Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ



Παρά την προπαγάνδα περί του αντιθέτου, ο διαιτητής Κουκουλάκης κάθε άλλο παρά αδίκησε την ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι της με την Ξάνθη, όπως εξήγησε χθες στον ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Βαρούχας.
 
Μπορεί να ετοιμάζανε γκάλοπ στον ΣΚΑΙ, με ρεπόρτερ-στόκους σαν τον Τσακίρη να κάνουν προπαγάνδα εις βάρος του Κουκουλάκη,
 
 
αλλά ο Βαρούχας τους ξεβράκωσε, προκαλώντας την αντίδραση της Χριστίνας Βραχάλη και του Βασίλη Παπαθεοδώρου, που είχαν στήσει αλλιώς το έργο και τους γύρισε τούμπα. Μιλάμε για τον Κουκουλάκη που φέτος ακύρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
 

Στην χθεσινή ''Αθλητική Κυριακή'' της ΕΡΤ όμως, αφού είδαμε τις δηλώσεις Μελισσανίδη μετά την ''αυθόρμητη'' ερώτηση του ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, ακούσαμε και κάτι άλλο.
 
 
Ο ''ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ'' ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΛΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ; Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟ 2013 ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ. Ο ''ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ'' ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ; ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ;

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Μελισσανίδης. Για φέτος μιλάμε, γιατί αν πιάσουμε τα παλιά, που είχε ταράξει στις κλοτσιές όλους τους Έλληνες διαιτητές, θα χάσουμε την μπάλα. Και με τον Ατρόμητο το ίδιο συνέβη, από τον ''εξυγιαντή'' του ελληνικού ποδοσφαίρου Μελισσανίδη, που μιλάει και για ''γκρανκάσες''...
 

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Ο γατουλης είναι πιστό αντίγραφο του τρακη ή το αντίθετο.

Έχω όμως μία απορία.

Όλα αυτά δεν πρέπει να καταγραφονται στο φύλλο αγώνα??
Τι στο διαολο κάνει η αθλητική σου δικαιοσύνη ρε αδερφαρα Κοντονη.??

Υγ: Έλα πάρε πάρε!! Χαρίζω χρέη!! Χαρίζω λεφτά για τσάμπα γήπεδο!!
Ουστ κερατάδες της πολιτικής...

Εικόνα MIKE.A

Για να καταλαβετε παιδια τι βρωμερη προπαγανδα πεφτει, αλλα ενα ενα μετα απο οτι ειδα και εγω στο ΣΚΑΙ!
Στο γκολ του Μπαρμποσα η Βραχαλη πεταγετε και λεει "καταπληκτικο γκολ"! Βεβαια στο αλλο καταπληκτικο γκολ του Τσορυ η τσουλα που μοιαζει με τραβερστι καταπιε την γλωσσα της! Στην φαση του πεναλτυ της Ξανθης πεταγετε το τσουλι και λεει "μα ειναι η ιδια φαση με του Αραβιδη"! Ακριβως το ιδιο ειπε επειτα η τραβερστι και στον Βαρουχα οπως το ιδιο και μαλιστα για δυναμομετρα ο πουστοΠαπαθεοδωρου! Ειρωνευτηκε και τον Βαρουχα μαλιστα οτι "εσυ που μας λες οτι δεν τυπαρχουν δυναμομετρα" κτλ!
Πριν για τον αγωνα του ΟΣΦΠ ο ξεφτυλοΠαπαθεοδωρου μονο που δεν ειπε παραρτημα ΣΤΑ ΙΣΙΑ τον Λεβαδειακο! Μιλαγε (με νοημα) για τα λιγα φαουλ που εκανε η ομαδα της Λειβαδιας, για της απουσιες της κτλ! Βεβαια επειδη υπηρχε και ο αγωνας του Α γυρου που εκει ο Ολυμπιακος κερδισε με δυσκολια και τυχερα γκολ αναφερθηκε και σε αυτο οτι "ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ Ο ΟΣΦΠ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ! Δανεικους ειπε και οχι δανεικο διοτι απο οτι ξερω εχωμε δωσει μονο τον Μπεν αν δεν κανω λαθος! Τον εχει βαλει εκει πανω στο πανελ ο παιδεραστης να ριχνει καθε Κυριακη τις "σποντες" του! Οι αλλοι δυο (Σπυροπουλος - Βεργης) ειναι λιγο πιο προσεχτικοι!
Τωρα η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΒΑΣΗ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!
Πρωτα βαζωμε τον λαθρεμπορα να κανει αυτες τις δηλωσεις στην καμερα του ΣΚΑΙ και τις παρουσιαζωμε απο το Σαββατο!
Και την αλλη μερα Κυριακη το ΣΚΑΙ εχει δηθεν γκαλοπ για την Κουλα που παρθηκε την προηγουμενη μερα επισις!
Και μιλαμε για ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΑΛΟΠ! 2 παλαιμαχους, το διευθυντη της κωλοΩΡΑΣ, τον Τσακιρη, και εναν αλλον που δεν ξερω ποιος ητανε! Η πρωτη παραπλανητικη ερωτηση (για να μην καταλαβωμε την προπαγανδα τους) ηταν τι παιχτες θελει η Κουλα! Αφου απαντησανε οι καραγκιοζηδες, ΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΤΟ ΖΟΥΜΙ) ΓΙΑ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ! Οι οποιες οι απαντησεις τους στο "γκαλοπ" ηταν πανω κατω οι ιδιες με του σωτηρα της ομαδας τους!
Καταλαβατε φιλοι μου πως παιχτηκε ολο αυτο το σεναριο; Οι ανθρωποι εχουν περασει και τους σεναριογραφους του Χολυγουντ! Ειναι απιστευτοι αλλα το χειρωτερο ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Εικόνα REDNYC

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΔΙΚΑΣΤΗ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΝΟΥ?

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ / ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ / ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΑΜΤΑΚΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ 65 ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΑ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΡΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΤΑΜΤΑΚΟ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΔΙΚΑΣΤΗ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΟΝΤΕ ΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!

Εικόνα thita

οποιεσδήποτε ομοιότητες νιάου/καπετάνιου είναι προφανώς απλά συμπτωματικές