ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟ Α' ΓΥΡΟΣ SUPERLEAGUE



Όπως μας ζητήσατε πολλοί φίλοι της σελίδας, φτιάξαμε ένα βίντεο με όλες τις φάσεις στις οποίες ευνοήθηκε διαιτητικά φέτος ο ΠΑΟ στη Superleague.
 
Αναλυτικά.
 
1) Πρώτη αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16. Ο ΠΑΟ κερδίζει 2-1 στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο 41', με πέναλτι που καταλογίζει ο διαιτητής Σιδηρόπουλος σε σπρώξιμο του Ουαρντά από τον Ταυλαρίδη. Ο Ταυλαρίδης του ΠΑΟ όμως είχε κιτρινιστεί από το 24'. Εδώ θα μπορούσε να δει τη δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί. Με παίκτη λιγότερο, πολύ δύσκολα θα γύριζε το ματς ο ΠΑΟ. Ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος φυσικά δεν τόλμησε να βγάλει έξω τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού...
 
2) 30/8/2015, 2η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-Καλλονή 4-0 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στο 83', με το τελικό σκορ ήδη διαμορφωμένο, ο Μπεργκ ρίχνει αγκωνιά στο Μάρκοβιτς της Καλλονής. Ο διαιτητής Σελίμος του συνδέσμου της Λακωνίας δεν τολμάει να αποβάλει το Σουηδό επιθετικό του ΠΑΟ. Προφανώς αυτό που έγινε δεν έκρινε το αποτέλεσμα, ο Μπεργκ όμως έπρεπε να χάσει κάποια από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟ γι'αυτήν του την ενέργεια.
 
Από το ίδιο ματς, το τέταρτο γκολ του ΠΑΟ είναι άκυρο, αφού ο Καλτσάς έχει κάνει χέρι για να κατεβάσει την μπάλα.
 
 
3) 23 Σεπτεμβρίου 2015, 4η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-Λεβαδειακός στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τελικό σκορ 3-0. Με το σκορ στο 0-0 ακόμη, στο 3' της αναμέτρησης, γίνεται αυτή η φάση στη μικρή περιοχή του ΠΑΟ, με τον Ταυλαρίδη να βρίσκει το Μουλόπουλο του Λεβαδειακού. Ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε τίποτε. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται στο replay, αλλά σίγουρα ΔΕΝ βρίσκει μπάλα ο Ταυλαρίδης και ο Κομίνης θα μπορούσε εύκολα να δώσει το πέναλτι. Ειδικά αν είχε μπει στο ματς ''κομάντο για να κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟ'', την αμφιβολία θα την έδινε εις βάρος του Παναθηναϊκού. Φυσικά δεν το έκανε.
 
 
Στο ίδιο ματς, με το σκορ στο 3-0, στο 78' της αναμέτρησης, γίνεται αυτή η φάση στην περιοχή του ΠΑΟ, με το Λαγό του ΠΑΟ να τραβάει τη φανέλα του Φαβάλι του Λεβαδειακού. Καθαρό πέναλτι αυτήν τη φορά, και πάλι όμως ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε τίποτε.
 
 
4) 7η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1. Με το σκορ 2-1 στο 85', ο Ταυλαρίδης σε μια διεκδίκηση στον αέρα βάζει το χέρι του στο πρόσωπο του Φερφελή του ΠΑΣ Γιάννινα κι αφού ακούει το σφύριγμα του φάουλ, χτυπιέται κιόλας, σε φάση ''δεν έκανα τίποτε''. Ο κανονισμός λέει κίτρινη κάρτα, είτε για το χέρι στο πρόσωπο του αντιπάλου κατά τη διεκδίκηση, είτε για την έντονη διαμαρτυρία αμέσως μετά τον καταλογισμό του φάουλ, όμως ο (οπαδός του ΠΑΟ) διαιτητής Λαμπρόπουλος από το σύνδεσμο Ηλείας δεν την δείχνει στον αμυντικό του ΠΑΟ, αφού θα ήταν η δεύτερη (έπαιζε με κίτρινη από το 70' ο Ταυλαρίδης). Σιγά μην ρισκάρουμε στο τελευταίο οκτάλεπτο (με τις καθυστερήσεις) να παίξει ο ΠΑΟ με παίκτη λιγότερο, να γίνει καμιά στραβοκλοτσιά και να ισοφαριστεί από το πουθενά...
 
 
 
5) 8η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 3-1. Με το σκορ στο 0-0 στο 13', ο διαιτητής Αρετόπουλος δεν δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι από κόρνερ του παίκτη του ΠΑΟ Ζέκα.
 
