ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ



Πέθανε ως γνωστόν ο Μάκης Ψωμιάδης. Το ποιόν του περιγράφεται στην παρακάτω εκπομπή του Βαξεβάνη.
 
Σχέσεις με τον Ψωμιάδη είχαν πολλοί παράγοντες, μεταξύ αυτών και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος μάλιστα τον είχε φέρει και στο παιχνίδι των play-off του 2010 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, με τα σενάρια τότε να οργιάζουν για πιθανή εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 

 
Ένας όμως ήταν αυτός που τον χρησιμοποιούσε ως πληροφοριοδότη, για να μαθαίνει το τι γίνεται στην πιάτσα.
 
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Πατέρας και ο Μάκης Ψωμιάδης συζητούν και σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο γεγονότα και ματς που αποσκοπούν κυρίως στον Αχιλλέα Μπέο.
 
Διαβάστε τους διαλόγους και τα συμπεράσματα από τις συζητήσεις των δύο ανδρών:
 
Την 27-8-2010, ο Μάκης ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Μ) επικοινωνεί με το Νίκο ΠΑΤΕΡΑ (Ν), Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, και αναφέρουν τα εξής:
«Ν; Aπ' τον χοντρό τι νέα έχεις; [ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ].
Μ: Ούτε μιλάω, ούτε καλημέρα δεν έχω, τι νέα να χω;
Ν: Tl λένε οι δικοί σου;
Μ: Τι να πούνε,..
Ν: Ήταν, λέει, και έπαιζε Σαββατοκύριακο στο καζίνο στο Λουτράκι
Μ: Πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ν: Πήρε, ε;
Μ: Ναι, για το ματς που τους έδωσε,
Ν: Λες;
Μ:Ε, να πω τώρα, εντάξει.„
Ν: Πολλά μου ακούγονται
Μ: Αν όχι 500, 300 εύκολα, 3 ως 5, γι' αυτό σου λέω 5,3 ήταν πιο μπροστά, μετά αυτοί θα ανέβηκαν, θα τους τρώνε τώρα τα φίδια αυτωνών.
Ν: Τέλος πάντων, πάρε με, όταν ξανακατέβεις..,
 
Συμπέρασμα: Η συνομιλία αυτή έχει γίνει πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ή έχει γίνει στην διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής όπου ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με διπλό στο πρωτάθλημα μέσα στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη (0-1) σ' ένα ματς που διεξήχθη όμως στις 29/08/10.
 
Την 17-3-2011, ο Νίκος ΠΑΤΕΡΑΣ τηλεφωνεί στον Μάκη ΨΩΜΙΑΔΗ και σχολιάζουν την κίνηση του Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ να ανέβει στις κερκίδες και ο ΠΑΤΕΡΑΣ επισημαίνει ότι «έχει πεθάνει», διότι η ομάδα του δεν προκρίθηκε στον τελικό.
 
Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ τονίζει ότι ο Ατρόμητος δεν έπαιξε καθόλου και ο ΠΑΤΕΡΑΣ συμπληρώνει: «Α ναί, αλλά ξέρεις τι είχε γίνει; Επειδή είχε κάνει τη φασαρία, ο άλλος με τα φάρμακα, ο Σπανός -και είπε στον ΜΠΕΟ ότι θα κάνουν εξετάσεις αίματος πριν το παιχνίδι οι παίκτες, πιστεύω ότι δεν τους έδωσε φάρμακα ο ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, γιατί κάποια στιγμή κλατάρανε στο τέλος. Τους είδες που πέφτανε κάτω του Ολυμπιακού Βόλου; Πιστεύω ότι κάτι έχει γίνει εκεί πέρα, δεν τράβηξε καθόλου η ομάδα τον Αχιλλέα».
 
Συμπέρασμα: Ο Πατέρας και ο Ψωμιάδης μιλούν για τον επαναληπτικό ημιτελικό Ολυμπιακού Βόλου-Ατρόμητος με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι στην εξέδρα στο τελικό 0-0, που έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του Περιστερίου.
 
