:
Και ενώ κάποιοι χρέωναν στον Πατέρα ότι γυρνούσε δεξιά και αριστερά λέγοντας πως με μόλις τρία εκατομμύρια ευρώ αγόρασε τους πάντες, αποδεικνύεται σήμερα πως αυτό δεν ευσταθεί. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Σύμφωνα με ορισμένους εξίσου πονηρούς, η απάντηση βρίσκεται στο 07.54 της ίδιας  ραδιοφωνικής συνέντευξης , εκεί που ο Πατέρας μας διαβάζει μέρος της επιστολής του προς τον Τζίγκερ, που επισημαίνονται οι "παραλείψεις" του τελευταίου όσο διοικούσε την βαζέλα. Μεταξύ άλλων λέει ο Νικόλας: "Όταν μετά από δέκα χρόνια που ηγείσαι του Παναθηναϊκού Γιάννη,  λες πως δεν γνωρίζεις κανέναν από την ΕΠΟ την ΚΕΔ την διαιτησία επειδή είναι έξω από την φιλοσοφία και την λογική σου, τότε στην πραγματικότητα δεν ασχολείσαι με τον Παναθηναϊκό." 
 
Πάμε τώρα λοιπόν να θυμίσουμε ΕΝΑ, μόνο ένα, από τα μέσα που μεταχειρίστηκε ο Νικόλας Πατέρας ώστε  να συσφίξει τις σχέσεις του με την ΚΕΔ, τους διαιτητές και τα λοιπά αρμόδια όργανα...
 
23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, Μανώλης Γαβαθιώτης
 
''Θυμάμαι,τέτοιες ημέρες είχαν φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ στη Συγγρού 26 φορητοί υπολογιστές,οι οποίοι προέρχονταν από την ΠΑΕ Παναθηναικός. Όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος,ο κ. Πιλάβιος,για πού προορίζονταν αυτοί οι υπολογιστές,είχε πει ότι ήταν δώρο της ΠΑΕ Παναθηναικός στους... παίκτες της Εθνικής Ομάδας.Τότε η στήλη μας είχε σημειώσει,ότι ο αριθμός 26 δε μπορεί να αφορά τους παίκτες της Εθνικής,αλλά ο προορισμός ήταν μάλλον άλλος.
 
Κατά... σύμπτωση, οι διαιτητές της Α'Εθνικής ήταν 23,που μαζί με τα 3 μέλη της ΚΕΔ,συμπλήρωναν το εν λόγω 26.Ποτέ δεν αμφέβαλα δηλαδή,ότι επρόκειτο για ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΩΡΟ του κ. Πατέρα προς τους διαιτητές και όχι προς τους διεθνείς,όπως είχε δικαιολογηθεί ο κ. Πιλάβιος. Με λίγες ημέρες διαφορά,τότε,είχε φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ στο Ελληνικό άλλη... αποστολή δώρων προερχόμενων από τον Παναθηναικό.Ήταν μερικές δεκάδες σακούλες,αγνώστου περιεχομένου,με δωράκια για τους διαιτητές.Αυτή τη φορά,κανείς δεν τόλμησε να το αρνηθεί ότι ήταν για τους διαιτητές.
 
Η τύχη των 26 υπολογιστών αγνοείται μέχρι σήμερα,καθώς δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση (ή άλλη αντίδραση) από την ΕΠΟ. Πάντως,από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει παραλάβει αυτό το δώρο! Πού κατέληξε λοιπόν το λαμπρό αυτό δώρο του κ. Πατέρα;;
 
Με την γίδα στον ώμο πιάστηκαν οι ψεύτες δωρολήπτες. Και όταν ο ψηλός Σισέ ρωτήθηκε ποιος ήταν ο αποδέκτης του δώρου έσπευσε να καλύψει τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα. Για ποιον λόγο άραγε;
 
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ! ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΤΕ. ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ...ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΚΕΤΑ!
 
