ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ



Mε έκπληξη διαβάσαμε χθες το παρακάτω θέμα.
 
Στο στόχαστρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά και της Οικονομικής Εισαγγελίας φέρεται να έχει μπει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε υπόθεση που έχει να κάνει με καταγγελία για εικονικά συμβόλαια παικτών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η ανώνυμη καταγγελία για εικονικά συμβόλαια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πάρει το δρόμο της διερεύνησης. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για δύο εικονικά συμβόλαια, δηλαδή για παίχτες που έχουν δηλωθεί μη αμειβόμενοι. Την υπόθεση ανέλαβε το αρμόδιο όργανο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ωστόσο, επειδή η ΕΕΑ δεν έχει τα μέσα και τη δικαιοδοσία να ερευνήσει εις βάθος αν τα συμβόλαια είναι όντως εικονικά, παρέδωσε τον φάκελο στην Οικονομική Εισαγγελία. Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες έρευνας, που φτάνουν μέχρι και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια κάτι πολύ σπάνιο για το υψηλό επίπεδο του μπάσκετ, να παρουσιάζει ετήσια κερδοφορία. Αυτό έχει εκπλήξει όλους όσους ασχολούνται με το σπορ και έχει οδηγήσει άλλους στο να καταγγέλλουν την ομάδα για ατασθαλίες και μη νόμιμες οικονομικές πρακτικές.
Ας ελπίσουμε πως αυτή η έρευνα θα φτάσει σε κάποιο οριστικό και ξεκάθαρο συμπέρασμα, έτσι ώστε είτε κάθε αμφιβολία για τη λειτουργία της «πράσινης» ΚΑΕ να διαλυθεί, είτε αν όντως υπάρχει κάτι μεμπτό να αποδοθούν ευθύνες. 
 
Το δημοσίευμα υπογράφει ο Σωτήρης Βετάκης, δημοσιογράφος που έχει ξυλοκοπηθεί στο παρελθόν. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, αφού επιτέλους οι αρμόδιες Αρχές θα εξετάσουν τα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟ, τα οποία έχουμε εκθέσει σε σειρά άρθρων.
 
Kατά πάσα πιθανότητα η παραπάνω εξέλιξη σχετίζεται με την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε για σήμερα το μεσημέρι η ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
Είχαμε κι άλλες εξελίξεις όμως, σε διαφορετικό μέτωπο.
 

 
«Ο κ. Παππάς είπε ότι 4 άδειες θα δώσει και οι άδειες οι οποίες συζητούνται στην «Ιερουσαλήμ» ότι θα δοθούν είναι ποιες; Μία στον κ.Βαρδινογιάννη, μία στον κ.Κυριακού, μία σε έναν Τούρκο, με τον οποίο όταν πήγε ο κ.Τσίπρας στην Τουρκία γνωρίστηκε καλά και μία στην Αγγελοπούλου. Δηλαδή πάνε κανάλια σαν τον ΣΚΑΪ, σαν τον Alpha, τέτοια κανάλια να τα κλείσουν. Το Μακεδονία, κλείνουν τέτοια κανάλια;
Το αίτημα της Ενωσης Κεντρώων είναι όσα κανάλια λειτουργούν 25-30 χρόνια να παραμείνουν σε λειτουργία, απλά να μπουν κανόνες λειτουργίας για πλουραλισμό για οικονομικό έλεγχο, για όλα αυτά . Ο διαγωνισμός να γίνει γιατί; Σε νέα κανάλια ίσως. Η Αγγελοπούλου που δεν έχει και θέλει να πάρει κανάλι μπορεί να αξίζει να παράσχει οικονομικά στοιχεία και δημοσιογραφικά στοιχεία τέτοια που να δικαιούται κι αυτή. Για νέους να γίνει διαγωνισμός, αλλά αν κάνουμε διαγωνισμό για όλους τότε θα γλιτώσουν τα χρέη οι παλαιοί. Ο,τι χρωστάει το Mega θα το γλιτώσει. Ο,τι χρωστάνε όλοι οι σταθμοί. Εκτός κι αν το κάνουν για συγχωροχάρτι. Με νέες άδειες και νέους φακέλους θα κατεβούνε, άρα συγχωρούνται τις αμαρτίες και τα χρέη των καναλιών. Δεν τα βάζει ο κ.Παππάς με τους καναλάρχες, πάει να τους σώσει από τα χρέη τους».
 
O γραφικός Βασίλης Λεβέντης, που παλαιότερα δήλωνε ''θα αναμοχλεύσουμε την υπόθεσης λαθρεμπορίας για το Ασπρονήσι του Αλαφούζου'', δεν θέλει τώρα να κλείσει ο υπερχρεωμένος ΣΚΑΙ, επειδή προφανώς άρχισε να τον φιλοξενεί τελευταία στα πλατό του και γλυκάθηκε. Σημασία πάντως έχει το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τελειώσει το γελοίο αυτό κανάλι, που έχει πολλά εκατομμύρια ευρώ χρέη. Σε αυτό κολλάνε και όσα ακούσαμε χθες στην εκπομπή ''Πρωινός Καφές'' στο ραδιόφωνο των ''Παραπολιτικών 90,1 FM'' από τους Γιάννη Κουρτάκη-Παναγιώτη Τζένο.
 
