ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ: ''ΑΘΩΟΣ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ''



Aπό την προηγούμενη σχετική με το Noor 1 μας ανάρτηση, αντιγράφουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.
 
Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2015 η τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ'' κάνει μία ''αποκάλυψη'', για έναν προστατευόμενο μάρτυρα με τον οποίο επικοινώνησε η εκπομπή. Ο μάρτυρας αυτός έκανε λόγο για έναν εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων και ο οποίος ζήτησε από το μάρτυρα να φτιάξει μία εταιρεία για να κάνουν μαζί λαθρεμπόριο, σε συναντήσεις που έγιναν στο κότερο και στο σπίτι του προέδρου της ΠΑΕ.

Προστατευόμενος μάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με δυο προφυλακισμένους του Noor-One, αναφέροντας στις αρχές συγκεκριμένα στοιχεία. Η ''ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" '' επικοινώνησε με τον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος αναφέρθηκε σε συνάντηση που έγινε τον Ιούνιο του 2013 στο ξενοδοχείο BURJ AL ARAB του Ντουμπάι:
Συγκεκριμένα αποκάλυψε:
'' Εκεί συναντήθηκαν ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ, οι δυο (πλέον )Έλληνες προφυλακισμένοι (ο Μ και ο Κ), ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χ Μοχάμεντ και ο Έλληνας δικηγόρος Ε.Μ. Το βράδυ δείπνησαν στο BUDHA BAR του Ντουμπάι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από τον Μοχάμεντ. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μετέβη στο αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για την Κορέα όπου θα παραλάμβανε δυο πλοία. Παρότι είχε κάνει check-in , του ζήτησαν τηλεφωνικώς να γυρίσει πίσω, όπως και έγινε. Έτσι παρέμεινε στο Ντουμπάι άλλη μια εβδομάδα. Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε η συνεργασία τους για λαθρεμπορία καυσίμων. Από τότε ο προφυλακισμένος Κ και ο συνεργάτης του εφοπλιστή πρόεδρου ΠΑΕ, ο Ν.Σ επισκέπτονταν συχνά και εναλλάξ το Ντουμπάι, διενεργώντας λαθρεμπορία καυσίμων. Το 2013 ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ με κάλεσε δυο φορές στο σκάφος του και μια φορά στο σπίτι του. Μου ζήτησε να συνεργαστούμε και να ιδρύσω μια εταιρία με δραστηριότητες πανομοιότυπες με αυτές της εταιρίας Χ, αλλά εγώ αρνήθηκα. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή γνώριζε την μετοχική εμπλοκή του προφυλακισμένοι Κ στο Noor-One. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μου ανέφερε προσωπικά ότι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πορεία των δραστηριοτήτων του Noor-One καθόλη τη διάρκεια και από την πρώτη στιγμή που αγοράστηκε το πλοίο''.

 
Δύο μέρες μετά την προβολή αυτής της εκπομπής, ο ''προστατευόμενος μάρτυρας'' που μίλησε με το Θωμαϊδη, ο Μάκης Γιαννουσάκης, στέλνει εξώδικο στη ''ΔΙΚΗ'' και ζητά από το Θωμαϊδη να μην τον εμπλέκει με το ''μάρτυρα'' που ανέφερε στην προηγούμενη εκπομπή του, να μην υποκλέπτει προσωπικά του στοιχεία τα οποία βγάζει στον αέρα δίχως τη συγκατάθεσή του και τον καλεί να δημοσιοποιήσει τη συζήτηση που είχαν, ώστε να ακούσει ο κόσμος το τι ειπώθηκε σε αυτήν και να μην μπορεί πια ο Θωμαίδης να διαδίδει ό,τι θέλει για το περιεχόμενό της. Υποχρεωμένος από το εξώδικο, ο Θωμαϊδης βγάζει στον αέρα τη συνομιλία τους.
 
Καμία συνάντηση σε κότερο του Μαρινάκη με το Γιαννουσάκη δεν υπάρχει, κανένα λαθρεμπόριο καυσίμων, καμία δουλειά των Γιαννουσάκη-Μαρινάκη, καμία αναφορά στους Κοτσώνη-Μαρινάκη για τη μεταφορά των ναρκωτικών και καμία διάθεση για αποκαλύψεις εκ μέρους του Γιαννουσάκη στο Θωμαϊδη. Ίσα-ίσα, οι διάλογοι είναι απολύτως τυπικοί. Πάει περίπατο έτσι και η ανάρτηση για την ''πολυαναμενόμενη'' απολογία ενός προφυλακισμένου κατηγορούμενου στη δίκη του Noor 1, η οποία προφανώς θα δείξει τον ''αφανή χρηματοδότη που όλοι ψάχνουμε''.
 

 
Χθες μάθαμε κάτι ακόμη πιο ''συνταρακτικό'', που ''ανατρέπει τα πάντα''. Τελικά η δίκη που ''θα αποκάλυπτε την αλήθεια'' και η απολογία-σοκ του προφυλακισμένου μάρτυρα τώρα τον Ιανουάριο δεν θα προσφέρουν κάτι στην εξιχνίαση της υπόθεσης του Noor 1. Αυτό θα γίνει από την παράλληλη έρευνα για το ''ξέπλυμα χρήματος''. Οι ''μεταθέσεις λιμενικών-δικαστών'' και οι ''διερμηνείς που εξαφανίζονται'' τώρα έχουν δώσει τη θέση τους σε ''λαβράκια'' για τα μαύρα λεφτά. Άκυρος ο συναγερμός πια για όσα γίνονται στο δικαστήριο, αλλού κοιτάμε από εδώ και πέρα.
 

 
Mέσω του Κυριάκου Θωμαϊδη και της παρέμβασης του Στιβ Κακέτση στην εκπομπή του μάθαμε πως ο Μάκης Ψωμιάδης επισκέφθηκε την Πρωτοχρονιά το Μάκη Γιαννουσάκη στη φυλακή του Αυλώνα. Λίγες μέρες μετά, ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο blog του μας ενημέρωνε πως ''δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές αποκαλύψεις από το Γιαννουσάκη στην απολογία του τη Δευτέρα στο δικαστήριο'', ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστελνε στεφάνι στην κηδεία του Ψωμιάδη...
 