Ενδιαφέρει τους έγκριτους/αντικειμενικούς/εξυγιαντές να μάθουν πού αλλού έκανε δωράκια ο Πατέρας ...πάνω ή κάτω απ'το τραπέζι; Πρόκειται να ερευνήσουν πόσα απ'τα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ που δεν φαίνονται πουθενά πήγαν σε "μπουγάδες" και "εξωαγωνιστικά";  Λεφτά προκειμένου εξαγορασθεί το ...παρασκήνιο υπήρχαν στον πολυμετοχικό βάζελο. Και μπόλικα όπως φαίνεται! Για το χρέος που δημιουργήθηκε επί ημερών Πατέρα, που φορτώθηκε στους επόμενους, μάλλον δεν υπήρχε σάλιο. Και μιας και ο εργοδότης του είναι άμεσα θιγόμενος,   πρόκειται να κάνει  ρεπορτάζ ο Κυριάκος Θωμαϊδης για το ποιους μπορεί να χαρτζηλίκωσε ο Πατέρας στο διάστημα της ...βασιλείας του; Ο ..."υπερκοριός" έχει καταγράψει κάποια σχετική συνομιλία; 
 
 
Έπεται συνέχεια...
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα DRAZA

@ thita

Ω ξειν' αγγέλειν Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.

Πέταξα κι εγώ εκεί ένα που ήξερα...(από τους Απαράδεκτους και το επεισόδιο "ΓΚΡΕΜΙΣ'ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣ'ΤΑ". χαχαχαχα)

https://www.youtube.com/watch?v=QDfZtpEIUds

Εικόνα thita

oderint dum metuant

έλεγε μια ψυχή σε ένα άλλο site ολυμπιακής ιδεολογίας, δεν θυμάμαι σε ποιο

Εικόνα DRAZA

Οvidius poeta in terra Pontica exulat. Λατινικά Β' λυκείου χαχαχαχα

Εικόνα thita

(έτοιμος είσαι για φιλόλογος και καλά αντανακλαστικά βλέπω ε, μια χαρά)

απόδοτε τα (του) Καίσαρος (τω) Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ

Εικόνα DRAZA

Apud antiquos Romanos concordia maxima erat.

Κι αυτό από λατινικά Β'Λυκείου.

Όχι και φιλόλογος. Καλά το τι τρολλάρισμα ρίχναμε με αυτά στο Λύκειο δεν λέγεται. Είχαμε μάθει τα κείμενα απ'έξω και λέγαμε "θα τα πετάμε αυτά σε wannabe κουλτουριάρες γκόμενες μετά τις Πανελλήνιες" "Mόνο να μην είναι από θεωρητική κι αυτές".

Μέχρι να μπούμε στην αίθουσα πετούσαμε μαλακίες από κείμενα που θέλοντας και μη τα'χαμε μάθει απ'έξω σαν να'ναι αποφθέγματα ...παρότι δεν σήμαιναν τίποτα.

Το "Apud antiquos Romanos..." πάντως το'χω πετάξει και η άλλη για δείξει ότι καταλαβαίνει κουνούσε το κεφάλι με στοχασμό.

Εικόνα thita

Μπορεί να είχε άποψη για τους Ρωμαίους ρε φίλε το κορίτσι,μην είσαι αδικος

Εικόνα DRAZA

Φίλε το αστείο είναι ότι Ιστορικό Αρχαιολογικό σπούδαζε(ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ!)

Λες να είχε εντρυφήσει τους αρχαίους Ρωμάιους;;

Εικόνα thita

ως κακουργηματικές πράξεις (λόγω συχνότητας και ποσών) δεν έχουν παραγραφεί

ως νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, επίσης

ως φορολογικές παραβάσεις, μια από τα ίδια

θυμάμαι ότι οι μέτοχοι της πανάθας ήταν στα δικαστήρια (από τη μία η πλευρά βαρδινογιάννη και από την άλλη οι υπόλοιποι, όλοι ή κάποιοι τέλος πάντων), δεν θυμάμαι τον λόγο, πριν 2-3-4 χρόνια, και είχε γίνει αναφορά στα περιβόητα πρακτικά αυτά του Διοικητικού Συμβουλίου της πανάθας επί πολυμετοχικότητας, και δη ότι ο πατέρας είχε αναλύσει/εξηγήσει χονδρικά που διατέθηκαν τα λεφτά αυτά (πολλά λεφτά που είχαν βάλει οι μέτοχοι είχαν "εξαϋλωθεί" από τα ταμεία της πανάθας χωρίς παραστατικά και είχε ζητήσει ο τζίγγερ αν θυμάμαι καλά εξηγήσεις/λογοδοσία από τον πατέρα) και ακούστηκαν έγραφε ο Τύπος της εποχής "πράματα και θάματα" για πολύ κόσμο (παράγοντες, επο, διαιτητές, κλπ.)

