ΠΟΝΑΕΙ Ω ΡΕ, ΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ;



Να δείτε που σε λίγο θα μας πούνε και μαλάκες! Δεν φτάνει η πράσινη μίρλα που πονοκεφαλιάζει πρόβατο, στο ποδόσφαιρο, εκστρατεύουν τώρα για να μας εμφανίσουν και ως τα ευνοημένα παιδιά στο μπάσκετ! Με σπασμένα τα φρένα στην τρελή κατηφόρα τους, δεν έχουν άλλη λύση παρά να αρχίσουν να κραυγάζουν απελπισμένα, προσμένοντας το μοιραίο. Το νέο εταιρικό σχήμα της πουστιάς, ο "ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΑ", κλαίει και οδύρεται επειδή ο Κοντονής, από τον οποίο προσδοκούσαν να σηκώνει για πάρτη τους τους τίτλους, δεν έγινε εντελώς ρόμπα και τους ξεμπροστιάζει.  

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
 

Η αποκάλυψη έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" από τον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και τρίτο πρόσωπο, ως μάρτυρας των όσων ειπώθηκαν. "Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα", ισχυρίστηκε. Επιπλέον, στις ίδιες δηλώσεις, κατηγόρησε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για αλλαγή στάσης και για αποφυγή των ευθυνών: "Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου".

  "Σάρας, κάν' το όπως ο Ζέλικο!"
 

Ο σπορτ24 έχει γίνει το νέο χαράκωμα άμυνας του βάζελου. Σήμερα ασχολούνται με το μουνάκι τον Σαρούνας, τον οποίο προαλείφουν για μελιτζάνα, αφού η μετοχή του μουλαριού του Σάσα, δεν τραβάει: 

Θεωρείς πως ήταν θέμα χρόνου για τον Γιασικεβίτσιους να γίνει πρώτος προπονητής;
"Φυσικά! Κατά τη διάρκεια της τελευταίας του σεζόν ως παίκτης στη Ζάλγκιρις, έκανε ήδη VIDEO αναλύσεις μετά από τους αγώνες. Δούλευε, δηλαδή, ως βοηθός προπονητής. Ξόδευε ατελείωτες ώρες αναλύοντας μόνος του το προηγούμενο ματς. Ήταν, ήδη, μέσα στο παιχνίδι! Θυμάμαι πως όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ήταν σαν δεύτερος ασίσταντ κόουτς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φωνάζοντας από τον πάγκο και δίνοντας συμβουλές στους συμπαίκτες του. Μάλιστα αποκάλυψε στο βιβλίο του ότι ο Ζέλικο ερχόταν προς το μέρος του και ζητούσε την γνώμη του σε ορισμένα κρίσιμα σημεία! Μακάρι να ακολουθήσει τα χνάρια του".

Και συνεχίζουν, εστιάζοντας στο δάκτυλο και όχι στο κωλοδάκτυλο...

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
 
Αποτέλεσμα εικόνας για στρατιώτης σουτάρει τρίποντο photos

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ, Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε πως "τα υψηλά ποσοστά της Λοκομοτίβ στα τρίποντα έκαναν πολύ δύσκολο το έργο μας". Κι η αλήθεια είναι πως οι "πράσινοι" θα μπορούσαν να είχαν φύγει από τον Κρασνοντάρ όντας οι νικητές, αν δεν είχαν δεχθεί τέσσερα τρίποντα στα τελευταία 3'31'' της αναμέτρησης, την ώρα που δεν ευστόχησαν ούτε σε ένα δικό τους.

Παιχνίδι Τρίποντα Ντιλέινι Ντρέιπερ Μπρόκχοφ Υπόλοιπη ομάδα
Λοκομοτίβ - Παναθηναϊκός 81-70 8/17 2/4 1/3 1/3 4/7
Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ 71-77 13/27 4/8 3/5 4/7 2/7
Λοκομοτίβ - Παναθηναϊκός 76-67 13/26 3/7 6/8 1/1 3/10
ΣΥΝΟΛΟ 34/70 9/19 10/16 6/11 9/24

Η ανθρωπότητα σηκώνει ψηλά τα χέρια. Μονόπλευρη ανάλυση της "εκνευριστικής ευστοχίας" της ομάδα του Μπαρτζ του Παλουκωτή, που αυτή και μόνο αυτή επέφερε την DaPipa, όπως προστάζουν οι διαχειριστές του Σωλήνα!

