ΤΟ ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...



Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα. Το κεφάλι μου έπηξε κυριολεκτικά... Λέω να τα συμμαζέψω λοιπόν. Τα κυριότερα.

1.  Χάσαμε, όπως όλοι περιμέναμε, από μια πολύ ανώτερη ομάδα. Φαίνεται ότι και τα θαύματα έχουν τα όριά τους. Εξαίρεση η εθνική μας, όταν πήρε το Ευρωπαϊκό... Σε δυο σημεία θέλω να σταθώ. Το πρώτο είναι η άσκοπη - τουλάχιστον - γκρίνια αρκετών ( καλών προθέσεων, δεν λέω) ότι ο Ολυμπιακός στο ματς με την Μπάγερν, δεν έπαιξε ΣΑΝ Ολυμπιακός. Τοποθετούμαι: Δεν έπαιξε σαν Ολυμπιακός, διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να παίξει έτσι. Μέσα στα κεφάλια των παιχτών μας, η κυρίαρχη σκέψη ήταν πως "θα χάσουμε σίγουρα και το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να μην φάμε πολλά"... ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Γιατίιι, οι παίχτες τί...είναι; Διαφορετικοί από΄μας; Όπως σκεφτόμασταν όλοι σχεδόν, έτσι σκεφτόντουσαν κι αυτοί. Κι έρχομαι στο δεύτερο, που θεωρώ ότι έχει συνάφεια με το πρώτο. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ( όπως γράφτηκε ) εκνευρισμός του Σίλβα για τα λάθη που κάναμε. Για΄μένα δείχνει δυο πράγματα. Ότι έχει αρχίσει να ταυτίζεται με την ομάδα και ΠΟΝΑΕΙ, καθώς κι ότι του την ΄"έδωσε" ο...εαυτός του. Μ΄αυτόν, νομίζω, τα΄χε στην ουσία. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ - ΕΣΤΩ ΚΑΠΩΣ - ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠ΄ΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ. ΠΟΥ "ΑΠΕΤΥΧΕ" Σ΄ΑΥΤΟ... Γαυροποιείται προοδευτικά συνεπώς ο τύπος, έχει όντως την σπάνια αρετή του ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ, κι αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο για το μέλλον. Κοντινό και απώτερο. Τα καλά ευρωπαϊκά αποτελέσματα μέχρι τώρα, έχουν βοηθήσει φυσικά σε τούτο...

2.  Η περιβόητη υπόθεση με τον Βάζελο, για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στο ματς που δεν έγινε. Βάζελος της συνδιοίκησης ( τα΄χουμε πει πρώτοι εμείς αυτά στο RATM ) Αλαφούζου - Θύρας 13: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ... ΤΟ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ ΤΟΥ, ΣΕ...SUBLETHAL, ΑΚΟΜΗ, ΔΟΣΗ. Σκεφτείτε πόσο πιο ενδιαφέρον θα΄ταν το πρωτάθλημά μας, πόσο ανώτερο ποιοτικά, πόσο πιο...ποδοσφαιρικό, αν στη θέση του αξιοδάκρυτου διδύμου Γιάννη/Δημήτρη, ήταν δυο παράγοντες που θα επένδυαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στις ομάδες τους, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, κάνοντας τες ασύγκριτα ποιοτικότερες απ΄τα σημερινά τους "επίπεδα"... Τί καλύτερο θέαμα θ΄απολαμβάναμε, πόσο πιο αναβαθμισμένο, πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα θα΄χαμε και κατ΄επέκταση καλύτερο ευρωπαϊκό ΣΥΝΟΛΙΚΟΤΕΡΑ πρεστίζ; Γιατί ποιός το΄χει απαξιώσει τόσο πολύ ΔΙΕΘΝΩΣ αυτό το έρμο το ποδόσφαιρό μας; Ο...Ολυμπιακός του Μαρινάκη, μήπως; Απερίγραπτα καρακώλια! Ε; Ή οι πελατάρες της...Καμπάλα; Σταματώ εδώ, γιατί έχω μαζέψει τόσα που... ΛΕΩ ΟΜΩΣ:

Χέστηκα, τί τιμωρία θα υποστείτε! Χέστηκα, αν θα σας κόψουν βαθμούς, πόσους ή όχι!  Χέστηκα, αν θα΄ναι βαρύ και πόσο το πρόστιμο που θα φάτε! ΕΓΩ! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ! Το ξέρω ότι δεν είναι σωστά όλ΄αυτά, αλλά εμένα μιλάει τώρα Η  ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ, ΡΕ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΝΑ΄ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΝΑ΄ΝΑΙ ΜΕΣΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ! ΚΑΙ Τ΄ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΚΟΦΤΟΥΝΕ! Ξέρω ότι άμα σας πηδήξει, όπως σας αξίζει, η Δικαιοσύνη για τα ΑΙΣΧΗ σας στο κοτέτσι, αυτό θα είναι ΤΟ δίκαιο. Εγώ όμως, αλλού την θέλω ΚΥΡΙΩΣ την απονομή του δικαίου. Ξέρετε ΠΟΥΟΥΟΥ.... Και ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ! Πέφτει βλέπεις μακρυά το επόμενο παιχνίδι μαζί σας, στο Φάληρο. Καλάαα... Να δούμε μέχρι τότε πόσες γκέλες θα΄χετε κάνει πρώτα... Μα τί λέω γκέλες; Γκέλα είναι όταν παίζεις με κατώτερο... Άρα, λάθος λέξη... ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ΄ΧΕΤΕ - ΔΙΚΑΙΩΣ - ΧΑΣΕΙ, ΕΙΝ΄ΤΟ ΣΩΣΤΟ... Περιμένω λοιπόν, άντεεε, ν΄ακούσω πόσο θα σας γονατίσουνε σε πρώτη φάση τα...σφυράκια. ΑΛΙΤΗΡΙΟΙ... Αλλά του λόγου μου, ένα γουστάρω. ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Μ΄ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ! ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΩΣΩ! ΘΑ΄ΡΘΕΙ... ΔΕ ΘΑ΄ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ; ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ! ΟΧΙΕΣ!

3.  Κοντεύουμε να το ξεχάσουμε το αυριανό παιχνίδι - κεκλεισμένων για δυο καπνογόνα - με τον Αστέρα... Το κατανοώ, γίναν τόσα πολλά και έντονα τούτη την εβδομάδα, αλλά δεν θα δικαιολογήσω με τίποτα κανα...μπλαζέ υφάκι απ΄τους παίχτες μας την Κυριακή. Τα κάνει ο Ολυμπιακός κάτι τέτοια... Θέλω όρεξη, όχι υποτονίες κι άντε να δούμε στο δεύτερο τί θα βγει... Ξηγημένα... ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. Καθαρίστε το επομένως όσο πιο νωρίς μπορείτε και η Άρσεναλ στην ώρα της. Δεν ξέρω πώς θα πάνε κι οι άλλοι, οι...συνδιεκδικητές, αλλά ποιός μπορεί να πει; Υπάρχει πάντως σαφές θέμα αύξησης της βαθμολογικής διαφοράς μας την Κυριακή το βράδυ από δαύτους. Φτάνει να΄μαστε εμείς αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

4.  Το φαινόμενο "ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ", όπως φάνηκε απόλυτα εκφρασμένο στο ματς εναντίον της Λαμποράλ, είναι πια γεγονός ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ. Και όλοι επιθυμούμε να συνεχιστεί, κατάλληλα προσαρμοσμένο βέβαια στις εκάστοτε αγωνιστικές συνθήκες. Όταν λείπουν απ΄την ομάδα παίχτες σαν τον Σπανούλη ( ναι, ναι, δεν κάνω λάθος ), τον Πρίντεζη, τον Λοτζέσκαρο, τον Γιανγκ, μένεις με τους υπόλοιπους, που μερικοί όλο και κάτι έχουν, κι αυτοί κατεβάζουν τον μέσο όρο των Ισπανών - και όχι μόνο - κατά 35 πόντους, ε... Συγχαίρεις Σφαιρόπουλο, όσα παιδιά έβαλαν το στήθος τους γιαυτό το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, αναγνωρίζεις Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ, έργο των οποίων είναι τελικά όλο ετούτο το οικοδόμημα και δικαιούσαι να ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΣ πολύ για το μέλλον. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός, τον οποίον έχω κατ΄επανάληψη ψέξει λόγω κυρίως ιστορικού με τον ΑΛΛΟ ( ανεξαρτήτως αιτίων ) και το ομολογώ, δίνει πολλαπλά ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ, πρωτίστως, αλλά και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Τον παραδέχομαι, τον επικροτώ, τον στηρίζω και θεωρώ πως όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε ολόθερμα δίπλα του, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Καλή συνέχεια, και τον...γνωστό, τον περιμένω βέβαια για πρώτη δόση στο ΣΕΦ... Δεν ξεχνιέται αυτός με τίποτα. Μόνο ένα μπάσκετ του΄χει μείνει(;).

