ΑΡΝΕΣΕΝ, ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ



Aποσπάσματα από την χθεσινή αθλητική εκπομπή ''Kick Off'' στον ΣΚΑΙ. Αρχικά ακούσαμε την άποψη του διευθυντή του sdna.gr και πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''Πράσινης'' Βασίλη Παπαθεοδώρου σχετικά με το ''πώς παίχτηκαν'' τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Πανιώνιος και ΠΑΟΚ-Βέροια.
 
O Πανιώνιος ''καθάρισε'' ξαφνικά φαίνεται, δεν είναι πλέον ''γαυροπαράρτημα''. Για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ δεν μας είπε κάτι, χωρίς να ξέρουμε το λόγο. Μόνον αυτός τον γνωρίζει. Ο Αντώνης Πανούτσος αναφέρθηκε στην απόδοση 1,15 της νίκης του ΠΑΟΚ στο στοίχημα, ως ένδειξη της φήμης που κυκλοφορούσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα συναντήσει αντίσταση σε αυτό το ματς. Αυτό που δεν μας είπε ο διευθυντής του sdna.gr είναι το πόσες απουσίες είχε η Βέροια στο παιχνίδι.
 
Δεν είναι καλό το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας φιλοξενείται την Κυριακή (17/1, 17.15) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αλλά τα χέρια του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη είναι δεμένα. Καλί, Μπαλάφας, Βεργώνης και Γιουσούφ είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης, ενώ και ο Μπατιόν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μηνίσκο και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες μέρες.
Επίσης εκτός είναι οι τιμωρημένοι Πούγγουρας - Ναζλίδης, αλλά και ο Γιαννούλης. Όπως γίνεται κατανοητό, η "Βασίλισσα" πηγαίνει "διαλυμένη" στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο. Αυτό που προβληματίζει, κυρίως, είναι ότι προκύπτουν αποχωρήσεις, δίχως να υπάρχει μεταγραφική κινητικότητα.
Παρατηρείται μεγάλη κωλυσιεργία στην εξεύρεση παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο κόσμος των "κυανέρυθρων" παρατηρεί την κατάσταση που υπάρχει και είναι λογικό να έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του. Η Βέροια είναι στην 11η θέση με 19 βαθμούς, ύστερα από 17 αγωνιστικές.
Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ετζενγκέλε, Μαραγκός, Όστοιτς, Νέτο, Μαλόν, Σιόντης, Νάστος, Καρακώστας, Άρσε, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, Ξόμπλιος και Κόλα.
 
''Σκύλιασε'' η Βέροια. Ως ''ματς ζωής και θανάτου'' αντιμετώπισε την αναμέτρηση. Μόνο 8 απουσίες είχε. Την σκυτάλη παρέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Σάλτας, με ρεπορτάζ έξω από τις θύρες του δημοτικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
Άτομα που μπαίνουν με πρόσκληση σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, άρα είναι (τουλάχιστον) αρεστά στη διοίκηση Αλαφούζου (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ), βρίσκουν ''πολύ εύστοχες'' τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟ τώρα το Γενάρη. Το ότι πουλήθηκε ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του ΠΑΟ φέτος, ο Καρέλης, ούτε ένας το ανέφερε. Είναι που εκφράστηκαν ''αυθόρμητα'', καταλάβατε; Ούτε φυσικά αναφέρθηκε κάποιος εκεί στο πάνελ του ΣΚΑΙ στην απώλεια του Καρέλη. 17 τελικές προσπάθειες είχε ο ΠΑΟ σε ένα ματς που έληξε 0-0, αλλά κανενός το μυαλό δεν πήγε στο ότι ''ρε μπας και μας έλειψε το εύκολο γκολ που μας έδινε ο μέχρι τώρα πρώτος μας σκόρερ στη φετινή Superleague;''. Πού να τα σκεφτείς αυτά τα πράγματα, είναι ανώτερα μαθηματικά. Έτσι περνάμε στο μέσο τηλεθεατή μας την άποψη ότι ''παρά τις αντιξοότητες και την δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η διοίκηση Αλαφούζου κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στο κομμάτι των μεταγραφών''.
 
 
''Κάγκελο'' ο Σταύρος Κόλκας, ακούει τον Φρανκ Άρνεσεν του ΠΑΟΚ να του λέει ''ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα'', κάτι που είπε και ο Τζαμέλ Αμπντούν της Βέροιας, παρά τον υποβολέα δημοσιογράφο που του έλεγε ''δεν σου αρέσει καμία ομάδα στην Ελλάδα, ε;''.
 
 
Το να σε ξεβρακώνουν μέσα στο κανάλι σου, αξία ανεκτίμητη.
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Σάββα, είσαι σπουδαίος!

Αυτός ο Αρνεσεν...

Δεν ξέρει, δεν έχει μάθει, δεν τον έχουν μάθει, πως να απαντά, το να λέει, πως να κάνει εκτιμήσεις???

Μέχρι και ο Ιβάν ο ίδιος έμαθε τι συμβαίνει στο "κακομοιρο" Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ο προεδρας Jack, επίσης.

Ο Αρνεσεν όμως έχει προσωπικότητα. Δεν είναι Καραγκιόζης ούτε Φιλιπινέζα.

Και τι είπε στον προφεσορα κολλλκα? Και καγκελο η δημοσιογραφαρα. Τι να πει τώρα στον Δανο?

Άλλο πράγμα αν ήταν κάποιος Βρυζας, Βόκολος, Φυσσας.

Ο Δανός όμως αν ακούσει τέτοια, θα βάλει τα γέλια.

Όχι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Όχι μόνο αυτό. Ότι οι παίκτες, ΌΛΟΙ, έχουν ΠΡΏΤΗ επιλογή να παίξουν στον Ολυμπιακό.

Δεν υπήρξε αντίδραση από το ΣΚΑΕΙ? Ούτε το σκατοdna? Απ αυτούς που μας λένε ότι είναι καλύτερα να παίξουν στον θίασο τους?.

Εικόνα Aprosarmostos17

Δεν ξέρω αν είδατε επίσης στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, τον ρεπόρτερ της συμφοράς Άρη Γατούλη, να κάνει την εντελώς προβοκατόρικη ερώτηση στον Βλαχοδήμο του στυλ "έχεις να δώσεις απαντήσεις στον Ολυμπιακό που δεν σε εμπιστεύτηκε;". Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που έχει φάει ψωμάκι κάπου και του δόθηκαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ευκειρίες τις οποίες πέταξε στα σκουπίδια θα απαντούσε στον κάθε ηλίθιο που κάνει μια τέτοια ερώτηση θα ήταν: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ;

Εικόνα KYTHNOS 7

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟΣ-ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ-ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ-ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗΣ-ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΑΡΑΣ-ΤΟΥΙΤΗΣ-ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΙΑΣ-ΚΤΛ