ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΕΛΑΚΙ...



ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 1. ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Θα σταθώ σε μερικά σημεία απ΄τον χθεσινό αγώνα, αφού πρώτα τονίσω εξ αρχής ότι κάποτε θα΄ρχόταν και η γκέλα, μιας και είναι απίθανο να εξακολουθήσει για πολύ να συνεχίζεται ένα σερί τόσων νικών. Και η ισοπαλία αλλά και η ήττα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ στο πρόγραμμα σ΄ένα πρωτάθλημα, ακόμα κι αν μιλάμε για τον Ολυμπιακό και την διαφορά κλάσης του από τις υπόλοιπες ομάδες του σχετικού μαραθωνίου.

1. ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ: ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

Πανάρχαιο μάθημα, που ενώ το ξέρει γενικά ο άνθρωπος από την πείρα του και το΄χει πληρώσει μία ή περισσότερες φορές, εξακολουθεί να το ξεχνάει. Γιατί είναι...άνθρωπος. Ο Ολυμπιακός ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ τον Πλατανιά και την πάτησε. Όρα Μπάμπεργκ στο μπάσκετ. Θεωρώ τούτο, ως βασική αιτία του χθεσινού αποτελέσματος. Παρασύρθηκε απ΄το σερί και την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αυτοπεποίθηση που αυτό του΄χει σταδιακά δημιουργήσει, με αποτέλεσμα ΟΛΗ η ομάδα να παίξει για μια ώρα περίπου ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΑ του αναμενόμενου και όταν τα περιθώρια πλέον είχαν αρχίσει να στενεύουν, να συμβεί αυτό το οποίο συμβαίνει πολύ συχνά. Να λείπει το καθαρό μυαλό και η απαραίτητη ψυχραιμία για την πλήρη ανατροπή του σκορ. Διέκρινα αγχώδη φούρια χθες στο τελευταίο 20 λεπτο, παρά την ισοφάριση, συνεργούσης βέβαια και της απόδοσης του Πλατανιά. Ο τελευταίος, συμπεριφέρθηκε απολύτως φυσιολογικά για μια μικρή ομάδα που συμβαίνει να νικάει επί μεγάλο διάστημα μια πολύ ανώτερή της. Πεσίματα στο έδαφος και "τραυματισμοί" άνευ λόγου ή με το παραμικρό, καθυστερήσεις επί των...καθυστερήσεων, αλλαγές παιχτών όταν το μομέντουμ του αγώνα κρινόταν ως...φιλοΟλυμπιακό και τα γνωστά. ΟΜΩΣ. Όμως και το γκολ που φάγαμε "ψηνότανε" και οι παίχτες της κρητικής ομάδας τα΄δωσαν ΟΛΑ χτες, παίζοντας με εξαιρετική αυταπάρνηση και προσήλωση στον στόχο, αφού δεν έκαναν λάθη στα κρίσιμα.

2. Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Μην μας ξεγελάνε τα...Χανιά. Εβδομήντα δύο χρόνια από δύο - μεγάλους... but - παίχτες στη μέση της ραχοκοκαλιάς του Ολυμπιακού και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, βάρυναν την ομάδα. Την έκαναν πολύ αργή. Είναι που είναι αργό και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας. Οι παίχτες του Πλατανιά τρέχανε και κυνηγάγανε σαν τρελοί. Πρώτοι στην μπάλα, νικητές ΚΑΙ στη δύναμη στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Το΄βλεπες καθαρά. Ναι μεν όλη η ομάδα δεν "τράβαγε", αλλά την αδυναμία στο κέντρο να δημιουργήσει, να επιταχύνει, να "εκραγεί", να συμπαρασύρει, αλλά και να εκτελέσει, την διέκρινες καθαρά... Καλή η κλάση και η πείρα των...τοτέμ, όταν όμως την διαχειρίζεται κανείς σωστά. ΙΔΙΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΑΚΑ, ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ. Και χθες, δεν υπήρξε ορθότητα ως προς αυτό εκ μέρους του Σίλβα. Κρατάει ισορροπίες; Άλλος πάντως είναι ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη και άλλος χωρίς τον Φορτούνη. Period. Γνώμη μου. Υστερογενής βέβαια, δηλαδή σιγουράντζα, αλλά... Αν έπαιζε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ο Φορτούνης, θεωρώ ως πολύ πιθανό να το΄παιρνε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται, γιατί. Όλοι ξέρουμε γιατί. Επισημαίνω τέλος, για να κλείσω, την εξακολουθητική αδυναμία του Μασουακού στα αμυντικά του ειδικά καθήκοντα και παρά την εμπλοκή του Σαλίνο στο γκολ του Πλατανιά, μολονότι χθες ήταν ανύπαρκτος σχεδόν ΚΑΙ στο επιθετικό κομμάτι. Διαπίστωση που θα πρέπει ν΄αντιμετωπιστεί δεόντως απ΄τον Σίλβα.