Ήταν φανερό πια πως η υπόθεση παίρνει μία διαφορετική τροπή από αυτήν που υπολόγιζε το μέτωπο της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ''ΒΗΜΑ'' το Σάββατο μιλούσε για σημαντικές αποκαλύψεις του Γιαννουσάκη στη σημερινή του απολογία (δίχως φυσικά να αναπαράγεται το άρθρο του από το sdna.gr ή το dikisports.blogspot.gr, αλίμονο...).
 
Ξεκινά τη Δευτέρα στους χώρους των στρατιωτικών δικαστηρίων του Ρουφ ίσως η πιο κρίσιμη απολογία για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα με το πλοίο «Noor 1» το καλοκαίρι του 2014. Στη διάρκειά της αναμένεται να παρουσιασθούν νέα στοιχεία για άγνωστες πτυχές της υπόθεσης και για άλλες παράνομες ενέργειες από την ίδια ομάδα εμπλεκομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα νέα ζητήματα που θα αναφερθούν είναι η υπόθεση διακίνησης λαθραίου πετρελαίου με το πλοίο «Morning Glory» που είχε απασχολήσει μέχρι και την κυβέρνηση των ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2014. Επιπλέον κρίνεται πιθανόν να παρουσιασθεί και δικογραφία για αναφερόμενη υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών που είχαν διερευνήσει οι αιγυπτιακές αρχές λίγο πριν από το επίμαχο ταξίδι του «Noor 1».
Πρόκειται για την απολογία του 42χρονου επιχειρηματία Ευθύμιου Γιαννουσάκη που θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση, αφού στην έπαυλη συγγενούς του στη Φιλοθέη είχε βρεθεί ένας τόνος ηρωίνης το καλοκαίρι του 2014. Όμως φέρεται ότι ο ίδιος υπέδειξε στους αξιωματικούς του Λιμενικού που ερευνούσαν την υπόθεση τον τρόπο μεταφοράς της ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1». Επιπλέον έχει προχωρήσει σε αναφορές για το παρασκήνιο της υπόθεσης, για τους χρηματοδότες της διακίνησης της ηρωίνης αλλά και για άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με τη διακίνηση της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών.
Στη διάρκεια της απολογίας του ο κ Γιαννουσάκης αναμένεται να μιλήσει για την ακριβή σειρά των γεγονότων, σχετικά με το ταξίδι του συγκεκριμένου πλοίου προς την Ελλάδα αλλά και για τον αρχικό, πολύμηνο σχεδιασμό που υπήρχε για την άφιξή του στις εγκαταστάσεις πετρελαϊκής εταιρείας στο Ρίο.
Κρίσιμη παράμετρος στους ισχυρισμούς του κ. Γιαννουσάκη θεωρείται η χρήση των επονομαζόμενων «μπαλονιών» πρόσδεσης και ελλιμενισμού του εν λόγω πλοίου, κάτι που θεωρείται ότι έχει -σύμφωνα με νομικούς κύκλους- «ιδιαίτερη σημασία στη μεταφορά των ναρκωτικών».
Το ρεσάλτο το «Morning Glory»
Επιπλέον ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναμένεται να συσχετίσει το ταξίδι του «Noor 1» με εκείνο του πλοίου «Morning Glory» το οποίο μετέφερε πετρέλαιο αξίας 35 εκατ. ευρώ (περίπου 350.000 βαρέλια) που ανήκε στην κρατική εταιρεία πετρελαίου της Λιβύης και είχε φορτωθεί παράνομα στον κατειλημμένο από αντάρτες τερματικό σταθμό Es Sider στα ανατολικά της χώρας.
Στα ανοιχτά της Κύπρου, άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ πραγματοποίησαν επιχείρηση κατάληψης δεξαμενόπλοιου που έφερε σημαία Βόρειας Κορέας. Ένα μήνα αργότερα και αφού το τάνκερ είχε επιστρέψει στο λιμάνι της Τρίπολης, δύο Έλληνες (ένας πρώην καπετάνιος που εργαζόταν ως ναυλομεσίτης σε εταιρεία του Ντουμπάι και ένας εφοπλιστής με έδρα τα Εμιράτα) μεσολάβησαν για να αποκτήσουν την κυριότητά του.
Η υπόθεση αυτή είχε συσχετισθεί με τη δράση σύρων ανταρτών και μελών του ISIS στη Μέση Ανατολή και είχε προκληθεί η αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της δίκης αναμένεται να μνημονευθεί ότι «ανάμεσα στις δύο υποθέσεις, του "Noor 1" και του "Morning Glory", υπάρχουν κοινά πρόσωπα», όπως και τα δεδομένα σχετικής ναυτικής απάτης.
Η δίκη με τα ναρκωτικά στην Αίγυπτο
Ένα άλλο «ειδικό» σημείο στην απολογία του 42χρονου επιχειρηματία αναμένεται να είναι μία δίκη που διεξήχθη προ μερικών εβδομάδων στην Αίγυπτο με την κατηγορία μεταφοράς ναρκωτικών, περίπου πέντε μήνες πριν από το επίμαχο ταξίδι του «Noor 1», με το πλοίο «Καλλιστώ». Το εν λόγω πλοίο ανήκει στην πλοιοκτήτρια του Ευθ. Γιαννουσάκη, ο οποίος θα παρουσιάσει στοιχεία για την «απαλλαγή των κατηγορουμένων στο αιγυπτιακό δικαστήριο», προκειμένου να αναδείξει ότι δεν είχε εμπλοκή και στο «Noor 1».
Τέλος, στην απολογία του κρίνεται πιθανόν να αναλύσει τη «χρήση» της εταιρείας Arab Waves από άλλα πρόσωπα, για την οποία είχε αναφερθεί ότι ίσως λειτουργούσε ως μέσο χρηματοδότησης της ηρωίνης. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να προέκυψε ότι συμμετοχή σε ναυτιλιακή εταιρεία που είχε συσχετισθεί με το «Noor 1» είχε συμμετοχή και ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι.
 