ΑΔΙΚΗ ΚΕΝΩΝΙΑ I HATE YA
 
«Ας λύσει ο Κοντονής το θέμα των εγκληματικών οργανώσεων και μετά ας ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, διευθύνοντας σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στην έκτακτη συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ και εξαπέλυσε επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, για μία σειρά από ενέργειες που όπως είπε έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα, εκφράζοντας την απεριόριστη στήριξη της ΚΑΕ, στην ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη και τους οπαδούς σε όλες τις ειρηνικές ενέργειες που θα κάνουν κατά του κ.Κοντονή. «Ας λύσει τα θέματα της παράγκας και των εγκληματικών οργανώσεων και μετά ας ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Ας σταματήσεις τις ωμές παρεμβάσεις στις επιτροπές. Χτυπώντας τον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός θα σπάσει το κεφάλι του» είπε χαρακτηριστικά. Παρόντες στη αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου ήταν και ο αντιπρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλοι τους άκουσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ να εξαπολύει επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/as-lusei-o-kodonis-to-thema-twn-eg...

Μια μικρά ανεπαίσθητη, τόση δα, παρατήρηση: Καλά, ο Μπαλτάς του Σωλήνα είναι αντιπρόεδρος, ο Τριαντόπουλος είναι "διευθύνοντας" -και όχι...διευθύνων!!!- σύμβουλος, ο Τράξ τί σκατά είναι; Μήπως θέλει κι αυτός να γίνει... πρόεδρος όπως ο θειός του;


 
Μια από τις υποθέσεις που ξεχώρισαν, στην πρώτη του θητεία ως νομικού συμβούλου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν η εισβολή του Παύλου Γιαννακόπουλου στον αγωνιστικό σε αγώνα με την ΑΕΚ, για να τραβήξει τον πρώτο διαιτητή του ματς. Και ενώ όλοι είχαν ως δεδομένη την τιμωρία του, ο Μπαλτάκος είχε παραδώσει στην εκδίκαση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή, έγγραφο για τη νέα μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ. Σε αυτήν, ως πρόεδρος εμφανιζόταν ένας εξάδελφος του Παύλου "και άρα δεν μπορούσε να τιμωρηθεί η ομάδα, καθώς ο Παύλος ήταν φίλαθλος. Ήταν μια κίνηση απρόσμενη, αλλά αυτό είναι το σωστό. Αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Οι κινήσεις πάντα πρέπει να είναι τέτοιες που να μην έχουν προβλεφτεί και να είναι εκτός της κοινής λογικής. Τώρα, βέβαια τα έχουν αλλάξει και μια ομάδα μπορεί να τιμωρηθεί και για τους φιλάθλους". Όταν, πρόσφατα, βρέθηκε σε ανάλογη κατάσταση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "δεν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Δεν συμμετείχα, λόγω της πολιτικής".
(απόσπασμα από την κατά Μπαλτάκο Βίβλο, http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160114/o-mpaltas-toy-solina)

Αντί απάντησης, γιαούρτωμα...

Μεγάλα τα χρέη των ομάδων στο ΟΑΚΑ
 

inner
 

Μεγάλες είναι οι οφειλές αρκετών ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να είναι το σωματείο που χρωστάει τα περισσότερα, τόσο για το «κλειστό», όσο και για το στάδιο. Τώρα, όσον αφορά τη χρήση του «κλειστού» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, και εκεί ο μεγαλύτερος οφειλέτης είναι ο Παναθηναϊκός, που εμφανίζεται να έχει χρέη που αγγίζουν τις 766.000 ευρώ. Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ΚΑΕ αμφισβητεί το ποσό και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση του σταδίου.

(απόσπασμα άρθρου σπορεφμ, έτσι; )

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/megala-ta-xrei-twn-omadwn-sto-...


Δια ταύτα
 

RED APPLE

Σχόλια

Εικόνα red apple

Λοιπόν, σεβαστές οι απόψεις ένθεν κακείθεν, αλλά να σας πω κι εγώ το πώς αισθάνομαι.
Έλειπα για δουλειά, με πήρε ο κολλητός μου και μου είπε την πανταχούσα στο Βίλνιους.
Η ήττα και η εμφάνιση πονάει και τσουρουφλάει, αλλά για μισό...

