ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ NOOR 1



Μίνι σύνοψη της ιστορίας του Noor 1, μέσα από το έγκριτο blog dikisports.blogspot.gr του Κυριάκου Θωμαϊδη. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 διαβάζουμε ότι μετά τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 θα ασκηθεί δίωξη εναντίον μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου για ξέπλυμα χρήματος. Μπήκε το 2016 κι ακόμη περιμένουμε μία τέτοια δίωξη.
 

 
Στις 14 Οκτωβρίου 2015 διαβάζουμε μία περίληψη της προπαγάνδας σε αυτήν την υπόθεση.
 

 
Η ''μετάθεση των 3 λιμενικών που ενόχλησαν κόσμο με την έρευνά τους'' τελικά δεν έγινε, ο Πηρούνιας βγήκε στο Θωμαϊδη κι εξήγησε πλήρως τις υποτιθέμενες ''παράτυπες'' επισκέψεις του στον Κορυδαλλό (πετώντας κι άλλες βόμβες για διάφορους, που ως συνήθως πέρασαν στο ντούκου από τα ΜΜΕ της ''εξυγίανσης''), ενώ η ''αλλαγή προέδρου δικαστηρίου'' ήταν πλήρως αιτιολογημένη, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
 

 
Όταν τα άρθρα του Λαμπρόπουλου στο ''ΒΗΜΑ'' μας βόλευαν, τα αναδημοσιεύαμε.
 

 
Τις απαντήσεις του Μητροπολίτη Πειραιά φυσικά και δεν τις βάζουμε στο dikisports. Στις 29 Οκτωβρίου 2015 μαθαίνουμε ότι οι μάρτυρες στη δίκη του Noor 1 ''κλωθογυρίζουν'' γύρω από τον ''αφανή χρηματοδότη'' του Noor 1, άρα η δίκη ''έχει πολύ ψωμί''.
 

 
Αφού μεσολαβεί η σύλληψη του χρηματοδότη του Noor 1, μαθαίνουμε ότι ''άλλο αγοραστής, άλλο χρηματοδότης'' (μνιεχχχ...). Το σημαντικότερο; Η δίκη ''τώρα αρχίζει''...
 

 
Στις 29 Νοεμβρίου 2015 διαβάζουμε ότι θα βγουν τα ''γερά χαρτιά'' στην υπόθεση του Noor 1. Η εξέλιξη της δίκης πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
 

 
Στις 6 Δεκεμβρίου 2015 διαβάζουμε ότι η παράλληλη έρευνα για το Noor 1 οδηγεί σε εταιρεία μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου.
 

 
Στις 7 Δεκεμβρίου 2015 μαθαίνουμε ότι κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ της Superleague έβαζε υπάλληλό του να περνάει βαλίτσες με μετρητά (προφανώς ''μαύρα'') από το αεροδρόμιο.
 

 
Την ίδια μέρα διαβάζουμε πως αυτόν το μεγαλοποδοσφαιροπαράγοντα που έδινε τις βαλίτσες με τα μαύρα λεφτά, τον ''δώσανε'' δύο άτομα, που λύγισαν κατά τη δικαστική έρευνα.
 

 
Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2015 η τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ'' κάνει μία ''αποκάλυψη'', για έναν προστατευόμενο μάρτυρα με τον οποίο επικοινώνησε η εκπομπή. Ο μάρτυρας αυτός έκανε λόγο για έναν εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων και ο οποίος ζήτησε από το μάρτυρα να φτιάξει μία εταιρεία για να κάνουν μαζί λαθρεμπόριο, σε συναντήσεις που έγιναν στο κότερο και στο σπίτι του προέδρου της ΠΑΕ.