4-5 φορές τη μέρα μιλάνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ιωάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με το Νίκο Γεωργιάδη, τον επικοινωνιολόγο του Μητσοτάκη που κατηγορείται για παιδεραστία, με το Βαξεβάνη που έβγαλε το θέμα να κάνει λόγο για βίντεο που υπάρχουν. Φουλ στήριξη από τον ΣΚΑΙ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί ο Αλαφούζος καταλαβαίνει πολύ καλά το τι έρχεται. Όσο τωρα γι'αυτά που ακούγονται στο τέλος, για Μπογδάνο, Σπανολιό, παιδεραστία και το τι έλεγε ο Αριστείδης Αλαφούζος στο γιο του σχετικά με τον Σπανολιό, αφού πούμε ότι δεν τα υιοθετούμε, θα παραπέμψουμε εδώ.
 
Ίσως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει σοβαρά να τα βάλει με την πράσινη μούργα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εμείς λοιπόν που από την πρώτη μέρα που εξελέγη, από τις 25 Ιανουαρίου 2015, λέγαμε τα χειρότερα για το ΣΥΡΙΖΑ (ξέραμε πολύ καλά το ότι είναι γεμάτο με βαζελάκια και αντιολυμπιακούς γενικότερα αυτό το κόμμα...), τώρα που βλέπουμε τα θετικά σημάδια δεν γίνεται να μην τα αναγνωρίσουμε. ΔΕΝ είμαστε κομματόσκυλα ταγμένα κάπου, ώστε να προσαρμόζουμε τα πάντα στη δική μας ''ιδεολογία''. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα παλιά, ούτε ήρθαν όλα τούμπα με 1-2 ενέργειες, που δεν έχουν πάει και στο τέρμα στο κάτω-κάτω της γραφής. Έχουν τάξει λεφτά για γήπεδα σε ΠΑΟ-ΑΕΚ, αλλά για πρώτη φορά, με το ΟΛΟΣΩΣΤΟ κλείσιμο της greenwin Μπύρας 13 και με τα παραπάνω, δείχνουν διαφορετική βούληση από αυτήν που έδειχναν πριν. Γι'αυτό (και μόνο γι'αυτό προς το παρόν) τους λέμε μπράβο, αρκεί όμως να μην μείνουν εδώ...

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Αρα αφου η ΚΑΕ ΠΟΑ ειναι κερδοφορα με αυτο το μπατζετ 4-5 εκ. πριν που ηταν σχεδον το διπλασιο αντε και λιγο παραπανω το πολυ να εβαζαν οι Γιαννακοπουλοι 5-6 εκ. ΤΟ ΠΟΛΥ απο την τσεπη τους! Ετσι δεν παει; Τωρα πως μας λεει ο Παυλος Γιαννακοπουλος οτι εχει βαλει πανω απο 350 εκ. απο την τσεπη του... και μην πει κανενας οτι ειναι στον ΠΟΑ γυρω στα 30 χρονια γιατι τοτε (πριν 30 και 20 χρονια) με 2-3 εκ. εκανες ομαδαρα! Αρα τα μαθηματικα δεν βγαινουν για αυτα τα 350 εκ. που λεει οτι εχει βαλει!

Εικόνα savvas gridlock

Οχι, δεν παει ετσι. Απο την τσεπη του βαζει καποιος οταν εχει ελλειμματα. Οταν εχει κερδη το μαγαζι, δεν βαζει τιποτε απο την τσεπη. Επισημως τουλαχιστον, σε αυτα τα 3 χρονια που ειναι ο Γιαννακοπουλος, φαινεται οτι εχει βαλει 500.000 ευρω, σε μια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που καλυψε. Τιποτε αλλο δεν εχει βαλει απο την περιουσια του.

Εικόνα REDNYC

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ - Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ. Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13, ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΚΑΙ ΤΟΥΙΤΗ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΗ....Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΜΥΔΡΑΛΙΟΒΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

Εικόνα holland74

Αν γίνει έλεγχος στα βιβλία της ΚΑΕ ζέλας θα έχουμε γλέντια, πολλά γλέντια...

Εικόνα Antreas7

Την επομένη της 4άρας στη Λεωφόρο για το κύπελλο, στο οπισθόφυλλο του Φιλάθλου σε ρεπορτάζ του Βσ. Παπαθεοδώρου γράφει ότι η διοίκηση της ΚΑΕ παο ζήτησε από τους παίχτες της να δεχτούν εικονική μείωση συμβολαίων για λόγους εφορίας. Κάποιοι δέχτηκαν, κάποιοι τσίνησαν (μεταξύ τους κι ο Ράτζα). Έχουν περάσει 15 χρόνια αλλά ουδείς αρμόδιος ενδιαφέρθηκε. Σιγά μην ασχοληθούν τώρα.

