ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ''ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΑ''



Πριν 1,5 μήνα είχαμε δει την ανακοίνωση της Ενώσεως Ελλήνων Εισαγγελέων κατά της ''στοχοποίησης'' που δεχόταν ο εισαγγελέας Σιμιτζόγλου για την στάση του μετά το ντέρμπι που δεν έγινε στη Λεωφόρο μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Είχαμε σταθεί στα επιλεκτικά κριτήρια της Ενώσεως, αφού όταν είχε στοχοποιηθεί ο εισαγγελέας Πούλιος δεν είχε βγάλει ανακοίνωση. Τώρα έχουμε κι άλλο κρούσμα στοχοποίησης εισαγγελέα, του κυρίου Μπαξεβάνη.
 
Είδατε εσείς καμιά ανακοίνωση από την Ένωση; Ο ΣΚΑΙ μέχρι και στο δελτίο ειδήεών του μιλάει για ''σκάνδαλο''.

Προχωράμε όμως σε ένα καλύτερο θέμα. Κάνουμε αναζήτηση στο google με τις λέξεις ''Εφετείο Πειραιά Μαρινάκης''. Βλέπουμε πόσα sites αναπαράγουν τη φήμη ότι το Διοικητικό Εφετείο ΠΕΙΡΑΙΑ εξέδωσε απόφαση για προσωρινή αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για παραίτηση του ΜΑΡΙΝΑΚΗ από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ναυτεμπορική, ΕΡΤ (κυβέρνηση δηλαδή), left.gr (ΣΥΡΙΖΑ), ''Εφημερίδα των Συντακτών'' (ανεπίσημο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ), aek365 του ΧΕΣΕ-τζόγλου, leoforos.gr του Γιαννακόπουλου, όλα τα ''αμερόληπτα κι αντικειμενικά'' μεγάλα αθλητικά sites της χώρας, το ''Βήμα'', ουσιαστικά ΟΛΟ ΤΟ INTERNET μιλάει για απόφαση του Εφετείου ΠΕΙΡΑΙΑ. Ο ''Γιάννης Αυλακιώτης'' στο sdna.gr, στήλη που γράφουν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Μανώλης Γρηγοράκης εναλλάξ, ειρωνεύεται αυτό το ''ΠΕΙΡΑΙΑ'' και ως γνήσιο σκουπίδι της δημοσιογραφίας που είναι, το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ειρωνεύεται τα τρόφιμα που μοιράζει η ''Καραϊσκάκης ΑΕ'' στους απόρους με εντολή ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Μπαίνουμε στο site του ΣΚΑΙ και διαβάζουμε την σχετική ανάρτηση.
 
 
Ο ΣΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ INTERNET ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
Ειλικρινά, δίχως καμία διάθεση για πλάκα και ''τρολάρισμα''. Αν δεν υπήρχε πρόσβαση στο Internet στις μέρες μας, ώστε να ελέγχεται η αξιοπιστία της όποιας είδησης μεταφέρεται, τι παραπάνω θα γραφόταν εις βάρος του Ολυμπιακού;

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απίστευτα πράγματα, ρε πούστη. Πού θα σταματήσει αυτό; Το πάνε φιρί φιρί να γίνουν ήρωες;

Εικόνα red apple

Ρε συ Σάββα, μπας και στα τρόφιμα που μοιράζει ο Βαγγέλας συμπεριλαμβάνεται μέσα και δηλητηριασμένο σανό; Ειδάλλως δεν εξηγείται διαφορετικά. Από τα χθες έχουν ξεκινήσει οι μαμημένοι τις προκλήσεις