Έφτασε λοιπόν η ώρα της απολογίας του Μάκη Γιαννουσάκη. Αντιγράφουμε από το sdna.gr.
Στο Στρατοδικείο του Ρουφ συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Noor1 για τη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στη χώρα μας, με την πολυαναμενόμενη κατάθεση του κατηγορούμενου Μάκη Γιαννουσάκη (στη βίλα του βρέθηκαν 500 τόνοι ηρωίνης).
Διαβάστε αναλυτικά την κατάθεσή του: 
Γιαννουσάκης: «Θα κάνω μία εισαγωγή, 20 μήνες περίμενα τη στιγμή να απολογηθώ. Για να κάνω ξεκάθαρη τη θέση μου, αποδέχομαι ότι δεν είμαι αθώος. 
Πρόεδρος: Μέχρι πού αποδέχεστε όμως;
Γιαννουσάκης: Δεν γνωρίζετε το 90% από αυτά που θα πω. Μετά την απολογία μου δεν θα έχετε κανένα κενό. 
Πρόεδρος: Αν βλέπω πραγματικά μεταμελημένο κατηγορούμενο, εγώ ψηφίζω επιεικώς. Ένας άνθρωπος τόσο ευφυής όσο εσείς, θα μπορούσε να κάνει τόσα πράγματα. 
-Θα πω την αλήθεια και το είδατε ότι δεν έχω πρόβλημα να πάρω πάνω τις ευθύνες μου. Είδατε ότι όταν ήρθε ο υπάλληλος του ΟΛΕ και κατέθεσε και είπε πως δεν θυμάται ποιος ήρθε, του είπα “εγώ είμαι, εγώ είχα έρθει”. Στις προανακριτικές μου απολογίες δεν είπα ούτε μισό ψέμα. Εξάλλου είδατε, το πρώτο που σας είπα είναι ότι δεν είμαι αθώος. Τον κ.Κατσούλη (σ.σ. τον αξιωματικό του λιμενικού), εγώ τον έστειλα στοχευμένα στο Noor1, στις 17/6/14. Κουβαλάω ένα βάρος μέσα μου από την πρώτη μέρα που με συνέλαβαν. Όλα τα Μέσα κινήθηκαν εναντίον μου στο ίδιο πλάνο. “Ο εφοπλιστής της ηρωίνης”, “Η βίλα της ηρωίνης” κτλ. Αναπαράχθηκε τόσο πολύ αυτή η εικόνα, που πήρε τη θέση της αλήθειας. Δεν έχω σχέση με τη ναύλωση του Noor1 κι όσοι με εμπλέκουν δεν επιβεβαιώνονται. Είναι και θέμα συνειδησιακό για μένα να λένε ότι κάποιοι κατηγορούμενοι δημιουργήθηκαν από μένα. Αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω, θα ήταν κατηγορούμενοι πέντε πρόσωπα που δεν είναι και δεν θα ήταν κάποιοι άλλοι που είναι. 
Και συνέχισε λέγοντας: Πρώτος ο Στρατής. Ο οποίος είναι ξεκάθαρα ένοχος. Δεύτερος ο υπάλληλος που βρήκε τη θέση για το Noor1 στην Ελευσίνα. Τρίτος ο Αντέι, ο Αιγύπτιος πράκτορας στο Σουέζ. Κι όμως, ούτε ποινική δίωξη υπάρχει εναντίον του, ούτε τίποτα. Είναι περίεργο αυτό. Και οι άλλοι δύο, είναι οι άνθρωποι που χρηματοδότησαν το φορτίο. Δεν έχω πρόβλημα να τους πω, θα σας πω όλη την αλήθεια. Καλύτερα 30 ένοχοι έξω, παρά ένας αθώος μέσα. 
«Αθώος ο Κοτσώνης»
Πρόεδρος: Αυτή είναι και η άποψη του δικαστηρίου. 
Γιαννουσάκης: Τα ΜΜΕ χωρίς να με γνωρίζουν και χωρίς να έχουν κάτι μαζί μου, με ξέσκισαν. Αναπαρήχθη τόσες φορές η εμπλοκή μου με την υπόθεση, με αποτέλεσμα να μπουν κι αθώοι στη φυλακή. Η Σταματιάδη και ο Μιχάλαινας μπήκαν αθώοι στη φυλακή, δεν γνώριζαν τίποτα (πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της που διέμεναν στη βίλα όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά). Κι ο Κοτσώνης είναι αθώος. Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι ο γιος μου μπήκε στη φυλακή κι όχι η Σταματιάδη. Όταν ένα παιδί καταδικάζεται να πηγαίνει να βλέπει τη μάνα του πίσω από τα κάγκελα, είναι φυλακή. Όταν πήγαμε να ενεργοποιήσουμε την εγγραφή του στο σχολείο και δώσαμε τα δίδακτρα, μας έδωσαν τα χρήματα πίσω και μας είπαν πάρτε τα, φύγετε από δω. Θα σας πω τα εξής στοιχεία και θα τα αξιολογήσετε εσείς. Όταν πιάστηκε ο Αλεξανδρής, τον Ιούνιο του '14, είπε πως ο Μπουρδούβαλης είναι ο ναυλωτής του καραβιού. Κι όμως δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη εναντίον του. Αυτό με εντυπωσίασε. Όταν είπαν για το κοτέτσι στη λάπρικα ότι βρέθηκε ο ένας τόνος ηρωίνης, ο κύριος που έχει τη λάπρικα, δεν έγινε γνωστός όπως εγώ, ενώ εκεί που είναι επίσης ιδιωτικός χώρος, βρέθηκε ένας τόνος ηρωίνης κι ακόμα δεν έχουν μάθει το όνομά του. Ο κ.Ντάβαρης που έχει την αποθήκη στο Κορωπί που βρέθηκαν τα 500 κιλά, δεν είναι κατηγορούμενος και καλώς δεν είναι κατηγορούμενος γιατί δεν προέκυψε κάτι εναντίον του ούτε από την παρακολούθηση, ούτε από άλλα στοιχεία. Αν ο κ.Ντάβαρης κοιμόταν στην αποθήκη του, τώρα θα ήταν κατηγορούμενος. Όπως είναι η Σταματιάδη κι ο Μιχάλαινας. Σε ερώτησή σας αν η οικογένεια γνώριζε, ο λιμενικός Κατσούλης απάντησε “όχι”. Και στην επόμενη κατάθεση εξειδίκευσε ακόμα περισσότερο την κατάθεση, λέγοντας: “Αφού παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης στη βίλα και μπήκα, η οικογένεια σοκαρίστηκε από το θέαμα που είδε”. Αν κάποιος ήξερε ότι έχει ναρκωτικά στο σπίτι του, δεν θα σοκαριζόταν. Η ανάκριση λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν είδα πουθενά σε κανένα Μέσο Ενημέρωσης πώς είναι το κοτέτσι που βρέθηκε ο ένας τόνος ηρωίνης. Είδα μόνο τη βίλα.