5.  Θέλω να τελειώσω την ανάρτηση μ΄ένα ακόμη μήνυμα αισιοδοξίας. ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ... Έτσι, με σεβασμό αλλά και χωρίς να ξεκόβω, το αντίθετο μάλιστα, απ΄το ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, είπα να βάλω ως κατακλείδα μια φωτογραφία με τα κορίτσια μας στο μπάσκετ, αφού γιαυτό μιλάγαμε αμέσως πριν. Τις RED DROPS, τις τσιρ λίντερς μας. Η ζωή και ειδικότερα η αθλητική που μας ενδιαφέρει εδώ, δεν είναι και τόσο μεγάλες... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ... Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ   Φ   Τ   Ε   Ρ   Α  ! 

Σχόλια

Εικόνα Pavlos

Το σχόλιο σου, αδελφέ Απόστολε, με εκφράζει μέχρι κεραίας! Ακριβώς έτσι!

Εικόνα apostolos gaganis

Χαίρε Παύλο! Ο Απόστολος σε ασπάζεται αδελφικά! Νααα περνάμε τον Αστέρα σήμερα παρακαλώωω...

Εικόνα savvas gridlock

Για το ματς με την Μπάγερν, Απόστολε, πολυ σωστά ο Σίλβα πήγε όπως πήγε τη δουλειά. Χαμηλά η μπάλα και μην πολυανοιγόμαστε, γιατί αν τους ζορίζαμε θα μας έριχναν άνετα 10 γκολ. Πάλι καλά που έκανε fair play ο Γκουαρντιόλα, γιατί θα είχαμε πολύ δύσκολο βράδυ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι χαώδης. Σαν να παίζουν άντρες με παιδιά.

Για το ματς της Λεωφορου, το παιχνιδι δεν γίνεται να επαναληφθεί στη Λεωφόρο. Πρώτα και κύρια αν οριστεί ξανά, θα οριστεί σε άλλο γήπεδο, αφού με βαση τον κανονισμο πρέπει να οριστεί εντός 15 ημερών και φυσικά με τις ζημιές που έχουν γίνει στη Λεωφόρο, το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Από εκεί και πέρα, αν ο βάζελος μεθαυριο φαει μια τιμωρια προστιμο+αποκλεισμο εδρας, διχως να χασει το ματς στα χαρτια και διχως να του αφαιρεθουν βαθμοι, το σιγουρο ειναι οτι στο δευτερο γυρο ΔΕΝ θα εχουμε ντερμπι στο Καραισκακη. Αν γνωριζουν καποιοι δικοι μας πως ο,τι κι αν κανουν, το πολυ πολυ να επαναληφθει το παιχνιδι κεκλεισμενων των θυρων, ντερμπι δεν θα δουμε. Δεν θα δουμε κανενα ντερμπι απο εδω και περα, εκτος Καραισκακη, απο οπαδους ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και λοιπους, που θα τα κανουν πουτανα αν γνωριζουν πως υπαρχει δεδικασμενο ατιμωρησιας. Δεν ειναι δυνατον να λεμε ''ας ξαναγινει το ματς'', διχως να καταλαβαινουμε το τι συνεπαγεται αυτο. Δεν ειναι δυνατον ο Ολυμπιακος που ειναι ενα βημα απο την προκριση στους 16, σε ομιλο με Μπαγερν-Αρσεναλ, να αναγορευει σε βασικο στοχο της χρονιας να κερδισει τον Μπουρμπο, ζητωντας μαλιστα να μην εφαρμοστουν οι κανονισμοι ωστε να μπορεσει να τον συναντησει. Δεν ειναι δυνατον να θεωρουμε αντιπαλο μας αυτην την καρικατουρα που ξεφτιλιζεται αυτην την ωρα στο Καυταντζογλειο, απο τα πιτσιρικια του Ηρακλη. Δεν εχουμε αντιπαλο το βαζελο των Βαρδινογιαννηδων, αλλα τον Τριανταφυλλοπουλο και τον Ατζαγκουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ ήθελα, θέλω και θα θέλω να τους γαμώ πατόκορφα, Μ΄ΟΠΟΙΟΝ και να παίζουνε. Απέναντί μου δεν βλέπω παίχτες. Δεν μ΄ενδιαφέρουν. ΠΟΤΕ. Βλέπω μόνο το τριφύλλι. Κι αυτό θέλω να το γαμώ, σ΄όποιο άθλημα και να΄μαστε αντίπαλοι. Την γουστάρω την κόντρα μαζί τους. Την επιζητώ. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε. Ψοφάω για δαύτη. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Στ΄άλλα που λες περί Μπάγερν και περί των ενδεχόμενων ποινών στο κωλοσωματείο καθώς και των συνεπειών τους για το μέλλον, συμφωνούμε.