" Δύο πάσες, δύο γκολ"

Ο Μάκης Ψωμιάδης με τον Νίκο Πατέρα είχαν συνομιλία:
 
A: Έλα Νίκο καλημέρα καλή εβδομάδα
Β: Έλα πρόεδρε μου, καλημέρα.
Α: Το είδες όχθες, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού; Είδες τι πάσα του έκανε; (αναφέρετε στον αγώνα Ατρόμητος –Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10.04.2011 με αποτέλεσμα 3-1).
Β: Πάσες έχει δώσει ο άλλος πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης
Α: Πάσες, πάσες . Δυο πάσες έκανε, δυο γκολ.
Β: Απίστευτο έτσι?
Α: Γίνετε αυτό το πράγμα? Ο Μέλμπεργκ κοιτάτε ,κοιτάτε ο Μέλμπεργκ!
Β: ….(γέλια)… Τι γίνετε ρε?
Α :Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μα…..?
Β :Μεγάλη ξεφτίλα όντως!
Α: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (η τους) σας είχαν για καθάρισμα ε?
Β :Ναι,ναι,ναι
Α :Ο Ολυμπιακός
Β : Αστό τι να πεις τώρα,  άστο άστο, από πού γλυτώσαμε.
Α: Γλύτωσες από έμενα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στο αστέρα να πούμε, που ήρθαν με πεντακόσια χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες?
Β: Ναι,ναι .Τι να σου πω?
Α :Για να ξέρεις  να πούμε
Β :Το ξέρω πρόεδρε μου.
Α :Μα….. είναι πάντως ,τους σιχαίνομαι ,τους έχω σιχαθεί φιλέ μου
Β :Δεν έχεις άδικο ,νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύουν όλο το ποδόσφαιρο
Α: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.
Β:Έτσι ,έτσι……..
Α :Να πάνε να γα…..! Να σου πω κάτι αγορίνα μου ,βαλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.
Β:Ναι, ναι σήμερα θα τελειώσει .Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.
Α :Άντε γεια
 
Συμπέρασμα: Πατέρας και Ψωμιάδης συνομιλούν λίγες ώρες μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου με αποτέλεσμα 3-1 που ουσιαστικά εδραίωσε την παραμονή του Ατρόμητου στην Σούπερ Λίγκα. Οι δύο άνδρες σχολιάζουν τα λάθη που έκαναν οι αμυντικοί των "ερυθρόλευκων" και στοίχησαν την ήττα.
 
"Πέθανε η κουρ... ο χοντρός"
 
Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον Νίκο Πατέρα στις 10-4-2011
Ν: Έλα
Μ: Έλα αδερφούλη μου τι γίνεται;
Ν: Καλά εσύ;
Μ: Πέθανε η κ…. ο χοντρός σήμερα, πέθανε εντελώς [ ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ]
Ν: Γιατί;
Μ: εεε περίμενε ότι θα πάρει πόντο εκεί πέρα μέσα.
Ν: Ναι ε;
Μ: Ναι ναι πέθανε εντελώς.
Ν: Πόσο πήγε το σκορ;
Μ: 2-1 μέσα.
Ν: Δηλαδή το έπαιξε ε;
Μ: Το έπαιξε ναι, κέρδιζε 1-0. Ο Κάκος τον γ…. του έβγαλε και κόκκινη κάρτα στο τέλος του τερματοφύλακα.
Μ: Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς Κυριακής (ακατάληπτο) στον Βόλο να ρίξουμε τα α… μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες με αρ… και έτσι κι αλλιώς πάση θυσία πρέπει να κερδίσεις εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να (ακατάληπτο).
Ν: Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;
Μ: Θα κατέβω.
Ν: Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.
Μ: Και με τον ψήλο Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα….
Ν: Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…
Μ: Βάλε το.. να..
Ν: Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.
Μ: Τι να τον φοβίσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…
Ν: Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.
Μ:… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνε καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια.
Ν: Εσύ πως πήγες;
Μ: Ε εντάξει αδιάφορος. 1-1. Μια μ… και μισή.
Ν: Ο Αστέρας έπεσε σήμερα ε; έτσι έμαθα.
Μ: Ναι έπεσε ο άλλος που πούλησε το ματς στο… ο Μαρινάκης που το έδωσε το ματς στον Ατρόμητο για να σωθεί;
Ν: Πιστεύεις ότι θα το έδινε με τέτοια διαφορά;
Μ: εεεε
Ν: Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχει δώσει. Εγώ πιστεύω επειδή ξέρω πόσο ψυχανώμαλος είναι, ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα.
Μ: Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε…
 
