ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΕ ΠΑΟ 2014-15



Ήρθε η ώρα του γέλιου, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Η ΚΑΕ ΠΑΟ δημοσίευσε ισολογισμό για τη σεζόν 2014-15. Θα διαβάζουμε τα μεγέθη που αποτυπώνονται στον ισολογισμό της ΚΑΕ ΠΑΟ και θα τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα μεγέθη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που είδαμε προσφάτως, όπως κάναμε και στο περυσινό μας άρθρο.
 

 
METOXIKO KEΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ 891.778 ΕΥΡΩ, ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 25 ΕΚ. ΕΥΡΩ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ. ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ''ΠΟΣΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ'' ΥΨΟΥΣ 48 ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ. ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ.
 

 
To μπάτζετ της ΚΑΕ ΠΑΟ για τη σεζόν 2014-15, δηλαδή τα ''έξοδα καλαθοσφαιρικού τμήματος'', ήταν 6,4 εκ. ευρώ. Τη σεζόν 2013-14 το μπάτζετ του ΠΑΟ ήταν 8,8 εκ. ευρώ. Είχαμε δηλαδή δραματική μείωση της τάξης του 27%...
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΛΟΤΕΡ, ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ, ΦΩΤΣΗΣ, ΝΕΛΣΟΝ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΓΚΙΣΤ, ΜΠΑΤΙΣΤΑ, ΚΟΝΙΑΡΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΠΛΟΥΜΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΡΓΚΑΝ, ΝΤΙ ΤΖΕΙ ΚΟΥΠΕΡ, ΛΑΟΥΑΛ, ΡΑΙΤ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM ΟΜΑΔΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ, ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΑΕ, ΗΤΑΝ 6,4 ΕΚ. ΕΥΡΩ.
 

 
Το αντίστοιχο μέγεθος για την ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν 16,2 εκ. ευρώ.
 
ΤΥΠΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.
 
Όπως βλέπουμε και φέτος, η ΚΑΕ ΠΑΟ εμφάνισε κέρδη ύψους 1,4 εκ. ευρώ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ζημίες ύψους 12,5 εκ. ευρώ. Το είχε εξηγήσει ο Μάνος Παπαδόπουλος στην ΕΕΑ, αλλά και ραδιοφωνικά ο Τάκης Μπαλτάκος.
 
Η ΚΑΕ ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ FINAL 4 ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ. ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ.
 
Για μία ακόμη χρονιά, τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας (μετοχικό κεφάλαιο=λεφτά που έχουν βάλει από την τσέπη τους οι ιδιοκτήτες της εταιρείας μείον τις ζημίες από προηγούμενες χρήσεις, που το μαγαζί ''έμπαινε μέσα'') διαμορφώνονται αρνητικά, στα 6,4 εκ. ευρώ. Άμεσα λοιπόν πρέπει να μπουν τουλάχιστον αυτά τα χρήματα στην ΚΑΕ ΠΑΟ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, για να συνεχίσει να λειτουργεί.
 
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
 

 
AΠΟ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΕ ΠΑΟ, ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
 
Άντε και του χρόνου, που θα ξαναπούμε τα ίδια, αφού δεν θα αλλάξει τίποτε. Εξάλλου μόνο 1 δισ. δολάρια καταθέσεις στη Νέα Υόρκη έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Παιδιά μόνο το 1 εκατ. είναι ο προϋπολογισμός της καε παο. Το υπόλοιπο πόσο ει αι δεσμευμένο για τα συμβόλαια των Μάντζαρη-Σλούκα. Τελικά βέβαια ξέρετε τι πήρε ο φοροφυγάς, αυτό το τρελό περίεργο αγόρι.

Εικόνα apostolos gaganis

Τους ξεφτίλισες.

Ο φάρος του Κοντονή όμως, ε; Ολόλαμπρος στη θέση του...

ΑΗΔΙΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Τίποτε δεν είναι τόσο καθαρό στη χώρα όσο ο εξάστερος, Απόστολε. Πιστεύω ότι είναι πιο καθαρός από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί, αν και το λέω καθ'υπερβολή.