επειδή λόγω πολυμετοχικότητας το διοικητικό συμβούλιο της πανάθας ήταν πολυμελές (25 μέλη αν θυμάμαι σωστά), σε όλες τις συνεδριάσεις κρατούνταν μαγνητοφωνημένα πρακτικά τα οποία και στη συνέχεια (υποθέτω) απομαγνητοφωνούνταν (άρα υπάρχουν, εάν βεβαίως δεν έχουν νοθευτεί ή καταστραφεί, και μπορούν επομένως να αναζητηθούν)

η δίκη τότε είχε μια κάποια δημοσιογραφική κάλυψη, αλλά όχι εκτενή (θωμαϊδης, ασβεστάς, κλπ., θα απουσίαζαν στο εξωτερικό μάλλον), αλλά ξαφνικά έπεσε ένα πέπλο σιωπής και δεν ξανα-ασχολήθηκε κανείς (?!)

θυμάμαι χαρακτηριστικά από δημοσιεύματα της εποχής ότι ενώ είχε γίνει, ενώπιον του δικαστηρίου, αναφορά στα πρακτικά αυτά, όλα τα διάδικα μέρη είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους να μην προσκομιστούν στο δικαστήριο και να μην γίνει χρήση αυτών

αυτό διότι (λέω εγώ) σύμφωνα με το άρθρο 38 του κώδικα ποινικής δικονομίας, ο δικαστής, εάν κατά τη διάρκεια της δίκης διαπιστώσει αδίκημα, οφείλει να συντάξει σχετική έκθεση προς τον αρμόδιο εισαγγελέα

ποτέ δεν είναι αργά

έναν εισαγγελέα ψιλο-περίεργο, μπας και ασχοληθεί λίγο με το θέμα, δεν γνωρίζει άραγε κανένας?

Εικόνα DRAZA

Γνωρίζει ο Αλέξης ο Κούγιας που πήγαινε με τους φακέλους στην Παπανδρέου τότε...

Εικόνα thita

με ντογιάκο επικεφαλής στο εφετείο (και 2-3 άλλους παναθηναϊκάκηδες) και την προστάστιδά του στον άρειο πάγο, δεν ακουμπιέται η πανάθα φαίνεται λοιπόν

Εικόνα DRAZA

Μα έβγαινε τότε ο τακουνάκιας στα δελτία ειδήσεων και έλεγε "πήγα με τρεις φακέλους στην κυρία Παπανδρέου και της υπέδειξα ότι το τάδε τάδε τάδε σημείο σηκώνουν περαιτέρω διερεύνησης".

Εικόνα thita

μην κρίνεις ίνα μην κριθείς λέει ο απόστολος λουκάς (από το google το βρήκα ε)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μην κρίνεις, Κίνα μην κριθείς. ΦΑΤΣΕΑΣ!

Εικόνα DRAZA

Έτσι φίλε. Και ο αδερφός σου Σταυρούλα έχει μάθει να χωρίζει τους ανθρώπους σε ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ και ΛΙΒΥΟΥΣ. Νομίζει ότι είμαστε σαν αυτούς στην Λιβύη που τα'χασαν όλα στον πόλεμο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παρανάλωμα του Πειραιώς.

Εικόνα DRAZA

Συγγνώμη αν διακόπτω δεν θέλω να γίνομαι διακόφτης.