Συμπέρασμα: Μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 2-1 με τον Τάσο Κάκο να αποβάλει και τον Γιακούποβιτς, Πατέρας και Ψωμιάδης σχολιάζουν και πάλι την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου. Λίγη λεπτά μετά σχολιάζουν το επόμενο ματς του συλλόγου του Μπέου στον Βόλο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα μιλούν για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης (παρά την νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου) αφού ο Μαρινάκης πριν μια αγωνιστική είχε δώσει το ματς στον Ατρόμητο.
 
Ας θυμηθούμε και την κατάθεση Πατέρα.
 
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Νίκου Πατέρα στη δίκη για τα στημένα με τον πρώην Πρόεδρο του Παναθηναϊκού να μιλάει για τον Ψωμιάδη, τον Μπέο, τον Δαλούκα και τους αγώνες Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟ και Αρη - ΠΑΟ.
Λίγο περισσότερο από μία ώρα κράτησε η κατάθεση του Νίκου Πατέρα. Ο πρώην Πρόεδρος του Παναθηναϊκού στα σημαντικότερα σημεία της κατάθεσης του επισήμανε: «Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος κι επιχειρηματίας. Απ' ότι ξέρω, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν απείλησε κανέναν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι από τους λίγους που τα δύο χρόνια που ήμουν στο ποδόσφαιρο, δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για το στοίχημα. Επίσης δεν έχω κανένα στοιχείο ότι έχει αναμιχθεί σε δωροδοκία».
Για το γιο του Σταύρο Ψωμιάδη είπε: «Ο Σταύρος είναι καλό παιδάκι...»
Για τις σχέσεις Μπέου - Ψωμιάδη: «Ηταν αντίπαλοι και δεν είχαν καλές σχέσεις. Ποτέ δεν συνεργάστηκαν. Δεν θα μπορούσαν να στήσουν έναν αγώνα οι δυο τους...»
Για τον Πιλάβιο: «Είχα ξεκόψει κάθε επαφή με την ΕΠΟ και τον Πιλάβιο μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού του 2011 όπου αδικηθήκαμε από τον Καλόπουλο. Εκεί έγινε το σκάνδαλο με τα επεισόδια και ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη. Είχε ευθύνη που άφησε να εξελιχθεί αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έκανε παράσταση στην UEFA και ζήτησε την τιμωρία του Καλόπουλου. Ο Μπέος στις συνομιλίες λέει να προστατευθεί ο Καλόπουλος. Ένας παράγοντας που δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου λέει να προστατευθεί ο Καλόπουλος...»
Για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκό το Μάιο του 2011 που υπάρχει στη δικογραφία ότι είπε ο Ψωμιάδης στον Πατέρα "Στο Βόλο πάνε να σε στήσουν" και αυτός φέρεται να είπε "Πήγαινε στον Πιλάβιο και φόβησε τον", ο πρώην Πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε ερώτηση του δικαστηρίου, διευκρίνησε : «Οταν είπα στον Ψωμιάδη φόβησε τον, εννοούσα προειδοποίησε τον. Το είπα στον Ψωμιάδη, επειδή όπως σας είπα εγώ δεν μιλούσα απευθείας στον Πιλάβιο.  Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε σε αυτό το ματς.»
Δικαστήριο: «Ποιος είναι ο "χοντρός" που λέτε στη συνομιλία σας; Στον Αχιλλέα Μπέο αναφέρεστε;»
Πατέρας: «Ναι, τον Μπέο εννοώ».
Διακαστήριο: «Λέτε για ένα ποσό 500.000 ευρώ...»