Εικόνα apostolos gaganis

Απόψε διάβασα κάτι άρθρα ( 2 ) κάποιου Χαραλαμπόπουλου στο UNFOLLOW. Δεν ήξερα ούτε το σάϊτ ούτε τον αρθρογράφο. Πρέπει να διαβαστούν. Έμαθα πολλά. Μερικά τουλάχιστον, πρέπει ν΄αληθεύουν. Ίσως και πολλά...

Εικόνα savvas gridlock

Έχουμε γράψει κι εμείς γι'αυτόν, Απόστολε.

http://tvxs.gr/news/user-post/apeiles-enantion-toy-periodikoy-unfollow-a...

«Θα μπορούσα να στείλω να σε σκοτώσουν χωρίς να σ’ έχω προειδοποιήσει. Αλλά είμαι άντρας και θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα την ώρα που κοιμάσαι. Θα βάλω να σε σκοτώσουν, εσένα, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου και ό,τι άλλο έχεις».
«Θα σκίσω κι εσένα και τον εισαγγελέα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ο Μελισσανίδης. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού. Εγώ είμαι ο Μελισσανίδης και δεν σηκώνω. Θα έρθουν στο σπίτι και την ώρα που κοιμάσαι θα σε τινάξουν στον αέρα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με μεγάλους δημοσιογράφους. Εψαξα για σένα και θα σε σκίσω».
«Θέλω να μου τα πεις αυτά με το πιστόλι στον κρόταφο».

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_55.html?m=1

Ξέχασες να πεις ότι εσύ με φώναξες στο γραφείο σου μετά το ρεπορτάζ του UNFOLLOW για το λαθρεμπόριο και μόλις είχα δημοσιοποιήσει τις απειλές που δέχτηκα από τον Δ. Μελισσανίδη. Ήξερα πολύ καλά ότι εκείνη τη μέρα, σε εκείνο το γραφείο, δεν μιλούσα σε σένα, αλλά στον ίδιο τον Μελισσανίδη. Και η ρεκλάμα στο επόμενο τεύχος του περιοδικού σου, αλλά και το ρεπορτάζ για τις επιχειρήσεις του Τίγρη και το θέμα του UNFOLLOW για το λαθρεμπόριο μόνο έκπληξη δεν μου προκάλεσε. Το ήξερα, θείο, όταν επέλεξα να έρθω, ήθελα όμως να θυμίσω και σε σένα και σε αυτόν ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Ούτε διαπραγματεύομαι.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ! ΣΩΣΤΟΣ!

Εικόνα thita

Ο τρακης είναι γνωστό ότι τα δίνει μαύρα στην Κύπρο. Εντάξει οι αρχές,δυσκίνητες γαρ,αυτοί οι αρδ όμως ουδεμία περιέργεια ρε γαμω το?

Τρακης λοιπόν για πρωθυπουργός,θα κλείσει ελλείμματα και θα βγάλει πλεόνασμα στο εξάμηνο μιλάμε.

Άντε βρε,επιχειρηματίας της χρονιάς στο forbes,σκάνδαλο αν δεν βγεις.

Εικόνα savvas gridlock

''Ο τρακης είναι γνωστό ότι τα δίνει μαύρα στην Κύπρο.''

Προφανώς δεν υιοθετούμε.

Εικόνα thita

Ορθώς πράττεις,άσε εμένα να φέρω τον κίνδυνο,κι αν σου έρθει τίποτα,δώσε IP address και e-mail μου, συναινω, συναινω.....

Εικόνα Pr0pheT7

"Τι εννοείς Γιάγκο; ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ!!!"

Εικόνα savvas gridlock

Ποσο πιο καθαρα να μιλησω Βιρνα;

Εικόνα KYTHNOS 7

Ο ζακιας τα δίνει αλλού... Σε ΜΜΕ και.. εζα

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείς ΤΕΖΑ; Τι διάλο, τόσες κατσαρίδες έχουν μαζευτεί εκεί που μένει; Ας φέρει κάνα συνεργείο απεντόμωσης, με 100 ευρώ θα τις καθαρίσει όλες.

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ ΒΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΦΡΙ-ΤΕΖΑ. ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΚΑ....ΚΟΛΑ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!