ΤΑ 9 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ



Στο τελευταίο σχετικό μας άρθρο είχαμε πει κάποια πράγματα για τα χρήματα που έχει βάλει ο Αλαφούζος στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Προέκυψαν όμως νεότερες εξελίξεις κι επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, τις παρουσιάζουμε, μέσα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
 

 
Πιστοποιήθηκαν άλλα 9 εκ. ευρώ, τα οποία μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ. Προφανώς αυτά τα χρήματα τα έβαλε από την περιουσία του ο Αλαφούζος, άρα το συνολικό ποσό που έχει ξοδέψει από τα δικά του χρήματα, από την προσωπική περιουσία του, δίχως να έχει πάρει ούτε ένα σεντ του ευρώ πίσω, είναι τουλάχιστον 9+5 (του ομολογιακού δανείου της κυπριακής offshore του Αλαφούζου Sortivo International Ltd προς την ΠΑΕ ΠΑΟ, το οποίο έγινε μετοχές) =14 εκ. ευρώ, ενώ παραμένει απροσδιόριστο το πόσα από τα 8 εκ. ευρώ που έβαλε ως τώρα η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' στην ΠΑΕ ΠΑΟ προέρχονται από την τσέπη του Αλαφούζου. 1-2 εκ. ευρώ σίγουρα πάντως έβαλε κι εκεί, σε κάθε περίπτωση. Με τουλάχιστον 15 εκ. ευρώ να έχει ξοδέψει για την ΠΑΕ ΠΑΟ, αντιμετωπίζεται πλέον ως επενδυτής του ποδοσφαίρου, μαζί με τους Μαρινάκη-Σαββίδη. Βεβαίως, η περιουσία του μεγάλωσε εσχάτως, όπως διαβάσαμε στα ''Παραπολιτικά'' στις 9 Ιανουαρίου 2016.
 

 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, από το 2012 μέχρι σήμερα, σε δύσκολα μνημονιακά χρόνια, τουλάχιστον 15 εκ. ευρώ μπήκαν από την τσέπη του Αλαφούζου στην ΠΑΕ ΠΑΟ, άρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Κάθε άλλο παρά μικρό είναι αυτό το ποσό. Όποιος επενδύει, σε όποια ομάδα κι αν επενδύει, είναι σεβαστός από εμάς, δίχως ''ναι μεν αλλά''. Το ''Αφραγκούζος'' λοιπόν από εδώ και πέρα (για εμάς, σε αυτό το site) τελείωσε. Όλα όσα θα του λέμε, θα έχουν να κάνουν με τη λάσπη που πετάει εις βάρος του Ολυμπιακού και μονο με αυτήν Αν σταματήσει τη λάσπη, σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί του, όπως έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε με τον (πραγματικό επενδυτή) Σαββίδη.
 
Υ.Γ. 1 Το αντίστοιχο ποσό για το Μαρινάκη είναι 54 εκ. ευρώ, ως τώρα. Και βλέπουμε για το μέλλον, για να μην γίνονται παρανοήσεις.
 
Υ.Γ. 2 Στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου πάντως, σύμφωνα με το transfermarkt, ο ΠΑΟ πήρε 2,5 εκ. ευρώ από την πώληση του Καρέλη κι έδωσε 300.000 ευρώ στον Πανιώνιο για τον Μπουμάλ και 100.000 ευρώ στην Γκρέμιο για το δανεισμό του Μαμούτε. Τώρα που άρχισε να βάζει λεφτά ο Αλαφούζος, πραγματικά λεφτά, που τα πιστοποιούν οι αρμόδιοι, ας πάρει και κάνα σοβαρό παίκτη...
 
Υ.Γ. 3 Στη Γ.Σ. της ''Παναθηναϊκής Συμμαχίας'' ο Αλαφούζος πάντως το είπε καθαρά. ''Δεν έχω να βάλω άλλα λεφτά''.
 
Το ''από εδώ και πέρα'' ζορίζει...
 
Υ.Γ. 4 Έτσι βγήκε από την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ ο ΠΑΟ. Επειδή μπήκαν πραγματικά λεφτά, τα οποία βεβαιώθηκαν από τους αρμοδίους. Όσο έμπαιναν λεφτά ''με το στόμα'' ως τώρα, η ΟΥΕΦΑ είχε στην μπούκα τον ΠΑΟ...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ο Γιαννάκης θα έχει βάλει κάποιους να τον ακολουθούν και να τον τραβάνε φωτογραφίες με κασκόλ, στολές και όλα τα παρελκόμενα Πουθεναικα εμβληματα. Έτσι θα βλέπουν ότι είναι φανατικός οπαδός. Κάθε φορά υπάρχει και διαφορετική φωτο με διαφορετικό ντύσιμο / θέμα.

Γιατί τα κάνει όλα αυτά?
Για να πείσει ποιους?
Και γιατί?

Θα μπορούσε κανείς να γράψει ένα ολόκληρο άρθρο αραδιαζοντας μόνο τις ψευτιες και απαταιωνιες του.

Τώρα όμως με τον Κοντονη που τον έβγαλε στην σέντρα, για την συναίνεση του να κλείσει την μπυρα 13, δεν είχε το θάρρος να απαντήσει ο ίδιος και έβγαλε ανακοίνωση για τον Ολυμπιακό. Προσέξτε. Δεν λέει στην "ανακοίνωση" ότι ο Κοντονής ψευδεται. Ούτε έκδοση κανονική ανακοίνωση, αλλά non paper. Που φαίνεται περιτρανα ότι ο Ζακυνθινος λέει την αλήθεια. Άσε που είχε και μαρτυρα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Εκτός από την πώληση του Καρέλλη, απαλλάχτηκε από τα συμβόλαια των Νίνη, Βέμερ και Τριανταφυλλόπουλου και αναμένονται και άλλες αποδεσμεύσεις. Αν τα έκανε αυτά ο Μαρινάκης, οπαδοί και ειδικά δημοσιογράφοι θα ήταν στα κάγκελα απαιτώντας μεταγραφές.