Και τόνισε: Η στάση ζωής μου ήταν να κυκλοφορώ με μία Vespa κι ένα Smart, ενώ είχα έξι καράβια. 
Πρόεδρος: Ένας άνθρωπος που στάση ζωής του είναι η Vespa, δεν νοείται να είναι αναμεμιγμένος και να μεσολαβεί σε ναρκωτικά. 
Γιαννουσάκης: Ο λόγος που κινδυνεύω στη φυλακή, δεν είναι για να μη μιλήσω. Ο λόγος που είναι οργισμένοι, δεν είναι για να μη μιλήσω. Αυτό το έχουν εξασφαλισμένο. Αυτό που μου χρεώνουν είναι ότι πιάστηκαν τα ναρκωτικά από τη δική μου συμπεριφορά. Τώρα θα έχουν και δεύτερο λόγο να είναι οργισμένοι γιατί θα τα πω όλα. Θέλω να δώσω εύσημα στο λιμεναρχείο γιατί με τη στάση τους μου ενέπνευσαν την εμπιστοσύνη και συνεργάζομαι μαζί τους. Ζήτησα από την ανακρίτρια να πάρει dna δικό μου και να το συγκρίνει με όλα τα μέρη που βρέθηκαν ναρκωτικά, να δει ότι δεν ήμουν πουθενά. Με εντυπωσίασε που δεν έγινε αυτό. Αλλά γιατί να γίνει, αφού ήταν βέβαιο αφού ο  εγκέφαλος υπήρχε. Αυτό που με βάραινε περισσότερο απ' όλα ήταν η προφυλάκιση της Σταματιάδου και του Μιχάλαινα. Δεν καταλογίζω δόλο, αναγνωρίζω το δικαίωμα στην ανάκριση που έχουμε όλοι, να κάνουμε λάθη. 
Πρόεδρος: Τα Μέσα διογκώνουν. 
Γιαννουσάκης: Βοηθάνε κιόλας. Δεν φταίνε τα Μέσα μόνο. Πώς αξιολογείτε ότι ο κ.Μπουρδούβαλης δεν ήταν κατηγορούμενος, αλλά μάρτυρας αρχικά; Ενώ όλοι έλεγαν από τον πρώτο μήνα ότι τα ναρκωτικά τα έφερε αυτός. Κι όμως ούτε ένα τηλέφωνο δεν τον πήραν να δουν ποιος είναι. Θέλω να απαντήσει ο κ.Μπουρδούβαλης σε κάποια ερωτήματα. 
Πρόεδρος: Δεν γίνεται, όταν έρθει η σειρά του θα απολογηθεί. 
-Πριν από κανένα μήνα είχα πει ότι είχε προσπαθήσει να παραπλανήσει το δικαστήριό σας. Θα σας πω για να το αξιολογήσετε. Θέμα πρώτο: Υπάρχουν ψέματα στην υπόθεση. Ο μάρτυρας Καζινάκης (μάρτυρας που δεν κατέθεσε, δεν ήρθε στο δικαστήριο, ούτε ήρθε στο δικαστήριο) είπε το 2013 ότι του έκανε πρόταση ο Κουρούβανης να πάρουν πετρέλαια από τη Λιβύη. Το 2013 σημειώνω ότι την πρόταση του την έκανε ο Φάρος, όμως αυτόν τον γνώρισε το 2014. Ψέμα δεύτερο: Λέει ότι όταν πήγε ο Μπουρδούβαλης πήγε το καράβι στον Κουρούβανη, ήταν σάπιο κι ότι ο Κουρούβανης είδε το καράβι τον Μάιο και τσαντίστηκε. Έλα όμως που τον Μάιο δεν υπήρχε στην Ελλάδα το καράβι! Τσαντίστηκε για ένα καράβι που θα ερχόταν τον Ιούνιο; 
Το... κοπλιμέντο της προέδρου!
Πρόεδρος: Σας έχω πει ότι έχετε εκπληκτική ευφυία.
Γιαννουσάκης: Θα σας μιλήσω για το “Καλίστο”, είναι καράβι μου με το οποίο έφερνα δήδεν ναρκωτικά. Ο Καζινάκης στην κατάθεσή του έχει πει, ότι βούλιαξε το καράβι για να μην πιαστούν τα ναρκωτικά. Ξέχασε να φέρει το βίντεο και το έφερα εγώ που δείχνει τι ακριβώς έγινε με το καράβι αυτό, όπου αθωώθηκαν όλοι για τα ναρκωτικά. Το “Καλίστο” ήταν φορτηγίδα που υποστηρίζει καράβι. Ήθελα να πουλήσω κάποιες δεξαμενές στο Σουέζ και είχα κανονίσει να τις αγοράσει κάποιος άνθρωπος από εκεί. Αυτός ο άνθρωπος, ονόματι Ταρέκ παρακολουθήθηκε για ναρκωτικά. Πήγαμε μαζί με τον εκπρόσωπό μου για να παραλάβει τις δεξαμενές. Ακούγοντας η αστυνομία ότι θα ερχόμουν για να πάρει τις δεξαμενές, νόμιζε ότι οι δεξαμενές ήταν κωδικός όρος για ναρκωτικά. Όταν πλησίασε το καράβι, πήρε μία μικρή φωτιά. Η αστυνομία έδωσε σήμα για τα ναρκωτικά κι αντί να σβήσει τη φωτιά, άφησαν το καράβι να καίγεται και το έκοβαν για να βρουν ναρκωτικά. Δεν τους ενδιέφερε αν θα καεί το καράβι, ούτε αν θα βουλιάξει, αλλά έψαχναν ναρκωτικά που δεν τα βρήκαν ποτέ. Αυτό ήταν ένα μεγάλο φιάσκο της αστυνομίας της Αιγύπτου και είχα την ατυχία να εμπλακώ εγώ. Έχει μεγάλη σημασία αν το “Καλίστο” είχε εμπλοκή με ναρκωτικά. 
