ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ



Άθλιοι κωλόγαυροι σας λυπάμαι! Πιάσατε τον Πάπα από τα αμελέτητα επειδή κερδίσατε το παράρτημα; Κούνια που σας κούναγε... Δεν κοιτάτε που δεν βλέπετε την τύφλα σας, το BBC σας μάρανε. Δεν τα μάθατε; Μετά την Ουέφα και τον Πλατινί, ο χοντρός Εσκομπάρ των θαλασσών κατάφερε να κάνει παραμάγαζο και τον μεγαλύτερο ειδησεογραφικό οργανισμό στον κόσμο! Σας βαρέθηκα. Θα πάω να ζήσω στο Μπέργουικ νάβρω την υγειά μου. 
 

inner

Ευτυχώς που δεν έχουν όλοι γράσο στα μάτια και βλέπουν και κανά μέτρο πιο πέρα. Όπως, ας πούμε, οι υπέφθηνοι συνάδελφοί μου στην ερτ. Μιά ώρα αφιέρωμα στον Βέλλιο είχανε. Και τί κορμοστασιά είναι αυτή, και τί εντυπωσιακές βλεφαρίδες, και τι γερακίσιο βλέμμα, μόνο για το αν κάνει περμανάντ στις κωλότριχές του δεν μας πληροφόρησαν... 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Θέλουτε να μάθουτε, κωλόγαυροι την πάσα αλήθεια; Πάρτε τη στη μάπα!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ: Ακόμη και αυτή, η καλύτερη στιγμή, μετατράπηκε σε ήττα στις αίθουσες των δικαστηρίων! Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 22/2 και θέλει μόνο το «τρίποντο» για να μειώσει στο -3, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το αυτογκόλ του Μαζουάκου και η γκολάρα του Πέτριτς δίνουν μια σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό, καθώς το γκολ του Τσόρι στο φινάλε δεν έφτανε και να γυρίσει την κατάσταση.
Το «τριφύλλι» σε εκείνο το ματς επιβεβαίωσε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όμως, στην Ελλάδα είμαστε και η συνέχεια είναι γνωστή. Αφαίρεση βαθμών, της νίκης στο ντέρμπι, η διαφορά ξανά στο -6 και τέλος. (εδάφιο -20 εκ του ιερού ευαγγελίου της gazzetta)

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΣΑΣ:

"Πάμε τώρα, να ρίξουμε μια ματιά στις συνολικές διαφορές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τα τελευταία 5,5 χρόνια. Από τότε δηλαδή που ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε τελευταία φορά Πρωταθλητής Ελλάδας και έπειτα...

Το 2014-15 η διαφορά ήταν 12 βαθμοί: Ο Ολυμπιακός 78, ο Παναθηναϊκός 66
Το 2013-14 η διαφορά ήταν 20 βαθμοί: Ο Ολυμπιακός 86, ο Παναθηναϊκός 66
Το 2012-13 η διαφορά ήταν 37 βαθμοί: Ο Ολυμπιακός 77, ο Παναθηναϊκός 40
Το 2011-12 η διαφορά ήταν 7 βαθμοί: Ο Ολυμπιακός 73, ο Παναθηναϊκός 66
Τo 2010-11 η διαφορά ήταν 13 βαθμοί: Ο Ολυμπιακός 73, ο Παναθηναϊκός 60

Πώς μεταφράζεται αυτό αριθμητικά: Ότι στο διάστημα αυτό των 5 ετών, ο Ολυμπιακός έχει συνολική διαφορά από τον Παναθηναϊκό 89 βαθμούς!!! Επαναλαμβάνουμε: 89 βαθμούς σε 158 παιχνίδια, που έδωσαν συνολικά οι ομάδες (δύο σεζόν ήταν από 34 αγωνιστικές).

Προσθέστε σε αυτούς τους 89 βαθμούς και τους 20 που είναι μέχρι στιγμής και σπάει η “κατοστάρα”! Δηλαδή σε 5,5 σεζόν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν δώσει από 173 παιχνίδια και οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεντρώσει 109 βαθμούς περισσότερους από τον μεγάλο του αντίπαλο (σ.σ. από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί δύο φορές από τρεις βαθμοί).

Ποια είναι τα αποτελέσματά τους στο διάστημα αυτό;

Ο Ολυμπιακός έχει 138 νίκες και ο Παναθηναϊκός 100.
Ο Ολυμπιακός έχει 18 ισοπαλίες και ο Παναθηναϊκός 34.
Ο Ολυμπιακός έχει 17 ήττες και ο Παναθηναϊκός 39!

Κι αν σας φαίνεται τεράστια η διαφορά στα αποτελέσματα των δύο ομάδων, όπου ο Ολυμπιακός έχει παραπάνω από ένα πρωτάθλημα νίκες από τον Παναθηναϊκό και λιγότερες από τις μισές ήττες των πρασίνων, ρίξτε μια ματιά στα γκολ των δύο ομάδων:

Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 407 γκολ, δηλαδή 138 περισσότερα από τον Παναθηναϊκό που σε αυτές τις 5,5 σεζόν έχει σκοράρει 269 φορές!

Και στην άμυνα το νούμερο είναι εξίσου εντυπωσιακό: Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 101 γκολ, δηλαδή 49 λιγότερα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μαζέψει 150 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του. O συντελεστής τερμάτων για τους κόκκινους είναι +306 και για τον Παναθηναϊκό +119. Δηλαδή κατά 187 γκολ καλύτερος για τον Ολυμπιακό.

Οι δύο αιώνιοι στην Ευρώπη.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά και στα επιτεύγματα των δύο ομάδων στην Ευρώπη στο διάστημα αυτό. Το 2010-11 ο Πρωταθλητής Παναθηναϊκός που πήρε τα εκατομμύρια του Champions League και έπαιξε απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τελείωσε στην 4η θέση. Χωρίς νίκη, με 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και γκολ 2-13. Την ίδια σεζόν ο Ολυμπιακός με 3 νίκες – 1 ήττα και γκολ 13-3 υποχρεώθηκε σε αποκλεισμό – σοκ στο Europa League.

Συνολικά σε αυτές τις 5,5 σεζόν...

ο Ολυμπιακός έχει δώσει 44 ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός 34

ο Ολυμπιακός έχει 22 νίκες (ποσοστό επιτυχίας 50%), ο Παναθηναϊκός 7 (ποσοστό επιτυχίας 20%)

ο Ολυμπιακός έχει 2 ισοπαλίες και ο Παναθηναϊκός 11

ο Ολυμπιακός έχει 20 ήττες (δύο λιγότερες από τις νίκες του), ο Παναθηναϊκός 16 (εννιά περισσότερες από τις νίκες του)

ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 64 γκολ, δηλαδή 30 περισσότερα από τον Παναθηναϊκό που έχει βρει δίχτυα 34 φορές.

ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 62 γκολ (συντελεστής τερμάτων: +2) και ο Παναθηναϊκός 56 (συντελεστής τερμάτων: -12)

(από άρθρο του Θοδωρή Ρούσσου, http://www.sport24.gr/Columns/roussos/109-vathmoi-diafora-se-5-5-sezon.3...)


ΚΑΒ-Α-ΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα thita

Έγραψε το bbc την μαλάκια του ρε γατάκια και χαρήκατε. Ο Καστρινάκης όμως δεν έχει μιλήσει ακόμη μπουχαχαχα.....

Εικόνα red apple

τεράστιε τί είπες... μπου χαααα

Εικόνα Red Dragon

Μα τοσα χρονια το αρδοσκουπιδαριο του 20ρικου αλλα λεει.Oh wait.

Επισης το κυριοτερο.Γατακια του bbc σταματηστε και εσεις με την σειρα σας την προπαγανδα.Μαθετε μπαλιτσα λεμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμ...κάτι μας είπες τώρα... Ρε με τη διαιτησία και την Παράγκα , που δεν πέθανε ποτέ ρε, τα κάνατε όλ΄αυτά... Χουντέμπλεϊ ρε, έχετε πάει εσείς ρε;

Εικόνα red apple

είχε πάει ο πατέρας μου με τη μάννα μου. Μετράει; αχααααα