Μπααα; Με τον Ηρακλή παίζανε σήμερα; Τί έγινε; Κερδίσανε;

Εικόνα john

Ναι αλλα ο ΠΑΟ του Αλαφούζου δεν εχει καμία σχέση με τον ΠΑΟ του παρελθόντος που ηταν άξιος αντίπαλος. Εμένα πλέον δεν με συγκινούν και τοσο οι αγώνες μαζι του . Κι εγω την γουστάρω την κόντρα μαζι τους αλλα πλέον για ποια κόντρα να μιλήσουμε? Ο ΠΑΟ παει καρφί για διάλυση....

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μ΄ενδιαφέρει αν ο Βάζελος βυθίζεται, αν διαλύεται, αν, αν... Έχει κάνει - κι εξακολουθεί μετά μανίας να κάνει - τ΄αφεντικό του τόσο ΑΛΗΤΙΚΑ πράματα εναντίον μας, έχει δηλητηριάσει - κι εξακολουθεί μετά μανίας να το κάνει - ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ( για να καλύψει την οικονομική του αδυναμία ) τη φίλαθλη κοινή γνώμη της χώρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται ΣΕ ΒΙΑ και μας έχει δημιουργήσει κοντολογίς ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ εξωαγωνιστικά προβλήματα, που δεν μου φτάνει να τον πατάω και ΜΕΤΑ το "θάνατό" του σαν σκουλήκι, για 100 ακόμα χρόνια... Μιλάω για το βρωμοσωματείο. Υπάρχει και Θεός, Γιάννη. Εδώ θα΄μαστε και θα τα ζήσουμε. ΠΡΕΠΕΙ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΚΑΠΟΤΕ ΝΛ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΑΜΑΝ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΓΩΝΙΑ, ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.... ΕΛΕΟΟΟΣ! ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Εικόνα Pavlos

Το σχόλιο σου, αδελφέ Απόστολε, με εκφράζει μέχρι κεραίας! Ακριβώς έτσι!

Εικόνα john

Ο παπαθεοδωρου και το συνάφι του πιστεύω πως δεν θα είχανε λόγο ύπαρξης εάν ο Ολυμπιακος δεν ειχε ξεφύγει τοσο πολύ σε ολα τα επίπεδα απο τον Παναθηναϊκό. Οταν ο ΠΑΟ κατ εξακολούθηση αποτυγχάνει συνεχώς στους στόχους του πρεπει να απαξιώσει το προϊόν και να στρέψει την κοινή γνώμη κατα του αντιπάλου. Οποτε πιστεύω πως όσο περισσότερο μεγαλώνει ο σύλλογος τοσο πιο πολύ θα μεγαλώνει και ο πόλεμος του αντιολυμπιακου μετώπου .

