JE SUIS... PAO!



Μεγάλη ομάδα ο Λαγός BC. Μας έλιωσε κυριολεκτικά σε σημείο να μην μπορέσουμε να του τρεσάρουμε καμιά πενηντάρα στο κεφάλι. Καταπληκτικός ο ανθυπομελιτζάνας κόουτς Σάσας τα κατάφερε να μας κάνει μπεκρήδες με τα τρομερά και φοβερά πλέις του -σύμφωνα με στατιστικολόγους, πρέπει να ξεπέρασε και τον κόουτς Τσάβι Πασκουάλ στις επινοήσεις αγωνιστικών τακτικών - χάρη στα οποία τα παιδιά της Νουβέλ Λιμόζ του ευρωπαϊκού μπάσκετ -πρώην πανάθα- κατάφεραν να κρατήσουν μέσα τους, μόλις 14 από τους συνολικά 30 πόντους που τους είχαν μπει βαθιά, στην αρχή της αγωνιστικής πράξης.


ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για greenashole photos

'Υστερα από το νέο Έπος που συγγράφει "η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, μακράν της δεύτερης", σύμφωνα με τον Μπαλτά του Σωλήνα, τα ξιπασμένα αδέρφια Αγγελόπουλοι, αυτός ο χαζοχαρούμενος, πώς τονε λένε να δεις -κάτσε να ρωτήσω τον Ιωάννου- ο Γιώργος, Νίκος, Αθηνόδωρος, κάπως έτσι δηλαδή, και ο άλλος ο Πέτρος, ο Μήτσος, -δεν απαντά στο κινητό ο Ιωάννου ρε γαμώτη- τέλος πάντων, θα πρέπει να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε να βρούνε άλλες κοροϊδάρες για να επεξεργάζονται. ΝΙΣΑΦΙ πια με το τμήμα- ντροπή του Θρύλου!     

Αγγελόπουλος: «Ευτύχημα που είμαστε στον ΟΣΦΠ, έχει... κολλήσει στους 5 ξένους ο ΠΑΟ» (video)

Το ματσάκι δεν αντέχει σε κριτική. Ένας Παναθηναϊκός να τόνε πίνει εμπλοκή, παίζοντας μπάσκετ των αρχών της εποχής του χαλκού ένα πράμα, πιο αργός και από τη βραδύτητα κόντεψε να σπάσει τα κοντέρ. Γλύτωσε εξαιτίας του συνεχιζόμενου ντεφορμαρίσματος Πρίντεζη-Μάντζαρη και της διαρκούς ανυπαρξίας Αγραβάνη-Παπαπέτρου. Οι δύο πρώτοι είναι απολύτως δικαιολογημένοι για την αγωνιστική πτώση τους καθότι τράβηξαν μόνοι τους όλο το λούκι τόσων εβδομάδων με τους τραυματισμούς των υπολοίπων μελών της συμμορίας των back to back, εκτός από το ξεθέωμα του ευρωμπάσκετ -τουλάχιστον για τον πρώτο, καθότι ο δεύτερος δεν εκρίθη άξιος να κοιτάξει στα μάτια αυτή την παικτούρα, τον Ακαλάθη, από τον κόουτς του Σωλήνα, Κατσικαρά - ή κάπως έτσι- και βαρέθηκε να γυαλίζει τον πάγκο της εθνικής, με Pledge...
Που σημαίνει, πως δεδομένης της επιστροφής τους σε ψηλότερα επίπεδα απόδοσης θα κλάψουνε, οσονούπω, μανούλες. Όσο δε για τους έτερους Καππαδόκες, άγνωσται αι βουλαί του Υψίστου με την πάρτι τους. Προοπτικές υπάρχουν αλλά με τέτοιες αγωνιστικές καταδύσεις που πραγματοποιούν θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε να βρουν θέση στη συμμορία με τα ερυθρόλευκα.