Προστατευόμενος μάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με δυο προφυλακισμένους του Noor-One, αναφέροντας στις αρχές συγκεκριμένα στοιχεία. Η ''ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" '' επικοινώνησε με τον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος αναφέρθηκε σε συνάντηση που έγινε τον Ιούνιο του 2013 στο ξενοδοχείο BURJ AL ARAB του Ντουμπάι:
Συγκεκριμένα αποκάλυψε:
'' Εκεί συναντήθηκαν ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ, οι δυο (πλέον )Έλληνες προφυλακισμένοι (ο Μ και ο Κ), ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χ Μοχάμεντ και ο Έλληνας δικηγόρος Ε.Μ. Το βράδυ δείπνησαν στο BUDHA BAR του Ντουμπάι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από τον Μοχάμεντ. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μετέβη στο αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για την Κορέα όπου θα παραλάμβανε δυο πλοία. Παρότι είχε κάνει check-in , του ζήτησαν τηλεφωνικώς να γυρίσει πίσω, όπως και έγινε. Έτσι παρέμεινε στο Ντουμπάι άλλη μια εβδομάδα. Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε η συνεργασία τους για λαθρεμπορία καυσίμων. Από τότε ο προφυλακισμένος Κ και ο συνεργάτης του εφοπλιστή πρόεδρου ΠΑΕ, ο Ν.Σ επισκέπτονταν συχνά και εναλλάξ το Ντουμπάι, διενεργώντας λαθρεμπορία καυσίμων. Το 2013 ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ με κάλεσε δυο φορές στο σκάφος του και μια φορά στο σπίτι του. Μου ζήτησε να συνεργαστούμε και να ιδρύσω μια εταιρία με δραστηριότητες πανομοιότυπες με αυτές της εταιρίας Χ, αλλά εγώ αρνήθηκα. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή γνώριζε την μετοχική εμπλοκή του προφυλακισμένοι Κ στο Noor-One. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μου ανέφερε προσωπικά ότι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πορεία των δραστηριοτήτων του Noor-One καθόλη τη διάρκεια και από την πρώτη στιγμή που αγοράστηκε το πλοίο''.

 
Δύο μέρες μετά την προβολή αυτής της εκπομπής, ο ''προστατευόμενος μάρτυρας'' που μίλησε με το Θωμαϊδη, ο Μάκης Γιαννουσάκης, στέλνει εξώδικο στη ''ΔΙΚΗ'' και ζητά από το Θωμαϊδη να μην τον εμπλέκει με το ''μάρτυρα'' που ανέφερε στην προηγούμενη εκπομπή του, να μην υποκλέπτει προσωπικά του στοιχεία τα οποία βγάζει στον αέρα δίχως τη συγκατάθεσή του και τον καλεί να δημοσιοποιήσει τη συζήτηση που είχαν, ώστε να ακούσει ο κόσμος το τι ειπώθηκε σε αυτήν και να μην μπορεί πια ο Θωμαίδης να διαδίδει ό,τι θέλει για το περιεχόμενό της. Υποχρεωμένος από το εξώδικο, ο Θωμαϊδης βγάζει στον αέρα τη συνομιλία τους.
 
Καμία συνάντηση σε κότερο του Μαρινάκη με το Γιαννουσάκη δεν υπάρχει, κανένα λαθρεμπόριο καυσίμων, καμία δουλειά των Γιαννουσάκη-Μαρινάκη, καμία αναφορά στους Κοτσώνη-Μαρινάκη για τη μεταφορά των ναρκωτικών και καμία διάθεση για αποκαλύψεις εκ μέρους του Γιαννουσάκη στο Θωμαϊδη. Ίσα-ίσα, οι διάλογοι είναι απολύτως τυπικοί. Πάει περίπατο έτσι και η ανάρτηση για την ''πολυαναμενόμενη'' απολογία ενός προφυλακισμένου κατηγορούμενου στη δίκη του Noor 1, η οποία προφανώς θα δείξει τον ''αφανή χρηματοδότη που όλοι ψάχνουμε''.
 

 
Χθες μάθαμε κάτι ακόμη πιο ''συνταρακτικό'', που ''ανατρέπει τα πάντα''. Τελικά η δίκη που ''θα αποκάλυπτε την αλήθεια'' και η απολογία-σοκ του προφυλακισμένου μάρτυρα τώρα τον Ιανουάριο δεν θα προσφέρουν κάτι στην εξιχνίαση της υπόθεσης του Noor 1. Αυτό θα γίνει από την παράλληλη έρευνα για το ''ξέπλυμα χρήματος''. Οι ''μεταθέσεις λιμενικών-δικαστών'' και οι ''διερμηνείς που εξαφανίζονται'' τώρα έχουν δώσει τη θέση τους σε ''λαβράκια'' για τα μαύρα λεφτά. Άκυρος ο συναγερμός πια για όσα γίνονται στο δικαστήριο, αλλού κοιτάμε από εδώ και πέρα.
 

