ΠΟΙΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;


Tags: undefined

Ημέρα Πέμπτη, του αγιαννιού...

Ανοίγω το λαπτοπ και αντικρύζω το τσίρκο μεντράνο σε τίτλους...

Υποδοχή με… χειροκροτήματα και ειρωνείες για τον ΠΑΟΚ!

Ρώτησε για Βιγιαφάνες ο Στραματσόνι

Ενοχλημένος ο Τζανετόπουλος

Στα δικαστήρια για τον Βλαχοδήμο!

Κάλεσμα Μίτσελ σε Μανιάτη

Και Χολέμπας θέλει ο Μίτσελ

ΞΑΦΝΙΚΑ...
 
printezis.jpg

O Rafa Muntión, δημοσιογράφος του Rádio Vitória...

Η γνώμη σου για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου;
"Το πρώτο πράγμα που μπορώ να πω για τον Ολυμπιακό είναι ότι για πολλούς εδώ στη Βιτόρια, είναι η δεύτερη ομάδα μας! Είμαστε Μπασκόνια, και μετά Ολυμπιακός! Γιατί; Επειδή ο Ολυμπιακός μάς δίδαξε με τους τελευταίους τίτλους του στην Euroleague ότι αν μια ομάδα έχει ψυχή και καρδιά μπορεί να πετύχει τα πάντα, ακόμα και αν δεν έχει τεράστιο μπάτζετ! Από αγωνιστικής άποψης, περιμένω να δω ξανά από κοντά τον Σπανούλη, τον κορυφαίο Ευρωπαίο των τελευταίων ετών. Είναι μια ομάδα που φοβάσαι να αντιμετωπίσεις, μια ομάδα που δεν παραδίδεται ποτέ και έχει κερδίσει τον σεβασμό με ό,τι έχει πετύχει, με τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία της. Αν δεν κερδίσουμε εμείς την Euroleague, είμαστε με τον Ολυμπιακό! Είναι μια άποψη που έχουν πολλοί εδώ στη Βιτόρια. Μην αμφιβάλετε για αυτό! ".
 

Πού θέλω να καταλήξω;

Χθες συζητούσα με αδελφό Γαύρο και προέβλεπα πως ο Θρύλος θα τερματίσει δεύτερος στον όμιλο των 16, πίσω από την ΤΣΣΚΑ και θα πάει στο φάιναλ φορ. Μου απάντησε "λογικά", να μην προτρέχω. Του απαντώ: "Ο οπαδός της Μπάρτσα, της Ρεάλ και της Μπάγερν, στο ποδόσφαιρο, γνωρίζει πως δεν γίνεται η ομάδα του να σηκώνει συνεχώς το τσου.λου. Αισθάνεται, όμως πως η ομάδα του είναι κάθε χρονιά ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο. Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Σαν να είμαι οπαδός αυτών των ομάδων. Ό,τι και να γίνει, όπως και νάρθουν τα πράγματα, νιώθω ότι ο Θρύλος θα πάει ξανά στο φάιναλ φορ, θα παίξει τελικό και θα πάρει το τέταρτο. Κι αν δεν γίνει αυτό, στά τέτοια μου τα δυό! Θα το πάρω του χρόνου!".

Αυτή είναι η αίσθησή μου για την ομαδάρα μας. Μια αίσθηση ανωτερότητας, υπεροχής, ισχύος. Μια αίσθηση γνήσιας υπερηφάνειας. Ό,τι κι αν συμβεί. Η δύναμη που διαχέεται από το ΣΕΦ, διατρέχει την Psorokostena και απλώνεται σαν χταπόδι σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και στο Αμέρικα. Αυτή η αίσθηση που κάνει τους βάρβαρους να φοράνε με καμάρι τη ριγωτή, όπως ας πούμε τα παιδιά από την Νορβηγία που χρησιμοποίησα για κεντρική φωτογραφία στο άρθρο. 

Βάλτε φωνή Ο ΛΥ ΜΠΙΑ ΚΟΣ να δονεί την ατμόσφαιρα να τρίξουν τα θεμέλια στην Βιτόρια και με τη νίκη κι άσε τις πόρνες της ζωής να μας μιλούν συνέχεια για "υπερβάσεις", έτσι για να υποτιμήσουν, πούστικα, τους άθλους του Θρύλου που τους έχει σακατέψει!

Red Apple

 

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

Ολυμπιακός η περηφάνεια μας! Έτσι ακριβώς...