 
6) 7/11/2015, 10η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16. Φάση στο 14', με το σκορ στο 0-0. Τελικό σκορ 1-2 και νίκη για τον ΠΑΟ, με τον Μπεργκ να βάζει ένα γκολ και να φτιάχνει το άλλο για τον ΠΑΟ. Είτε για το δολοφονικό μαρκάρισμα που κάνει, είτε για το ''fuck off'' που λέει αμέσως μετά στο διαιτητή Κύζα, έπρεπε να αποβληθεί. Πού να τον αποβάλει όμως ο Κύζας από την Δράμα, που ''όποτε κατεβαίνει για παιχνίδια στο Λεκανοπέδιο Αττικής, μένει στο ξενοδοχείο Theoxenia στον Πειραιά, για να μπορούν να τον έχουν του χεριού τους οι γαύροι'', σύμφωνα με την προπαγάνδα. Αν το είχε κάνει, θα άλλαζε όλο το ματς, αφού σίγουρα ο Μπεργκ δεν θα έβαζε γκολ, ούτε θα έδινε ασίστ. Ο ΠΑΟ μπορεί να έβαζε γκολ με άλλους παίκτες και να κέρδιζε και πάλι, όμως η εικόνα του παιχνιδιού, με τον Μπεργκ μέσα σε αυτό, αλλοιώθηκε ξεκάθαρα.
 
 
Από το ίδιο ματς, στο 81', με το σκορ 1-1, γίνεται αυτό το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου. Ο Βέμερ του ΠΑΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ του Λαζαρίδη. Προσοχή, χαμηλά όντως δεν υπάρχει κάτι, αλλά δείτε το πώς τινάζεται η φανέλα του παίκτη του Ατρομήτου. Φυσικά, ο διαιτητής Κύζας από την Δράμα δεν έδωσε τίποτε...
 
 
7) 28/11/2015, 12η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16.
 
- Στο 78' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μπεργκ του ΠΑΟ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε ένα φάουλ που του έγινε. Παρότι κιτρινίζεται, συνεχίζει να διαμαρτύρεται στον Κομίνη κι εμφανώς να τον βρίζει, με το διαιτητή από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας να μην τολμά να στείλει στα αποδυτήρια το Σουηδό επιθετικό.
 
 
- Στο 65' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ζέκα του ΠΑΟ πατάει το Βέλλιο του Ηρακλή και κερδίζει την μπάλα. Ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν έδωσε τίποτε. Ο Ζέκα έπαιζε με κίτρινη κάρτα από το 21', οπότε εδώ έπρεπε να αποβληθεί.
 
 
- Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Νίνης του ΠΑΟ κλοτσάει το Σαραμαντά του Ηρακλή εν ψυχρώ, αλλά ο διαιτητής Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας δεν τολμά να δείξει απ'ευθείας κόκκινη στο μέσο του ΠΑΟ, που την γλυτώνει με κίτρινη κάρτα. Ακόμη και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Παπαβασιλείου, που έκανε τη μετάδοση για τη NOVA, κατάλαβε πως ο Σαραμαντάς δεν κάνει θέατρο, έστω με τη δεύτερη...
 
 
- Στο 83' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Σαραμαντάς του Ηρακλή ακουμπά ελάχιστα τον Αμπέιντ του ΠΑΟ, ο οποίος βρίσκει την μπάλα με το χέρι και μετά βουτάει στο έδαφος. Ο βοηθός Κωνσταντίνος Ποντίκης του συνδέσμου Πρεβέζης σηκώνει το σημαιάκι του για φάουλ, ώστε να δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟ που πίεζε για την ισοφάριση να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Ηρακλή. Το επιθετικό φάουλ υπέρ του Ηρακλή βαφτίστηκε φάουλ υπέρ του ΠΑΟ...
 
Στο 61' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ταυλαρίδης του ΠΑΟ παίρνει κίτρινη κάρτα κι αμέσως μετά μπαίνει σε διεκδίκηση κεφαλιάς με το χέρι στην πλάτη του αντιπάλου, χτυπώντας το Ρομάνο του Ηρακλή. Ο διαιτητής Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας δεν τολμά να βγάλει δεύτερη κίτρινη μέσα σε ένα λεπτό σε παίκτη του ΠΑΟ.
 