Εικόνα Αλέξανδρος

Επίσης να συμπληρώσω και εγώ κάτι. Θυμάμαι καλοκαιρι του 2012 ο Αλαφούζος είχε πει ότι ο Πατέρας του είπε ότι άφησε στα ταμεία της ομάδας 15 μύρια ευρώ όταν έφυγε και το είπε στον Αλαφούζο και για αυτό δέχτηκε να αναλάβει. Τα λεφτά αυτά όπως λέει ο Γιάννης δεν τα βρήκε πουθενά και ήταν εξαφανισμένα. Άρα ο Πατέρας Τερέζα έχει κάνει μεγαλύτερη μπίζνα από αυτή που αναφέρεις στο κείμενο φίλε Ντράζα

Εικόνα DRAZA

Δεν το έχω ψάξει ο συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος πάντως λέει ότι ξόδεψε πάνω από 20 εκατομμύρια δολλάρια για τον βάζελο.
ΠΟΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ. Την ίδια στιγμή τα λεφτά που έχει βεβαιωμένα και διαπιστωμένα βάλει στον βάζελο δεν ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια ευρώ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;

Εικόνα Brainstorm

Τις προαλλες στο ραδιο, ρεπορτερ ειτε του παναθηναικου, ειτε παρασκηνιακος, δε θυμαμαι ποιος, ανεφερε οτι ο Πατερας δε μπορει να εμπλακει ΑΚΟΜΑ στην παε παο.
Και ολοι οι ρεπορτερ βαζελου αναπαραγουν το ποιημα "ο Πατερας ισως δειξει ενδιαφερον αλλα οχι τωρα, το καλοκαιρι!"

Τι συμβαινει το καλοκαιρι του 2016? Μηπως περναει μια πενταετια απ το καλοκαιρι του 2011?

πραγματικα σ αυτη την περιπτωση, αν και δεν εχεις αποδειξεις, το παζλ ειναι εκει εξω και απλα περιμενει να το συνδεσεις.

παρ ολα αυτα γελαω και με αυτη την περιπτωση. οι τυποι για να παρει ενα νταμπλ η παναθα (ενα!!!) καταφεραν να φεσωσουν την παε 40 και βαλε εκατομμυρια. Τωρα ποιος εκανε το χρεος και με ποιο τροπο, θα επρεπε κανονικα να ειναι δημοσιογραφικη δουλεια αλλα οι δημοσιογραφοι του παο ειδικα επι πατερα εδωσαν ρεσιταλ προσκυνηματος. μπορει να ειχαν κι αυτοι τιποτα τυχερα, τιποτα λαπτοπ, τιποτα αλλα.
οσο για τους οπαδους τους, το τριωροφο να ναι καλα.

Εικόνα DRAZA

Ας αφήσουμε τις όποιες αστικές/ποινικές ευθύνες έξω.

Εμένα η απορία μου είναι άλλη και την έχω πει τόσες φορές.

ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.

ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΕΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ;;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ '10;; ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ; Ή ΔΙΕΦΘΑΡΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ '10;;

Εικόνα thita

σε σοβαρό επίπεδο, αν θες τη γνώμη μου, ο πατέρας χαρακτηρίστηκε από τους γνωστούς "παναθηναϊκάκηδες" εισαγγελείς μάρτυρας κατηγορίας και όλες οι συνομιλίες του που είχε πιάσειη ΕΥΠ εξαφανίστηκαν από τη δικογραφία

να θυμίσω ότι είχε καταθέσει ΕΝΟΡΚΩΣ πως δεν μίλησε ποτέ με τον δαλούκα (για το περιβόητο ματς με τον άρη στη θεσσαλονίκη και το πέναλτι που σφυρίχτηκε στον βύντρα από τον χαβίτο) αλλά στη συνέχεια, όταν "άνοιξαν" το τηλέφωνο του δαλούκα (ψάχνοντας τον μαρινάκη), διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είχε μιλήσει μαζί του στο ημίχρονο

οπότε πήγε ο πατέρας "αυτοβούλως" (έτσι λέγεται από τότε η στημένη κατάθεση, όπως πέρεθ, γεωργέας, κλπ.) και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση λέγοντας ότι ναι, μίλησε μόνο μία φορά (?!), στο ημίχρονο του αγώνα (?!), για να παραπονεθεί στον δαλούκα ότι αδικεί την πανάθα (?!)