 

 
Κι έρχομαι στους Ksenous! Aυτουνούς που ο άρχων του ριπόρτινγκ, Παντελής Διαμαντόπουλος είχε αποστείλει σούμπιτους στην Κόλαση του Δάντη ύστερα από το "ξεφτιλίκι" στο Κάουνας  -χθεσινοβραδυνή ορολογία Κοντού, στον σπορεφμ - ισχυριζόμενος πως αν οι τρεις καμπαλέρος του Θρύλου -Βασίλης-Γιώργος και Βαγγέλης- δεν τραβήξουν, νίκη δεν πρέπει να περιμένει o Θρύλος από τους ksenous του.
Αμ οι Ksenoi κέρασαν, χτες, την Da Pipa συμπαθητικέ μου Παντελάκο! Σαρανταπέντε πόντους οι γκασταρμπάιτερς, τριανταπέντε οι ντόπιοι ιθαγενείς. 

Όσο για τον Λαγό BC; Δεν χόρταινε να κουνιέται πάνω στο σουραύλι του Θρύλου. Τελικά όπως όλοι μας, σκατίγαυροι, γνωρίζουμε απέμειναν με τους 14 στις back doors τους... Πάντως, για να το σοβαρέψω, στη ζωή δεν είναι όλα θέμα μεγέθους. Κι ένα πχιοτικό μαμήσι μια χαρά δουλειά κάνει!

ΥΓ Φάκελος διαιτησία:

Τάμαθες πατέρα; Ο Δημητλάκης Κοντός, κατήγγειλε από άμβωνος σπορεφμ πως οι κόρακες ασελγούσαν σε βάρος μιας ομάδας που "έχανε με 30 πόντους διαφορά"! Θα έχουμε θέμα, σας έχω προειδοποιήσει. Ο Σωλήνας θα πέσει αλλά θα κάνει πάταγο. Έχουν ήδη αρχίσει τα γνωστά κλαψοβαζελομούνικα για τη διατησία τάχα μου και δήθεν μου, που δεν τους αφήνει να αποδείξουν το ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα μπλα, μπλα, μπλα...(κουράστηκα με τους πουθενάδες!) 
 
ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, ΗΔΗ, ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ   

Red Apple 

Σχόλια

Εικόνα john

Το ακούσαμε και αυτο μάγκες. Να υπάρχουνε γαύροι που θέλουν να βγάλουν φωτογραφία με τον Διαμαντιδη. Δηλαδή με τον άνθρωπο που έφτυνε τον Μιλος,με τον άνθρωπο που μας εχει κλέψει τουλάχιστον 2 τίτλους,με τον άνθρωπο που πανηγυρίζει τους κάλπικους τίτλους που κατακτά παρέα με τον ακατονόμαστο που εύχεται ψόφο στην οικογένεια του σπανουλη,με τον άνθρωπο που αβαντάρεται συνεχώς απο την μπαςκετκη μασονια(την ίδια μασονία που υπονομεύει σε καθε ευκαιρια την ομαδα μας και τους Αγγελοπουλους) με τον άνθρωπο που ειναι ΕΧΘΡΟΣ (σε αγωνιστικά πλαίσια και μονο) του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Δεν ξερω ποιοι ειναι και γιατι το κάνανε αλλα εάν γουστάρουν τοσο πολύ αυτο το σίχαμα ας πάνε και στο ΟΑΚΑ να τον αποθεώσουνε παρέα με τα αλλα βαζελακια γιατι φαίνεται πως το εχουν αυτο μεσα τους. Πραγματικά αισχρό αυτο το γεγονός.

Εικόνα red apple

τα παιδιά είναι υπεράνω, ρε συ... Πολιτισμός in motion. Αυτοί που θα κράζουν τον Βαγγέλη για εγκληματία και λαμόγιο και την ομάδα στο ποδόσφαιρο. Τάχει, δυστυχώς, αυτά το μπάσκετ. Δήθεν...πολιτισμός

Εικόνα holland74

Ίσως το κάνανε επειδή ο Διαμαντίδης ήταν Ολυμπιακός στα νιάτα του, υπάρχει και φωτογραφία νομίζω στη Ριζούπολη, στο 3-0 :)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παιδιά, αν υπάρχει τέτοια φωτογραφία, ας κοινοποιηθεί, παρακαλώ...

