ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ



Eν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, στην Κέρκυρα είχε προγραμματιστεί το παρακάτω φιλικό ματς.
 
Στο πλαίσιο των Γιορτινών Εκδηλώσεων ο ΝΑΣΚΕ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας και η ΕΠΣ Κέρκυρας διοργανώνουν τον 2ο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα με σκοπό την ηθική και οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων " ΜΕΛΙΣΣΑ" και "ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ" στο Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι. Η Διοργάνωση αυτή θα ονομάζεται "ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΟ" . Ποδοσφαιρικοί Αγώνες με πολλές εκπλήξεις για τους Ποδοσφαιρόφιλους μια και θα συμμετέχουν οι Παλαίμαχοι του Παναθηναικού σε Αγώνα με τον ΑΟ-Κέρκυρα και οι Επίλεκτοι Κέρκυρας Βορρά - Νότου. Τιμή εισιτήριου 2,5 € Παράλληλα κατα τη διάρκεια των αγώνων ο Φάρος Ζωής θα βρίσκεται εκεί και για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να γίνει ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !

 
Μιλάμε για ένα φιλανθρωπικό Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα. Λίγες μέρες αργότερα, στο προφίλ του ''Φάρου Ζωής'' στο facebook δημοσιεύεται αυτή η ανάρτηση.
 
Κρίμα για τους κύριους Παλαίμαχους του Παναθηναικού....μάλλον έχουν ξεχάσει την έννοια της Φιλανθρωπίας, Προσφοράς και Ανθρωπιάς.
Ματαίωση του Ποδοσφαιρικού Αγώνα μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Παναθηναικού με τους Παλαίμαχους του ΑΟ Κέρκυρα. Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοργανωτικής Επιτροπής που στάλθηκε στα ΜΜΕ . Διευκρινίζουμε ότι ο 2ος φιλανθρωπικός Αγωνας θα γίνει την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι με τους επίλεκτους Βορρά - Νότου
ΠΡΟΣ
ΜΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
2ΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ
ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα, 17-12-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Διοργάνωση 2ου Φιλανθρωπικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα Επίλεκτων Βορρά-Νότου Κέρκυρας - Ματαίωση ποδοσφαιρικού αγώνα παλαιμάχων Παναθηναϊκού (ποδοσφαιριστές WEMBLEY-ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ) και Παλαιμάχων του Α.Ο. Κέρκυρας.
1. Σας γνωρίζουμε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Παναθηναϊκού (ποδοσφαιριστές WEMBLEY-ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ) και Παλαιμάχων Α.Ο. Κέρκυρας ματαιούται με υπαιτιότητα της ομάδας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.
2. Συγκεκριμένα και ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού ήταν πληρωμένα από τις 11/12/2015 (με κόστος συνόλου 2.901,67€, καλυμμένο εξ ολοκλήρου από την Οργανωτική Επιτροπή μέσω χορηγών), την Τρίτη 15/12/2015 και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα και του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού απαιτήθηκε η αλλαγή ώρας προσέλευσης τους και αντί να ταξιδέψουν με την πτήση «A3 400 G 21DEC 1 ATHCFU HK12 07:00» - όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο και εις γνώσει τους - να μεταβούν στη Ν. Κέρκυρα με την μεσημβρινή πτήση. Αίτημα το οποίο εάν δεν γινόταν πραγματοποιήσιμο σήμαινε και την ακύρωση της έλευσης τους.
3. Παρόλο το εκπρόθεσμο του γεγονότος η Οργανωτική Επιτροπή προσπάθησε να ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία - για να αποφευχθεί η ματαίωση του εν λόγω αγώνα - και απευθύνθηκε άμεσα στην αεροπορική εταιρία όπου μετά από διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες απαίτησε - εύλογα - να καταβληθεί επιπρόσθετα το πόσο των 2.400€, για να πραγματοποιήσει την αλλαγή των εισιτηρίων. Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό από τον καθένα ένα σύνολο κόστους 5.300€ μόνο για αεροπορικά εισιτήρια ήταν κάτι το όποιο ξεπερνούσε τις όποιες οικονομικές δυνάμεις θα μπορούσε να έχει η Οργανωτική Επιτροπή.
4. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο ότι είχαμε ήδη εξαντλήσει τις οικονομικές δυνάμεις μας, κάνοντας πράξη όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμασταν σε επαφή με το Δ.Σ. των παλαιμάχων του ΠΑΟ, κάθε απαίτηση τους που προέκυπτε (χαρακτηριστικά αναφέρουμε: εξασφάλιση ξενοδοχείου για διανυκτέρευση δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών, εστιατόριο για παροχή δυο γευμάτων, λεωφορείο διαθέσιμο για κάθε επιθυμητή μετακίνηση της ομάδας επί διήμερο κλπ).
5. Δυστυχώς το ανωτέρω γεγονός πέραν της ακύρωσης του αγώνα μας προκαλεί οικονομική ζημία τουλάχιστον του μισού από το σύνολο του καταβληθέντος ποσού των αεροπορικών εισιτηρίων μια και αναγκαστικά προβήκαμε στην ακύρωσή τους. Χρήματα τα οποία τελικά θα τα στερηθούν οι δύο σύλλογοι για τους οποίους γίνεται ο Φιλανθρωπικός Αγώνας έτσι ώστε να ενισχυθούν οικονομικά.
6. Στο σημείο αυτό θεωρούμε υποχρέωσή μας ως Οργανωτική Επιτροπή ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΕ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Χορηγοί που μας στηρίζουν σε αυτό το εγχείρημα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά το οποίο χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους δε θα μπορούσε να γίνει υλοποιήσιμο.
7. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι - παρ όλες τις αντιξοότητες που καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε - ο 2ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Επίλεκτων Βορρά-Νότου Κέρκυρας με τη συμμετοχή και των Παλαιμάχων του Α.Ο. Κέρκυρας, με σκοπό την ηθική και οικονομική στήριξη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής ¨Η Μέλισσα¨ και του συλλόγου "ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ" (Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες (μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα), θα πραγματοποιηθεί την 22-12-2015 και ώρα 15:00, στο Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.
8. Ως οργανωτική επιτροπή υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή θα υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ουσιαστική επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την μέγιστη οικονομική ενίσχυση των δύο συλλογών και εν τέλει η ανωτέρω εκδήλωση να εξελιχθεί - όπως τη έχουμε φανταστεί - σε μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου θα προσφέρει χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.
Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή
ΝΑΣΚΕ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ - Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