Πατέρας: «Όντως έγινε αυτή η συνομιλία. Μου είπε τι άκουσε (ο Μάκης Ψωμιάδης), τι λέγεται στην πιάτσα. Μου είπε επίσης ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αδικηθεί και του είπα να το πει στην ΕΠΟ».
Εισαγγελέας έδρας: «Γιατί λέτε για τον Πιλάβιο "φόβησέ τον" και όχι "προειδοποίησέ τον";»
Πατέρας: «Ο Πιλάβιος ζούσε υπό καθεστώς φόβου. Γι' αυτό άλλωστε έχει πει ότι έφυγε από την ΕΠΟ. Το είπε αυτό επειδή ήταν φοβισμένος, άρα ήταν κι ευάλωτος να τον επηρεάσουν και είπα στον Μάκη 'φόβισέ τον'. Το κακό έγινε κι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε την επόμενη αγωνιστική».
Δικαστήριο: «Βλέπουμε ότι υπάρχει μία οικειότητα μεταξύ σας στη συνομιλία».
Πατέρας: «Ναι, τον γνωρίζω καλά τον Ψωμιάδη».
Για τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες: «Αυτά που έχουν κυκλοφορήσει είναι αποσπάσματα και όχι ολόκληρες»
Για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού: «Ο Δαλούκας στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε 70%-30% υπέρ της έδρας, δεν του έκατσε, όμως, Μετά τον αγώνα του είπα ότι είναι απαράδεκτος, μιλώντας ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ο ίδιος μου είπε ότι τον απειλούσαν. Το πέναλτι πάντως δεν ήταν αμφισβητούμενο. Μετά τον αγώνα κόπηκε από τους πίνακες και ο ίδιος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.»
Εισαγγελέας: «Ο "χοντρός" που λέτε ποιος είναι;»
Πατέρας: «Είναι ο κωδικός του Μπέου».
Εισαγγελέας: «Ο "μουστάκιας" ποιος είναι;»
Πατέρας: «Δεν ξέρω, μπορεί να εννοεί τον Αναστόπουλο».
Εισαγγελέας: «Ο "ψηλός" ποιος είναι;»
Πατέρας: «"Ψηλός" είναι ο Πιλάβιος».
Εισαγγελέας: «Τον Μάκη Ψωμιάδη πώς τον λέτε; Δεν τον λέτε "μουστάκια";»
Πατέρας: «Εγώ "Μάκαρο" τον λέω».
Εισαγγελέας: «Τον λέτε κι "αδερφούλη"...».
Πατέρας: «Και τώρα από τη φυλακή να με πάρει, "αδερφούλη" θα τον πώ. Δεν είχα οικειότητα μαζί του μόνο όταν ήμουν στο ποδόσφαιρο, αλλά και πριν και μετά. Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για όσα γίνονταν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, διότι εκείνος τα γνώριζε».
Εισαγγελέας: «Τι σημαίνει η φράση που λέτε "πέθανε ο χοντρός σήμερα";».
Πατέρας: «Εννοώ ότι έχασε. Δεν σημαίνει, όμως, ότι ήταν στημένο».
Εισαγγελέας: «Όταν λέτε το έπαιξε, τι εννοείτε;».
Πατέρας: «Εννοώ ότι χτύπησε το παιχνίδι».
Εισαγγελέας: «Για τα στημένα ματς γενικά τι έχετε να μας πείτε;»
Πατέρας: «Στημένα υπάρχουν και θα υπάρχουν από τους παράγοντες, αλλά και από παίκτες χωρίς να το αντιληφθούν οι παράγοντες, από παράγοντες με διαιτητές κι από διαιτητές μόνοι τους εάν παίζουν στοίχημα».
Εισαγγελέας: «Όταν λέτε "φόβισέ τον λιγάκι", τι εννοείτε;».
Πατέρας: «Σημαίνει ότι γνωρίζω ότι κάτι κακό συμβαίνει και τον προειδοποιώ. Αν γινόταν παρέμβαση σε διαιτητή και δεν το γνώριζε, φταίει ο Πιλάβιος. Εγώ θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω τον (σ.σ. τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη) Γόντικα ότι ο Μάκης με πληροφόρησε ότι ακούγονται κουτσομπολιά και ο Παναθηναϊκός στον Βόλο θα χάσει το ματς».
Εισαγγελέας: «Ο "ψηλός Σισέ" ποιος είναι;»
Πατέρας: «Όποιος έκανε την απομαγνητοφώνηση, από βιασύνη έγραψε "ψηλός Σισέ". Ο Πιλάβιος είναι ο "ψηλός", εκεί έπρεπε να μπει τελεία. Για τον Σισέ λέμε άλλα πράγματα».
 