Στα πέτρινα ο ολυμπιακος δεχόταν τοσο μεγαλη λάσπη? Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτο ρωτάω

Εικόνα savvas gridlock

Ε προφανώς δεχόταν λάσπη Γιάννη. Όταν ο πρόεδρός σου κάνει μεταγραφές βουτώντας λεφτά από την Τράπεζα Κρήτης, αυτός που τον αντικαθιστά δεν πληρώνει ποτέ Εφορία κι έχει απλήρωτους τους παίκτες σου και μετά από 5 χρόνια έρχεται μια ρύθμιση που δικαίως μεν, εν πάση περιπτώσει όμως κάποιες από τις διεκδικήσεις των πιστωτών σου δεν τις αναγνωρίζει, σκέψου τι άκουγες. Το ''κρατικοδίαιτη ομάδα του Δημοσίου'' έδινε κι έπαιρνε, με ειρωνείες για τα αγωνιστικά μας χάλια, που ειδικά στα 3 πρώτα χρόνια Κόκκαλη ήταν απερίγραπτα, με κάτι τυχάρπαστα παικτάκια να στελεχώνουν το ρόστερ μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Ποτέ δεν υπήρξε φαινόμενο sDNA, Δίκης στο ΣΚΑΪ και Τράκη στη χώρα. Ποτέ. Εγώ τουλάχιστον 6,5 δεκαετίες, δεν θυμάμαι ΤΕΤΟΙΟΝ πόλεμο. Ποτέ δεν συνάντησα τέτοια ΣΤΡΑΤΙΑ αντιΟλυμπιακών κίναιδων στα ΜΜΕ γενικά, σαν κι αυτή με την οποίαν ασχολούμαστε ΟΛΟΙ, σχεδόν επί 24ώρου βάσεως... ΠΟΤΕ. Πολέμους είχαμε. Πράσινες, όχι παράγκες, αλλά πολυκατοικίες είχαμε. Ποτέ όμως τέτοιο συνεχές, κάθε ΛΕΠΤΟ, από ΤΟΣΑ μέσα και πλευρές, μπαράζ με τόσες πολλές ΠΟΥΣΤΙΕΣ κάθε είδους εναντίον μας... Ζυγαριά δεν κρατάω, αλλά αυτή είναι η - έντονη - αίσθηση, Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, που έχω. Είναι πολλά βλέπεις τα πρωταθλήματα στα τελευταία 20 χρόνια... Και το δίδυμο Σωκράτης - Βαγγέλας, πολύ βαρύ το άτιμο...

Καλημέρααα...

Εικόνα Pavlos

Ακριβώς -- ποτέ άλλοτε. Το καλοκαίρι, επισκεπτόμενος τα πάτρια, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, ὀταν άκουσα συγγενείς και φίλους γαύρους -- γνήσιους, όχι τίποτα νεόγαυρους -- να έχουν ψιλοκαταπιεί την προπαγάνδα... Τούς συνέστησα για θεραπευτική αγωγή να διαβάζουν ανελλιπώς Γαβαθιώτη και RATM, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μαζί με φαγητό. Νομίζω πως τώρα έχουν συνέλθει.

Πιστεύω πως στην ιστορία του Θρύλου, το RATM θα γραφτεί με χρυσά γράμματα. Η υπηρεσία που προσφέρει είναι ανεκτίμητη.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Δύο ώρες, ΜΕΤΑ το φαγητό. Έτσι για να΄μαστε...απολύτως σωστοί με την δοσολογία... ΧΕΧΕΧΕ!

Γεια σου ρε Παύλακα...

Εικόνα john

Αυτα να τα ακούνε κάποια δικά μας σπίρτα που δεν εχουν πρόβλημα να διεξαχθεί κανονικα το ματς (πρεπει να κατακυρωθεί ΧΘΕΣ υπέρ του Θρύλου και επιπλέον -5 βαθμοί απο την βαζελα) για να μην εχουν να λένε οι άλλοι οτι και καλα "το παίρνουμε στα χαρτιά " και αμα τους παίξουμε και νικησουμε θα τους βουλωσουμε το στόμα.Βρε ουστ.....