Εικόνα savvas gridlock

Το έχεις κρατήσει αυτό το οπισθόφυλλο, Αντρέα;

Εικόνα Antreas7

Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μια ρουφιάνα ίωση με καθήλωσε στο κρεβάτι. Το έχω το οπισθόφυλλο, εκ παραδρομής έγραψα Ράτζα αλλά ήταν ο Ρέμπρατσα που κλότσησε. Να το στείλω στο info@ratm.gr ή υπάρχει άλλο μέιλ;

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Antreas7

Σήμερα ο υπουργός είπε ότι του ζήτησε ο Αλαφούζος να κλείσει τη θύρα 13. Αν λέει αλήθεια τότε είναι επικίνδυνος. Υποτάσσεται στις επιταγές παραγόντων; Αν λέει ψέματα τότε είναι ευθυνόφοβος. Μια σοβαρή κυβέρνηση θα τον είχε στείλει σπίτι του χθες.

Εικόνα MIKE.A

Και ειναι και το πιο λογικο να εγινε αυτο! Και ομως υπαρχουν βαζελοι που λενε οτι λεει ψεματα ο Κοντονης! Μαλιστα κυριοι, απο το πουθενα τα εβγαλε απο το μυαλο του! Και με τριτο προσωπο στην συζητηση παρακαλω!
Το πιο σοβαρο ξερεις ομως ποιο ειναι! Το κωλοσαιτ του SDNA απο αυτην την συνεντευξη του Κοντονη εχει για επικεφαλιδα "ηταν υποχρεωση μου να σηκωσω το τηλεφωνο στον Μαρινακη" και οχι το πιο σοβαρο αυτο με τον Αλαφουζο και το κλεισιμο της Θυρας 13! Και ετσι ολα τα σχολια ειναι επανω σε αυτο! Στο τηλεφωνημα του Μαρινακη! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ;

Εικόνα ze ηλιας

Κάθε άλλο παρά τυχαία η σφηνόπουτσα συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ με αφορμή το κλείσιμο της μπύρας 13.
Είναι γνωστή η κόντρα του σνιφαρισμένου με κυβέρνηση και καμμένο για τα φάρμακα.
Το δε κείμενο που ανάγνωσε ο χοντρός ήταν εξ ολοκλήρου συντεταγμένο από τη γνωστή ποντικομαμή.

Εικόνα TOM

Καλημέρα

Θέλω να βγάλω από μέσα μου μια σκέψη που μου γεννήθηκε πρόσφατα και εύχομαι να είναι λάθος.

Παράλληλα με το δυσμενές κλίμα που έχει δημιουργήσει ο τουίτης και τα φερέφωνά του κατά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ένα παρόμοιο κλίμα άρχισε να δημιουργείται για τον καλαθοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Ότι δήθεν παίζει πολύ σκληρά, με χτυπήματα, αγκωνιές κλπ. που οι διαιτητές αφήνουν ατιμώρητα και οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να παίξουν. Το είπε και ο Ιτούδης της ΤΣΣΚ μετά την ..κούτσα από τη Λαμποράλ.

Φοβάμαι μη τυχόν παρασυρθούν οι διαιτητές και κάθε επαφή παίχτη μας την δίνουν φάουλ.

Εικόνα RED HELL

Εν τω μεταξυ ο βρωμιαρης ο Ιτουδης τολμησε να μιλησει για διαιτησια αν και χθες σχεδον σε ολο το ματς οι διαιτητες με τις αποφασεις τους ειχαν ξεσηκωσει το γηπεδο.Αλλα τον εχει μαθει καλα ο Γκαστονε.

Εικόνα KYTHNOS 7

Ορισμένοι Ολυμπιακαρες καλό θα είναι να μπαίνουν στο RATM καθημερινά για να μαθαίνουν πράγματα που δεν πρόκειται να τα διαβάσουν ΠΟΥΘΕΝΑ...

Εικόνα apostolos gaganis

Έβλεπα κανα δυο πρωτοσέλιδα σήμερα που γράφανε για τη συμμαχία Γιάννη και Μήτσου, σε συνδυασμό με τον έλεγχο που θα επιχειρήσει ο οικονομικός εισαγγελέας στα συμβόλαια των παιχτών της ΚΑΕ ΠΑΟ κ.λ.π., έκανα τους συνειρμούς μου και, ΤΣΟΥΠ! Όταν μπήκα τώρα εδώ, βλέπω το άρθρο σου. Καλά τα γράφεις ( άκουσα και το τραγούδι του Σιδηρόπουλου, με την ευκαιρία ), αλλά όλο το ζουμί βρίσκεται στην τελευταία-τελευταία σου πρόταση...