 
Να μην τα ξεχνάμε αυτά...

Σχόλια

Εικόνα andycapp13

Aν έχεις τα αρχίδια, πες τι έλεγε ο θεατρίνος Τζόρτζεβιτς στα αποδυτήρια του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ του Ψωμιάδη στο ΟΑΚΑ το 2002. Μόνο για τσιμπούκια στο Ρόκκο είστε, επειδή σας βόλεψε στις δουλειές του, γαυρο-υπάλληλοι πίθηκοι.

Εικόνα REDNYC

ΑΧ ΒΡΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΒΑΨΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΑΝΟ? ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ, ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ CAS ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

ΡΕ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ, ΣΕ ΕΧΩ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΣ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΣΑΛΙΑΡΗ, ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ! ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Μαθανε και τον proxy οι παλιοπουτανες και μπαινουν μαζικα ετσι, λες και ειμαστε χθεσινοι εδω και δεν θα βρουμε από πού μας έρχονται, Γιαννη. Θα παει η κουρσα συννεφο.

Εικόνα REDNYC

ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ PROXY ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....ΟΤΙ Η ΚΟΥΡΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ!

Εικόνα savvas gridlock

O ''Ρόκκο'' μωρή πουτάνα βαζελίνα αθωώθηκε για τις μαλακίες που λες, πούστη. Ο ''θεατρίνος'' Τζόρτζεβιτς σε έχει κάνει να μην μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα. Για βολέματα σε δουλειές μίλα στον αρχηγό σου στο τριόροφο, οπαδέ του μεροκάματου. Και μην νομίζεις ότι σε προστατεύει ο proxy server. Θα σκοτεινιάσει απότομα ο ουρανός καμιά φορά και θα φας σκαμπιλάκια στα πόδια, παλιοπουτάνα.

Εικόνα vagio

Μάλλον πήγε να αλλάξει πάνα το πουτανακι μας, περίοδος και χεσιμο μαζί του ήρθαν. Άμα το πετύχεις , σφύρα και σ´εμας ρε Σάββα να έρθουμε να παίξουμε το αγαπημένο παιχνίδι της εφηβείας μας, το κυνήγι του βαζελου. Άντε γιατι σκουριασαμε.

Εικόνα REDNYC

ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ.....ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΜΕ.... ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!!!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ24 ΤΟΥ ΣΕΡΕΤΙΟΥ ΑΡΔΑΚΙΟΥ).... ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!! ΤΩΡΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!!! ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ!!!!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΔΑΚΙΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΤΟΥΙΤΗ!!!!

Εικόνα red apple

η περίπτωση Πατέρα έχει ομοιότητες με την υπόθεση Καλτσιόπολις, με την προστασία που απήλαυσε η Ίντερ

Εικόνα thita

πατέρας = προστατευόμενος μάρτυρας εεεεε.....

το δικαστήριο προφανώς δέχτηκε πως δεν είχε καμία συμμετοχή σε στήσιμο αγώνων (προσπάθεια επηρεασμού διαιτητών, παραγόντων, κλπ.)

ο "καημένος" ο μάκης γιατί πήγε μόνος του κατηγορούμενος?

αυτά δεν λέει για τον εαυτό του ο μπέος?? (ότι γιατί πάνε αυτόν σε δίκη αλλά αθωώνουν τον μαρινάκη, κλπ.)

τι ωραία πάντως που "εξαφάνισαν" όλα τα αρδάκια τις πιο πάνω συνομιλίες ε, ομερτά κανονική ή πιο σωστά υγεία