ΤΟ ''ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ'' ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ



Για όποιον έχει μπερδευτεί για την ομάδα που αντιμετωπίζουμε σε λίγες ώρες, ας κάνουμε μία σούμα.
 
2/1/2015, ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.
 

 
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, Ο ΠΑΟ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΠΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
 

 
26 IOYΛIOY 2015, Ο ΠΑΟ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ''ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ'' ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
 

 
30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
 

 
23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, Ο ΠΑΟ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ.
 

 
H επικύρωση των ποσών που αναφέρθηκαν παραπάνω από το transfermarkt.
 

 
Eίδατε πόσο ''γαυροπαράρτημα'' είναι ο Πανιώνιος; Γι'αυτό ακούμε τελευταία από δημοσιογράφους του sdna.gr και του ΣΚΑΙ ''τον Πανιώνιο τον κυνηγάει η διαιτησία, επειδή πλέον είναι κόντρα στο σύστημα''. Αλωνίζουν εκεί μέσα ο Φύσσας με το Βόκολο...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σ' όποιο γήπεδο και να παίξουμε, έχουμε τους οπαδούς των άλλων ομάδων να ξεσπαθώνουν κατά του διαιτητή από το πρώτο του σφύριγμα. Έχει καταντήσει γελοίο πια. Σήμερα ο Δημητρόπουλος δεν έδωσε ούτε μία φάση υπέρ του Ολυμπιακού αδίκως και οι "πάνθηρες" έβριζαν και διαμαρτυρόντουσαν συνέχεια.

Εικόνα savvas gridlock

Γι'αυτό γίνονται πράγματα που δεν υιοθετούμε και βγαίνουν μετά και μυξοκλαίγονται ''γαύροι δολοφόνοι''.

Εικόνα john

Το πιο εκνευριστικό ηταν τα ανοιχτά μικρόφωνα της νόβα που μας επέτρεπαν να ακούμε τον καθε πούστη να βρίζει τον Ολυμπιακο. Ακριβώς το ιδιο εγινε και στο ΟΑΚΑ στο φετινό αγώνα με τον βαζελο. Δεν ξερω εάν το κάνουν επίτηδες αλλα καταντά αντιαισθητικό και αηδιαστικό.

Εικόνα thita

Στο μπάσκετ είναι τόσο μεγάλη η ξινίλα της νόβα που ο θρύλος πήγε στον ΟΤΕ,που είμαι σίγουρος ότι τα άφηναν επίτηδες τα μπινελικια να περνάνε από τα μικρόφωνα,άκου πάλι την μετάδοση του Συρίγου και θα καταλάβεις,όλα πράσινα μιλάμε,όχι αστεία.