 

 
Yπάρχει και σχετικό βίντεο, με τον αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Σταύρο Κάντα και τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής Θωμά Ανυφαντή να αναφέρονται στο περιστατικό.
 
Καταλαβαίνει κανείς το τι ζημία δημιουργήθηκε στα ταμεία του φιλανθρωπικού αυτού Συλλόγου και πόσα χρήματα χαθήκανε από παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Τι να πεις για τον Παναθηναϊκούλη, το Σύλλογο της μπόχας. Τα λόγια κάποτε στερεύουν. Νέοι-γέροι, μικροί-μεγάλοι, βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και μαθημένοι σε άνανδρες συπεριφορές...
 
Υ.Γ. Την ανάρτηση οφείλουμε στο πολύ καλό site του φίλου Αλέξανδρου.
 

Σχόλια

Εικόνα thita

Μπράβο και στους δυο που εντοπίζετε και αναδεικνύεστε την ξεφτίλα των ελεεινών αυτών τύπων. Είσαστε πάντως σίγουροι ότι έτσι απλά δεν συνεργάστηκαν οι παλαίμαχοι της παναθας?!? μήπως ήθελαν κι αυτοί κανένα κονδύλι 13.000 από την αρμόδια περιφέρεια,για οργανωτικά έξοδα βρε αδερφέ,όπως το ΑΕΚ?

Εικόνα Spiros Legend

Μπράβο Σάββαρε,δεν το πιστεύω ό,τι πρόλαβες να το κάνεις ανάρτηση!Και μπράβο,φυσικά και στον Αλέξανδρο Φακίνο και το site που ανέδειξε με πλήρες υλικό το θέμα,γιατί με σκέτα λόγια δεν θα πίστευε κανείς to μέγεθος της παλιανθρωπιάς τους....Οπως το λες,στερεύουν τα λόγια μπροστά στην παλιανθρωπιά τους.Πόση ΞΕΦΤΙΛΑ(ακόμα)αντέχουν?

Εικόνα savvas gridlock

Λαϊκό site είμαστε, Σπύρο. Ζητάτε και ετοιμάζουμε. Σχεδόν όλα τα άρθρα έτσι βγαίνουν.