Ο Σάββας λέει πως όποιος στηράει μπάσκετ ολυμπιακού είτε έτσι, είτε αλλιώς επαναλαμβάνει τη στάση μας προς τον Μπάγεβιτς.
Σάββα μου, τί σχέση έχει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ με οτιδήποτε έχει κάνει ο Θρύλος στο ποδόσφαιρο; - ευρωπαϊκά
Καμμία και στο λέω εγώ που είμαι πρώτα ποδοσφαιρο και μετά "μπασκετάκι". Η ομάδα μας έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ εδώ και πολλά χρόνια πως όταν πρέπει, αλλάζει ταχύτητα και παίρνει αποτελεσματάρες και τρόπαια και διακρίσεις.

Επομένως, παρά την πίκρα του αποψινού, προσωπικά δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να απαξιώσω την ομάδα και να μπω στο τριπάκι της "σε βάθος" ανάλυσης, του ψειρίσματος του ρόστερ και της ειρωνίας προς τον Σφαιρόπουλο. Aς μην ξεχνάμε πως ο Σφαιρόπουλος έφτιαξε ρόστερ για να αγωνίζεται η ομάδα και το ρόστερ αυτό είναι λειψότατο (Ματ-Γιανγκ εκτός για μήνες). Δεν βλέπω να αφουγκράζεται κανείς από τους επικριτές, αυτό τον παρονομαστή. Σαν μην τρέχει μία. Ε, προσωπικά αυτό με στενοχωρεί. Το να δείχνουμε, δηλαδή, πως περιμένουμε τη στραβή για να δικαιωθούμε. Δεν μου αρέσει.
Το αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα, το βλέπω και το δέχομαι. Αλλά το να την κάνω κυμά από τον Γενάρη, δεν θα το κάνω ποτέ.

Έως ότου λήξουν όλα, θετικά ή αρνητικά θα περιμένω να πετύχουμε το στόχο μας, πρωτάθλημα-ευρωλίγκα. Κι αν δεν γίνει αυτό στ' αρχίδια μου τα δυό. Για Ολυμπιακό στο μπάσκετ, μιλάμε! Τέσσερις τελικοί, δύο μπακ του μπακ ευρωλίγκες, πανευρωπαϊκή αναγνώριση.
Κι αν έχουν γίνει λάθη και κακή διαχείριση και σφάλματα στη στελέχωση του ρόστερ, έχουμε ξανακάνει τέτοια μεγαλεία που δεν θα πρέπει να είμαστε τόσο κάθετοι απέναντι σε ήττες όπως αυτή.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δε γίνεται η ομάδα να σέρνεται κι εμείς να είμαστε χαζοχαρούμενοι (γενικά μιλάω), ενθυμούμενοι τα μεγαλεία της διετίας '12-'13. Πολλές χαρές μας έδωσε το τμήμα. Απίστευτες συγκινήσεις και κλάματα χαράς. Παράλληλα, όμως, μας έδωσε και πίκρες. Κλάματα από νεύρα και αδικίες. Το παρόν είναι παρόν, όμως. Δε θα ωφελήσει τίποτα να αναπολούμε το παρελθόν, για να μην κοιτάξουμε το μέλλον. Ούτε γίνεται να μην κριτικάρουμε αυτή την ομάδα, επειδή πριν από δύο χρόνια μας συγκίνησε με τα κατορθώματά της. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δε γίνεται, επίσης, να μην βλέπουμε τις στρεβλώσεις που υφίστανται. Ο Σφαιρόπουλος ευθύνεται για την παλινωδία του σχεδιασμού, πώς να το κάνουμε; Και για να το αντιστρέψω, αν ο Ίβκοβιτς επέμενε στις επιλογές Ματ Χάουαρντ και Κεϊλίν Λούκας, δε θα παίρναμε ποτέ Ντόρσεϊ και Λο και κατά πάσα πιθανότητα, δε θα ήμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας το 2012. Όλοι κάνουμε λάθη. Γι' αυτό κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου κάθε φορά που βλέπουμε ότι κάτι πάει στραβά. Αν είμαστε χαζοχαρούμενοι, θα επαναπαυτούμε στο τέλμα. Είναι άρνηση παραδοχής της πραγματικότητας και των προβλημάτων αυτό. Η ομάδα χρειάζεται και ταρακούνημα. Θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε στον αυριανό αγώνα, δηλαδή, με τη νοοτροπία "δεν σημαίνει κάτι η ήττα από την ζαλγκίρις, ούτε η εμφάνιση. Όλες οι ομάδες της ευρωλίγκας ψάχνονται και κάνουν ήττες. Τόσες χαρές μας χάρισε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια". Θα ήμασταν επαναπαυμένοι και το πιθανότερο είναι ότι θα την πατούσαμε.

