Πονεμένη ΑΡΔημοσιογραφία



 
82-59 το τελικό σκορ. Ο αγώνας αυτός δίνει πλέον σημαντικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό όχι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο που ούτε με θαύμα δε χάνεται, αλλά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού απαιτούνται δύο ακόμα νίκες στα πλει οφ.

 
Ψάχνω μάταια να βρω την είδηση, όχι στην οπαδική βαζελοφυλλάδα, αλλά στα πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών» βαζελοφυλλάδων. Τρεις είναι οι αυτοαποκαλούμενες «αντικειμενικές». ΚΑΜΙΑ δεν έχει την είδηση στην πρώτη σελίδα εμφανώς. ΚΑΜΙΑ! Κανένας αρχισυντάκτης δεν έκρινε ότι αξίζει να μπει στη πρώτη σελίδα.  Μια μικρή αναφορά στο σκορ στον πάτο της σελίδας από την «κοντή» και επίσης αναφορά στο σκορ από την σπορντει αλλά σε σημείο που πρέπει να ψάξεις με το φανάρι του Διογένη για να τη βρεις. Αν ήταν καμιά  βαζελονίκη σε φιλικό στο σοφτμπολ ή στο σοφτπορν θα την είχαν οπωσδήποτε.
 
Όταν θα ακουστεί ο ήχος του λουκέτου ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ! Έχετε και απεργία μεθαύριο τρομάρα σας....  δημοσιογραφία του βο-κώλου....

ΥΓ.1. Μία από τις  αιτίες του πόνου σας.....

ΥΓ.2. Ωχ! "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" και οι βαζέλες.... δεν έβαλαν μυαλό από το πάθημα της κίτρινης δικέφαλης κότας....

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Στη χτεσινή δίκη της κακιάς ώρας, ο σαγόνιας τα έχωνε χοντρά στο νομο του κοντονούλη, τον ίδιο νόμο που αυτός και οι συνεργάτες του αποθέωναν πριν μερικούς μήνες. Αξία; Ανεκτίμητη.

Εικόνα Pr0pheT7

Και αύριο, πάλι για πρωτοσέλιδο θα ψάχνουν!

Να βοηθήσουμε τα παιδιά: "Ήττα σαν νίκη!!"

Εικόνα Aprosarmostos17

Προτεινόμενο πρωτοσέλιδο της πρασινάδας: ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στο τρίτο δεκάλεπτο...

Εικόνα Antreas7

Και η ΩΧΡΑ για σπορ είχε ...ενδιαφέρον πρωτοσέλιδο. Λέει για πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού έπνιξε ο διαιτητής. Τσακώθηκε ο καναλάρχης με τον υπουργό και σπάει το τρίο; Στα πλέι-ωχ θα γελάσει το σκυλί.

Εικόνα TOM

Το ίδιο συμβαίνει και στην άθλια αντικειμενική βαζελέττα. Δεν το έχει όχι μόνο στην αρχική σελίδα αλλά ούτε και στο ειδικό για το μπάσκετ ένθετο.
Οι ξεφτιλισμένοι.

Εικόνα Romain

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
Αυτές οι φυλλάδες πουλάνε στους άτιτλους, στερημενους και πονεμενους αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν έβαλαν το γλέντι του Θρύλου στα κορίτσια της βαζελας στο πρωτοσέλιδο.
Ο λόγος είναι ότι οι "αντικειμενικοι" που γράφουν εκεί είναι στην πραγματικότητα περισσότερο ΦΙΛΙΠΙΝΈΖΕΣ του Αλαφουζου ή του γατουλη πάρα δημοσιογράφοι.