3. ΠΑΡΝΤΟ, ΝΤΟΥΡΜΑΖ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. ΠΟΥΛΙΔΟ Ή ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΠΑ, ΛΟΙΠΟΝ;

Τώρα λέμε κι εμείς, εκ του αποτελέσματος, τα δικά μας... Κι η αλήθεια είναι ότι λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έπιασα ουκ ολίγες φορές τον εαυτό μου να ουρλιάζει κυριολεκτικά στην οθόνη "βάλε τον τααάδεεε... βάλε τον δείειεινααα...". Γενική άποψη, ότι έπρεπε να προχωρήσει πιο μπροστά σε μία - δύο (ίσως) αλλαγές, πλην του Φορτούνη. Είναι έξυπνος ο Πορτογάλος, τα΄χει πάρει ΓΕΝΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ τα μηνύματα και θα αντιδράσει. Είμαι σίγουρος γιαυτό. Θα το δούμε στα επόμενα - κρίσιμα - παιχνίδια. Περιμένω φυσικά και τους παίχτες ν΄ανταποκριθούν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Χθές, καθώς μας έδειξαν, έκαναν ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΩΝΑ. Ανεπίτρεπτο. Παλιά...μιτσελική αρρώστια. Την έκαναν ΚΑΙ επί Σίλβα. Τον οποίον - να σημειώσω - συγχαίρανε μέχρι προ τινος πως είχε αποτρέψει κάτι τέτοιο, ΟΛΟΙ, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων χθεσινών ευερέθιστων άμα και ανεγκέφαλων...Ιουδαίων. Που ζητούσαν για την ΙΣΟΠΑΛΙΑ, την κεφαλή του επί πίνακι. Αργήσατε, ρε...

4. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ; ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ.

Δεν πάν΄να λένε ό,τι θέλουνε οι γνωστοί "αντίχριστοι", αλλά κι εμείς. Επισήμως. Έχω την άποψή μου και την καταθέτω. Ο Κουλιμπαλί χτυπήθηκε στο αριστερό μπούτι ψηλά, απο τον αναπτήρα του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ που τον πέταξε. Δεν παίρνω όρκο ( γιαυτό και το έγκριτο ΦΩΣ π.χ. στην αναφορά του περιστατικού στο πρωτοσέλιδό του και μέσα σε 4-5 εκατοστά τα λέει μια έτσι και μια γκιουβέτσι ), αλλά αυτή την άποψη σχημάτισα βλέποντας το βίντεο πολλές φορές. Αμέσως πριν, πιθανώς είχε πέσει και κάτι άλλο, που δεν φάνηκε στο βίντεο, πιθανώς ξαναλέω, γιατί είδα τον παίχτη του Πλατανιά να προχωράει, να κωλώνει και να υποχωρεί δείχνοντας το έδαφος. ΕΝΑ... Ο κανονισμός του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ μιλάει για αντικείμενο "που ΔΥΝΑΤΑΙ να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους κ.λ.π". Δεν χρειάζεται δηλαδή απαραίτητα, ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ απ΄αυτό κάποιος. ΔΥΟ... Ο Κοντονής θέλει να δείξει ότι ο νόμος εφαρμόζεται εξίσου και απαρεγκλίτως προς ΟΛΟΥΣ, ενώ προϋπάρχει και η βαριά - αλλά δίκαιη - τιμωρία του Βάζελου. Επιθυμεί δηλ. να "σφίξει κώλους", ότι είναι ΔΙΚΑΙΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, χωρίς να στέκεται σε κανένα, και στο μεγαλύτερο, "όνομα". ΤΡΙΑ...

Γ   Ι   Α   Υ   Τ   Ο :

Φοβάμαι ότι εξαιτίας ενός ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ΑΚΡΙΒΑ αυτόν τον αναπτήρα. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Μένει να το δούμε και μακάρι να διαψευστώ. Λογική η αντιπαραβολή που έκανε το RATM χρησιμοποιώντας βίντεο με τις - ατιμώρητες - αντίστοιχες ΠΑΟΚικές μαλακίες σε βάρος του Φορτούνη κατά τον αγώνα του α΄γύρου. Αλλά θεωρώ ότι δεν πρόκειται έστω και στο ελάχιστο να επηρεάσουν τη βαρύτητα της ποινής. Μένει να το προτάσσουμε εμείς μιλώντας για δυο μέτρα και δυο σταθμά, όπως κάνουν άλλωστε και οι βάζελοι από τώρα ( αν δεν τιμωρηθούμε πολύ σκληρά ) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ "ΚΛΙΜΑ", με ισοκράτημα της ικτερικιάς... Όχι θ΄αφήνανε τέτοια θεόσταλτη αφορμή ανεκμετάλλευτη... ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ... Τί τα θέμε τί τα γυρεύουμε; ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΑ... Ξέρω ότι η υπόθεση έχει γίνει ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ απ΄το αντιΟλυμπιακό μέτωπο. Δεν παρουσιάζονται όμως κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες, για... αντιΟλυμπιακή όπερα διαρκείας. ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ...ΕΥΕΞΑΠΤΟΥ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ! ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΙ, ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΟ, ΝΑ ΞΕΚΩΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΩΡΙΜΑ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ  Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Ε-Ι-Ο  ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  Ι-Δ-Ε-Α  ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Σχόλια

Εικόνα holland74

Μακάρι να έχεις δίκιο Σάββα, υπότροπος το λέω για την τιμωρία του γηπέδου, έχουμε φάει ήδη μία αγωνιστική, σε περίπτωση ποινής για πέταγμα αντικειμένου σε αγωνιστικό χώρο δεν θα διπλασιαστεί η ποινή;; Δεν τα ξέρω αυτά, δεν ασχολούμαι, ότι διαβάζω από δω και από κει...

Εικόνα holland74

Συμφωνώ σε όλα με τον Απόστολο..
Η ομάδα θα έχανε και κάποιους βαθμούς, δεν ήταν δυνατόν να κάνει 30 νίκες..Καλύτερα τώρα, να σφίξουν και λίγο τα λουριά, διότι και ο στόχος της Ευρώπης δεν είναι αμελητέος και οι αναμετρήσεις με Άντερλεχτ πλησιάζουν..Ο ηλίθιος που πέταξε τον αναπτήρα θα κλείσει το Φάληρο για 2 αγωνιστικές, αφού είμαστε υπότροποι και θα στοιχίσει στην ομάδα μία καλή μεταγραφή στο πόλο ή στο βόλλευ(το πρόστιμο εκτιμώ θα ισούται με μία τέτοια μεταγραφή, όχι ότι αυτά τα χρήματα θα πήγαιναν εκεί, αλλά θέλω να δείξω το μέγεθος) ή με δέκα ετήσιους μισθούς ενός υπαλλήλου του γηπέδου...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν ειμαστε υποτροποι. Θα ημασταν, αν ο ηλιθιος πεταγε καπνογονο στα Περιβολια, οπως εκανε ο ηλιθιος στη Βεροια. Υποτροπος θεωρεισαι για το ιδιο παραπτωμα. Αλλο καπνογονο, αλλο αναπτηρας. Μεχρι και ο Κωνσταντινεας στη ΔΙΚΗ προχθες ειπε ακριβως αυτο.

Εικόνα REDHERAKLIO

TON MA-ΛA-KA ΠOY ΠETAΞE TON AΝΑΠΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ?

Εικόνα savvas gridlock

Eντάξει, σίγουρα έκανε μαλακία χοντρή, αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα εδώ και δεκαετίες. Μην το πάμε στο άλλο άκρο τώρα.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΑΦΟΥ Ο ΜΑ-ΛΑ-ΚΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ 1) ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,2) ΟΛΟΙ(ΥΠΟΡΓΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΜΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ,3)ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΜΠΑΟΚ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7) ΚΑΙ 4) ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΤΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ,ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ??

Εικόνα Romain

Εννοείται ότι η διοίκηση θα πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιο αυτού που ευθύνεται για το πατατρακ από την ομάδα του Παρασχου, αλλά και για το καλύτερο ξεκινημα από καταβολής του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και με μεγάλη ρητρα. 10 εκ. Ευρώ αν γίνεται.

Εικόνα red apple

Θα συμφωνήσω με αυτά που έγραψε ο Σάββας. Και δεν είναι μόνο στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Οι οπαδπί του Ατρομήτου έκαναν το ίδιο και σε άλλο εντός έδρας αγώνα και δεν κινήθηκε φυλλωσιά. Αυτό απο μόνο του συνιστά λόγο μεγάλης απορίας μου καθότι στοχοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας. Ίσως να είναι και μία απόι τις ελάχιστες φορές που ο Τουίτις είχε δίκιο όταν έκανε την παρέμβαση για την ομάδα του Σπανού.
Για την αγωνιστική εικόνα δεν έχω άόψη αφού εργαζόμουν την ώρα του παιχνιδιού θα πω όμως τη γνώμη μου για τον ντα Κόστα. Από τον τρόπο που τρέχει και με τον οποίο υποδέχεται τη μπάλα και την πασάρει θεωρώ πως είναι για ΞΟΥ. Άσε τακτικά...για τα μπάζα. Οι θέσεις που παίρνει τις περισσότερες φορές στην άμυνα είναι κλάφτα χαραλάμπη.
Γενικότερα, μιλώντας για το αποτέλεσμα, στα τέτοια μας τα δυό. Δηλαδή, θα μπούμε τώρα σε βάθος ανάλυση για το 1-1; Σοβαροί να είμαστε. Λογικό και επόμενο και ενδεχομένως να δούμε κι άλλα τέτοια προσεχώς, με ΕΞΑΙΡΕΣΗ τα ματς με Άντερλεχτ. Αν ξαναδούμε εμφανίσεις ανάλογες των προηγούμενων ετών στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα, θα πρέπει να προβληματιστούμε για τη νοοτροπία της ομάδας, σύσσωμης.

Εικόνα Romain

Ο αναπτήρας ήταν το πρώτο γεγονός της ημέρας. Το σημαντικότερο για τις Φιλιπινεζες του Αλαφουζου. Τους βεργηδες και τους Ασβεσταδες.

Όσο για πιθανή τιμωρία?
Το πολύ βλέπω ένα πρόστιμο και αν.
Βέβαια με τον συγκεκριμένο Σιμιτζογλου, μπορεί ο αναπτήρας να αναδειχθεί σε πύραυλο. Όμως υπάρχουν και άλλοι βαθμοί δικαιοσύνης.

Η ομάδα δεν ήταν καλή και ο Σιλβα επίσης.
Δικαιολογίες υπάρχουν (όπως ο καιρός, ο αγωνιστικός χώρος, η βροχή, η διακοπή, το θέατρο των παικτών του Παρασχου, ο Παράσχος) αλλά δεν είναι για μας. Θα πρέπει ο προπονητής να δει τι γίνεται. Γιατί δεν παίζει ο Μποτία? Είναι τραυματίας? Διότι είναι ο καλύτερος μας κεντρικός αμυντικός.

Θα ήταν καλό να συνεχιστεί το απόλυτο και όσο πήγαινε αλλά είναι αδοξο να τελειώσει με την ομάδα του Παρασχου " να ούμε". Τον άκουσα στις Φιλιπινέζες και είχε περισσότερα "να ούμε" στο λόγο του, από τις προτάσεις.

Πάμε για το αήττητο πρωτάθλημα και τα ημιτελικά του Europa.

Συμφωνώ με τον αδερφό Απόστολο για όσα γράφει για Φουρτουνη, Κολοβο, Πουλιδο, και Παρντο.

Για μένα υπεύθυνος για την ισοπαλία είναι ένας. Και ονομάζεται Μάρκο.

Για καλοκαίρι ή ακόμη και τώρα αν βέβαια βρεθεί, πράγμα δύσκολο, θέλω ένα καλύτερο σέντερ μπακ και ένα γκολτζη στην επίθεση.

Εικόνα ze ηλιας

Εγώ πάντως ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έγινε την περασμένη εβδομάδα με τον πάγο στο Φορτούνη.
Ο παίκτης αυτός για μένα είναι κεφάλαιο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και πάνω του πρέπει να κτιστεί η ομάδα.
Τώρα αν έπαιζε το πετσάκι του στις προπονήσεις δεν νομίζω οτι οφείλεται σε τάσεις φυγής ή βεντετισμό και πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιείκεια και διπλωματία.
Και στο φινάλε είναι καλύτερο να τον βάζεις αλλαγή ως λυτρωτή στο β ημίχρονο επειδή τον παίζανε οι υπόλοιποι?
'Ασχετα απ αυτό θα συμφωνήσω με το Σάββα οτι έπρεπε να ξεκινήσει ο Τσόρι που έβγαλε μάτια στο προηγούμενο παιχνίδι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με διπλωματία τον αντιμετώπισε τον Φορτούνη. Σε τέτοιες ηλικίες, καλό είναι να του το "κλαρίζεις" τ' αυτί καμιά φορά. Δε θα πάθει τίποτα ο παίχτης αν μείνει για λίγο εκτός. Αφυπνιστικά και διδακτικά θα λειτουργήσει.

Εικόνα apostolos gaganis

Αgain...

Για το γκολ του Πλατανιά, ο Ράμος κάνει ένα έξυπνο κόψιμο με τ΄αριστερό της μπάλας και τους δουλευει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ κανονικά στέλνοντας τους για βρούβες, ενώ σουτάρει με το δεξί κι επιτυγχάνει τέρμα. Ωραία ενέργεια... Ο Σαλίνος καλά καλύπτει, γίνεται ένα ψιλοτρακαρισμομπέρδεμα με τον Ντακόστα, αλλά το γκολ είναι του Ράμος. Παίζουνε κι αυτοί...

Για τον Φορτούνη τα είπα και για τον Τσόρι τα΄χουμε πει.

Για την τιμωρία, τέλος, έγραψα ότι ΦΟΒΑΜΑΙ πως θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή, γιατί ΑΥΤΟΣ θέλει να ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΕΙ, ευχόμενος συγχρόνως να διαψευστώ. Επί της ουσίας, χτύπησε δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί ο αναπτήρας, θεώρησα το πέταγμά του από τον ΗΛΙΘΙΟ ως σκατό που το κάνουν οι "άλλοι" παξιμάδι για τους γνωστούς λόγους. Θα δούμε ΟΜΩΣ τελικά τί θα βγει απ΄αυτή την ιστορία. Με ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ η "ίση μεταχείριση" και η πόλιτική βούληση"...

Εικόνα savvas gridlock

- Ο Τσορι στο αμεσως προηγουμενο ματς με το Λεβαδειακο εκανε οργια και δεν γινοταν να μεινει στον παγκο. Ο Φορτουνης ειχε μια εβδομαδα κακων προπονησεων, διχως να ανταποκρινεται στις οδηγιες του Σιλβα στο κομματι της κινησης χωρις την μπαλα. Σε αυτον τον τομεα υστερουσαμε χθες, γι'αυτο δεν γεμιζε η αντιπαλη περιοχη.

- Στο γκολ του Πλατανια ο Σαλινο σωστα καλυπτει διαγωνια. Αυτος που αλλου παταει κι αλλου βρισκεται, ειναι ο Ντα Κοστα, ο οποιος οχι μονο δεν παει πανω στον παικτη, αλλα ετσι οπως κινειται εμποδιζει και το Σαλινο να πεσει πανω στον αντιπαλο.

- Ο αναπτηρας αμεσα δεν βρισκει τον Κουλιμπαλι. Αυτο ειναι ξεκαθαρο απο το βιντεο. Πιθανως να τον ακουμπησε λιγο μετα το πρωτο γκελ στο χορτο, αλλα αν τον ειχε βρει απ'ευθειας θα μας εδειχνε το σημαδι στο ποδι του για παραδειγμα που του αφησε. Ο πειθαρχικος κωδικας της ΕΠΟ στο αρθρο 15 παραγραφος 3Β διαχωριζει τα αντικειμενα που δεν μπορουν να προκαλεσουν σωματικη βλαβη απο τις φωτοβολιδες π.χ.. Αλλο ενας αναπτηρας, αλλο πραγμα μια φωτοβολιδα που φευγει απο πιστολι. Αν πουμε οτι και ο αναπτηρας μπορει να προκαλεσει σωματικη βλαβη (ουτε το σημαδι που υποτιθεται του αφησε μας εδειξε ο Κουλιμπαλι), τοτε γιατι κανει αυτη τη διακριση ο πειθαρχικος κωδικας; Ποια αντικειμενα μπορει να πεσουν στο γηπεδο και να μην προκαλεσουν σωματικη βλαβη; Τα λουλουδια στην πιστα του Παντελιδη;

- Στο Ατρομητος-Ολυμπιακος πεφτανε κροτιδες οποτε πηγαινε να εκτελεσει κορνερ παικτης μας και μετα το ματς ο Σπανος εβγαζε ανακοινωσεις οτι θα απομονωσει αυτους που τις ριχνανε. Στο Πανθρακικος-ΑΕΚ επεσε καπνογονο απο αεκτζηδες μετα το 0-1 και το ματς διακοπηκε προσωρινα, με την ΑΕΚ που ηταν υποτροπη να τρωει απλως προστιμο. Υπαρχουν δεδικασμενα, δεν συζηταμε ετσι στον αερα "δεν προβλεπεται τιμωρια μας". Οι ποινες πεφτουν με βαση τους κανονισμους, οχι με βαση το τι θελει ο καθε Κετσετζογλου. Απο που κι ως που θα εξομοιωθει το καπνογονο (που κακως θεωρηθηκε φωτοβολιδα, αλλα τελος παντων) στη Βεροια με εναν αναπτηρα, ωστε να θεωρηθουμε και υποτροποι κιολας; Δεν επεσε καπνογονο χθες μεσα. Σε ποια χωρα του πλανητη δεν πεφρουν αντικειμενα απο την κερκιδα; Μηπως δεν πεφτουν στην Αγγλια, ή μηπως δεν πεφτουν στην Ισπανια; Θα εξομοιωσουμε τις περιπου 30 φωτοβολιδες, πολλες εκ των οποιων εσκαγαν σε κοσμο, τα δεκαδες ροπαλα-καδρονια-μαδερια και τις καταστροφες στη Λεωφορο με εναν αναπτηρα που επεσε στο εδαφος κι αν βρηκε τον Κουλιμπαλι, τον βρηκε επειτα απο γκελ στο 89' του ματς με τον Πλατανια; Ακομη και στη ΔΙΚΗ χθες ο Κωνσταντινεας με τον Σπανεα ειπαν οτι ο διαιτητης επρεπε να διακοψει το ματς προσωρινα, ωστε να γινουν συστασεις. Για οριστικη διακοπη διχως προειδοποιηση μονο το sdna και ο Αλαφουζος μιλανε.