και μετά ήρθε το πέναλτι (αλλά δεν ήρθε ο εισαγγελέας, όπως ήρθε για μαρινάκη και σάββα που πήγαν στο ημίχρονο να πουν καλή επιτυχία στον διαιτητή στον τελικό με τον αστέρα)

με όλα αυτά λοιπόν (επειδή δηλαδή πολύ απλά η όλη υπόθεση είναι 1000% στημένη κατά μαρινάκη και Θρύλου), ο πατέρας εξαφανίστηκε από παντού, και τον ακούμε μόνο για καμιά δωρεά στην ελληνική αστυνομία εδώ και κάποια χρόνια

έχω ακούσει επίσης πως υπήρχαν πολλές συνομιλίες του με πολιτικά πρόσωπα της εποχής (όλοι καταλαβαίνουμε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί), οπότε ένας ακόμη παραπάνω λόγος να εξαφανιστούν οι σχετικές ηχογραφήσεις

και μία παραπάνω περίπτωση να τα έχει όλα στα χέρια του και να εκβιάζει τους πάντες ο νιάου

Εικόνα DRAZA

Έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες στο τέλος.

Όσον αφορά τις καταθέσεις Πατέρα για τα στημένα ήταν όλες σκέτη παρωδία. Εκτός των αντιφάσεων στις οποίες υπέπιπτε αναφορικά με την γνωριμία του με τον Ψωμιάδη και το τι συζητούσαν, ο τύπος αυτός αυτός δεν απάντησε ΠΟΤΕ για τα ηχητικά στα οποία ο Μπέος φαινόταν να μιλάει στον τοίχο. Και δεν ξέρω αν ρωτήθηκε και ποτέ επί της ουσίας...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131012/katathesi-parodia-pat...

Εικόνα thita

γι' αυτό και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί στημένη η όλη υπόθεση

διότι σε άλλον ρωτάνε, κι αλλού δεν (ρωτάνε)

τα του μπέου, γνωστά (άλλο αν τώρα έχει κωλοτουμπιάσει και τον έχει κάνει θεό ο θωμαϊδης, έτσι μπορεί να ξανα-κωλοτουμπιάσει αύριο-μεθαύριο αν καθαρίσει ο μαρινάκης και πάει πάλι να του προσκολληθεί, οπότε θα ..... ξαναγίνει βρώμικος κατά θωμαϊδη βεβαίως βεβαίως)

να θυμίσουμε άραγε και τον ξυλοδαρμό βασσάρα, που και πάλι για έναν περίεργο (λέεεεμε τώρα) λόγο, το όνομα πατέρας δεν υπάρχει πουθενά (σε δικογραφία ή έστω άρθρο ΑΡΔ)

Εικόνα DRAZA

@thita...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΒΑΣΣΑΡΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141030/o-thamnakias-kai-o-ks...

Είχε βουίξει και τότε ο τόπος βέβαια ...μόνο οι εισαγγελείς κώφευαν.

Εικόνα thita

αδελφέ εννοείς πενταετία για το πλημμέλημα? (παραγραφή) Ή για την αδικοπραξία? (εταιρική αγωγή - ευθύνη μέλους Δ.Σ. έναντι της α.ε.)

δεν έχουν απαλλάξει οι γενικές συνελεύσεις των μετόχων της πανάθας, που ακολούθησαν μετά το 2008-2009-2010 τα μέλη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, κλπ.

νομίζω έχει συμβεί αυτό, και εξηγεί και τα κολλητιλίκια του πατέρα με αλαφούζο στην αρχή

Εικόνα DRAZA

Για τα κολλητιλίκια Πατέρα - Αλαφούζου...

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΙΜΠΑΡΗ;;

Εικόνα john

Kαι τι νταμπλ έτσι?Παρολο που ειχαν πολυ καλυτερη ομάδα απο την δική μας ζορίστηκαν αφανταστα για να το παρουν.Απο εμάς έχασαν ευκολα εντος και εκτος εδρας(απο πισω και απο εμπρος δηλαδη)και αν τα κορακια με τα χαρισμένα Λαπτοπ απο τον Πατέρα δεν μας ακυρωναν τα 2 πεντακαθαρα γκολ(με Καβαλα και Ηρακλή στο Καραισκακη) θα το διεκδικούσαμε μεχρι τέλους!

