ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ, Η ΤΡΕΛΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ



Απολογισμός της δράσης του επιθετικού του ΠΑΟ Μάρκους Μπεργκ στο φετινό πρωτάθλημα, που σύμφωνα με τους οπαδούς-δημοσιογράφους του ΠΑΟ αποτελεί ''κόσμημα'' για τα ελληνικά γήπεδα.
 
- 30/8/2015, 2η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-Καλλονή 4-0 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στο 83', με το τελικό σκορ ήδη διαμορφωμένο, ο Μπεργκ ρίχνει αγκωνιά στο Μάρκοβιτς της Καλλονής. Ο διαιτητής Σελίμος του συνδέσμου της Λακωνίας δεν τολμάει να αποβάλει το Σουηδό επιθετικό του ΠΑΟ...
 

- 7/11/2015, 10η αγωνιστική της Superleague, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2, φάση στο 14', με το σκορ στο 0-0. Μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα μετατρέπεται σε κίτρινη από το διαιτητή Κύζα του συνδέσμου Δράμας, ενώ ο Μπεργκ λέει κι ένα fuck off στο διαιτητή. Τελικό σκορ 1-2 και νίκη για τον ΠΑΟ, με τον Μπεργκ να βάζει ένα γκολ και να φτιάχνει το άλλο για τον ΠΑΟ.
 
- 28/11/2015, 12η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, Ηρακλής-ΠΑΟ 1-0. Στο 78' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μπεργκ του ΠΑΟ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε ένα φάουλ που του έγινε. Παρότι κιτρινίζεται, συνεχίζει να διαμαρτύρεται στον Κομίνη κι εμφανώς να τον βρίζει, με το διαιτητή από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας να μην τολμά να στείλει στα αποδυτήρια το Σουηδό επιθετικό.
 
- 17/1/2016, 18η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-Πανιώνιος 0-0 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. O Μάρκους Μπεργκ, το ''καλό παιδί'', στο 85' κλοτσάει την μπάλα σε πεσμένο παίκτη του Πανιωνίου, ενώ έχει ακουστεί το σφύριγμα του επιθετικού φάουλ κάποια δευτερόλεπτα πριν από το διαιτητή Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών. Ο Μπεργκ φυσικά δεν πήρε έστω κίτρινη κάρτα.
 
Όλες οι παραπάνω φάσεις, σε ένα βίντεο, εδώ.
 
 
Μιλάμε για τον Μπεργκ που στο ντέρμπι του Φεβρουαρίου 2015 ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-1, με τα αίσχη στο δημοτικό κοτέτσι της Λεωφόρου, έκανε χειρονομίες κι έμεινε ατιμώρητος ξανά.
 
 
Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει η ασυλία αυτής της τρελής Σουηδέζας. Θα βρεθεί κάποιος να την μαζέψει;

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Από την φούστα-μπλούζα Τσισέ στην τρελή Σουηδέζα. Ότι πρέπει για τον αντιπροσωπευτικό βάζελο Βασίλειο Κωστέτσο.

Εικόνα holland74

Πάντως εγώ λατρεύω τις Σουηδέζες, ΄χι αυτήν, τις συμπατριώτισσές του, κουκλάρες :)

Εικόνα MIKE.A

Η φετεινη ανυπαρξια του, τιμωρια του! Η πλακα ειναι οτι οι βαζελοι πιστευουν οτι εξακολουθει να ειναι ο καλυτερος φορ στην ΣΛ! Αρκετα πεσμενος πια που ισως πια καταλαβε που εμπλεξε!

Εικόνα apostolos gaganis

Κλασικό, κακομαθημένο, κωλόπαιδο...