ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΖΑΛΕΠΣΑΤΕ !!!!


Tags: -

Γεια χαράδρα μόρτες !
Τι γίγνεται ρε σεις με δάφτουνους τους καργιολαραίους ,ανά τη μπλάσις, αντιολεμπιακούς ;
Τι είναι εφτούτοι ρε σεις ;
Προπσές δγάβαζα ένα αρθράκιον περί Γάβρου και Εβρώπας...Και λαλεί στο τέλος ο τραχανάς.Η κίτρενη καρτούλα στο Φουρτούνα για θέατρον με τους Ασερναλαίους δεικνύει το πόσο έχει εβνοηθεί ο Γάβρακας στην Ελλάς !
Πόσο να ντο γαμέπσεις και τι να ντου είπεις κέριε Πάρεδρα ;
Ο άλλος ο Σλόγκης πάλε πετάει τη μνιά παπαργιά μετά την άλληνε.
Ρε γαμώ το κσεστάβρι σας γαμώ...όντα κέρδεπσα τους Ματσεστεραίους είχα το κόρακα με το μέρος μου ρε ;Όντα γάμεπσα πέρσι τη Γιουβέντους και την Ατλέτικια εδανά μέσα με σφύρικσε ο κόρακας ρε μουνιά ;Πεστέβετε ρε πίτουρες με μπάτζετο κοντά στα 60 μύργια ότι έχω ανάγκη το γκόρακα για να κερδέπσω τον Ηρακλέα και το αεκ ρε μαλάκες ;
''Εβνοήθηκε λαλεί ο Γάβρος που δεν έπαικσε με το Μπανάθα !''
Μάιστα...Δελαδής θα πάγαινα εκειδά μέσα στη Λαγοφλώρα και θα με μούρλαινε στο γκολ μνια ομάς που σκοράρει με...αίτησις έτσα ;Πγοιόνα ρε μαλάκες ;Εμένανε πούρικσα τρία τόπγια στους Ασερναλιώτες μες τα Εμιράτα ρε ;Εμένανε πόκαμα σερί δγυο δεπλά όκσω στο Τσαμπγιόνι ρε πίτουρες ;
Οκ...ναι...Σίγουρα δε δγιάβασα καλά το ματσάκιον με τους Βαγερναίους εχτός και με τους Ασερναλαίους εδανά μέσα.Οκ...Και λεπόν ;Μνια ομάς έχει τα πάνω της έχει τα κάτου της !Κι οπγοιανός δε ντο κατέχει εφτούνο ας πα να γαμεφτεί !Ας πάει να ασχολεθεί με το Μπάντμεντον κι ουχί με το Ποδόμπαλον !
Μες τις βασκές αρχές της προπονητικιάς είναι και δάφτο !Δε μποράς να κερδέβεις ΠΑΝΤΑ και να κάμεις εμφανέπσεις ολκής !Θάρθουνε και τα κάτου...
Μπάλα παίζωμε ρε μαλακες !Και θα χάσωμε και θα κερδέπσωμε !Τόσο απλούν είναι !
''Σας χαιδέπσανε ,λαλεί, με τη τεμωρία με το Βέργοια !Ρίκσατε βαρελότα κι άλλες αρχεδγιές μες το γέπεδο !''
Ε και ;Τι γένηκε ρε σεις ;Επειδής πέσανε βαρελότα πρέπει η δικιοσύνη να αφανέπσει το Γάβρο ρε ;
Γιατί εγω θεμάμαι μες τον Ατρόμετα που πήε δγυο βολές να χτελέσει κόρνερ ο Φουρτούνας σκάγανε δίπλα του τα περομαχεκά σα στραγάλια και κανείς δεν εβαιστητοποιήθηκε τότενες !Γιατί σέμφωνα με το νόμο του Κοντονιού θάπρεπε να δγιακοπεφτεί το ματσάκιον !
''Μόνο ,λαλεί, το ζελεδάκο τεμωρέπσανε !Εσάς για τη Ριζούπολη δε σας περάκσανε !''
Καλά ε...πγιο μαλάκας και δγιαβολέφς πεθαίνεις ρε λεχρίτη !
Ρε παλιομαλάκες άλλοι νόμοι τότενες άλλοι τώρα !Αστε ρε τις μαλακίες που παγαίνατε για τρία αποτελέζματα και πήρατε από τα τρία το μακρύτερο ρε !
Που μετά από ένα τέτγοιο 3-0 ,με τρία μπαλάκια στον ώμο να μεν μπω στη γκωλάρα σας, είχατε και το στένος νάβγετε να λαλήτε για....τρομοκρατία ρε ;
Ρε μαλάκες και μένα με τρομοκρατέπσατε με τόσες μαλακίες που κάματε αλλά 3 δεν έφαγα !
Η' μήμπως στη Ριζούπολις κόπηκαν δάχτελα από φωτοβολίς, τραβματίστηκε αστενομεκός, κάηκε το γέπεδο, παίκσαμαν κσύλο μες τον αγωνιστικόνε χώρο με τους αστενομεκούς, πετάκσαμαν βαρελότα πάνω σε πάιχτη σας ή κι εγώ δε γκζέρω τι άλλο έχετε κάμει εσεις...α ;Σενέβη κάτιτις τέτγοιο ρε ;