Εικόνα savvas gridlock

Ηταν και ειναι Ολυμπιακος, οικογενειακώς μαλιστα, οπως ο Αλβερτης. Δεν εχει προκαλεσει ποτε τον κοσμο μας, ποτε δεν πουλησε οπαδιλικι στους βαζελους, ποτε δεν εμφανιζεται σε ματς του ποδοσφαιρικου βαζελου (οπως δεν εμφανιζοταν ο Σπανουλης οταν επαιζε σε αυτους, ενω τωρα ερχεται Καραισκακη) κι εχει βοηθησει πολυ κοσμο, που ορισμενοι δεν φανταζονται καν. Η συμπεριφορα Ολυμπιακων απεναντι στο Διαμαντιδη θυμιζει τη συμπεριφορα των βαζελων απεναντι στον ποδοσφαιριστη Τζορτζεβιτς. Δεν το χοντραινω παραπανω, αλλα και η γραφικοτητα εχει καποια ορια. Φτυσιματα λεει και αγκωνιες. Εμεις παιζαμε μπασκετ και το κλοτσομπουνιδι πηγαινε συννεφο, αλλα ο αλλος ''φτυνει''. Κι αναρωτιεσαι μετα, ''δηλαδη αν ερχοταν σε εμας ο Διαμαντιδης το 2004 κι εκανε ο,τι εκανε στο βαζελο, δεν θα τον αποθεωναμε; Τι θα λεγαμε, οτι φτυνει;''. Σε πιανει πονοκεφαλος απο ενα σημειο και μετα.

Εικόνα RED HELL

Κατσε ρε συ Σαββα γιατι γραφικοτητα?Εγω τον Διαμαντιδη τον θεωρω εναν απο τους μεγαλυτερους παιχτες που υπηρξαν ποτε και δεν εχω καποιο μενος απεναντι του.Ισα-ισα δεν θα ειχα προβλημα ακομα και να τον χειροκροτησω.Αλλα πολλες φορες εχει υπαρξει βρωμικος παιχτης.Το οτι δηλαδη "πηγαινε το κλωτσομπουνιδι συννεφο" δικαιολογει το οτι πολλες φορες χρησιμοποιει υπουλα τους αγκωνες?Η οτι περυσι πηγαινε να πεταξει τη μπαλα στα μουτρα τον Χαντερ?Το οτι ειναι απιστευτος σημαινει οτι δεν πρεπει να λεμε οτι καποιες φορες παιζει υπουλα?

Εικόνα savvas gridlock

''πολλες φορες χρησιμοποιει υπουλα τους αγκωνες''

Τι κάνει δηλαδή με τους αγκώνες; Εγώ δεν βλέπω να κάνει τίποτε αντιαθλητικό.

''περυσι πηγαινε να πεταξει τη μπαλα στα μουτρα τον Χαντερ''

Αφού του κατέβασε το χέρι όμως ο Χάντερ, βρίσκοντάς τον στη μάπα.

Εικόνα john

Οκ ρε Σάββα αλλα εγω το θεωρώ πολύ χοντρό και unfair να εισαι οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να θες να βγεις φωτογραφία με τον άνθρωπο που σου εχει κλέψει και σου εχει στερήσει δεκάδες τίτλους.

Εικόνα savvas gridlock

ΟΚ, συμφωνοι, κι εγω δεν το γουσταρω και δεν θα το εκανα, εννοειται. Οχι ομως να παρουσιαζουμε το Διαμαντιδη σαν καναν Παναθηναϊκαρα.

Εικόνα red apple

δεν έχεις πολύ άδικο, ωστόσο πιστεύω πως η γενικότερη στάση μας απέναντι στους ζέλες παίχτες είναι ακριβώς το ότι ανήκουν στον ζέλα!

Εικόνα john

Πιτσιρικάδες ηταν αυτοι που του ζήτησαν σελφι σιγα μην ήξεραν την ιστορια του διαμαντιδη και το οτι (πράγματι) ηταν γαύρος πριν παει στον ΠΑΟ(οπως σιγουρα θα ξερεις κατέληξε στον Παναθηναϊκό λόγω της αδράνειας του Κόκκαλη ο οποιος δεν ολοκλήρωσε την συμφωνία που ηταν στα σκαριά με τον Ηρακλή).