Λες και αμα γίνει το παιχνιδι κανονικα και νικήσουμε, κατα κάποιον μαγικό τροπο θα σταματήσει η προπαγάνδα τους. Οταν τους ξεπαρθενιασαμε την λεωφόρο το 2013 σταμάτησαν να μιλάνε? Την επόμενη μέρα έβγαινε λαλίστατος ο ΝικολοJohn στην TV και μέτραγε τελικές προσπάθειες βγάζοντας άδικη την νικη του Θρύλου.

Αν το παιχνιδι γινει κανονικα θα μιλάμε για πρωτοφανές σκάνδαλο..

Εικόνα apostolos gaganis

Σκάνδαλο θα είναι, συμφωνώ, και η τιμωρία τους πρέπει να είναι βαριά, γιατί αλλιώς κτλ. Αυτά τα είπαμε. ΟΜΩΣ... Αυτό που ζητάει η ΨΥΧΗ μου είναι - με κάθε ομολογούμενη ειλικρίνεια - να μπορούσα να τους ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ στο χορτάρι... Τώρα, κοντά... Αντικρουόμενα αυτά, αλλά τί να κάνω; It΄s the classical dilemma between the head and the heart, που΄λεγε κάποτε τη δεκαετία του ΄80 σ΄ένα τραγούδι του κι ο Κρις ντε Μπέργκ... ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΩ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ.

Εικόνα john

Απαντήσαμε ταυτόχρονα ο ενας στον αλλο.. Η ένταση μου ειναι στην απαντηση πιο πάνω

Εικόνα Spiros Legend

Να προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου στο Πότ Πουρί σου,Απόστολε;Καταρχάς,συμφωνώ μέχρι τελείας με όλα,πραγματικά ήταν πολύ έντονη εβδομάδα και θετικά και αρνητικά,με αυτούς τους αντίχριστους που έχουμε μπλέξει.Οπότε,μένοντας στο πνεύμα σου για αποτοξίνωση από όλα αυτά,θα μοιραστώ με την παρέα 2 φωτογραφίες που μου άρεσαν ιδιαίτερα από τον μπασκετικό Ολυμπιακό,1 με τα δροσερά κορίτσια,τις Cheerleaders μας,έργο Ολυμπιακής τέχνης πραγματικό http://postimg.org/image/4cxs2dz45/ και 1 εντελώς συμβολική,που συμπυκνώνει σε μια εικόνα την σύγχρονη εποχή επιτυχιών του Θρύλου μας,με το νέο Σήμα της ομάδας μπάσκετ,που ταυτίζεται με αυτές τις επιτυχίες και φυσικά τον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του Ευρωπαικού μπάσκετ,τον αρχηγό μας. http://postimg.org/image/i7w2kutj9/ Έτσι,προς τέρψιν των οφθαλμών και της Ερυθρόλευκης ψυχής μας και για να σκάνε οι οχτροί μας από την ζηλοφθονία τους...Ο καθένας,εξάλλου,ό,τι διαθέτει βγάζει προς τα έξω,εμείς λεβεντιά και ομορφιά,αυτοί αυτά τα αίσχη που έκαναν στην Λεωφόρο και που τα συνεχίζουν στον αθλητικό δικαστή και στις ανακοινώσεις τους.Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι,τι να λέμε τώρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι Θρυλόσπυρε! ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ: Ολυμπιακοί και ΑντιΟλυμπιακοί. Αν προσέξεις λίγο, όχι πολύ, διαφέρουμε και στις φάτσες και στο φέρεσθαι. Θα το΄χεις δει βέβαια... Αλλιώς είμαστ΄εμείς - σε γενικές γραμμές - κι αλλιώς οι βάζελοι, οι χανούμισες και τα μπαόκια... Τυχαίο; Μην αρχίσω τώρα και πιάνω ονόματα, γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο το πρωϊ...

Υ.Γ. Το γαυρογονίδιο "φταίει" για όλα!