Εννοείται πως οι τραυματισμοί μας έβγαλαν εκτός προγράμματος. Έτσι είναι ο αθλητισμός όμως. Και οφείλουμε να πορευτούμε μ' αυτό. Καλώς ή κακώς, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στην ευρωλίγκα να έχουμε το πάνω χέρι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας. Πάει αυτό, έγινε. Τώρα, καλούμαστε να παίξουμε εν πολλοίς το πρωτάθλημα Ελλάδας σε έναν αγώνα, που δεν πρέπει να πάμε κοιμισμένοι. Διότι, αν το ματς χαθεί, το πρωτάθλημα πιθανότατα θα χαθεί. Γιατί, αν δεν κάνω λάθος, έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας από το 1993... 23 χρόνια δηλαδή. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, όλοι τη σημασία του αυριανού αγώνα. Ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο οφείλει να αντιληφθεί τη σημασία του ματς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αφενός πρέπει να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του αγώνα (στη γωνία μας περιμένουν) και αφετέρου πρέπει να είναι κόλαση το ΣΕΦ, με ώθηση στους παίχτες μας σε όλο τον αγώνα και πίεση στους βαζέλες.

ΑΥΡΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Εικόνα savvas gridlock

''Ο Σάββας λέει πως όποιος στηράει μπάσκετ ολυμπιακού είτε έτσι, είτε αλλιώς επαναλαμβάνει τη στάση μας προς τον Μπάγεβιτς.
Σάββα μου, τί σχέση έχει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ με οτιδήποτε έχει κάνει ο Θρύλος στο ποδόσφαιρο; - ευρωπαϊκά''

Αδάμ, η κατάσταση στο μπάσκετ λίγο-πολύ είναι ''κερδίσαμε; Τρένο η ομαδάρα, ατελείωτη περηφάνια. Χάσαμε; Μην τολμήσει και πει κανείς κάτι στραβό, μόνο στηρίζουμε, τόσα έχουμε ζήσει με αυτούς''. Δηλαδή ό,τι κι αν γίνει σε ένα ματς, εμείς πανηγυρίζουμε. Πανηγυρτζήδες και με τη βούλα. Αν λοιπόν ό,τι κι αν γίνει σε ένα ματς εμείς πρέπει να πανηγυρίσουμε, γιατί να κάτσουμε να δούμε το ματς; Να πούμε από την αρχή της χρονιάς ''είτε πέσουμε Α2, είτε πάρουμε Ευρωλίγκα, εμείς πανηγύρι για τους back to back euroleague champions, ooo yeah'' (σλατς το γιαούρτι). Έπειτα το άλλο που γράφεις,

''Κι αν έχουν γίνει λάθη και κακή διαχείριση και σφάλματα στη στελέχωση του ρόστερ, έχουμε ξανακάνει τέτοια μεγαλεία που δεν θα πρέπει να είμαστε τόσο κάθετοι απέναντι σε ήττες όπως αυτή.''

τι ακριβώς σημαίνει; Καθίσαμε να δούμε το ματς και φάγαμε 20 πόντους στο κεφάλι από μια ομάδα θεωρητικά αστεία, που όμως στην πράξη αποδεικνυεται καλύτερη από εμάς τους πιο αστείους. Τι πρέπει να λέμε; ''Μπράβο Πρίντεζη που έβαλες το πεταχτάρι στην Πόλη'' και όχι ''Πρίντεζη σήμερα είσαι για σφαλιάρες, που σε κάνανε πουτάνα ο Γιανκούνας και ο Μοτουμ και ήσουν μαύρη τρύπα σε όλες τις γαμημένες σου περιστροφές''; Και η σιγουριά πολλών ''σε 3 μήνες θα είμαστε Βερολίνο και θα λέτε άλλα'', από πού προκύπτει; Με την ίδια λογική, αν δεν είμαστε Βερολίνο σε 3 μήνες, οι σιγουράκηδες του σήμερα θα βγουν να μας πουν ότι όλα όσα λέγανε ήταν πούτσες μπλε και φέτος η ομάδα έχει γίνει πουτάνα; Ή μήπως θα αρχίσουμε πάλι ''μόνο σεβασμός για τους back to back Euroleague champions, Πρίντεζης πεταχτάρι, μονο δάκρυα γι'αυτήν την ομάδα''; Μόνο οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι έχουν τέτοιες αβάντες στο άθλημά τους, σε μασονική φάση.

Εικόνα red apple

Ωχ, έλα τώρα Σάββα νομίζω ήμουν σαφής. Δεν είναι οτι πανηγυρίζουμε...Πού το είδες αυτό; Λέω πως όταν είσαι Ολυμπιακός στο μπάσκετ και έχεις κάνει τόσα μεγαλειώδη δεν πρέπει να γινόμαστε τόσο απαξιωτικοί. Σαφές;

Ας πούμε, γράφεις απαξιωτικά για τον Σφαιρόπουλο πως αποδόμησε την ομάδα του Μπαρτζώκα. Πέρυσι ακουγόταν το οτι ο Σφαιρόπουλος έκανε ό,τι έκανε με την ομάδα επειδή ήταν η ομάδα του Μπαρτζώκα. Μα και ο Μπαρτζώκας έκανε ο,τι έκανε -με αυτή τη ,ογική που το έγραψες - επειδή είχε την ομάδα του Ίβκοβιτς.
Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε, εξαιτίας μιας εμφάνισης για τα μπάζα;

Για τα μπάζα είμασταν χτες, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάποιο συγκλονιστικό δεδομένο. όλες οι ομάδες είμαστε -πλην Χίμκι που είχε τρία στην έδρα της- στο 2-2. Που σημαίνει πως όλοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον άλλο.

Είμαστε, όμως Ολυμπιακός και όχι τραλαλί τραλαλό, αλλά μια ομάδα που κανείς δεν διανοούταν να φανταστεί οτι θα είχαμε, πριν από μια πενταετία και μείς θα την κάνουμε ρόμπα; Επομένως δεν ισχύουν αυτά τα περί πανηγυρτζίδων. Πίκρα ναι. Απαξίωση όχι. Αυτή είναι η σαφής θέση μου

Εικόνα tsalouxidis

Αναμένω εναγωνίως και αρειμανίως έγκυρες ψυχομετρικές αναλύσεις περί συμπλέγματος Μπαρτζώκα έναντι βαζέλων απ'τη μια και περί θαυματοποιού/ταχυδακτυλουργού/μεταφυσικού φαινομένου/προπονητού καλαθόσφαιρας Ντούγιαν Ίφκοφιτς απ'την άλλη.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μπαρτζώκας πλήρωσε μονο το πώς διαχειριζόταν τα ματς με το βαζελο. Εκει θολωνε βλεποντας τον Τανατζη να μας παιρνει μονος του, εκανε λαθη στη διαχειριση και εχανε την μπαλα. Ως προπονητής, έχει πολύ πιο ξεκαθαρο πλανο στο κεφαλι του απο τον Ιβκοβιτς, ο οποιος ειναι αχταρμας μεγαλος.

Εικόνα tsalouxidis

Πού να'ναι εκείνο το βίντεο άραγε που καταστρώνει την τελευταία επίθεση σε ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ με οδηγία να πετάξει ο Μπάρλοου την μπάλα στο κέντρο με 4-5 δεύτερα να απομένουν μέχρι να επέμβουν διακριτικά Πρέλεβιτς-Μπουντούρης...
ΥΓ. Τί γίνεται ρε φούστη πάλι σήμερα

Εικόνα savvas gridlock

Mε τα γκαρντ που διάλεξε ο ''κατά πολύ ανωτερος του Μπαρτζωκα'' Σφαιροπουλος, αυτα θα γινονται απο εδω και περα, που σφιγγουν οι κωλοι.

Εικόνα tsalouxidis

Μα πάει να γυρίσει το ματς με τον Οντόμ που μαρκάρει και τονε βγάζει έξω για να ξαναβάλει το Σπανούλη γαμώ το ροτέσιο του μέσα.

Εικόνα john

Όλες οι μεγάλες ανατροπές που έχουμε κανει τα τελευταια χρονια γίνονται με Σπανουλη-Πρίντεζη-Μάντζαρη. Δεν γινεται να το παραβλέψει αυτο ο Σφαιρόπουλος και να αφήσει μεσα τον οντομ. Οκ σήμερα δεν εγινε το come back αλλα ετσι πάνε αυτα. Τη μια φορα θα πετύχει την αλλη οχι

Εικόνα RED HELL

Εχουμε που εχουμε την εξεταστικη βλεπουμε και αηδιες σαν το σημερινο.Δεν θελω παλι να αρχισω τα βρισιδια οποτε το αφηνω εδω.

Εικόνα john

Ελα ρε αδερφέ που θα αρχίσεις και τα βρισίδια..

Δεν ειναι για βρισιμο η ομαδα. Θα έρθουν και τέτοιες ήττες δεν παιζουμε μόνοι μας. Να σου θυμίσω πως στο top16 του 2013 επι μπαρτζωκα ξεκινήσαμε με 1-3 και παρ ολα αυτα δεν πήραμε απλα την πρόκριση,πήραμε και πλεονέκτημα.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτο το πραγμα με το μπασκετ, που ο,τι κι αν γινει πανηγυριζουμε, αυτην τη νοοτροπια πελαργου, δεν την αντεχω. Ρε φιλε ναι, ενταξει, αυτη η ομαδα προσεφερε πολλα, μας εδωσε χαρες. Δεν ειπαμε να την ισοπεδωσουμε. Εφαγες 20 ποντους στο κεφαλι απο τη Ζαλγκιρις σημερα κι εβαλες 55 ποντους μονο. Τι θα πεις, ''υπομονη, παμε παρακατω, το Μαιο θα ειμαστε Βερολινο''; Γεναρη εχουμε τωρα, οχι Μαη. Ο,τι κι αν γινει, για καποιους αυτη η ομαδα δεν φταιει. Μιλαμε για μια κατασταση Μπαγεβιτς, αλλα πολλαπλασιασμενη και ως προς το μεγεθος της αβαντας, αλλα και ως προς τον αριθμο των αβανταδορων. Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω.

Εικόνα john

Κανεις δεν πανηγυρίζει.Η ομάδα οχι απλά μας προσέφερε πολλά, μας προσέφερε συγκινήσεις που πολλοί δεν εχουν ξανανιώσει για κανένα άλλο τμήμα του Ολυμπιακού.Φάγαμε 20 ποντους στο κεφάλι αλλα οπως λεω και παρακάτω δεν παραδοθήκαμε ουτε παρατήσαμε το ματς..Φυσικά και δεν φταιει η ομάδα,η σεζον ειναι ακομα στα μισά δεν γίνεται τωρα να γίνει καταμερισμός ευθυνών.Ειμαστε σε ομιλο κόλαση και μεχρι τωρα στεκόμαστε καλά.Με 1-2 μεγαλα διπλά η κατάσταση αλλάζει.Ακομα και αν δεν ερθουν τα διπλά, εαν πάρουμε τα παιχνιδια που πρέπει να πάρουμε κατα πάσα πιθανότητα θα περάσουμε.

Εικόνα RED HELL

Δηλαδη η εμφανιση σημερα(γαμα την ηττα)εσενα δεν σου εσπασε τα νευρα?Σιγουρα θα υπαρξουν και αλλες στραβες αλλα οχι και 20αρα απο μια ομαδα που τη νικησε μεσα-εξω μεχρι και ο βαζελος.Ειπαμε υπαρχει και ενα οριο στο "τα γαμαω ολα".Συνεχιζεται η στηριξη αυτο δεν αμφισβητειται.

Εικόνα john

Δεν ηταν εμφάνιση ανάλογη με την εμφάνιση ντροπή στο Μιλανο οταν χάσαμε με 30 πόντους διαφορα, για να μου σπάσουν τα νεύρα. Το παλέψαμε φτάσαμε μέχρι τους 5 πόντους,Η διαφορα άνοιξε στο τελος του ματς. Λογικα θα ανεβάσει άρθρο ο draza και θα τα αναλύσουμε ολα εκει

Εικόνα tsalouxidis

Κι εμάς μας νίκησε μέσα-έξω ο βάζελος.

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί, εμείς είμαστε καλύτεροι από τη Ζαλγκίρις; Ή μήπως είμαστε καλύτεροι από το βάζελο;

Εικόνα RED HELL

Σωστο και αυτο αλλα ας πουμε ηταν αρχη της χρονιας.ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ γιατι αλλιως δεν μας βλεπω καθολου καλα.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Χιλια δικια εχεις συγγαυρε, αυτη η κωλομαδα τους παντα με εκπλησει, εκει που νομιζεις οτι κατεχουν το ρεκορ στη ρεζιλοφροσυνη, κατι κανουν και σπανε το ενα ρεκορ πισω απ το αλλο. Τους εχω κυριολεκτικα σιχαθει, απο κει που κατουριομουνα στα γελια μαζι τους. Μεγαλη δουλεια να διοικουν την ομαδα σου υποκειμενα που δεν φορανε παντελονια. Καλα, για τους ξεφτιλισμενους αρδ τι να πεις ακομα πιο εμετικοι οι τσατσοι. REDS against all.

Εικόνα red apple

η χιουμοριστική σιχαμάρα βγαίνει πηγαία, αυθόρμητα