Ρε τα κοράκια ''του Μαρινάκη'', πώς κυνηγούν έτσι τον ''αδικημένο'' ΠΑΟ;

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Μπράβο για το κόπο σου που κάθεσαι και γράφεις Σάββα τέτοια άρθρα! Να ενισχύουν το δικό μας φρόνημα για ποιο λόγο δεν θα σταματήσουμε να αγαπάμε τον Ολυμπιακό και να σιχαινόμαστε τους πράσινους, να αφυπνιστούν οι δήθεν αντικειμενικοί Ολυμπιακάρες της συμφοράς που γιουχάρουν την ομάδα στο Ναό και να αποκατασταθεί η πραγματικότητα.

Τόσο καιρό δεχόμαστε έναν ανηλεή πόλεμο από τα πορνοsite sdna και sportfm, από το ΣΚΑΙ και από τον sportfm. Γνωρίζουμε εάν η διοίκηση κάνει τπτ? Σε τί στάδιο βρίσκονται οι αγωγές? Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε να ρίχνουν λάσπη μονίμως σε αυτό που μας δίνει νόημα στη ζωή? Και τέλος...Πότε επιτέλους θα βγει ο Μαρινάκης να τους ξεσκίσεις όλους αυτούς? Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Τι πρέπει δηλαδή? Να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας?

Εικόνα savvas gridlock

H διοίκηση κάνει αγωγές φίλε, αλλά οι αγωγές στην Ελλάδα εκδικάζονται 2 και 3 χρόνια αφότου υποβληθούν, οπότε υπομονή. Όλες πάντως τις υποθέσεις της τις κερδίζει η ΠΑΕ, οπότε μείνε ήσυχος, θα ματώσει ο πάτος πολλών.

Εικόνα thita

Σάββα respect για την δουλειά που ρίχνεις,εδώ αλλά και στο fb,άλλο ένα ξεβράκωμα,στην πρώτη γραμμή του Θρύλου πάντα.

Εικόνα RED HELL

Αν γινεται καντε ενα θεμα για το πανο που ανεβασαν οι βρωμιαρηδες στο ΑΕΚ-Λεβαδειακος.Πραγματικα ποσο αρρωστος μπορει να ειναι κανεις για να βγαλει κατι τετοιο?
ΥΓ.Να χαιρομαστε τον Καρυδα που δουλευει στο Φως για την τρομερη σημερινη μεταδοση.Μαλλον φορουσε μπλε γυαλια μαζι με τους διαιτητες.

Εικόνα savvas gridlock

''Να χαιρομαστε τον Καρυδα που δουλευει στο Φως''

Έφυγε από τον Πρωταθλητή;

Εικόνα RED HELL

Γραψε λαθος δικη μου μαλακια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Καρύδας "πέθανε" στον τρίτο τελικό μπάσκετ του 2010.

Τι έγραφε το πανό;

Εικόνα john

Τι είπε ο καρύδας στον τρίτο τελικό του 2010?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Λάθος δικό μου. Τον μπέρδεψα με τον Μαγουλά.

Εικόνα john

Κοιταξε στο τριτο τελικο του 2010,κάηκε σε μεγαλο βαθμο ο Παντελής αν και στη συνεχεια παραδεχτηκε την σφαγή,και ο Σκουντής που έδωσε ρεσιτάλ μασονικής περιγραφής.Τωρα ο Μαγουλάς δεν θυμαμαι να ηταν ιδιαίτερα προκλητικός στην μεταδοση του.Ισως και να μην θυμάμαι καλά.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με συγχωρείς, ρε Γιάννη, δεν είναι πρόκληση για έναν γαύρο οπαδό να ακούει αυτόν που διαβάζει στον Πρωταθλητή να δέχεται αμίλητα την προκλητικότερη διαιτησία απέναντι στον Ολυμπιακό, για να μην θυμώσει ο Σκουντής δίπλα του; Τι δηλαδή; Θα του έκανε ντα ο Σκουντής ή μήπως είναι ο Πάπας και κρέμεται από τ' αρχίδια του; Δε λέω να πει ότι η διαιτησία έκανε έγκλημα υπέρ του ΠΑΟ και άλλα τέτοια στομφώδη. Πες "εδώ ευνοείται ο Παναθηναϊκός από το σφύριγμα", "εδώ αδικείται ο Ολυμπιακός", "ο ΠΑΟ σήμερα κέρδισε έχοντας και την εύνοια της διαιτησίας" κ.τλ. Απλά πράγματα.

Εικόνα RED HELL

Αν ειδα καλα "ΕΠΟ-ΚΕΔ τα παιδια σας να πεθανουν απο την πρεζα του Μαρινακη".Ηταν η καμερα λιγο μακρινη για αυτο δεν ειμαι σιγουρος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε τα μπαστάρδια.

Εικόνα REDNYC

ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΜΠΥΡΑ 13 (ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ). ΠΑΝΤΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ....

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ....