Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΟΝ SPORT 24 RADIO (VIDEO)



Τα είπαμε και πριν, αλλά πολλοί μας ζητήσατε νέα ανάρτηση με το ηχητικό απόσπασμα, για ''να μείνει''. Ορίστε λοιπόν το βίντεο που φτιάξαμε με όσα είπε το απόγευμα της 30ής Δεκεμβρίου 2015 ο Κώστας Καραπαπάς στην εκπομπή του Διονύση Βερβελέ στον Sport 24 Radio 103.3. 
 
Οι δράστες της επίθεσης στον Αργύρη Λίβα έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό για τα σημερινά δεδομένα. Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ να ανοίξουν στόματα. Επίσης, κρατάμε και αυτό που λέει στο 04:42 και μετά ο Κώστας.
 
ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΟΝΤΟ-ΜΜΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.
 
Θυμίζουμε επίσης ότι από την πρώτη μέρα έχουμε υποδείξει τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης στον Αργύρη Λίβα.
 
Ας θυμηθούμε και τον Αχιλλέα Μπέο στη ''ΔΙΚΗ''. Προσέξτε το πώς τοποθετείται για το περιστατικό και πώς προσπαθεί να πετάξει αλλού την μπάλα.
 
 
Για να δούμε, θα σφίξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο κλοιός γύρω από την πραγματική εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου;
 

Σχόλια

Εικόνα thita

υπάρχουν καμιά δεκαριά ολυμπιακά sites, και αρκετοί ολυμπιακοί ρεπόρτερς σε "αντικειμενικά" sites και εφημερίδες

δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ (Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο) έμφαση στο περιστατικό αυτό, ούτε συσχετισμό του (έστω σε επίπεδο εύλογου προβληματισμού) με προηγούμενα όμοια περιστατικά που όλοι ξέρουμε και έχει επισημάνει και ο σάββας στο αμέσως προηγούμενο άρθρο του στο ίδιο θέμα

ούτε προβληματισμό από τις λαλίστατες κατά τα λοιπά αρχές (κοντονή) για οποιοδήποτε από τα περιστατικά αυτά

είναι επιεικώς ανεπαρκές να αναρρωτηθούμε απλά τι θα γινόταν εάν στη θέση του λίβα ήταν π.χ. ο σαγόνιας (πήραμε ένα μικρό δείγμα από το βαβά στο χειλάκι του κωνσταντίνου και το πρησμένο μετατάρσιο του ασπρούλια)

παρά ταύτα, πολλοί δικοί μας νιώθουν (γενικά) "ντροπιασμένοι" και πιστεύουν ότι οι φίλα προσκείμενοι στον Θρύλο δημοσιογράφοι παίρνουν γραμμή από τον βαγγέλα

η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία

ευτυχώς υπάρχει το RATM

Εικόνα KYTHNOS 7

Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο thita και φυσικά με το άρθρο!!

Για να δούμε τι θα κάνουν τα γιουσουφάκια-δικαστές του γατούλη και του εφοπλιστή χωρίς ούτε μία βάρκα??

Εικόνα red apple

έτσ' και να τσούζει