Πρόεδρος: Έχετε κάποια ρίζα από την Κρήτη;
-Όχι, δεν έχω. 
Και συνέχισε: Δεν συνεργάστηκα με τον Κουρούβαλη γιατί είχα ενστάσεις για τον χρηματοδότη του. Τέτοιας αστειότητας άνθρωπος είναι. Είπε ο Μπουρδούβαλης πως ο Γιαννουσάκης σε ένα μήνα θα έχει λεφτά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχει λεφτά από τα ναρκωτικά. Σας προσκομίζω ένα έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι τα λεφτά που έλεγαν ότι θα έχω, θα τα επέστρεψα σε πέντε χρόνια. Δεν είναι απορίας άξιο ότι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει κατονομάσει τον Μπουρδούβαλη για ναρκωτικά είμαι εγώ και δεν έχει ζητήσει κατ' αντιπαράσταση εξέταση μαζί μου; Ο μάρτυρας Μανέτας κατήγγειλε στο δικαστήριό σας όταν τον έβγαλε από τα ρούχα του ο Μπουρδούβαλης, ότι δέχτηκε απειλές. Όμως ο Μανέτας δεν ήξερε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες της ΕΥΠ που ακούγεται να λέει κάποιος ότι “ο Μανέτας έχει πρόβλημα και βάλε πέντε παιδιά να του κόψουν τα αυτιά”. Υπάρχει μάρτυρας στη δίκη που για να μη με κάψει μου ζήτησε λεφτά κι εγώ του είπα ότι για να με κάψει, θα του δώσω περισσότερα! 
Εισαγγελέας: Μας λέτε γύρω-γύρω και δεν μας λέτε τίποτα. 
Πρόεδρος: Να έρθει η κα.Αλεξανδρή (σ.σ. κατηγορούμενη) εδώ. 
Πρόεδρος προς την Αλεξανδρή: Σας απείλησε ο κ.Μπουρδούβαλης εσάς;
-Ναι, όταν πήγα να δω τον σύζυγό μου στη φυλακή, ήμουν πέντε μέρες αποφυλακισμένη. Με πλησίασε ο Μπουρδούβαλης που δεν τον ήξερα και μου είπε “είμαι ο Γιώργης που με βάλατε φυλακή”. Εγώ τον ήξερα ως “κάπτεν Τζορτζ”. Μου είπε ότι αν δεν αλλάξει κατάθεση ο άντρας σου θα σε ξαναβάλω φυλακή. 
Εισαγγελέας: Μόνο από τον Μπουρδούβαλη δεχτήκατε απειλές; Γιατί έχετε πει ότι δεχτήκατε κι από άλλους και το ξεχάσατε τώρα. Βλέπω μία τάση να εστιάζετε όλοι σε έναν συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Είχατε πει ότι δέχεστε απειλητικά μηνύματα. 
-Ναι, έπαιρνα απειλητικά μηνύματα που αφορούσαν την άδεια που δεν είχα πάρει για το αυτοκίνητό μου (ένα αυτοκίνητο που είχε αγοράσει από τη μάντρα του κατηγορούμενου Κοτσώνη).  Ήταν κάποια μηνύματα από άγνωστο, τα έδειξα στην ανακρίτρια γιατί δεν ήξερα τι γινόταν γύρω μου κι αν θα είχα πρόβλημα. 
Συνήγορος Κοτσώνη προς την εισαγγελέα: Ευθέως είπατε κα.Εισαγγελέα ότι κάποιος την απείλησε. 
Δεν κάνατε ερώτηση. Δεν είπε ότι την απείλησε άλλος. Σ
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος Γιαννουσάκης μίλησε για μία εταιρία που έχει σχέση με το Ιράν και την είχε ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας στο Ντουμπάι. Η εταιρία αυτή είχε σχέση με ιστορίες πανομοιότυπες με το Noor1, όταν και με το Noor1. “Θα σας δώσω δήλωση του υπουργού εξωτερικών της Αμερικής που κατήγγειλε δύο εταιρίες στον κόσμο για παράνομη σχέση με το Ιράν. Η μία από αυτές ήταν η “Orison”, η εταιρία που δούλευε ως στέλεχος ο Μπουρδούβαλης”.
Ακολούθως υπήρξε διακοπή της δίκης για λίγα λεπτά. 
Συνέχεια με ασάφειες από Γιαννουσάκη
Σκοτεινά σημεία κι ασάφειες άφησε στη συνέχεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος Μάκης Γιαννουσάκης ο οποίος έριξε ευθέως την ευθύνη για το φορτίο των ναρκωτικών στον κατηγορούμενο Γιώργο Μπουρδούβαλη και στην εταιρία που εκπροσωπούσε, την “Orison”. Μίλησε αόριστα για δύο Ιρανούς που βρίσκονται -όπως είπε- πίσω από τη μεταφορά του φορτίου της ηρωίνης, χωρίς να τους κατονομάσει και χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία μέχρι τώρα. 
Παράλληλα υποστήριξε ότι γνώριζε πως με το πλοίο Noor1 μεταφέρονταν ναρκωτικά, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει σχέση και συμπεριφερόταν σαν να μη μετέφερε το πλοίο ηρωίνη και είχε πει στον Μπουρδούβαλη πως ο ίδιος θα ασχοληθεί μόνο με τα ναυτιλιακά. 
Μεταξύ άλλων είπε: «Ο Μπουρδούβαλης μου είχε ξαναζητήσει πριν το Noor1, το 2013 να φέρουμε ναρκωτικά με το “Grand Island”, που θα το πηγαίναμε στο Ρίο, στις εγκαταστάσεις του Κουρούβανη, χωρίς ο ίδιος να το ξέρει. Ο λόγος που θα πηγαίναμε εκεί ήταν γιατί υπήρχαν ιδιωτικές εγκαταστάσεις και δεν ελέγχονταν ο χώρος.