Κι αφού στη Ριζούπολις αδικεθήκατε γιατί βγήκε την άλληνε μέρα ο Βαρδινοτζίγγερ σας και σας αποκάλεπσε κότες και την άλληνε μέρα πήγατε στη Μπαιανία και χαστουκέπσατε μέχρις και το...Βαζέχα ; α ;Γιατί άμανε όντως αδεκιόσαστου θάπρεπε νάβγει ο πάρεδράς σας και να λαλούσε...''Μπράβο στα παιδγιά !Σε μνια κόλασις όπου αδεκηθήκαμε, παίκσαμαν καλά και δε μπραζ για το αποτέλεζμα'' ;α;Γιατί ούλη η Ελλάς θώρεπσε τότενες το πόσο κλώσσες ήσαστου...ακόμα και οι ίδγιοι οι οπαδοί σας !Μαλάκες !
Εγώ με όπγοιονα και να παίκσω τώρα στο Ελλάντα τονε χορταίνω τεμάχεα !Κσεκίνεπσα κι έκοπσα ταρίφα στους πγιότερους των δγιεκδικετώνε του τίτλου !Ανάγκασα ακόμα και τους ΜΠΑΟΚους να με παραδεχτώνε ως καλυτερότερη ομάς !Τους πήγα πίπα - κώλο εμπλοκή μες τη Ντούμπα ρε !Του αεκ τούρικσα μνια 4ρούμπα κσεγυριζμένη για νάχει να πορέβεται !Τι να σεζετάμε τώρα ρε λεχρίτες ; α ;Για το ανάποδο πλάγεο στη σέντρα ρε ;
Κι αφήκετε τις μαλακίες για να μεν αρχέπσω τώρα και μαζώχνω βίντεα και υλικό και σας δείκσω πού και πώς εβνοεθήκατε ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ από το μπρώτονε μέχρι το ντελεφταίονε έτσα ;Βαργιέμαι αφόρετα τέτγοιες καταστάσεις ρε μαλάκες !
Γιατι για φαντάσου...Να καθομαι εγώ και να στεναχωργιέμαι που με αποκλέπσανε οι Ασερναλαίοι, ομάς με μπάτζετο κοντα στα 300 χαρτόνια, ίσως και παραπάνου, να στεναχωργιέμαι που θα παίκσω στο ΟΥΕΦΑ ,που εσείς απεκειδά περμένατε να κονομέπσετε ριάλια(άκουσον άκουσον)και να καθομαι εδανά μέσα στο Ελλάντα να τρώγω τα σπλάχνα μου μες σας για το αν άκσιζα να κερδέπσω το Βέργοια, τον Ατρόμετα και το Μπάνθρακα !
Να κάθομαι δελαδής να σεζετάω και να αναλώνω το σάλιο μου ρε παπάρες, με ομάδες τύπου Μπανάθα, με μπάτζετο φραγκοδίφραγκα που τον αποκλείουνε οι Καμπάλες και τα λοιπά ανύπαρχτα χωργιά της Εβρώπης !
Κι όσο και να κράζωνε και να λαλούνε τα σαιτάκια και τα ράδεα του καραγκιοζάκου του Τουιτερά που μεράζει μεροκάματα της πούτσας στους γλείφτες μαλάκες ανά την επικράτεαν προσπαθώντας να μας πείσει τι ;Ότι το ελλαδεκόν πρωτάθλεμα είναι θεικόν και ο Γάβρακας το χαλάει !
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΕΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !ΤΟ ΕΛΛΑΔΕΚΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑΡΧΙΔΓΙΑ ΜΟΥ !ΘΩΡΆΩ ΤΙ ΠΑΙΖΩ ΌΚΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΟΝΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΚΣΩ ΕΔΑΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΓΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΕΠΣΙΣ !
ΑΙΝΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΛΕΠΣΕΙΣ ΚΑΜΝΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΖΜΑΚΗ ΚΙ ΑΙΝΤΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΠΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΡΟΕΔΡΙΑ !
Άιντα μαλάκα παιδέρα, μπανιστάρη !Τράβα παραπέρα ρε γελοίε μη βάνω τη Τζενάρα τη ντραβέλω και σε κάμει ρόμβα ακομβίωτη !Γιατί μάθαμε κιόλας από τη Τζενάρα ότι όντα πσελοβαργιόσανε σούβανε και κάνα κωλοδάχτελο για να σε φκιάσει !
Κι αναρωτγιέται το ποιητή...ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΕΛΟ ΜΟΝΟ ;
Ιδού η αρώτεκσις....

Σχόλια

Εικόνα red apple

Μητσάκο μου, κόντεψες να τους βρίσεις, μπρε!

Εικόνα nikos michalopoylos

Δηλαδη ρε μητσαρα θες να πεις οτι μετα το κωλοδαχτελο υπαρχει ζητηση για κατι μεγαλυτερο?

Εικόνα Mhtsaras

Δε γκζερω ρε μαγκα...Να μας πει ο τουιτάθρωπας που κσερει κατιτις παραπάνου από κωλοδαχτελα....