Μαλλον θα αγαπάνε το μπασκετ περισσότερο απο το οτι αγαπάνε τον Ολυμπιακο.

Εικόνα holland74

Ναι, προφανώς, εξάλλου εγώ ακόμα και με παίκτες δικούς μας, που είναι απλά επαγγελματίες, δεν θα έβγαζα σέλφι, εξαίρεση Πρίντεζης κλπ...Είναι κρίμα που χάθηκε ο Διαμαντίδης τότε, όσο και αν είναι αντιπαθής με τις αγκωνιές και τις ροχάλες, είναι παίκτης που άλλαξε τις ισορροπίες ή θα τις άλλαζε υπέρ μας, και μιλάμε για έναν παίκτη που ήθελε σαν τρελός να έρθει τότε...

Εικόνα holland74

Κρίμα που το ματς στη Μαδρίτη έχει γίνει κομβικής σημασίας, οι ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις πληγώνουν πολύ..Αν χάσουμε σε Μαδρίτη και Μόσχα και κερδίσουμε Χίμκι εντός πάμε απλά στο 3-4, ενώ θα μπορούσαμε να τελειώναμε με 5-2 τον πρώτο γύρο...Εκτιμώ πως για να είσαι στους 8 θα χρειαστούν 8 νίκες, αλλά για να αποφύγεις την τέταρτη θέση και τη Φενέρ τουλάχιστον δέκα...Ζόρικα, θέλει μία νίκη εκτός προγράμματος, όπως στη Μαδρίτη ας πούμε...

Εικόνα red apple

Μη μπαίνεις σε αυτή τη συλλογιστική. Δεν υπάρχει λόγος να μετράς. Άσε την ομάδα να κάνει ό,τι κάνει τόσα χρόνια. Εμας μας νοιάζει ΕΝΑ. Να πούμε όλοι στο τέλος ICH BIN EIN BERLINER!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα holland74

Έχεις δίκιο αδερφέ, αλλά πως θα περνάει η εβδομάδα, αν δεν κάθεσαι να κάνεις υπολογισμούς μαζί με τον κουμπάρο σου για να δεις πως θα πάρεις το πλεονέκτημα έδρας;; χαχαχαχαχαχα..

Εικόνα red apple

Oh Yes!

Εικόνα ze ηλιας

Μπράβο σε όλους για το χθεσινό γαμήσι.
Μην εφησυχάζουμε όμως.Το έργο είναι στα play offs.
Με το νόμο κοντονή τα κοράκια τρίβουν τα χέρια τους.Το πιο εύκολο για δαύτους είναι να πετύχουν το σπάσιμο έδρας σφυρίζοντας 2-3 ανάποδα,να εκνευριστεί ο κόσμος,να πεταχτεί κάτι και να διακόψουν εις βάρος μας.
Από τη στιγμή που στην ουσία υπάρχει ορισμός στους διαιτητές και η ΚΕΔ είναι πιασμάν σου βάζουν τουλάχιστον δύο καμικάζι και σε καθαρίζουν στεγνά.Από τα υποψήφια κοράκια που σφυρίζουν στα ντέρμπυ μόνο δύο δεν είναι ελεγχόμενοι -να μη λέμε ονόματα-και το ξέρουν και οι δικοί μας.
Έχουμε βέβαια ξαναπεί οτι αν είσαι με διαφορά καλύτερος αγωνιστικά τα παραπάνω δεν παίζουν ρόλο.

Εικόνα savvas gridlock

Παραπάνω από 2 είναι πλέον. Πηλοϊδης-Γκόντας του συνδέσμου Αθηνών, Κορομηλάς, αλλά και ο Χριστοδουλου που πλέον τα έσπασε με τους απέναντι. Οι οποιοι απεναντι εχουν κι αυτοι τις δικες τους ακρες, με αποτελεσμα να γινονται πραγματα που δεν υιοθετουμε.

http://www.pronews.gr/portal/item/%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%AC%...