Η δουλειά η δική μου ήταν να πάει το πλοίο σε περιοχή που θα είχε χαρτογραφηθεί. Εγώ αρνήθηκα και ήρθε η πρώτη ρήξη. Είχε ξαναπάει το “Grand Island” εκεί τον Μάρτιο του '13 κι ο Μπουρδούβαλης μου ζήτησε να ξανακάνει το πλοίο το ίδιο δρομολόγιο στις εγκαταστάσεις του Ρίου γιατί ήταν ελεγμένες, αλλά αυτή τη φορά να μεταφέρει ναρκωτικά. Στη συνέχεια ήρθα σε ρήξη με τον Μπουρδούβαλη κι αρνήθηκα».
Σε άλλο σημείο της απολογίας του υποστήριξε ότι για το Noor1 του τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος Κοτσώνης και του ζήτησε να εξυπηρετήσει τον Καλαφάτη για να ναυλωθεί το Noor1, επειδή είχε πέσει έξω από προηγούμενες δουλειές. Ξεκαθάρισε όμως ότι αυτό που του ζήτησε είναι να μπει το πλοίο (το Noor1) σε μεταφορά καυσίμων. Είπε ότι «από τη στιγμή που δεν έδωσα το “Grand Island”, ο Μπουρδούβαλης μου ζήτησε να μπει το Noor1 στα ναρκωτικά. Δέχτηκα, έκανα τα ελάχιστα από αυτά που μου ζήτησαν. Δεν μπορεί για το ίδιο πράγμα να έχω διαφορετική συμπεριφορά. Από τη στιγμή που έβαλα το καράβι μου, θέλω να φαίνομαι στην υπόθεση. 
Και συνεχίζοντας πρόσθεσε πως: Πήγε η σύζυγός μου στην ανακρίτρια και είπε ότι είμαστε σε διάσταση γιατί φοβήθηκε.
Εισαγγελέας: Ποια σύζυγός σας; Έχετε δύο πρώην συζύγους.
-Ναι ήμουν παντρεμένος τότε κι όταν την κάλεσε η ανακρίτρια, είχαμε 11 ημερών παιδί. Πώς γίνεται να είμαστε σε διάσταση και χωριστά; Φοβήθηκε και είπε πως είμαστε σε διάσταση. Δεν δέχομαι να δω το παιδί μου γιατί δεν θέλω να δω αυτήν. Το βάρος που κουβαλάω είναι τεράστιο. Δεν ξέρω πως είναι το παιδί μου. Είναι 20 μηνών και δεν το έχω δει. 
Πρόεδρος: Έχετε αμφιβολίες πως είναι δικό σας;  
Στη συνέχεια υπήρξε και νέα διακοπή.
Στα μπαλόνια η ηρωίνη
Στη συνέχεια της απολογίας του υποστήριξε ότι ο Μπουρδούβαλης του έστειλε τα μπαλόνια κι ότι μέχρι τότε δεν γνώριζε τίποτα για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Ο Μπουρδούβαλης -όπως είπε- του ανέφερε ότι τα ναρκωτικά θα μπουν στα μπαλόνια κι επίσης ότι αφού το πλοίο φτάσει στο Ρίο, θα έρθει το φορτηγό να φορτώσει τα μπαλόνια και θα πάς στην Πάτρα. Εγώ αρνήθηκα να δώσω το Grand Island και αφού ήθελε το Noor1, το έδωσα, θα ερχόταν η νταλίκα, θα έβαζα εγώ τα μπαλόνια και θα έφευγε το καράβι για Ευρώπη. Μου είπαν από την “Orison” ότι αφού δεν δέχτηκα εγώ, θα την έκανε ο Σαχίντ. Εκείνοι είχαν τον τρόπο να με πείσουν κι εγώ έκανα τα ελάχιστα. Σε αυτή τη φάση ήρθε η μεγάλη ρήξη. Δεν δέχτηκα να φορτώσουν τα ναρκωτικά στα μπαλόνια και είπα ότι εγώ θα κάνω μόνο τα ναυτιλιακά στο πλοίο και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά. 
Πρόεδρος: ναι, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 
-Το δέχομαι, είπα ότι θα λειτουργούσα σαν να μην έχει ναρκωτικά το πλοίο. Εσφαλμένα λειτούργησα. Γι' αυτό, επειδή λειτουργούσα σαν να μην έχει ναρκωτικά, όταν πήγα στην Ελευσίνα, έδωσα την ταυτότητά μου, τα κρασιά του πεθερού μου. 
Και πρόσθεσε: Ο λόγος που καθυστέρησε το καράβι στο Σουέζ, ήταν γιατί αρνήθηκα εγώ να φορτωθούν τα ναρκωτικά στα μπαλόνια. Έψαχναν να βρουν μία θέση για να έρθει το πλοίο και βρέθηκε στην Ελευσίνα. Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που καθυστέρησε το πλοίο στο Σουέζ, αλλά έπρεπε να βρεθεί μία θέση που θα υποστήριζε τον σκοπό. Γι' αυτό εστάλη κι ο Αχμέντ Σαχίντ στην Ελλάδα, για να τακτοποιήσει και να εγκρίνει επιχειρησιακά τη μεταφορά των ναρκωτικών. Στις 15 Μαΐου πήγε ο Σαχίντ στην Ελευσίνα και είδε τη θέση, στις 20 Μαΐου μου είπε ο Λάγιος ότι ήρθε ένας αλλοδαπός, τον πήγα στην Ελευσίνα και του είπα ότι αυτός που σου ζητάει να κάνεις κάτι είναι ο κάπτεν Τζορτζ. 
Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι ο Μπουρδούβαλης δεν του έδωσε χρήματα κι ότι ο ίδιος έκανε ό,τι θα έκανε αν δεν υπήρχαν ναρκωτικά και πρόσθεσε πως θα μπορούσε να μην έχει έρθει στην Ελλάδα τότε. Προέκυψε να έρθει επειδή γέννησε η γυναίκα του (σ.σ.. στις 20 Μαΐου). 
«Στις 7 Ιουνίου έρχεται το καράβι, ανεβήκαμε με τον Στρατή, φόρτωσαν κάποια λίγα ναρκωτικά στο άσπρο Mercedes κι έφυγαν. Ο Λάγιος με τον Ιρανό μπήκαν στο άσπρο Peugeot κι ο Σαχίντ με τα σακιά στο Mercedes κι έφυγαν αμέσως. Τη δεύτερη μέρα θα γινόταν το ίδιο είτε με τη νταλίκα, είτε με τη Mercedes, αλλά η Μercedes “κάηκε” γιατί ο Λάγιος είπε ότι του έκανε έλεγχο η DEA». 
Η πρόεδρος σχολίασε: Αγοράζατε πολυτελή αυτοκίνητα, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία...
«Τότε ενεργοποιήθηκε το σχέδιο για το φορτηγό του Καρτσώνη. Πιο εύκολα μπορούσε να στείλει τα ναρκωτικά με το φορτηγό. Συναντήθηκα με τον Καρτσώνη να φτιάξουμε και μία σκάλα με το καράβι γιατί δεν είχε. Τότε ο Σαχίντ είπε στον Λάγιο βάλε τα ναρκωτικά στο φορτηγό. Εκεί αρχίζει η ιστορία της Φιλοθέης. Στις 11 του μήνα στην αποθήκη του Ντάβαρη παραδόθηκε ένα φορτίο μαρμαρόσκονη. Επίσης τότε ενεργοποιήθηκε και η αγορά του πέλετ, στις 11 του μηνός αγοράστηκε. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Με πήρε ο Λάγιος τηλέφωνο και μου είπε ότι βρήκαμε πέλετ στη μισή τιμή και του είπα ασφαλώς να το αγοράσει». 
* Στην αποθήκη της Φιλοθέης είχε βρεθεί το πέλετ με τα ναρκωτικά.
«Τι να πω ρε Μάκη, ο ένας μετά τον άλλο πεθαίνουν»!
Εισαγγελέας προς τον Λάγιο: Ακούτε, λέει ότι εσείς προθημοποιηθήκατε για την αγορά του πέλετ. 
-Το ακούω. 
-Ελάτε μπροστά να ακούτε για να δείτε τι θα πείτε στην απολογία σας. 
Γιαννουσάκης: Γιατί να χρησιμοποιήσω υποκοστολογημένο πέλετ και να το ισχυριστώ όταν με πιάσανε, όταν έχω προσωπική αποθήκη στην Κηφισίας με κλειδιά δικά μου και με γκαράζ; Κι εγώ δηλαδή τι, πήρα την απόφαση να πάω τα ναρκωτικά σπίτι μου μαζί με τους γιους μου για να μη γλιτώσει δηλαδή κανείς αν γίνει κάτι; Γνώριζα ότι το καράβι που ήρθε έφερε ναρκωτικά, αλλά δεν ήξερα ούτε την ποσότητα, ούτε τίποτα άλλο. Γνώριζα επίσης ποιοι το οργανώσανε. Αλλά δεν έκανα τίποτα άλλο, παρά μόνο τα ναυτιλιακά του πλοίου. 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επιστάτη του Λάγιο, στον οποίο αποδίδει ότι αυτός έβαλε τα ναρκωτικά στην αποθήκη του σπιτιού του. 
«Πιστεύω ότι ο Λάγιος είναι αφελής. Από αφέλεια έκανε ό,τι έκανε. Ήταν ένας πάρα πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος. Είμαι βέβαιος ότι κατάλαβε τι συνέβαινε, έβρισκε λύσεις πάντα για όλα. Τον ρώτησα “γιατί στις Αρχές λες όλα αυτά τα πράγματα για μένα; Ούτε οι λιμενικοί δεν τα λένε”. Και μου είπε: “Τι να πω ρε Μάκη, ο ένας μετά τον άλλο πεθαίνουν»!
Εισαγγελέας: Λέει ψέματα δηλαδή;
Γιαννουσάκης: Ναι. 
Εισαγγελέας: Λες ότι ήταν αφελής; Δεν ήξερε δηλαδή ότι σάκοι είχαν ναρκωτικά; Τον είχατε ικανό να κάνει μεταφορά ναρκωτικών;
Γιαννουσάκης: Ναι. 
-Λέτε δηλαδή ότι όλα τα έκαναν ο Λάγιος με τον Μπουρδούβαλη; Από αφέλεια;
-Εννοώ πως ό,τι έκανε έγινε από την αφέλειά του κι όχι από την εγκληματική του φύση. Ο Σαχίντ προκαλούσε φόβο στον Λάγιο, ήταν ο εκτελεστής της δουλειάς. 
Πρόεδρος προς τον Λάγιο: Φοβάστε τον κ.Γιαννουσάκη;
-Λάγιο: Ναι, πήγα στο μεταγωγών γι' αυτόν τον λόγο. Δεν γνωρίζω κανένα άλλο άτομο, δεν ήξερα κανέναν. 
-Από τον Γιαννουσάκη δεχτήκατε απειλές;
-Ναι. Μου είπε να αποκρύψω πράγματα όταν πήγα να δώσω τη δεύτερη απολογία μου. 
-Πότε έγινε αυτό;
-Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ που έγιναν οι συλλήψεις. Μου είπε “Μην πεις τίποτα και θα το τακτοποιήσω εγώ”. 
Γιαννουσάκης: Έχει πει ότι στο λιμεναρχείο του είπα να τα πάρει πάνω του. 
Η πρόεδρος σε αυτό το σημείο φώναξε τον αξιωματικό του λιμενικού σώματος, Κατσούλη και τον ρώτησε: Συναντήθηκαν οι δυο τους; 
-Ένα δευτερόλεπτο. 
Λάγιος: Μου είπε στο τηλέφωνο να μην πω τίποτα και θα μου βρει δικηγόρο. 
Σε άλλο σημείο ο Γιαννουσάκης υποστήριξε ότι την εντολή για τα ναρκωτικά την έδωσε ο επικεφαλής της “Orison”. 
Στη συνέχεια ο Γιαννουσάκης ανέφερε ότι συνέστησαν μία εταιρία “GGFK” συμφερόντων του ίδιου, του Φάρου, του Τζανετής και του Κοτσώνης με ποσοστό 25% ο καθένας, αλλά για να μεταφέρουν πετρέλαιο, όχι ναρκωτικά. 
Η ώρα βέβαια είχε πάει ήδη 15:00 και η έδρα διέκοψε για την επόμενη Δευτέρα (18/1).
 
Στεκόμαστε εδώ,
 
Γιαννουσάκης: Τα ΜΜΕ χωρίς να με γνωρίζουν και χωρίς να έχουν κάτι μαζί μου, με ξέσκισαν. Αναπαρήχθη τόσες φορές η εμπλοκή μου με την υπόθεση, με αποτέλεσμα να μπουν κι αθώοι στη φυλακή. Η Σταματιάδη και ο Μιχάλαινας μπήκαν αθώοι στη φυλακή, δεν γνώριζαν τίποτα (πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της που διέμεναν στη βίλα όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά). Κι ο Κοτσώνης είναι αθώος.
 
εδώ
 
Σε άλλο σημείο της απολογίας του υποστήριξε ότι για το Noor1 του τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος Κοτσώνης και του ζήτησε να εξυπηρετήσει τον Καλαφάτη για να ναυλωθεί το Noor1, επειδή είχε πέσει έξω από προηγούμενες δουλειές. Ξεκαθάρισε όμως ότι αυτό που του ζήτησε είναι να μπει το πλοίο (το Noor1) σε μεταφορά καυσίμων.
 
κι εδώ.
 
Στη συνέχεια ο Γιαννουσάκης ανέφερε ότι συνέστησαν μία εταιρία “GGFK” συμφερόντων του ίδιου, του Φάρου, του Τζανετής και του Κοτσώνης με ποσοστό 25% ο καθένας, αλλά για να μεταφέρουν πετρέλαιο, όχι ναρκωτικά.
 
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ) ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
 
Ο Γιαννουσάκης παραδέχτηκε πως γνώριζε για τη μετακίνηση των ναρκωτικών, την οποία οργάνωνε συστηματικά ο Μπουρδούβαλης και χρηματοδοτούσαν οι Ιρανοί που έχουμε δει εδώ, με το Βέλγο επιχειρηματία Ορχάν Ουρμ πίσω τους. Μάλιστα με την εταιρεία του Ιράν που ανέφερε ο Γιαννουσάκης και η οποία ανήκε στον πρώην αρχηγό της αστυνομίας στο Ντουμπάι (ο Μπουρδούβαλης σύμφωνα με το Γιαννουσάκη συνεργαζόταν με αυτήν), επιβεβαιώθηκαν όσα έγραφε το Σάββατο στο ''Βήμα'' ο Λαμπρόπουλος, για υποθέσεις που είχαν απασχολήσει ακόμη και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
 
Το παραμύθι ουσιαστικά έχει τελειώσει. Μένει η τυπική λήξη του σε ένα μήνα, με την απόφαση του δικαστηρίου. Μετά λογικά αρχίζει το πάρτυ της αντεπίθεσης εναντίον όλων αυτών που σπιλώνουν συστηματικά τον Ολυμπιακό εδώ και 1,5 χρόνο.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΣΑΓΟΝΙΑ? ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΑΙΤ ΣΟΥ?

ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕ ΟΕ!

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/to-efeteio-pagwnei-thn-...

Εικόνα Aprosarmostos17

Και οι καλλιτέχνες της μπύρας 13 μπορούν πλέον να βάλουν τα πανώ στον πάτο τούς. Τώρα μάλιστα που τους έχει ξεχυλώσει το γκρόβερ ο Βαγγέλας.

Εικόνα REDNYC

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΚΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ / ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ / ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥΙΤΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΑΥΡΕΣ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ? ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ?

Εικόνα thita

Τιιιιι????? Θες να πεις πως ο βαγγέλας κι ο ολυμπιακός δεν έχουν σχέση με αυτά τελικά???!!!

Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι σου λέω να έχεις δίκιο, αφού ένα χρόνο τώρα το λέει όλη η ελλάδα, ΣΚΑΪ, sdna, sport-fm, Θύρα 13, κλπ., ο Θρύλος φταίει και όσοι δεν το πιστεύουν είναι πρόββατα/υπάλληλοι του βαγγέλα, κλπ.

Υ.Γ. Δώσε πόνο λέμεεεεεε.........