Εικόνα DRAZA

Δεν είμαι σίγουρος για το αν είχαν ΠΟΛΥ καλύτερη ομάδα από την δική μας. Πάντως έγιναν όργια ώστε ο Ολυμπιακός να πάει στα play-off και να καταρρεύσει και ο βάζελος να καταφέρει να πάρει Πρωτάθλημα. Σε μια σεζόν που τα'χαν αγοράσει όλα καταλαβαίνεις τι θα γινόταν έτσι και τους χαλούσε η σούπα. Ο,τι έγινε το '11 τριάντα φορές πιο επώδυνα.

Εικόνα john

Έτσι μπραβο. Για την κατάρευση στα play off να σου πως την αληθεια τωρα που τα βλεπω ψυχραιμα καλα εκανε και ηρθε.Εδωσε την ευκαιρια στον Βαγγάλαρο να μπει στην ΠΑΕ σαρωνοντας τα παντα στο περασμα του

Εικόνα DRAZA

Η πραγματικότητα είναι πως είτε δεύτεροι ερχόμασταν είτε πέμπτοι, εμείς πάλι ως αποτυχία θα το βλέπαμε. Το καλό της απώλειας του Πρωταθλήματος είναι πως είδαμε την αμέσως επόμενη χρονιά τον βάζελο να δοξάζει την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέσβης με τα όλα του...

Εικόνα john

Το χειρότερο ρεκόρ ever σε πορεία ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, Ποτε δεν κατάλαβα γιατι ο βαζελος θεωρούνταν πρέσβης. Μια ουσιαστική μεγαλη πορεία εχει κανει. Το 2001-2002 όπου τελικά στο τελος παλι απο Γαύρους την βρήκε!!!Σαβιολα,Ριβαλντο)

Εικόνα DRAZA

Αν εξαιρέσουμε το πόσο μακριά έχει φθάσει η κάθε ομάδα στην ιστορία της(δεν εξετάζουμε το πώς) ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τον βάζελο σε οτιδήποτε είναι μετρήσιμο στην Ευρώπη.

Εικόνα john

Εννοείται. Ειδικά αν περάσουμε και φετος στους 16 στον πιο δυσκολο όμιλο ελληνικής ομάδας στην ιστορια του Τσάμπιονς Λινγκ. Βέβαια αργήσαμε λιγο να τον ξεπεράσουμε . Πιστευω πως μας έκαναν μεγάλο κακό οι παταγώδεις αποτυχίες των σεζον 201-2004.Αν εξαιρέσουμε εκείνες τις συνεχόμενες πίκρες και τη διετία Σολιντ ,ο Ολυμπιακος παντα στέκονταν αξιοπρεπέστατα στην Ευρώπη

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ Γιάννη. Αν και μέσα στο διάστημα που αναφέρεις υπήρξε περίοδος που συνεχίσαμε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα. Για να μην μιλήσουμε για την κωλάρα του βάζελου το ίδιο ακριβώς διάστημα.

Εικόνα john

Να μιλήσουμε γιατι να μην μιλήσουμε ? Τι να θυμηθώ? Την απίστευτη κωλοφαρδια τους με τον Άγιαξ όπου ολα τα σουτ των Ολλανδών πηγαίνανε Συριζα αουτ? Το δοκάρι του Αμβουργου στην τελευταια φάση του ματς?Το τυχερό γκολ του καζαμπουμπου στην αρσεναλ με κόντρα πάνω στην καράφλα του Σιγκαν?Μηοως να θυμηθώ σεζον που πέρναγαν με 7 και 8 βαθμούς με ευνοϊκά αποτελέσματα των άλλων ομάδων των ομίλων τη στιγμή που εμείς αποκλειομασταν με 9 και 10 βαθμούς με σφαγιαστικες διαιτησίες! Αυτα ειναι γεγονότα. Δεν τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας

Εικόνα DRAZA

@john

O Ολυμπιακός δεν έχει ευνοηθεί ποτέ από συνδυασμό αποτελεσμάτων, σε αντίθεση με τον βάζελο.