Εικόνα holland74

Να λέμε ονόματα, γιατί να μη λέμε ονόματα;;;

Εικόνα red apple

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Πες τα! εμείς τα άνεργα αρδάκια δεν μπορούμε, βλέπεις... Η δεοντολογία πάνω από όλα! μπου χαχαααα

Εικόνα ze ηλιας

Αφού επιμένετε ο ένας είναι ο Χριστοδούλου
τον άλλον εν ευθέτω χρόνω

Εικόνα holland74

Έτσι, ευχαριστούμε αδερφέ..

Εικόνα red apple

μπω μπω...ο Χριστοδούλου; ΈΛΑ ΜΠΡΕ ΣΥ!
απιστέφταμπολ

Εικόνα vagio

Εγω εκει που καυλωσα πραγματικα, ηταν που οι φιλαθλοι μας εβγαζαν σελφι με το μητσογκαλη. Εσεις οι καφροι οι ποδοσφαιροφιλοι δεν τα καταλαβαινετε αυτα, ειστε αθλιοι. Μακαρι να φυγετε απο το ΣΕΦ να μπορουμε κι εμεις οι μπασκετικοι να απολαμβανουμε το μεγαλειο του αθλητισμου, γιατι ο αθλητισμος ενωνει.
Με την πρωτη ευκαιρια εγω θα το προχωρησω παιδια. Θα παω στην προπονηση του παο και θα βγαλω σελφι με τον τρακη, τον μπαλτακο και το χαντζο. Απορω πως σας διαβαζω, ειστε ελεεινοι εδω μεσα.

Εικόνα red apple

You are TERASTIOS. Μεγάλη ψυχή. Εγώ, όπως θα αντελήφθης, δεν έθιξα το ευαίσθητο αυτό θέμα με τς σέλφι επειδή υπήρχε κίνδυνος να μην πατήσει ξανά το πόδι του Γαύρος στο ΣΕΦ,επειδή θα είμασταν ολημερίς και ολονυχτίς έξω από τα αποδυτήρια του πάο για αυτόγραφα από τα ινδάλματά μας!

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχα

Εικόνα Pr0pheT7

Τα 'πες όλα μάστορα! Ευτυχώς που μειώθηκε η διαφορά, γιατί πάλι σε έξοδα θα μας έβαζαν οι Αφοί, αφού τα μπλουζάκια με το 35 θα ήταν πια προϊστορία και μαρούλι για νέα δεν έχουμε.

Και για να μιλήσουμε για μπάσκετ, αν μπορούσα να είχα αυτό το μαγικό ραβδάκι και να πω στους Αφούς την συμβουλή μου, θα τους έλεγα να αγοράσουν τον Γκιστ γιατί μόνο αυτός έχει μείνει στο πράσινο παραμύθι. Είναι παρελθόν η πράσινη ομάδα (ομάδα; θίασος!) εδώ και χρόνια και το ξέρουν καλά και τα πράσινα πρόβατα.

Εδώ στην δουλειά ο συνάδελφος είδε μέχρι το 16' γιατί δεν άντεξε. Του έστειλα φωτογραφίες εγώ γιατί εγώ συμπάσχω με τον συνάνθρωπό μου.

Υ.Γ. Κρίμα που δεν ήταν και η Νίκη το κορίτσι μας στο ΣΕΦ να ρωτήσει τον Σπανούλη που δεν έκανε φέηρ πλέυ... Στο Olympic αδέλφια μου, στο Olympic!!!!

Εικόνα red apple

Για βραβείο Νομπέλ είσαι και συ αδερφέ, όπως και όλοι μας. Όλο και κάποιον αδέσποτο από τίτλους έχουμε να νοιαζόμαστε!

Εικόνα Pr0pheT7

συλλεκτικό (μαζί με αυτό του 4-0)

http://news247.gr/newspapers/Sport/i_prasini/article3878069.ece/BINARY/w...

ο Τράκης μπήκε μέσα με τόσο μαύρο μελάνι που χάλασε...

Εικόνα red apple

Με πρόλαβες! Το έγραψα σαν σχόλιο στο FB! axaaaa