Εικόνα Romain

1. Πιστευω ότι θα μπορούσαμε να τους δυσκολεψουμε πολύ περισσότερο στο Μόναχο. Τρία γκολ από λάθη και 3-0 στο 26'. Ναι είναι άλλη κλάση η Μπάγερν αλλά με καλή άμυνα το σκορ μπορείς να το κρατήσεις στο μηδέν.
2. Το ματς στη Λαγοφλωρο το κέρδισε ο Αλαφουζος. Δεν μπορούσε ούτε να παρουσιαστεί μπροστά στα λαγουδακια ούτε αυτός ούτε οι ΡουφφοΒόκολοι. Θα έτρωγαν ΝΤΟΜΆΤΕΣ.
Αν γινόταν το παιχνίδι θα έχαναν στα σίγουρα. Και ο πρώτος που θα την επληρωνε θα ήταν ο Τζαμπας.
Τώρα κάνει συναντήσεις με τον Κοντονη και προσπαθεί να "εξυγειανει το ποδόσφαιρο".
3. No comment
4. Ο Ολυμπιακός έπαιζε για την πρώτη θέση και η βαζελα για να αποφύγει τον αποκλεισμό.
5. Προτιμώ ξανθό. Όχι όμως από βάψιμο. Να έχει και ύψος.

Εικόνα apostolos gaganis

5. Θα στην περιγράψω. Το χρώμα δεν με νοιάζει. Την θέλω έξυπνη, καλόψυχη, ευαίσθητη αλλά όχι γκρινιάρα, δυναμική όταν πρέπει, να ξέρει ν΄ακούει, να βοηθάει και να συμπάσχει, να΄χει χιούμορ, ευγένεια, αισιοδοξία, καλό γούστο, ρομαντισμό χωρίς όμως να πετάει και στα σύννεφα, να της αρέσουν τα απλά πράματα, να μην είναι τεμπέλα, την θέλω να γελάει, να΄χει το παιδί μέσα της και να μη σηκώνεται βαριά το πρωϊ θέλοντας τρεις καφέδες για να στρώσει, να είναι ειλικρινής, στοργική, να της αρέσει η μουσική, το σινεμά, τα σπορ, ο χορός, η τέχνη. Δεν με νοιάζει καθόλου η οικονομική της κατάσταση. Οι τρόποι της μ΄ενδιαφέρουν. Αν σ΄αυτά προσθέσεις μια καλή εμφάνιση και ορισμένα, βασικά, ...κλινικά προσόντα ( τα...υπόλοιπα, άσε με να τα...ξεκλειδώσω εγώ ), είμαι Ο.Κ. Τί λες, είμαι έτοιμος για...παντρειά;

Εικόνα Romain

Ωραία περιγραφή.
Και γω αυτό θέλω. Τα ίδια χαρακτηριστικά με τον ιδανικό προπονητή εκτός από το φύλο.
Επειδή όμως αν υπάρχει τέτοια είναι δύσκολο να την εντοπίσω, και αν την εντοπίσω δεν θα την ενδιαφέρω, προτιμώ σώμα, Στυλ, και χωρίς μουστάκια, όπως έλεγε και αυτος ο μαλακας, από το top gear.
Η γυναίκα είναι σαν το αυτοκίνητο. Θέλουμε να είναι γρήγορο, ευρύχωρο, οικονομικό, με ωραίες γραμμές, και όλα τα έξτρα. Επίσης να μπορείς να το αφήνεις στο δρόμο χωρίς να κινδυνεύει.
Θα πρέπει όμως να διαλέξουμε. Οικονομικό ή γρήγορο? Ωραία ή έξυπνη?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα apostolos gaganis

Όντως πολύ μαλάκας αυτός ο Εγγλέζος. Τον αντιπαθούσα. Την θες γρήγορη. Πού; Ευρύχωρη. Πού; Οικονομικιά. Πού; ΧΕΧΕΧΕ...

Εικόνα Romain

U know what I mean. Ευρύχωρη? Προς Θεού!

Εικόνα ze ηλιας

ΤΟ 5 ,ΤΟ 5 !!!!!
Όπως φωνάζανε παλιά στα καλλιστεία

Εικόνα apostolos gaganis

Μπρο, ό,τι έγραψα στο Romain, ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ και σαν...αντισχόλιο μου σ΄εσένα...