Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (VIDEO)



Σύνοψη των διαιτητικών λαθών στο προχθεσινό ματς ΠΑΟ-Παναιτωλικός 4-2, που φυσικά δεν έπαιξαν ΠΟΥΘΕΝΑ.
 
- Στο 6' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1 υπέρ του Παναιτωλικού, ο Πράνιτς γεμίζει προς την περιοχή του Παναιτωλικού, ο Κούσας κόβει την μπάλα, αλλά και οι δύο παίκτες του ΠΑΟ προς τους οποίους κατευθυνόταν η πάσα του Πράνιτς, Πέτριτς-Καρέλης, ήταν εκτεθειμένοι. Ο βοηθός Δουδούμης από το σύνδεσμο της Φθιώτιδας δεν σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ και ο ΠΑΟ ισοφάρισε σε 1-1. Αν δεν υπήρχαν παίκτες του ΠΑΟ στην πλάτη του Κούσα, κατά πάσα πιθανότητα ο Κούσας θα άφηνε την μπάλα να περάσει και να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακάς του Κυριακίδης. Βλέποντας την κίνηση των αντιπάλων του, υποχρεώνεται να κόψει με κεφαλιά, άρα η φάση επηρεάζεται από τους δύο εκτεθειμένους παίκτες του ΠΑΟ.
 
- Στο 69' της αναμέτρησης, με το σκορ 3-2, ο Εσιέν κάνει ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ προβολή με τα δύο πόδια σε αντίπαλο. Είχε ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή, αλλά ο μέσος του ΠΑΟ φεύγει με δύναμη προς την μπάλα. Ακόμη και ο συμπαίκτης του Αμπέιντ του λέει να ηρεμήσει, επειδή έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, όμως ο διαιτητής Τζήλος από τη Λάρισα δεν συγκινείται να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη.
 
- Στο 77' της αναμέτρησης, με το σκορ 3-2, ο Εσιέν που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα βουτάει για να κερδίσει φάουλ, δεν το παίρνει και φωνάζει στο διαιτητή Τζήλο από το σύνδεσμο της Λάρισας, που όμως και πάλι δεν του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη.
 
- Στο 86' της αναμέτρησης, με το σκορ 3-2, ο Εσιέν κόβει με επικίνδυνη προβολή την μπάλα, βρίσκοντας τον αντίπαλό του, αλλά και πάλι ο Τζήλος δεν του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
 
Άκυρο γκολ και 3 χαρισμένες αποβολές στον Εσιέν από το Λαρισαίο διαιτητή Τζήλο, με τον ΠΑΟ να καθαρίζει το ματς στο τέλος και τον Παναιτωλικό να χάνει πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ακόμη και στο 90' με το Βασιλείου. Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, ναι ή όχι; Γιατί δεν μιλάει κανείς γι'αυτά;
 

Σχόλια

Εικόνα thita

έτσι είναι ρε παιδιά, μην αγανακτείτε, κάτι πάλαι ποτέ μεγάλα ονόματα που έχουν λόγω ηλικίας, κλπ., πέσει στην ποδοσφαιρική ανυποληψία, συνηθίζουν να παίζουν σκληρά για να μασήσει ο αντίπαλος και να μην τους ξεφτιλίζει με ντρίπλες, κλπ., αλλά ο διαιτητής σέβεται το παρελθόν τους και τους ψιλο-αφήνει, σε όλες τις γ' εθνικές του κόσμου υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα

Εικόνα red apple

Όλα τα λεφτά το ύφος με το οποίο κοιτάζει τον Χεσιέν ο Λούκας...

Τί πίνουνε εκεί πέρα στο Ατίτλιον ρε παιδάκι μου και γίνονται ΟΛΟΙ τους δρεπανηφόρα άρματα του Δαρείου; Da Pipa?

Εικόνα john

Το da pipa δεν ειναι το κρασί που κέρασε ο Ριβαλντο και ο Κωσταντίνου τον βαζελο πριν ακριβώς δέκα χρόνια? Που το θυμήθηκες ρε Αδάμ?Ευγε

Εικόνα red apple

Tην ευγενική χορηγία την έκανε ο Σώκρατες, αν θυμάσαι. Ο Ριβάλντου με τον Κωνσταντίνου ήταν απλώς τα...γκαρσόνια

Εικόνα Chief Bromden

Είχε στείλει τότε ο τζίγκερ κρασί «παράγκα» στην ΕΠΟ ή στην Super league και ανταπέδωσε ο μεγάλος Σωκράτης με da pipa!!!
Το πούλαγαν και στην μπουτίκ για ένα διάστημα. Γλυκό κρασί, ωραίο...
Κάθε επικοινωνιακή κουτοπονηριά ο Κόκκαλης τους την ξεπλήρωνε πάντα στο πολλαπλάσιο, ο εφιάλτης τους...

https://a19c70.files.wordpress.com/2010/03/dsc012051.jpg

Εικόνα savvas gridlock

O Tζίγκερ είχε στείλει στην τότε ΚΕΔ ένα DVD με φάσεις που υποτίθεται είχε αδικηθεί ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα της σεζόν 2005-06, συνοδεύοντάς το με κρασί ''Παράγκα''. Το πήρε ο ''Πρωταθλητής'' μετά το 3-2 του Ριβάλντο και απάντησε με Da Pipa. Αυτό που ελάχιστοι θυμούνται σήμερα είναι ότι οι οργανωμένοι βάζελοι τότε σηκώνανε πανό ''όχι στο DVD της βλακείας''. Είναι οι ίδιοι που σήμερα κάνουν σημαία τις ''αποκαλύψεις'' του Θωμαίδη και τα τουίτ του Αλαφούζου για την ''παράγκα''. Όταν πέφτει το 300ρικάκι κάθε μήνα, πολλές απόψεις αλλάζουν.

Εικόνα Chief Bromden

Έχεις δίκιο Σάββα, ο πρωταθλητής το είχε βγάλει και το χρησιμοποίησε μετά ο Κόκκαλης.
Ο Πρωταθλητής είχε μια εξίσου φοβερή έμπνευση μετά από κάποιον άλλο αγώνα με τον πελάτη. Διαφήμιζε για μεγάλο διάστημα την πίπα herb σε ένα μικρό κομμάτι του πρωτοσέλιδου, μετά από μια τσαπού που ρίξαμε στους βάζελους την επόμενη μέρα η διαφήμιση κάλυπτε ολόκληρο το πρωτοσέλιδο!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό, νομίζω, έγινε μετά το 1-0 με τον Ριβάλντο, τον Δεκέμβριο του '05.

Εικόνα john

Απλα για να ειμαστε τυπικοί το ματς ήτανε 4 Δεκέμβρη του 2004, 4 μέρες πριν το πατατράκ στο anfield

Εικόνα john

Σωστά θυμάσαι Θωμά

Εικόνα red apple

Εκτός...εκτός κι αν από το πολύ Da Pipa έπαθαν απονέκρωση εγκεφαλικού φλοιού

Εικόνα red apple

Cork Master μου εσύ, όλα τα θυμάσαι!

Εικόνα thita

σομελιέ ο τσιφ?

Εικόνα red apple

ανυπερθέτως!

Εικόνα Chief Bromden

Μόνο "νερό της φωτιάς" χλωμά πρόσωπα, κρασί μόνο αν είναι da pipa...

Εικόνα red apple

Ουγκ, great Chief of the Harbour!