ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ SUPERLEAGUE



Θυμάστε πέρυσι που όλο τον χρόνο μας είχαν ζαλίσει οι αντιολυμπιακοί δημοσιογράφοι για το ''άδειο Καραϊσκάκη, ο κόσμος του Ολυμπιακού γυρίζει την πλάτη στην ομάδα και στο Μαρινάκη''; Πάμε να δούμε τα φετινά στοιχεία, πάντοτε μέσα από το επίσημο site της Superleague.
 

 
α) 5.007 εισιτήρια οι ''ερχόμαστε'' προχθές με το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, παραμονές Χριστουγέννων, με τις εφημερίδες τους να μιλούν για ''αεκούγεννα'', αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑ άρθρο μετά το ματς για ''τον κόσμο της ΑΕΚ που γυρίζει την πλάτη στην ομάδα και στο Μελισσανίδη''. Θέλανε και συγκρίσεις πρόπερσι και πέρυσι, ''εμείς κόβουμε παραπάνω εισιτήρια με την Ερμιονίδα από όσα κόβει ο γαύρος στην Α' Εθνική''...
 
β) 19.998 εισιτήρια ο μέσος όρος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στο δεύτερο γύρο έχουμε ντέρμπι με ΠΑΟΚ, με ΠΑΟ και φυσικά τη φιέστα στο τέλος, όπου και θα γίνει sold out. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έχει 13.670 εισιτήρια μέσο όρο στην Τούμπα, αλλά έχει δώσει στο γήπεδό του όλα τα ντέρμπι μέχρι τώρα. Η ΑΕΚ έχει 10.113 εισιτήρια μέσο όρο στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟ 9.122.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ AΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΟ-ΑΕΚ.
 
Άντε να δούμε τι άλλο παραμύθι θα σας μείνει να τσαμπουνάτε. ''Ξεχασιάρηδες'', που τώρα δεν λέτε τίποτε για όλα αυτά που γράφατε παλαιότερα...

Σχόλια

Εικόνα el trick

Πάντα καλά τα πηγαίναμε ΚΑΙ στα εισητήρια (ανάλογα και με τις εποχές βεβαίως - βεβαίως). Θεωρώ όμως ότι τώρα τα πάμε αναλογικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
Υ.Γ. Μία διόρθωση στη σύνταξη:
Γράφεις
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΑΟ-ΑΕΚ.
Το σωστό είναι
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Εικόνα savvas gridlock

OK.

Εικόνα john

Το ενιαίο αντιολυμπιακο μέτωπο πρεπει να προσαρμόζεται στις εκάστοτε εξελίξεις. Δεν ειναι δυνατόν να εμμένει στα ίδια ψεματα, πρεπει να διευρύνει συνεχώς τν κύκλο του για να μην αφήσει παραπονεμένα τα πρόβατα στα οποία απευθύνεται.Ολες τις εξελίξεις τις οποίες μπορούμε να αναλύσουμε για να κάνουμε κακο στον ΘΡΥΛΟ τις περνάμε απο κόσκινο και τις ξεχειλωνουμε και εάν κατι που παλαιότερα χρησιμοποιούσαμε για να πλήξουμε τον Ολυμπιακο,τωρα πια δεν υφίσταται (εισητηρια ) δεν το αναφέρουμε καν. Διαφεύγει τις προσοχής μας αλλα δεν μασάμε και ψάχνουμε καινούργια ψεματα και αθλιότητες για να αναπαράγουμε οπως την πρόσφατη αισχρή με τα 13χρονα παιδάκια,που ανάγκασε τον Κώστα Καραπαππα να επέμβει με σχόλιο του στο fb για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ψεματα,μίσος,κουτοπονηριά,μνησικακία. Γι αυτο λοιπόν και εγω εύχομαι καλές γιορτές με υγεία ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και μονο λεγοντας σε όλο το αρδοσυστημα να παει να γαμηθει.