 
Επειδή σίγουρα έπειτα από τόση προπαγάνδα και τόσες κωλοτούμπες του Θωμαϊδη θα έχετε μπερδευτεί, τι έδειξε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ έρευνα για τους χρηματοδότες του φορτίου των 2 τόνων ηρωίνης; Βγήκαν ονόματα με φωτογραφίες. Ορχάν Ουρμ ο πάμπλουτος Βέλγος επιχειρηματίας τουρκικής καταγωγής, που πλήρωσε για να έρθουν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα. Το άρθρο αυτό δεν έχει αναπαραχθεί ούτε από το dikisports.blogspot.gr, ούτε από το sdna.gr, ούτε από το skai.gr. Αλίμονο, τώρα που δεν μας συμφέρει θα βγάλουμε τις αποκαλύψεις του Λαμπρόπουλου από το ''ΒΗΜΑ''; Παλαιότερα που μας συνέφεραν όσα έγραφε, τον βγάζαμε και στη ''ΔΙΚΗ''. Αναμένουμε τη συνέχεια. Τι άλλο θα βρεθεί για να συντηρηθεί στην επικαιρότητα μία υπόθεση στην οποία ενώ είναι μπλεγμένη η DEA=Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών, ο υποτιθέμενος ''αφανής χρηματοδότης'' του Noor 1 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ όχι απλώς δεν κατηγορείται για κάτι, αλλά δεν έχει κληθεί καν για ανάκριση, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος του; Όλο και κάποιο λαγό θα βγάλει από το καπέλο ο Θωμαϊδης, κατ'εντολήν Αλαφούζου, για να αποπροσανατολιστούν οι οπαδοί του ΠΑΟ από τα χάλια της ομάδος τους και για να αποκαλούν το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ''πρεζέμπορα που φταίει για όλα τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας και του ποδοσφαίρου'', την ώρα που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την υπόθεση του Noor 1...

Σχόλια

Εικόνα thita

αν κατάλαβα καλά από τα άρθρα/ποστ της δίκης, το συμπέρασμα είναι πως ο μαρινάκης ελέγχει DEA, Πολιτεία, δικαιοσύνη, λιμενικό, μεταφραστές, ιράν, κλπ., σωστά?

πως θα βγουν τότε στοιχεία από άλλη, παράλληλη δικαστική έρευνα, κλπ.? πως θα κριθεί το πρωτάθλημα στα δικαστήρια?

μήπως να ρώταγα τον σαγόνια?

Εικόνα savvas gridlock

Απο την παραλληλη δικαστικη ερευνα υποτιθεται οτι θα αποδειχθει το ξεπλυμα του χρηματος της πρεζας που κανει ο Μαρινακης.

Εικόνα thita

Κατάλαβα τις μαλακιες του σαγόνια,απλά ειρωνεύτηκα (προφανώς όχι πολύ έξυπνα) ότι όπως τα λένε,που ο Μαρινακης ελέγχει τα πάντα,κλπ.,τι σκατα περιμένουν από τα δικαστήρια?

Εικόνα savvas gridlock

Τιποτε δεν περιμενουν, ξερουν οτι λενε μουφες, αλλα πρεπει να σπιλωσουν τον απεναντι για να συσπειρωσουν τον κοσμο τους. Οποτε αν τελειωσει αυτη η μουφα, θα εφευρεθει αλλη.

Εικόνα red apple

Πολλά έχουν πάει περίπατο με αυτή την υπόθεση, Σάββα, αλλά το ερώτημα παραμένει: πότε θα στείλέι για περίπατο στο προαύλειο του Κορυδαλλού αυτούς τους αδιανόητους, η "δικαιοσύνη";

Εικόνα savvas gridlock

Έλα ντε.

Εικόνα Antreas7

Στις γυναικείες φυλακές όμως γιατί στις αντρικές μπορεί να το φχαριστηθούν.